hej solstrålar! nu ligger jag i sängen och...

84200_1216403981 (MMS)

hej solstrålar! nu ligger jag i sängen och ska sova. har inte kunnat blogga eftersom att internet "dog" .. typiskt! imorgon har jag sovmorgon till 9, skönt, haha. sen slutar jag halv 5! ligger och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon - vita eller svarta leggings med någon snygg tröja. tror det blir najs! :) nej, nu ska jag sova. saknar Jonas, Rebecka, Hanna, Anna, Ida, Lina. <3 SOVSÖTT! (för er som undrar så är bilden ifrån spanien 08.)

Enfärgat eller mönster?

Vilken ska jag välja?
199:- ifrån H&M

VS

Hannas video!

..Ifrån Göteborg. Asså kärlek

Lass uns laufen

hej babes!

har pratat med hanna i telefonen i typ någon timme, men sen dog min comviq mobil och jag hittar ingen laddare till den. typiskt! just nu håller jag på att titta efter lite snygga kläder som jag kan klicka hem. vill ha lite nya! :D någon som har några förslag på något klädesplagg?

dagen på jobbet har gått bra iallafall. vi "flög" iallafall till blåkulla och letade efter ett stort påskägg som det var russin i. alla barnen var helt galna, haha. hade tyvärr inte fått information om att vi skulle vara utklädda (om man ville), så jag dök upp utan sjal och alltihopa. så tråkigt! hade gärna velat vara utklädd och sminkad som påskkärring, men men. det får bli en annan gång :). snart ska jag hoppa in i duschen och efter det ska vi äta. vad ska ni göra för roligt ikväll?

bilder ifrån imorse i väntan på bussen!

Dagens..

Dagens vill ha: nya fina kläder
Dagens klädsel: leggings, linne
Dagens smink: foundation, puder, rouge, mascara.
Dagens frisyr: uppsatt i toffs.
Dagens planer: nothing!
Dagens saknad: Tokio hotel & hanna.
Dagens drog: avokado
Dagens köp: inget alls.
Dagens godis: inget.
Dagens dryck: påskmust
Dagens läsning: bloggar
Dagens humör: glaaad
Dagens ord: -


Sitter på rast nu! Jag har ingen dator til...

_46_cassislime_l (MMS)

Sitter på rast nu! Jag har ingen dator till hands så jag skriver här. Innan lunch så flög vi till blåkulla med alla barnen, haha. Alla var jätteglada och allt, riktigt kul. Så typiskt bara att jag inte visste om det, för då hade jag tagit med mig kläder så jag också kunde vara påskkärring, haha. menmen! finns inte så mycket jag kan göra åt det nu.. :( måste egentligen iväg till stan, farsta eller globen och leta present till anna som fyller 19år imorgon. Någon som vill följa med kanske? Nej, nu ska jag gå upp igen och påskpyssla med barnen. Vi hörs senare sötisar <3

-bilden tagen nu- Hej alla sötisar. Sitt...

dsc01196 (MMS)

-bilden tagen nu- Hej alla sötisar. Sitter på bussen nu! Fy fan vad det är kallt nu :s vad hände med vårvärmen liksom? Idag vet jag inte vad som händer! Tror att vi ska på utflykt imorgon så efter jobbet måste jag nog köpa matsäck. Någon som har några förslag på vad jag kan köpa? :-)

Tokio Hotel - An deiner seite 13/6-08

Jag vet. Inte bästa videon! Men, jag bara älskar när de kommer ut på "snoppen" i slutet av låten. De är så nära! Hade helt glömt bort det.

I am here

Nu ska jag gå och lägga mig. Besöksrekord idag också! Hoppas ni stannar solstrålar. Hur som helst så börjar jag 08:00 imorgon, och slutar 16:30. Inte så rolig information för er att veta kanske, men skrev det iallafall, haha.

Min bikini har verkligen klättrat idag. Senaste gången jag tittade hade den över 100 röster. Och jag skapade den idag! Tror dock inte att jag kommer vinna, haha. Men kul att så många tycker om den :) skulle själv vilja köpa en sådan, men tyvärr så finns det ingen. Därför skulle det ju vara så praktiskt om den producerades om jag vinner, hahaha.

Nej sötnosar, nu ska jag sova.
Sleep tight!

As snygg tröja. Förstår inte varför jag inte köpte den (!!!!)

Dagens..

Ny kategori. Ska försöka lägga in en sådan här lista varje dag! Kul att kolla tillbaka på efter några månader.

Dagens vill ha:
avokado.
Dagens klädsel: leggings, vitt linne, grå tröja.
Dagens smink: foundation, puder, rouge, ögonbrynspenna, mascara.
Dagens frisyr: uppsatt i toffs.
Dagens planer: inga alls.
Dagens saknad: Jonas
Dagens drog: Tokio Hotel
Dagens köp: inget alls faktiskt, haha.
Dagens godis: klubba
Dagens dryck: mjölk
Dagens läsning: bloggar
Dagens humör: huvudvärk = unhappy
Dagens ord: eller hur


Bilder ifrån helgen.


Jonas nya TV

Ny designad bikini på nelly - RÖSTA!

Hej sötnosar!

Jag har precis ätit middag. Är lite dyster eftersom jag hellre skulle vilja fixa mig inför Jonas studentskiva nu. Vill vara där och dela det med honom! Känner mig verkligen som världens sämsta flickvän. Hade bestämt outfit, frisyr och hela kittet, menmen. Tyvärr så måste jag jobba imorgon och det finns ingenting jag kan göra åt det. Jonas kommer få det roligt iallafall, och det glädjer mig :)

Designade även en ny bikini ifrån Nelly som jag skulle bli oerhört glad om ni röstade 5 stjärnor på. Jag skulle absolut kunna tänka mig att ha den på beachen, haha. Neutral och enkel - men ändå jävligt snygg.

Ska ladda upp bilder ifrån helgen senare. Stå ut! Haha.

Rösta på min bikini!

Alla som röstar en 5 stjärnor får en länk i min blogg! Sätt igång! Skulle verkligen betyda oerhört mycket ifall ni röstar på min bikini. Tack sötnosar ♥

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Tokio Hotel @ NRJ 8/9-09

Det är inte jag som skriker, utan personen som stod precis bredvid mig.

Rescue me

Hej allihopa!

Sitter på jobbet och har rast nu. Ikväll har Jonas sin studentskiva, men jag kan tyvärr inte komma eftersom att jag inte kan ta ledigt imorgon. Så himla tråkigt! :( men jag hoppas att han får kul iallafall, haha, även om jag gärna skulle velat vara där!

Ikväll ska jag försöka hinna måla naglarna! Woho. Funderar lite på vad jag ska välja för färg. Antingen naturellt beige, (skrik)rosa, eller fransk manikyr. Vilken tycker ni?

On my way to work! Är på väg till bussen n...

dsc01191 (MMS)

On my way to work! Är på väg till bussen nu och är strax framme. Förhoppningsvis så kommer bussen i tid, då slipper jag vänta länge. det är iskallt. GE MIG SOMMAR, VÄRME OCH SOL. fan vad jag skulle älska sverige då ;) haha. hoppas ni då en trevlig dag! puss sötisar. vi får se om jag skriver sen, jag har grymt ont i huvudet. <3

Bildregn ifrån Dortmund -08

Hej sötnosar!

Idag har jag faktiskt haft fullt upp. Haha. Eller jag ska bara ärlig, jag har faktiskt inte orkar skriva idag. Jag har nämnligen hittat mina bilder och videos ifrån Dortmund! Så just nu håller jag på att ladda upp lite videos på youtube, bland annat ifrån konserten, haha.

Tänkte bjuda på lite osedda bilder ifrån resan.
Våran flagga! ♥

Utsikten ifrån vårat hotellrum.

Ser ni någon likhet mellan bilderna?
Bild 1: min och Rebeckas flagga.
Bild 2. Tobi tar emot den och viker ihop den lite sött, haha! Han var så himla snäll. Vi hade först kastat upp den på scenen och sen såg vi Tobi och tänkte att han kunde ge den till grabbarna istället - därför bad vi vakterna att ta ner den ifrån scenen så sprang vi till Tobi och gav den till honom. Han blev jätteglad och lovade att han skulle ge den! haha. Tror dock inte han gjorde de ;)

Födelsedagsfirande

Skrev precis ett jättelångt inlägg men datan fuckade sig. Vi ska snart till Anna och Nico och fira Anna som har fyllt år. Orkar inte skriva om alltihopa så jag lägger bara in en jättemysig bild som är ifrån sommaren 08 på Jonas balkong. Blev jättesugen på grönsaker och dipp när jag såg bilden.

Längtar till sommaren!
Btw, rösta på min bikini på nelly.

Hörs senare eller imorgon.
Kärlek på er!

Hjälp mig att vinna!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Dagens fråga: Vilken hjärnhalva använder du mest?

Åt vilket håll tycker du att tjejen på bilden snurrar, medurs eller moturs?




Om du ser kvinnan spinna medurs så betyder det att att du använder höger hjärnhalva.
Spinner kvinnan åt andra hållet så använder du vänstra hjärnhalvan.
Kan du få kvinnan att snurra åt båda hållen?
Titta ett par sekunder på hennes fötter eller blunda med ena ögat.
Ca 15% av den amerikanska befolkningen kunde se kvinnan snurra åt båda hållen.
Vilken hjärnhalva du använder har inte så stor påverkan på minnet, men det påverkar tänkandet och kreativiteten.

Källa

Mobilblogg: Hemma igen!

dsc01021 (MMS)

hej sötisar! ligger i jonas säng nu och har precis kommit hem ifrån stan. jag, jonas och hans vän gustavo/gus som sagt gick till pizza hut och drack lite. jag tog xcider, asgott! vid 1 tiden gick vi vidare till slussen där han skulle ta buss hem där han bor och vi tog en taxi. hur har eran kväll varit? min har varit jättemysig, och dessutom har jag lärt mig prata mycket bättre engelska! haha. nu på vi titta på wallander - vålnaden, har ni sett den? sovgott! vi hörs mer imorgon. <3

Mobilblogg: Pizza hut

dsc01159 (MMS)

hej sötnosar! sitter på pizza hut tillsammans med jonas och hans vän ifrån london. han pratar ju engelska och det är as pinsamt att prata, haha. men, jag försöker! han tycker om tokio hotel, hihi. var bara tvungen att tillägga det. PUSS! ;)

fiiiiiika

såg att det fungerade att mobilblogga så ni får antagligen lite uppdateringar ikväll! det är fortfarande osäkert vart det bär av. någon som vet något mysigt fik inne i stan som är öppet nu? vet att de finns ett i kungshallarna, men det kanske inte är världens mysigaste, haha!

har fotat en massa fina bilder ifrån igår, så de ska ni få se när jag kommer hem och har min kamerasladd! borde egentligen bära med mig den hela tiden, hahah. men då skulle den säkert försvinna :(( aja, nu snart ska vi gå ner till tåget. vad ska alla andra göra ikväll?

bilden är ifrån samma dag jag & Jonas kom hem ifrån Dublin.
åh, jag vill tillbaka. vårat hotell, staden, människorna!

Testar att mobilblogga :)

Testar att mobilblogga :)

fikar inne i stan!

nu åker jag och Jonas in till stan och tar en kvällsfika, haha. jag är så himla sugen på chai latte och dessutom så ska vi träffa en utav Jonas engelska kompisar som är här i Sverige. ska bli kul, hoppas bara att han fattar vad jag säger! ;) haha.

kankse mobilbloggar om det funkar. puss på er!

Dagens tips: Kinder & rouge



Tänk på detta när du applicerar rouge:

- Lägg foundation, ögonsmink och läppstift innan rouge.
- Välj en färg på rouge som passar färgen du tänkt välja på läppstift.
- Använd en ganska stor, mjuk, rund borste för att lägga rouge – inte för stor dock.
- Lägg rouget från mitten av kindbenet och utåt, mest under kindbenet. sminktips rouge

Få mer markerade kinder
- Hitta den högsta punkten på kinden, kindbenets topp. Titta efter var du får en naturlig highlight. Tänk dig en highlightad linje rakt över kindbenet.
- Applicera rouge under den tänkta linjen uppåt och utåt. Börja på mitten av kinden vågrätt sett och gör linjen tjockare tills du fått en form ungefär som en halvmåne.
- Lämna det highlightade området ofärgat och applicera i en annan linje precis ovanför och parallellt med den första linjen. Se upp så det inte kommer rouge på det område som bildar en ring runt ögat.
- Blås eller vifta bort större delen av färgen från borsten så att det bara är lite kvar och använd den nu för att fylla i det vita området i mitten av de två ”linjerna”. övergången mellan alla dessa delar måste vara diskret och se naturlig ut. Området i mitten ska vara färgat men ljusare än de andra två så att en highlight bildas.

Dagens tips: Välj rätt frisyr till din ansiktsform




Det är viktigt att välja rätt frisyr till din ansiktsform. För att ta reda på vilken kategori du tillhör måste du först bestämma din ansiktsform. Nedan följer en liten guide till hur du bör ha ditt hår beroende på vilken ansiktsform du har.

Oval ansiktsform och hår
Du passar i de flesta frisyrer - långt, kort, halvlångt och även bakåtslickat. Exempel på kändisar med oval ansiktsform att hämta inspiration ifrån: Heather Locklear.

Avlång ansiktsform och hår
Du passar bra i frisyrer med mycket volym på sidorna av ansiktet. Allra bäst passar du i kort eller halvlångt hår. Vill du verkligen att ditt ansikte ska framstå som kortare rekommenderas hårlängder kortare än axellängd. Vill du absolut ha långt hår, prova då gärna lockiga frisyrer eller lugg. Hämta inspiration från kändisar med avlång ansiktsform: Sarah Jessica Parker, Liv Tyler.

Hår till rund ansiktsform
För att ge intrycket av ett smalare och längre ansikte, testa en frisyr med mycket volym i toppen, kanske t.o.m. en hög frisyr. Du passar i långt hår, gärna mittbena men även sidbena kan fungera bra. Undvik kort page och volym kring kinderna - det kommer bara att göra ditt ansikte rundare. Ta en titt på kändisar med runt ansikte och kolla vad de har för frisyrer: Christina Ricci, Kristin Kreuk.

Frisyrer för rektangulär ansiktsform
Du passar i korta eller halvlånga frisyrer med volym på sidorna och frisyrer med flikig lugg. Lockigt hår tillför volym så därför passar de med rektangulär ansiktsform ofta i det. Undvik höga frisyrer och mittbenor. Undvik också bakåtslickat - såvida du inte vill framhäva ditt rektangulära ansikte förstås. Kändisar med rektangulär ansiktsform: Demi Moore.

Frisyrer som passar till fyrkantig ansiktsform
Prova lockigt eller krulligt hår för att få ditt ansikte att se mindre kantigt ut. Höga frisyrer får ditt ansikte att se längre ut. Prova också lugg med flikar. Långt, rakt hår eller en hårlängd ned till käken kommer bara att framhäva ditt fyrkantiga ansikte. Kändisar med fyrkantig ansiktsform: Gwynteh Paltrow.

Hår till hjärtformad ansiktsform
Halvlångt eller långt hår passar bäst på dig. Lockigt eller rakt spelar ingen roll. Prova också sidbena. Förmodligen bör du undvika höga frisyrer. Kändisar med hjärtformad ansiktsform: Keri Russell.


Dagens tips: Hitta rätt läppbalsam för dina torra läppar



Det verkar nästan omöjligt att tillverka ett riktigt bra läppbalsam som verkligen hjälper mot torra läppar i mer än ett par timmar. Antingen blir läpparna torra igen på nolltid eller så börjar de flagna och ha sig. Torra läppar är ett gissel som speciellt vi nordbor får dras med under större delen av vinterhalvåret.

Det finns dock några få saker som hjälper mot torra läppar.

- Klövervaselin från Apoteket. Fungerar inte hundraprocentigt men är i alla fall mycket bättre än de flesta läppbalsam som säljs under olika kända märken. Läpparna blir smidiga längre.
- Aloe Vera läppbalsam från t.ex. Forever Living Products. Hjälper inte heller perfekt men är ganska bra.
- Savex det perfekta läppbalsamet! Innehåller lite pepparmintsmak och kan därför kännas lite starkt men fungerar länge och läker läpparna på sikt.
- Constance Caroll roll on lip sheen fettar inte in läpparna så mycket men det hjälper bra mot torra läppar som flagnar. är färglöst men lämnar ett litet skimmer på läpparna och doftar frukt.

Save me

Hej alla glada!

Sitter i Jonas säng och han ligger bredvid mig, fast han spelar NHL på hans nya TV. Imorse kom nämnligen Anna och Nico med en ny tv till honom, haha. En 40" samsung, as snygg! Vi vet inte riktigt vad ni ska göra.. Har legat och tittat på tv med inte kommit iväg någonstans även fast vi är färdigfixade och allt! Sega? Haha.

Igårkväll var jag och Jonas som sagt på bio tillsammans med Sofia, Kim och Ylva. Visste inte att Ylva skulle med igår, därför jag inte skrev ut det i bloggen igår, haha. Men det var trevligt :) vi möttes på Rosenhof och åt middag där. Jättegott verkligen. Sen gick vi vidare till stan där vi skulle på bio! Jonas och Kim ville ha en varsin öl så de gick och tog de och jag, Sofia och Ylva gick och satte oss på donken och köpte en varsin milkshake, hahaha. Men det var faktiskt jättegott! Sen gick vi till bion och själva filmen var väl inte sådär jättebra - as seg. Tyckte inte att den hade någon handling direkt, menmen. Efter filmen åkte vi hem till Jonas och sov, både jag och Jonas var så himla trötta!!

Middag + bio

Hej sötnosar.

Har precis fixat mig klart nu! Har duschat, sminkat, fönat och plattat mitt hår. Känner mig riktigt fräsch och det är jättehärligt :) ikväll blir det middag och bio med Jonas, Sofia och Kim. Kommer helt ärligt inte ihåg vad det är vi ska se, men den heter någonting med Green, haha! Och den är säkert bra. Vad ska ni göra denna härliga fredag?

Ha en mysig kväll allihopa.

Såhär ser jag ut just nu.


VÅFFELDAGEN!

Hej babes!

Jag sitter på bussen på väg till farmor och farfar. Mattias är redan där, vi ska äta våfflor tillsammans med de och våra kusiner! Kommer bli jätte mysigt. Ville bara uppdatera lite, haha. Skriver mer senare om jag inte kommer hem allt för sent. Puss sötisar

Svar på tal till.. Johanna

Johanna (såg att det var du på din IP adress, hehe) frågade:
Vad kostade den sviten egentligen?

Svar: För oss kostade det 2900kr för 1 natt och 2 personer. Tycker inte att det är så himla dyrt egentligen.. Det finns ju hotell där man bor mycket dyrare. (Detta var ju i och för sig inte deras största svit) Dessutom var det definitivt värt det.

Jobb, möte och pojkvän

Hej mina sötnosar!

Sitter på jobbet och har rast nu. Jag fick ta hand om disken idag eftersom att hon som egentligen står där är sjuk! Detta resulerade i ännu ondare rygg, men vafan ska man göra liksom? haha. Klart man ställer upp för "laget" hahaha. Sen kom även mjölk & sånna varor så då var det bara att ta hand om det med, men det gick bättre!

Hur som helst så ska jag på möte efter jobbet, och sen ska jag hem till Jonas och lämna hans laddare. Jag vet inte om jag sover där, eller hur det nu blir - men det löser sig! Jag kommer hur som helst vara exremt hungrig eftersom att vi inte får någon mat. (Mötet håller på ifrån 16:00 till 19:00)

Om jag sover kvar hos Jonas så uppdaterar jag antagligen inte mer idag!
Puss och kram, ta hand om er.

Alien

Det var super härligt att träffa Rebecka kan jag tala om för er.

Vi träffades vid Åhléns (as usual ) klockan 17 och så gick vi först runt och kollade lite i affärer. Efter ett tag kände vi oss hungriga så vi gick till vårat fik, John Chris, haha. (Vad annars?). Jag tog en ljummen sallad med kräftskärtar tror jag det hette, och Rebecka tog en jättegod smörgås. Där satt vi jättelänge och pratade om allt mellan himmel & jord. Sen ville vi ha efterrätt, haha! Det blev en kladdkaka till mig och någon pekantnötkaka för Rebecka, den var jättegod faktiskt, hih. Vid 19 tiden gick vi till centralen men då hade SJ grejen vi skulle prata med stängt, så då gick vi till tunnelbanorna och skildes där. Ses snart igen!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig och titta på TV. Jag är så himla trött! Öppnade ju imorse. Imorgon är det möte för mig, så jag kommer hem jättesent. Runt halv 8 på kvällen.. Menmen. Skriver kanske något inlägg då. På onsdag ska jag träffa Jossan och fika med henne, ska bli jätteroligt :)

Sov gott sötnosar!
Slänger in bilder ifrån dagen imorgon (om jag bloggar då)

Dagens tips: Bra mascaror enligt mig!


Jag har ganksa svårt för många mascaror.. "borsten" måste vara på ett speciellt sätt, inte för klumpig och sådär. Men några som jag verkligen har fastnat för är Volume collagene från Loréal, och False lash effect ifrån Maxfactor.

Jag har applicerar Volume collagene först (ett tunt lager) och sedan tar jag False lash effect. Tycker nämnligen att det är lättare att få de längre med Fale lash effect än Volume collagene! Haha. Man kan "snurra" på borsten ifrån False lash effect så att fransarna blir superlånga, haha. Jättesvårt att förklara - men det är ett starkt tips ifrån mig som jag tycker ni borde testa :) om ni inte redan gjort det såklart..

Vad använder du för mascara?

 

Träffa Rebecka nu!

Nu ska jag in till stan och träffa Rebecka. Tror vi ska fika eller nåt, det brukar vi göra, haha. Gud vad jag har saknat henne, men om 30 min ses vi, höhö. Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha!

Hinner inte ladda upp en dagens outfit tyvärr - men jag har på mig min nya jacka ifrån New yorker och en utav halsdukarna ifrån H&M som jag köpte i nacka forum. Då kan ni iallafall gissa hur jag ser ut, haha. Puss på eeeer.

Träffa Rebecka nu!

Nu ska jag in till stan och träffa Rebecka. Tror vi ska fika eller nåt, det brukar vi göra, haha. Gud vad jag har saknat henne, men om 30 min ses vi, höhö. Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha!

Hinner inte ladda upp en dagens outfit tyvärr - men jag har på mig min nya jacka ifrån New yorker och en utav halsdukarna ifrån H&M som jag köpte i nacka forum. Då kan ni iallafall gissa hur jag ser ut, haha. Puss på eeeer.

Shoppingen i Nacka Forum

Nu ligger jag i sängen! Så himla skönt. Har nämnligen bara sovit ca 6 timmar inatt! Lite med flit faktiskt. Jag måste liksom kunna somna relativt tidigt inatt eftersom att jag ska öppna! Skulle inte vara så roligt om jag försov mig. Innan jag somnar tänkte jag iallafall slänga upp bilder på det jag köpte igår i Nacka forum.

Sov gott sötnosar!
Jonas är bäst i världen.

Vårjacka - New yorker
Foundation - Åhléns
Halsdukar - H&M
Musmatta - Media markt
Mus - Claes Ohlson
Mikrofon - Claes Ohlson
(Näsdukar - Claes Ohlson)

Bilder på Anna och mig ifrån helgen!

Min bästa vän är mongo. ♥

You rock my world

Tycker att det är extremt dålig stil som vissa personer kör med. När man hör av sig själv, så svarar de inte ens. Men när de passar för de - så kan de svara. Blir så trött på alla ursäkter.

Nog om det, nu pallar jag inte slösa en massa jobbig energi på de människorna som håller på så, och ändå inte få ut någonting av det. Mamma kom och hämtade mig hos Anna och Nico, så himla snällt! Och vad skönt. Jag skulle nämnligen bära på 2 väskor och 1 påse med min onda rygg, haha. Helgen har iallafall varit så himla mysig!! Längtar redan tillbaka, haha. Ska lägga upp bilder snart så får ni se :)

Nu ska jag snart äta en jättegod middag.
Sen ska jag typ titta på tv och lägga mig i sängen. Imorgon öppnar jag på jobbet, så det blir att gå och lägga sig tidigt idag.

Tokio Hotel @ Sheraton 8/9-09

Äntligen kommer den här upp! Haha. Lite väl sent kanske. Men detta är iallafall min video som jag fick filmat innan mitt batteri dog. Jag har en annan video precis när de kom ut ifrån hotellet - men tycker inte att det är intressant när de står och signerar på andra sidan, haha. Så här får ni iallafall se Bill och Tom!

Jag i min & Hannas svit - Längtar tillbaka till Göteborg!

I will carrie your heart in mine

Imorgon ska jag träffa världens bästa Rebecka. Äntligen! Senaste gången vi träffades var i Göteborg för 2 veckor sen. Längtar jättemycket! Båda bilderna är ifrån Dortmund-08.

Adam Lambert VS Bill Kaulitz?

Lika som bär?

Ich bin nicht ich

Jag sitter just nu och lyssnar på lite gamla Tokio Hotel låtar. Har ju i princip bara lyssnat på deras senaste album! Just nu är det Gegen meinen willen - åh, minnen! Jag lyssnade alltid på den när jag var arg förut, hahah. Och den fick mig alltid på bättre humör - oavsett vad det handlade om. Jag älskar texten också.

Ångrar att jag aldrig åkte iväg till Essen med Rebecka och fick se deras Zimmer 483 tour. Då skulle jag även fått höra Ich bin nicht ich, som var den första låten jag hörde!

Fan vad jag saknar tiderna när det knappt var några som lyssnade på de. Ibland kunde det kännas som att jag var den enda i hela Sverige. Nu vet alla vilka de är & de flesta är anti. Det har typ blivit en "grej" att Tokio Hotel ska man hata - för de är fula och äckliga. Förstår inte varför alla är så himla negativa hela tiden. Pinsamt! Vägra stå för din egen åsikt.


Vad små de var här! :D

Bettingsajter - bra eller dåligt?

Fakta: Betting är detsamma som vadhållning. Man satsar pengar på att en viss häst ska vinna, på att ett visst lag ska vinna eller så försöker du förutsäga resultatet i en viss match. Om du lyckas pricka in rätt resultat så vinner du pengar. Man kan tippa resultatet i de flesta sporter – fotboll, ishockey, basket, trav och tennis hör till de stora sporterna, men det finns hur många som helst att välja bland. För den sportintresserade så är det extra kul att titta på matchen eller tävlingen när man har satsat pengar på favoritlaget eller favorithästen, det tillför lite extra krydda och spänning.

Det finns olika olika typer av betting.
De flesta bettingsajter erbjuder välkomst bonus i form av pengar insatt på ditt spelkonto. Du får ca 50kr att komma igång att spela för. Allt för att de vill att man ska komma igång och spela om man är nybörjare. Sedan kan du även "tippa" på olika spelombud som finns lite överallt. Men då är det mer begränsat! Du kan t.ex. bara tippa på fotboll eller trav som är det populäraste.

Jag skulle aldrig ens tänka tanken att lägga ner pengar på sånt här. Antagligen för att jag inte är så intresserad av sport. Dessutom kan man bli spelberoende! Jag vet att det är jättemånga som håller på med det här. De kanske inte satsar flera 100 lappar, men kanske max 100kr - och jag vet ingen som har vunnit. Därför tycker jag att det är extremt onödigt!

Men om jag - mot all förmodan - skulle vilja börja spela på trav eller lägga pengar på ett visst lag för att de ska vinna, så skulle jag välja att spela på internet. Det är större utbud, och mer generösa tider. T.ex. hos ett spelombud så är det "spelstopp" några timmar innan t.ex. matchen ska börja.

Denna sida är bra för dig som vill börja spela: bettingsajter.se

Massage! :D

Nu ska jag och Jonas gå och titta på tv igen. Jonas har lovat att han ska massera mig eftersom att jag har ont i ryggen, så gulligt! :D hoppas att ni har/har haft en jätte mysig lördagskväll - för det har jag

Dagens tips: Framhäv din ögonfärg på rätt sätt!



Vill du få förstärka din ögonfärg ska du använda dig av kontraster?
Dina ögon blir inte blåare bara för att du har blåa ögonskugga. Ögat har tre grundfärger blått, gult och rött.

  • Blåa nyanser förstärkas av aprikos, terrakotta och bruna färger och det är för att gult och rött är kontrastfärgen till blå. Så allt inom gula och röda färger framhäver blåa ögon jättesnyggt!
  • Medan bruna ögon förstärks av blått, violett och rosa. Alltså en blandning av alla grundfärger, men det kan vara lika snyggt med en ljusare färg.
  • Gröna ögon är en blandning av grundfärgerna blått och gult, alltså passar rött bäst till ett par gröna ögon.
  • För att framhäva den gula färgen i dina ögon använder du lila och turkosfärger eftersom att kontrastfärgerna är rött och blått.
  • Ett annat knep är att kolla efter fläckarna som inte går i samma färgton som din iris. Dessa färgtoner använder du även till ögonskugga. Då får ditt öga mer djup.

Det är svårt att säga att just en speciell färg framhäver en färg. Det är mycket annat som spelar en stor roll i valet av en viss framhävande färg, tex hudton, hårfärg. Dessutom, bara för att en färg passar till ens ögonfärg ska man inte hålla sig till den. Man ska pröva sig fram och pröva en massa olika färger, varför skulle det annars finna ett så stort utbud?

Källa: Body Shop & Accessoara

I love you, I hate you

Någon som vill göra mig sällskap imorgon hemma hos Anna och Nico? Jag ska ju som sagt vara ensam här hela dagen. Anna skulle egentligen ha varit här, men nu ska hon tydligen träna.. As trisst! Hur som helst, någon frivillig?! Vi kan dra till Nacka forum också om du inte vill sitta hemma bara! Haha. Betalar taxi hit, haha!

Myskväll med Jonas

Nu är jag tillbaka - en stund! Haha. Jonas ville spela lite och då pallade jag inte sitta helt ensam inne i vardagsrummet - så nu sitter vi i samma rum. Han spelar och jag bloggar! Vet bara inte vad jag ska skriva.. Har ju inte direkt hänt så mycket sedan förra gången jag skrev.

Vi har handlat, ätit middag och sen har vi myst lite framför tv:n med godis och en grej som jag brukar göra som Jonas tycker är as gott. Vet inte vad den heter, haha. Men det är iallafall philadelphia, tacosås, tomat och gurka som man äter till tacochips. Gott som satan :)

Har börjat blogga lite på min andra blogg. Men kommer absolut inte byta helt! Inte som det ser ut nu iallafall. Om jag lyckas få samma design och fixa så att jag får en ny domän med bara idabarck.se så tvekar jag inte en enda sekund på att byta. Blogg.se suger faktiskt.. Men som sagt, vill ni ha den nya bloggadressen - får ni fråga. Jag tänker inte skriva ut den.

Imorgon kommer jag antagligen blogga jättemycket! Jag kommer nämnligen vara helt ensam här hemma eftersom Jonas ska till Uppsala och titta på hammarby. Så jag ska passa katterna och sen ska jag åka hem eftersom jag öppnar på jobbet på måndag.

Det finns inga bilder här, och jag har glömt sladden till min kamera - så ni får ha överseende med att det antagligen kommer bli rätt tråkiga inlägg med bara text, haha.

Kanske slänger upp dagens tips eller så senare eller imorgon. Puss!

Nacka forum!

Hej sötnosar.

Har precis kommit hem till Anna och Nico igen efter en heldag i Nacka forum tillsammans med världens bästa pojkvän. Igårkväll var Anna och Anderas här och vi åt tacos tillsammans. As gott! Sen satt vi och tittade lite på "Så ska det låta" och efter det spelade vi lite Buzz och drack vin. Jättemysig kväll :)

Imorse vaknade jag och Jonas av att Anna ropar på oss, hahaha. De sov nämnligen över på soffan (medans jag och Jonas låg i världens underbaraste hästens säng) Haha. Sen fixade vi iordning oss och gick till Nacka foum härifrån.

Både jag och Jonas kom hem med en massa fina saker! Jag köpte en jättefin vårjacka ifrån New yorker, 2 fina vårhalsdukar, ny foundation. Jonas kom hem med en ny musmatta, ny mus + en mikrofon till datorn. haha, låter som han är värsta datanörden! :o men det är han ju inte. Haha! Dessutom så satt vi och åt på en jättemysig resturang högst upp i Nacka forum.

Snart ska vi gå iväg och handla middag och frukost till imorgon.
Hoppas ni haft en lika mysig dag i vårsolen. Puss!

Ryggont!!!

Min rygg är förstörd! Shit. Jag satt på en låg stol och när jag reste mig upp så knäckte det till i ryggen på höger sidan. Och nu gör det ont ner i benet. Jag dör, fyfan vad ont det gör. (Hej jag behöver börja träna för att stärka min rygg!!)

En bra nyhet är iallafall att jag och Jonas ska bo hemma hos Anna och Nico i helgen, ensamma i deras lägenhet och ta hand om deras katter. Ska bli jättekul! Och ikväll kommer Anna och Anderas till oss. Vi ska äta och spela spel tillsammans typ! AS KUL.

Men jag hoppas att mitt ryggont går över, för det här är fan galet jobbigt! Jag ser helt missbildad ut när jag går typ. Någon som har nåt tips på vad man kan göra när man har ont i ryggen?!

Nu ska jag gå tillbaka in till jobbet. Vi kanske hörs senare! (om det funkar att mobilblogga) tror nämnligen inte att mina vänner skulle vara så lycklig om jag satte mig och bloggade ikväll! Haha.

headache

Hej babes.

Jag ska vara helt ärliga mot er! Jag har inte orkat skriva under veckan. Jag har haft ont i huvudet varje dag och nu har det "slagit ut" .. Har precis duschat, men det blev inte bättre. Har tagit två alvedon, men det hjälpte inte. Fan vad jag är trött på det här!! Imorgon ska jag ringa vårdcentralen och fråga vad fan som är felet på mig.

Iallafall. Dagen har varit bra och jag har jobbat hela veckan (trots huvudvärken). Fixade ppiller för 1år idag, så jävla skönt att det är gjort nu. Imorgon börjar min och Jonas helg ensamma. Hihi! Vi ska nämnligen bo hemma hos Anna och Nico i deras lägenhet när de åker till Barcelona. Så imorgon ska jag ta med mig packning till jobbet och sen åker jag och min baby dit direkt (förhoppningsvis)

Har btw skaffat en ny blogg. Fråga om ni vill ha den :) har inte börjat skriva någonting ännu, en funderar på det.

Vi hörs kanske i helgen! Har försökt att mobilblogga, men det har inte funkat. Skumt! Hoppas ni saknar mig, haha. Bombardera mig med kommentarer så kommer jag tillbaka och bloggar snabbare, for sure!

Kärlek till er!

The one and only.

Scream

Inte för att man ser så mycket, men jag tycker om bilden ändå! Haha. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min älskling som tittar på fotboll. Sov gott allihopa så hörs vi imorgon :) nattinatti br />

Slickepott

Saknar dig! Men snart ses vi ♥

112

Hej hörrni!

Har försökt mobilblogga idag, men det har inte funkat. Ska alldeles strax lägga mig och titta på 112 på liv och död tillsammans med Jonas. Men tänkte bara uppdatera lite snabbt. Dagen på jobbet har varit bra, och btw grattis igen till Jossan som tog sitt körkort idag! :D duktig du ääär!!

Imorgon börjar jag 08:00. Oj nu börjar programmet! KÄRLEK.

Jobb och viktiga papper!

Hej babes.

Sitter och dricker mitt te nu på rasten och tittar igenom mina fina kommentarer ifrån er. Gullungar!  Blir så glad när jag ser det ni skriver till mig. Tack!

Ikväll när jag kommer hem ska jag iväg och handla. Sen ska jag fixa med en massa viktiga papper som jag har och som behöver sättas in i pärmar. Nu när jag har städat så fint i mitt rum så behöver jag få ordning på mina papper också känner jag! Haha.

När jag kommer hem ska jag lägga upp lite sminktips tror jag! Skulle ni vilja det? :)

PS Anna, sidan med studentklänningar heter: stylebystars.com

I'll be looking down

Hello sunshines.

Har precis fixat mig klart och ska alldeles strax gå ner och gå till bussen. Vet inte vad jag ska skriva mer just nu, haha. Det har ju inte hunnit hänt så mycket ännu? Jaja, nu ska jag springa ner. Pussar!


Den här tröjan vill jag ha!

Göteborg 5/3 ♥




Eyecontact?

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig. Sitter i min mysiga säng! Och i mitt nystädade rum. Har bytt lakan, damsugit, gått ner med smutstvätten, dammat, fixat i garderoberna, rensat ut kläder som jag inte använder osv. Känner mig riktigt stolt!

Men nu känner jag att huvudvärken kommer smygandes, så nu blir det sängen för min del som sagt. Imorgon ska jag jobba! :)

Sov gott så hörs vi imorgon.
Ta hand om er nu sötnosar!

Ta mig tillbaka till just det här ögonblicket. Eyecontact?

Inspiration

Allt kommer ifrån modegallerian.se

Helgen i bilder

Fredags: Jag, Jonas, Danne och Jessica tog limon (host) till Gaudi och åt en jättegod middag där.


Lördags: Jonas och jag tillbringade eftermiddagen på stan. Sen åt vi middag på Texas burger.


Söndags: Vi var på bio med Kim och Sofia och såg Sebbe.

Tips för er som tar studenten iår!

Lotta frågade: Hej Ida. Såg att du hade lagt ut fina kläder och tänkte att du hade bra smak. Skulle du kunna lägga ut några förslag på vart man kan hitta studentklänningar? Din var så himla fin.

Svar: Först och främst, tack så jättemycket! Och jag ska försöka göra mitt bästa. När jag skulle ta studenten så hittade jag en drös med klänningar på internet - men eftersom att jag är rätt liten så är det svårt för mig att köpa kläder över internet då de inte alltid passar även om de är min storlek. (Det är ju olika för olika märken) Men där jag hittade de finaste klänningarna var på stylebystars.com och jag vet att de har lagt in en massa fina klänningar nu till studenten - så jag tänkte ta några där ifrån.

Pris: 449kr



Pris: 449kr



Pris: 499kr



Pris: 599kr

Säljes!



Tunika ifrån Gina tricot.
Storlek: XS
Pris: 25kr



Linne ifrån Gina tricot
Storlek: S
Pris: 25kr



Tunika ifrån Gina tricot
Storlek: S
Pris: 30kr



Tunika ifrån Gina tricot
Storlek: XS
Pris: 30kr



Tunika ifrån Gina tricot
Storlek: XS
Pris: 30kr

Familjen annorlunda

Just det. Jag kommer nog inte uppdatera så mycket sen när jag kommer hem! Jag måste storstäda mitt rum (om jag orkar) och sen ikväll är det familjen annorlunda! Och imorgon är det premiär för 112 på tv4 tror jag, och sen på onsdag är det fuskbyggarna på TV. haha. Stressigt TV liv man har ;)

Men! Detta ger er ju bara mer tid att kommenreta mina gamla inlägg, eller hur! Haha.. Nej nu ska jag gå in till alla söta barn igen!

Keratinvax?

Hej solstrålar!

Sitter på jobbet och har rast, ska snart gå in och jobba igen :) hart sökt lite fakta om keratinvax och hårförlängingar. Funderar starkt på att göra det hos min frisör nästa gång jag ska dit! Visst, det kostar, men det är värt det! Jag är trött på mitt korta hår nu alltså. Jag vill ha långt, och jag förstår absolut inte varför jag klippte av mig det.. Hur som helst, någon som har lite information att dela med sig om hårförlängingar med keratinvax?



Såg att Anna hade varit inne och skrivit på min blogg också, haha. Sötnos! Såg rubriken och tänkte "men va, det här har inte jag skrivit?!" men gud vad glad jag blev när jag läste det. Love you wifey!

Nu ska jag gå in igen.

 

 

It's Anna bitch.

Helloj alla muppskar. Anus in tha b to the l to the o to the g to the g-
B-L-O- G-G...
Vet att ni har saknat mig grymt mycket. Märkte ju de på "Catrins"  kommerntar som Ida berättade för mig. Åh hallelujah vad jag skratta
Ida: Anna känner du någon som heter Catrin? (Så berättade hon om kommentaren)
Jag: Aaa.. Typ pappas syssling eller något.. men jag tror inte de är hon...
HAHA ibland kan man va rolig va?

Nej men just nu känner jag att jag inte vill läsa om tokio hotel. De vill säkert ni men jag älskar mig själv för mycket så jag sitter hellre och läser något jag själv skrivit. eller inte. host

Ida min kära lilla vän, vart ska jag börja.... jag vet.. Jag saknar dig, dah!!!
Okej, jag saknar Ida riktigt mycket, hon är en utav mina bästa vänner. Vi kan ha riktigt kul när vi umgås. Och båda vi är så förutsägbara ibland, haha.

Jag minns när jag hade bråkat med min gamla kille. Allt kändes förjävligt och jag kände mig som den minsta flickan i världen. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Jag var redan hemma hos en vän, men när jag berättade varför jag var ledsen sa hon bara "men skit samma tänk inte på, ni är vänner imorn igen"
Många sa så. Ingen ville hjälpa till, bara inte orkade att lyssna (de kan jag förstå ibland efter som jag kan babbla rätt mkt). Men aja back to the story. Den kvällen ringde jag min vän Ida, hon pratade med sin kille Jonas och jag var så välkommen att komma hem till honom och sova (Hon var ju där såklart :p)
Minns verkligen den kvällen klart. Direkt när jag gick av bussen i trångsund möttes jag av två personer, fyra små givmilda ögon och två stora öppna famnar. Brast ut i gråt och blev omhållen på buss stationen av både jonas och ida. Följde med upp till Jonas, dom bäddade och allt till mig och var helt underbara! Så gulliga, tack så mycket.
Ida du är en otrolig vän och du har ett hjärta av guld. Hur långt de än är mellan oss ibland så kommer vi aldrig tappa varandra hoppas jag :)<3


Jag minns när du mådde dåligt i början utav förra året. Jag försökte göra allt för att rycka upp dig. Man behöver de ibland. Jag hade redan varit i din situation och visste exakt vad som behövdes. De spelade ingen roll hur sjukt kul vi hade, jag vet att du ändå tänkte på allt som var jobbigt, och de är inte fel, de är så rätt som de kan bli, men de ända man behöver i såna situationer är en vän som bara försöker få allt att bli bra.

De är typ bara jag i sverige som förstår jag jag just skrev men de gör inget, ni kan få delta i min dumhet... hihi

Ida Barck ditt fis huvve. Du vet att jag älskar dig jätte mycket! Lovelove! / Wifey

   

5/3 Scandinavium Göteborg

Nyheter ifrån H&M

Söta toppar/tröjor/linnen ifrån forever21 till våren & sommaren!


Alla klädesplaggen är ifrån forever21. Klicka på bilderna för att komma till sidan! På många av kläderna finns det flera färger att välja i mellan.




You're the sun and I'm the moon

Hej hörrni.

H
ar precis fixat mig klart nu och ska äta lite lunch med världens bästa Jonas. Har på mig min nya tröja jag köpte igår (som jag sa att jag skulle lämna tillbaka). Jag ska testa att ha den ett tag och se hur det känns efter ett tag.. Känns som om jag kommer ångra mig om jag lämnar tillbaka den. Det är ju trotts allt fina färger och en ritkgit skön tröja ;)


Ikväll ska jag som sagt på söndagsmiddag hemma hos Anna och Nico och efter det blir det bio med Sofia och Kim. Vi ska se den nya filmen Sebbe! Har ni hört nåt om den? Jag hade ingen aning om vilken det var, men den har fått bra betyg så den är säkert toppenbra.

Aja, ha det bra allihopa! Vi hörs senare.

Mobilblogg: Hemma hos Danne

59cce8baadccad0bac782435dc05020d.png

 

Hello sweeties. Sitter och kollar på tv hemma hos Danne tillsammans med Jonas och Jessica. Vi ska snart gå hem till Jonas och sen ska vi vidare hem till mig och sova. Imorgon kväll blir det söndagsmiddag hos Anna och Nico, och efter det bio tillsammans med Jonas, Sofia och Kim. Vi hörs imorgon! :) Kramar.

 

Pain of love

Canon Powershot SX200

 

Denna kamera, Canon powershot SX200 vill/ska jag köpa.

Egenskaper:
  • 28 mm vidvinkelobjektiv med 12x optisk zoom
  • 12,1 megapixels
  • Kompakt design i tre färger
  • Snabb DIGIC 4-bearbetning
  • Smart auto med teknik för motivigenkänning
  • Teknik för rörelseigenkänning
  • Teknik för ansiktsigenkänning
  • 3,0-tums LCD-skärm
  • HD-filmer och HDMI-anslutning
  • Läget Manuell kontroll
Bra, eller? Haha. Vad jag har sett, så har det blivit riktigt fina bilder ifrån olika miljöer med denna kamera. När jag får min lön springer jag nog och köper denna direkt.


Dagens tips: maybelines foundation



Dagens tips är idag en foundation som jag köpte igår. Det är märket Maybeline som säljer denna, och den heter Dream Satin Liquid. Det är en vidareutveckling utav deras storsäljare Matte Mousse Foundation och därför har de gjort den i flytande form istället. Tyvärr innehåller den inte några vårdande ingridienser, men den gör sitt jobb och både täcker bra och ger lyster.

Av mig får den 3 av 5 hjärtan

♥♥♥


PPP ♥

When you can't breath, I will be there, zoom into me.

Nu är jag hemma en snabbis med Jonas. Ville byta kläder osv! Vi har haft en jättemysig dag på stan tillsammans. Vi åkte in vid 15-16 tiden och gick omkring och tittade lite i affärer. Sen bestämde vi oss för att äta middag på Texas burger. As gott! Sen gick vi till gina tricot och så köpte jag ett vanligt vitt linne och en tröja utan att testa den. Testade den när jag kom hem och insåg att den var lite för stor - även fast det är XS. Jag måste ha krypt?! Shit.

Ikväll ska vi iväg till Danne och Jessica och titta på film. Ska bli supermysigt! Vi hörs senare.

Gaudi + Pilot

Just det. Igår var ju jag och Jonas på resturang med Jessica och Danne för att fira! Det blev tyvärr inte Texas Longhorn eftersom det var helt proppfullt, men istället gick vi till en jättemysig resutang som heter Gaudi. Vi kom dit vid 21 tiden och satte oss och åt. Jag, Jonas och Jessica beställde grillad entrecot med pommes frittes och bearnaisesås (stavning? haha.) Och Danne tog något som jag inte kommer ihåg vad det hette, hahaha. jag ville beställa en frozen strawberry daiquiri, men de hade tyvärr inte det, så det blev cider för mig och Jessica. Sen förvandlades resturangen till en nattklubb - Pilot. Vi satt där ett tag och snackade, sen åkte vi hem och gick till värdsan och satt där och pratade lite skit, haha. Vid halv 2 kom jag och Jonas i säng. Jätterolig kväll :D

Nu kom Jonas, vi hörs senare!
Ta hand om er.

Those days are gone

"Your the sun and Im the moon"

Har precis fixat mig klart och väntar på att Jonas ska bada klart. passade på att sätta på Tokio hotels låt In your shadow. Saknar Hanna som fan när jag lyssnar på den låten eftersom jag tänker tillbaka till Göteborg och konserterna jag var på. Åh, kärlek på det. Men Hanna ska kanske komma upp nästnästa helg, kommer hålla tummarna att det går! :D

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Vi kanske skulle titta på film ikväll med Jessica och Danne men vi får se hur det blir. Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på låtarna.

Vad ska ni göra idag allihopa?
Puss på er.

Bilder ifrån sommaren 08. (Jonas har typ inga bilder på sin dator, därför det blir såhär gamla bilder. Haha)

Bild 1. På hotellet i Malmö, påväg till Danmark för att hälsa på släkten med familjen + Jonas.
Bild 2. Jag och en bortklippt Bella på någon tjejkväll hos mig under sommaren.
Bild 3. I Danmark. Var på promenad med Jonas och Mattias och checkade området där min moster bodde ;)

Nu ska vi fira

Hej alla söta.

Ska snart iväg och äta på texas longhorn med Jonas, Danne och Jessica. Men tänkte sammanfatta dagen lite kort för er :)

Vaknade kvart i sju för att åka iväg på en grej. Jag och Jonas mötte upp Danne och Jessica vid tåget i Trångsund, så tog vi den gemensamt till Rådhuset där vi även mötte upp Linus. Var jättekul att träffa honom igen, oavsett det som skulle ske (nej jag tänker inte berätta, det är alldeles för privat). Det vi gjorde tog rätt många timmar och var jättejobbigt. Men nu är det över så det är skönt :)

Efter det ringde jag jobbet och berättade det mesta, var skönt! Efter det åkte vi och åt på tacobar och jag köpte nya skor, strumpbyxor och foundation haha. BEHÖVLIGT. Nu ska vi "fira" med att äta på resturang, sen kanske det bär av till nåt annat ställe! Om jag orkar, har inte sovit många timmar inatt eftersom jag var orolig för det som skedde imorse-idag.

Ha en bra kväll och ta hand om er.

Bild ifrån sommaren 08. SAKNAR MITT LÅNGA HÅÅÅR!

Mobilblogg: I väntan på bussen

4cfcc34eec1bdd44cc2f9338e1df8d4c.png

 

Hej alla sötnosar. Sitter i farsta och väntar på bussen hem till Jonas. Jag passade på att shoppa lite kläder, det blev en vit tunika och ett par nya leggings (ALLTID bra, haha.) Ska förbi ICA och handla lite gott till mig och Jonas också, haha. Imorgon blir det antagligen inget jobb - varför är för privat för att tas upp här i bloggen när vem som helst kan läsa.. Nu kommer bussen :) skriver antagligen inte mer sen. PUSS!

 

Svar på tal til "Catrin"

Hej allihopa.

Sitter och har rast på jobbet just nu. Ringde ungdomsmottagningen tidigare idag, och jag har fått en tid nästa torsdag klockan 13:30. Vilket betyder att jag måste gå tidigare.. Vill egentligen inte, eftersom att jag var ledig förra fredag, ska vara borta nu på fredag och gå tidigare nästa torsdag nudå.. Men det är ju faktiskt viktiga saker det handlar om! Hur som helst så ska jag gå ut efter att rasten är slut. Alla barnen på min avdelning är utomhus till mellanmålet!

Catrin frågade en sak i något inlägg tidigare:
"Varför umgås du aldrig med Anna längre?"

Svar: Hej "Catrin" (skriver "" eftersom att du heter något annat egentligen. Känner igen din IP adress). Det finns väl ingen speciell anledning till att jag inte umgåtts med Anna på länge. Jag jobbar, jag har varit i Göteborg och det var mycket att tänka på inför resan osv. Och dessutom så finns det inte alltid tid för allting här i världen, även om man vill. Jag och Anna är alltså inte osams eller så, vi pratade senast när jag var i Göteborg då hennes mamma fyllde år.

Dagens tips: skor för både vardags & fest



Dagen tips blir dessa billiga och snygga skor ifrån H&M. Du kan använda de till både vardags och till fest. De blir dina för endast 349kr. Tycker de är jättesöta och lite annorlunda, titta bara på sidan av skorna. Superfina!

 


Freak out

Jag har verkligen inte orkat skriva idag. Tittade på mina bilder och videos ifrån Stockholm och Göteborg med pappa förut, och han tyckte att de var jättebra och fina bilder, haha. Är lite stolt över mig själv när jag ser vissa bilder jag har tagit. Att det faktiskt är min bild, och att jag har sett det med egna ögon.

Ida & Lina, kan inte ni skicka bilder ifrån hotellet den 5e & den 6e? Ni har ju mitt nr, så smsa när ni är inne på msn.

Nu ska jag gå upp och lägga mig och titta på TV i min mysiga säng.

Vad är det för kamera?!!

Asså den här människans kamera är extremt jävla bra. Titta bara på denna video! Kolla på resten också, helt stört. Hon skulle ju kunna sitta längst bak i salen och ändå kunna filma hur bra som helst.


Det här är btw min favoritlåt ifrån konserterna. Älskar 1.25 när Bill inte sjunger & låter oss sjunga istället. KÄRLEK.

Can make it all of my own

Jag kan typ inte slita mig ifrån datorn. Vill fortsätta titta på mina videos och bilder ifrån Göteborg och konserterna! Men nu ska jag ska gå & blanda dipp och äta chips, så ska jag titta på Annorlunda familj. Vi hörs kanske senare, eller imorgon.

Puss på er.

Zoom into me

Asså fyfan vad jag saknar konserterna. Göteborg. Hanna. Rebecka. Essi. Josefin. Ida. Lina. Hotellrummet. Spänningen. Kön. Vara några meter ifrån deras turnébuss en hel dag. Veta att de var i samma stad, andades samma luft och var i samma lokal.

Allt vhar gått så himla fort. Kändes som det var förra veckan vi beställde biljetterna på ticnet, bokade resan & hotellet i Göteborg. Och nu är allt plötsligt över. Vad ska jag längta till nu då?.. Tror det kallas TH-depp

When you can't breath, I will be there. Zoom into me.

Lite bilder ifrån Göteborg

Wroooooom

Hej allihopa.

Nu är jag hemma ifrån jobbet! Dagen har gått hur fort som helst.. Började med tandläkartid klockan 09:10. Eftersom att jag har haft tandställning så är de tvugna att kolla lite då & då hur det ser ut i min mun, ifall någonting flyttats eller så. Men det såg helt perfekt ut :D så det var jättehärligt. Sen fick jag även kolla om jag hade mina visdomständer, och det hade jag - 4 stycken. Haha.

Sen åkte jag till jobbet och var där klockan 10. Klockan 16:00 tittade jag på klockan och insåg att jag slutade om 30min. Helt sjukt vad dagen har gått snabbt :O

Tänkte ladda upp mina videos ifrån konserterna på youtube, men någon snäll som kan förklara för mig hur man lägger till en text över videon där det står att det är min? Jag har verkligen försökt, men jag förstår inte hur man gör.

Ska visa er bilder sen ifrån resan!
Nu ska jag äta, och sen ska jag kanske till bauhaus med mamma. Efter det blir det familjen annorlunda :D woho! Mitt favoritprogram, hahah.

Ta hand om er.

Wroooooom

Hej allihopa.

Nu är jag hemma ifrån jobbet! Dagen har gått hur fort som helst.. Började med tandläkartid klockan 09:10. Eftersom att jag har haft tandställning så är de tvugna att kolla lite då & då hur det ser ut i min mun, ifall någonting flyttats eller så. Men det såg helt perfekt ut :D så det var jättehärligt. Sen fick jag även kolla om jag hade mina visdomständer, och det hade jag - 4 stycken. Haha.

Sen åkte jag till jobbet och var där klockan 10. Klockan 16:00 tittade jag på klockan och insåg att jag slutade om 30min. Helt sjukt vad dagen har gått snabbt :O

Tänkte ladda upp mina videos ifrån konserterna på youtube, men någon snäll som kan förklara för mig hur man lägger till en text över videon där det står att det är min? Jag har verkligen försökt, men jag förstår inte hur man gör.

Ska visa er bilder sen ifrån resan!
Nu ska jag äta, och sen ska jag kanske till bauhaus med mamma. Efter det blir det familjen annorlunda :D woho! Mitt favoritprogram, hahah.

Ta hand om er.

Sammanfattning.

Hej allihopa. IM BACK! Haha.

I och för sig så kom jag hem igårkväll, men jag orkade verkligen inte skriva, plus att jag myste med min baby här hemma.

Sammanfattar båda konserterna + resan lite snabbt nu.
- 8 timmars sömn på 2 nätter
- Bill lookalike
- Svit
- Frukost på sängen
- Grymt jävla bra konserter. (oavsett vad Aftonbladet skriver!!)

Asså fyfan vad underbart det var. Tack Bella, Hanna, Rebecka, Essi, Josefin, Ida, Lina & Amanda för konserten/resan/sällskap. Allt har varit helt underbart. Skriver mer imorgon, och lägger in bilder osv.

Länka om ni tar bilden.

Tokio Hotel konsert, nu!!!

Stress, stress, stress! Usch. Jag börjar få lite små huvudvärk eftersom jag har gått och tänkt på allt som jag ska packa ner osv idag.

Har iallafall fixat mig klart, och väntar på middagen! Sen ska jag packa det absolut sista och efter det bär det av till Globen, för Tokio Hotel konsert. Skumt! Haha. Jag har liksom inte förstått det ännu!! Och om 3½ timme börjar konserten. Aa, herregud. Detta blir kul iallafall

Igår sov jag som sagt hemma hos Jonas och vi hade det superduper mysigt. Vi lagade mat tillsammans och sen tittade vi på Wallander - Hämden och åt chips & dipp. Så himla gott, hihi. var jättelänge sen jag åt det faktiskt, haha.. Imorse ville jag inte gå upp och lämna min varma älskling där helt själv, men jag var tvungen!! Haha. Kom dock lite försent eftersom att bussen jag åkte med ifrån Älvsjö var försenad. Men det blev bara ca 3-5 min, så det var inte så farligt, haha..

Nej, nu ska jag sluta blogga och städa mitt rum lite. Det ser ut som ett bombnedslag efter att jag har varit och slängt grejer omkring mig när jag skulle packa, haha.

I love you forever.

Imorgon!!!!!

Imorgon ser jag världens bästa band.

Nu snart ska jag åka hem till Jonas och mysa, eftersom jag åker till Göteborg. Får se om jag sover där, men det tror jag. Kommer aldrig orka åka hem, haha.. Vi kanske köper lite chips & så, får se vad som händer. Film kommer vi säkert kolla på iallafall :)

Jaja.
Ni får ha en trevlig onsdag! Vi får se om vi hörs imorgon, kommer antagligen vara så himla stressad innan konserten, även om jag får gå tidigare, haha.. Hur som helst så ska jag iallafall ta med datorn till Göteborg, så lite update ifrån mig & Hanna lär det bli. Kanske ifrån kön! Höll ögonen öppna guys ;)

Imorgon kväll! <3

Hej allihopa.

Sitter på jobbet & har rast! Har fixat så jag slutar klockan 15:00 imorgon så att jag hinner lämna väskan i Essis bil. Tjoho. Ikväll ska jag kanske sova hemma hos Jonas, vi får se hur han mår, stackarn. Jag har typ smittat honom :( slutar om 4 timmar, och sen ska jag iväg och kanske hämta ut mina paket ifrån Gina tricot, H&M och nelly.com. Men först och främst måste jag åka och köpa dextrosoltabletter! AS VIKTIGT, haha. Det är grymt bra att ha på konserten i Göteborg. Druvsocker is the shit ;) Haha.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te.
Puss på er!

Dejtingsajter



Som jag skrev tidigare så tänkte jag skriva ett inlägg om dejtingsajter! Varför? Jo, helt enkelt för att jag & Jonas träffades via internet.


Vissa hittar sin partner ute på krogen, andra på internet - som jag. Jag och Jonas träffades av en slump på en sida so heter hamsterpaj. Båda skaffade hemsidan på skoj för att jag skulle "ragga" på killar, och han på tjejer, haha. Samma dag som jag skaffade min sida, hittade jag honom på onlinelistan. Jag skrev ett kort litet inlägg och efter någon dag tror jag det var, så fick jag ett svar tillbaka. Vi började prata mycket på söndagen den 18e november. Min bästa vän jag hade då, Bella, visste vem Jonas var sen tidigare eftersom det visade sig att de gått i samma skola. De pratade och bestämde att han skulle dyka upp på tisdagen den 20e november, när jag hade köruppvisning. Jag skulle sjunga en låt solo för ungefär 50 personer - och då även inklusive Jonas. Han kom sist in i salen, och jag blev så sjukt nervös, fick fjärilar i magen och alltihopa. Jag sjöng, och efter det pratade vi lite och bestämde att vi skulle träffas den fredagen. Och på den vägen är det!

Anledningen varför jag skriver detta är för att jag vet att det är så himla många som letar efter en partner. Det finns extremt många dejtingsidor. Både gratissidor och där det kostar att bli medlem. För att hitta rätt tänkte jag tipsa er o två sidor där de har samlat massa olika adresser och skriver exakt info, sida för sida.

Dejtingsidor
Gratis dejting

Lycka till.

2 & 3 dagar kvar

Hej allihopa!

Jag håller på att packa för fullt alltså. Känns riktigt skönt att få det gjort, haha. Pratade öven med Rebecka och hon skulle prata med sin kompis om när jag kunde komma och lämna min resväska i bilen vi ska åka med. Kommer vara så himla skönt när den väl är lämnad och jag bara kan koncentrera mig på en sak - konserten! Underbart och härligt, haha.

Har varit på jobbet idag. Känns riktigt härligt att vara tillbaka :) Dock är inte rösten på topp, och det är ju lite synd med tanke på att barnen inte alltid lyssnar om man inte höjer rösten eftersom att det redan är sådan hög ljudvolym där inne. Menmen, det gick bra iallafall :D

Nu ska jag äta, och sen ska jag skriva ett inlägg om dejtingsidor! ;D

Mattias fyller 18 år idag!!

Halloj allihopa.

Har inte varit på jobbet idag! :(( Hade feber imorse men gick och la mig med en alvedon efter att jag hade sjukanmält mig.. Och när jag vaknade var den borta! Så jävla skumt, men grymt skönt. Jag får liksom inte bli mer sjuk nu!! Har lessnat totalt på detta. Vill ju gå och jobba och må bra!

Idag fyller min lillebror 18 år. GRATTIS, jag älskar dig! Snart kommer min moster ifrån Danmark, hennes 6 månaders baby William och mormor. Så ska vi fira Mattias! Det blir inte så mycket folk eftersom att det ska vara lite lungt för lille William. Ska bli jättekul att träffa de igen, var så himla länge sen :)) Jonas är här också, men han ska kanske till Uppsala senare, så vi får se ifall han hinner stanna på lite fika innan han drar!

Nej, nu ska jag gå ner och göra en tårta till födelsedagsbarnet, haha.
Ciao, puuuuuuss.
RSS 2.0