Tips för er som tar studenten iår!

Lotta frågade: Hej Ida. Såg att du hade lagt ut fina kläder och tänkte att du hade bra smak. Skulle du kunna lägga ut några förslag på vart man kan hitta studentklänningar? Din var så himla fin.

Svar: Först och främst, tack så jättemycket! Och jag ska försöka göra mitt bästa. När jag skulle ta studenten så hittade jag en drös med klänningar på internet - men eftersom att jag är rätt liten så är det svårt för mig att köpa kläder över internet då de inte alltid passar även om de är min storlek. (Det är ju olika för olika märken) Men där jag hittade de finaste klänningarna var på stylebystars.com och jag vet att de har lagt in en massa fina klänningar nu till studenten - så jag tänkte ta några där ifrån.

Pris: 449krPris: 449krPris: 499krPris: 599kr
Kommentarer
Postat av: Terror

söta klänningar :)

2010-03-16 @ 00:12:52
URL: http://terrors.blogg.se/
Postat av: wifey

OOOOOOOH

Älskling! vilka tips, jag kommer ringa dig senare, jag ska ha någon av dom klänningarna! har verkligen ingen aning om vilken men for sure!

2010-03-16 @ 09:21:42
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback