nyårsafton

Nyår kan suga hästballe.

Ikväll ska jag antingen bara sitta hemma, vara med Malin inne i stan eller på fest med Tove. Egentligen skulle jag ifrån början vara med Maria hemma hos henne på middag och party, men det sket sig så nu får jag se vilket av de andra alternativen som det blir, jag har ju faktiskt köpt kläder och allt! Hoppas att ni får en jättebra nyårsafton och en bra start på det nya året ♥

Jag hoppas att den här nyårsafton blir lika bra som den förra! Men det är svårslaget.. Nu ska jag börja fixa mig. / Ida

året var 2007











Oavsett hur mycket vi än bråkar och oavsett hur mycket vi än glider ifrån varandra -
så kommer du alltid att ha en plats i mitt hjärta. För den vänskapen vi hade, var den absolut bästa jag haft.

godnatt

Nu ska jag nog gå och lägga mig! Imorgon ska jag åka in till stan med söta Malin som ska leta efter en nyårsoutfit. Hoppas att vi hittar nåt fint till dig gumman. Ha det så bra allihopa så hörs vi kankse imorgon. / Ida

nyår 08-09's outfit

Såhär ska jag se ut imorgon har jag tänkt.

mellandagsrea - kaos.

Okej palla. Jag skrev ett hur långt och bra inlägg som helst igårkväll men bloggen blev cp så det sparades inte. Kul! Hur som helst..

I söndags kom Anna till mig så att jag skulle slippa sova ensam i hela huset. Vi åt lite chips och dipp, lyssnade på musik och vid 11 tiden kom Malin och James. Vi satte på Mamma Mia filmen och sen när den var slut var klockan redan 01:00, så de åkte hem men jag och Anna gick och la oss.

Igår var jag inne i stan med Anna. Vi vaknade runt 11 tiden av att klockan ringde (eller var det din syster som ringde Anna? haha..) Hur som helst. Vi åkte in till stan och där hittade båda jag och Anna de perfekta nyårsklänningarna! Självklart köpte vi de, så nu kommer vi vara hur snygga som helst. -Bild kommer- Vid tre tiden mötte vi Rebecka som hade med sig Bjön Gustafsson dvdn som jag skulle få låna, woho! Och även bilder ifrån min fest, haha. Vi kollade runt lite och Rebecka köpte present till hennes två kompisar som fyller år på fredag. Vid 17 tiden åkte jag och Anna hem till mig, kollade igenom bilderna som Rebecka hade med sig och sen åkte vi hem till henne. Åt mat, åkte och solade solarium. Vid åtta tiden kom Victoria som också ville kolla på Björn Gustafsson dvdn, haha.. Sedan gick min sista buss, så jag var tvungen att springa ut till den. Dagen var iallafall supermysig!

Idag vaknade jag runt klockan 12 av mn mardröm, fy fan vad hemsk den var.. Usch, jag hatar att drömma sånt! Fixade iordning mig för att sedan åka och möta Tove i farsta. Där hittade jag ett par supersnygga skor som jag köpte på med mitt presentkort som jag fick i Farsta centrum. Tror dock nu att jag ska lämna tillbaka de och köpa ett par jeans som jag hittade igår på Carlings. Skulle nog behöva de mer! Haha. De var as snygga, låg midja, satt jättebra i rumpan + låren (som annars brukar vara problemet för mig när jag ska hitta jeans!) Så ja, det blir nog de istället. Haha. Tove och jag gick iallafall runt och kollade lite, jag köpte dessutom ett par strumpbyxor till klänningen eftersom att mina andra leggings gick sönder på festen, haha! No comments, maria?! Hahahah. Vid 4 tiden åkte jag hem och nu sitter jag här och har jättetråkigt. Ska nog gå ner och äta lite chips och dipp, tjock som jag är!

Imorgon är det nyår, hm, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Då ska jag iallafall möta Sofie, få min julklapp och tillbaka en klänning som jag glömde hos henne för ett tag sedan. Det ska bli superkul! Sen vet jag inte riktigt vad som händer. SKa kanske till Maria som eventuellt ska ha fest, annars hittar jag väll på nåt annat skoj.  / Ida


Bild ifrån min fest i lördags. Love you Anna!

I LOVE YOU, JAG ÄLSKAR DIG, TE AMO, MAHAL KITA!

Tja Fan :) Anna panna här :)
Sitter hemma hos Ida Slida just nu, satte just på musiken som vi shakade till  igår, ida diggar :)... (och äter chirre)
Gårdagen var grymt rolig! Ida blev lite roligt full och dansade med mig, wow! De gillar vi! Va jätte sköna människor här som var sociala och härliga! Ida sprang runt hela tiden och kollade så läget var bra överallt, fett söt! Dom gångerna hon fick chansen ställde hon sig och dansade med oss andra och fick lite träningsvärk. HAHAHA Ida hade någon söt liten svart klänning påå sig och leggins till.. Gullungen Maria fick för sig att de va "fashion" och kulle göra hål i idas leggings, de va skitfult! ahahhaha nej förlåt jätte gulligt :P
Ida är väldens guligaste männiiska! heeeeeeelt underbar :) Miii loveeeeeee !





Snart kommer James och Malin hit då ska vi väl äta mer chips och göra chokladpudding typ.

Och Ida, jag älskar dig, du är en underbar mäniska, Finns alltid här för dig !

<3

ANNA PANNA IS THE SHIT! "yes!"

lite uppdatering

Sitter och kollar på "Heartbreak Kid" med Anna nu. Vi har nästan precis gått och lämnat Rebecka vid tunnelbanan för att hon skulle åka hem :(( Min dag har iallafall varit jättemysig. Vaknade runt 11 tiden med Anna och vi började städa lite ifrån det som stökades runt igår kväll. Sedan åkte Anna och var med en kompis så jag satte mig och åt frukost och kollade på min nya film "Mamma Mia" som jag fick utav mamma och pappa i julklapp. Så hima grym film! Vid 4 tiden mötte jag Rebecka i Högdalen eftersom att vi skulle äta middag hos farmor och farfar. Det var jättemysigt, haha. Sen åkte vi och handlade lite gott på BEA, sen kom Anna.

Gårkvällen var helt suverän! Jag skojar inte, lyckad är allt jag säger. Det var så himla skoj, och alla verkade ha jättekul. Musiken var jättelyckad, vi dansade som fan, trevligt folk (och goda chips). tack för en jättelyckad kväll alla som var där!Bilder kommer, jag lovar!

Imorgon ska jag kankse vara med Rebecka och shoppa loss lite på rean! Hoppas att jag hittar massa skoj. Skulle behöva nya jeans och varför inte lite nya tröjor, haha. Skulle vara väldigt behövligt! Nu ska jag och Anna äta lite chips / Ida

Paarty

Äntligen lördag. Äntligen dags för paaaarty ikväll! .. Snart ska jag gå ner och handla lite chips osv som vi ska ha på tjejkvällen, det blir supermysigt! Lite senare kommer Rebecka, så då ska vi väll handla lite mer grejer som jag inte skulle orkat bära själv, haha! Jag ser fram emot en toppenkväll. Nu måste jag börja fixa mig, hihi. Puss / Ida

fredag

Jag längtar verkligen till imorgon. Då ska jag ha min fest, och det ska bli så himla roligt! och dessutom ska jag få träffa bästis igen, det ska bli så himla härligt, det var ju så länge sedan vi sågs!

Snart ska jag åka till farmor och farfar och äta lite julmiddag, träffa hela tjocka släkten igen och ha det mysigt - haha. Kankse får vi nåt litet paket också, hm. Vi får se! Det ska iallafall bli jätteroligt.

VIKTIGT: MIN MOBIL HAR KRASCHAT SÅ JAG HAR EN NY NU - UTAN NUMMER! SKICKA ERA NUMMER TILL MIG OCH SKRIV VEM DET ÄR IFRÅN TILL 070 515 60 84. SNÄLLA?

Min julafton

Hoppas att alla har haft en supermysig julafton. Själv har jag hade det jättemysigt.

Dagen började med att jag vaknade runt klockan 10:00, åt julskinkemacka till frukost och sedan öppnade jag och Mattias paket som vi fått utav mamma och pappa. Efter det åkte vi till mormors grav för att hälsa på henne! Den var såå fin verkligen :)) (bild kommer sen!) När vi kom hem igen började det snöa, gud vad glad jag blev! Sedan blev klockan helt plötsligt 15:00 och det blev dags för kalle anka. Mina kära kusiner kom med deras familj, alltid lika kul att ses eftersom att vi inte träffas så ofta! Sen kom min farbror med tjej och en vän till de som heter Janne.

Efter det åt vi julmat, pratade och hade det bara mysigt! Sen blev det dags för min farbror att "köpa tidningen" haha.. Så han kom tillbaka med några paket och sen blev det julklappar över hela golvet. HAHA! Efter julklapparna blev det dags för fika och trisslottskrapning, woho! 125:- vann vi, haha.. Inte så mycket, men ändå. Vid tolv-halv ett tiden åkte hela tjocka släkten hem. Tack för en super mysig julafton!

Min julklappar som jag fått hittills:
- Mamma & pappa betalar 5 körlektioner, syntest & körkortstillstånd osvosv.
- Nagelkitt.
- Filmer (Mamma mia och What happens in vegas)
- Pengar / presentkort / biocheck
- Ugnsform "tills jag flyttar hemifrån" haha

Bilder ifrån julafton.







Fler bilder kanske kommer en annan dag.

God jul :*

let my spirit be free

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer jag nog inte kunna logga in någonting, och jag skulle tro att det blir lite tajt de närmaste dagarna här vid jultiderna.. Men jag ska försöka uppdatera så bra jag kan. Kanske kan mobilblogga? Hm, det löser sig hur som helst.

Försöker dessutom ladda upp bilder ifrån mobilen, men sladden fuckar sig.. Eller om det är glapp i själva mobilen? Hm. Jag vet inte! Jag längtar verkligen jättemycket till min fest. Jag vill supa mig så redlös att jag inte kommer ihåg ett skit!

Om vi inte hörs innan jul så får ni ha en grymt bra julafton osv. Sov så gott allihopa! / Ida

Lite bilder ifrån helgen. (kommer fler en annan dag.)


Min helg

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag, haha. Tänke att ni kankse ville veta lite av vad jag har gjort i helgen? I lördags var jag först i stan med Anna, köpte lite julklappar och även puder och en ögonbrynspenna till mig själv, tyckte att jag var värd det, haha.. Sen åkte vi hem till mig och lagade middag till min familj. Det blev bakad potatis med skagenröra, sallad, baguetter och till efterrätt så gjorde vi choklad pudding med grädde! Så gott. Efter det skulle Anna sova hos mig, men hon hade glömt lite saker hemma hos sig, så vi åkte hem och hämtade lite prylar. Vi passade även på att färga hennes hår, och slinga - haha! H&M skit säger jag bara, "vilken skillnad" tjoho, not. Men snyggt blev det iallafall! ..

Igår, (söndag) tog vi lite foton hemma hos mig, och sen åkte vi hem till Anna och bakade pepparkakshus osv. På kvällen gick vi ut i skogen med hennes mamma och några kompisar, så scary! Annas mamma berättade spökhistorier, och bilderna vi har tagit är läskiga. Orber, sår i ansiktet, osv. Sen hade min buss slutat gå, så jag sov över hos Anna, mysigt! :)) Vi spelade super mario, haha. Men usch vad dålig jag är på det, det är nästan lite skämmit!

Idag vaknade vi runt 11 tiden, eller jag iallafall. Anna vaknade runt 10tiden. Jag åt så himla god frukost framför tvn när jag, Anna och hennes lillasyster Freja satt och kollade på Grinschen (stavning?) Hahaha. Filmen äger ju nästan!

Tack för en underbar helg Anna :** Du är en sann vän.

Anna och jag :*



Fika



Det här fikade jag idag i skolan på julavslutningen..  Vi fick glögg, julgodis, saft/mer, pepparkakor, lussebulle, saffranslängd, "knasboll" osvosv. Nu ska jag fortsätta kolla på Göta Kanal 2 som går på 4an, sen ska jag äta chips och så. Puss! Skriver mer ikväll eller imorgon, / Ida

vilken är din favorit?


Jag skulle inte tacka nej till någon utav dessa klänningar. Ska nog önska mig de i julklapp, haha. Inte för att jag tror att mamma eller pappa skulle köpa de åt mig, men man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag börja göra mig iordning lite. Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på ikväll, men jag hoppas att något roligt ploppar upp. Någon fest kankse? Nu ska jag duscha, kankse skriver mer sen! Annars så får ni ha en jättemysig fortsatt fredag. / Ida

fem snygga klädersplagg


(Klicka för större bild.)

1. Bikbok 249:-
2. H&M
3. Vila 199:-
4. Rare Fashion 469:-
5. Mastiff 799:-
Jag skulle vilja ha någon/några av de här plaggen.. Dock så tycker jag att nr 4 helst skulle ha varit ien annan färg, men so what, sjukt snygg ändå :)) / Ida

därför är det så jävla bra att vara tjej! :)

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch MINST en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

Alla tjejer som ser detta måste omedelbart
kopiera denna texten



Hahahha. Lite rolig lista som jag hittade på bilddagboken faktiskt! .. Hur som helst, nu ska jag typ gå och göra lunch. Funderar på att bara ta några mackor, orkar inte så och göra nåt komplicerat. Är dessutom jättetrött så kankse ska sova ett tag, haha. Jag vill på fest!

jullov :))

omg, fy fan vad sur jag blir på folk som är anonyma och skriver. men det roliga är att jag faktiskt kan kolla upp vem det är som skriver, got ya! Riktigt skojigt faktiskt. Du som skrev, det trodde jag fan inte om dig! Så jävla lågt.

Nu är det iallafall jullov, skönt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väll se lite vad som händer. Orkar inte skriva så mycket mer nu, är så jävla sur och irriterad på vissa personer i min omgivning. Ha det så bra så länge / Ida

It's a new day

Jag gör inte alls mycket just nu. Ska snart gå och duscha för att sen gå och lägga mig i sängen och kolla på Mean Girls som jag började kolla på igårkväll, haha. Men jag somnade tillslut, så ja.. Jag får väll spola tillbaka till de jag kommer ihåg att jag har sett. Idag har jag bara passat F, rätt så slappt. Var ju självklart först i skolan, där vi bara städade hela bagriet, samt fick göra egen pizza till lunch eftersom att vi har en stenugn i vårat bageri. Det ni! Min vart så himla god, haha. Sen åkte jag och Bella hem till mig ett tag, och sedan blev det dags för mig att hämta lilla F ifrån dagis. Han somnade i vagnen på vägen hem, hahaha. och självklart så blev jag ut-tittad idag igen, för att alla tror att det är mitt barn! Man möter sura och kalla blickar, haha. Lite kul faktiskt! Och idag fick jag även mina efterlängtade pengar, så på lördag ska jag julshoppa med min kära vän Anna. Mys!

Här kommer iallafall lite bilder:

Onsdag

Min tjusiga kopp..

Torsdag:



Vi fick göra egen pizza i bageiet idag eftersom att vi har en stenugn! (Y). Mums!

/ Ida

I go crazy now

Nej.. Det funkade tydligen inte att ladda upp bilder ifrån mobilen! Jag förstår inte varför. När man kopplar in sladden så kommer det upp en ruta där det står "USBn känns inte igen" eller nåt i den stilen.. Usch! Och jag är ju så oteknisk av mig också!

Jag längtar så till lördag. Då ska Anna sova hos mig eller jag hos henne! Och så ska jag laga middag, och hon ska äta hos mig, hhaha. Sedan på dagen ska jag handla julklappar till alla nära och kära! Hoppas att jag hittar det som jag har planerat att köpa till alla :)). Om en vecka är det julafton, vart är snön och vart är julkänslorna? Jag har seriöst inga alls, haha. Och om två veckor är det nyårsafton.

MALIN OCH ANNA ÄR MINA FAVORITTJEJER.

/ Ida

Onsdag

Haha. Har pratat i telefon med Anna och sen så ringde jag Rebecka. Love you bruds! Ni gör mig alltid på bra humör och det vet ni..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har inte så mycket på hjärnan nu faktiskt förrutom att jag längtar utav bara sjutton till den 27/12, faktiskt. Samma dag ska jag bli blond, och det längtar jag också sjukt mycket till, haha. Äntligen! Jag ska dessutom kankse pierca naveln, jag som har velat ha det så länge - så varför inte passa på?..

Nej, nu ska jag kolla ifall jag kan ladda upp bilder ifrån dagen. Puss så länge / Ida

jag förstår inte vad erat problem är?!

Fy fan vad jag blir sur på vissa personer. Idag när jag skulle till skolan så hamnade jag och några ifrån min förra klass/skola på samma perrong. Och för er som inte vet, (kommer inte ihåg om jag har nämt det tidigare) så blev jag mobbad för att jag var smal och tydligen såg ut som ett anorexia barn. Haha! Det är lite skrattretande faktiskt.. Hur som helst, jag träffade de när man ska gå in i tunnelbanehallen vid min station, de kom ifrån ett håll och jag ifrån ett annat. Jag tror att de först blev rätt paffa över att det var jag, vet inte varför men ja. De såg lite chockade ut! En av personerna har jag inte sett sen jag gick ut 9an och den andra var med när jag  träffade deras lilla "gäng" på bellas födelsedag. Hahaha. Ja ja, jag gick upp före de i trappan och jag hörde hur de snackade bakom min rygg!  moget. Sen sätter vi oss på samma vagn, och de råglor , som om de aldrig har sett en människa förr och jag hade bara lust att skrika rätt ut till de och fråga va fan det var som de glodde på. Jag gick iallafall av innan de, och de busvisslade osv. Det roliga är, att jag faktiskt inte förstår varför de fortfarande håller på.. Det har gått 4år sen jag ens var i närheten av de.. Men jag gissar väll på att vissa aldrig mognar!

Samhällsprovet gick jättebra, haha. Jag är faktiskt ganska stolt över mig sjäv! Jag hoppas att det gick bra iallafall, ska inte säga för mycket med G kommer jag nog få och det var det som jag ville ha. Jag kunde två frågor på VG och MVG delen, haha.. Inte så bra,men va fan. Ett G duger som fan för min del. / Ida

Onsdag

Godmorgon! Nu har jag precis sminkat klart mig, och ska alldeles strax gå till skolan för att ha bild och sen samhällslektion. "mys" Ja ja, hur som helst. Hoppas att mitt prov går bra! Och jag ser dessutom fram emot den 27/12 när jag ska ha tjejkväll här! .. Mmm, men nu ska jag gå så att jag inte kommer försent! Efter skolan ska jag passa F, tjoho. haha. Oh yes! Nu på morgonen har vi ju bild också, kuuul! Jag ser fram emot att göra klart min kopp.

2 dagar kvar till jullovet!
/ Ida

paaartaj

Girls night only den 27/12
.. Hos mig. Det kommet bli bäst, med de
bästa tjejerna i världen. Rebecka, Anna,
Bella, Sandra, Ijlal,Tove, Malin, Hanna
(+ kompis?), Carro, Emily, Therese, Emelie,
Vi kommer få det mysigast tjejer! :))

Vill du komma? FRÅGA :*
Och jag ska dricka öl, haha! Det är fan första gången
jag kommer köpa en platta (y) det ni . Har alltid druckit
vodka/cider/vin annars, hiihi!

Plugga -.-''

Nu ska jag gå och plugga lite till samhällsprovet som jag ska göra imorgon.. Det kommer väll gå, ja.. No comments! Sen ska jag nog gå och lägga mig bara, och kolla på film. Jag gjorde det igårkväll och det var verkligen jättemysigt! Då kollade jag på en Mary-Kate och Ashley Olsen film som heter "Our lips are saled" .. Idag ska jag nog kolla på någon liknande, kankse Mean Girls, En galen dag i New York eller så har jag ett förslag på Sunes sommar, haha. Den är ju alltid lika skön!
Jag har dessutom inga julkänslor alls, och det är julafton om 8 dagar.. Ja ja, vi hörs senare eller imorgon.

/ Ida "Take your time. I'll be wating"


Hahaha, jag & lillebror i Danmark i sommras. MINNEN! ♥

Bilder ifrån förra veckan.

Jag tar de andra bilderna i ett nytt inlägg, haha! För de kommer att bli rätt så många.. / Ida

Onsdag:

1. Min kopp som den såg ut innan.
2. Min kopp när jag målade den svart! Dock inte klar.

Fredag:

Jag fick den här fina julklappen av min ängel Anna. Så nu har jag den på väggen!


1&2: Mitt pepparkakshus jag gjort.
3: Mina "jul"tårtor som jag gjorde i fredags.

Söndag:


1&2: Åt tacos hemma hos Anna.
3&4: Sen hade vi filmkväll och åt chokladpudding & chips och dipp. Mums!

Bilder

Jag kom hem för kankse 2 timmar sen och har kollat lite på Top Model osv. Nu hade jag tänkt att jag ska ladda upp lite bilder på mig som jag tog idag, haha. Och sen kommer det lite bilder på olika tillfällen jag inte lagt upp än :))

Och dessutom på lördag. Då ska jag laga middag hemma! Det blir bakad potatis med skagenröra, och till efterrätt chokladpudding! Jag har bjudit över Anna på middag då, hoppas att hon kan. Jag är dessutom grymt festsugen och jag vet inte varför, men tänk vad gott det skulle vara med öl nu. Haha. Jag som aldrig ens har tyckt om det, har jag plötsligt börjat sukta efter det? Maybe! Hoppas det. Det blir ju grymt mycket billigare då på krogen iallafall, och på fester. woho! Haha. Här kommer lite bilder iallafall.  / Ida






jag ser jätteblond ut, hihi.


 

Paaartyy

Nu är jag i skolan! Vi har livsmedelsteori, supertråkigt. Men Malin ska komma till min skola så ska vi hitta på nåt roligt sen, haha. Det ska bli kul. Och dessutom så ska jag ha tjejkväll hemma hos mig den 27e (om två helger). Och jag ska dricka öl då! Känn på den ni, haha.. Det har jag aldrig gjort, men nu ska jag fan lära mig det.

Nu ska jag vara lite duktig och lyssna. / Ida

.

Fuck. Jag har precis tagit en massa foton .. Men jag hittar inte min mobil sladd så jag kan inte ladda upp de just nu :/ förlåt. Ska leta så fort jag kommer hem! Idag är det religion och livmedelsteori.. Yes! *not* Hoppas att ni får en trevlig dag. Så hörs vi kanske lite senare ikväll, eller imorgon.

/ Ida "Seems like it was yesterday, when I saw your face. You told me how proud you were, but I walked away. If only I knew, what I know today. I would hold you in my arms. I would take pain away. Thank you for all you've done. Forgive all your misstakes. There's nothing I would't do, to hear your voice again. Sometimes I wanna call you, but I know you wont be there. Im sorry for, blaming you. Im sorry for everything, and I've hurt myself"

Tiiisdag

Jag har kommit på att det nya balsamet som jag fick av mamma luktar hubbabubba tuggummi.. haha! Det ni. Och Anette (F's mamma ringde igår.) Vi bestämde att jag skulle hämta honom på onsdag och torsdag.. Woho, pengar! Och äntligen lite julklappar som ska köpas, tjooho. Jag struntar i om ni säger att ni inte vill ha någonting, helt klart ska ni jag har pratat med, ha nåt.. Jag har redan planerat vad jag ska köpa till alla ..

Och Rebecka ska färga mitt hår blondt. Jag längtar.. Har ju velat bli det så himla länge, och nu är det äntligen dags! Den 27e ska hon sova hos mig, och det ska bli så himla trevigt. Dessutom så har jag kommit på att jag kanske ska ha en liten "girls night" då.. Jag har försökt ringa till dig Rebecka men du svarar inte, så jag skriver på bloggen & hoppas att du läser det. Det kankse blir 5-10 tjejer. Det skulle ju vara hur lyckat som helst. Vill du det Rebecka? :*

Nej nu ska jag plugga lite..
Och förresten.. Jag är lite besviken på er läsare! Jag får ökat antal "unika läsare" varenda dag. Igår var det 31 stycken, men ingen kommenterar. What's up with that?! DO IT :*

/ Ida "Du har fortfarande den största platsen i mitt hjärta"

Hahahah

Hahahah. han är ju bara för grym (y) och jag var där dessutom. haha!




 

Björn Gustavsson

Haha. Om, de här fick mig på bra humör!


aaj aj aj.

Eh okej. Min mage värker som aldrig förr ::_:: Nu har det gjorde ont enda sen jag vaknade och det typ trycker emot naveln och när jag står upp så värker det som jag vet inte vad. Har gjort det hela morgonen och det blev bara värre när jag tog en ipren! Tänk om jag måste operera bort blindtarmen? Scary. Jag hatar sjukhus! Ska ta en till ipren nu och dessutom så läste jag på en sida att man kan tappa aptiten - jag har inte ätit på 4 dagar. Och sen blev det värre när man rörde sig - precis så känns det! . Aja, det behöver väll inte vara någonting! Säkert bara jag som ororar mig som vanligt.

Nu ska jag ta en till ipren. Hoppas att det hjälper.

Namnbyte?

Jag vill byta namn. Det skulle ju vara helt underbart! Mitt namn är så tråkigt, fult och kort. Ida. Tre bokstäver, woho liksom. Jag skulle hetat antingen Malin eller Ida, tyckte mamma och pappa. Men när jag kom upp så var jag tydligen en Ida, lite tråkigt eftersom att jag hellre skulle ha föredragit Malin! Men hur som helst, kankse..
Josefin,
Ellinor, (grymt fint namn..)
Elin - (fast det kan jag ju inte i och för sig, eftersom att min kusin heter det.. haha!) 
Victoria - (Viktoria?)
Jennifer,
Frida,
Ellen,
Sara,
Emelie..

Ja det finns många förslag som ni kankse ser. Tycker ni att jag ska byta till några av de namnen?

Montag

Den här helgen har varit föööör lång. Eller hela förra veckan har varit för lång. Det känns som om det har gått en månad! .. Hm. Om 9 dagar är det julafton, men vart fan är snön? .__. ska jag vara ärlig så tror jag att den kommer i typ, hm.. Januari? Eller vad tror ni?

Sitter och äter lite nu, det är skönt att få i sig lite. I fredags när jag kollade, så hade jag gått upp 3 kilo, men nu när jag vägde mig igen så hade jag gått ner 4. Så nu väger jag 44kg, mindre än det jag vägde innan. Aja, men nu äter jag lite iallafall, dock så får jag inte i mig så mycket, det är inget gott!

Mamma ringde förut och frågade ifall jag ville följa med henne till Globen efter skolan. Får se om jag gör det, jag behöver plugga. Men en liten tur dit hinner jag nog med. Kanske ska köpa lite julklappar då också. Har ju inte börjat ännu, surt.
Vad ska ni göra idag? / Ida

natt inlägg :))

Har precis kommit hem ifrån Annas och min filmkväll. Det var jättemysigt verkligen! Jag åt för första gången på 4 dagar, tjoho.. Fast sen mådde jag illa.. Dock så har jag "bara" ätit popcorn, tacos, chokladpudding, chips och dipp. Inte direkt det nyttigaste, men men. Det var så skönt att vara med dig Anna, jag har någon att prata med som jag vet verkligen förstår exakt hur jag känner! För nu, när jag kommer hem - har jag ingen att dela mina tankar med.. Och det är det som är jobbigt .. Och du är lyxig just nu, (du vet vad jag menar, haha..) tack för att du är en sån underbar vän. Jag älskar dig.

Och åh, jag blir så förbannad på vissa personer. Det funkar inte att trycka ner folk, har jag inte tillräckligt mycket att tänka på som det är nu?! Ska jag må dåligt över en till grej?! Tack så jävla mycket för att du fick min redan förvirrade hjärna att tänka på en till dålig sak.. Det kallar jag fan inte vänskap!!!

Jag ska försöka sova nu, och jag hoppas att jag kan det. I och för sig så börjar jag 11:20 imorn, så det är sovmorgon. Skönt! Vet inte vad jag ska göra imorgon.. Får se..

Natti. / Ida

lalal

Nu har jag pluggat jättelänge och känner mig lite sådär duktig! .. Anna smsade precis och hon ska ta en buss ifrån Älvsjö så att hon kommer till mig runt tjugo i 5. Mys! Sen ska vi väll hitta på nåt skoj, haha. Hyra film, fast jag vet inte om vi ska göra det hemma hos mig eller hemma hos Anna. Det väntar och ser! Nu ska jag fixa ordning mig. Kommer nog inte skriva så mycket mer!  

Kankske tar lite foton idag också som får ta plats i bloggen. Det har blivit få sånna på senaste tiden! Sry.

/ Ida "I need a miracle. I wanna be your girl."

I wanna be forever yours :'(

Har nästan precis vaknat! .. Idag är det söndag, vilket betyder samhälle & tjat om att vi ska göra provet. Palla! Jag ska plugga som jag vet inte vad idag, och sedan ska jag ju träffa Anna och hyra film. Hur mycket kostar det? Haha.. Jag har bara 70kr.

Mår lite bättre idag, eller jag vet inte. Det går i vågor - beror på vad jag håller på med. Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och titta rakt in i väggen. Åh! .. Det känns som ett stort svart hål inom mig, jag kan inte förklara. Jag känner mig så jävla ensam.
Nu ska jag försöka äta frukost, hoppas att jag får i mig någonting.. Har ju inte kunnat äta på flera dagar.

/ Ida "jag vill inget hellre än att vara din"

jobbigt

Jag kan verkligen inte sova och jag vet inte vad det är med mig.. Just nu är jag skittrött men såfort jag släcker ner allt, så blir det som hök ögon och jag blir klarvaken - helt plötsligt! Ligger och tänker, och känner hela tiden att "nej, jag kan faktiskt inte sova.." Dessutom så kurrar min mage, jag har inte kunnat äta ordentligt sen i onsdags. Idag har jag bara ätit middag och knappt det! Magen känns jättehungrig och kurrar, men såfort jag kommer i närheten av mat så börjar jag må dåligt .. Jobbigt, men men! Gjorde popcorn tidigare idag på kvällen - men mer än halva skålen är kvar. Whats up with that?! Och nu börjar huvudet att värka, jag har ju varken ätit eller sovit bra på 3 dagar. Nej nu ska jag försöka somna. Godnatt (och förlåt för allt klagande i texten!) / Ida

Hittade även den här på min bilddagbok när jag kollade igenom bilder.

Vad blir ditt namn?
A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo

I. Helt underbar i sängen.
D. Gillar att dansa loss.
A.
Gillar att dricka/festa!

Natti natti

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt. Jag borde egentligen sova, men jag kan inte.. Har redan försökt ett tag! Usch. Aja, ska väll försöka igen! Vi hörs kankse imorgon, beror på hur jag mår. Godnatt. Min bloggdesign blev väll det inte så mycket av. Ändrade lite som ni kankse kan se.. Det blir mer ändringar snart hoppas jag.
 
Kan man spola tillbaka tiden? Så att man inte hade behövt känna såhär nu. Bara några månader, veckor eller dagar. Helst månader. Jag vill inte ligga här i min kalla säng helt själv. Och jag vill inte att detta skulle ske - någonsin. Men det finns ingenting jag kan göra nu, utan bara vänta och se.. Vänta med gråten i halsen.

Godnatt alla glada./ Ida

..

Nu har farmor och farfar precis åkt hem :( det känns lite tråkigt och så, men snart ses vi igen! De gör mig alltid på så bra humör. Idag satt vi och kollade på gamla bilder ifrån när jag var jätte liten, haha. Och deras kommentarer är ju för härliga att höra. Man blir ju så glad.

Jag ska försöka mig på att fixa en ny bloggdesign, vet dock inte hur jag ska göra eller nåt. Men vi får väll se vad ja hittar på! . / Ida

Glögg och pepparkakor

Farmor och farfar har precis kommit! Farmor mår bättre idag, det är så skönt att se.. Men allt annat känns så förjävligt. Jag vill vara supa mig så jävla redlös att jag inte kommer ihåg någonting, slippa tänka på allt som snurrar i min hjärna nu. Snälla, bara för en kväll. Men jag kommer inte ge upp, jag kommer aldrig sluta kämpa för dig. Slutet har inte kommit än, och jag vill aldrig att det ska göra det heller. Alla har sina motgångar, det här kankse är våran. Och det löser sig nog. Jag hoppas och vill inget mer än det.

Imorgon ska jag och min ängel Anna hyra film tillsammans. Det är så himla skönt att prata med någon som verkligen förstår exakt hur jag känner! Nej, nu ska jag gå ner och vara social igen.

/ Ida "you dont know what you have until it's gone"

All I want for christmas is you

Snart kommer farmor och farfar, de ska äta här .. Jag orkar inte försöka vara glad och trevlig. Jag har precis gått upp nästan, kankse för en timme sen. Orkade inte röra mig eller gå upp, så jag låg kvar och försökte plugga lite. Dessutom så behöver jag en bloggpaus så att ni vet, jag orkar inte försöka vara aktiv när inläggen ändå inte är speciellt långa. Kommer säkert uppdatera lite varje dag, men inte lika mycket som innan, och inte lika långa inlägg.

Anna vad här igår, tack gumman.
Hoppas att allting löser sig, annars vet jag inte vad jag gör.
Idag är det Lucia förresten! Och om en vecka är det jullov.. Jag längtar inte ens.

/ Ida

Jag känner mig helt tom. Vet inte vad jag ska skriva, jag orkar inte.. Kankse förklarar när jag orkar och finner ord. Jag vill bara vakna upp och tro att allting är en otäck mardröm..

mary-kate & ashley. lika?

Snart fredag..

Nu är jag hemma. Jag gick hem tidigare ifrån skolan för att jag inte mådde så bra, hm.. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till skolan .. Vi bakar ju! Det vart dessutom julbord idag, haha. Och OM det blev kaos i matsalen.. Jajamensan. Bella var helt typ, vad ska man säga - överglad (?) och hördes över hela matsalen, hahaha.. Till och med rektorn undrade nog vad hon (vi) höll på med eftersom att han satt vid bordet bakom mig. haha! Julmust fick vi också dessutom, det var ju tråkigt att de tog slut så snabbt bara! Nu ska jag duscha och sen ska jag plocka ut diskmaskinen och efter det städa övervåningen, haha. Thats life! Hörs kankse lite senare, / I.

Har ni förresten hört talas om John Mayer förut? Han är en grymt duktig artist - enligt mig. Lyssna & njuuut. Det finns dock bättre låtar som är hans egna, ni måste lyssna på youtube! Han är verkligen grym. Jag får gåshud.

Härliga minnen.

Jag har inte uppdaterat på hur länge som helst! Jag har dåliga ursäkter och anledningar med de tänker jag inte ta upp. Hur som helst, dagen har väll varit helt okej hittills. Hade bild idag och jag fortsatte med min kopp som jag bytte "design" på, haha. Nu är den svart! .. Dock inte klar ännu, men men. Nästa lektion så!! Sedan var det samhällskunskap, tjoho. Där hände det inte heller speciellt mycket.. Nu ska jag gå och äta, ingen speciellt bra uppdatering här inte .. Skriver mer efter maten. Hittade dessutom några härliga sommarbilder ifrån Bellas landställe.


Lägg märke till Jörgen med fiskespöt i bakgrunden.. Haahahahah!



Bella gumman. Vad skulle jag göra utan dig? / Ida

Har tråkigt så varsågoda

Gör testet, annars blir resten av året skit.

DU ÄR JUST NU:
glad (/)
arg ( )
ledsen (/)
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen (x)
besviken ( )
taggad ( )
trött (x)
pepp ( )
hungrig (/)
sjuk ( )
frisk ( )
sur ( )
irriterad ( )
uttråkad (x)

SENASTE:
du pratade i telefon med - typ mamma
du smsade med -  Jonas
du kramade - Therese
du åkte bil me - Mamma och Mattias
du gick promenad med - Jonas
du busringde till - Oj, minns inte.
du msnade med - Minns inte.
du spottade på - ingen aning?
du blev utskälld av - pappa&mamma säkert
du fick ett samtal av - mamma
du fick sms av - Jonas

UNDER SENASTE VECKAN HAR:
du gjort något du egentligen inte ville ( ) 
du skämt ut dig ( )
du kastat pärlor på svin ( )
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person ( )
du gråtit (x) 
du solat ( )
du pussat någon (x)    
du varit ute i regnet (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt (x)
du gått nattpromenad (x)
du spillt ut vatten på golvet (/)
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon ( )
du gjort något du ångrar nu (x)
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar ( )
du missbrukat musik (/) 
du pratat med någon längre än fem timmar ( )
du dragit skämt som ingen förstod (x) säkert..
du haft vattenkrig ( )
du sett film (x)
du pluggat (x)
du matat fiskar ( )
du tagit fel person ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit en hel dag (/)

Måndag.. Igen.

Har precis kommit hem ifrån skolan! Det var varit en rätt så slapp dag med bara samhälle och natur. Vi gjorde ingenting speciellt under de lektionerna heller. På naturkunskapen satt vi och kollade på film, och efter det slutade vi. skönt. Så nu sitter jag här och gör absolut ingenting.. Ska plugga lite på samhällskunskapen!

Dessutom så har jag kommit på att det är jullov nästa vecka?! Vart tog alla dagar vägen.. Och sedan är det nyår, och ett nytt år. Haha! grymt. / Ida

Fredagskvällen.

Haha. Gårkvällen/natten, var helt sjuk! Jag, Jonas och några utav hans kompisar satt på Oasen i trångsund där Jonas bor. När vi skulle gå tillbaka hem till Jonas för att kolla på film, så står det ett gäng med knattar där utanför och vi sätter oss utanför, eftersom att de inte ska gå in i porten (som de brukar göra.) En kille mår exremt dåligt, och när Jonas kompis Tobbe går fram och frågar hur denne mår, så börjar de andra killarna bråka med honom ... What liksom!? Han ville ju bara kolla hur läget var. Vi får iallafall reda på att han har druckit hembrännt. Och sedan spyr han blod, han kan inte prata/stå, och man får verkligen ingen kontakt med honom.. Det är även ett par tjejer där som känner de, så vi säger att de måste ringa ambulans - men killarna (som är runt 20 pers och sjukt kaxiga så fort man kommer nära) vägrar.. Killarna bär med sig killen som mår skit, långt bort ifrån centrum (där de var ifrån början) och hela tiden så bråkar de för att vissa vill ringa polis och ambulans och de andra som bär bort honom vill inte det! En tjej är tydligen killen som mår dåligt, bästa kompis, och hon är såklart jätteorolig! Hon vill att vi ringer, så vi gör det.. Efter ett tag kommer polis och ambulans och pratar med oss och även de andra som känner honom. Sedan kommer en kille fram till mig, Jonas och Tobbe tror jag det var.. Och säger  -"han spydde inte blod, det är bara skitsnack!"
och jag säger
-"Nej, tro mig. Jag ÄR helt säker. Jag såg det med egna ögon"
-"Okej då ska jag prata med Emil (han om mådde dåligt) imorgon, och om det inte stämmer - då jävlar."
Hahah. Okej tänkte jag?! Så han ska komma och slå ner mig för att jag såg en grej som han inte såg. Och ska fråga hans kompis som var halvt medvetslös? Hm, smarting där! Han kommer ju inte komma ihåg ett skit. Haha! Hur som helst, sedan gick jag och Jonas upp till honom, kollade på film och även ett avsnitt av Gossip Girl. Vi åt chips och hade det jättemysigt, sedan gick vi och la oss runt halv 3.

Idag ska Kevin klippa sig, och jag ska kankse även få färga hans hår! Yey! Jag längtar. Nu ska Jonas mamma baka lussebullar, mys!  / Ida

Fredag.

Äntligen fredag! Jag kom hem för kanske en timme sedan.. Idag har vi bara bakat lussebullar osv, haha. Helt onödigt tycker jag och Bella som även hade disken!! Efter det bjöd Kjell och Janne på glass och vi fick sluta runt klockan 2. Skönt! Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning. Jag ska städa mitt rum också, det ser ut som ett bombnedslag! Haha. Och förresten, min mamma har satt på julmusik och går och sjunger, haha.. När min lillebror kommer hem, så kommer han nog få panik - han hatar julmusik! Hahaha.

Är lite orolig för en sak, hoppas att det jag tror inte kommet ske.. Då bryter jag ihop! / Ida

Alla tjejer måste göra!

Är du en riktig tjej?

alla tjejer som ser detta; fyll i!

[
x] Du har fler än 10 nagellack.
[/] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[/] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada.
totalt: 5,5

Du älskar
[x] Skor
[/] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[/] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 4

Du shoppar på
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
totalt: 2

Du säger ofta
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 4

Du läser
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[/] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 1,5

Du gillar dessa filmer
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home alabama
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 6

Du brukar kolla på
[ ] Lost
[/] Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[/] Grey's Anatomy
[ ] OC
[/] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[/] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[x] Heroes
totalt: 3

Du tycker om
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[/] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[X] Christina Aguilera
[/] Hilary Duff
[/] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 2,5

TOTALT: 33,5
får du 00-20: mer pojke än tjej
får du 20-30: pojkflicka
får du 30-40: rätt så girly
får du 40-50: tjej
får du 50-60: riktigt flickig

Torsdag.

Jag har precis kommit ut ur duschen och nästan precis kommit hem igen efter att ha varit i skolan från klockan 14:00 till ca 20:30. Hur som helst! Dagen har väll varit rätt okej, den har faktiskt gått snabbt, vilket jag verkligen inte trodde. haha! Emily, Stefan och jag gjorde Tiramisu tårtor, och även bakelser. Och de vart väll rätt okej, haha.. Och ska jag vara ärlig? För att vara öppet hus, så var det hur lite folk som helst - iallafall som var intresserade!! Det var mest pensionärer och småungar som sprang omkring och frågade efter pepparkakor hela tiden! Haha. Två små killar, (vad kan de ha varit, ca 10år?) var i bageriet i princip hela dagen! Haha. Sjukt! har de inget bättre för sig på dagarna? - Nej tydligen inte. I slutet så kom en väktare för att det tydligen hade gått nåt larm (???!) om att någon skade-sak (typ) i diskrummet. Den utryckningen kostade alltså skolan 4000:- även fast att det var skolans fel! Det är nämnligen så att klockan 18:00 stänger de av all electrisitet och så, därför så stänges fläktarna av, vilket gjorde att vattenångan blev så stor inne i diskrummet .. Kul? NEJ! Det är vi 3or som kommer få skit för det eftersom att det var vi som var där sist. Likaså, när vi skulle byta om - så fanns det ju inga lampor, all electrisitet var ju av. Sjuk skola.. haha! Och sedan när vi står där i mörket får Bella ett samtal ifrån Therese som låter jätte stressad och säger "Ni måste skynda er, larmet går om 10 minuter" .. Så alla får panik - mörket. Elin och Emily som sitter på toa, när Kjell kommer och säger att det nu är 5 minuter kvar. Och sen, när vi precis kommer ut ur skolan - går larmet. Haha! .. Nej nu ska jag måla naglarna, / Ida

Tokio hotel - An deiner seite

Jag får rysningar av det här. Speciellt när konfettin flyger upp! Det är då jag verkligen inser att jag har sett just det där ögonblicket med egan ögon. Helt sjukt! Jag kan fortfarande inte förstå att det faktiskt är sant.



Det här är min och din låt Bella. Jag tycker hela texten stämmer in på våran vänskap.
Och jag tänker inte översätta till engelska eller svenska, för huvudsaken är att jag & Bella
förstår vad låten handlar om. Och det gör vi! Jag älskar dig gumman.

Keiner weiss, wies Dir geht.
Keiner da, der Dich versteht.
Der Tag war dunkel, und allein.
Du schreibst Hilfe, mit Deinem Blut.
Obwohl es immer wieder wehtut.
Du machts die Augen auf, und alles bleibt gleich.

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben.
Ich bin nur hier um Dir, zu sagen.

Ich bin da, wenn Du willst.
Schua Dich um, dann siehst du Mich.
Ganz egal, wo Du bist.
Wenn Du nach mir greifst, dann halt ich Dich.

Dein Leben sinnentleert, Deine Schatten tonnenschwer.
Und alles was Du jetzt brauchts, hast Du nicht.
Du suchts den Regenbogen.
Es liegt tot vor Dir, am Boden.
Er hat solang es ging gestrahlt, nur für Dich.

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben.
Ich bin nur hier um Dir, zu sagen.

Wenn Du die Welt nicht mehr verstehst,
und jeder Tag im Nichts vergeht.
Wenn sich der Sturm nicht mehr legt,
und Du die Nacht nicht mehr erträgst.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist.

An deiner Seite, nur eine Weile.

Ich bin da,
Ich bin da, wenn Du willst.
Ich bin da, ganz egal wo Du bist.
Ich bin da, schau in Dich rein dann siehst Du mich.
Ich bin da,
Wenn Du nach mir greifst dann halt ich Dich.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist.

An Deiner Seite, nur eine Weile.
Du bist nicht alleine.

Torsdag!

Jag vaknade precis, mitt huvud värker och halsen är som sandpapper. Kul! Idag är det öppet hus i mitt gymnasium. Fan vad jag inte ser fram emot det..  Ifrån klockan 14:00 till 21:00. Kul?! Nja. Jag och Stefan ska iallafall göra tårtor! Det ska bli kul iallafall, hoppas verkligen inte att jag failar med en, pinsamt!!! Hahaha. Hur som helst, nu ska jag duscha. Hoppas att den här dagen går snabbt. / Ida

HAHA.




HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAH!

--

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag 14:00 och håller på till 21:00 eftersom att det är Öppet hus i våran skola. Kul!!! God natt. och om det inte hade varit för vissa så hade jag vid det här laget varit med Jonas .. Natti!

Och förresten, jätte töntigt inlägg under tycker ni säkert, sry!  /Ida

Your words make me hole again.

Åh. Jag blir så jävla irriterad på allt det här. Det är så jävla mycket just nu som händer, och inte ens då kan ni låta mig sova hos min pojkvän som jag inte träffat på hela veckan. Hur jävla snällt är det? Inte ett jävla dugg. Ni får tycka att jag är hur jävla larvig som helst - varsågoda! Men bara för att ni har det så jävla bra .. Kan ni inte tänka på mig för en gångs skull, sätta er in i min situation. Kan ni det? Nej, det kan ni inte!!!! Ni får sova med varandra varenda dag, fattar ni? Och vist ni säger att vi "inte bor ihop, är gifta och har inga barn" So fucking what?! Vi har fan fortfarande samma jävla känslor till varandra som ni har. Eller har jag fel? Nej det har jag inte. Jag pallar inte med det här.. Kan ni inte för en gångs skull tänka er in i hur jag känner mig? Jag har väll också mina behov, jag behöver träffa min pojkvän lika mycket som ni behöver träffa varandra.. Ni gör det så jävla dumt.

Jonas: Your words make me hole again.

Lill lördag.

Jag kom nästan precis hem. Snart ska jag åka iväg och passa F.  Hans mamma ringde förut när jag var på väg hem och sa att Fabian var magsjuk igår, men frisk idag. Men om han skulle börja må dåligt så skulle jag ringa pappan och be han komma hem.. Hur som helst, efter ska jag kanske träffa Jonas. Hoppas hoppas hoppas att han vill.. Jag har inte träffat honom sen i måndags och om vi inte ses idag kommer det inte bli förns på fredag, lördag eller söndag. Visst, det är bra att vara ifrån varandra. Men jag saknar honom..

Skolan gick bra. Hade bild och vi fick måla våra lergrejer som vi gjorde förrförra gången. haha! Jag gjorde en kopp, skitsnygg *not* och idag fick jag måla den. Jag gjorde lite blommigt mönster, haha. Lite sådär sommrigt, dock är den inte klar ännu - men snart så! Nästa lektion hinner jag nog klart. Jag planerar att ge den i julklapp till någon, men vem? Haha. Farmor och farfar kankse! De tycker ju alltid att allt man gör är så "himla fint" hahah. Jaja. nu ska jag byta kläder och göra mig iordning lite, kankse ska köpa en gasmask så att jag inte smittas (?) hm, nej. Jag tror att jag struntar i det! / I.

Ett godnatt inlägg.

Nu ska jag gå och lägga mig! .. Kul, nej! Jag är inte ens trött men om man inte får vara inne på datan så finns det ju inte så speciellt mycket annat man kan göra. Right? Hur som helst. Jag har fått 20% rabatt på butiker i Skärholmen. Butiker så som: bik bok, Monki, Top shop, Björn Borg, Make up store, Din sko, cubus, Boomerang, MQ. - you name it. Nej nu ska jag ta och försöka sova. Hörs imorgon! / I. 

Back in the days

Jag vill vara liten igen, då hade man inga beskymmer.
Du visste knappt vad mamma eller pappa var för något.
Och du hade inga prov, inga läxor. Inga problem förutom om
ens napp åkte ut ur munnen. Tider! ♥


Jag, 1 dag gammal.

Woho, nu är det julkalendern. Hahahah / I.

Skägget i brevlådan

Just nu gör jag inte så mycket. Sitter och tuggar på en liten klubba som jag hittade i skafferiet. Det finns mycket saker just nu som jag borde göra.. Så som t.ex. plugga och städa! Men det är ju så himla tråkigt. Dock ska jag titta på julkalendern senare, haha. Det börjar kvart i sju va? Nej nu har jag nog inget mer vettigt att säga. / I.

Bara för att jag har så tråkigt.. Varsågoda!

DAGENS KLÄDSEL:  Jeans och linne.
DAGENS FRISYR:  Uppsatt.
DAGENS MAT:  Mackor.
DAGENS HÄNDELSE:  "överplåt'n"
DAGENS PLANER: Inga alls..
DAGENS VILL HA:  Pengar?
DAGENS SAKNAD: Jonas! <3
DAGENS DROG: 
DAGENS TRÅKIGASTE:
  Allt med den här dagen.
DAGENS FINASTE:  Ingen aning..
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Knäck om det räknas?
DAGENS HUMÖR: Bellas och min.. Lätt!
DAGENS SJUKA: Bella tror jag.
DAGENS KOMPLIMANG:
 Har inte fått någon.
DAGENS LYCKA: Vet inte.
DAGENS BILRESA: Ingen planerad.
DAGENS DRYCK: Julmust!!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Ingen ringer, haha.
DAGENS PERSONER: Bella och Jonas.

Överplåt'n

Haha. Den här dagen har varit helt flippad! Dagen började klockan 13:20 då vi hade livsmedelsteori , satt i klassrummet och pratade lite! haha. Sedan blev det dags för mig, Bella och Lotta att fixa klart det sista i montrarna som vi påbörjade förra veckan. Vi la dit lite marsipanfigurer, så nu ser det snyggt och prydligt ut! haha. Sen fick vi göra anslag som vi ska ha tills på torsdag då det är öppet hus! Tjoho och gud vad roligt *NOT* .. Jag och Bella flummade runt som aldrig förr (eller jo, det händer rätt ofta..) Hur som helst. Hahaha, det roliga började när bella skulle kolla om anslagen var klara, då hon brände sig! Aj. "Stackarn!" Och sen var det igång .. När anslagen var klara och vi skulle vända de, (Jag vet, ni fattar inte vad jag pratar om nu), så bränner jag mig! Hahaha. Och Bella den djävulen bara garvar. Men vi har två snygga märken var på underarmen! Inte är de små heller. Jaja. Det enda jag säger är "Tar du bort överplåt'n" *norrlänsk dialekt* Hahahahahah.

Bilder kommer när jag orkar ta fram sladden.  / I.

Fan då.

Aw. Idag kan jag nog inte träffa Jonas heller .. Han har typ inte sovit nåt inatt :< stackarn! usch. Nu kommer vi inte kunna träffas förns fredag eftersom att jag ska passa F imorgon och på torsdag är det öppet hus i min skola, vilket innebär att jag ska börja 14:00 och gå till 21:00 .. surt som fan. But that's life.

En tisdagsmorgon

Sitter i sängen nu och slappar lite. Börjar inte förns klockan 13:00! Skönt! I och för sig så skulle det vara skönare att börja tidigare och sluta 13. haha! Nej men alltid lite skönt med sovmorgon. Efter skolan ska jag vara med Jonas, yey! Fast jag vet dock inte vad vi ska hitta på .. Men nått kommer väll upp. Usch, jag behöver helg nu känner jag!!! Åter tillbaka till texten. Jag vet inte om jag har nämt det i min blogg, men vi håller på att göra om vårat lilla badrum på nedervåningen och just nu är det byggare här .. Och vet ni? De har stängt av vattnet, så jag kan varken duscha, gå på toa, tvätta håret - you name it! Va fan ska jag göra? Hm .. Hoppas att de blir klara innan klockan slår 12:00 så att jag åtmindstånde kan tvätta håret! Det skulle uppskattas.. Har inte så mycket mer vettigt att skriva! Hörs lite senare.

Just det! Idag ska Maria operera sig. Hoppas att det går bra gumman. ♥

Boston tea party

Hahahhahaha. Jag sitter och kollar på 5an nu på ett program som heter Boston tea party. Hur sjuka program finns det inte? hahahh. Helt sjukt! *dör av skratt* "Lite juckaktiv" .. Så allihopa, sätt på kanal 5 .. NU!

Gjorde om bilden. <3 Love u!

Blod är tjockare än vatten.

Just nu gör jag ingenting speciellt. Jag har verkligen jättetråkigt och jag hoppas att något roligt dyker upp snart! Gud vad glad jag skulle bli ifall Jonas t.ex. kom och överraskade mig med att stå i min hall .. Åh, då skulle jag bli överlycklig!!! Jag har pluggat hur mycket som helst idag på samhälls provet, och ändå så känner jag inte att allting sitter .. Hm, vad är problemet? Kankse att jag inte är tillräckligt koncentrerad? Nej, jag tror mer att det beror på intresset. Jag intresserar mig varken för något utav de som har med det här provet att göra. Men vad ska man göra! Detta är ju obligatoriskt.

Min vecka framöver ser rätt så slapp ut! eller vad säger ni?
Tisdag: 13:00-15:00
Onsdag: 10:00-12:00
Torsdag: 14:00-21:00
Fredag: 08:20-14:30

Jag känner också att jag längtar grymt mycket tills det är jullov. Dock inte att Jonas ska lämna mig över julen .. Han ska ju till Åre i 8 dagar, fy. Det ser jag verkligen inte fram emot. Men på nyårsafton är det våran dag. Våran 1års dag! Och då är min älskling äntligen hemma. (Det är inte alla som får fyrverkerier på sin 1års dag!)

Våfflor!!

Haha. Min lillebror Mattias har precis övetalat mamma att vi ska äta våfflor någon dag den här veckan. Smarrigt! Och då är även Jonas bjuden på middag här, haha .

Måndag.

Jag kom precis hem ifrån skolan. Dagen har varit jätteslapp med endast samhälle och natur! Vi har börjat med ett nytt kapitel på samhället som heter "sociala frågor" haha, och det ska vi inte ha prov på vilket är så himla skönt. Däremot så har vi det förra kapitlet kvar, eller iallafall provet. Förhoppningsvis blir det på onsdag! Annars blir det väll nästa måndag. Snart ska jag plugga lite till det provet, och det mesta sitter faktiskt jättebra nu, iallafall på kapitlet om hur sverige styrs. Ideologierna är lite värre, haha. Men men! Efter att jag har pluggat ska jag kanke till Jonas eftersom att jag börjar klockan 13 imorgon och går till 15. Skönt! Men vi får se om han orkar, han är jättetrött.. Nej nu ska jag nog sätta fart med pluggningen.

naw. Jag fick precis den här bilden av Maria! Bilder är ifrån i lördags på Huset. Precis i början av en riktigt lyckad kväll!


/ I.
RSS 2.0