Dagens tips: Hitta rätt läppbalsam för dina torra läpparDet verkar nästan omöjligt att tillverka ett riktigt bra läppbalsam som verkligen hjälper mot torra läppar i mer än ett par timmar. Antingen blir läpparna torra igen på nolltid eller så börjar de flagna och ha sig. Torra läppar är ett gissel som speciellt vi nordbor får dras med under större delen av vinterhalvåret.

Det finns dock några få saker som hjälper mot torra läppar.

- Klövervaselin från Apoteket. Fungerar inte hundraprocentigt men är i alla fall mycket bättre än de flesta läppbalsam som säljs under olika kända märken. Läpparna blir smidiga längre.
- Aloe Vera läppbalsam från t.ex. Forever Living Products. Hjälper inte heller perfekt men är ganska bra.
- Savex det perfekta läppbalsamet! Innehåller lite pepparmintsmak och kan därför kännas lite starkt men fungerar länge och läker läpparna på sikt.
- Constance Caroll roll on lip sheen fettar inte in läpparna så mycket men det hjälper bra mot torra läppar som flagnar. är färglöst men lämnar ett litet skimmer på läpparna och doftar frukt.
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback