Bettingsajter - bra eller dåligt?

Fakta: Betting är detsamma som vadhållning. Man satsar pengar på att en viss häst ska vinna, på att ett visst lag ska vinna eller så försöker du förutsäga resultatet i en viss match. Om du lyckas pricka in rätt resultat så vinner du pengar. Man kan tippa resultatet i de flesta sporter – fotboll, ishockey, basket, trav och tennis hör till de stora sporterna, men det finns hur många som helst att välja bland. För den sportintresserade så är det extra kul att titta på matchen eller tävlingen när man har satsat pengar på favoritlaget eller favorithästen, det tillför lite extra krydda och spänning.

Det finns olika olika typer av betting.
De flesta bettingsajter erbjuder välkomst bonus i form av pengar insatt på ditt spelkonto. Du får ca 50kr att komma igång att spela för. Allt för att de vill att man ska komma igång och spela om man är nybörjare. Sedan kan du även "tippa" på olika spelombud som finns lite överallt. Men då är det mer begränsat! Du kan t.ex. bara tippa på fotboll eller trav som är det populäraste.

Jag skulle aldrig ens tänka tanken att lägga ner pengar på sånt här. Antagligen för att jag inte är så intresserad av sport. Dessutom kan man bli spelberoende! Jag vet att det är jättemånga som håller på med det här. De kanske inte satsar flera 100 lappar, men kanske max 100kr - och jag vet ingen som har vunnit. Därför tycker jag att det är extremt onödigt!

Men om jag - mot all förmodan - skulle vilja börja spela på trav eller lägga pengar på ett visst lag för att de ska vinna, så skulle jag välja att spela på internet. Det är större utbud, och mer generösa tider. T.ex. hos ett spelombud så är det "spelstopp" några timmar innan t.ex. matchen ska börja.

Denna sida är bra för dig som vill börja spela: bettingsajter.se

Kommentarer
Postat av: vanesssa

hihi :)

jovisst kan vi följa varandra ! ;)

2010-03-21 @ 09:47:39
URL: http://vaaanessaaa.blogg.se/
Postat av: vanesssa

så , nu följer jag dig ! :)

2010-03-21 @ 10:07:46
URL: http://vaaanessaaa.blogg.se/
Postat av: Bea

Sv: Tack för kommentaren. :)

Visst kan vi följa varandras på bloglovin. :)Fin blogg du med. :)

2010-03-21 @ 10:18:11
URL: http://theredgirl.blogg,se
Postat av: kaaiissii

sv: sådär (((:

2010-03-21 @ 10:25:10
URL: http://kaaiissii.blogg.se/
Postat av: Johanna

Då lägger jag såklart till dig nu :) kraam<3

2010-03-21 @ 10:31:23
URL: http://hannahsworld.blogg.se/
Postat av: Bea

SV: Jag har lagt till dig! :)

2010-03-21 @ 10:36:30
URL: http://theredgirl.blogg,se
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback