Wohoo!

Jag är fan fett pepp inför Rockbjörnen idag! >:D 

Rockbjörnen

På tosdag ska jag, Bella och Lotta till Rockbjörnen:*
det ska bli skoj. Men jag saknar Rebecka, du skulle
varit med :// Anyway, snart är det skola igen o.o Fyfan! 
Jag orkar inte, och Bella och Lotta är sjuka idag igen.
Förhoppningsvis så kommer åtmindstånde Carro till skolan.
Wooho :*** Puss på det, och jag måste bara tillägga ..

att jag tycker att det är så jävla dålig stil av er/dig, att bete dig
på det här sättet .. Igen. Jag vet inte om jag orkar med det!

Egal wo du bist.

Skolan är slut och nu är det helg. Wohoo! Snart ska jag ta bussen till Jonas och sen ska jag sova hemma hos Bella. Bra start på en, förhoppningsvis, skitbra helg! Dagen var ganska slapp, svenska & bak. Inte så speciellt ansträngande .. Tänderna gör jätteont eftersom att jag spännde tandställningen igår, men det är ingenting att hänga läpp för ;)! Puss och hej, nu drar jag hemifrån.

Rebecka borde komma hem nu! <3

Slickepott

Jahapp .. Nu har Rebecka lämnat Sverige för att tillbringa 4 veckor i tråkiga Frankrike. Jag saknar dig redan! Kom hem.

Det finns inte så mycket mer att skriva just nu! .. Igår hade Jonas filmkväll så jag & My var där. (bilder kanske kommer..) Och lite senare idag, ska Jonas komma hem till mig. Puss hej, nu ska jag städa för det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum!

Påminnelse till mig själv:
- Engelska glosor, sidan 33. Hitta fakta om Einstein.
- Svenska häftet!

Grattis farmor!

Bilddagboken har damp just nu, så jag sitter inne och kollar på Myspace. Dessutom pratar jag med jonas i telefon, snart ska jag till farmor för att hon fyller år. Grattis! :* Idag var det skola och jag försov mig -.- så jag hann aldrig komma till svenskan :O usch! .. + att jag hade sett fram emot att vara i chockladrummet idag, men så blev det ju inte eftersom att Kjell skulle på nått möte så vi fick sluta två timmar tidigare :/.

Igår var jag med Jonas, Bella och Marcus. Det var rätt mysigt, vi var först inne i stan för att Marcus lillebror skulle köpa jeans sen gick vi till donken och så svullade alla utom Bella för att hon har fått för sig att man blir tjock av det. Eller okej, som hon säger .. Att hon blir "tjockare" , jo tjenare liksom! Men aa, jag saknar Rebecka .. Om bara några dagar åker hon till Frankrike och är där i en månad! Hur fan ska klara av det?! Jag kommer dö, helt klart. Nu ska jag duscha, sen ska jag åka till farmor och kankse plugga lite svenska och engelska innan.

(Bilder från igår, kommer snart!)

Puss /I
RSS 2.0