Up up up and away we fly

Pappa har inte kommit ännu. Han ska ju skjutsa mig hem till Jonas. Hihi.

Imorgon ska jag ringa två viktiga telefonsamtal. Har tänkt över det ena och känner att det jag tänkt är det enda rätta. Så, så får det bli.

Idag efter tandis ringde pappa mig och frågade ifall jag ville komma till hans nya kontor och sen äta lunch med honom. Och självklart ville jag det! Jag hade ju inget annat för mig. Så jag kom dit och så åkte vi och åt på en mysig resturang med hans kollegor också. Jag tog en bakad potatis med räkröra. Fan vad smaskigt! Haha. Trodde inte att den skulle vara så stor som den var, (bild kommer) orkade inte äta upp allt! Men mysigt var det iallafall. Tack pappi! <3

Sen var det av till jobbet och direkt hem och äta. Sen skulle jag fixa en tjejs design, därför jag inte uppdaterat någonting här ikväll! Eller inte så bra iallafall.. Haha.

Nu ska jag se om han har kommit.
Love u!
<3

till trånkan

Jag ska hem till Jonas nu. Oplanerat, men mys! Vi ska hyra Johan Falk. Hihi! Ha det så bra.

Imorgon börjar halv 11 imorgon. Sovmorgon, tjoho. Aja natti. <3

My boo

Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Saknar dig så fort jag är ifrån dig!

Jävla SL

And I'm home! Jag tänkte att jag skulle skriva lite här. Börjar fan 13:45 idag! Det är najs.

Hur som helst så var jag ju hos tandläkaren idag, och det gick bra. Han sa att jag skulle kunnat få ta bort den idag, men vi hade ingen tid för det. Men det har jag ju om 2 veckor, så de så. Fan vad underbart! Hur som helst så gick resan dit inte lika bra.

Jag skulle ta tunnelbanan som gick 48 för då skulle jag komma precis lagom utan att behöva stressa. Redan där var tunnelbanan försenad, men jag tänkte att "det är lungt, jag hinner!" Och så kom den äntligen, efter 5 minuter. Men jag skulle ändå hinna tänkte jag. I skanstull stannade den, och bara stod still. Efter ca 5 minuter till så sa chaffören att vi inte kunde åka vidare med tåget så alla skulle hoppa av. Men det kunde ju inte komma en ny tunnelbana förbi eftersom att den andra fortfarande stod kvar. Tillslut åkte den och en annan tunnelbana kunde komma så jag hoppade på den och tänkte att jag kanske måste ringa tandis. Så jag gjorde de och de sa att det var lugnt men att jag kankse skulle få vänta lite eftersom att jag redan missat min tid. Hur som helst så gick den där JÄVLA tunnelbanan som var framför sönder 2 gånger mellan skanstull och medis så det gick ju inte direkt snabbt fram inte. Åh, jag blir så trött. Och så ska man köpa SL kort för typ 1200:- bara för att åka med de där usla tågen som alltid är försenade. Och likadant gäller bussar eller pendeltåg. Ska stämma SL. Någon som är på? Kom hur som helst 20 minuter för sent, men fick komma in direkt, så det var ju skönt iallafall!

De bästa man kan ha


Älskar er obeskrivligt mycket. Ni 3 i kommer alltid i första hand. <3

Middag + Idolmys

Har varit och handlat med mamma precis. Vi köpte hallon och björnbär, så nu kan jag göra smoothie imorgon bitti! Fan vad gott, mums. Sen blev det lite annat som schampoo och balsam också.

Snart ska jag äta middag och sen ska jag kolla på idol. Så jag kommer antagligen inte uppdatera mer ikväll. Men tycker inte ni ska klaga för det, jag har skrivit *räknar* 9 inlägg idag (10 med det här!!). Och det är mer än t.ex. Kissie skrivit idag, eller Paow/Dessie och allt vad de heter. Jag kanske borde bli lika känd som de? För hur kul är det att läsa en blogg som uppdateras 1 gång om dagen. INTE ROLIGT ALLS ska jag meddela. Alla bloggar jag läsar har blivit så tråkiga nu. Ge mig nya bloggar att läsa, nya förslag!

Aja. Ha en trevlig kväll iallafall. Imorgon kommer jag nog inte kunna skriva så mycket heller eftersom att jag ska till tandregleringen och direkt efter till dagiset.

Vad ska ni göra ikväll?

Bio med gänget!

Vet ni vad jag ska göra på fredag? Jag ska på bio med Jonas, Anna och Allam. Det kommer vara första gången jag träffar Allam efter en incident som hände i sommras. Och efter det så har jag inte velat träffa honom.. Lite svårt att förklara eftersom att jag inte kan lämna ut information. Men kan säga till er som undrar att han egentligen inte gjort någonting, utan det var hans vänner som gjorde allt. (Btw så var det då Anna och han träffades första gången, gulligt).

Är så glad för Annas skull. Han är så snäll emot henne, och hon är värd det bästa som går att hitta, och det tror jag verkligen att hon har fått nu. Om du läser det här Allam så ska du veta att Anna tycker om dig väldigt väldigt mycket, så du behöver inte vara orolig. Hon pratar alltid gott om dig :) Och hon har till och med fått mig att tycka om dig bara genom ord och gester, haha.

Vi hade iallafal tänkt se The final destination i 3D. Yttligare en skräckis i 3D, spännande. Hoppas att den är lika bra som trailern..

ME WANT



Den är snygga skon kommer ifrån Scorett. Kostar bara 799.-

Tänder och möbler

Sådär ja, nu har jag rensat i mina länkar. Hade föööör många, såg bara dåligt ut. Så nu har jag rensat bort det som jag inte behöver och de bloggar som jag inte läser osv. Mycket snyggare! Haha.

Försöker få mamma att vi ska åka till IKEA och kolla runt lite. Det är min favorit affär, love it! Imorgon måste jag köpa ett nytt busskort eftersom att mitt går ut då, surt. Men ska köpa terminskort då. Får rabatt så det blir billigt! :) Imorgon ska jag dessutom till tandregleringen igen, känns som om jag ständigt är där även fast jag bara är där ungeär 1 gång varannan månad! De ska iallafall kolla ifall jag kan ta ut den där j*vla tågrälsen om två veckor eller inte. Skulle egentligen ha tagit bort den för någon månad sen, men då var det fortfarande en glugg kvar så vi väntade lite istället. Hur som helst så ser jag fram emot det eftersom att jag inte har en enda glugg i min fina mun nu. Mina tänder är så himla fina. Kan faktiskt inte fatta att de är mina, haha. Om man jämnför med innan och nu, så är det en sån himla skillnad. Men däremot så har jag haft den ett bra tag. Jonas har inte ens sett mig utan tandställning och vi har snart varit tillsammas i 2 år, haha.



EDIT: Vet ni vad mamma kom och sa nu?! Att jag får vara kvar på dagiset i minst 1 månad till. FYFAN VAD KUL! JAG SKA DIT IMORGON. ÅH, JAG ÄLSKAR DET JOBBET! Och imorgon får jag eget skåp också, tjiiiho!

Just nu ser jag ut såhär..


(Jag har fan rätt så blåa ögon ändå!)

Igår såg jag ut såhär:

Min underbara helg

Åh herregud! Jag har ju inte skrivit om min mysiga helg ännu!

I fredags gjorde jag inte mycket. Var bara hemma och tog det lungs med mammsen och pappsen. Vi åt chips och ostbågar och kollade på film och lite olika serier som vi hade inspelade på boxern.

I lördags träffade jag äntligen min baby. Jonas och jag möttes upp i stan där vi gick runt och kollade lite. Han var ute efter ett par skor, och det var jag också. Dock hittade ingen av oss ett par skor, haha. Men jag hittade en fin lila tshirt med luva! (bild kommer) Den är hur fin som helst, haha. Och efter ett tag blev jag och Jonas hungriga och ingen av oss var sugna på mcdonalds, tacobar, BK (osv) eller sån äcklig skräpmat, så satte vi oss på en mysig resturang i stället mitt i stan. Jag beställde en Filé Oscar och Jonas tog en plankstek. Det fanns vin och champange och grejer också men vi tog två glas coca cola var, haha! Sen blev vi båda skitmätta och då betalade vi. Efter det åkte vi hem till Jonas. Vi skulle egentligen ha träffat Kim och Sofia men varken jag eller Jonas orkade. Så vi gick ner och hyrde två stycken filmer och köpte chips och lite godis. Sen var det godnatt men fan vad mysigt vi hade.




I söndags vaknade vi vid 10 tiden och då gick vi upp och fixade oss och sen gjorde vi frukost tillsammans. Sen åkte vi till Farsta och kollade runt lite. Jonas hittade äntligen ett par skor, de är superfina! :D. Sen åkte vi hem till mig och satt och kollade på bajenmatchen. Klockan tickade och det blev kväll och dags att sova.

När man har tråkigt kan man..

..Göra den här lilla roliga grejen.

Gå in på google.se och så skriver du "ditt namn är" (i mitt fall "Ida är") och klickar på sök. Då kommer det upp en massa roliga ord som Ida är. Haha! Tänkte skriva ner några. Glöm inte " för annars fattar inte google att det ska sitta ihop.

Ida är ljuvligt söt (Åh, tackar!)
Ida är kocko
Ida är 47 miljoner år gammal (Kunde vart!)
Ida är årets playmate
Ida är glad
Ida är fantastisk!
Ida är inne i 8:e veckan (Nja..)
Ida är en riktig teaterapa
Ida är effektiv
Ida är en superduktig och trevlig frisör (I wish..)

Svårt att plocka ögonbrynen? Läs detta.

Ögonbrynens form

Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra ett helt ansikte! De goda nyheterna är att alla kan få snygga ögonbryn med dagens stora utbud av smink och redskap. Fixade ögonbryn kan till och med räcka för att se bra ut direkt du går ur sängen. Vill du inte sminka dig alls en dag, så fixa bara ögonbrynen!

Ögonbryn bör vara jämna och definierade. De idealiska ögonbrynen börjar i bredd med ögonvrån och går ganska högt. En liten ”topp” bör finnas snett bakom pupillen i bredd. De flesta har en naturlig topp och då är det bara att forma och framhäva den.

Plocka ögonbrynen

Först och främst, ett litet varningens ord: Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar. Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.

  1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
  2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
  3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
  4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
  5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
  6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
  7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
  8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.

Ögonbrynsmallar

Man kan även forma ögonbrynen med så kallade ögonbrynsmallar. Det är en liten remsa av plast med en färdig ögonbrynsform utskuren. Rekommendationen är att man då avlägsnar hela sitt naturliga bryn eller det mesta av håren efter toppen av brynet för att helt kunna bestämma över placeringen och vinkeln på ögonbrynet. återigen, att plocka bort hela brynen kan vara en dålig idé med tanke på att de då blir tunnare och tunnare med åren. Till ögonbrynsmallar brukar man använda färgpuder istället för pennor. Resultatet blir mjukare och mer naturligt. Ögonbrynsmallar finns att köpa på vanliga sminkaffärer eller på Elitefashion

Ögonbryn – färg

Generellt sett kan man säga att färgen på ögonbrynen bör vara som de mörkaste hårstråna på ditt huvud men det finns även ljushåriga som helt naturligt har svarta bryn så testa dig fram vad som passar på dig. Var försiktig så att det inte ser för ”hårt” ut mot ansiktet. Har du färgat håret i en färg som ligger långt från din egen kan det även vara snyggt att färga ögonbrynen. Vill du ha mörkare ögonbryn finns färdiga permanentfärger av t.ex. märket Depend att köpa på Kicks eller H&M men det brukar faktiskt också fungera bra att färga håren med en lagom hård ögonbrynspenna (det måste dock göras varje dag).

Att bleka ögonbrynen till exakt rätt färg kan vara lite knepigt. Blondering brukar ta väldigt mycket så att håren nästan blir ljusgula och försöker du att färga brynen efter en blekning kommer de att bli svarta oavsett hur kort tid du har i färgen. Detta eftersom blekt hår drar åt sig färg supersnabbt. Ögonbryn som färgats med permanentfärg kan inte blekas igen förrän nytt hår har växt ut. Istället kan man därför bleka brynen och sedan fylla i dem med en ögonbrynspenna i rätt färg varje dag.

Använd absolut inte hårfärg till att bleka ögonbrynen! Ögonbrynsfärg och -blekning kan t.ex. köpas på Eleven.

Jag och Tokio Hotel

Måste lägga upp den här videon ifrån när de var i Sverige. Jag syns i videon nästan hela tiden! (Grå tröja, rosa linne under). Fan vad underbart!


Jag som står mellan Georg och Gustav (bakom stängslet såklart..) på bilden du ser innan du klickar på play! :)

Tjejproblem

Ligger fortfarande i sängen. Anna gick upp typ 7, men jag sov. Haha! Sen gick hon vid 8 och då kunde jag inte somna om så jag gick upp och åt lite frukost. Sen har jag bara kollat på tv och så där. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag på hemligt ärende.

Igår jobbade jag ju. Fick 90kr, grymt eller hur? Inte direkt va. Hoppas att jag får komma tillbaka till dagiset, jag trivs så bra där. De ska ha personalmöte där idag så jag får reda på idag eller imorgon ifall jag ska dit eller inte.

Har sjukt ont i magen och huvudet idag. Kan knappt stå upp, hoppas att jag kan jobba ikväll (och tjäna 90kr till.. Haha, nejdå!)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss på er!

Till Anna

Fan vilken fin bild du har lagt upp, Anna! Men du är ju söt iallafall, hahahah. Puss på det! Godnatt!

its regnar i Swerjutt

God kväll Idas alla läsare! Nu är det såhär att jag kommer med väldigt viktig information.
Nu är de så att till lunch åt jag pyttipanna och ägg. Soft- I KNOW.. och så tog jag fram ketchupen.. Hade tråkigt och satt och läste på baksidan utav den tomatröda flaskan HAHA fan vad roligt. Gissa vad jag såg? hahahahaha de är tydligen kanel och cayennpeppar i ketchup och salt och andra kryddor. Men kanel. Haha jag tror jag dör. Är de någon som kanske sitter och äter keppppshuuup just nu.. försök smutta på smaken utav kanel. för de kunde inte jag!

Ida och jag kom hem för inte så länge sen. Det regnar ootroooligt mycket. Vi blev väldigt blöta. Vi gick till 7eleven för att vi skulle köpa dos milkos till idas söta familj :) som sagt. de regna :(

På Fredag ska vi på bio. Mjau ! Ida håller på att somna nu. Typ. Jag me. Typ. Ida saknar Junäs, de märks på henne bara. och jag ser de för jag är hennes BFF. Så är de bitches- deal with it synd för er haha
Till sist vill  jag som vanligt säga att jag älskar Ida och hon får mig alltid på bra åt mig- min sunshine- Alltid.
Peace love and kepchuup!




-I love you like a fat kid loves cookies-
Din vän. A

Yttligare en bild

Svar på tal till..

Anonym: Du skriver ständigt att du inte lyssnar på Tokio hotel längre men ändå har du förbokat deras nya skivor på båda språken.. Hänger inte med i hur du tänker heheh

Svar: Först och främst så förstår jag faktiskt inte hur du kan skriva att jag ständigt skriver att jag inte lyssnar på Tokio Hotel längre? vart har du fått det ifrån. Vad jag vet och vad jag kommer ihåg, så har jag inte skrivit det på hur många månader som helst. Tokio Hotel är och kommer alltid vara ett band som betyder mycket för mig. Jag har träffat några utan mina bästa vänner genom det bandet!

Och måste bara tillägga, vad roligt att du inte vågar stå för vem du är eftersom att du skriver att du är anonym. Shit, jag hatar anonyma kommentarer, men fan vad kul att jag kan ta reda på vem det är! Moahah.

är på innebandy match med jonas oc

0-571aa15b9a83d92c722be10f0babeb0d.png

Kolla varifrån!

är på innebandy match med jonas och passa. det är mattias lag som spelar men han är skadad, tyvärr. har inte skrivit på hela helgen, sry. tänkte skriva lite kort vad jag gjorde igår! först mötte jag upp jonas i stan. letade efter skor och kläder, hittade ett par underkläder och en tröja. sen blev både jag och jonas hungriga så vi satte oss på resturang. jag tog en file oscar och jonas en plankstek! mums. sen åkte vi till jonas, hyrde två filmer och köpte lite godis och chips. aja, nu ska jag fortsätta kolla. lägger upp bilder och sant sen. puss puss

Stan nu.

Var inne på cdon.com imorse med pappa och såg att det fanns en massa roliga grejer som jag skulle vilja köpa! Har förbokat Tokio Hotels nya skivor, både engelska och tyska (såklart!) och sen hittade jag även Twilight filmen på rea. Så den ska jag nog köpa har jag tänkt :) Har ju boken och den verkar sjukt bra hittills så varför inte köpa filmen och kolla på den igen? haha.



Aja, ha det så bra.
Nu ska jag röra mig in emot stan.
Snart får jag träffa Jonas! :D


Sting - Fields of gold

Godmorgon allihopa! (eller nåt..)

Sitter och lyssnar på massa bra musik på spotify med Mattias. Har precis fixat mig klart och ska åka in till stan med Jonas. Ska möta honom där! :) Jag ska kolla på nya kläder.. Behöver nya!! Haha. Det är stört.. Det tar minst 1 timme för mig att välja kläder eftersom attjag har så några. (egentligen inte. men jag är kräsen!)

Jonas ska kolla på nya skor och det ska jag med! Ikväll är han ensam hemma ringde han och sa precis, så då ska vi ha lite mysigt hos honom. MOJS!

Lyssnar på Sting - Fields of gold just nu. Fyfan vad bra den är, får rysningar.

You'll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You'll forget the sun in his jealous sky
As we walk in the fields of gold

So she took her love
For to gaze awhile
Upon the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me, will you be my love
Among the fields of barley
Well forget the sun in his jealous sky
As we lie in the fields of gold

See the west wind move like a lover so
Upon the fields of barley
Feel her body rise when you kiss her mouth
Among the fields of gold
I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
Well walk in the fields of gold
Well walk in the fields of gold

Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
Among the fields of gold
Youll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in the fields of gold
When we walked in the fields of gold
When we walked in the fields of gold

Lösenordsskydda bloggen?

Funderar på att sätta lösenord på min blogg. Pallar inte att folk ska fråga vad jag menar, och vem det är och blablabla. Ni som vill ha lösenordet, fråga. Ni får en dag på er!

Fördelar.
Jag kan skriva (nästan) vad jag vill till bara folk jag litar på.
Bara de jag vill ska läsa bloggen, får tillgång till det.

Nackdelar.
Jag förlorar läsare.
Jag hatar själv lösenordsskyddade bloggar.
Jag kommer knappt få några kommentarer.

Vad tycker ni jag ska göra?

Bätte bild på Bills nya hår

Här kommer en grymt mycket bättre bild på Bills nya frisyr. Man ser hur det är klippt i sidorna och allt. Känner mig lite chockad av att han faktiskt har klippt dig, haha. Klippt av det son förut var lejonmanen! Men, killen passar ju i allt så det spelar egentligen ingen som helst roll..


Bild: Gala.de

Fel på bloggen för tillfället

Det är något problem med bloggen.. Det kommer upp en ruta där det står någonting om något script (?). Rutan frågar om den ska stoppa scriptet eller inte. Självklart ska du klicka på "JA". Annars kan du inte klicka någonstanns.

Någon som vet hur man kan få bort scriptet? Skiv en kommentar.
För det har ju bara kommit, helt plötsligt.. Skumt iallafall.

Shoppingsugen

Idag fick man lön! 5000 direkt in på mitt konto. Och rik känner jag mig, äntligen. Haha. Tror däremot att de kommer försvinna rätt snabbt, men ska försöka spara osv.

Hur som helst så tänkte jag kankse åka och kolla lite på olika saker i stan imorgon. I need this:

- Sminkväska
- Svarta jeansleggings
- Vit topp
- Höst skor

och till mamma ska jag köpa conceler. Snäll jag är!

Ny design

Jag har ny design! Vad tycker ni? Finare än den som var innan eller ska jag byta tillbaka? Haha.

Sitter och kollar på Matakuten med mamma och pappa. De är i bäckahagens skola nu, där mormor jobbar och hon kom precis på tvn, haha. Typ 2 sekunder, men ändå. Snart ska jag gå och ta lite chips och ostbågar och sen ska vi kolla på nån film eller nåt.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.. Vill ju lägga upp bilder eller nåt, men jag har faktiskt inte tagit några idag.. Så jag bjuder på nån/några ifrån förra helgen innan bion med Jonas, Kim och Sofia.


Vad är det på tv ikväll?

Har precis ätit middag och försöker kolla runt på tv.nu.. Vill veta om det är någonting bra på tv ikväll eller inte! Och tydligen så verkar det inte som det, tyvärr. Det är idol, kändisdjungeln osv. Men eftersom att vi har en sån bra boxer hos mig så kan vi spela in direkt ifrån tvn och det har vi gjort. Så vi ska se om det finns någon bra film där istället :)!

Vad ska ni göra ikväll?

Fikat med Rebecka

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Najs! Och äntligen fredag, tjoho.

Igårkväll så var jag och fikade med Rebecka. Så jäkla mysigt och roligt att träffa henne igen, haha. Vi kom till fiket runt klockan 18 och då beställde vi in lite middag som varken jag eller Rebecka ätit. Båda två tog bakad potatis med skagenröra. Fyfan vad stora de var! Och vi som var oroliga för att vi inte skulle bli mätta. Vi orkade ju inte ens äta upp alltihopa, hahahah. Roliga vi är. Sen blev jag lite hes och vi hade suttit och pratat i yttligare någon timme och maten hade smält så då beställde vi in en varsin kladdkaka med grädde och te. Skitgott det med :). När vi hade ätit upp de så kom Jonas vid klockan 21 eftersom att han skulle sova hos mig. Så skönt att träffa honom igen, saknat honom. Sen åkte vi hem till mig och sa hejdå till Rebecka men vi lovade att träffas SNART igen och inte låta det gå evigheter.. Väl hemma hos mig satte vi på en film och myste lite.

Imorse började jag klockan 12 och det var skönt, hihi. Så jag och Jonas fick sovmorgon, eftersom att han var ledig. Ikväll vet jag inte vad som händer. Kankse bara ska vara hemma och ta det lungt och mysa framför tvn med familjen. Får se om nåt roligt dyker upp! :)

Här kommer lite bilder ifrån igår:
Och ja, de två bilderna i mitten är bara på skämt. Roliga och snygga vi är!


Look of today

Såhär känner jag mig just nu.
Mitt hår är jättekort! Ska kolla på hårförlängningar idag i stan!
Dessutom så ser mitt hår svart ut i den här jävla webben, men det är ljust.

Vad tycker ni om längden på håret?

Linne, rosa tröja och leggings - allt ifrån Gina tricot.

And I'm off

Har precis fixat klart mig. Känner mig helt ful idag, haha. Men eftersom att jag bara ska till dagiset så är det ju faktiskt inte så mycket att fixa till sig för.

Idag börjar jag klockan 11 och slutar 15. Då ska jag direkt hem och duscha och fixa till mig för sen ska jag in till stan och möta Rebecka. Ska bli jättemysigt :). Måste däremot gå till banken och hämta ut pengar på det sättet efftersom att Jonas fortfarande har mitt bankomatkort, hahah!

Aja. Nu ska jag hämta tuggummi :).
Vad ska alla andra göra idag?

Besviken

Åhhh. Fyfan vad trött jag blir! Jag förstår inte hur svårt det ska vara att acceptera att inte lägga upp bilder. Både jag och en annan person har sagt till dig att INTE göra det eftersom att de inte vill ha upp bilder på internet på den personen. Du ska vara glad att jag rekomenderade dig och då får du fan sköta dig.

Aja. Nog om det!
Mamma kokade precis vatten till mig och la i nån grejs som ska rena näsan. Det hjälpte på ena sidan, men inte på den andra. Haha! Hoppas att det släpper snart.. Hatar att vara förskyld, usch. Har skitont i min käke okcså! Fattar seriöst inte vad det är som har hänt. Det känns som senvärk hela tiden. Först var det bara när jag tuggade, men nu har det blivit värre. Skitjobbigt! Hoppas att det blir bättre snart..

Nu ska jag fixa mig lite, tvätta bort smink och så!
Puss och godnatt!

Har inget bättre för mig

1. Vad tänkte du när du såg dig i spegeln första gången i morse?
Fyfan.. Jag måste tvätta håret ikväll!

2.Hur mycket kontanter har du på dig?
Inga, Jonas har mitt kort i sin plånbok (!!)

3. Vem ligger fyra på missade samtalslistor på din mobil?
ICE Min Bebis <3 (Jonas)

4. vad har du på dig på överkroppen just nu?
Bh, ett vitt linne och rosa tröja.

5. Sätter du etiketter på dig själv?
"Väldigt ofta"

6. vad är det för märke på skrona du har på dig?
Har strumpor nu, annars lacoste.

7.Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
"Yeay, ska vi ses 5 utanför Åhléns?"

7. Vilket uttryck använder du mest?
Helt ärligt så vet jag inte.. :o

8. Till vem sa du "jag älskar dig" till senast?
Jonas

9. Vilken ålder har varit bäst hittills?
1 år typ.. Inga beskymmer alls!

10. Vad har du för skrivbordsbild på din dator just nu?
Ingen alls. Datan är cp!

YEAH

Nu har jag precis fixat mig och sitter och kollar på idol, yey! Älskar det programmet, haha.. Tänkte fota lite så att ni får se hur mitt nya hår ser ut.. Men det går inte så bra, haha! Vill ju att det ska bli peeerfect.  Kanske lägger upp senare eller någon annan dag :).

Nu ska jag fortsätta kolla på idol.
Ha det bra, pussen!

Idol snart

Tja.

Sitter och gör ingenting! Haha. Snart börjar idol och det ska jag självklart kolla på. Idag har det gått bra på jobbet. Började 08.00 och skulle egentligen ha slutar 16.00 men eftersom att de är brist på personal så stängde jag idag istället, alltså så slutade jag klockan 18. Men det var najs, dagen gick fort! Vi var i skogen idag också innan lunch, kul med lite omväxling :)

Imorgon börjar jag klockan 11 - 15. Och efter det ska jag äntligen träffa Rebecka. Min älskade slickepott, haha. Vi ska fika eller nåt, men det ska hur som helst bli jätteroligt att träffa henne igen och bara sitta och prata osv.

Nu ska jag fixa mig.

Pusspuss

Bill HAR tuppkamm!

Kommer ni ihåg att jag skrev igår om att det fanns bekräftat att Bill i Tokio Hotel hade skaffat tuppkamm? Här kommer beviset:

Bill Kaulitz har tuppkam (?)

Hittade lite rykten på en sida där folk säger att Bill inte har kvar sin dreads längre. Utan har snaggat av på sidorna och skaffat tuppkamm? Det finns tydligen några som har bekräftat det här, men det finns fortfarande inga bilder.. Jag väntar spännt på att få se det!

Tycker däremot att lejonhåret var allraallra bäst! Haha.
Vad tycker ni om Bill och hans (kanske) tuppkam?

Hösten är här nu!

Hej allihopa. Jag sitter och väntar på mat, haha.

Slutade halv 5 på jobbet idag, men började 9 så det var skönt iallafall.. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar 16. Känns som om den här dagen har gått skiiitlångsamt, haha. Men men, sånt som händer.

Är helt stelfrusen om händerna känns det som! Skumt. Måste vara för att det är så kallt ute. Känns verkligen som om det börjar att bli höst nu. Regn, blåsigt och kallt. Jag älskar sommren, men hösten kan också vara helt okej.. (OM DET INTE REGNAR!) Tänk att klä på sig en stor mysig tröja och stoppa i fötterna i varma skor, och inte bara ballerina. Haha! Och sen bio på det en höstkväll. Fan vad mysigt! Men som sagt, sommaren äger allt.




Ska träffa Rebecka någon dag den här veckan också. Ska bli jätteroligt :). Saknar dig juuu! Och så saknar jag Jonas också, blää.

Nu ska jag gå ner och äta och sen ska jag kolla på idol och äta popcorn! Det är mina planer för kvällen. Måste sova tidigt, är skittrött.

Svenska hollywood fruar

Jag tycker att det är så jävla tråkigt att folk inte uppdaterar sina bloggar! Inte konstigt att man inte får läsare liksom!

Hur om helst så ska jag snart gå och lägga mig och kolla på Svenska Hollywood fruar, haha. Mitt favoritprogram efter idol. Det är skitroligt! Älskar Anna Anka och resten. Däremot så tror jag att de gör sig till lite. Som t.ex. när en utav de sa att de lärt sig göra kaffe för 1 år sen. (?!?!) Man är ju inkompetent om man inte kan göra kaffe när man är typ 40+. Till och med jag lärde mig när jag var 7, hahah.

Aja, imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Slutar halv 5 så ska väl kanske ta det lungt hemma eller nåt. Innan jag går och lägger mig idag så ska jag kika ut genom fönstret och se ifall jag ser limosinen köra förbi! (ni kommer väl ihåg att de spelar in en musikvideo på min gata?). Jag och mamma såg den igår och roliga som vi är så sprang vi ut på "promenad" för att se mer utav den. Men den dök aldrig upp, haha. Däremot så hörde vi den bara senare.. Skulle vara kul att veta vad det är för någon som sitter i och är artisten!

Ha det bra allihopa.
Natti natti. Puss!

Mitt rum med nya sängen!

Såhär har jag tänkt att mitt rum kommer att se ut med sängen.. Haha! Tycker det låter skiiitbra. Love it! Tänkte visa er och mamma och pappa bara. Ritade lite snyggt åt er. Nice va?

Inköpslista.

När jag får lön ska jag ..

- Köpa hårförlängningar
- Nya skor (höstskor/ballerina .. Eller både och? Haha!)
- Ny säng + madrass
(-Kankse något fint lakan också?)
- Smink till mami!

Låter som en jättebra lista tycker jag.
Åh, älskar att jobba och få pengar! Det är helt underbart.

Min nya säng.. Snart!


Inlägget är mest riktat till mamma & pappa.

Bra att veta
- Produkt med fyra funktioner: soffa, enkelsäng, dubbelsäng och förvaring.

5 bra anledningar till att den här sängen ska bli min.
Jag behöver en större säng
. Jonas och jag får ju trängas på min lilla. Vi får knappt plats!
Jag kan använda den både till soffa och säng, om jag vill.  
Jag får plats med saker i de TRE lådorna som finns. = Väldigt bra förvaring och välbehövligt.
Den får plats i mitt rum, utan problem. Jag mätte precis!
Jag har råd att betala allt själv. Iallafall hälften eftersom att man måste köpa till en madrass. (a)

(dålig) anledning till att sängen inte ska bli min.
Mitt rum är rätt litet. Kanske inte får plats med så mycket mer än sängen & TV. (Men det är värt det som fan!!)

Ny hårfärg

Har precis ätit middag! Korvstråganoff med pasta, skiitgott! Haha.

Idag gick det jättebra på jobbet. Öppnade ju med mamma idag så jag började klockan 7. Men imorgon får jag sovmorgon och börjar inte förns klockan 09.00. Skönt! Haha. Idag efter jobbet så åkte jag ju direkt till frisören. Håret blev jättebra, men det är kort! Haha. Mitt var ju så slitet så hon var tvungen att klippa upp det en bit. Funderar iallafall på att skaffa hårförlängningar nu i veckan igen så då blir det ju lite längre :). Haha! Vem vill följa med till stan?

Förresten så fixade det tills sig med min blogg nu. Förstod vad det var så jag fixade till det! :) Grym jag är!
Aja, nu ska jag fortsätta kolla på Unga mödrar.

Pusspuss

Gissa vad jag gör? Jo, jag sitter

4a2ab3ba62893befb2292ff49e4ab984.png

Kolla varifrån!

Gissa vad jag gör? Jo, jag sitter hos frisören! Yey, ÄNTLIGEN!! Det blir ljusa och mörka slingor, hoppas att det blir snyggt. Nu ska jag fortsätta läsa min tidning. Puss

Friday I'm in love

Fan vad snygg klänning. Vill klicka hem den, men Jonas har ju mitt bankomatkort. Haha! Hur som helst så ska jag ringa frisören imorgon och be om en ny tid. Ska ju jobba på mammas jobb imorgon så jag hinner nog inte till henne då. Så jävla typiskt! Menmen.. Jag hoppas att det finns en tid snart, så jag slippet vänta så länge.. Jag ska iallafall klippa mig och slinga blont (igen, jag vet.) men jag vill testa igen och den här gången med löshår och inte orange/gult hår. Nej utan jag ska bara slinga det, det blir bäst resultat så!  

Aja nu ska jag sova. Ska upp klockan 6 (!!!) Shit, tidigt.
Godnatt allihopa.

Puss och kram.


Vad tycker ni om klänningen?

En liten bild

Hittade en bild som Ida hade lagt upp ifrån Sheraton hotell. Hatar bilden men tänkte lägga upp den eftersom att Ida, Alice och Rach är söta. Haha!

Hur som helst så var set jätte roligt utanför hotellet! Och jag saknar det. Vill på konsert nu och sen så vill jag dela Tokio Hotel minnen med Rebecka. Jag måste träffa dig snart. Vem fan ska jag annars prata med? Det är bara du som förstår mig så pass väl. Alla andra tröttnar på att lyssna efter 2 min (MAX!!)

Aja, vi ska ju ses i veckan iallafall.
Här kommer bilden iallafall. Ja, jag har täckt över munnen. Gjorde nån ful grej, blä.


Just det. Det är nåt fel på bloggen nu! Ni vet menyn som är på sidan? <--- den har laft sig under alla inlägg helt plötsligt och jag har inte ens ändrat någonting! Jag har ju fixat Bellas blogg och så fuckar min upp dig. Det verkar ju normalt.. Aja, tänkte ändå fixa min snart igen. Har tröttnat på den här! Haha.

Nu ska jag äta sockerkaka som jag bakade.

Bloggfixarn

Har precis fixat klart på Bellas blogg nu.. Puuh! Hon hade tagit bort en massa koder vid header avsnittet så det gick inte bra ifrån början men sen la jag till de igen och då gick det som jag ville igen. Först "satt den fast", menmen. Jag fixar allt!

Ska snart gå och lägga mig, är skittrött. Och dessutom så öppnar jag på dagiset imorgon så jag börjar klockan 7 :). Ska bli mysigt! Då får man ju äta frukost där och allt, hihi. Men ska ändå äta nåt litet här hemma eftersom att frukosten inte är förns klockan 8.

Kollar på solens mat nu på 1an. Har ni sett de? Älskar mat program, haha. Min favvo är Primo Paolo.
Nu ska jag göra smoothie.

Vi hörs.
Puss

De kastar fan ägg på barn

Har precis stoppat in en sockerkaka i ugnen! Sen när den är färdig ska jag och mamma göra varsin smoothie! Det blir hallon och banansmak, mums!

Var ju i stan med Anna också och skulle köpa lite grejer.. Men när jag står i kassan så hittar jag inte mitt bankomatkort. Jag letade överrallt men det var försvunnet. Fick panik och ringde mamma och sa att hon skulle spärra det. Jag menar, jag vill inte att nån liten tattarunge ska ta alla mina pengar som jag har på mitt konto liksom, haha. Sen började jag tänka på senaste gången jag använde kortet och kom på - Jonas hade det igår! Så jag ringde honom och som sagt - han hade den i sin plånbok. Hahaha! Blev så himla lättad alltså.

Dessutom så var det någon demostration vid plattan idag. Det var avspärrat överrallt och man kunde knappt komma förbi eller fram. Det var de där irakierna som höll på.. Fortfarande! Jag har absolut ingenting emot invandrare men att de står och kastar ägg på barn och föräldrar som går på plattan och var "inspärrade" (det var irakier runt hela plattan. Både uppe och nere så de kunde inte komma någonvart) där gör mig JÄVLIGT irriterad. Seriöst.. Va fan är felet? Dessutom så stod de och skrek i fan typ 3 timmar. Visst att de kanske har det jobbigt i sitt land, men va fan ska vi i Sverige göra åt saken?!

Aja. Nog om det!

Sminkväska och kläder

Lite ändringar. Jag ska in till stan med Anna! Rebecka hade glömt bort att hon skulle se på sin lillebrors fotbolls match. Men vi ska ses senare i veckan. Äntligen! Haha.

Jag tänkte iallafall kolla på en ny sminkväska och sen kanske kolla om jag hittar någon fin tröja och ett par höstskor. Både med klack och "vanliga".

Nu ska jag fortsätta fixa lite här.
Pusspuss

Mobilblogg: Musikvideo på min gata!

0-17e96db803ef512bbb7889710c749546.png

Kolla varifrån!

Haha fy fan vad coolt! Det här kom i våran brevlåda imorse. För er om inte ser så står det: "Hej granne! Vi kommer att spela in en musikvideo på den här gatan under sex timmar söndag och måndag kväll. Ljus och eventuellt ljud kommer komma fram oss. Förhoppningsvis märker ni inte av oss över huvudtaget men utifall ni skulle syn på en vit limousin så är det vi." osv, haha. Tufft va?

And I will always love you!

godmorgon hörrni!

Nu har jag vaknat precis. Jonas gick imorse vid klockan halv 5. Så det är tomt i sängen nu! :/

Hur som helst så var vi ju hos Kim igår. Både Jonas och Kim skulle snagga sig, haha. Det blev jättefint på båda. Sen kom pappa och hämtade oss, så snällt!

För vissa kanske helgen redan känns som att den är slut. Men inte för mig för jag har fortfarande något roligt att se fram emot innan det blir måndag. Idag ska jag och Rebecka träffas och fika!. Fy fan vad mysigt det ska bli, hihi. Aja nu ska jag sätta på tvn och se om det går nåt roligt.

Ha det bra så länge. Puss puss!

Göööteborg

Imogon ska jag träffa Rebecka och fika i stan. Det ska bli skiiiiitmysigt! Nu ska jag och Jonas röra oss hem till mig. Jonas ska sova hos mig men ska upp tidigt eftersom att han ska till Göteborg med Kim :)

Frukost på sängen

Tjo.

Sitter hemma hos Kim alldeles ensam, haha. Han och Jonas skulle åka ner och handla lite mat! Jag ska ha tonfisksallad, hihi. Då tänker jag på Anna och mina kvällar med egengjord sallad som vi kunde äta huuuur mycket som helst utav.

Hur som helst så var gårkvällen skitrolig och mysig. Jag åkte ju först till Globen och där köpte jag ett par svarta jeansleggings! Men på vägen in till stan så ångrade jag mig och direkt när jag kom fram så gick jag och lämnade tillbaka de, hahah. Sen gick jag till skopunkten där jag hittade ett par skitfina skor som jag tror att jag ska köpa! :) billiga också. Klockan 7 kom Jonas och då sa jag att jag skulle bjuda honom på mat! Så vi satte oss på TacoBar och det var jättemysigt. Har verkligen saknat honom, hihi. Efter maten mötte vi upp Sofia och Kim och så blev det dags för bio!

Filmen var bra men ettan var självklart bättre. Så är det nästan alltid! Haha. Efter bion övertalade Jonas mig att följa med hem till honom och sova där. Och imorse kom han in med frukost på sängen, ååååh sötnos!

Aja, nu orkar jag inte skriva mer för tangentbordet är jättejobbigt, haha!
Ha det så bra. Pusspuss

My look

Såhär ser jag ut just nu.
Bilderna är tagna för 5 min sen!

Nu drar jag. Puss!



Linne - H&M
Blus - H&M
Jeansleggings - Bikbok

Hemlis och bio!

Nu har jag precis fönat håret och satt på plattången. Ska snart börja sminka mig och sen ska jag iväg till Globen och köpa en grej först, haha. Efter det ska jag möta Jonas vid åhléns klockan 19 och då ska jag göra en hemlis med honom, haah. Och efter det ska vi på bio med Kim och Sofia. Ska bli skit mysigt!

Idag har jag varit på jobbet och det var skönt att vara tillbaka. Älskar det där stället! Ska dit några dagar nästa vecka också är det tänkt.. NAJS! Haha. Aja, nu ska jag fixa mig. Ha det så bra allihopa.

Puss puss!

Bio imorgon, mysigt!

Ska kolla på Idol nu och sen ska jag sova. Behöver nog massa sömn, haha. Hur som helst så ska jag till jobbet imorgon eftersom att de behöver mig där. Sen ska jag till farsta snabbt, efter det duscha och sen iväg på bio med Jonas, Sofia och Kim. Vi ska se Flickan som lekte med elden!

Aja, ha det bra allihopa.
Saknar Jonas!

Pusspuss

Ont i nacken!!!!

Haha, vet ni? Mamma åkte precis iväg och skulle handla och då bad jag henne köpa avokado och majs! Tänkte göra lite sallad till middagen, mums. Vi ska äta lax och det ska bli skit gott. Bad henne att köpa 3 avokado så kan man äta en också eftersom att det räcker med typ max 2 i salladen.

Nu sitter Mattias och stressar som fan för att han vill ha datan och spela Fotball Manager.. Shit, haha :p
Får datan senare ikväll iallafall och då uppdaterar jag. Ska till jobbet imorgon och då hoppas jag även att min nacke är bättre eftersom att jag har jätteont i den, får knapra piller! *hehe*

Lunch

Äter sen lunch idag, men det är helt okej ändå.. Haha. Har gjort iordning en färdigrätt - gulachsoppa och se har jag rostat två mackor till det med ost på.

Imorgon efter jobbet så har jag planerat att jag ska åka till farsta och kolla runt lite. Vill ha svarta jeans leggings, men vi får se om jag hittar sånna eller inte. Har fått för mig att de är svåra att få tag på nu. Eller hur? Aja, har iallafall presentkort i farsta, det är därför jag ska dit!

Vilka bloggar läser jag?

Sara frågade:
Vilka bloggar brukar du läsa?

SVAR: Det är helt olika ifrån dag till dag.. I några tidigare inlägg så skrev jag och frågade ifall ni kunde länka några utav era bloggar eftersom jag tröttnat på de jag läser.. Dels för att de knappt uppdateras något och för att jag ville ha koll på lite nya bloggar istället för de "vanliga" jag läser. Men hur som helt så tänkte jag skriva topp 5 utav mig, på de bloggar som jag alltid går in på varje dag.

1. Anna
2. Kenza
3. Falsksanning
4. Rebecka
5. Bella

Varsegod brudar, där fick ni länkar också! Dock behöver ju inte Kenza någon.. haha!

Avokado drömmar.

Inatt drömde jag om avokado! Haha. Jag skulle försöka skära den och äta den, men det gick aldrig. Men tillsist fick jag upp den och då var den alldeles kall eftersom att den hade legat i kylen, mums! Kan man ha sjukare drömmar? Det måste ha varit febern..

Däremot så ÄLSKAR jag avokado. Och tror att jag ska be mamma köpa hem det. För majs och avokado i sallader, är inte att leka med. Fan vad hungrig jag blev nu..


Har ni drömt om en grönsak någon gång?

Min nya blus!

Hallon och björnbär smoothie

Nu har jag precis gjort en smoothie till mig själv. Mums! Älskar det. Fick en smoothie bok utan mina mostrar när jag fyllde år, så kände att det var dags att göra en nu, haha.


Du behöver:

Vaniljyoghurt
Vaniljsocker
Björnbär
Hallon
Mixer



1. Häll i vaniljyoghurten och så mycket bär du vill ha i.
2. Blanda.
3. Häll i lite vaniljsocker och blanda. Smaka av om du vill ha mer.
4. Häll över till ett stort glas.

Reserverade biljetterna, haha.

Reserverade 4 biljetter till Flickan som lekte med elden endå.. Haha! För säkerhetsskull. Jag, Jonas, Sofia och Kim. Vi hade bestämt att vi skulle se den på premiären så tog den enda biografen där man fortfarande kunde reservera eftersom att det inte är helt säkert att vi ska se på den imorgon.

Rigoletto 23:59

Flickan som lekte med elden

Godmorgon!

Nu är jag uppe och sitter och äter frukost. Dricker även en stooor kopp té med honung eftersom att min hals är som sandpapper.. Har inte feber idag iallafall, men har fått jätteont i huvudet och har svinont i nacken så ska ta en ipren senare.

Imorgon är det premiär på Flickan som lekte med elden och jag har jättelust att gå och kolla på den, på premiären! Skulle vara jätteroligt. Ska bara försöka övertala Jonas, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på TV.
Pusspuss

Feber!

Ligger i sängen och väntar på att idol ska börja. (W-lanar just nu) Kollade tempen för någon timme sedan, och då hade jag 38,1.. Åh fan.. De behöver mig ju på dagiset och dessutom så skulle jag träffat Rebecka idag. Men det gick ju utför! Skriver mer imorgon. För nu orkar jag inte, haha. Puss och godnatt!

Sjukling

Orkar inte skriva så mycket.. Mår skit! Har ont i hela kroppen och känns som om jag har feber osv. Var iallafall på jobbet ifrån 08:00 till 16:00. Kämpade mig igenom hela dagen och jag hoppas att jag mår mycket bättre imorgon. Ska gå och lägga mig jätte tidigt..

På rasten tog jag även en liten massage stund med tända ljus! Det var jätteskönt och mysigt.
Imorgon börjar jag 07:30 till 16:30. Hoppas verkligen att jag kan gå.. Hittills har jag tjänat ihop lite mer än 4000kr!

Pappa och Mattias är och handlar McDonalds mat, haha. Jag ska ta en McFeast med milkshake, mums! Igår kom även Jonas och Kim och hämtade mig så åkte vi till donken vid östberga.

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer..
Håller på att somna! Hah.

Puss puss

Dagis och shopping

Tjenis.

Har precis klivit in genom dörren eftersom att jag var i Globen en snabbis. Jag kollade på lite smink eftersom att det var rea, och jag hittade både foundation och puder! Tjoho. Sen kom jag hem med strumpor (myyycket behövligt!) och ett vitt linne och en jättesöt blus. (bilder finns länge ned.)

Idag har jag varit på mammas jobb igen. Och ska vara där hela veckan också fick jag information om idag! Så jag måste ringa Citysälj och tala om det. Det gick iallafall bra idag också, och de har till och med börjar kalla mig för fröken nu och inte bara Ida eller frågat vad jag heter. Haha.

Nu ska jag gå ner och kolla på idol med Mattias och så ska vi göra popcorn med aromat på, det är skitgott och det borde alla testa! Haha.


- Vit blus H&M
- Vitt linne H&M
- Färgglada strumpor H&M
- Max factor miracle touch foundation.
- Max factor facefinity compact puder.

Godnatt

Nu har Anna precis gått. Det var ju inte idol idag, hahaha. Men vi satt och kollade på Holywood fruarna istället, det var mysigt. Dock så kunde vi inte ses så länge idag eftersom att jag ska upp tidigt imrogon. Börjar klockan åtta ju :) Så nu ska jag bara ladda upp bilder och sen ska jag gå och lägga mig.



Bild 1: Anna är ju söt iallafall.. Jag ser tjock ut!
Bild 2: Tårtan mamma köpte :)
Bild 3: Presenter jag fått idag!

Presenter!

Nu har farmor och farfar gått.. :( så jag ska hoppa in i duschen innan maten och Anna kommer. Vi ska nämnligen äta thaimat, woho! Jag önskade det eftersom att jag har namnsdag! Hahaha.

Fick jättemycket fina saker utan f&f och m&p. Fick parfym av f&f, och sedan 500kr! Och av m&p fick jag godis och duschkräm, så ska använda den nu när jag hoppar in i duschen, haha.

Ni får ha det så bra så länge, pusspuss.
Skriver kankse mer sen efter idol, eller så blir det imorgon eftermiddag.

Min namnsdag idag!

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet precis. Åh, det är så skönt att börja i bra tid och sedan komma hem vid 17 tiden så att man har hela dagen och kvällen framför sig. Dock så kommer jag ju inte alltid jobba på mammas jobb eftersom att jag bara är vikarie i några dagar.. Men de behövde en vikarie på ett annat dagis i närheten så jag får hoppas att jag får det.

Idag har jag namnsdag också! Det är ju Ida idag. Haha. Så snart kommer farmor och farfar hit för att fira mig lite. Dock så tycker jag inte att namnsdagar är så speciellt, men det är ju trevligt med lite uppvaktning iallafall. Tycker ni inte? ;) Lite senare kommer även Anna och vi ska kolla på idol tillsammans. Mys!

Imorgon börjar jag 08:00 och sen får jag se när jag slutar. Det får vi se imorgon :)
Ha det så bra så länge allihopa, vi hörs nog sen. Pussen!

Min härliga helg

Ligger i Jonas säng nu. Mys! Han har precis hoppat i badet en snabbis, haha. Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men har inte haft tillgång till data!

Igårkväll var jag och Jonas iallafall hemma hos Sofia och Kim. Det var skitmysigt och vi åt tacos. Sen hade vi köpt massa chips, godis och dipp osv så vi åt det. Dock så var vi så mätta så det mesta åkte inte ner.. Vid 1 tiden gick vi och la oss, skittrötta. Jag och Jonas sov i en skitskön bäddsoffa, dock så lät den exakt varje gång man vände sig, hahaha. Men det var lite kul!

Imorse gick vi upp vid 12 och satte oss direkt och kollade på idol och åt frukost alla fyra. Sen duschade jag och fixade till mig och det gjorde Sofia också. Efter det blev det dags att åka in till Globen för att jag och Jonas skulle köpa biljetter till bajenmatchen. Jag skulle gå med Sofia, Ylva och Elli och Jonas med Kim och hans kompisar. Så vi fick biljetter till klacken. Najs! Jag har ju faktiskt aldrig varit en fotbollstjej, men det var faktiskt roligt.. Däremot så kan jag ju knappt några regler såsom offside osv, men jag vet ju iallafall vad mål är och det är ju huvudsaken. Vi stod där och sjöng, hoppade och hade kul iallafall. Tills Örebro gjorde 1-0. Fittor. Sen var matchen slut och vi väntade på Kim och Jonas och sen drog vi hem till Sofia som skulle hämta lite skolgrejer, och sen tog vi bussen till zinkensdam och åt på donken och sen gick vi till tåget. Och nu är jag här!

Imorgon börjar jag 09:00, yes sovmorgon!
Ha det så bra så länge, pussen.

Måste bara säga att Jonas är världens underbaraste.

Shopping

Jag funderar på ifall jag ska ta och åka till Globen och tjecka läget, haha. Jag är i behov av nya kläder! Faktiskt. Och farsta centrum är fööör långt bort just nu, så dit vill jag inte åka. Eller jag orkar inte åka så långt själv! Haha.

Jag vill köpa ett par skitsnygga leggings och sen en hösttröja. MYS! Aja, kommer nog åka nånstanns iallafall. pallar inte vara hemma, det är tråkigt. haha :D

Puss iallafall.
<3

Jennifer Aniston

Igår skrev jag ju att jag hade bokat tid hos frisören. Tänkte ta lite inspiration ifrån den här hårfärgen. Visst är den fin? Hoppas att den passar lika bra på mig som den gör på Jennifer.

Bloggtorka

Har precis fixat iordning mig nu och lyssnar på spotify. Är skit trött, även fast jag har sovit jättelänge och gick och la mig i bra tid.. Aja, antar att jag kankse sov för länge? Haha.

Vet inte vad jag ska skriva, haha. Har typ bloggtorka.. Vi hörs sen!
Pusspuss!

Ole dole doff

Ååååh gud vad jag är trött! Ligger i sängen och ska sova! Imorgon ska jag först till farsta.. Har ju presentkort där och har 350kr kvar så jag får se ifall jag hittar nåt skoj. Funderar på någon fin hösttröja.. (gud vad det känns som jag tjatar om det?) Haha. Hur som helst så skull det vara roligt ifall någon vill åka dit med mig.. Sofia, Anna, Malin, Bella? Någon frivillig? Hahah.

På kvällen ska jag och Jonas hem till Fiffi och äta tacos och sen ska jag och Jonas kankse sova där också. Ska bli skitmysigt! Parkväll :)

Godnatt iallafall, håller på att somna nu. Barnen leker slut på mig, haha!

Utanför NRJ i tisdags.

Jag som står i trappan med vit halsduk och svart jacka. Essi i svart och grått och kollar åt höger.

Min dag

Har precis kommit hem ifrån BEA där jag och mamma var och handlade. Vi köpte bland annat lite fredagsmys, eller ska jag säga mycket? Haha. Det blev blomkål, morätter, gurka, chips, ostbågar och två dipp. Haha. Jag som bara kommer bli mätt på middagen eftersom att det blir pappas goda carbonara. Och efter det blir det en maaaassa chips osv, snacka om att jag kommer bli överviktig efter den här kvällen! Haha. Nej då, jag går ju typ inte upp i vikt oavsett hur mycket jag äter..

Idag har jag jobbat igen och idag skrev jag på anställnigsavtal som vikarie där. Känns både skönt och jävligt kul! Jag älskar att jobba där. Jag vet att jag har sagt det förut, men det behövs sägas igen - alla är så snälla, söta och roliga. Både barnen och personalen.

Idag jobbade jag 09.00 till 16.00 och på måndag börjar jag klockan 09.00 igen. Efter jobbet idag åkte jag till frisören där mamma satt och blev stylad lite, haha. Och så bokade jag in en tid till mig själv. Jag berättade hur jag ville ha det och hon ska fixa det till mig den 21, alltså om 2 veckor. Känns så skönt, äntligen har jag en klipptid. Får klippa bort det slitna och slinga till en ny finare färg.

Jaja, nu ska jag lyssna lite på muuuusic och längta tills idol börjar!
Imorgon ska jag äntligen få träffa Jonas igen, puss på det! Och då ska vi hem till Sofia och äta middag, ska bli jävligt mysigt, haha.

Puss på er!

Till jobbet

Godmorgon! Hur mår ni idag?

Har precis ätit frukost och fixat mig klart. Ska snart ta och cykla till jobbet! Idag vet jag inte vad som händer. Skulle typ egentligen ha träffat Jonas men de kanske kommer hem jättesent ifrån landet så då ska vi ses imorgon istället. Det får bli ett riktigt kort inlägg det här, men tänkte lägga in en låt till er också. Den går på repeat, och den tyska versionen också såklart.

Godnatt

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag tror jag filmat Georgs flickvän. Det var det inte! Hon pratar svenska och är alltså INTE Georgs flickvän.

Nu ska jag kolla på idol, och sen ska jag gå och lägga mig. Jag behöver verkligen min skönhetssömn när jag ska vara med de små liven en hel dag till imorgon! Haha.

Ha det bra så länge.
Pussen!

Här lurar de Idol juryn

Hahahah, det här var så j*vla klockrent. Alla ni som såg på Idol igår vet jag menar. Här kommer en liten repris iallafall. Jag gick på det, men sedan när gitarren kom upp så fattade jag, fyfan vad de lurade Bagge iallafall och det roligaste var när han kutade in i dörren! Hahaha. Watch it out!

Jobb jobb jobb

Har precis kommit hem ifrån jobbet nu. Jobbade ifrån 07:30 till 16:30. Tiden går verkligen fort! Haha. Först kommer man dit, äter frukost, sen ut och leka och efter det blir det lunch och sen mellis och sen ska man gå hem. Imorgon börjar jag 09:00 och slutar 16:00. Ska prata med chefen då också och skriva på lite papper och sen ville hon prata med mig om de behöver mer hjälp osv. Och efter det ska jag ringa Citysälj och säga vilka dagar jag kan vara där ifall de behöver mer hjälp på dagiset. Jag trivs så bra där! Alla barn (och personalen självklart) är så himla snälla.

Imorgon är det fredag och helg! På lördag ska jag och Jonas hem till Sofia och Kim. Där ska vi äta middag och så eftersom att Sofia är ensam. Det ska bli mys.

Saknar Jonas!
Pussen.

Jag, Tom, Gustav och Bill!



(glömde pilen på sista bilden)

Fan vad jag är cool. Jag, Tom, Gustav och Bill. Här tog jag bort lite bilder eftersom att minnet höll på att ta slut.. Därför jag inte kollar upp, 1 hundradel senare gjorde jag set och Bill började gå emot mig.

Btw, jag har besöktrekord idag! Senaste gången jag kollade hade jag 167 unika besökare. Me like!  Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon, pussen!

idol

Nu ska jag gå ner och kolla på IDOL med mamma sen ska jag gå och lägga mig. Jag börjar 07.30 imorgon, ska jobba på mammas jobb imorgon igen. åh, småttingarna är såååå söta! :D

pussen

Tokio Hotel utanför NRJ (spam!)

Här är när de kom ut ifrån NRJ. Georgs flickvän (om det är hon) ser livrädd ut på bilderna. Stackarn! Kolla längre ner. Bilderna är printade ifrån min video..












Georg kollar på mig, bildbevis! hoho

Här kollar Georg på mig. Bellas bild! Hon stod precis bakom mig :)

Bilder på Tokio Hotel utanför Sheraton

Mitt kamerabatteri dog precis efter Tom. Men det spelar ingen roll, Gustav och Gerog var fortfarande framför mig och jag kommer ihåg varanda rörelse de gjorde. Alla sjöng för Gustav och precis när han kom till mig så ställde han sig och klappade händerna och vände sig om, sen vände han sig om till mig igen och skulle signera. ÅH! Och Georg kollade in i mina ögon, hihi!








Jag har träffat Tokio Hotel, igen!

Allt känns helt overkligt. Jag har sett TH två gånger idag, jag har pratat med Bill och Tom och de har svarat utan att ha ignorerat. Jag har fått deras autografer igen, och jag har stått 1 cm ifrån Bill, Tom, Gustav och Georg. Det är fan helt stört! Jag skulle kunnat hoppa på de, så nära var jag. Ååh!

Tänkte lägga upp två stycken bilder ifrån min video. De är printade därav den dåliga kvaliten.


Overkligt

Det är helt jävla overkligt. Godnatt iallafall.

Skriver mer imorgon!

En skymt av Tokio Hotel

Godmorgon! Haha. Nu undrar ni vad jag gör uppe, eller hur? ;) Jo, jag ska ju förhoppningsvis träffa Tokio Hotel och då behöver man vara ute i JÄVLIGT god tid. Vet att det redan är full smockat där borta och att man egentligen behöver köa hela natten för att få så bra syn som möjligt.. Men mitt huvud var inte på min sida. Direkt efter jobbet gick jag och la mig, och fortfarande så sunkar huvudet. Ska ta huvudvärkstablett innan jag går, och även ta med mig.

Jag ska vara med Rebecka, Essi och Josefin - the Dortmund gang, hahah! Sen kommer även Frida och Miranda :). Jag har med mig filt, sittunderlag, aluminiumfolie (håller värmen skitbra!), paraply, halsduk, vantar och skiiitstjocka strumpor! ;p

Hoppas på en trevlig dag iallfall, och hoppas ni också får det.
Pussen!

Tokio Hotel imogon!

Sitter i sängen. Och nej jag har faktiskt inte precis gått upp.. Jag har varit uppe sedan halv 9 idag! Grymt va? Haha. Jag försöker vänja mig lite tills imorgon då jag ska gå upp klockan 4 för att vara tidigt ute till NRJ. För er som inte vet så ska Tokio Hotel vara där.. Antar att det är många som ska sova där, men det kan tyvärr inte jag!

Jag är så himla nervös inför morgondagen! Jag har älskat Tokio Hotel sedan 2004.. Och nu äntligen, kommmer de till Sverige igen. Förra gången hade de ju signering, men nu är det "bara" interjuver.. Snart hoppas jag på en spelning.

Aja, nu ska jag fixa mig sedan ska jag iväg till jobbet.
Btw, så ska jag kanske jobba på mammas jobb imorgon! Det skulle vara superroligt :)

Ska ni försöka träffa Tokio Hotel imorgon?

Min födelsedag

Nu har jag precis kommit hem till Jonas. Pappa körde hem oss hit :) snällt! Tänkte bjuda på lite bilder ifrån min dag! Nu ska vi sjunga singstar och äta ostbågar, haha. Ha det bra! (det kommer mer seriösa bilder sen!)

Pussen!



Min födelsedag

Nu ska vi åka hem till Jonas! Skriver mer sen. Min födelsedag har varit bäst och jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner!

Pussen

Tävling: Två stycken får träffa Tokio Hotel!

Två lyckliga vinnare får träffa Tokio Hotel på tisdag. Vill du? Klicka då HÄR

Tävling!

Vinn en träff med Tokio Hotel och få en månads Spotify premium!
Klicka HÄR

It's my b-day!

Grattis till mig!

Träffa Tokio Hotel i NRJ studion!!

Nu har du chansen att vinna ännu en tävling för att träffa Tokio Hotel. Denna gång i NRJ studion tillsammans med Knappen & Hakim. Tävlingsreglerna hittar du HÄR. Lycka till!

Kärlek

Anna ringde precis. Haha. Den bästa vännen man kan ha alltså. Hon är på väg hit nu och sen ska vi hitta på någonting, jag, hon och Jonas. Kanske bio eller fest, who knows! ;)


En av alla bilder på mig och Anna.

Längtar tills på tisdag

Sitter och planerar lite om tisdag med Frida. Vi har en massa planer, hih. Dock hoppas jag ju på att få träffa de och prata med de istället, men att se de skadar inte heller. Aja, ha det bra så länge! Nu kommer min älskling.

Tycker om er söta läsare :) ♥

Bilder ifrån förra lördagen & söndagen

Lördag: Kräftskiva




Söndag: Såg Petter, jobbade och gick på bio.

Fixat klart mig

Nu har jag precis fixat mig klart och väntar på att Jonas ska komma. Dessutom så har jag städat jättefint, hihi. Om ett tag kommer mamma, pappa och Mattias hem också och då ska vi grilla. Love it! Haha. Pratade med Jonas i telefonen nyss och han sa att när han kom så får jag gömma mig, för jag får inte veta vad det är för någonting som han har köpt. Hihi! Sötnos.

Ikväll blir det antingen myskväll eller fest i Älta eller vad det hette. Vad ska ni göra?
Tänkte ladda upp lite bilder på det jag köpte igår inne i stan med Sofia. Sen får ni en dagens också :)

Det här köpte jag igår:

Kofta - H&M 149:-
Tröja - JC 199:-


Såhär ser jag ut just nu.
Ha det bra så länge.. Pussen!

Städar

Har precis kommit ut ur duschen nu och sitter invirad med en handduk i håret. Najs! Håller på att städa mitt rum samtidigt som jag lyssnar på Spotify. Det kom precis en reklam med Tokio Hotel, att det har Meet and Greet på tisdag. Haha. Stört! Tror att det kommer bli kaos, men men. Hoppas att de går bra för de :)

Aja, nu ska jag fortsätta med rummet, sen ska jag städa badrummen och efter det fixa mig. Fan vad duktig jag är! Btw, JAG FYLLER ÅR IMORGON!

Pussen

Sitter på centralen och väntar på

451b03db8ec832e565dab560930b037b.png

Kolla varifrån!

Sitter på centralen och väntar på tunnelbanan till farsta med Fiffi. Där ska vi möta våra älsklingar! Mys. Jag har köpt present till Jonas och sen köpte jag 2 sköna tröjor till mig. Ni får se sen. Ha det bra! Pussen

sitter och väntar på tunnelbanan n

631f796907a5e61e70854fdb6541ff27.png

Kolla varifrån!

sitter och väntar på tunnelbanan nu. (Bilden är vägen hemma för typ 30 min sen.) Väntar på att Malin ska komma, jävla sego! Sen ska vi träffa anna i stan. Men hon har typ fått svinis.. Känns dumt att träffa henne då.. Fyller ju år om 2 dagar. Aja, puss..

Mot stan nu

Har precis fixat mig klart nu. Ätit frukost, sminkat mig och allt. Ska strax röra mig in emot stan. Där tänkte jag kolla lite på kläder och så, ska inte köpa någonting tror jag eftersom att jag fyller år på söndag, haha. Men kolla skadar inte, right? ;) Idag har jag på mig ett par mörka jeansleggings, vitt linne ifrån gina och en svart tröja på det. Enkelt och snyggt! (bild kommer säkert sen!)

Vad ska alla andra göra idag?

Automatic musikvideo

Åh! Nu känner man verkligen att de är tillbaka. Bills dans, aaah. Längtar tills jag får se den live igen. Underbart. Om du vill kolla på videon, klicka HÄR

Bra ansiktskräm?

Försöker leta reda på en bra ansiktskräm som tar bort porer och finnar. Har aldrig haft problem med det tidigare, men tänkte att det är ju bra att förebygga så att de inte kommer! Haha. Det är så jag tänker. Jag har alltid kört på Clearsil och någon till, kommer inte ihåg namnet.. Men nu vill jag hitta nya som är lika bra, eller kanske lite bättre!

Så om ni vet någon bra kräm som man kan köpa i Stockholm - hör gärna av er!

Jag ska bli ABBA drottning

Fy fan vad trött jag är. Min näsa rinner som aldrig förr och huvudet värker. Antagligen för att huvudet är fullt av snor! (mysigt) Idag började jag jobba klockan 15.00 och till en börjar gick det bra! Jag sålde 5 stycken = 225kr på dagen. Och det tycker jag faktiskt är bra med tanke på hur lite svar man faktiskt får då. Sen gick det bara utför kändes det som! Fick "bara" 450kr totalt. Vilket känns surt.. Men ska jobba som fa-an nästa vecka och så. Nu ska jag tjäna cash. 

Imorgon ska jag vara med Jonas, Kim och Sofia. Det ska bli mysigt! Jonas fick singstar Abba av Anna och Nico idag, haha. Längtar tills jag får spela det. Har själv haft singstar, men mikrofonerna gick sönder, så kan inte spela det.. Men nu jävlar alltså.


Vad tycker ni om singstar?

Tävla om att träffa Tokio Hotel tillsammans med Kenza!

På tisdag kommer ju Tokio Hotel till Sverige, äntligen! Och eftersom att de inte hinner med någon signering så tänkte de göra två stycken svenska fans lyckiga ändå. Den ena är Kenza som ska göra interjuver och den andra personen som får bli den lyckliga vinnaren får tävla sig till platsen.

Vill du vinna?
Klicka HÄR

Läsare utomlands. Who are you?

Ni kanske har sett att jag har en sån där Flag Counter i menyn på bloggen? Och om ni vet det så ser ni också att jag har lite läsare utomlands. Norge och USA! Coolt. Men jag skulle hemskt gärna vilja veta VEM/VILKA du/ni är. Skriv en kommentar?

I would love to know who you are.. Please leave a comment!

DressCode

Såååådär ja! Nu har jag fixat mig och är helt klar. Sitter och lyssnar på spotify.. Älskar't! Just nu är det Ison & Fille - Jag skrattar idag. Fyfan vad den låten är bra, den är fan bäst! Kan lyssna på den om och om igen, utan att trötta. En till låt som går på reapeat är Promoe - Mammas gata (som jag la upp i några tidigare inlägg)

Ska kanske lägga upp en bild på dagens outfit?




Leggings - Gina tricot
Lila linne - Cubus
Svart tröja - Fick i julklapp :)
Klocka - DKNY

Lite seg

Godmorgon bloggen! Läget idag? Haha.

Jag ligger fortfarande i sängen och kollar på tv. Ska strax gå upp och tvätta håret, sen blir det frukost för min del. Idag ska jag jobba dag igen, eller eftermiddag kanske jag ska säga? Haha. Jag börjar iallafall 15.00 och slutar 20.55. Rätt skönt tider, right?

Igår tjänade jag 585kr, så jag är nöjd. På 3 dagar har jag alltså fått ihop redan 2100 kr. Rekord! Haha. Så jag hoppas att det går lika bra idag, om inte bättre såklart. Igår efter jobbet så mötte jag upp Jonas, Kim och Sofia. Sofia skulle dock åka hem direkt när jag kom, men Jonas, Kim och jag åkte till donken och åt lite, jag var jättehungrig!! Sen fick vi skjuts hem till mig och så sov Jonas hos mig, det var mysigt! Haha.

Just det. Skrev det aldrig igår men igår vid 11 tiden fick jag reda på att Tokio Hotel inte kommer att ha en signering, utan bara interjuver. Och de kommer hit på tisdagen, alltså den 8e september. Det kommer antagligen bli kaos på arlanda! Jag jobbar ju, så jag vet inte hur jag ska kunna ta mig dit och så. Men jag får väl snacka ihop mig med några! Haha.

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen. Lägger upp bild på dagens sen också.
Ha det bra folket.

Pussen!

Nya bloggar sökes!

Är så trött på alla bloggar som jag läser just nu. Vill läsa nya som uppdaterar ofta och mycket! Skicka din blogglänk i en kommentar så kan jag börja läsa sin också!

Har förresten precis fixat mig klart och tänkte fota så får ni se, haha. Men innan det så ska jag försöka hitta på någonting som jag kan äta.. Det finns ju ingenting här hemma! Och middagen är klar när jag är på jobbet.. Så det blir väll nåt snabbt, ett äpple eller så. Fan alltså, jag är hungrig!


UPDATE: Sofia fick jobbet!!!! Grattis gumman, fan vad kul! Alla älskar Citysälj! Haha.



SOUK gallerian går i konkurs = rabattfest!

Igår när jag och Jonas pratade i telefon så nämnde han att SOUK gallerian hade gått i konkurs. Det var tydligen någon islänning som ägde det och nu hade han inte råd att ha kvar det pga någonting som hände där borta på Island. Stackarn. Men bra för oss, för nu är det 60% rabatt på allting i hela gallarian. Spring och köp, det ska jag!

Drömmar och verklighet

godmorgon! sitter och äter frukost nu och dricker en kopp te med en maaassa honung! för idag har jag jätteont i halsen, haha. efter frukosten ska jag fixa mig och sen blir det iväg på till jobbet, haha. det blir najs! idag kommer pappa och hämtar mig också, fan vad skönt! :D. me like, mjaoow.

inatt drömde jag 2 drömmar. först om Jonas och jag, haha. den var mysig! sen vaknade jag ett tag och när jag somnade igen så drömde jag och Tokio Hotel. haha, shit alltså. det var fan helt stört. de kom in med pistoler och grejer och sen blev det helt kaos. alla vi fans var tvugna att åka och gömma oss i skogen och grejer. stört!

är jättenervös inför veckan som kommer.. vi vet absolut ingenting om vad de kommer att göra, vilken dag de kommer eller ens vart i Sverige de ska. jag hoppas verkligen att de kommer till Stockholm! däremot så tror jag inte att de kommer att ha någon signering eller nåt, de är aldelles för lite planering för de. tror ni inte? de ska nog bara möta media. fan alltså! aja, de kommer andas svensk luft i varjefall! haha.

vill träffa de igen! och nu med deras nya look.

2 st hammarby "skämt"

"när alla har ögonen på bollen, men vem har banderollen?"

"när Fuglesang åker upp, åker djurgården ner."

Tankar kring Tokio Hotel ankomsten

okej. nu har jag lungat ner mig och fått i mig lite mat, det var gott! haha. det blev 3 stycken vårrullar och sen hade Mattias ätit pizza så jag åt upp pizzasalladen, så himla gott!

sitter och kollar runt lite på olika sidor för att försöka få mer info angående Tokio Hotel och nästa vecka. det är ju fortfarande inte helt klart vad de ska göra ännu.. och vissa tror att de blir signering och vissa tror bara att de ska prata med media. jag tror faktiskt bara att de blir de sistnämnda, tyvärr. deras singel kommer väl ut 18e september, eller? och varför skulle de ha en signering på en skiva de inte har släppt ens? aja.. jag vet inte..



nu ska jag fortsätta prata med Jonas i telefon.
ha det bra! pussen.

TOKIO HOTEL KOMMER HIT NÄSTA VECKA!!!

Rebecka gav mig nyss en hjärtattack.. TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE NÄSTA VECKA!!!!!!!! okej, eh. jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. jag är helt jävla stum. nästa vecka! jag fyller år på söndag = jävla bra tajming = present?! jag skakar. åh herreguuuud!!

JAG SKA DIT.
PUSSHEJ

Fel på datan eller designen..?

hm.. gick in på en vanlig data nu när jag har rast. börjar inte förns om en halv timme! och när jag gjorde det så såg jag även att mitt design ser heeelt konstig ut på den här datan. är det bara den här datan eller? på min data hemma ser den helt perfekt ut..

ni ser min header? där har jag ett mellanrum mellan bilden på mig och sen bilderna på mig & Jonas. där är det typ brunt och den färgen fortsätter sen ner som en lodrät linje ner till menyn och så. på min data hemma ser det jättefint och rakt ut. men här ligger den helt snett?! jag fattar inte varför.. antingen så är det fel på min data eller så är det fel på designen.. haha, I dont know.

skulle bli jätteglad om ni kunde kommentera och säga vad ni ser. om det är så som jag beskriver eller om linjerna ligger precis under varandra?

ha det bra så länge.
och önska mig lycka till!
jag ska faktiskt försöka få skit många orders idag.

Mobilblogg: tips på nyttiare godis

45671a77ed87841994d78ebad2c6ac20.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: tips på nyttiare godis.
testa de sockerfria godisbitarna ifrån dietorelle. de är supergoda!

Mobilblogg: Hard work work

0-1a1c663a6991817fc158f1b9e176d197.png

Kolla varifrån!

Hard work work!
sådär ja. nu har jag kommit till jobbet och sitter och ringer. hittills har ingen svarat, men det kommer snart. ha det bra så länge och kommentera så blir jag glad!
pussen!

Nu blir det jobbet

nu ska jag rulla vidare till jobbet. men först ska jag ner till BEA och handla lite. när jag kommer hem ska jag ge er lite smink och skönhetstips! hoppas ni ser fram emot det. ses vid 22 ikväll!

pussen
just det, det är 1 september idag.. vilket betyder att jag fyller år om 6 dagar!!

Promoe - Mammas gata

nu har jag fixat mig och försöker komma på vilken tröja jag ska ta på mig.. haha! vill ha en ny snygg tjocktröja.. skulle va skitmysigt. men det hinner jag inte köpa nu direkt.

lägger in en låt till er.


Promoe - Mammas gata

Designen är fortfarande inte klar

godmorgon bloggen!

har fixat till designen lite men den är fortfarande inte klar. så ni får fortfarande ha överseende, haha. idag ska jag jobba dag på citysälj! ska bli spännande.. har aldrig gjort det förut. sen får vi se om jag ringer till företag eller privatpersoner. känns som att det skulle gå mycket lättare till företag, men ja, jag vet inte. har ju som sagt aldrig jobbat där på dagen.

igår gick jobbet jättebra! jag tjänade 675kr. fan vad nöjd jag är! haha. hoppas att de går lika bra idag. idag ska jag ju jobba ifrån 14:30 till 20:55 så jag får ta med mig mat och så, mums! ska nog gå ner och handla någonting som jag kan ta med mig. lite godis eller nåt också kankse! hah. *fet*..

vad tycker ni om designen då förresten?
den är ju inte klar, men tycker ni att det är fint eller skulle jag ha haft kvar den andra? haha.
 

aja, nu ska jag hoppa in i duschen.
ha det så bra så länge!

pussen & kramen.

godnatt

nu har jag fixat mkt på bloggen.. gör ännu mer imorgon! dock så ser den rätt så ful ut nu, haha. men allt ska fixas så snart är en fiiiin.

klaga in på designen nu tack :) den kmr att bli bra snart.
pussen! godnatt

RSS 2.0