ny bloggdesign

håller på att fixa bloggen, därför den ser ut som den gör nu. ni får ha överseénde. pussen!

farsta centrum

har precis kommit hem ifrån farsta med Jonas nu. ska åka till jobbet om en timme också! Jonas hittade en jättefin hammarbytröja och jag hittade en jättefin väska på DNA affären. ska köpa den :), så himla fin! (lägger in en bild om jag hittar)

orkar inte jobba idag.. känner mig helt seg - men pengar behövs verkligen. dessutom så köpte jag ett sånt där 30dagars kort idag och nästa månad ska jag köpa terminskort för då är det billigare.

aja, nu orkar jag inte skriva mer. ha det bra så länge, pussen.

just me

lite uppdatering

godmorgon folket.

nu har jag precis fixat mig klart! och Jonas ligger i badet. jag sov här inatt eftersom att vi gick på bio igår med Kim  och Sofia efter jobbet. vi såg Linje 1 2 3 kapad! den var faktiskt jättebra, haha. rekomenderar verkligen den. efter jobbet åt jag och Jonas taco bar, mums! vi hade bara ätit lite lunch hemma hos hans pappa! våfflor, så gott.

idag ska jag till farsta och kolla lite. jag ska köpa:
- pads
- höstskor
- någon mysig tröja

och sen måste jag köpa ett månadskort! mitt går ut idag.. förresten så är det bara 6 dagar tills jag fyller år. woho!

här kommer lite bilder ifrån mobilen som jag inte har laddat upp ännu!


godmorgon

godmoooorgon bloggen och alla söta läsare, haha.

jag har fixat mig klart och alltihopa.. Jonas gick precis upp, haha. sötisen! igårkväll åkte vi hem till Jonas eftersom att vi skulle vara med Kim och Sofia, men de var så sega och klockan tickade så vi sket i det. så vi kanske ska träffa de idag istället.

igår på vägen hem till hit så såg vi Kissie. fyfan vad ful hon är i verkligheten! har sett henne en gång förut när jag var på bio, men det här slog alla rekord. usch! sen träffade vi även Simon och Anton och Simon berättade att han läser min blogg, wooho! haha. så HEJ SIMON! :D

nu ska jag göra frulle till oss.  sen ska vi iväg till Jonas pappa och sen jobba. hektiskt schema idag! hahaha
pussen!

kräftskiva

Jonas kom! haha. jag trodde inte det. helt plötsligt plingade det på dörren och så stod min älskling där ute! fan vad glad jag blev. haha, han skulle kanske ha träffat Kevin och hade inte svarat på det senaste smset jag skickade så jag trodde inte att han skulle komma! haha. men det gjorde han, sötnosen.

vi har ätit en massaaa kräftor och paj nu och försöker hitta på någonting att göra. vi skulle åkt till Dovas och träffat Kevin och hans kompis Marcus men sen skulle de dra ut och de pallar inte vi så vi ska göra nåt annat. kanske går ut på en promenad eller nåt.


måste bara säga att Jonas är världens underbaraste som man kan få. han har gjort mitt liv så himla mycket mer värt att leva. han är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag somnar. jag är så glad att få ha dig vid min sida, så glad att jag kan prata med dig om allt och så glad att det är just du och jag och inga andra. vi lärde oss av misstaget förut och den här gången ska det funka. du är mitt allt, älskling. jag är bara din!

 

min kusin är skitsöt!

är hemma nu och har precis fixat mig, najs! om ett tag kommer om våra gäster, hihi. kräftorna ligger uppe på diskbänken och tinar.. vi fiskade ju upp de för några veckor sedan så de har legat i frysen enda tills idag. idag har jag på mig mina nya jeans leggings också! älskar de. nu har jag både ljusa och mörka! vill logga in på datan istället (är inne på mitt w-lan) och ladda upp bilder.. men alla datorerna är upptagna! längtar tills jag får min egna. visst ja! jag har sett bild på min lill-kusin. bilden på honom hänger på kylskåpet.. fan vad söt han är!! en liten Luk/cas (vet inte om de ska stava med k eller c) eller William blir det, hihi. nu ska jag gå ner och kära ner mig ännu mer i bilden och önska att Sandra, Tore och lillen var här! vad ska ni göra idag? pussen.

Beck - I stormens öga

godmorgon! sitter och kollar på Tyra Banks show just nu! Jonas ligger i badet, haha. imorse ringde Anna och väckte oss, hon ville prata lite och hon kanske ska komma över på våran kräftskiva som vi ska ha hemma hos mig senare ikväll.

igår var ju jag och Jonas på bio. vi såg Beck! först gick vi ut och åt tillsammans. vi gick till taco bar och Jonas bjöd mig på mat, hihi. sötisen! både jag och Jonas tog Nacho deluxe grande och cola till det, haha. sen gick vi till bion och skulle ta ut våra biljetter. det var sjuuukt lång kö där nere så smarta som vi är så gickvi upp till popcorn kassorna där det inte ens var en kotte. haha! efter det  skulle jag gå på toa, och kön till tjejernas var sjuuuukt lång.. funderade på att  gå in till killtoan men vågade inte! haha. men tillslut kom jag in till tjejernas iallafall, efter ca 10 min. sen gick vi in och hittade våra platser.

Beck filmen var bra men den kändes väldigt kort och kändes som att inte allt han hända ännu, haha. men det var absolut inget fel på den! någon som vet om det kommer fler? jag vill se!!! efter bion gick vi till centralen där vi mötte upp Maud och Kjelle och så tog vi alla 4 en taxi hem till de. och när vi kom hit så var det jättejättesöt hund vid porten, en liten valp! haha. och den kom fram och nosade på mig, pluutten!

stan

har precis kommit hem ifrån F nu. och ska snart åka till bion med Jonas, ska bara fixa mig lite först. vi ska se den nya beck filmen! hoppas att den är bra. den verkar grym på trailern, haha. idag var jag i stan med Malin. vi kollade runt i en massa affärer och jag köpte bland annat:

- ljusa jeansleggings, vero moda.
- tröja, gina tricot.
- vitt och mörkrosa linne, gina tricot.
och sen en mascara! är jättenöjd.
(bilder kommer!)

däremot så har jag stört ont i halsen nu. hade skitont imorse men det blev bättre efter lite te.. men när vi kom till stan blev det bara värre och värre.. hehe! på söndag ska jag jobba däremot! hoppas att jag mår bättre då.

imorgon ska jag göra en hemlis. mihi! ingen får veta, inte ens Jonas! haha. fast han får ju reda på det förr eller senare såklart, hihi.

stan!

har fixat mig klart nu. lyssnar på musik på högsta volym! haha. ska strax gå till tunnelbanan och åka till stan. Malin och jag ska mötas i globen så ska vi åka tillsammans in dit för hon skulle också till stan. och sen hämtar vi F :). ha det bra så länge! kanske w-lanar lite inne i stan eller skickar nån mobilblogg eller nåt. hare!

pussen.
Coldplay - Fix you <3

lite shopping idag

godmorgon bloggen!

idag är ju uppe i skitbra tid tycker jag. klockan ringde 9, känn på den! jag har hunnit äta frulle, rakat benen, duschat och plockat ut diskmaskinen. mjau! idag tänkte jag åka in till stan och shoppa loss lite för min feta lön jag fick häromdagen. om jag hittar allt jag vill ha så ska det blir det här:

- tröja, gina tricot.
- vanligt vitt linne, gina tricot.
- kjol, (bara kanske), gina tricot.
- jeansleggings (ljusa), gina tricot.
- mascara, maybellines stiletto.
- foundation, isadora lift and cover.
- billiga skor, om det finns.

grymt va? haha. har tänkt på ett par converse.. men vet inte, känns inte riktigt som mig faktiskt. i och för sig så har jag aldrig haft ett par "äkta" men vi får se. efter stan ska jag hämta F med Malin. sista gången för mig, första för Malin. haha! och efter F ska jag på bio med Jonas. vi ska se den nya Beck filmen.

visst ja! igår jobbade jag, det gick bra tillslut. i början gick det huuuur trögt som helst. innan rasten hade jag bara EN såld!! men tilsist fick jag ändå 405kr. haha! det gillar vi. vilken raiseup liksom.

nej nu ska jag börja fixa mig tror jag.
ha det bra, pussen!

Ta hand om ditt ansikte!

Ditt ansikte är det första man ser, så varför inte skämma bort ansiktet med lite peeling, ansiktsmasker och ansiktsbad? Här kommer både recept och tips!


Att renöra på djupet

Yttre påfrestningar som smuts och det fett din egen hud producerar gör att porerna täpps igen. Då uppstår pormaskar och finnar. Var noga med att rengöra huden så att talgköttlarnainte täpps till och använd passande produkter för just din hudtyp. Ett ansiktsbad öppnar upp dina porer och gör det lättare att rengöra på djupet.


gör såhär:

Koka upp två liter vatten. Häll upp det varma vattnet i en hink. Sätt dig med ansiket över hinken och lägg en handuk över dig så att ångan stannar under handduken. Sitt så i ca 10 min så att porerna öppnat sig. När du torkat ansiktet med en ren handduk kan du försiktigt klämma pormaskar och kvisslor, men vira in fingrarna i papper för att undvika bakterier i porerna.Kläm försiktigt, de porer som inte ger med sig ska du inte fortsätta att klämma på, då riskerar du fula ärrbildningar!


Peeling

Att peela huden en gång i veckan är ett under för en trist och glåmig hy. Du får bort torr och gammal hud, tänk på att det bildas upp till tusentals nya hudceller varje dag. En peeling gör huden mjuk, frisk och fräsch. När du gjort din peeling ska du undvika stark kontakt med solen. Använd alltid hög solskyddsfaktor i ansiket då du inte vill se ut somm ett russin i ansiketet när du är 30. Glöm inte att använda ansiktscreme efter peelingen.


Du behöver:

* 1 dl olivolja eller naturell yogurt

* ca 1 1/2- 2 dl socker eller kaffesump

Höfta och känn efter tills du har en lagom tjock konstistens. Den får inte bli för trögflytande, utan lagom tjock för att vara skön i ansiktet.  
                                                          

Gör såhär: Använd lätta cirkulära rörelser när du försiktigt gruggar in den i ansiktet. Vid torr och kännslig hy, använd heslt peeling utan korn. Använd inte peelingen mer än 2-3ggr per vecka.


 
Ansiktsmask


Torr och känslig hy- slätar ut, ger fukt och mjukar upp.

* 1 mosad banan

* 5 msk havremjöl eller smulad havregryn

* 1 msk honung

* ev lite vatten

Blanda till en jämn smet. Applicera på fuktig hy och låta sitta i 15 min. Skölj av med ljummet vatten.


Normal till fet hy ger lyster

* 5 st jordgubbar

* 2 tsk naturell yoghurt

* Mandelmjöl så mycket som behövs

Blanda till lagom konsistens. Låt ligga på huden i 10 min och skölj sedan av med ljummet vatten.


 Psst! C-vitaminer i jordgubbarna friskar upp, svavelföreningarna stimulerar och verkar inflammationshämmande. Använd inte på torr eller känslig hy.

ciiao

nu kom farmor och farfar! haha. så nu ska jag vara lite social emot de istället. det blir nog rätt dålig uppdatering idag.. men ska ju jobba och får inte vara inne på datan hur och när jag vill.. "kul".  men aja.

ska äta lite lunch/middag och sen dra till jobbet om 2 timmar. hare!
pussen.

DressCode


leggings - gina tricot.
vitt linne - gina tricot.
svart avklippt klänning - gina tricot
jacka - H&M divided.

märks det att jag gillar gina tricot? .. eller?

please don't leave me

godmorgon! eller nåt.. haha.

jag har precis fixat mig klart och har tagit lite bilder å dagens outfit. så det ska jag ladda upp i nästa inlägg! Sofia har varit på interjuv nu på Citysälj! jag hoppas verkligen att det gick bra, hon var ju så nervös :p haha. men hoppas att hon får det.

idag blir det jobb. jag mår mkt bättre idag! skönt. däremot så har jag fortfarande as ont i halsen, men det finns ju te på jobbet så jag får surpla i mig det också, haha. hoppas också att det går bättre idag, när jag är lite mer "vaken" än i förrgår. imorgon ska jag passa F för sista gången. känns tråkigt men Malin ska ju ta över så jag hoppas att de går bra för henne! känns skönt att lämna honom till nån man känner.. dels för hans och för föräldrarnas skull!

tänkte lägga upp lite sminktips senare idag innan jag åker till jobbet också.
ha det bra så länge. pussen!

kärlek

jag älskar dig mer och mer för varje steg jag tar. du är mitt allt.

ny header!

just det! har ju fixat lite med min header idag också.. är dock inte nöjd! I need photoshop, haha. ska fan skaffa det, allt blir så himla mkt finare. har ju gimp och nåt till på P (tror jag?), men fattar inte riktigt grejen med de.. känns inte som att de blir fint alls. antar att jag är kräsen! inget kan tydligen bli bättre än photoshop.

vad tycker ni om den nya headern?

nu ska jag fixa mer te! mums.
ha det bra.

pussen!

hmm.. help me!

har lite problem med vilket program jag ska kolla på ikväll. haha! först tänkte jag kolla på Lyxfällan som börjat igen men nu såg jag att samma tid på TV4+ så börjar ett annat program också, som heter Försvunnen. vill se båda två, men det går ju inte! haha. kanske kan spela in ett utav programmen med boxern som vi har där nere.. men vilket program ska jag se "live" enligt den riktiga sändningstiden tycker du?

only for the people I trust

har precis skrivit ett inlägg på min privata blogg! om du vill ha lösenordet, fråga!
designen måste självklart fixas lite innan ni får tillgång till den. men fråga ändå!
nu ska jag kolla på Hogan knows best och göra en kopp te.

ha det bra så länge!
pussen.

sminktips



1. Isadora "lift & cover".
2. The body shops egna.
3. Maybeline dream mattemousse.

har svårt att välja vilken jag ska köpa..  vilken är eran favorit bland dessa 3?

familjen annorlunda

sitter och kollar på Familjen annorlunda. älskar det programmet! det är så charmigt. fattar inte hur familjerna kan få ihop vardagen! haha, men de lyckas - varje dag! iallafall och har precis ätit spagetti och köttfärsås. vill gå ut och göra nåt, mår bättre 'än imorse, men känner mig fortfarande helt seg som om jag skulle ramla ihop om jag gick ut. nu ska jag göra te.

jaja, nu ska jag logga ut innan de blir galna här hemma.

allt i ett

har precis ätit upp min lunch, haha. gjorde en färdigrätt eftersom mamma köpte nya igår. sitter och kollar å Tyra Banks show också. såg nyss en tjej som hade fått ett meddelande på facebook där en kille skrivit "hej. jag är din bror!" haha, fatta stört. jag hade nog trott att det var nåt psyko, men det var ju faktiskt hennes riktiga bror! lite häftigt.. och nu fick de träffa varanda i direktsändning. tufft!


Tyra Banks show, data och foood!


idag skippade jag jobbet.. mår fortfarande inte bra och känner mig helt slut i hela kroppen! men förhopningsvis ska jag till jobbet imorgon. idag skulle jag även ha ringt till vårdcentralen och bokat tid för hälsokotroll eftersom att jag har ont i huvudet nästan varje dag. så det ska bli rätt skönt att kolla upp det, även om jag är nervös för vad det kan vara! haha.

dessutom så måste jag ringa ungdomsmottagningen och boka tid. tänkte byta ppiller eftersom att de jag har nu suger! mitt humör svänger upp och ner och det tär på alla i min omgivning.. såg på aftonbladet att det kommit ett nytt ppiller och funderar på att testa de. Qlaria heter de och ska ha naturligt östrogen och samtidigt skydda miljön eftersom att det inte utsätter vatten och djur för samma östrogenpåverkan.

uppdatering

förlåt för dålig uppdatering! jag har inte orkat gå in på datan någonting, så har skrivit lite snabba inlägg ifrån mobilen istället.

mår inget bra idag, och har inte gjort det på några dagar heller. mår illa hela tiden och känner mig jättetrött! sitter och kollar på Project Runaway på TV3 nu. har ni sett det? tycker det är en grym serie! och min favvo just nu är Santiano. han gjorde en jättefin turkos klänning som jag inte skulle tveka en enda sekund på att ha på mig, haha.


klänningen ser mkt bättre ut på TV! haha.


igår jobbade jag, trotts att jag mådde jättedåligt och tror att det var därför det inte gick speciellt bra heller.. fick "bara" 315kr, måste ha varit för att jag var så trött.

idag ska jag nog inte jobba, har skitont i halsen och mår illa så tror inte att jag kommer orka. men jag får se hur jag känner mig lite senare!

ha det bra så länge.
pussen !

"han är så vacker"

skriver ifrån mobilen igen, hehe. ska skriva ett kort inlägg för har skitont i huvudet!! men jobbet gick bra. tjänade över mitt mål, fick 540 så jag är nöjd. Sandra födde inatt också! halv 5 inatt ringde mormor och berättade att hon och Tore fått en liten pojke för en timme sedan! (03:30 ungefär). han är fullt frisk och väger 3100 gram och är 50cm lång! åh, jag vill bara åka till Danmark och träffa hela familjen nu! 3 veckor för tidigt kom han också, haha. men aja, nu ska jag sova! Jonas kommer och gör mig sällskap snart också! <3 godnatt.

bilder ifrån söndagen

här kommer lite bilder ifrån i söndags.

Jonas busade lite med Baloo :) där är förövrigt tröjan han fick av Anna och Nico också!


bild 1: målade naglarna. bild 2: lite kvällsmat!

snabbt inlägg

har recis fixat klart mig och Jonas kom precis också. han ska ju åka till Gävle med pappa och Mattias om ett litet tag , så ska de kolla på hammarbymatchen.

ikväll blir det jobb också! ska bli kul :) är rätt så taggad, haha. idag ska jag inte komma under 500 lappen är mitt mål! men sen får vi ju se hur verkligheten ser ut ikväll också.

dagens:

skjorta - JC (länge sen)
rosa linne - gina tricot
leggings - gina tricot

w-lan och lill-kusin!

har precis målat klart mina naglar och sitter och kollar på tv. btw så är det ifrån min mobil jag skriver nu! Jonas märkte att jag hade w-lan när jag fick den här underbara och fina mobilen. har helt glömt att berätta! men min moster är på BB nu och ska föda en liten son! och lill-kusin till mig och Mattias dådå. hon åkte in först tid 10 tiden imorse men åkte hem igen för att hon inte var öppnad nåt. och sen vid 16-17 tiden åkte de in igen. och sen dess har vi inte hört nåt! väntar spännd på att mormor ska ringa! hoppas allt går bra iallafall. nu ska jag gå ner och ta nåt att äta. pussen!

naglar

nu ska jag fixa naglarna. ha det bra :)

jobbfixarn Ida (!)

har precis kommit hem ifrån jobbet nu. det gick bra idag, även fast det var rätt så lite svar.

innan jobbet så var jag inne i stan med Jonas. det var jättemysigt :) han hittade en jtätefin tröja ifrån ben sherman och sen så kollade vi lite på olika hacket pikeér osv. men det blev tillslut bara ben sherman så kanske han köper skor för resten utav pengarna istället. jag hittade en jättefin tröja och ett linne som jag ska köpa på mitt presentkort på gina tricot imorgon innan jag börjar jobba. ska bli najs med lite nya kläder i garderoben, haha.

dessutom så ska Jonas, Mattias och pappa till Gävle imorgon. det var nämnligen mamma, pappa och Mattias present till Jonas. de bjuder honom på resa upp och sen mat och biljett då till bajen matchen imorgon. sen åker de hem samma dag! haha. han blev jätteglad.

måste bara berätta också, haha. jag är fan grym på att fixa jobb åt folk har jag märkt idag! först och främst Malin då. eftersom att jag ska börja jobba dag snart på Citysälj så kommer jag inte ha tid att passa F så jag sa det till hans mamma och även att Malin var intresserad av att ta över. känns jätte hemskt att jag inte kan ha kvar honom.. han är ju så söt och hela familjen är underbar! men det är så det är och de sa även att de också ville ha kvar med men att de var glada för att jag hade hittat ett jobb! de ska även ringa mig någon dag om Malin kanske inte kan så får jag ta över! haha. han känner ju mig bäst så :).

och sen Sofia och My ska börja jobba på Citysälj! haha. de blev jätteglada! hoppas att de får jobbet efter interjuvn och att de får utbildningen som är den 11e september. de ringde till Niclas eftersom att Nico är på semester nu, haha. så i veckan kanske de får gå på en interjuv. spännande!

min älskade vän.

jag saknar Rebecka

vi har gjort det mesta. rest utomlands tillsammans, skrattat, delat minnen, gråtit - både glädje tårar och "riktiga" tårar, pratat i flera timmar i telefon.. skulle kunna skriva upp en massa grejer till men det skulle bli för långt. det enda jag  kan komma på som vi aldrig har gjort. och det är att ha bråkat! tänkte lägga upp liten bilder på oss! njut.













Jag älskar dig

ny säng? ja tack

sitter och kollar lite på IKEA's hemsida. jag funderar på att köpa en ny större säng när jag fåt min lön. jag har hittat en 120 säng och den kostar endast 375:- för stommen. och den är helt okej! det är ju ändå madrassen som räknas, haha. men ska nog åka dit och kolla på den först. sen måste jag självklart ha en ny madrass eftersom att min jag har nu är för liten. så de är de som kommer kosta isånnafall.

här är iallafall sängstommen. tycker den är helt okej!
finns även i svart! (tror jag ska köpa en svart eftersom jag har svart & vitt tema i mitt rum)


vad tycker ni om sängen? dock ska det ju vara en större madrass än den på bilden!
och sen trät i svart också

Pappa ♥ Tokio Hotel?

haha, vad söt pappa är! kolla vad han skickade precis.

kräftis

Anna och Nico har nästan precis åkt hem. allting var jättegott och vi pratade lite om lägenheten jag och Jonas ska få hyra av min moster i december. (får den 1 månad tidigare nu). mycket skratt blev det också :) Jonas och Kjelle fick presenter! Jonas fick en jättefin Hugo Boss tröja och ett Buzz spel. och Kjelle fick en jättefin tröja också och sen en nästrimmer! hahaha.

vi hade en liten kräftskiva också, grymt gott! här är lite bilder ifrån kvällen.

dusch

jag ska hoppa in i duschen nu, och sen ska jag fixa mig. ha det så bra så länge! bjuder på två låtar som ni kan lyssna på sålänge också.

Ken Ring - Mamma


Erik Hassle - Isn't It Obvious

konditorn Ida är i farten

förlåt för väldigt dålig uppdatering idag! jag har inte haft tid. har varit i full gång med att bara här hemma hos Jonas. ikväll kommer nämnligen hans syster och hennes man för att fira Jonas och Kjelles födelsedagar. vi ska äta kräftor och paj till middag som Maud har gjort. och till efterrätt blir det en äppel och kanellängd i smördeg och frukttårta som jag stod och gjorde nyss.

här kommer bilderna på de, är faktiskt nöjd! (för en gångs skull, haha..)
fast jag är ju faktiskt utbildad bagare och konditor, så inte konstigt att det går bra!


vad tycker ni om  mina bakverk?

Tokio Hotel - Love and Death (full version)

en till låt som har kommit ut är Love and Death. här får ni lyssna på den! tycker den är bra, men tycker att de påminner lite om Linkin Park. det känns inte riktigt som att det är en Tokio Hotel låt, haha. men den är helt okej, dock inte min favorit. vad tycker ni?

Tokio Hotel - Love and Death
 

edit: ju mer man lyssnar på den, desto mer tycker man om den!

Tokio Hotels nya låtar - fulla versioner!!!

gick in på youtube & hittade de här! fulla versioner. åh, fan vad grymma! de har säkert kommer ut för länge sen, haha. men eftersom att jag inte är så himla insatt längre så har jag inte så bra koll. däremot så är de skitbra! älskar deras nya sound. deras gamla kommer såklart vara heligt, haha. men de här är fanemig bra! tror att fler kommer börja lyssna på de nu när de fått ett litet nyare sound. vad tror ni?

Tokio Hotel - Pain of love


Tokio Hotel - The dark side of the sun


Tokio Hotel - Automatisch


Tokio Hotel - Automatic



gör det för Ken och hans systers skull!

imorgon klockan 09:00 ska Ken Ring uppträda i tv4 nyhetsmorgon med sin nya låt "ber en bön". jag ska absolut kolla eftersom att det kommer vara den enda gången han kommer uppträda live med låten, eftersom att han syster har fått cancer och sången är riktad till henne. och han säger själv att han lyssnat på låten ca 2000 gånger och gråtit ca 1997 gånger,  så han kommer förmodligen göra det imorgon också. stackarn! :(

han ber också oss tittare att filma och sedan mejla till honom eftersom att han vill spara klippet. så gör det för Ken och hans systers skull! imorgon klockan 09:00 på tv4, ha kameran redo.

jag älskar hans låtar och har sett honom live. han är grym! en utav de bästa svenska rapparna jag vet. här kommer första låten jag hörde med honom.


Ken Ring - Kelian

överraskning: resturang

har precis kommit hem till Jonas nu. den här dagen blev huuur lyckad som helst!

imorse vaknade vi hemma hos mig och jag hoppa in i duschen. sen gick vi upp och åt frukost och åkte efter det in till stan. och där gick vi först till NK eftersom att Jonas fick shoppingpengar igår :). sen fick jag ett sms där det stod att jag kunde hämta min mobil! gissa om jag blev överlycklig!!! så nu har jag en helt sprillans ny 715i, men hörlurar, ny laddare, usbminne, 8g minneskort (!!!). haha, fan vad glad jag blev! efter det gick vi till gina tricot. och jag hittade en skitfin tröja som jag ska köpa på söndag :) längtar!

vi var i stan till kl halv 5 för jag sa att 5 skulle vi vara hemma hos mig och "äta middag" innan "the thing!" haha. sen skjutsade pappa oss dit vi skulle .. en thairesturang! det var alltså min present till honom. haha, han blev jätteglad! sötnos.  vi åt varmrätt och efterrätt och blev huuur mätta som helst.

det blev en jättelyckad kväll iallafall! här kommer lite bilder ifrån middagen och igårkväll. (har ju äntligen hittat min digitalkamera sladd!)

igårkväll:


btw, jag möblerade om i mitt rum igår! haha.

idag:


gravid?

min mage! shit, jag ser gravid.. måste vara för all mat jag ätit! tjejveckan var ju för 1½ vecka sen, so I am not pregnant. that's good :) nu ska vi vidare hem till mig. hare!

heartbreak hotel

har ätit middag nu och Jonas har fått sina presenter! han fick 1000kr och sen ett par adidar mjukisbyxor som han har önskat sig. Maud ringde mig tidigare idag och skulle egentligen ha köpt ett par hammarbymjukisbrallor men då sa jag att  han hellre ville ha de han fick! :)

om ett tag ska vi åka hem till mig så ska han få presenten utav min familj! hoppas att han blir glad :D.
nu ska jag dricka upp min P2 som Jonas gjorde till mig, han och Linus.

ha det bra! vet inte om det blir fler inlägg ikväll, men bilder ska tas imorgon. det vill jag lova. 
pussen

hahaha, måste bara skriva! Jonas försöker få reda på vad det är vi ska göra imorgon. och nu tror han att det är en överraskningsfest vi ska på för honom. hahahah! Jag och Linus sitter bara och ler, cuz it's noooot!

handla nästa vecka.

på måndag kommer lönen. den är verkligen efterlängtad vill jag lova! haha. då blir det shopping. har redan 200kr presentkort på gina tricot, men där kan jag ju inte handla alla kläder. det här ska införskaffa nästa vecka:


tårtor

söker på lite insperation på tårtan jag ska göra till Jonas och Kjelle på lördag.

hmm.. kanske såhär!

svar på tal!

Della frågade:
vem är din favorit i tokio hotel? :)
svar: jag tycker inte om tokio hotel på samma sätt som jag gjorde förut. så just nu har jag nog inte någon speciell favorit faktiskt. haha! men när jag väl tyckte om de så var min favvo Tom. kommer ihåg när jag stod 5cm framför honom, kunde knappt andas när han log emot mig så sitt speciella lilla sätt. (du vet?) haha! och när han började prata visste jag knappt vad jag skulle säga eftersom att det kändes som att min tunga hade svullnat upp och blivit 20cm tjock. gammla tider det! haha.

tänkte bjuda på lite bilder ifrån när jag träffade tokio hotel och lägga in lite bilder ifrån Dortmund konserten jag var på!

signeringen:


nu undrar ni säkert varför jag har lagt upp en bild på  en svart skugga. eller hur? haha. jo, det är nämnligen så att jag fick aldrig fick en bild på honom, haha. vakten puttade bort mig när jag stod och skulle fota honom, därav den suddiga bilden!

konserten (ni får endast 2 bilder.)

rättegången skjuts upp.

gick in på aftonbladet och tänkte läsa lite fakta om hur rättegången går för mordet på Therese. fick en chock när jag såg att rättegången har skjutits upp. i tidningen står det såhär:

"Rättegången om mordet på Therese Johansson Rojo, 15, har hastigt avbrutits. Den mordåtalade 16-årige pojken har förts bort med ambulans.
– Han fick en väldigt kraftig ångestreaktion efter att han lämnat sin berättelse, säger Claes Borgström, pojkens advokat."


shit. vet inte ens vad jag ska skriva! "synd" om killen, *NOT* han får stå sitt kast för de han har gjort. trodde han att de skulle komma undan eller när han mördar en person som han kysst några veckor innan. hörde också att tjejen hade suttit och lett under rättegången. hon kan ju inte vara riktigt frisk. vem sitter och ler som om man är nöjd för de man har gjort när man ska bli dömd för någonting i rätten.

 tillbaka till killen då. jag tycker inte att han har rätt til sjukvård. låt han sitta där och hyperventilera! han tog ett liv, för att han ville ha tillbaka sin flickvän. det är bara sjukt, och det finns nog ingen rimlig förklaring till det. hos normala människor finns det ett stopp i hjärnan.. men tydigen inte hos honom. så nu skjuts ju då rättegången upp som sagt. sätt in honom (och henne!) bakom galler och bom direkt istället!


Tove och Tim

känslor

vi måste ställa upp för varandra nu, när det är såhär. varför kan du inte göra det? för oss, för alla. vi har inte gjort någonting som är fel. jag tycker  också att det känns jobbigt att gå dit vi ska, men vi har ingenting att förlora, eller hur? vad kan gå snett?

jag saknar dig, jag saknar oss som ett barn saknar sin napp.
du är inte samma person längre. du är inte den jag lärde känna. allt ändras, det gör jag med. men vart är den glada personen som ingen kunde köra över. du svarar aldrig när jag skriver, och du pratar aldrig med mig längre. du vet att jag finns här, vilken tid på dygnet som helst. men varför hör du inte av dig? ..

bby!

grattis på födelsedagen älskling!


gammal bild, tagen av Leo. haha! där fick du dit cred ;)

Jonas födelsedag! ♥

godeftermiddag, eller nåt. haha!

har precis fixat i ordning mig och Jonas och Linus sitter och spelar ufc. "kul" haha. idag fyller Jonas år! yey. dagen började med att jag gjorde frukost på sängen till min älskling. varma mackor, ägg och te. supergott! till frukosten kollade vi först på 7th heaven och sen började vi kolla på Anger managment. har ni sett den? helt sjuk film, men jävligt bra! haha.

om ett tag kommer nog Jonas mamma hem ifrån jobbet och sen kommer Kjelle också hem, (som förövrigt också fyller år idag! grattis Kjelle!) och då ska nog Jonas få lite presenter tror jag, haha. sen kanske vi åker hem till mig och vi hinner och då ska Jonas få mamma, pappa och Mattias present.

längtar tills imorgon! då får han min present. hihi!
ha det så bra så länge, pussen!

jobbdag och födelsedag

sitter hemma hos Jonas! han fyller år om 1½ timme. grattis till min älskling! inga ord kan beskriva vad jag känner för honom.

jobbet gick superbra idag också! jag fick sitta i ett litet rum, yes! äntligen. det är så himla mkt skönare än att sitta i ett stort rum där alla går förbi hela tiden. och dessutom är de så många personer som sitter där, så det blir svårt att koncentrera sig. haha! hur som helst, fick 495:- också, grymt. jag är stolt över mig själv faktiskt! lite mer än 1000kr på två dagar. det går bara uppåt!

pratade med Nico idag också om jobbet, och han vill att jag ska jobba 5 dagar i veckan. och då får jag byta fredagrna emot söndagar om jag vill. jag gick självklart med på det och jag tycker att det ska bli jätteroligt! han vill ju bara mitt bästa och vill att jag ska tjäna pengar så att jag kan leva på någonting. haha!


en bild ifrån jobbet idag

aja, nu ska jag tjäna lite poäng istället på gratis-fashion! Jonas har skaffat en, och har redan samlat ihop poäng till en klocka han ville ha, så den beställde han idag. och jag beställde hem en väska jag suktat efter ett bra tag. haha. här går det också bara uppåt! me like.

jaja, nu ska jag fixa lite gott till oss.

Tokio Hotel - Automatic/Automatisch

ett litet smakprov på Tokio Hotels nya låt - automatic/automatisch
jag tycker att det låter riktigt bra! det låter däremot inte som tokio hotels gamla sound.. men det kankse är bra?

ett samtal, ny mobil och en hemlis.

har precis fixat mig nu. haha, jätteseg även fast jag gick upp klockan 11. haha! ikväll blir det jobb igen :) hoppas att det går lika bra som igår. fick 585kr, wiho! haha. så jävla najs. tror att det är rekord!!!

imorgon fyller Jonas år, yeey! och jag längtar så himla mycket tills på fredag - då ska han & jag göra någonting som vi aldrig har gjort. ni får reda på vad vi gjorde på lördag! haha.

och juste, fick ett samtal för någon halvtimme sen. fyfan vad glad jag blev! kan tyvärr inte säga vad det handlar om, men det gjorde mig väldigt lättad. dessutom så ringde jag upp expert där jag lämnade in min mobil. och hon i telefonen sa att min NYA mobil skulle komma idag eller imorgon! haha. jag ska få en k715, tjoho! men jag säger ingenting förns jag ser och vet att den funkar, man vet aldrig med sony ericsson. massproducerar alla telefoner så att de går sönder efter en vecka.


nu ska jag lägga in lite smink tips till er sötisar.
pussen

jobb

nu blir det jobb!
pussen!

hörs sen!

jobb

nu blir det jobb!
pussis.

hörs sen!

jobb

nu blir det jobb!
pussis.

hörs sen!

love you, man

det blev ett sent första inlägg idag! haha. klockan ringde iallafall 11 och då gick jag upp direkt och tvättade håret. Jonas låg fortfarande och sov, haha. sen gick jag in i hans andra rum och fixade med garderoberna. jag rensade bland min låda och såg att Anna har skitmkt kläder här! det tar upp nästan halva lådan, hahaha. och likadant hemma hos mig. så om du vill ha de tillbaka får du hämta de :) det är 2 par jeans, några linnen, tjocktröja och tunika. come and get it!

igårkväll kollade jag och Jonas på film. det blev först Road trip  och sen en film som heter Love you, man. haha. de var verkligen jättemysigt! synd att Jonas tv inte funkar bara, hahah.

idag blir det jobb men efter det vet jag inte vad jag ska göra. får se vad som händer :)
vad ska alla andra göra idag?

lite myspys

ligger i Jonas säng nu och väntar på att han ska komma upp ifrån badet, min lilla fisk! haha. idag har jag jobbat och det gick helt okej, kände mig inte helt i form, vet inte varför. men jag sålde iallafall för 225 kr idag och Jonas för 460 kr tror jag, kommer inte riktigt ihåg.

på torsdag fyller Jonas år, baby! och då ska jag göra tårta till honom. och även till Kjelle eftersom att han fyller år på samma dag, haha. på fredagen sen är Jonas bokad utav mig, då ska han och jag göra en speciell grej som vi aldrig gjort förut. så det ska bli roligt att se vad han tycker om det! haha. det är ju en hemlis så ni får inte reda på det förns på fredag eller lördag.

mamma smsade mig och sa att hon hade köpt 10 stycken galgar till mina garderober nu också. tjoho! haha. tror aldrig att jag blivit så glad över ett par galgar förut. men eftersom att jag rensade miina garderober igår och vi märkte att det inte räckte med galgar så köpte ju mamma 10 stycken nya. tack mami, i love u!

woho, nu kommer Jonas ut! nu ska vi kolla på film och äta popcorn.
pussis!

dessie är en fet lögnare.

för er som inte vet så har Dessie skrivit att hon färgat håret brunt och 5 minuter senare färgat tillbaka det till blont. här är bevisen på att hon INTE har gjort det.



1. hon skriver i några tidigare inlägg att hon slutat med hårfärlängningar. ojsan! konstigt att håret hon håller up där är skitlångt. mycket längre än hennes egna.
2. om hon nu är brunett som hon påstår, varför håller hon då upp handen som om hon sträcker på sig? jo, för att det är en hårförlängning hon håller i.
3. hon säger att hon färgade tillbaka ifrån det bruna 5 minuter senare. varför har hon då utväxt på bilden med det blonda håret som är tagen imorse?
4. det går inte att färga tillbaka det ifrån brunt till blont på 1 minut. det tar sin lilla tid! därför kan hon omöjligt ha fått platina blont hår igen på en gång.

pinsamt att hon måste ljuga i varje inlägg för att få läsare.. tycker att den här tjejen börjar likna kissie mer och mer. och det är inget positivt!

michael jackson medley

fyfan vad underbar video. älskar bådas röster! vill börja på kör igen, då kunde min röst vara minst lika fin som hennes, haha. nej men seriöst, rösten blir iallafall grymt mkt starkare och allt. Rebecka, lust att börja igen? du, jag och kulturama igen!

och för er som inte vet så gick jag på kulturama 2 terminer tillsammans med Rebecka och sista terminen kom Bella med också. första gången vi hade uppvisning så kom Jonas, och det var även första gången vi träffades. sötnos, hihi. Bella och han satt och pratade på msn och fick för sig att han skulle komma. snacka om att jag blev nervös när jag såg honom kliva in i det lilla rummet jag skulle uppträda i. kändes som om jag stod där naken och sjöng och blottade hela min själ. men det gick bra och jag sjöng ut som aldrig förr.

mina finfina garderober. wiiho!

såhär ser mina fina garderober ut nu! haha. fångade dock inte allt på bilden, men aa.




haha, det är här är alla GAMLA och FULA kläder ligger.
Jonas vill dock gå igenom de innan jag skickar iväg de till klädinsamlingen, haha söt!

DressCode


jeans - gina tricot
linne - gina tricot.

muuusic

nu har jag precis fixat iordning mig. skönt! snart tänkte jag laga lite mat och sen ska jag åka och jobba. har faktiskt lngtat lite :).

sitter och lyssnar på spotify nu på laptopen. loooove spotify! det är så jävla klockrent. just nu lyssnar jag på kit dit mié med magic system. så skön låt, man blir glad av den, haha. snart kommer freedom med akon på också, ååh! lööve music.

här kommer lite bilder som jag tog nyss.

för en lyckad make up gör du såhär.

Testa foundation längs med din käklinje - inte på handen och definitivt inte på insidan av din vrist. Testa den även under olika ljuslägen. Den måste matcha den naturliga färgen på din hals.

Fukta din svamp lätt för att skapa en ren finish.

För en bra makeup bör du börja med rätt foundation. Även om ögonskugga, läppstift och rouge skapar en framhävande look så är det foundation som sätter grunden för en kvinnas utseende.

Om du vill att din foundation ska se mer klar ut bör du använda dig av en svamp. För att täcka mer kan du använda dina fingertoppar. Professsionella makeupartister föredrar att använda en makeupborste eftersom denna lägger ut ett lager som smälter samman bra med huden.

Applicera din foundation med svamp eller finger. Din hy kommer då att se mer klar och naturlig ut.

Glöm ej att lägga ett tunt lager även under hakan för att få en mer naturlig övergång.

Öppna munnen när du applicerar foundation för att undgå en uppenbar linje längs käkbenet.

Se till att ta ha två nyanser av foundation. En som kan användas på vintern och en för sommaren. Under största delen av året kommer dom att matcha perfekt ihop om dom blandas.



OBS! Om din foundation börjar stelna, köp en ny! Den gamla kan ge motsatt effekt än vad du önskar.

vill ha sol

det blev nåt fel på förra inlägget och blogg.se är sååå segt så det går inte att ta bort det heller. surt! men bort ska det. vet inte ens hur den där videon kom upp?! jag skulle ju lägga in en video ifrån youtube.. jaja!

sovit gott allihopa?
det har jag. hade dock as svårt att sova, men till slut så gick det. idag ska jag jobba, men innan dess ska jag hjälpa pappa lite här hemma och klippa häcken och gräsmattan tror jag han pratade om igår.

nu ska jag gå ner och äta lite frukost och sen ska jag hoppa in i duschen!
hare bra så länge, pussis! :*

svar på era frågor! :) del 1

agnesa frågade:
1. vad är det bästa du vet?
svar: det måste nog vara min pojkvän :)

2. vem är din allra bästavän?
svar: Anna gustafsson.

3. är du lycklig?
svar: just nu känner jag att jag är lycklig ja.

absolutarnelaa frågade:
4. hur länge har du bloggat ? :)
svar: jag har bloggat sen augusti 2007.

daniela frågade:
5. vad för smink använder du? :)
svar: menar du hur mkt eller vad för märke? haha. det här har jag på mig varje dag iallafall: foundation, puder, conceler, rouge, ögonbrynspenna, eyeliner och mascara.
om du menade märke så använder jag tyvärr H&M's foundation och puder just nu. förut hade jag alltid body shops egna. de äger verkligen och huden blir altid oren. direkt när jag får min lön ska jag springa och köpa de! både i foundation och puder.

matilda frågade:
6. hur länge har du bloggat?
svar: svaret finns länge upp.

7. har du några husdjur?
svar: nopp, både pappa och lillebror är allergiska.

8. vad använder du för kamera?
svar: jag använder en exilim ed 7,2 megapixel. (tror att den heter så! haha. är osäker..)

josefin frågade:
9. favorit plagg i din garderob? :)) puss!
svar: hmm, det måste nog vara mina nyinköpta gina tricot jeans! är så lycklig för de. har alltid varit så smal så har aldrig kunnat köpa jeans ifrån tex H&M och gina utan att de sitter löst i antingen låren eller att det blir fula väck under rumpan. men nu sitter de skitbra! måste bero på att jag har gått upp i vikt (även om det inte ens syns! haha)

johanna frågade:
10. varför började du blogga? :)
svar: för att jag ville skriva av mig tror jag.

louize frågade:
11. vad är dit drömjobb? :)
svar: mitt drömjobb är antingen att jobba som modell eller frisör/make up artist. eller artist hade ju också suttit fint!

bella frågade:
12. Oc eller Heros? OC SNÄLLA SÄG OC ! hahah!
svar: jag har faktiskt aldrig varit så förtjust i någon utav de här serierna.. så jag får faktiskt säga att båda är lika bra! hahah. sry!

sandra frågade:
13. har du kille? :)
svar:  yes, det har jag :) sen 31/12-07

f o r t s ä t t e r  s e n a r e  s ö t n o s a r , c i a o !

rebecka legnevall, reeead!

Rebecka!
jag drömde sjukaste drömmen inatt, och du var med. haha. det var helt stört! först var du och jag i ett tyskt fängelse, eller det var nog mer som en anstalt och vi fick verkligen inte gå ut. det var strängt förbjudet iallafall! de var rätt mkt folk där och vi kände ingen annan. en dag så skulle de andra gå ut och då sprang vi in och gömde oss i nån skrubb, hha! sen tog vi oss ut på nåt sätt. och tillslut var vi ute på gatan och då sprang vi omkring med din mamma och din lillebror David.

vet inte hur vi kom in på det, men vi skulle bilda ett band tillsammans med Gustav och Georg. Tom och Bill fanns typ inte ens tror jag, eller vi snackade inte om de överhuvudtaget. och när vi var ett band med de så var vi tvugna att komma på hur introt på våran tour skulle vara, hahaha! så vi gick runt alla 4 och klappade händerna på nåt konstigt sätt och då skulle alla åskådarna + din mamma och lillebror säga vad de tyckte om de vi kom på.

sen vaknade jag! haha.
saknar dig min älskade slickepott.



snygg bild va? hahaha.

blond igen?

btw så funderar jag på att bli blond igen. Jonas och jag pratade om det idag.. och då ska jag skaffa hårförlängningar till det också så att mitt hår blir tjockare, annars ser det inte lika bra ut. däremot så ska jag göra det hos frisör den här gången så att det inte blir gult/orange för det är skitfult. så ska slinga den här gången..

men är fortfarande inte helt säker på om jag vill göra det. färgade ju mitt hår för ca 2 veckor sen och nu är det helt uttvättad som det var innan så jag skulle kunna ha i mina hårförlängningar nu.. det stör mig! haha. men det finns inte så mkt jag kan göra.

ska iallafall boka klipptid! så jag kankse passar på att slinga mitt bruna hår lite ljusare också :).
vad tycker ni?

I know you want me!

åh, jag är så stolt över mig själv just nu! haha. jag har städat igenom båda mina garderober. det var ett bombnedslag innan! allt låg huller om buller.. men nu har jag rensat skitsnyggt och Jonas har fått en egen låda, som jag har hos honom :) förut var det en massa annat skit där i. har rensat ut en hel stor svart sopsäck med gamla kläder jag inte kan ha eller använder, och en stor ikea påse! hahah. snacka om att det var mycket kläder inne i mina garderober.

igår sov jag och Jonas som sagt hemma hos Anna och Nico. vi åkte till de vid 8 tiden och gick och handlade en massa mat. det blev mat för 195:- , haha. gott! vi köpte bland annat: 2 st färdigrätter till middag, (skulle egentligen ha ätit tacos men tiden rann iväg..), kex, chips med dipp, mjölk, varsin skit god yoghurt, 2 liter coca cola och chockladpudding med grädde! hahah. snacka att vi fettade loss igår. men det var mysigt! och det var jätte roligt att träffa lilla Baloo och Tiger igen.

idag har jag inte gjort speciellt mycket :) vaknade ju hemma hos Anna och Nico i deras sjukt sköna säng som man bara kan trycka på en knapp så åker den upp osv. haha! snacka najs. gick upp och bakade scones till mig och Jonas, mums! sen fixade jag mig och så åkte vi hem till mig sen. efter middagen och lite tv tittande åkte Jonas iväg till Linus för att träffa honom.


här är en bild ifrån igår, haha.

FRÅGESTUND!



ja, du läste rätt. just nu pågår en frågestund i min blogg. och jag kommer bli jätteglad ifall du skulle vilja ställa en fråga till mig. det tar dig 30 sekunder! såå skriv sötnos. keep on rockin!

frågestund i bloggen (?)

haha, den här sidan är så himla rolig att kolla igenom. klicka HÄR

nu ska jag och Jonas börja röra oss hem till Anna och Nico tror jag. idag är det the voice i stan också. eller det kankse till och med har börjat (?).. skulle va kul att kolla men jag pallar verkligen inte trängas på 1 mm tillsammans med en massa fjortisar som tror att de är snyggast.

aja, hare nu ska jag dra.
pussis !

funderar på att ha en frågestund också.. vad sägs om det?

now your here tonight

har precis fixat mig, tjoho. men har fått skitont i huvudet! vette fan vad felet är asså, men jag har börjat få ont i huvudet typ varje dag nu. skit jobbigt! sofia (kims flickvän) har också så, och hon tog blodprov för några veckor sedan.. funderar på att göra det också så att han får reda på vad felet är egentligen. efter att jag hade ätit middag tänkte jag ta en tablett och gå och lägga mig ett tag, men då fanns det ju inga huvudvärkstabletter! såklart!! så jag fick ta en sån där äcklig flytande tablett som smälter i munnen eller löser upp sig i vattnet. så himla äcklig! spydde typ när jag tog i mig det sista, uuusch.

här kommer lite ego bilder som jag tog för några minuter sedan. skulle egentligen ha fotat med digitalkameran, men den hade slut på batteri, så det fick bli den här "braiga" kameran på mobilen.






river flows in you

turn it up!

har precis klivit ut ur duschen. Jonas och Mattias är på fotbollsmatch och jag ska typ till stan sen tror jag, har ju fått hem mitt presentkort på gina tricot nu som sagt, och jag läääängtar tills jag får åka och shoppa lite. haha! dessutom så har jag hittar en tröja på bikbok som jag tror att jag ska köpa. den är skitfin :)

här kommer lite ego bilder ifrån gårdagen. UTAN SMINK.


min näsa ser asså sjuuukt stor ut på de här bilderna. men den är ju skitliten och söt egentligen. hihi! jag skulle visa hur lång min lugg hade blivit på de här bilder. just so you know!

ligger i sängen nu och ska sova. k

2fc8db696148efe4da692fc8551f5f01.png

Kolla varifrån!

ligger i sängen nu och ska sova. kom på att min lugg har blivit skiiiitlång! i och för sig så var det länge sen jag klippte mig, men ändå. jag som brukar tycka att mitt hår växer jätte långsamt. det kanske inte gör det trots allt, bara jag som är otålig, haha. bilden är "JÄTTE" seriös också btw, så nu vet ni det också, haha. fast jag är rätt söt utan smink faktiskt. (lite självförtroende får man ha..) funderar på en frågestund snart igen, jaja, nu ska jag sova. natti. fler bilder kommer också. pussis. <3

läsare i andra länder

har sett att jag har fått läsare ifrån Norge. vem är du/ni? spännande ju att ha läsare ifrån andra länder! :D

kräftskiva, mums

ja visst ja, har ju helt glömt bort att berätta. pappa kom hem igår morse med 117 kräftor som han hade fiskat upp på landet. och imorgon ska han och mamma tillbaka till landet och fiska igen. hoppas på lika mycket såklart, haha. jag älskar kräftor. det är så himla gott.


så snart blir det kräftskiva!
tycker ni om kräftor?

lägenhet

hej alla söta! har precis kommit hem till Jonas ifrån oasen där vi träffade Leo. han har kommit upp ifrån skåne nu i några dagar och ska stanna tills onsdag. Amanda kommer upp imorgon. just nu sitter Jonas och Linus och försöker hitta på någonting att göra, hahaha. men Jonas tv har ju gått sönder så de vet inte vad de ska göra.

juste! imorgon ska jag och Jonas sova i Anna och Nicos lägenhet och vara kattvakter. wiihoo! och om 1 vecka ska vi kankse få bo i deras lägenhet i en vecka när de åker bort. ska bli jätteroligt! jag längtar verkligen tills man hittar nåt eget.

däremot så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon på dagen. nån som vill ses? :*

mer presentkort

lite mer gratis presentkort finns att klicka hem på den här hemsidan! lovar att det funkar, klicka här:

glöm inte:

Besök Gratis-Fashion.se

dagens outfit



gårkvällen

godmorgon! har precis klivit ut ur duschen, ska fixa mig och väcka Jonas som fortfarande sover. gårkvällen var jättemysig! Anna kom först hem till mig och vi snackade lite, sen kom Malin och efter ett tag kom Jonas. vi bestämde oss för att åka in till stan och äta eftersom att vi var hungriga, men Anna skulle till Allam så hon kunde inte följa med.. hur som helst så hamnade vi på donken i skanstull  efter att vi mött upp Linus i gullmars. och fan vad vi var krävande för den där lilla mannen i kassan. vi beställde 3 stycken menyer, plus, och glass. "kan vi få på 3 brickor?"  hahah. stackarn! och när han hällde upp pommes fritten så var de skiiiitlite men vi fick en helt nygjord tillslut, gott.

sen åkte vi hem till Malin och kollade på fucking Åmål. så kul! här kommer lite bilder iallafall.



gratis fashion.

igår fick jag hem mitt presentkort ifrån gratis-fashion! 200kr på gina tricot. wiiiho! bli medlem ni också, sa ju att det funkar :)
klicka här:
Besök Gratis-Fashion.se

tandsmycke?

just det. här är en bild på hur mina tänder ser ut utan tandställning. det är ju bara underdelen som är borta nu, men ändå. de är raka och skitvita ;) me like!



funderar på att kankse skaffa ett sånt där tandsmycke också, fast det är ju såklart när hela tandställningen är borta. har tänkt ut en tand och allt. tror att det skulle vara skitfint!

toooooorsdag

har precis fixat mig nu och ska dammsuga mitt rum. det är så jävla dammigt, haha. sen ska jag iväg och passa F. sen vet jag inte vad jag ska göra. Jonas ska träna med Mattias idag så de kommer antagligen hit efter det.

juste, det var rån i trångsund inatt och Jonas fick vittna för han såg alltihopa. shit, varför kan inte jag få vara med om lite action när jag är där? haha.

juste, jag funderar på att färga håret blondt också, igen. haha. jag kan inte bestämma mig! antingen ljusare eller mörkare. det är ett svårt val. men om jag ska färga det ljusare så ska jag nog gå till en frisör först och så ska jag slinga det tills det blir blondt. det blir snyggast och ger naturlig blond färg istället för gult/orange/platina och jag absolut inte vill ha. det är sååå fult och passar inte på en enda person jag sett som har det. usch!

eller så färgar jag det ljusbrunt, haha. jaa shit. vilka problem jag har! vilken håfärg tycker ni att jag ska ha?
här är iallafall två bilder ifrån idag.

mobilproblem

har precis kommit ut ur duschen och ska gå ner och äta frulle. idag ska jag passa lilla F igen, ska bli kul :). juste, någon jävel ringde mig klockan halv 5 imorse. och det går inte att söka på nummret! wtf liksom? vem ringer halv 5.. fyfan. hur som helst så vaknade jag och hade skitsvårt att somna om, haha.

börjar bli lite otåglig för min mobil som varit inne på lagning i ca 2½ vecka snart. de sa att de skulle ta max 5 arbetsdagar innan de skulle höra av sig. yeah right, bullshit. och när man ska ringa de så funkar inte deras telefon så det bröts eller nåt. jag får väl åka dit och fråga hur det går för den. när jag var där senast (veckan efter jag lämnade in den) så låg den fortfarande kvar, kulkul. antar att det tar tid eftersom att jag antagligen ska få en ny modell eftersom jag lämnat in min mobil 4 ggr nu. hatar att alla nya och bra mobiler massproduceras och går sönder efter 1 vecka. men aja, det finns inte så mkt jag kan göra.

på lördag är det the voice! vilka ska dit?

sviderihjärtat

fick precis reda på en grej som verkar skitskumt & det känns helt åt helvete att inte fått reda på det ifrån rätt person. sviderihjärtat. men jag finns iallafall här, och det borde du veta..


hur som helst! har fixat Emmas blogg under hela kvällen, därför har jag inte varit speciellt aktiv här ikväll. (vilket jag iof inte har varit de senaste dagarna iaf, haha.) hennes blogg är däremot inte klar ännu, men på god väg! idag passade jag lilla F också. och imorgon ska jag göra det med, naajs. Jonas jobbar på råsunda just nu, hoppas att det gick bra och att han får mkt pengar, även fast det är jättedåligt väder :)

har fett ont i huvudet också, antagligen för att tandställningen spänner som tusan i munnen. haha, ja ni som inte har haft tandställning tycker säkert att det låter skitkonstigt, men för er som har/har haft fattar vad jag snackar om. det spänner i hela huvudet = huvudvärk till slut. så snart ska jag gå och ta en huvudvärkstablett.

vet inte vad jag ska skriva mer.
tänkte lägga upp lite sminktips :)

pussis!

bilder ifrån igår


bilder ifrån skåne.

nu tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån skåne.

dag 1.

frukost + lunchen å tåget.


sen åt vi lite mat när vi kom fram på ett jättemysigt fik :)



så såg lägenheten ut. + en jättemysig balkong.

dag 2






dag 3. danmark!


vi hamnade mitt i danmarks fashion week. coolt ju!


tillbaka i sverige igen & på väg till strandfesten



dag 4. på g hem!

räälsen

sådärja. igår tog jag bort min underdel på tandställningen! känns skitskönt och orkar knappt vänta tills jag får ta bort överdelen. det är värsta befrielsen alltså. däremot så spännde de överdelen nu mer än någonsin, lovar, så jag har cpont. "men vill man bli fin så får man lida pin" hahja.


 
idag ska jag passa F också. sen vet jag inte vad som händer. ska väll hem och visa tandisarna för mamma! antar att hon är lite nyfiken. och juste, mammas kompis Monica har fixat ett jobb till mig nu som vikarie på ett fritis. tjoho! spännande. så jag ska ringa dit och kolla på interjuv & så de får se vad jag är för någon. mamma sa att det var inte 100% att jag får jobbet, men kanske 95%. yeeey! igår sökte jag också cirka 30st jobb lite överrallt i stockholm på olika caféer, dagisjobb, receptionsjobb, butiksjobb. haha! hoppas att någon hör av sig om jag inte får det här fritidsjobbet. (fast de andra får ju också gärna höra av sig, såklart!)

nu ska jag fixa mig sen ska jag till dagsiet.

bort med rälsen!

fyfan vilket j*vla väder alltså! jag ska strax åka till tandläkaren och.. håll i er! ta bort underdelen på tandställningen. tjoho! grejt. däremot så blir överdelen kvar i någon månad till. men hellre fint resultat en små gluggar lite här & var. sånt gillas inte.

efter det blir der jobb! kanske kommer liiite sent, vet ju inte hur långt tid det tar att plocka ut rälsen.
nu ska Jonas fixa tvn som typ har pajat och jag ska hjälpa honom lite.

aja, pussis! bilder på mina fina och nypolerade tänder kommer snarast

hej

sitter på tåget nu faktiskt! halva tiden har gått så snart är vi hemma i stockholm igen. hela resan har varit jätterolig :) och jag längtar tills jag ska lägga upp alla bilder här på bloggen.

jag och Jonas har precis kollat klart på en film som var skitbra och nu ska vi kolla på en annan.
hare så bra så hörs vi imorgon eller nåt.

nu ska Jonas skriva lite här:
:<

malmö

har precis kommit hem ifrån mamlö med Jonas och Amanda. Leo och Amanda gick hem till henne för han ville duscha efter jobbet, så jag och Jonas gick till lägenheten då så  ska vi mötas sen och gå till en park och grilla. mys!

idag var vi ju som sagt i malmö. vi åt på en skitmysg resturang där det fanna all möjlig mat. typ husmanskost, thai, och allt. jag tog bakad potatis och Jonas tog en thairätt och Amanda pannbiff med sås och  stekt potatis. vi har gått runt och kollat i huuuur många affärer som helst och mina ben och fötter är helt trötta. haha!

imorgon blir det iallafall Danmark. nu ska jag kolla på tv med Jonas.
pussis!

danmark

förresten, på lördag blir det Danmark. det är jättebilligt att åka dit! aja, puss och hej

i lund!

sitter i lägenheten med Jonas, Amanda och Leo. snart ska de gå hem för Leo ska jobba imorgon. imorgon ser programmet ut såhär:
- Amanda kommer och äter frukost med mig & Jonas. (om han inte följer med Leo till jobbet.)
- går in till stan och köper en skiiiitfin jacka jag hittade och la undan.
- åker och badar malmö.
- tar engångsgrill hos Amanda och grillar i en mysig park.

åh! det är verkligen jättemysigt här och resan gick jättebra och snabbt. jag sov lite också, jätteskönt :)
nej nu ska jag draaa och vara trevlig.

pussis!

lund & danmark nu, ciao!

sista inlägget för ikväll nu. ska hjälpa Jonas att packa hans väska sen ska vi gå och lägga oss i sängen och kolla på film och förhoppningsvis vaknar vi tidigt.

kommer hem på söndag natt, så vi hörs på måndag!
ha det bra så länge, och så kanske vi hörs om det finns internet.

pussis.

lite bilder



mer presentkort.

fortsatte samla lite poäng på gratisbioså nu har jag det här på g också:




jag är jävligt nöjd. men nu orkar jag inte samla ihop fler poäng, haha. det får jag göra senare.











har gått igenom min väska nu och ska packa ner lite lakan till mig och Jonas. sen blir det att fixa en matväska så att allt håller sig kallt under de 6 timmar vi ska åka tåg. mysigt att äta varm kycklingsallad liksom!

lite fler presentkort rikare!

som jag sa. nu har jag varit medlem i 30 min och redan klickat hem detta:



G R Y M T.
och allt detta gratis.
me like.

bli medlem HÄR

gratis kläder, mat, bio, bebiskläder etc.

bli medlem på gratisbio.se och du vill ha biobiljetter eller presentkort på:
- klädaffärer & modeställen: bland annat, cubus, H&M, gina tricot, indiska, glitter, albrekts guld,  filippa K, jack & jones, carlings
- skönhetsbutiker: bland annat, body shop, hälsa för alla, kicks, natur apoteket, wellnesskortet.
- inredningsbutiker: bland annat, hemtex, plantagen, gallerix.
- stora varuhus: bland annat, babyland, BR leksaker, lagerhaus, jula, clas ohlsson.
- elektronik: bland annat, expert, siba, onoff, telia.
- resor och nöje: bland annat, panduro, scandic hotels, ving, triss.
- matställen: bland annat, MAX, pizza hut, burger king, taco bar, ICA, waynes coffee, Vi.
- film, musik  & böcker: bland annat, cdon.com, ginza, bokcompaniet.
- skor: bland annat, dinsko, skopunkten, wedins, ecco, jerns, nilson, eurosko, rizzo.

du tjänar poängen jättelätt. jag har varit medlem i ca 15 min och har redan "råd" att klicka hem presentkort på allt detta. testa ni också, jag lovar att det funkar. helkul!

ny bloggdesign

vad tycker ni om min nya bloggdesign? själv tycker jag om den jättemkt. lila är en utav mna favoritfärger, och som headern lyder = I got a passion for fashion. love it!

tänkte lägga in lite sminktips snart också. det brukar ni gilla! haha. och sen ska jag gå igenom min resväska en sista gång.

svar till Elin!

a okej, annars får du jättegärna komma till Lund! det är strandfest där på lördag & kommer en massa folk. kom? :D jag och Jonas har egen lägenhter där så  du kan ju typ sova med oss då! svara snabbt, haha. vi åker imorgon & då kommer jag inte kunna se ditt inlägg. eller skicka sms, pussis vännen

har precis fixat iordning mig och ska ta en titt i resväskan. det är rätt mkt kläder alltså, haha. för liten resväska? ja! funderar på att byta handväska till en större så att ag får plats med lite mer där också. ska nog göra det.

Life is gooood

sitter hos Jonas. men han sover fortfarande, haha. han mamma kom tillbaka ifrån att handlat mat till oss imorgon eftersom att vi åker till Lund då. haha, hon är så söt. hon har köpt mat för 400kr. chips, läsk, mer, shark, risifrytti, banan, persikor, och nu håller hon på att göra kycklingsallad åt oss. så himla snällt! så imorgon kommer vi inte direkt svälta ihjäl på tåget iallafall, haha..

jaja, nu ska jag försöka få upp Jonas. sen ska jag beställa hem ett presentkort ifrån gratis-fashion på Gina tricot. gör det ni med, klicka på bilden nedanför!

Besök Gratis-Fashion.se

svar till Elin.

aw, jag skulle jättegärna vilja det, men är det inte långt ifrån Lund och Kristianstad? eller? hahah!

danmark & skåne

nu undrar ni säkert vad jag gör uppe såhär tidigt! haha, jo.  jag ska nämnligen passa lilla F idag!
btw så gick jobbet skiiiitbra igår jämnfört med hela juli. (då typ alla var på semester!) igår fick ag 450kr istället för 45kr som var typ MAX i juli. men nu verkar det som att folk har kommit tillbaka igen, skönt.

idag ska jag även packa till skåne och danmark. för på torsdag åker jag och Jonas till lund och hälsar på Leo och Amanda. och på lördag åker till alla fyra till danmark. ska bli skitskoj!

nej nu ska jag ta ut cykeln.
pussis!

skrevs: 17:30

är hemma hos Jonas nu och väntar på maaat! det blir fisk, potatis och någon sås. nyttigt & gott, mums.

gårkvällen var skitmysig :) jag, Jonas, Bella och Henrik spelade kubb tillsammans på en liten plätt utanför deras lägenhet. tjejerna vann såklart båda gångerna. men är man bäst, så är man. hahah, nej sry killar. ni var också jättebra! efter kubben drog vi vidare till schell macken och köpte oss lite mat, alla var så jävla hungriga.

sen satt vi på en bänk och hittade på lite roliga saker. hahahha, så jävla klockrent!  (hoohooo?!)
btw så åker jag och Jonas till Lund på torsdag och sen på lördag åker vi vidare till Danmark. me liike!

2 biofilmer efter varandra

det blir biokväll! först sommaren med Göran med Henrik och Bella och sen blir det public enemies med Kim och Sofia! me like

bio ikväll?

jag skrev precis ett skitlångt inlägg men sen dog datan och nu orkar jag fan inte skriva om. nu ska vi äta, pussis!
ikväll blir det kanske bio eller nåt, hoppashoppas.

den här tröjan SKA bli min



bilder - med bella & henrik



bilder - hos jonas


älskling lagade middag till oss. <3



finns fler, men orkar inte lägga upp

bilder - färgade håret

före & efter




i love u

bilder - landet.



bilder

tänkte slänga upp lite bilder nu. äntligen en data som man kan lägga in minneskortet i, yey! det kommer komma skitmånga bilder nu så jag laddar upp det i olika inlägg har jag tänkt.

Jonas ligger fortfarande i sängen. han verkar inte må så bra, plutt!
vad ska ni göra idag?

gratis mat, woho!

har precis kommit hem ifrån stan! jag och Jonas var där. vi skulle kolla hur det gick för min mobil  som är inne på lagning.. men jag får vänta yttligare en vecka.. åh, surt! aja.. sen drog vi vidare till taco bar där vi åt. hon i kassan var så jävla otrevlig. jag skulle köpa med mitt kort och då stängde hon av innan jag ens hade tryckt in hela min kod.. haha! wtf liksom? och så bad hon mig ta ut. och sen skulle jag köpa en gräddfil till och ha brevid och då blev hon skitsur och ba "det finns på..?!" hahahah. "nääähäää?" liksom. men aja, sen gick vi och tog kontoutdrag och då hade hon inte dragit några pengar ifrån mitt konto! haha! fan vad fail för henne, men jävligt najs för mig.

ikväll ska jag typ på bio :) kankse ska se public enemies. me like!
vad ska ni andra göra idag?
RSS 2.0