11 månader idag älskling.

Du betyder mer än någonting annat. Aldrig utan dig!


Första advent!

I wanna be forever yours.

Nu sitter jag hemma hos Jonas med Kevin. De spelar fifa och vi ska nog snart äta middag! Om ett tag kommer Leo och  då ska jag slinga hans hår, haha. Undra hur det går .. Hm! Hur som helst. Skolan var jätterolig idag. Jesper Långström som jobbar på ett ställe som heter Vår Gård var i våran skola och skulle lära oss lite om desserter. Detta slutade med att vi fick göra creame brulé, sufflé och sorbet. Min grupp och jag gjorde chocklad creme brulé, citron sorbet och hallon sufflé. Jesper tyckte om allting, vilket alla andra gjorde också! Det var jätte roligt att höra det ifrån Jesper så att man får höra det ifrån någon annan också, haha. (bilder kommer sen.) Och imorgon är det utgång, jag längtar!!!

Nej nu är det Idol. Hoppas att Johan åker ut! Skriver nog mer sedan efter maten också. / I.

Godnatt..

Jättemesig bild. Men det hör inte hit, haha. natti! ♥

Torsdag.

Ja, äntligen! Nu har jag köpt ett par Björn Borg trosor som jag så länge har suktat efter. Nästa vecka ska jag köpa ännu mer underkläder och dessutom ska jag köpa nya jeans. Det ska bli så himla skönt med lite förändring. Dock inte så specielt mycket! Men kläder gör alltid gott.

Nu ska jag gå och fixa mig för att gå och lägga mig. Imorgon är det skola! Usch vilken mensvärk jag har ..  / I.

smile like you mean it

Sitter hemma hos Jonas nu och har nästan precis kommit hit. Vi var först inne i stan där det var någon utförsäljning på en massa kläder ifrån hemsidan Zoowillage. Jonas hittade en jätte snygg Ben Sherman piké för bara 300 kr! Hur billigt som helst eftersom att den annars skulle ha kostat runt 600-800kr. Me like! Sedan blev det dags för mig att åka och hämta F som vad ovanligt glad idag, haha. Dessutom hittade jag att han hade en tokio hotel grej. Om jag blev chockad, haha. Den var ifrån  mc donalds och ifall man drog upp en liten "grej" som satt på själva aparaten så började deras låt Monsoon ljuda. Och där gick han innan maten och nynnade, sjöng, diggade och skrattade. Så himla skönt att han äntligen är lite glad när man kommer och hämtar honom ifrån dagis. Dessutom så fick jag 560:- .. Pengar är alltid bra! Nu ska jag och älskling äta, sen ska vi träffa Anna, Danne och Kevin. Och efter det ska jag nog åka hem om jag inte får sova här, (hoppas!)

-Bilder ifrån dagen kommer-
Just det vad tycks om den nya visningsbilden? Haha. Jag gillar den riktigt mycket. / I.

God natt! <3

Nej nu blir det läggdags för min del. Och så ser jag fram emot mitt två timmars pass imorgon i skolan, shopping med älskling, pula åkning (förhoppningsvis) och även hämta F. Om han är på bra humör! Sov gott, puss / I.

Bilder ifrån i söndags.

Ute i pulkabacken med Jonas och Bella.



Kristall .

Nu är det läggdags för min del. Imorgon blir det bara bild för min del! Tjoho. Det innebär att jag slutar klockan 12. Det "tråkiga" är att jag hämtar F klockan 3, haha. Men men jag får bita i det sura äpplet. Pengar behöver man alltid! För de pengarna som jag får imorgon (och de som jag fick idag.) ska jag shoppa Björn Borg trosor, haha. Jag har velat ha det hur länge som helst, men aldrig riktigt haft råd att köpa! Hoppas att jag hittar ett par som jag tycker om. På torsdag är det tydligen någon rea inne i stan. Lätt att jag och Jonas ska dit, haha. 40-70% .. Föööörsten!

Just det! Haha. Tänkte lägga ut lite gratis reklam här! Haha. Frisörsalongen jag går till heter Kristall och ligger i Stureby där jag bor. De är verkligen hur grymma som helst! Min kära frisör Jennie (som klipper mig.) som har fått stå ut med mig när jag ringer för mina akuttider då och då. Hon har lyckats ta mig ut hur många svåra hår komplikationer som helst, haha. T.ex. Mitt gamla löshår, som verkligen såg förjävligt ut, fick hon ut åt mig, gratis, färgade om mitt svarta hår till blont. Åh! Enligt mig är de verkligen värda ett hederspris. Och dessutom är det alltid härligt att komma dit! Fika, hårbottens massage, massa prat. Och sjävlaklart - man är alltid nöjd när man går därifrån! Ett ställe att rekommendera!

Imorgon ska jag vara med min älskling. Vi ska antagligen åka pulka med blandannat Anna som jag har saknat så himla mycket! Gud vad jag längtar. Och desutom tills Jonas får se på mitt hår, haha. Jag skickade ett MMS som han tyckte såg bra ut.. Men men, man vet aldrig i verkligheten! Haha. Nej då. Men nu är det natti natti för min del! Sov så gott alla glada. / I.

My new look. Vad tycks?

Tisdag.

Nu har jag kooort hår. Och det känns så himla konstigt! Jag vill ju ha tillbaka mitt långa nu. Haha! Jag vet, jag känner alltid så .. Och Jonas har inte sett det i verkligheten än, så vill höra hans åsikt också, haha! Ångrar faktiskt att jag klippte av så mycket, men men. Finns inte så mycket jag kan göra nu. Det växer ut snart förhoppningsvis, jag får spara! .. Långt hår är ju min grej liksom.

Dagen har varit ganska så slapp. Jag kom till skolan vid 12 för att ha religion, där vi bara skulle kolla på film. Efter det var det bageri där vi skulle dekorera en monter så att det skulle se lite "juligt" ut. Det var as snyggt enligt mig, Carro och Bella (som gjorde dem.) Sedan var det dax att gå och hämta F! Bella följde med också!

Gårkvälen var nog den roligaste på länge. Jag, Jonas, Leo och Danne åkte pulka. Hahah! Så himla roligt. Även fast jag klagade lite på skogspromenaden, haha. Åh! Hoppas att jag kan åka pulka igen imorgon. ej

Tisdag.

G u d v a d s k ö n t !
Samhällsprov på måndag nästa vecka.

Jag har precis kommit hem till Jonas ifrån skolan. Glömde min nyckel på hans nykelknippa, haha. Så jag kom inte in hemma hos mig! Men han kommer snart och sen ska jag nog åka igen för han ska vara med Kevin. och fy fasen vilket väder det är ute nu .. Snöstorm!!! Usch, jag som hatar vintern. Haha. Elin var i skolan idag igen! Hon har ju varit i Schweiz i 3 veckor, haha. Men nu är hon tillbaka. Härligt!

Nej nu ska jag nog bädda om lakanen i Jonas säng. Och imorgon blir det jobb och peeengar! Har massa planerat vad jag ska köpa, men bland annat Björn Borg trosor. Vad tror ni om det?! Dessutom ett stooort lager med coca cola, haha. Iallafall som det känns nu - för jag är så himla sugen på det. Sött överhuvudtaget.

..

Nu sitter jag i skolan. usch, jag vill bara gå hem. Mår så jävla dåligt.

Fy fan vad jag har klagat i min blogg på den senaste tiden. Inte okej! men det är så himla mycket nu.. Så de närmaste dagarna kankse min blogg inte är så jätterolig att läsa. Imorgon ska jag hur som helst till friösren, yeeeyy!

åh..

Jag vet fan inte vad det är med mig! Jag har något känslomässigt fel nu seriöst, haha. Jag vet inte. Jag ligger bara och tänker på allting som har hänt och ska hända. Jag kan inte komma bort ifrån det .. jag är hur som helst jätteglad över att man har vänner som vissa då. och även Jonas. Utan er hade jag aldrig klarat av det här.

Söndag.

Är hemma hos Jonas nu. Men han badar! Så nu sitter jag och pluggar lite på samhällsprovet som ändå kommer att gå skit.. Känner verkligen det på mig! Men jag ska prata med våran lärare på måndag (imorgon) eller på onsdag & då ska jag säga att jag kankse inte kan göra provet då.. Hm får se hur jag känner mig. Usch, vad det blåser ute! Jonas mamma sa att det skulle bli stom inatt. Usch!!!

<3

Sitter hemma hos Bella nu. Vi sitter och pratar lite, vet inte riktigt vad jag ska skriva .. Är inte på humör, kanske kan berätta varför någon annan gång. Men inte just nu.

Tack för att ni bryr er när allt är som värst. Ni vet vilka ni är.

Frisyrer .. (?)

På tisdag ska jag som sagt till frisören och slinga och klippa. Här hittade jag lite bilder på Jenny Humphrey (Taylor Momsen). You know? Hur som helst, kommentera gärna, ifall att ni tycker att frisyren är snygg och tror att den skulle kunna passa mig.








Eller kanske ska jag klippa mig som Nicole Riche en gång hade håret?



Här hittade jag en annan bild på en tjej som jag tyckte hade jättefint hår. Funderar starkt på att klippa mig på det här sättet! Vad tycker ni?



Eller den här?


FRIDAY!

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Jag skulle egentligen ha hämtat F idag .. Men när jag kommer till dagiset så ser jag att hans vagn och ryggsäck inte är där. alltså så har jag ingen nyckel och kan inte komma in i huset (eftersom att nyckeln brukar ligga i ryggsäcken.) hur som helst .. Det visade sig alltså att F's mamma hade glömt det och jag fick åka hem. Så nu sitter jag här och ska strax åka till Jonas eftersom att vi ska på bio ikväll med Anna och Nico. Saw 5 blir det! Hoppas att den är bra.

Edit: förresten. Idag har jag även varit hos tandläkaren och spännt tandställningen. OCH, på tisdag nästa vecka ska jag till frisören och färga och slinga håret, haha! Så himla skönt. Och kul att jag fick en tid så himla snabbt eftersom att jag ringde idag. Brukar oftast få vänta i ca 3 veckor, haha. Så riktigt härligt! Så nu måste jag komma på några riktiga coola förslag hur jag ska klippa mig. Några förslag?

Skriver mer sen, nu måste jag plugga osv. / I.

.

Du får aldrig lämna mig, Jonas. Jag klarar mig inte utan dig

Ett inlägg till mamma och pappa.

Det här inlägget skriver jag till mamma och pappa. haha! Och sedan får jag ju hoppas att de läser det också.

Hur som helst. Jag har haft lite "problem" med pengar den senaste tiden. Bland annat så har jag behövt ha så himla mycket saker, eller velat ha kankse jag ska skriva. Till exempel, en ny vinterjacka, färga och slinga håret. Och jag har nu kommit på att jag skiter i vinterjackan.  Eftersom att jag redan har 2 stycken som jag kan använda, och vi lever ju inte direkt i ett iskallt land, så jag behöver ingen michilin - (stavning?) jacka. Och istället så köper jag en ny, nästa år! När jag gått ut skolan och har jobb. Då kommer jag definitivt ha råd, det vet jag. Jag får se till att ha det. Så nu kör jag bara på klippning och slingning. Det känns som ett nödvändigare alternativ. Eller vad säger ni? Kommentera gärna mina kära föräldrar.

Dessutom kan jag ju passa på att säga när jag ändå är igång och skriver till er. Att ni är de bästa föräldrarna man kan ha. Jag vet, så säger alla som sina. Men det kommer rakt ifrån hjärtat! Jag menar det. Ni stöttar mig alltid i vått och tort, och det känns så himla skönt att också veta att jag kan berätta allt för er - utan att ni blir sura. Ni är en stor del utav mitt liv, och jag är så himla glad över att det är just ni som är mina föräldrar och har uppfostrat mig på det sätt som ni har gjort. Tack! Jag älskar er. Detta gäller även dig lillebror, jag älskar dig!


Ni är den största delen i mitt liv. Jag älskar er mest!

Gossip Girl.

Nu har jag och Jonas precis kollat klart på att avsnitt av Gossip Girl. Så jävla grymt program det där!
Yey. Vad mysigt! Jag ska sova hos Jonas idag eftersom att jag börjar så sent och jag inte orkade åka hem, haha. Myyys! Imorgon har jag bild, haha. Jag har faktiskt längtat lite efter det.  Och dessutom så ska jag passa F imorgon! / I.

Naw.

Gud vad fint det blev. Jävlar vilken skillnad, hahah. Jag trodde inte att det skulle synas så mycket. Så nu har Jonas nästan ingen glugg alls, det är kanske 1mm, max. Men oj så fint det blev, haha. Jag är så himla glad för hans skull, eftersom att han verkligen hatade den mer än någonting annat. Du är så fin älskling. Även om du var det innan också, såklart!

Hade också religion prov idag. Ska varken säga bu eller bä tror jag, då brukar det skita sig, haha! Vi får se nästa vecka. Hoppas iallafall på ett G. Inte nog med det så måste jag börja plugga på samhälls provet som är nästa vecka, redan imorgon! Jävla massa plugg.. Det är inte riktigt min grej det.

På fredag iallafall så ska jag, Jonas, Anna och Nico på bio och se Saw 5. Längtaar!

Min extremt långa bussresa.

Nej fy fan. Nu är jag riktigt förbannad! Idag slutade jag skolan klockan 15:35. Jag visste att min buss skulle gå 15:42, så jag sprang hela vägen ifrån min skola till sockenplan för att hinna. I ösregn och blåst .. När jag kommer fram är klockan 15:37. Sedan kommer bussen 46.  Alltså 4 min försenad. Visst tänkte jag, jag kommer ändå att hinna till tåget som går 01 eftersom att bussresan egentligen ska ta 13min. Men busschaffören kör, nu överdriver jag inte, 1km/h. Och dessutom så sitter han och pratar i telefon och håller bara en hand på ratten. Det går jätte långsamt!! När klockan är 52 har jag kommit till min buss station där jag vanligtvis går av ifall jag inte ska till Jonas. Där det egentligen borde ta 3 minuter att ta sig till, haha. Sjukt! Och sedan när jag nästan har kommit fram till Älvsjö och buss chaffören fått lite mer fart i röven, så håller han på att köra på 173an som kommer brevid.  07, kommer jag fram till Älvsjö. Det tog alltså 25-30 min att komma till Älvsjö. Det är faaan inte okej!



Jävla SL. Eller jävla buss chafför..

Plugg plugg plugg ..

Jag pissar på det här provet *kör Jonas stockholms dialekt*
hahaha. Nej men allvarigt, jag vet inte riktigt hur det här kommer att gå. Men nu har jag iallafall fixat i ordning mig, och har precis ätit klart min goda frukost(/lunch) .. Om en timme börjar jag, och jag får hoppas på allt i världen att jag klarar det! För jag hatar omprov. Eller ja okej, prov överhuvudtaget. Förresten, haha. Undra hur många som kommer att vara borta ifrån skolan idag. Antagligen mer än halva? Vi har ju prov, haha.

 / I.

Tisdag.

Har nästan precis vaknat. Sitter och pluggar lite, fy fan. Så jävla suuurt! Idag är det som sagt prov och jag har dö ont i huvudet - KUL. Gårkvällen ägnade jag åt pluggning fram till klockan 20:00. Då det var fotbollsgalan. Zlatan vann sinn tredje guldboll. Är jag förvånad? Haha, nej! Dessutom så tycker jag att det var skit coolt att Pele var där, eller var tyckte ni?
Skulle dessutom försöka ladda upp bilder ifrån Rebeckas födelsedag nyss, på facebook. Men va fan! Nu har internet lagt av? Eller nåt. För det går inte att komma in där .. Utan man möts bara av en "trevlig" text som denna "Internet Explorer cannot display the webbpage". Surt som fan!

Nej. Nu ska jag plugga vidare så att man åtmindstånde får godkännt på det här jävla provet. / I.

En tråkig tisdag.

Nej nu ska jag gå och plugga lite. Så att jag åtmindstånde får G på religonen.
 
/ I.

Bilder ifrån helgen.

Fredags: sista dagen på praktiken och jag fick göra och ta med mig en tårta. dessutom så fick jag 4 biobiljetter.








Lördags:
Åt middag på Pizza Hut med Jonas, Leo, Amanda och Boros. Sedan blev det utekväll till Huset.








Jag ser helt lost ut. Så ignorera det tack!


Älskling och Stefan!


teodor och stefan

Måndag.

Så. Nu har jag precis fixat mig iordning och gör inte så mycket. Jonas badar, haha. Sötnos!  Hur som helst, idag efter skolan måste jag plugga häcken av mig känner jag. Haha! Jag kan grunderna till religions provet & det räcker - iallafall för min del, haha. Ett G så är jag nöjd!!! Men jag ska ändå titta igenom lite och se hur bra jag kan de osv. Jonas skulle egentligen till tandläkaren idag och fixa sin glugg (ta bort den.) .. Men de ringde nu på morgonen och bad han komma imorgon klockan 6 istället. Why!? Då ska jag nog följa med, haha. Och jag hoppas att det blir snyggt. Jag tycker ju hans glugg är jättesöt! Den gör ju min älskling. fast jag är jätteglad för Jonas skull att han får ta bort den, eftersom att han själv hatar den. Nej, nu ska jag äta lite frukost tror jag. / Ida

You look nice!

Hahahaha. Jag tyckte att den här var lite rolig! Grymt ju.



Vill du också göra sådana bilder? Klicka här.

Jävla snattare.

Okej. Sådant här hatar jag. När man snor ifrån andra! Visst, kul a tt tjejen tycker att jag har en snygg design osv, men kan  man åtmindstånde inte fråga innan isånnafall. Right?  Haha. Nej tydligen inte. Kom in på hennes blogg av en slump och såg att jag hade varit inne på hennes sida för länge sedan tidigare. säkert också lämnat en kommentar så att hon hittade till min blogg. I don't remember! Hur som helst. Jag möttes av chocken att hon hade exakt samma personliga layout som jag hade.


Hm. Någon som känner igen att det är min gamla? Hitta på något eget för i helvete.. Jag blir så himla sur!!!

Ett minne.



Första gången jag sov hos dig. ♥

fy fan vad jag saknar, jag kan inte beskriva med ord. jag vet att det aldrig kommer att bli som förr, inget kommer bli sig likt. eller okej, inget ÄR sig likt i nuläget. det var en tid när du och jag hade det som bäst .. du gjorde mig stark, du gjorde så att jag började tro på mig själv igen , när allt annat rasade. du blev som en syster och en familjemedlem .. es ist vorbei. (?)

Det är sånt som gör ont .. I hjärtat.

"Besviken på ditt beteende."

Gårkvällen var hur lyckad som helst enligt mig. Kvällen började med att jag och Jonas åkte in till stan för att vi skulle äta på Pizza Hut med Leo, Amanda och Boros. Vi hade fått pengar av Jonas mamma (300:-) för att vi skulle ha lite mysigt när de skulle få gäster hemma, haha. Hur som helst, vi gick dit och hade huuur mysigt som helst. Sedan blev det utekväll till Huset. Jag var hur otaggad som helst.  Ont i halsen och huvudvärk är inte okej om man ska gå ut, haha. Men jag sket i det. Dessutom så hade jag inte ens råd att dricka någonting. Vi mötte hur som helst upp Carro, Kalle och Teodor i Gamla stan, och traskade sedan till Huset. Efter ett litet tag kom även Stefan. Det var iallafall en huuuur lyckad kväll s om helst. Om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig haft så kul när jag har varit ute. Helt lyckat! Och dessutom så drack jag bara 1 cider och smuttade lite öl ifrån Jonas och Carro. - men man kan ha kul utan sprit! Vilket jag också hade. Åh, hoppas på fler sådana roliga kvällar.

Edit: Just det! Kalle berättade att hans kompis Gustav skulle ha fest på nyår igen. Som förra året! Då var jag och Jonas där, och för er som inte vet så var det där jag och Jonas blev tillsammans. Åh! Vi måste dit. Haha. Fatta, bästa 1års dagen, att vara på samma ställe som där man blev tillsammans. I like it! Så jävla bäst.

Imorgon är det skolan igen. Usch! Längtar inte. Men praktiken är över, och det är skönt .. Men om jag ska vara ärlig nu, hellre praktik - med roligt folk. Än skola nu.  Bläää!

Hur har eran helg varit sötnosar?  / Ida

En sådan kropp, vill jag ha! Beach 2009?

Idol suger.

Alltså! Vad i helvete är felet på svenska folket? .. Robin E, skulle inte ha åkt - någon gång enligt min åsikt. med tydligen! ta bort så att folk under 18år inte får rösta, så skulle Johan ha åkt ut för längelänge sedan, och det skulle ha varit så jävla underbart. för killen kan inte sjunga, han är ingen idol, han är ingenting! Men tydligen så är han "charmig" (?) .. HAHA. My ass att han är charmig. Han ser ut och sjunger som en jävla åsna. Och Anna (Miss Piggy lookalike). Va fan?! Hon försör ju en sådan underbar låt som Leona Lewis - Bleeding Love. Det finns nog ingenting som går att nämna där, haha, för alla som kollade, hörde ur dåligt det lät..  För hårda ord? Nej, jag tycker bara att det är sanningen.

Har dessutom precis kommit hem ifrån bion. Såg Kissie när jag var påväg ut ifrån toan. Hon såg helt sliten ut! Vad fan har hänt med människan tänkte jag, haha. Usch, hon såg verkligen gräslig ut. Nej, nu ska jag och Jonas gå och lägga oss! / Ida

Shoppingsugen?

Jag känner verkligen att jag behöver mer pengar i kassan just nu, haha. Jag har knappt ett öre, förutom de perngarna jag tjänade när jag passade Fden här veckan .. Hur som helst. Jag skulle behöva dessa saker just nu:

* Foundation.
* Rouge.
* Puder.
* Färgning/slinging och klippning.
* Lite nya kläder.
* Nya skor (med klackar.) + vinterjacka.
* strumpbyxor ifrån cubus,  (50kr.)
* Ny mössa + halsduk.

Med andra ord - jag skulle vilja ha lite förändring! Till exempel håret. Bli blond & klippa kortare! Skulle inte det vara snyggt på mig? / Ida

Bio besök ikväll .

Åh, vad mysigt! Jag och Jonas ska gå på bio med Leo och Amanda ikväll. Det blir den nya filmen Max Payne. Hoppas att den är lika bra som den verkar vara på trailern! Nu ska vi äta middag, tacos. MUMS, haha.

/ Ida

Fredag.

Har precis kommit hem ifrån min praktik nu. Eller ja, hem och hem. Till Jonas, så man kan väll säga att det är mitt andra hem. Haha! Hur som helst, praktiken är nu slut, och jag kom hem med en tårta jag gjorde. En fruktprincess (lägger ut bild på det sen) Och sedan fick jag även 4 stycken bio biljetter, grymt! Så jag och Jonas ska kankse gå på bio ikväll, hm.. Undra vad vi ska se, haha. De här dagarna på Älvsjö bageriet har iallafall varit grymt roliga och allt sånt. Jag har lärt mig grejer som jag inte lärt mig under 3år i skolan! Det trodde jag aldrig, men så är sanningen - haha.

Nu ska jag plugga på religionen .. Eftersom att vi har prov på tisdag! Det suger.  Dessutom ska jag ringa mig frisör och boka klipp och sling tid! Woho. Perfeeekt. / Ida

Kan ni se skillnaden?

Lite för lika? Hm..

Bill Kaulitz & Victoria Beckham.

Torsdag

Nu sitter jag hemma hos Jonas. Vi ska snart äta middag och vi har kollat på ett avsnitt av heroes. Skitkul! Idag var det som sagt praktik, och det var jätteroligt - as usual. Haha. Jag trivs verkligen jättejätte bra, och det kommer kännas jättetråkigt att lämna de imorgon, eftersom att de då är sista dagen. Älvsjö bageri & konditori, har verkligen fått mig att börja gilla praktik. Jag som alltid har varit så himla skeptisk emot det, haha. Idag fick jag göra tårtor, bakelser, lussebullar  (mums!!), saffranskransar, göra pralinkartoner, och ja. Mycket mycket mer! Jag memorerar ju som sagt inte allt jag gör, men en liten del. Haha. ´Dessutom så tror jag att jag kanske ska prata med de om ett extrajobb på helgerna, skulle passa perfekt.

Imorgon är det helg, och det ska bli jätteskönt! Det känns som om jag inte har haft helg på hur länge som helst, haha. Men men, äntligen. På lördag ska jag nog gå ut om pengarna räcker till, annars blir det nog bara en mysig hemma kväll med min älskling! *hoppas på något utav det* .

Jag ville bara säga hur mycket ni betyder för mig: Jonas, Anna, Rebecka, Maria, Fanny, Elin och Bella.. Ni är äkta vänner som jag litar på i vått och tort. tack för all kärlek ni ger mig, det betyder verkligen guld!

Nej nu blir det middag för våran del. Ha det gott så länge! Så hörs vi nog imorgon. / Ida

Vilken ska jag välja?

Hjälp mig att välja färg på jackan.
Svart/röd, vilken är snyggast?

Min onsdag.

Idag var det som sagt praktik. 2 dagar kvar, tjoho! Jag fick göra 900 lussebullar, haha, tårtor, bakelser, något kaka som de kallar för dovre (stavning?) den har jag aldrig hört talas om, och tur är väll det - för god är den inte!! Haha. Och just det, jag drack julmust idag, första gången iår. As gott!

Och förresten så saknar jag Rebecka jättemycket. Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden, då jag & hon gick på kör tillsammans. Då träffades vi åtmindstånde 1 gång i veckan - for sure. Och hur ofta träffas vi nu?! Knappt något. Men det ska bli bättre på. Jag älskar dig gumman, det vet du.

Oh. Det här skulle inte sitta fel - eller vad säger ni?

Tisdag.

Sitter i skolan nu och har livsmedels teori. Snart ska vi ha klassråd tror jag, och efter det är det mat! Mums. Jag som är så himla hungrig!!! Och dessutom så blir det pannkakor, det kan nog inte bli bättre. Haha, eller hur Carro? Efter skolan ska jag hem till Jonas, och sedan är det praktik i 3dagar till. Tjoho! Äntligen är det slut snart.

Men, nu har vi också fått reda på att vi ska ha samhällsprov om 2 veckor. Och nästa vecka är det religionsprov .. Hm, helt seriöst - det går inte!!!! Jag kan inte. Ingen kan, ingen fattar. Konservatism, socialism?!?! Vad är allt de där. Nej, det är bara heeelt stört. IG på mig? Hm. Tror nästan det! Men jag får se till att plugga häcken av mig, för IG ska jag inte ha. Nej, usch. Jag har aldrig fått det & det ska jag inte ha nu heller. Idag ska jag även plugga på religionsprovet. Fy fan, jag HATAR prov. Varför finns det?! Usch.. Man blir bara mer stressad än vad man egentligen skulle behöva bli.. 

Nu ska jag återgå till lektionen. / Ida

Våran första pussbild!

Det som ligget närmast hjärtat, är du. ♥

Min måndag. (och söndag..)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Jonas pappa! Vi åkte som sagt först till Farsta centrum och gick runt och kollade lite där. Jag hittade en jättefin tröja som jag antagligen ska köpa och Jonas hittade ett par byxor, haha. Han passar i allt seriöst, haha. Jag förstår inte! Det vill jag ju också göra.. Sedan ringde Jonas till sin pappa och så åkte vi hem till honom och åt middag, vi satt och pratade jättelänge och hade det mysigt. Men nu är vi hemma  igen, och snart ska jag & Jonas gå och lägga oss.

Kanske ska berätta om gårdagen? Eller okej, kvällen.. Kvällen började med att Danne kom och vi hämtade hans vin, sedan kom Leo och så satt vi 4a, Jonas, Leo, Danne och jag och pratade jättelänge, om allt möjligt! verkligen allt mellan himmel och jord, haha!! Kvällen slutade med att vi fick följa med Leo hem, för mycket alkohol?! - Ehm, JA. Haha. Det var verkligen en mycket trevlig söndag!


en gammal bild på mig & Elin.

Måndag

Yes! Äntligen har jag skrivit klart all text till projektarbetet!!! Hur långt har du kommit Bella?

Jag och Jonas ska snart åka till Farsta! Berättar imorgon om gårdagen, fy fan vad kul jag hade det. Hahah. Jag, Leo, Jonas och Danne satt och snackade om allting som hade med barn, kärlek och sex att göra. En absolut lyckad kväll! Förutom en liten händelse. men den tar jag sen / Ida

En lördagskväll

Jag har precis masserat Jonas lite. Han tyckte det var jätteskönt, vilket jag kan förstå! Själv fick man ingen skön stund.. Haha! Nej då. Det kanske kommer, han lovade att han antagligen kommer göra det ikväll! Mysigt ska det bli. Snart ska vi ut och köpa lite gott och äta såhär på lördags kvällen. Sedan kommer Kevin och efter det Malin och James. Det ska bli jätteroligt! Egentligen skulle vi vara kattvakter idag till Baloo. Men det blir inte så.

Oj! Gud vad dimmit det är ute. Spökigt!!! Nu ska vi gå ner till ICA. / Ida

Oj vad gott!

Gud så sugen jag blev på tacos.. Eller vad säger ni?

Härlig bild som får mig att vilja ha sommar!

Lördag.

Jag sov hemma hos Jonas natten till idag. Det var mysigt! Men stackarn är lite sjuk! Idag ska vi kanske vara kattvakter igen, det ska bli jätteroligt, men vi får se hur Jonas mår lite senare. Och om han orkar osv. Hoppas!! Annars blir det nog bara en mysig hemma kväll. Imorgon är det fars dag och då ska jag hem till farmor och farfar och äta middag.

Orkar inte skriva mer just nu iallafall. Kankse uppdaterar lite senare - får se..

Bilder ifrån EMA 2008












Ljuva fredag.

Åh. Fy fan vad skönt (ursäkta mitt språk, men i det här fallet får man nog svära lite!) att Lars åkte ut. Robin E får inte åka ut, han ska vara kvar i finalen. Annars bojkottar jag Idol föralltid! Nu är det nog bara Johan kvar som är en utav de som är kvar på min "åka ut lista" haha. De jag tyckte gjorde de bästa framträdanden idag var - Alice, Robin E och Kevin. Någon utav de tre, ska och kommer stå i finalen!

Just nu sitter jag hemma hos Jonas och gör inte så mycket. Stackarn är lite krasslig och sådär, så vi sitter bara och myser. Om ett tag ska jag kanske massera honom med riktig masage olja och någon grej som hör till ett litet kit som hans mamma köpte förut! Skönt för Jonas. Haha, jag vill ju också bli masserad! *hoppas*

Igår var det EMA. Tokio Hotel vann en av 2 kategorier som de var nominerade i. (Best headliner) Bättre än ingenting, right?! På ett sätt ville jag att de inte skulle vinna något pris alls - för att de verkligen ska inse att de tappar fans här i Europa när de är kvar i USA och hänger hela tiden. De har gjort sitt nu! Kom hem. Kom hem till oss, era trogna fans! Och vad hahde Bill på sig?! Förlåt. Men en jacka med fjädrar, och hans kommentar till klädsen var "I wanted to fly to nignt" Mhmmm..? ja ja, jag har nog aldrig riktigt förstått mig på hans stil som han har nu för tiden. Den förra var så himla mycket mycket bättre!

Bilder ifrån galan igår.  Live ifrån Liverpool!




Bilderna får visa vad jag gjort senaste tiden.

Jag ber jätte mycket om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering. Men jag har ju som sat praktik, och det tar på en - som fan! Så jag har varken haft tid och ork. Men nu är det helg så det ska antagligen gå lite bättre, haha. Tänkte lägga upp lite bilder ifrån dagarna som har varit.








 

Tisdag

Sitter i skolan nu och har teori. Inte för att vi gör så speciellt mycket, haha. Men iallafall! Snart ska vi i klassen delas upp i 3 grupper och sedan väja ut ett kort som vi ska ha som inbjudan till våran studentskiva. Super! Nehe .. Nu ska de i studentgruppen välja.. Är det inte allas studentskiva? Right!? ....  Efter skolan ska jag träffa Jonas, och sedan ska jag åka och passa F. Cashflow, haha. Hur kommer eran dag att se ut?

Gårkvällen var rolig! Det började med att jag och Jonas var inne i Farsta och åt lite på Burger King, jag var ju så himla hungrig. Sedan ringde Kevin och så åkte vi in till stan, jag köpte ett par långa strumpor! Sedan satte vi oss inne på Harry B James för att Kevins kompis fyllde 19år, så vi firade honom lite. Efter att vi suttit där ett tag bar det av till Trångsund för att jag skulle hämta min religionsbok som låg hemma hos Jonas, och sedan åkte jag hem. Usch! Alltid lika tråkigt & tomt. Men framförallt, kallt, att ligga i en säng utan sin pojkvän.
 
Nu ska vi fortstätta med teorin. / Ida


Snart är det jultider!!!! och Jonas kommer inte vara hemma då.. *snyft* han ska till fjällen med sin pappa, hans fru & hennes barn och lämna mig i 8dagar. haha, fan, jag ville också följa med!! Så himla kul med fjällen ju, och åka skidor. Tur iallafall att han kommer hem till nyår!

Måndag

Nu ska jag och Jonas åka in till Farsta centrum och kolla runt lite. Kankse blir en liten tur in på Burger King, får se. Är väldigt sugen på det! Hörs sen. / Ida

Mirrors

Sitter och kollar på Mirrors nu med Anna och Danne. Jonas ligger och sover, tror att han börjar bli sjuk eller någonting.. Stackarn! Han brukar ju aldrig gå och lägga sig före tolv liksom. Ja ja, hur som helst. Jag pluggade lite idag på religionen, och jag måste säga att jag inte är helt lost i det jag läste. Förhoppningsvis går det lika bra på provet sm är om några veckor. haha! Nu är det bara samhällskunskapen kvar som jag verkligen inte förstår ett skit av. Jag menar, va fan är konservatism, socialism och allt vad det är våran lärare pratar omrs

Imorgon är det skola. Jag har verkligen inte lust, och jag hoppas inte att Jonas smittar mig, haha! Nej då. Men jag börjar faktiskt få lite ont i halsen, huvudet och känner mig bara lite seg. Kankse för att jag vet att jag måste gå upp tidigt imorgon? Jag vet inte. Förhoppningsvis så blir jag bättre till imorgon. Nej nu ska jag kolla lite på filmen tror jag! (och göra lite mat, jag är hungrig!) / Ida

Bilder ifrån gårkvällen!








Kanske lägger in bilder ifrån mobilen också, men lite senare. Orkar inte hämta den sladden nu!

Simple Plan / Zebrahead.

Jag vet att jag ser ut som ett, jag vet inte vad, på de här fotona. Men det får man göra när man står brevid en kändis! Haha. (Och Jonas ville bli övertäckt på alla bilder.)










Bider ifrån konserten.




Så, nu laddar jag inte upp fler (just nu iallafall) .. Lite bilder fick ni se iallafall, ahah.

Klassfotot: LP06B (dock inte alla)

LÖÖÖRDAG

Just nu gör jag ingenting! Snart ska vi äta, gott. Och efter det ska vi nog vara med Anna och Danne! Mysigt, hihi. Jag har saknat Anna jättemycket eftersom att hon har varit uppe i Sundsvall hela lovet och hälsat på sin syster, men idag ska vi äntligen ses. Det blev förresten inget bad på eriksdalsbadet idag heller, tiden är för knapp och Jonas skulle övningsköra. Bilderna ifrån konserten kommer jag inte kunna ladda upp heller, och det är jättetråkigt eftersom att jag vill ha upp de så snabbt som möjligt! Hah. Men men, får ladda upp de när jag kommer hem, sånt är livet.

På måndag börjar skolan igen, 2 dagar. Eller nu är det väll 1½ .. Jag ser inte framemot det, och speciellt inte att praktiken börjar heller med mina tidiga mornar. Usch! Något utan de braiga med det, är att det bara är 6 dagar kvar, och sedan är det "normal" skola igen, haha. Men det är mycket prov nu - religion och samhällskunskap vilket gör mig jävligt stressad eftersom att jag inte förstår ett skit av någonting! Får försöka börja plugga imorgon på religionen så att jag inte får IG. Nu är det mat / Ida
RSS 2.0