glöm inte:

det är verkligen en toppenhemsida! jag har redan tjänat ihop poäng så att jag kan klicka hem presentkort på antingen, Nelly, gina tricot, H&M, ICA och massa andra ställen. så klicka på bilden här nedednför så kanske du får ditt presentkort hemskickat snart!

Besök Gratis-Fashion.se

shopping!

fy fan vilket tråkigt väder det är asså! jag pallar inte göra någonting egentligen. haha. har skitont i huvudet också! btw så såg jag Alexander Rybak idag. (bilder kommer.) det ni, det är det inte alla som får. haha ;)

i förrgår shoppade jag. det blev:
jeans, gina tricot 499:-
(välbehövligt! och de satt perfeeekt)
t-shirt med tryck, gina tricot 99:-
vita hotpants, gina tricot 19,50:-
linne, H&M divided 69:-
hårspray, H&M 44:-
2 st strumpbyxor, H&M 79:-

jag är nöjd som f*n.
bilder kommer självklart.

when love takes over

10 smarta sminktips

1. Fuktmask.
Lägg en fuktmask innan du lägger på makeupen, det ger huden fukt och det blir ett bra underlag för makeupen.

2. Bas
Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det ger ett naturligt och fint resultat.

3. Löspuder
Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner.

4. Torra läppar
Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.

5. Torra ögonlock
Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga.

6. Applicera ögonskugga med pensel
Applicera ögonskugga med en pensel, och jobba bort linjerna med en större, ren pensel.

7. Böj ögonfransarna
Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.

8. Ögonbrynen
Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden.

9. Läppstift som håller
Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.

10. Festsnygg
För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Supersnyggt!

tatuering

den här tatueringen skulle jag vilja ha på foten.


rubriker är överskattade

sitter i soffan med Sofia. Jonas och Malin är ute på balkongen och pratar lite, sen ska Kim komma också. mötte Malin i farsta och köpte två stycken fanta för 64 spänn. fattarni hur dyrt det är?! hahaha. okej visst, pengar är inga problem för mig. men va fan, tänkt på alla fattiga där ute..

iallafall, sen tog jag och Malin bussen tillbaka till Jonas och nu sitter vi här.
btw, Jonas var skiiitsöt idag. han lagade middag! med förrätt och allt. jag fick inte gå in i köket eller nåt utan fick sitta på balkongen och så tog han ut Klick! så jag kunde läsa lite. och så kom han ut med förrätten som var vårrullar som han hade lagt i sötsur sås och sallad. och sen blev det varmrätt som var hamburgare, grillade grönsaker och pommes. åååh, min sötnos!

juste, jag måste färga mina hårförlängningar också. Tove, vill du hjälpa mig igen?
Sofia ska ta patent på att blanda salta fiskar och sodapops (blå flaskor!) sååå jävla gott och blanda.
nej nu ska jag vara social.

 pussis!
Malin hälsar att hon är bäst

lägenhet i lund.

sitter och kollar på the hills och Jonas lagar middag till oss. sötnos! idag gick v aldrig till jobbet eftersom att både jag och Jonas har ont i huvudet så vi bytte dag istället. skönt!

förresten. igår fick vi tågbiljetterna till Lund! det ska bli så roligt. och dessutom ska vi få låna en nyrenoverad och trendig etta i Lund och bo i under tiden. så jävla najs! kan det bli bättre? haha. nej.

igår kom Marcus hem till mig och sen åkte jag, Jonas och han hem till Jonas.  vi kollade på heartbreak hotell! haha. den är så jävla klockren.

nu orkar jag inte skriva med. puuuuss!

foo fighters - times like theese

Grym text och allt. åh! <3


rubriker är överskattade

Jonas och jag sitter och väntar på att Kim och Sofia ska höra av sig till oss. sen kanske vi ska åka in till stan eller så ska vi gå på fest i huddinge. känner inte riktigt för det men vi får se vad som händer.

Tove och Anna åkte hem för ett litet tag sedan. Tove färgade mitt hår, så nu äntligen är min hemska utväxt borta! me like. och sen klippte Tove Annas hår. haha! värsta frisörplacet.

åh, shit. jag är så hungrig! är jättesugen på kebab och vill åka in till gullmars och käka. skulle vara sktigott.
btw, finns här Carro om det är någonting. finner inga ord om vad som har hänt.

sugen på lite gratis shopping?

Besök Gratis-Fashion.se

Klicka på bilden för att komma till världens bästa gratis sida!

stockholm-lund

nu är det klart!
jag och Jonas åker ner till Lund och träffar Leo och Amanda den 6-9 augusti. sen ska vi även en tripp över till Danmark och kanske stannar vi där en natt. skulle vara skitmysigt!

fan vad kul det ska bli! och det är redan nästa vecka ju!

tusenbröder

nu ska jag och Jonas gå och lägga oss och kolla på tusenbröder. har ni sett den serien? vi började kolla ute på landet och nu vill vi kolla vidare! skitbra serie.



imorgon blir det farsta och så.
godnatt sötnosar!

petter - logiskt



jag älskar verkligen den här låten! den är helt underbar. jag har till och med sett den live faktiskt, på Rockbjörnen 08. jag har aldrig riktigt tyckt om Petter. men efter det här uppträdandet så  kan jag säga att jag ändrade min uppfattning totalt. all musik ska upplevas live!


vad tycker ni om Petter?

bebislycka och en underbar helg

nu är jag hemma igen och back in buissnes! haha. rätt skönt att vara hemma faktiskt, även fast dagarna ute på landet har varit helt underbart sköna!

i onsdags åkte jag och Jonas ut till landet. vi tog tåg dåva, och mamma, pappa och Mattias mötte upp oss i gnesta och sen åkte vi vidare till landet. direkt när vi kom hem så gjorde vi hamburgare, och de var nog de godaste jag ätit! och det tyckte nog allihopa också. haha! när alla ätit middagen så berättade jag och Jonas en hemlighet för min familj. (Jonas familj fick veta dagarna innan eftersom att vi träffade de innan min familj.) men jag kan inte säga vad det är för någonting här på bloggen förns det är helt klart alltihopa. sen blev det dags att gå och lägga sig.

torsdag. hände inte så mycket den här dagen, vi var på landet och Mattias och Jonas gick ner och fiskade. jag satt mest och kollade på tv och var med mamma och pappa.

fredag. malmamarknaden började! jag, Jonas, mamma och Mattias åkte då in till malmköping i god tid för att slippa all j*vla trafik som kommer under den här helgen. vi gick och kollade runt i stånden och hittade en massa söta bebis kläder! min moster ska ju ha barn i september och vi skulle träffa henne och hennes kille dagen efter så jag och Jonas passade på att köpa ett litet bebis set. så himla gulligt! så små och söta kläder, man ville bara att tiden skulle gå snabbt så att  vi kunde få se den lilla i magen istället! hur som helst så köpte vi en tröja där det står "det är jag som bestämmer" och byxor där det är ett tryck är likadant som övningskörningsskylten bara det att det står "övningsgår". haha! sen blev det lite krimskrams. chips och godis! vi passade även på att handla lite och jag köpte hårfärg! så äntligen ska jag färga bort den här groteska utväxten. det var förresten skiiitbilligt. 65 kr för en hårfärg från Schwarzkopf. sen åkte vi hem och så grillade vi.

lördag. vi åkte till mormor och Björns landställe! där var båda mina mostrar och ena min mosters kille/sambo. det var så kul att se lilla magen! vi började med jättegod middag och sen gick vi ut på promenad och efter det blev det efterrätt. och självklart med det en jättelång tripp dit. vi kom vid 16 och åkte hem vid 00 tiden. men det var jättetrevligt och mysigt som alltid :)

söndag. hände inte så mycket på dagen. jag och Jonas bestämde oss för att vi ska till Skåne nästa vecka och hälsa på Leo och Amanda. ska bli jätteroligt! så pappa ska boka biljetter till oss imorgon. sen skjutsade mamma och pappa oss till McDonalds där Sofie hämtade oss så fick vi skjuts hem. så snällt! :) och nu sitter jag här. haha.

BILDER KOMMER.

btw. såg alla era fina kommentarer

1b11b213d965d71bef7a6898e4d5423f.png

Kolla varifrån!

btw. såg alla era fina kommentarer också. ni är underbara kära läsare! men jag har inte kunnat acc de eftersom att datan är OTROLIGT seg. imorgon blir det in till "stora stan" här eftersom att det är malmamarknaden, och på lördag ska vi träffa moster och alla! mys! jaja, nu ska jag försöka hitta på nåt.
puss och peace! <3

är ute på promenad. det är skittrå

15a84164f2004bdec326fa6980b396da.png

Kolla varifrån!

är ute på promenad. det är skittråkigt här. Jonas och Mattias är ute och fiskar.. och jag har inte ett skit att göra. har lust att åka hem till nåt bättre.

landet!

hinner inte skriva så mycket mer nu än att jag ska ut till landet med Jonas om ett litet tag. datan är där ute så jag hoppas att internet är villigt att sammarbeta med mig så jag kan skriva lite inlägg. kameran kommer självklart med också!

dessutom så mejlade jag Emma Damm om att få köpa ett utav hennes linnen, starbucks. har ni sett den? om inte annat, klicka HÄR, (tröjan längst till vänster.) älskar verkligen det trycket och trodde att alla var slutsålda när jag fick till svar att et fanns en kvar i min storlek! gissa om jag blev glad! :D så när jag får min lön ska jag genast skicka över pengar till henne.  tack Emma!

jaja, nu blir det som sagt landet. kommer hem antingen på söndag eller på måndag. hare!

baksmällan

nu ska jag och Jonas sätta oss och kolla på baksmällan. har längtat efter att se den filmen! någon som har sett den och vet att den är bra?

TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett linne med tryck på Emma Damms blogg.
Klicka HÄR för att komma till tävlingen.



Såhär skulle jag matcha tillsammans med linnet till vänster.


en bra bild på mig iallafall

nu kommer alla mina nya läsare tro att jag är värsta bitchen som tror att jag är världens snyggaste och äger allt och alla. men så är det verkligen inte. jag måste nog ha några utav Sveriges värsta självförtroende.

men den här bilden hur som helst, tycker jag är jättefin på mig! haha. låter helt sjukt, och känns konstigt att skriva så eftersom att jag inte brukar prata så bra om mig och säga att jag är snygg - om inte på skämt då! nej men seriöst. jag älskar verkligen den här bilden på mig, tycker att den blev jättebra!


vad tycker ni?

I wish that you could be the one I die with

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
 If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
 If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't know why you're so far away
But I know that this **much** is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with

 And I'm praying you're the one I build my home with
 I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
 If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
 Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
 And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
 And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
 If I’m not made for you then why does my heart tell me that
I am Is there any way that I can stay in your arms?

svara!

Nu kära läsare, så skulle jag vilja att ni svarar på ett par frågor jag kommer ställa här nedanför när vi hittar till min blogg. Jag skulle bli jätteglad om ni svarade! :)

Hur hittade du till min blogg?
Vad tycker du om min blogg?
Är det något du tycker jag borde ändra på?
Vad är dina intressen?
Hur länge har du bloggat?
 Är det något speciellt du skulle vilja att jag skriver om?

PANIK! ny hårfärg.

jag har verkligen panik. jag behöver en frisör, eller någon i min närhet som man färga mitt hår + mina hårförlängningar. däremot så har jag inte bestämmt ännu vilken färg jag vill ha.  jag vet inte om jag vill ha ljusare eller mörkare. just nu har jag ljusare än min normala hårfärg, och det är så j*vla fult. speciellt nu när det är ca 5 cm's utväxt.

dessa hårfärger har jag haft! hjälp mig att säga vilken som är snyggast, please?

blond.


svart hår


chokladbrunt


kastanjebrunt

vill du ha fler läsare på bloggen?

vill du ha fler läsare på din blogg? klicka då på bilden nedanför. jag har precis blivit medlem, men jag har sett det bevisat förut, att det faktiskt fungerar.

vart tog sommaren vägen?

kom ut ur duschen för kanske en 30 min sen och har satt på mig lite nytvättade kläder. alltid lika härligt! :) idag skulle jag och Jonas ha åkt ut till landet, men vädret var ju inte det bästa så vi tar nog det imorgon istället.och förhoppnigsvis så är det bättre väder då. usch, jag hatar när det regnar. regn, regn och åter regn. vart tog den härliga sommaren vägen? jag vill ha sol och värme,  inte regn och gråa moln.


sommaren, vart är du?

just nu står Jonas mamma och gör lunch till oss, så snällt! undra vad det blir, hihi. senare ska jag hem och dra in sopptunnan och kanske packa med mig lite fler grejer som ska med till landet.

vad ska alla andra göra idag?

om du är intresserad av ny design gör du såhär:

läs hela infon.

innan ni börjar så är det viktigt att ni förstår att jag inte kan göra om eran header. jag har inte photoshopinstallerat ännu men snart så, och då ska jag hjälpa er med det också. i nuläget får ni "endast" hjälp med eran övriga design. om du absolut vill att jag ska göra in header ändå så kan jag erbjuda att göra den i antingen paint eller GIMP. vilket inte blir det bästa resultatet.

det här ska du skriva ner till mig.
- bakgrundfärg, (färgkarta) andra färger etc.
- typsnitt på inläggen, rubriken osv.
- om du vill ha bilder i menyn.
- förklara vad din blogg handlar om så att jag förstår.
- bifoga bilder som du vill ska vara med på din blogg. och förklara vart du vill ha de så att jag vet.
- dina inloggningsuppgifter (mail+lösenord). om du inte vill ge ut ditt "riktiga" lösenord så kan du byta det och ge mig det nya, sen byta tillbaka till ditt gamla.
- maila sedan allt detta till mig på [email protected]

det är viktigt att ni även vet att jag aldrig lämnar ifrån mig en design om jag inte vet att ni är nöjda. ibland kan det gå jättesnabbt att göra designen, allt det beroende på hur snabbt jag får kontakt med dig, innan jag ska kopiera in den i din stilmall & kodmall.

men, när jag är klar med din design kommer jag länka den i min blogg,
därför vore jag jättetacksam ifall du gärna håller koll på mig via bloglovin, det är alltid ett plus!

och som sagt, allt det här gratis.

behöver du designhjälp?

är din blogg trisst och ser ut som alla andras? har du valt en mall och vet inte hur man ändrar t.ex. bakgrundsfärg, får en header, ändrat typsnitt etc? skriv då till mig, jag hjälper dig gärna.

jag gör bland annat:
1. en hel design.
2. småfix som du behöver hjälp med.


och allt det här för 0:-

puss!

16 and pregnant

nu har jag fixat iordning mig för sängen. ska gå och lägga mig med Jonas och kolla på 16 years and pregnant. har ni sett det? om inte kan ni kolla på det gratis på MTV's hemsida. det finns många olika avsnitt, men jag länkar ett här så kan ni ju klicka vidare om ni vill se flera. klicka HÄR



nu blir det sängen.

gratismode!

ni har väl hört talas om gratismode? det är en jättebra sida där man snabbt och enkelt kan vinna presentkort, trisslotter, biolotter osv. och det är superenkelt också! det enda du behöver göra är att samla poäng genom att t.ex. gå in på olika hemsidor, svara på frågor etc. det låter väl enkelt? klicka här för att bli medlem och få ditt eget presentkort!

tävling!


Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄR! Sponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 quality, Puss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.

sminktips: dagar då du har ont om tid.

Dagar då du har väldigt ont om tid kan du applicera basfärgen och sedan hoppa över mascaran.

När du applicera ögonskugga nära ögonlockanten bör du ha dina öppen lite öppna och samtidigt luta huvudet bakåt. Detta gör att du enklare ser vad du göra och tillåter ögonskuggan att komma in i vecken.

För att skapa en mer äldre look bör du använda iriserande nyanser sparsamt.

Om du har uppsvälda ögonlock bör du inte använda iriserande eller frostade skuggor i ljusa färger eller vitt. Använd istället mer mjuka och matta färger.

Mascara
Experimentera med olika färger på din mascara - kanske brun, mörkblå eller grön. Använd alltid mindre maskara på dina nedre ögonfransar.
OBS! Om din mascara tjocknar när du närmar dig det sista i förpackningen kan du lägga förpackningen i varmt vatten. Detta gör att mascaran tunnas ut. Se dock till så att det inte kommer in något vatten i förpackningen!

Eyeliner
När du använder en ögonpenna är ett tips att öppna din mun lite grann och för att slappna av i ögonmusklerna. Detta gör det mycket enklare att applicera. Applicera din eyeliner så nära som möjligt och även lite på ögonfransarna för att förhindra en vit linje som lätt kan uppstå när man inte är noggrann.
LÄGG INTE på för mycket eyeliner eftersom det lätt får dig att se ut som en tjättbjörn tre timmar senare.

Ögonbryn
Använd alltid en färg som ser så naturlig ut som möjligt. Huvudsaken är att förfina, inte att skapa väldigt framhävande ögonbryn. Om dina ögonbryn är "låga" eller nära ögonen kan en blekning av dem "öppna upp" ansiktet. Detta är något som världens bästa makeupartister ofta gör. Överanvänd inte med färg på dina ögonbryn så att du istället för att fylla i mindre punkter istället ritar ett helt ögonbryn. Detta ser lätt väldigt tillgjort ut och inte alls naturligt.

KÄLLA

dagen på stan

aw, Jonas mamma var så himla söt nyss. hon frågade om hon skulle göra te till oss när vi kom hem hit och vi svarade ja. sen kom hon in med en korg också med kex och ost! så gulligt :)

idag har jag och Jonas varit inne i stora staden iallafall. jag lämnade tillbaka lånetelefonen jag fick när jag lämnade in min mobil, eftersom att lånetelefonen inte ens fungerade att ladda! tragiskt. men ja, nu är den inlämnad iallafall. sen väntade vi inne i stan på Kalle också, men han dök aldrig upp så vi gick och åt istället och efter det åkte vi hem till mig för att packa. imorgon eller på onsdag ska vi nämnligen ut till mitt landställe! ska bli jättemysigt och jag hoppas på superbra väder. Sandra, min moster ifrån Danmark kommer ju! och det ska bli så himla roligt att träffa henne och Thore (hennes sambo). inte bara för att vi inte sett varandra sen i maj, utan för att se hur stor hennes mage har blivit. i september kommer det ut en liten knodd!

förresten, jag och Jonas tog med oss guitar hero hit också, så vi kanske spelar det lite senare! woho, det var så himla länge sedan.


korgen med kex & ost och vårat te. gott! :)

staaaan

är i stan nu inne på en butik vid gallerian :) haha. testade den här datan & gick in. woho, tufft! aja nu ska jag och Jonas gå vidare för vi ska möta Kalle. pusshej

vad tycker ni om dessa bussar?





minnen, åh

förlåt mig bella. men jag var tvungen att lägga upp dom här!
minnen så ryser kan jag säga. underbara tider!



vi var så jävla sexiga. det finns 1000 bilder till, men jag orkar inte lägga upp.

lite låtar

Daniel Bedingfield - if you're not the one.


Erik Hassle - Feel good (hans tolkning av Olas låt)


Beyonce - Halo


Milow - Ayo Technology


Taylor Swift - Love Story


Janet Leon - Heartache on the dancefloor


Glasvegas-Geraldine

minnen, gamla som nya

anna skickade lite bilder till mig, haha. måste lägga upp de!


blondie

ibland saknar jag faktiskt att vara blond.


intresserad av ny bloggdesign?

har suttit och hjälpt Louize med hennes blogg i någon timme nu. tycker att resultatet blev helt okej, bättre än innan ialalfall. dock så ska jag fixa hennes header sen också när jag installerat photoshop igen. så ja, mer än det har jag inte gjort ikväll!

här är lite ego bilder jag tog nyss.


en tråkig lista bara

Namn - Ida
Ålder - 18
Bor -stockholm
Syskon - ja ett :)
Född - 6 september 1990
Ögonfärg - blå
Längd - 165 cm, tror jag.
Sko storlek - 37-38
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken - jugnfru
Hårfärg - brunt
Födelseort - Stockholm

DAGENS.
Låt - michael buble ~ everything
Saknad - Anna
Kläder - lilla linne och leggings
Underkläder - svart och röd.
Mat - än så länge ingen  faktiskt.
Köp - inget.
Göra sen - ingen aning.
Godis - choklad.
Pinsammaste - inget än så länge.

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp? - nej, fyfan..
Tycker du om godis? - ja lätt! ge mig en stooor påse och jag äter upp!
Hur många gånger i veckan äter du godis? - inte allt för många.
Äter du oftast nyttig mat? nja.
Tycker du att du själv är söt/snygg? ibland. det beror helt på håret, sminket, kläderna. men ibland kan man pricka rätt!
Du ger mycket komplimanger till andra? - ja, det tycker jag.
Är du nöjd med ditt förnamn? - ja
Du tycker att du själv är smart? -haha, sådär. jag är inte så snabbtänkt iallafall.
Vad är det sämsta hos dig? - humörsväningar.
Vad är det bästa hos dig?- tar allt som det kommer och försöker göra det bästa av situationen.
Har du bra självförtroende? - kan jag inte påstå.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? -inte lika mycket som förut.
Du tycker om att vara med tjejer? - jadå, men killar känns enklare att vara med.
Känner du dina grannar? - knappt. vi pratar väl någongång ibland.
Vad har du för färg på dina underkläder idag? - svart och röda.
 Äger du några Björn Borg kalsonger? - nej, men björn borg trosor.
Hur många? - kalsonger = 0 trosor = 2 par tror jag
Är du en Björn Borg-fjortis? - nej
Gillar du skolan? -  nej, men jag har gått ut skolan (y) så det spelar ingen roll längre.
Spelar du något instrument? - har spelat gitarr.
Sporter/aktiviteter har du gått i? - friidrott, dans, kör, innebandy. 
Har du några tatueringar - nej
Har du några piercingar? - öronen?
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - för ofta.
Tycker du om djur - ja, men dock inte smykryp! fyyy.

BRUKAR DU...
Sova - ja.
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - nej
Skada dig - nej
Klä dig i svart - ja det händer väl
Lita på folk - ja, oftast.
Skada dig med flit - nej
 Drömma mardrömmar - det händer
Gå i skolan - innan jag tog studenten, ja.
Gå i kyrkan - nej
Ljuga - inte ofta isånnafall
Vilja dö - har väl hänt.

HAR DU...
För många vänner - nej
 Någon annan psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - nja
Färgat håret - slingat, tonat, färgat.
Egen dator - nej
Gjort bort dig rejält - antagligen

 ÄR DU...
Snäll - oftast
Snygg - kan jag nog inte påstå.
Söt - kan jag nog inte påstå.
Kort - beror på vad man jämnför med.
Klantig - njaa, ibland.
Kär - Ja

harry potter - inte så bra betyg ifrån mig

jag har inte skrivit på ett tag, uselt! hah. men jag ska försöka bättra mig.

igår var jag och Jonas och såg den nya Harry Potter filmen. den började 23:59, alltså blev det rätt så sent igår. därför har jag precis vaknat, haha. hur som helst, filmen var inte den bästa. det var inte sen sämsta jag sett, men absolut inte den bästa heller. det kändes inte som att det hände speciellt mycket under filmens gång, och när det väl gjorde det så var den slut. så 2½ timme för ingenting kändes det som.

idag vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. antagligen så ska vi inte göra så speciellt mycket, haha. på torsdag kommer min kära och älskade moster ifrån danmark. och nu är hennes mage säkert jättestor! hon ska ju föda i september. den 8e! men jag hoppas på den 6e, fatta vilken härlig födelsedags present - en till kusin! åh, jag längtar tills jag får se hur lillen ser ut, även fast jag inte kommer få träffa den speciellt ofta.

love.

anna <3

lägger upp en bild på mig och Anna. för hon är världens bästa vän!

bilden är ifrån utekvällen i lördags.
fotograf: Elin

ny mobil?

godmorgon gott folk! sovit gott? det har jag iallafall.

Jonas ligger i badet men han kommer nog upp vilken sekund som helst. idag blir det inget jobb! tjoho. nej, utan det blir farsta, stan och sen lite chillkväll hos mig med några trevliga personer. det ser jag fram emot. det är ju sånt fint väder idag också!

jobbet igår gick lika dålit som alla andra dagar den här veckan.. så nästa gång vi jobbar ska Nico lyssna på våra samtal och hitta på någonting som vi kan göra.. haha.

btw, igår lämnde jag in min mobil på lagning. den har gått sönder igen.. så jävla tragiskt! men de har reklamerat den så jag kommer antagligen få en helt ny modell, en W715.

fin va?

nu ska jag fixa mig.
puss!

nu blir det stan.

här kommer lite bilder ifrån igår:





Gårdagens outfit.

igår

godmorgon! vet ni vad jag vaknade av idag? jo, att min älskade pojkvän står och hoppar i sängen så att jag ska gå upp. hahah! men upp kom jag iallafall, och det var ju det han ville.

nu sitter han och Kevin och spelar på ps3:t och jag gör inte alls mycket. har tvättat håret och sen ska jag till farsta och kolla runt lite. hann aldrig dit igår tyvärr. lite senare idag blir det jobb också, hoppas att det går bättre än alla andra dagar. det är verkligen inte en jävel som lyfter på luren. igår hade en kille som också säljer IForm 12 bearbetade utav 200 kort. surt! och jag fick folk som redan hade blivit uppringda och tackat nej. men jag fick 4 stycken iallafall. inte så jättebra med tanke på alla andra gånger, men iallafall.

nu ska jag käka någonting.
vad ska alla andra göra idag?

michael buble ~ everything

gustav i tokio hotel misshandlad

godmorgon! sovit gott? det har jag iallafall..  haha!

vet inte ifall jag hinner åka in till farsta idag men ska försöka. Jonas ligger nämnligen fortfarande i badet. haha. fisken <3. btw så läste jag precis om att Gustav i Tokio Hotel hamnat i slagsmål och fått åka in till akuten. visst, jag lyssnar inte på de så mycket längre, eller knappt någonting alls. men jag tycker fortfarande inte att det är okej. varken om man är känd eller inte. det är bara sjuka personer som hoppar på en oskyldig. (som Gustav tros vara.)

vilken hårfärg?

tror ni att den här hårfärgen skulle kunna passa mig?

massa kryssningar helt plöstligt

tänkte bara säga att du är jävligt äcklig och dryg. fyfan, du borde inte få finnas. du förstör så jävla mycket, vet du det? skulle helst av allt vilja se dig försvinna ifrån världen.

ursäkta för det där men ibland behöver man få ut sina aggritioner skriftligt. haha!
sitter och kollar på nåt tråkigt TV program som Jonas har på.. haha, kollar inte så jätte mycket. men lite iallafall. tror att det handlar om ufc. imorgon blir det jobb igen dårå, och sen så ska mamma och pappa beställa biljetter till kryssningen så får vi se ifall jag och Jonas följer med eller inte. skulle vara kul :)

dessutom så blir det en Kick-off på jobbet den 17-18 oktober fick vi reda på idag. och man hade fått ledtråden Anna. och idag kom jag på det.. kryssning! haha. självklart hade jag rätt (grym som man är) så ja, som jag skrev. 17-18 oktober blir det kryssning med jobbet. de står för alla kostnader. fan vad najs! och jag längtar.

pussis

spårlöst

sitter och kollar på spårlöst nu med Jonas. fast det är paus just nu, haha :) det handlar den här gången om två systar som försöker hitta sin mamma i Chile. och nu helt plötsligt vet de inte ifall de är biologiska systrar längre.. haha, spännande!

vi tog lite ifrån pastasalladen som Maud hade gjort också. så jävla gott!  imorgon kanske det blir någon typ av chillkväll hos Jonas! :) mys. nej nu ska jag hämta mer pasta sallad.

och förlåt för alla onödiga  små inlägg, hahah.
men aa, I know you like it!


kärlek

hör britney live NUUU!!!!

åååh, vad roligt! sitter i telefon med rebecka nu!!!!!! :D hon rnger ifrån britney och det är womanizer!!!!  åååh. tack älskade  rebecka <33<3'

spelar in så kanske lägger in sen :D

Har du problem att ta hand om håret?

jag tycker att det är jävligt tråkigt att du/ni inte ens hör av er.
vi försöker, skriver och frågar. sen får man ingenting tillbaka.
men då vet vi vart vi har varanda. tillslut orkar man inte försöka
flera gånger.


jag tänkte lägga in en liten bra grej om olika hårtyper som jag hittade på en hemsida jag brukar gå in och kolla på. (adress finns längre ned.)

Det finns en mängd sätt att få ditt hår att kännas, lukta och se ut som om du lagt ner en massa pengar och tid på det utan att den delen ha spenderat särskilt mycket av någotdera.

 Ett grundligt underhåll av ditt hår är det bästa sättet att hålla det i toppform. Byt ut ditt shampoo varannan eller var tredje månad. Använd borstar gjorda av djurhår hellre än syntetiska fibrer för att förebygga överdrivet mycket slitage på din hårbotten och dina hårtoppar. Låt ditt hår torka naturligt när det är möjligt för att hindra att ändarna slitas för mycket. Och mest viktigt av allt, besök din frisör regelbundet för att se till så att dessa slitna toppar klipps av.

Nedan har vi listat upp ett antal tips som får ditt förstörda, torra, kraftlösa eller feta hår att få en mjuk och hälsosam look.

Torrt och krusigt hår
Shamponera håret varannan dag; om du tvättar håret för ofta kommer det nämligen bli torrt och krusigt. De dagar du inte shamponerar håret bör du skölja håret noga och behandla topparna. Om din hårbotten blir fet mellan tvättarna, applicera endast shampo på toppen av huvudet och se till att du behandlar ändarna. När du torkar håret med en hårfön, håll håret rakt medans du blåser det torrt.

Fett hår
Använd schampo och balsam avsett för fett hår och använd endast balsam på hårtopparna. För väldigt fett hår kan du massera hårbotten med talk och genom att använda dina fingertoppar.

Livlöst, rakt och tunnt hår
Om du har ett väldigt fint, tunnt hår bör du använda ett skonsamt barnschampo med låg halt av renande medel. De flesta av oss med denna typen av hår längtar efter vågigt och en lyxiga lockar. För blommande kryllor som inte skadar ditt hår kan du tvätta ditt hår och sedan föna det torrt på en låg temperatur tills håret endast är lite fuktigt. Sätt sedan upp håret i hårrullar i 10-20 minuter. Om du inte vill ha klart synliga kryllor, kan du lätt maximera ditt hårs volym genom att enkelt samla ihop ditt fuktiga, nytvättade hår på toppen av huvudet med en gummisnodd (täckt med tygmaterial eller liknande så att du inte förstör ditt hår när du tar bort snodden). Torka sedan håret med en hårfön på en låg värme tills håret är torrt.

Förstört och slitet hår
Slitet hår är ofta resultatet av användande av kemiska behandlingar såsom hårfärgningsmedel och permanentning. Naturliga alternativ såsom hennafärger ger en mindre slitande effekt än vanliga hårfärgningsmedel. För mycket exponering av håret i solen och omgivande föroreningar kan också göra att håret blir torrt, skört och svagt. Håret är som svagast när det är blött. Borsta endast håret när det är torrt och kamma alltid håret med en bredtandad kamm.

Simmarhår
 Alla ni simmare som läser detta vet precis vad vi pratar om; grönt, torrt och hår med mycket klorin. Använd en simmössa. Tvätta och underhåll också ditt hår så fort du är färdig i vattnet. Använd ett djuprengörande medel avsett för simmare en gång i veckan.

KÄLLA

jobb, jobb och åter jobb

har kommit hem till Jonas nu efter jobbet. det gick väl sådär! det är verkligen ingen som svarar. fyfan, tragiskt! haha. men jag ska ju som sagt söka nytt jobb nu till hösten.

iallafall. imorgon åker Maud och Kjelle bort igen, haha. så hon har gjort pastasallad till oss och allihopa. handlat mat osv! så söta. och imorgon ska jag förbi farsta centrum en snabbis och kankse även träffa Tove.

Tove har blivit min och Jonas privata frisör kan man säga. hon färgar, klipper, slingar, snaggar. haha, you name it! och hon är så jävla duktig också. hon har ju ett litet frisörkit också, så söt. haha! så i helgen eller imorgon kanske vi tittar förbi där för en liten frisörtripp. måste nog börja ge henne lite pengar för alltihopa hon har gjort för mig (och Jonas också såklart.)

Rebecka ska ringa mig ikväll också ifrån Britney Spears konserten. ska bli spännande! Jonas syster Anna ringde ifrån hennes konsert igår med videosamtal, tyvärr kunde man inte se så mycket. det blinkade och brusade mest. dessutom så saknar jag Rebecka något enormt. min fina söta och älskade slickepott har varit borta ifrån mig aldelles för länge nu.

nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar.
love!

dagens



Jeans cheep monday.
Linne gina tricot
Tröja H&M divided

tisdag

nu ska jag strax åka in till stan och möta Jonas. sen ska vi åka och jobba :) ska bli rätt så kul. har ju inte jobbat sen i torsdags förra veckan. trivs så bra där, alla är så snälla! och ett plus är ju pengarna såklart ;) hahah.

imorse var jag och mamma och kollade mit konto där körkortspengarna ligger. jag hade fått in 6900kr där. bra ju! det räcker en bit på vägen iallafall. dock inte för hela körkortet ;) menmen.

ska även till farsta någon dag också. har hittat ett ställe som söker folk nu. så där kan jag börja i höst isånnafall! så jag ska skicka in mitt cv till de. grymt!

vad ska ni göra idag?

Vilken hud typ har du?

Din hudton kan vara antingen varm, kall eller neutral.
Det är väldigt bra att veta vilken hudton man har när man ska välja kläder, smink och hårfärg.
Rätt färg får dig att stråla och fel färg kan få dig att se trött och glåmig ut.

Den varma gruppen:
En varm hudton har en nyans som går mot gult/orange.
Venerna på handledens insida går mot grönt.
Du blir lätt brun i solen och sällan solbränd.
Du passar i varma färger (se färgschema nedan)
Ditt hår är antingen svart eller brunt (brunt med dragning mot rött eller koppar).
Dina ögon är bruna och din hy är oliv eller gyllene.
Ditt hår är blont till mörkblont. Du har bruna ögon och din hy är oliv eller gyllene.
Ditt hår är antingen rött eller ljust auburn med inslag av blont.
Dina ögon är antingen gröna eller bruna och din hudfärg är beige.
Ditt hår är rött till gyllenbrunt, din ögonfärg är blå och din hudfärg är ljust beige.

Den kalla gruppen:
En kall hudton har en nyans som går mot blått/rött.
Venerna på handledens insida går mot blått.
Du blir inte lätt brun i solen och du bränner dig lätt.
Du passar i kalla färger (se färgschema nedan)
Ditt hår är ljust till medelbrunt, du har antingen gröna,
hazelbruna eller blå ögon och du blir lätt bränd i solen (men har naturligt rosiga kinder).
Ditt hår är mörkt askblont, dina ögon är antingen hazelbruna eller blå och din hudfärg är ljus till mycket ljus.
Ditt hår är mörkbrunt, dina ögon är blå och du har en mycket ljus hudfärg som går mot rosa.
Ditt hår är ljusbrunt till medelbrunt, dina ögon är blågrå till ljusgröna,
din hy är ljus eller mycket ljus med en aning rosa på kinderna.
Ditt hår är rött eller mörkbrunt, dina ögon är mörkbruna och
din hy är ljus och med mycket rosa på kinderna.

Den neutrala gruppen:
Din hudton är både kall och varm eller ligger mittemellan.
Venerna på handledens insida går mot både blått och grönt.
Ditt hår kan ha vilken färg som helst och även ögonfärgen kan vara vilken som helst.
Du passar i de flesta färger och även svart och grått klär dig.

Tips!
Ett bra sätt att kolla om du är varm eller kall är att ta ett tyg i orange och ett tyg i starkt rosa och hålla dessa framför ansiktet.
Om du ser bäst ut i rosa så är du kall och om du ser bäst ut i orange så är du varm. Ser du lika bra ut i båda så är du förmodligen neutral.

  
Till vänster varma färger, till höger är de kalla.


Källa: Tikei

we can run away.

ligger i sängen nu.. helt själv! det känns så himla tomt utan min Jonas. men det är bra att vara ifrån varandra också. det är bra att sakna varandra lite ibland.

snart ska jag stänga av datan eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. jag och mamma ska nämnligen till banken och kolla hur mycket pengar jag har på mitt sparkonto. alla pengarna på det kontot ska gå till körkortet :). sen ska vi kanske förbi gullmarsplans trafikskola och boka in en lektion för nu har mitt körkortstillstånd kommit! typ 100år senare. men nu är det här iallafall.. haha.



btw. på fredag blir det kankse kryssning också med Jonas, Jerry, Emelie, Mattias, mamma, pappa, Carina och Peter. ska bli skitmysigt! en 12 timmars kryssning dock, men det är bättre än ingenting. skönt att komma bort lite också.

just det. jag måste ha hjälp med att färga min utväxt snarast. det är katastrof! jag mår dåligt varje gång jag ser mig i spegeln eller fixar håret. vill ha samma hårfärg som jag har nu eftersom att jag har hårförlängningar. vem är den frivilliga ängeln och fixar det här åt mig? Rebecka, Tove, Anna, Bella? Nån?


jaja, nu ska jag sussa.
sleep tight!

bilder ifrån utekvällen.





tack för en jättemysig kväll/natt.

pappas födelsedag!

sitter och väntar på att beck filmen på 4an ska börja nu. pratar med Anna samtidigt på facebook.

idag vaknade jag och Jonas klockan 09:00. fixade mig och Jonas hoppade i badet. sen åkte vi till farsta och fick skjuts hem till oss av mammi. väl hemma fick pappa en födelsedagskram, såklart! och sen gav jag, Jonas och Mattias presenten.

sen kom det lite folk. och så började vi äta tårta och fika. mamma hade gjort sockerkaka också som hon gjorde små söta bakelser av. haha! när allt folk gått och det bara var Carina, Peter, mamma, pappa, Mattias och jag kvar så fick jag för mig att jag skulle klippa gräsmattan! hahaha. vi har nämnligen köpt ny gräsklippare, så nu har jag invigt den också ;). sen bestämde vi oss för att Carina och Peter skulle äta här så de åkte ner till BEA och köpte lite mer mat.

och nu sitter jag här. 
min dag har varit jättemysig!
hur har eran kväll varit?

pics ifrån idag.

mammas sockerkaksbakelser. söta!


Stefan, farfar, farmor och Carina syns på bilden. även tårtan jag gjorde.


Peter och pappa bestämde sig för att såga ner det gamla körsbergsträdet.


home sweet home.


redo för farsta

har fixat mig nu och är redo att åka till farsta. mamma ska hämta mig och Jonas där :) och sen ska jag hem och göra tårta till pappi som fyller år. vet inte om jag skriver mer senare, men fotar lite gör jag nog iallafall. hoppas att vädret håller sig också så att vi kan sitta ute i trädgården eller på altanen :) skulle vara så himla mysigt.

vad ska alla andra göra idag? :)
love

grattis pappa!

grattis älskade du.
du är världens bästa pappa!
jag älskar dig, det vet du


kommer ihåg när jag lyssnade jättemycket på tokio hotel och både mamma och Mattias tyckte att det var skräpmusik och att Bill såg ut som en tjej. så varje gång jag satte på en låt eller gick och nynnade så skrek Mattias till mig att sluta. haha! och alla tyckte att jag skulle ta ner mina affischer jag hade tapetserat på väggarna eftersom att det var "jätte fult", men du sa att jag inte skulle skämmas och att du själv hade varit likadan när du var ung och lyssnade på bland annat AC/DC. och berättade när du hade åkt runt och kollat på en massa konserter med de.

eller när du spelar gitarr och jag sjunger :)

och sen kommer jag ihåg när jag och Mattias var lite mindre. vi hade haft gäster hemma och jag skulle promt hålla mig vaken. ni hade haft musik på också [tror jag] så jag hade somnat i din famn. sen bar du mig till min säng och stoppade om mig :)


bild ifrån spanien 07

Johan falk, grym film!

har precis kommit hem till Jonas ifrån ett litet biobesök med han och Anna. vi fick ett ryck och drog på den nya filmen Johan Falk. har ni hört talas om den? så himla grym film alltså. jag var tvungen att fixa mig jättesnabbt eftersom att tåget gick ca 30 min efter jag tvättat håret och ca 40 min efter vi reserverat biljetterna och var tvugna att hämta ut dom 1 timma efter (!!) och då satt jag fortfarande osminkad, haha.

väl på tåget sa jag till Anna att hon också skulle börja åka och det gjorde hon. men hennes tunnelbana var cp och går bara var 20e minut nu.. så jag och Jonas hämtade ut biobiljetterna innan. medans vi väntade på Anna så gick vi ner till stureplan och väntade vid svampen på en bänk. satt och pratade lite. Anna skulle komma lite senare så då gick vi upp och mötte henne. då var de även 30 min kvar tills bion skulle börja.

väl inne på bion var Anna hyper som få. jag och Jonas hade köpt en blockbuster meny. (!!) och för er som inte vet så innebär det 2 stora läsk, stor popcorn och stor chips. hahha! men vi åt upp alltihopa! Anna satt och sjöng och skuttade runt i stolen innan bion började, haha. du alltså

efter bion tog vi tunnelbanan till farsta och buss till Jonas sen. och nu sitter vi här och ska strax gå och lägga oss! pappa fyller år idag(13e juli) så vi ska  hem till mig klockan 12 och fira honom. sen ska Jonas jobba :). hoppas han blir för min, Jonas och Mattias present.

love, godnatt!

ny design

vad tycker ni om min nyna design?
själv är jag supernöjd.

tack Malin! det är en gratisdesign, men hade tröttnat på min gamla som fan så jag tog den här så får jag göra en ny under tiden.

utekväll.

god morgon! eller kankse.. god eftermiddag! haha..

har hunnit med mycket nu känns det som! har städat båda Jonas rum och bytt lakan i hans säng. skönt :).
gårkvällen var U-N-D-E-R-B-A-R. det var så himla länge sen jag var ute, och det var så jävla kul. roligt sällskap och trevligt ställe vi var på.

kvällen började med att Kevin, Anna och Elin kom hem till Jonas för att föra lite. vi började att göra lite drinkar, P2 och sen mixade Jonas ihop nån egen med malibu och cola. haha, den vart sådär men ändå helt okej :) dock slår den ju självklart inte P2, min favvo! den har så frisk smak.

vid 21 tiden så drog vi in till gamla stan där vi träffade Kalle och Simon, (födelsedagsbarnen! + Boros, men han träffade vi där inne.) Teddy, Jonathan och Mats. sen gick vi vidare till Cattelin som vi skulle till. vi stod på listan så vi ställde oss i en annan kö än den "vanliga".. det var rätt mycket folk direkt, men inte så farligt. det blev ju självklart mera sen.

vi köpte lite dricka och sen gick vi ut och ställde oss vid ett bord. och så dansade vi självklart en maaassa. både på stora och lilla dansgolvet. Jonas träffade sin gamla klasskompis Linus också och han bjöd mig på xcider och Jonas på öl. så himla snällt :).

sen träffade vi även Åsa, en tjej som jag träffade på en fest förut. så himla roligt :) vi bytte nummer och skulle höras om en liten parkväll. jag, hon, Jonas och hennes pojkvän Staffan (som också var på festen.)

vid 2 tiden började Anna få så sjuuukt ont i fötterna så att det inte ens gick att stå. så då drog vi till donken. där var det nåt jävla fyllechack som började snacka om att Anna hade snygga bröst osv. tillslut sa Anna åt honom att gå men han lyssnade inte så jag sa till och ba "hörde du inte, hon sa att du skulle gå?!" och då kontrar han tillbaka på j*vligt dålig svenska "din jävla tandställning, blänka åhh. gå" nåt sånt där. hörde knappt vad han sa! tillslut fick vi våran mat och kunde gå. då tog vi bussen hem till Jonas, men Anna och Elin gick av i gullmarplan :)

såhär såg jag ut igår. vet dåliga bilder, men vafan ;)



nya skorna och klänningen. dock syns inte allt så bra!

ny klänning & skor

har kommit hem till Jonas nu. snart ska jag börja fixa mig. :)

var som sagt i stan idag. Jonas och Mattias följde med! vi började på NK där Mattias hittade din keps. en svart gant keps, skitsnygg. så den fick han :) jag var ju trots allt "skyldig" honom en keps.. efter det drog vi vidare till H&M eftersom att jag hade fått ett presentkort utav Mattias som han inte använde.. och det var laddat med 200kr. jag gick in i tron om att inte hitta ett skit, (som vanligt.. jag är så kräsen :p) men det första jag ser när jag kliver in är en skiiitsnygg svart tajt klänning. och den finns i min storlek! fan vad glad jag blev. sprang till provrummet och testade den. satt som en smäck :)! vidare till kassan och skulle betala då hade mitt andra presentkort som jag fått utav Jonas pappa och hans fru, pengar kvar. precis 249:-, som klänningen kostade! bra eller vad? ;)

sen drog vi snabbt vidare till skopunkten och där hittade jag skorna jag ville ha. som finns i några inlägg längre ned :).  woho! så nu är jag veeeerkligen ännu mer taggad för en utekväll. skrev fel förut, det blir inte vanilla utan cattelin. eller något ställe på medis. men absolut inte 360. sätter inte min fot där! då kan man lika gärna slänga sig i gytjan! fy.

vad ska ni göra ikväll? :)

är påväg hem ifrån stan nu. lyckad

-e6269ba2f2f99e98fa96c7293ffe3d5.png

Kolla varifrån!

är påväg hem ifrån stan nu. lyckades hitta en keps till lillebror, en svart gant. en klänning och ett par skor. åh! ikväll blir det vanilla :-D pusshej.

donuts..

har bakat donutsen nu. hahahha, fyfan. typ det värsta jag har gjort! kan ju säga att det inte gick särskilt bra. men många blev det iallafall. 

snart ska jag och Jonas äta och sen ska vi vidare hem till mig. jag måste byta kläder och sådär. sen ska jag även ta med lite donuts till de :) hoppas de gillar dom.. haha!

vad ska alla andra göra ikväll?

vilken keps är snyggast?

har lovat att köpa en keps till min lillebror när jag får lön. och sitter och kollar runt lite nu! :) har hittat 3 stycken hittills som jag tycker är rätt snygga.

1a. Billabong 237:-


2a. Boomerang 285 :-


3a. Henri Lloyd 285:-

nya skor?

skorna jag kanske tänker köpa imorgon.
skopunkten: 299:-

3 BUCKLE PLATEAU från Skopunkten.com

ANNA ÄR UNDERBAR

anna, du ger mig så mycket styrka.
 du är världens underbaraste vän!
jag vill aldrig förlora dig. du är min bästavän
och jag saknar dig aldelles för mycket.

donuts

har kommit hem ifrån farsta nu och har ätit lite lunch. sitter och kollar på skor nu ifrån skopunkten och dinsko. är i behov utav ett par nya snygga högklackade skor. hittade ett par,  men jag har ju inte råd just nu. får bli när jag får min lön :).

imorgon blir det utekväll på cattelin (nya huset.) har hört att det ska vara bra. sen är vi även uppskriva på vanilla så vi kanske drar vidare dit sen. har aldrig varit där så det ska bli roligt att testa någonting nytt! me like.

nu ska jag nog baka donuts så älsklingen blir lite glad. 

<3

farsta centrum

har precis vaknat. ska fixa mig och sen dra till farsta med Jonas. haaaaare! :*

gullligt

haha, den här videon på den lilla reklamstjärnan Albin är så sjukt söt! nu ska jag och Jonas kolla  på Goal 3. pussen!

i am the rush

sitter och väntar på att en film ska bli färdig så ska jag och Jonas lägga oss och kolla på den. imorgon är vi lediga så vi kan gå och lägga oss skitsent om vi vill ;) najs. imorgon ska vi till farsta för Jonas skulle lämna in nått spel, haha. sen vet jag inte vad som händer. juste! jag ska ju göra donuts.

PUSS!

du togs bort ifrån mig aldelles för tidigt



du såg på mig, att jag var rädd.
hur kan någonsin vavra berädd?
jag fick låna ängel.

bilder ifrån de senaste dagarna.

tisdags


idag

bilder ifrån landet förra helgen :)



i hold on to this moment you know

har kommit hem till Jonas ifrån jobbet nu. hans mamma hade lagat sen middag till oss och dukat med lite ljus åt oss. så söt! haha. det blev lax, potatis och hollandesås med sallad. en favorit hos både mig och min baby :). har snackat med Elin lite om utekvällen på lördag.. vi ska tydligen till Harry B vilket varken jag eller Elin var så jättetaggade på. vi vill ju dra någonstans dit man kan festa loss liksom. så ifall Jonas får med sig någon kompis så ska vi dra till nåt bättre ställe :) jag tänkte på vanilla, men vet inte. har aldrig varit där så skulle vara roligt att testa nåt nytt. någon som har några förslag?

idag gick det lite sämre på jobbet. menmen! sånt händer. sålde bara för 270 idag.. däremot så var det jävligt dåligt med svar. hade ca 60 bearbetade utav 200 ringda. det är fan jobbigt asså. men det går säkert bättre nästa gång.

nu ska vi kolla på film.
PUSS N' <3

så jävla taggad!

jag är så himla taggad inför helgen. på lördag ska nämnligen åtmindstånde jag, Jonas, Elin, Kalle och Simon ut och fira Kalle som fyller år. fyfan vad jag längtar! det var skiitlänge sen jag var ute på krogen men nu ska det äntligen bli dags igen. hoppas att vi går till nåt najs ställe och i-n-t-e viper, det är så jävla skabbigt & bara till för mysko folk. (finns ju några normala, men det är knappt.) har tyvärr varit där några gånger, men det är fan något jag ångrar iallafall..  det enda som är bra med viper är priserna! sen kan man lika gärna dra vidare.

vilka ställen tycker ni om att gå ut på?
mina favoriter är:
- huset (som det var förut)
- toxic
- laroy
- fellows (var länge sen jag var där, men alla gånger har varit lyckade. & dessutom så var jag ute för första gången där på min födelsedag! :))

egentligen så skulle Sofie (min moster) tagit ut mig efter min student. (slutskivan var nämnligen på viper.. haha, så jävla skarrigt!) men jag orkade verkligen inte. det skulle ha blivit stureplan. antagligen magenta eller white. fan, ångrar att jag inte drog ut. menmen! felr chanser kommer ju sjävklart. hon är fortfarande "skyldig" mig en utekväll med henne ;) jag fick det nämnligen i present när jag fyllde år. haha! LÄNGTAR :*

Michaels Jackson - Beat it. fan vad coolt!


tips för dig med slitna hårförlängningstoppar

har du hårförlängningar som har slitna toppar? istället för att springa och köpa nytt istället så har jag ett tips till er. jag läste det för länge sedan i någon tidning att många kändisar gör såhär.

- tvätta håret med sköljmedel längst ut i topparna.
- det funkar att ta lite längre upp också, men absolut inte fööör långt upp.

eftersom att det är kemikalier i sköljmedel så kan ni först blanda ut det med lite vatten, det gör så att det inte blir lika starkt. dina hårförlängningar kommer blir mjukare och lent. OBS! ni får absolut inte dränka håret i det här varje gång ni ska tvätta det, för då kommer det att förstöras. och dessutom om du har syntet hår, gör inte det här! det ska man inte ens tvätta. utan det här fungerar endast på äkta hårförlängningar.

idag blev det hembakta donuts

idag ska jag baka donuts! spännande. Jonas har nämnligen en riktig fritös hemma så det kommer bli jätteroligt. hans mamma ska hjälpa mig lite också! :)

det här behöver du för att göra donuts.
* 1 ägg
* 1 dl socker
* 1 dl mjölk
* 2 msk smör
* 5 dl vetemjöl
* 1 ½ tsk bakpulver
* kokosfett
* strösocker

gör såhär:
1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölken.
2. Smält smöret och rör ner i smeten.
3. Blanda nästan all mjöl och bakpulvret. Vänd ner blandningen i smeten.
4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och arbeta i det mjöl så att degen blir fast.
5. Rulla ut till långa och smala längder. Dela degen i 15-20 cm långa bitar och forma till kransar.
6. Värm kokosfettet till 180 grader i en kastrull. Fritera några kransar åt gången tills de blir guldbruna.
7. Låt rinna av på hushållspapper och rulla i strösocker.

superlätt och klart :)
klicka här om du vill se hela receptet.

GRATTIS! :D

först måste jag bara passa på att gratta Bella och Henrik. de har fått en lägenhet i stureby! :D åh, fyfan vad roligt. och dessutom så är den grymt nära mig. tar a 3-4 minuter att gå. = jättebrafördåärvinäravarandra. hahah! jag är så himla glad för eran skull :D

sry för att jag inte skrev igår också förresten.  :$ men jag var skittrött och vi kollade på bilderna ifrån när Maud och Kjelle var i grekland så jag satt knappt vid datan igårkväll. jobbet gick bra btw. jag tjänade 630 (REKORD! :D) och Jonas 405. han fick en skiiitdålig lista.. han ringde 200 st och hade 30 bearbetade tror jag det var. och normalt fall kanske man har 70 iallafall. och dessutom så var 10 st utav hans 30 bearbetade felnummer. stackarn ;(

åh, jag kan verkligen inte sluta glädja mig åt Bella och Henrik. de som har letat så länge! och nu har ni äntligen hittat en som passar er bra :). det här är ni värda!

nu ska jag fixa mig lite tror jag.
<3

huvudvärk & jobb är ingen bra kombination

snart kommer Jonas mamma och Kjelle hem ifrån 2 veckor i Grekland. de kommer antagligen att vara pepparkakor. och jag som tyckte att jag var relativt brun iallafall. haha.. tji fick jag!

hur som helst, så har jag grymt ont i huvudet och det suger. för jag och Jonas ska jobba idag.. jag kommer fan dö! har knaprat tabletter igårkväll men det gick inte över och så tog jag en efter frukosten i morse. och ändå är den lika kraftig. jag vill verkligen inte skippa jobbet idag! jag vill ju ha pengar.. och jag måste kämpa! jag får inte ge upp så lätt.. men åhh..

"töntig tjej" tänker ni nu säkert. men jag lovar, att sån huvudvärk jag har nu.. har nog inte de flesta. när jag får ont i huvudet så får jag antingen lite eller JÄTTEont. om det går för långt utan att jag tagit någon tablett så kan det till och med vara så att jag får spykänslor och flimmer för ögonen. skitläskigt och jobbigt!

jaja, nog om mina i-landsproblem. nu ska jag lägga mig och vila lite tror jag.
c i a o <3

simpor och grodfötter

haha! satt och kollade runt lite på olika bloggar. och såg att någon hade laddat upp det här klippet ifrån en serie som gick när jag var liten. älskade verkligen det programet, men har aldrig riktigt kommit ihåg vad det hette. men nu hittade jag set iallafall.

kommer ni ihåg den här serien?

Paris Katherines tal under begravningen

oj shit. nu fick jag tårar i ögonen! har aldrig riktigt insett att han faktiskt har 3 stycken barn.. stackars de! och stackars hela hans familj..

R.I.P Michael Jackson. <3

pussis

det blir ingen farsta och globen idag. varken jag eller Jonas orkade det.. haha! så vi sitter fortfarande hemma och ska strax åka hem till mig för att sen åka till stan.

idag ska vi äta middag ute har vi tänkt. det blir kanske pong.. har ni ätit där? det är så jävla gott. älskar det!
nu ska vi till tåget.

looove <3

tjabbatjenahallå

godmorgon!

jag och Jonas har precis vaknat. han ligger i badet och jag ska fixa mig nu! sen ska vi gå ner och handla. efter det blir det farsta för det är fel på Jonas mobil. och sen Globen för att lämna in min mobil.. igen. så jävla surt att ingen jävla mobil håller nu för tiden. det är alltid någonting som är fel.

jaja, nu ska jag fixa mig.

världens finaste pojkvän

har precis kollat klart på en beck film men bebis nu.

vi kom hem ifrån jobbet vid 22 tiden som vanligt och gick först upp och fixade lite. sen kom vi på att vi behövde dipp och läsk till chipsen vi köpt på vägen hem ifrån jobbet. så jag tog lite pengar och tog hissen ner till affären previs utanför porten. när jag kom upp så hade Jonas släckt, men jag tänkte inte mer på det. gick vidare in i köket och ser att han tänt ljus i vardagsrummet och hällt upp chipsen i en skål, och även ställt dit två glas till oss. haha, sötnos! det var därför han hade släckt i hela lägenheten. ååhh, det är sånna där smågrejer som gör att man uppskattar allt så himla mycket mer!!!

du är det finaste någon kan få, och jag är så glad att just jag får kalla dig för min.

rätt gammal bild. men fortfarande så himla söt! Jonas och bebis-Baloo!


nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på swat! hah. puss n' <3

är på jobbet nu. segt! mår fortfar

-debc781a4d858c0e821b1577a9bf890.png

Kolla varifrån!

är på jobbet nu. segt! mår fortfarande inte helt på topp, men pengar behöver man alltid så jag pallrade mig iväg ändå. har sålt 1 hittills utav 7 bearbetade. resten utav de 50 jag ringt har inte varit hemma. jaja, nu ska jag fortsätta.
puss n' <3

privileged

kollar på privileged med Jonas nu. det är en grym serie! vad tycker ni om den? :)

ensam hemma

är hemma hos Jonas nu :) har gjort pyttipanna och sen ska vi dra in till stan! fick skjuts hem utav farmor och farfar ifrån landet. så snällt :) är btw ensam hemma nu i typ 2 veckor. fan vad najs! det kanske blir en liten chillkväll hos mig då! :)


hinner inte skriva så mycket mer nu.. vi ska dra och jobba sen! ciao.

. sitter och kollar på tv nu. Jona

1c0046b3e3ad5e2b8c372d8cef081d73.png

Kolla varifrån!

 

. sitter och kollar på tv nu. Jonas och Mattias har datan, haha. btw så saknar jag Anna nåt enormt + att jag börjar bli sjuk, inte kul för jag ska jobba imorgon. jaja! måste bara tillägga att jag är avundsjuk på Amanda som har träffat Ashley Olsen. (för er som inte vet så var jag lite besatt av henne och systern MK i yngre dagar. mina väggar var liksom tapetserade med de) nej, nu blir det sängen och en jävla massa alvedon.

måste tillägga att Jonas är världens bästa och jag kan inte förklara med ord vad han betyder.. utan dig känns allt meningslöst!

kiss n' <3
(bild ifrån badet igår.)

 

27 dresses

sitter på landet nu! Mattias och Jonas är ute och fiskar lite. haha. själv sitter jag och kollar på tv och äter chips! varför jag bloggar på bärbara datan nu och inte mobilen är för att internet på datan varit skiiiitsegt innan.. men just nu är det faktiskt helt okej snabbt! haha.

ska inte skriva värsta långa inlägget, det orkar jag inte. klockan 21:00 ska jag iallafall kolla på en film som heter 27 dresses på canal+.


imorgon åker jag och Jonas hem också! båda två är ensamma hemma då så vi får se vart vi hamnar under natten. btw så ska vi jobba imorgon också. najs som fan :)

nu blir det tv.
c i a o < 3

. fortfarande på landet. jag baka

0-6395e2071f54a02ba29bf7772df6e8b6.png

Kolla varifrån!

 

. fortfarande på landet.
jag bakade bullar idag istället. orkade inte igår och sen blev det försent. så nu ligger en plåt bullar i ugnen och en till ska in snart. efter det ska jag ta in kransen jag gjorde, som förövrigt också är på bilden, hah. nu ska jag tvätta håret sen ska jag nog gå ner till sjön och bada. farmor och farfar är där!
c i a o <3

 

. det här är då mitt första mobilb

0-23a94265c48b36e64775f0126b286c97.png

Kolla varifrån!

 

. det här är då mitt första mobilblogginlägg. (långt ord det där, hihi).. är på landet nu och ska snart baka bullar. Jonas och Mattias fiskar! + att idag var vi ute med båten (bilden är därifrån.) och sen badade vi. nu ska jag baka.
c i a o & ha det grymt. <3

 

mina köp idag. nu åker vi till landet!





översvämning i källaren!

vaknade utav åskan imorse och kom på att jag hade mitt linne på tork ute på tvättlinan. haha! så jag sprang upp och tog in den. ringde även mamma och frågade om jag kunde göra något innan det började regna, och hon sa att jag skulle ta in utedynorna till utemöblerna. så det gjorde jag! när jag kom in började regnet ösa ner! fan vilken tajming asså.  

när mamma kom hem så gick hon ner i källaren för att göra nåt och då visade det sig att det blivit stopp i avloppet och vi var tvugna att rensa. det hade nämnligen läckt vatten över hela golvet.. det var heller inte lite vatten utan kankse ca 1 cm högt. illa! men nu är det fint där nere igen och nu har solen kommit! finally. woho :*

ska äta frukost och sen blir det stan en snabbis med Jonas. sen ska vi hem och packa Jonas grejer till landet och sen hem till mig igen och åka till landet.

vad ska alla andra göra i helgen?
c i a o < 3


just nu.

shorts

de här shortsen vill jag också kolla på. hoppas de finns :)


imorgon blir det landet till på måndag. så kommer nog inte skriva så mycket nu innan måndag. men ni får ha det så bra! pyss

gladiatorskorna

har suktar efter ett ar sånna här såkallade gladiatorsandaler hela sommaren och nu har jag hittat ett par som jag verkligen tycker om. de här får de bli! ifrån skopunkten för bara 349:- .. kankse till och med drar in och köper de imorgon. vem vet? haha. pappa sa även att eftersom att Mattias fick ett par joggingskor för 2300:- idag så kunde de köpa ett par skor till mig med om jag ville. så jag får visa de dessa skor och så får vi prata lite.

fan älskar verkligen de här skorna! så snygga!
vad tycker ni om dessa skor?



Tokio Girls

hahaha, så jävla klockrent.

en liten uppdatering. mjaow!

just nu sitter jag hemma och kollar på när Mattias och Jonas spelar fifa. haha! inte så kul, därför jag sitter vid datan. tänkte uppdatera lite nu också eftersom att jag inte har gjort det på ett bra tag känns det som. förlåt sötisar!

i varje fall.
igår var jag och min älskling inne i stan och kollade runt lite på rean. jag kollade på en massa skygga kläder på gina och la undan lite för att gå och ta ut pengar och kolla ifall jag hittade någonting som jag gillade bättre. haha! sen gick vi förbi Carlings och Jonas ryckte direkt in mig där eftersom att han vill att jag ska köpa jeans. han tjatar alltid om att jag passar så bra i det, haha. sötis. så vi gick in iallafall :).. och väl inne hittade jag en massa snygga jeans, både på rean och normal pris. det slutade med att jag hade ca 10 jeans inne i provhytten och vissa var för små, vissa förstora osv. tillslut sa Jonas till en utav de som jobbade där och bad om hjälp. jag tyckte att alla jeans fick så myket väck som jag hade inne i hytten så då kom en kille som jobbade i butiken med ett par jeans till mig, "sommarjeans", som slutar lite ovanför vristen. så jävla snygga och de sitter tajt, precis som jag vill ha det. däremot var de inte på rean och då hade jag inte råd.. men världens bästa och sötase Jonas betalade 400kr utav jeansen till mig. SÅ JÄVLA SÖT! :D fan vad jag älskar dig!!! antagligen så blev han väl skitglad för att jag skulle köpa jeans ;) sen drog vi vidare till burger king och köpte lite mat och tog med oss till jobbet. gick skitbra där också!

idag vaknade vi hemma hos mig klockan 9. jag hoppade direkt in i duschen och fixade mig sen osv. vi skulle nämnligen gå skjuts till farsta centrum och jag skulle få 300kr. perfekt till massa utav rea kläderna på gina! jag och mamma drog dit medans Jonas och Mattias gick och kollade på lite annat. jag och mamma provade en massa fina plagg och båda köpte 3 plagg var. haha! alla på rean. fan vilka kap vi gjorde.

idag köpte jag:
- en rosa body, gina tricot 64,50:-
- ett vitt linne, gina tricot 79:-
- en vit kjol, gina tricot 99,50:-
MJAOW!

efter farsta drog vi vidare till trångsund för att dra ner till sjöängen och bada & sola lite. så jävla naajs! vi gick först ner till ICA och handlade lite lunch vi skulle ta med oss. det blev grillad kyckling och potatissallad. efter det tog vi bussen till Robin för att gå därifrån till sjöängen och där låg vi på gräset och stekte sen knatade vi ner till sjön och badade. så jävla najs dag! m e l i k e

Mina nya jeans och nya vita linnet ifrån gina. +en liten ego bild

playan

Har inte uppdaterat på länge och hinner inte det nu heller eftersom att jag ska ner till playan! men skriver sen tror jag!

pyyyss !<3
RSS 2.0