Svar på tal til "Catrin"

Hej allihopa.

Sitter och har rast på jobbet just nu. Ringde ungdomsmottagningen tidigare idag, och jag har fått en tid nästa torsdag klockan 13:30. Vilket betyder att jag måste gå tidigare.. Vill egentligen inte, eftersom att jag var ledig förra fredag, ska vara borta nu på fredag och gå tidigare nästa torsdag nudå.. Men det är ju faktiskt viktiga saker det handlar om! Hur som helst så ska jag gå ut efter att rasten är slut. Alla barnen på min avdelning är utomhus till mellanmålet!

Catrin frågade en sak i något inlägg tidigare:
"Varför umgås du aldrig med Anna längre?"

Svar: Hej "Catrin" (skriver "" eftersom att du heter något annat egentligen. Känner igen din IP adress). Det finns väl ingen speciell anledning till att jag inte umgåtts med Anna på länge. Jag jobbar, jag har varit i Göteborg och det var mycket att tänka på inför resan osv. Och dessutom så finns det inte alltid tid för allting här i världen, även om man vill. Jag och Anna är alltså inte osams eller så, vi pratade senast när jag var i Göteborg då hennes mamma fyllde år.
Kommentarer
Postat av: wifey

WTF? haha. ignorera bara sånadär kommentarer:p tönterier :p

2010-03-10 @ 15:45:33
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback