min underbara daaag hittills!

tjoooo, sitter hos Robin! Jonas och han är och hämtar mat och sen ska vi grilla! så jävla gott.

idag kom Anna hem till oss vid 9 tiden och plingade på, hhaa. sötis! vi åt frukost tillsammans och sen gick vi ner till ica och handlade mat till sjöängen där vi skulle bada. det blev tonfisksallad för mig och Anna och hallouimi (stavning?) - sallad för Jonas. fan vad varmt och skönt det är.. badade för första gången idag också! så jävla skööönt.

efter badet åkte vi in till stan. sen mötte vi upp Kevin i centralen. jag och Anna gick lite i våra affärer och Jonas, Kevin och Robin (som de mötte upp sen) kollade i sina. Anna hittade skitmycket saker, och jag "bara" ett rosa linne ifrån gina. så snyggt. rätt slappt och skönt nu till sommaren. den funkar både till shorts, leggings och bara till bikini om man vill det också. me like!

lite senare ikväll blir det kvällsdopp, najs. längtar! jag älskar att bada, och jag älskar sommaren så jävla mkt. mjao!

unendlichkeit

har precis kommit in ifrån balkongen. jag och Jonas har ätit lite sen middag! :) vi grillade majskolvar, gjorde vårrullar och några mexican fire spet, eller vad det nu hette! haha.

nu har Robin kommit och vi ska spela Buzz! yeah. haha. jobbet gick bra också.. jag fick 315:- och Jonas 360:- .. bättre än 0 iallafall. imorgon blir det stranden med Anna, Jonas och kanskse Robin. fan vad mysigt!

love <3

Anna Linnea Joline Gustafsson

Ville bara passa på att tillägna några rader till min fina vän Anna.

Egentligen är det helt onödigt att sitta och skriva det här, för du vet redan hur mycket du betyder. I vintras när jag mådde som sämst var du alltid där för mig. Och det var väl där vi började bli riktigt tighta. Utan dig vid de tiderna så hade jag aldrig överlevt! Det kan jag lova. Du var den enda som förstod, den enda som jag kunde prata med utan att det kändes fel. Du fick mig alltid på bra humör och det får du fortfarande. Du är mitt solsken, mitt ljus, Anna. Du är min bästa vän och jag har aldrig varit med om någon vän som har så stort hjärta som du har.  Du är en helt underbar vän och du är värd det bästa som går att få utav allt.

Jag älskar dig. Mahal Kita <3


en måndag

Har precis sytt på knappen på mina shorts som lossnade igår. haha! jag har även hunnit duscha och läst igenom mina papper om den nya tidningen som vi ska sälja nu på jobbet. hoppas att det går bra :) det är ju alltid ovant i början.

Igår var vi som sagt i flatenbadet. skitmysigt! dock var vi inte där så länge.. jag, och Jonas mötte Anton i centrum och tog bussen till farsta centrum. Simon och Danne hoppade på. sen tog vi 181 mot skarpnäck och gick av vid nån konstig väg för att ta 816 bussen. haha! väl framme så kom inte bussen förns om 30 min, så vi gick två stationer. tillslut kom bussen och den var proppfull och skollhet! haha. väl vid flaten träffade vi Anna, min babo. även hennes systrar Freja och Jessica och hennes två barn. Anna hade med sig Joline också, sötis. jag badade inte, även fast det var grymt skönt i vattnet (!), nej utan jag och Anna gick ner och doppade lilla Joline tillsammans. hon är fan den sötaste ungen jag sett, gosis!

efetr kanske 1 timma åkte vi hem till mig och där skulle vi äta en jättegod middag. till förrätt blev det toast skagen. till varmrätt hade mamma och pappa gjort grillat kött, pommes frittes, grönsaksspett och grillade majskolvar. så j*vla gott! jag åt tills jag storkna, det vill jag lova! och till efterrätt var det glass! det var jättemysigt verkligen  :) och i helgen kanske vi allihopa ska ut till mitt landställe om vädret fortsätter såhär. *hoppashoppas* .. då ska jag sola jääärnet!

nu ska jag fixa mig. ciao <3

Flatenbadet rockar fett

Nu sitter jag ute på balkongen hemma med Jonas och familjen. Skitmysigt :) Vi har ätit lite toast skagen och nu håller vi på att grilla grönsaker och sen blir det kött och pommesfrittes. Så gott! :)

Idag skulle jag och Jonas egentligen ha gått på bajenmatchen, men vi fick ryck och drog till Flatenbadet istället. där träffade vi Anna, Danne, Simon och Anton och även lilla söta Joline.

Nu ska jag duka men jag skriver senare sen :) <3

slurk och soffis

Måste länka till Kims blogg.
Klicka här

Och sen måste jag säga att  Sofia gör väldigt fina bubblor! :D

Texas Long Horn

Jag och Jonas har precis vaknat. Haha! Han ska hoppa i badet och jag ska fixa mig.  Sen vet jag inte vad vi ska göra.. Vi ska väl kanske på den där dagsfesten på Lidingö. Är inte speciellt sugen, men aa vi får se helt enkelt. Ikväll däremot blir det resturang på Texas Long Horn!

Längtar.
<3

musik

Btw. Har lagt in en helt ny spellista på min iPod här på bloggen :) Och dessutom har jag ändrat utseende på den så att den ska passa in. Grymt va?

Natti! <3

Det var ett stort misstag att låta dig gå..




Några bilder iallafall..

film dags

Nu ska jag och Jonas gå och kolla på film. Mys!!!!!! Hörs imorgon.
Pyss n' <3

Bilder ifrån dagen


Var i farsta med Jonas som sagt. Hittade snyggaste datan eveeeeer!


Jag och Jonas köpte Buzz. Älskar de spelet! :D


Väldigt seriös bild, mhm.., men det bjuder jag på! våran stora, läs enorma , chips påse.

Och Ben n' Jerrys

Ben and jerrys och Sverigematchen

Bella har precis åkt hem. Men Kevin,  Simon och Anton är fortfarande kvar här :)  Vi sitter och röker vattenpipa för ovanlighetensskull liksom.. Kvällen var iallafall skitmysig. Mötte Bella vid 18 tiden och sen gick vi och köpte chips och Ben and Jerrys nya sorbet. As god. Den tog slut rätt snabbt faktiskt, haha. Sen fixa jag hennes blogg och kollade lite på matchen såklart. surt att sverige förlorade!..

Ska gå in till grabbarna nu tror jag! Imorgon blir det dagsfesten på Lidingö tror jag, och sen middag på resturang med Jonas, Kim och Sofia. Mys! :D

(kan inte lägga upp bilder nu tyvärr..)

sverige - england

Har varit i farsta en snabbis med Jonas och sen kom Kevin dit. I farsta köpte vi ett skiiiitroligt spel.. Kan dock inte avslöja eftersom att Bella ska komma hit och jag vill att det ska vara en hemlis. efter Farsta gick vi ner och handlade middag, grillad kyckling och potatissallad. gott! :) sedan blev det även lite basprodukter som man alltid behöver ha i kylen.

Ikväll kommer det lite folk hit för att kolla på sverige matchen. hoppas fan att de vinneeer!
Nu ska jag vispa lite grädde eftersom att vi ska äta kladdkakan.

pyss n' <3


Jag och Bella ikväll dåva. Right?

ibland gäller det att våga satsa

Nu blir det sängen. Hoppas att huvudvärken och "tjejvärken" går över till imorgon, för då ska jag till stan/farsta med Jonas och kolla runt lite. Hoppashoppas. och dessutom så hoppas jag att jag får sova hela natten nu. Igår vaknade jag nämnligen upp flera gånger av att jag hade så himla ont i magen.

nog med klagande. godnatt och sov så gott :)
pyss n' <3


Inte den bästa bilden. Men så ser våran säng ut iallafall. Haha!
Den ser skitliten ut  :o men det är en dubbelsäng, var bara tvungen att säga det.
hhoho :** pussssss.

R.I.P Michael Jacksson

gick in på aftonbladet precis och fick reda på att Michael Jacksson är.. död!


Allas våran king of pop!

NY DESIGN!!!!

Ny design på bloggen. Grymt tycker jag :) Tycker ni att det blev fint?

Såhär såg det ut innan.

Jonas ligger i badet. När han kom hem ifrån träningen så hade jag gjorde en jättegod grej :) det består utav philadelphia, tacosås, gurka och tomat som man äter till tacochips. det är hur gott som helst och jag tycker alla borde prova det! För det är huur lätt som helst faktiskt. Klicka här om du vill veta hur man gör.

Idag har jag gjort absolut ingenting med tanke på min såkallade "tjejvärk" och huvudont. rätt skönt att bara ha varit hemma hos Jonas, men samtidigt långtråkigt när han var iväg på träning. haha :) jag kollade då på supersize vs. superskinny! fyfan vad jobbigt det måste vara att vara sååå tjock/smal. visst, jag är också smal absolut inte som de.. det finns två olika smal, fult och snyggt. jag måste nog säga att jag är mer åt det snygg-smala hållet än det fula. haha! lite självförtroende måste man ändå ha..

okej, nej nu vet jag inte riktigt vad jag skriver längre. börjar nog bli lite trött! nu ska jonas ha datan.
pyss n' <3

inga ord kan beskriva..

Jag har aldrig älskat någon lika mycket som jag älskar dig. Det går inte att beskriva hur mycket du betyder, Jonas. Jag vill aldrig vara utan dig igen, och jag hoppas att det inte blir så heller. Du är luften jag andas och jag vill dela hela mitt liv med dig. Tack för att du finns och är just den du är!



Våran låt, älskling.
Sum 41 - With me

färga min utväxt, tack?

finns det någon som är bra på att färga utväxt som jag känner? Anna, Tove, Maria, Malin, Bella? nån? haha. jag är fan desperat..

mensvärk

jag är väldigt rastlös. haha! shit vad tråkigt jag har. det är så himla fint väder, men jag har sååå ont i magen och huvudet så jag ligger bara hemma här hos Jonas och är inne på datan. han och Kalle sitter och spelar någonting tror jag, haha.

igår gick väl jobbet sådär för mig alltså. men det var bara för att jag fick byta tidning och sälja.. sålde ju pc tidningen innan och nu ska jag sälja en tidning som heter iform. det är ju självklart svårt första gången/gångerna. men jag kommer in i det. för älskling gick det däremot skiiitbra. haha! :D han är så duktig. sammanlagt har vi nu ca 7000 kr. me like.

nu ska jag fortsätta läsa min bok, för den är grymmast.
pyss'n <3

jobb dax.

Nu drar vi vidare till jobbet! Pyss hej.


Flickan som inte fick finnas

Juste. Glömde faktiskt skriva att jag har börjat läsa en bok. En sann historia! As bra. Har bara läst 20 sidor än så länge och är redan helt fast. Alla borde läsa den tycker jag :)



"Paret Ferdinand och Alice Lundström har fått en välskapt son och får besked att nu blir det inga fler barn! Vetenskapen luras och lilla Ethel föds några år senare. Detta kan modern aldrig förlåta vare sig dottern eller vetenskapen. Modern lider av ständigt upp- eller nerhumör, och när allt går helt överstyr hamnar hon alltid på den sk Tokhyllan utanför staden med diagnosen sockerkoma , och då först får familjen en chans att sova och vila sig. Ethel läser sin mamma in i minsta suck och försöker handla därefter för att inte få stryk, vara tvungen att rensa ogräs hela natten eller bli utelåst i det kalla förrådet för att sova. Denna oönskade, misshandlade flicka har olika strategier för att överleva och några personer som älskar henne, men trots det brister allt en dag för henne. Detta är en tragisk självbiografi med mycket svart humor som griper tag i läsaren från första stund."

hunnit med mycket idag

Har precis ätit lite frukost/lunch. haha, aaas gott! Från och med nu och 2 veckor framöver är Jonas ensam i 2 veckor :).

Måste skryta lite också. Har nämnligen hunnit med jättemycket saker idag. Jag har
- Ringt vårdcentralen. Eftersom att jag tror att min urinvägsinfektion har kommit tillbaka. *snark*
- Tvättat en tvätt i maskinen.
- Bakat kladdkaka.




Idag blir det jobb. Det blir nog najs. Hoppas fan inte att jag eller Jonas hamnar på bamse tidningen för den verkade inte sälja så jättebra.. Haha. Usch! Nu ska jag gå och kolla ifall solen har kommit till balkongen. Då ska jag nog gå och sätta mig och sola. Sen ska jag stoppa in kläderna i torktumlaren. Wohoo.

Ciaoo! <3

den nakna sanningen

Bilderna är ifrån förra året, dagen innan jag och Jonas + min underbara familj åkte till Spanien :)

out of the darkness and in to the sun.

Godkväll.

Idag har jag och Jonas som sagt jobbat. På två dagar har vi nu sammanlagt tjänat ihop 2000kr. That's goood! Haha. Däremot så tänker vi nog spara pengarna och inte åka bort någonting nu i sommar. Utan det kankse blir nu i vinter :) Kanske blir en massa grönan besök och nya kläder istället. Sånt är alltid roligt det med! Sen så har ju jag landställe och Jonas syster med som vi kan få hänga på om vi vill. Och det låter ju också lockande.

Imorgon klockan 04:00 kommer Maud och Kjelles taxi till Arlanda och sen bär det iväg till Grekland för de. Åh, vad härligt! Snacka om att jag är avundsjuk. Men dåf får vi lägenheten för oss själva i 2 hela veckor. Det är inte heller fy skam! :) Haha. Imorgon blir det även lite mer jobb, och likaså för hela veckan ut.

Jaja. Nu ska jag spela lite sims 3.

Lite bilder de senaste dagarna.

Lördags


Söndags


Måndags



Kärringbadet igår. (måndags)

tiiiiisdag

Gårkvällen var jättemysig! Ska lägga upp lite bilder när jag får de utav Maria. Haha. Hinner knappt skriva nåt nu heller .. Tragiskt! Men vi ska äta och sen ska vi till jobbet. Money money! Me love.

Ville bara tillägga också att Anna är världens bästa vän och hon är värd det absolut bästa som går att få! <3

Vattenpipa och grillkväll!

Jobbet gick skiiiiitbra. Hinner inte skriva nåt! Haha. För nu ska vi ner till kärring och röka lite vattenpipa med lite trevliga människor och grilla osv. Fan vad mysigt!

Jag älskar sommaren.

jobb

Hinner knappt skriva någonting nu. Ska äta middag, fixa mig osv. Sen ska jag & Jonas åka och jobba. Hörs kankse senare ikväll!

Nu ska jag fortsätta här och försöka komma på vad vi ska äta.
Ciao <3

TIAB.
Tove, Ida, Anna, Bella.
Yeaaaah!

all for now

Så. Det var alla bilder jag hade på kameran nu! Nu ska jag, Jonas och Mattias kolla på nån film. Sen ska vi sova! :) Imorgon ska jag och Jonas jobba, tjoho! Money.

På onsdag är vi även ensamma i 2 veckor hos Jonas. Najs!
Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll. Ciao <3

Jag just nu. (Bjuder på dom Y)


Slänger upp lite bilder ifrån Spanien 2008.
Blev så himla sugen på att åka utomlands.. Värme, sol och bad.
Det kan faktiskt inte bli bättre. 


Midsommarhelgen 18-19/6








Grillkväll hos Emelie

På dagen. Jag, Jonas och Anna hämtade F.



Kvällen.


Grönan, NRJ 11/6


Leos överraskningsmottagning 6/6

Några bilder bara. Orkade inte lägga upp fler just nu.


Min student 5/6

Inte många bilder.. Men några!


Chillkvällen hos mig 20/6

Nu sitter man här igen. haha. Jonas är på träning så jag tänkte passa på att skriva och lägga in lite bilder ifrån gårkvällen (och även typ 500 andra bilder som jag inte haft tid/ork att lägga upp.)

Gårkvällen var supermysig! Det var en typisk chillkväll :) I varje fall för mig. Lagom mycket folk och självklart hade vi jättetrevligt. Det roligaste kom på hela kvällen när Bella hade förtärt lite alkohol och skulle hälsa på två stycken som kom. Jag tänker inte avslöja vad exakt det vad hon sa.. Men ordet hon använde ska vi i varje fall göra en blogg utav. Jag, Anna, Bella och Tove ska äga bloggen och det kommer vara vi som skriver i det. Kommer bli superbra! :) Alla vi 4a, vi tillsammans i en och samma blogg. Bäst!

Kvällen började med att Bella och jag möttes vid BEA för att handla. Men sjävklart var BEA stängt, kul. Så vi drog hem och lagade lite middag. As gott! Anna kom lite tidigare :) Så vi förade tillsammans, vi tre. Vid 9 rullade folk in. Det slutade med att det var: Jag, Bella, Tove, Anna, Jonas, Henrik, Daniel, Gustav, Kim, Lisa, Kevin och Marcus. Väldigt lagom.


Här är lite bilder i varje fall. Njuuut!


midsommarbilder

Bilder ifrån midsommarhelgen. (i förrgår & igår)






I love u.

partyyy

Idag blir det party hos mig! :)
Nu ska jag fixa mig. Sen ska jag möta Bella vid bea så ska vi handla lite.

Pyss! <3

på landet med urinvägsinfektion

Är på Anna och Nicos land nu! :D Det är skitmysigt. Vi har varit ute och byggt på deras nya altan vid toan. Det blir sååå fint! :)

Idag var jag ju hos läkaren. Som jag trodde så har jag urinvägsinfektion, och fick pencilin emot det. Grymt! Så snart är jag frisk. Jag fick till och med pencilin som man fick dricka alkohol med, hahah. Så imorgon ska jag dricka lite öl iallafall. Men inte så att man blir full, då är det nog inte så bra tror jag :) Eller vad tror ni?

Jaja, nu ska jag, Jonas, Anna och Danne spela kort. Hörs och ses!
Pyss <3


Hittade en jättefin bild på datorn  :) Eller hur?

Dark side of the sun & Pain of love

Två utav Tokio Hotels nya låtar har läckt ut. Fan vad surt för de. Men fan vad najs för oss som vill höra! :) De är bara 25 sekunder men man hör jättebra hur låten kommer att låta. Grymma båda två. Eller vad tycker ni? :)
Jag tycker att Dark side of the sun låter bäst, den är lite sådär sväningig som jag gillar det. Haha. Klicka här för att lyssna.

Nu ska jag till vårdcentralen. Wish me luck!

pencilin och midsommar. bra blandning..

Gud vad tidigt jag är uppe.. Guess why! Jo. Jag har nämnligen gått och fått urinvägsinfektion. Fan vad kul! Eller hur? *ironi* .. Därför är jag uppe med tuppen och beställde precis en tid till mig. Jag ska dit klockan halv 10 och göra ett sånt där prov. Sen får jag min pencilin. Kommer ihåg förra gången jag hade utinvägainfektion. Det är det värsta jag någonsin har varit med om. Det gör så jävla ont. Och tabletterna gjorde så att min rygg höll på att gå sönder!!!! Jag kunde inte gå och bara grät och grät hela tiden. Hoppas det inte blir så igen. Det orkar jag inte! Igår köpte jag och Jonas hem en massa citroner och tranbärsdricka. Haha! Man ska ju dricka så surt som möjligt.

Fan varför ska jag vara sjuk och knapra pencilin på midsommar för?


Vila i frid Theres Johansson Rojo

Usch. Den här filmen gav mig sjukt mycket rysningar när man ser videosar som är filmade på henne, då hon alltså rör sig. Skrattar, ler, fixar håret osv. Hon är så levande och sen kommer man ju på att hon fktiskt inte finns längre.. Stört!


midsommar

Ska strax åka till jobbet. woho! Äntligen lite money. Hur som helst.. Det här är nog sista gången jag bloggar  innan i helgen. Jag och Jonas åker ju till Torö nu imorgonbitti och kommer hem på lördag.

Hoppas alla har en trevlig midsommar! För det kommer nog vi ha.

fyfan för blogg.se ibland

det är nåt jävla fel på blogg.se som vanligt så det går inte att ladda upp 3 jävla bilder. fyfan, ska byta blogg eller ta bort den..

uschapuscha

Är hemma hos Jonas nu. Han spelar gta och ska snart börja packa! :) för imorgon åker vi till Torö för att fira midsommar där. Ska bli skitmysigt. Världens bästa Anna ska förlja med också! :D Och kanske Danne, men det är inte helt klart ännu.

jobbet gick jättebra igår! jag tjänade 495:- och jonas 450:-. vi räknade ihop att vi har tillsammans fått ca 3800:- nu. och det är grymt bra för att vi har bara jobbat 4 gånger. så det kanske blir en liten resa till något varmt ställe trots allt :). inatt sov vi hos Anna igen :) vi hade köpt med oss chips och dipp så direkt när vi kom dit satte vi oss och kollade på en film. somnade vid 2 tiden :)


bild 1. vi hade klubbor på jobbet som man fick blå tunga av! (y)
bild 2. chips, dipp och gurka


idag vaknade jag av att Anna kom in med frukost på sängen till mig och Jonas. så himla sööööt! i love u bästiiis. sen skulle hon till gullmars och då följde vi med och drog vidare hem hit.

jobb

Ska hoppa in i duschen och fixa mig. Senare ikväll blir det jobb! :) Ser fram emot det. Jag och Jonas fick ju sitta i samma rum igår, alltså i ett pyttelitet med bara 2 platser istället för det stora rummet vi brukar sitta i. Hoppas att vi får göra det idag igen! För det gick ju faktiskt bra. Vi jobbar på lika mycket ändå :)

Hinner inte skriva så mycket nu. Ska börja fixa mig nu!
Pyss!

Malin och jag på grönan i torsdags:



Grillkväll i fredags hos Emelie.

Bilder ifrån helgen osv.

Här kommer några bilder ifrån olika dagar den senaste veckan.

Torsdag:






Söndag:

måååndag

Har precis kommit hem till Jonas efter jobbet. Han sitter och spelar lite ufc med sin bror :) snart kommer Marcus och Lisa hit och då ska vi röka lite vattenpipa. Vi köpte nämnligen nytt kol och nya smaker idag. Körsbär och sweet lime. Ska bli spännande :)

Innan jobbet var jag inne i stan med bebis. Jag hittade massa söta grejer på h&m men jag köpte "bara" en grå tröja. (bild där nere). Får se om jag hittar nåt mer sen, har fortfarande pengar kvar.

Här kommer lite bilder ifrån dagen:

Min nya gråa tröja. Love it! :)


@ work.

staaan

Nu ska jag och Jonas åka in till stan. Jag fick ett presentkort utav Jonas pappa och hans fru på H&M. Så jag ska kolla lite där! :)

Pyss! hörs sen.

Mein herz kämpft gegen mich wie ein alien in mir.


Mein herz kämpft gegen mich wie ein alien in mir.

Rebecka. Kommer du ihåg när vi lyssnade om och om igen på den här lilla biten.
Kan de inte bara släppa sin nya cd nu? Eller bara den här låten iallafall. Älskar den
här lilla biten utav låten. Så jävla bra, får rysningar.


Kolla vad jag hittade vännen. Senaste bilden på oss på min student. Tack för att du kom! :) <3

3D film, fan så läskigt!

Har precis kommit hem ifrån bion!

Anna och Nico kom och hämtade oss vid halv 7 tiden. Och sen åkte vi till Pong för att äta! Vi blev bjudna, grymt gott & snällt. Det var buffé och jag tog 2 portioner sen var jag så mätt så att jag nästan skulle kunna spruckit. Haha. Sen drog vi vidare till Heron City där vi skulle kolla på bion. Fick en hollywood meny av de också som jag och Jonas delade på. Så snällt! Sen blev det bio och fan vad läskig den var. Jag hoppade till fleeera gånger och jag vissa tillfällen var jag tvungen att tvinga mig själv att inte ta av mig 3D glasögonen som man får innan bion. (det är suddigt om man tar av sig de) Haha. Men vissa gånger var jag faktiskt tvungen att blunda! hahah. Dessutom så fick man ju för sig att ta tag eller försöka fånga grejerna som flög runt. Lite roligt!

Nästa gång blir det nog en lite "gladare" film. Baksmällan står på listan! Har ni hört nåt om den? :)
Nu ska jag gå ner och möta Anna. Hon kommer hit och ska nog sova här :) Imorgon blir det stan med bebis sen ska vi jobba. Woho, money!

Ciaaaaaao! <3

bioooo

Oj, nu vart det suuuper stressigt.. Om 20 min kommer Anna och Nico och hämtar oss så ska vi åka till Heron City och äta och sen gå på bion. Haha. Shit, streeess! Och jag har inte ens tvättat håret eller fixat mig. Fan. Får gå med mjukiskläder.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Pyss på kinden.

My bloody valentine

Idag ska jag, Jonas, Anna, Nico, Seba och hans tjej på bio. Vi ska se den nya 3D filmen! Ska bli jätteroligt :) btw, har fortfarande inte digitalkamera sladden, så jag kan inte ladda upp bilderna än.. Tyvärr!


Jag kommer dö av rädsla. Tur att Jonas ska med!

lördagen

Jag och Jonas sitter och röker vattenpipa och spelar The sims 3. Det är så jävla roligt :D Det finns så himla många nya grejer som man kan göra på det här spelet om man jämnför med "vanliga" the sims spelen. Du kan t.ex. fixa slingor i håret, välja dina skor och massa saker. Haha. Har suttit och spelat i några timmar nu! Tog en paus under middagen men ska snart börja nu igen.

Gårkvällen var skitmysig. Jonas mamma och Kjelle bjöd oss ju på middag. Anna och Nico följde också med! :) Det blev en ny italiensk mat på en nyöppnad resturang, vapiano, har ni hört talas om den? Skitmysigt. Det var ett skithäftigt ställe. Man fick ett litet kort när man kom in som hade ett värde på 750 kr. Så man fick handla för max det priset på det kortet och om det överskred det så fick man hämta ett till. Det var heller inte som en vanlig resturang där servitörer kom och tog din order utan du fick själv gå och beställa och sedan så frågade kocken vad man ville ha på och inte under tiden han lagade mat. Så man fick se alltihopa med egna ögon. Så himla smart och roligt! Sen beställde vi lite drinkar och efter det tog jag, Jonas, Maud och Kjell en taxi hem. Väl hemma så satte vi oss på balkongen och tände ljus, snackade och drack cola och rökte vattenpipa. Super mysig kväll! :)





Nu ska jag fortsätta spela The sims. Ciao <3

En gammal bild

Hahahah. Kollade igenom mina bilder på min bilddagbok. Och kolla vad jag hittade! En jättegammal bild ifrån Marias födelsedagskalas när hon fyllde 17. Haha.


Jag i mitten, Elin brevid mig. Carro i vitt och Kaijai svarta shorts.
Det var något tema, därför har jag bara bh på mig :)

Tove

Finns alltid här för dig!
kärlek till dig vännen.. kärlek ♥

Två bilder ifrån Fanny. Studenten <3


Twilight

lite mer musik


Grymt nra version utav Hope and Glory - Måns Zelmerlöw

It’s gonna be the one
It’s gonna be the one, yeah

I’ll tell you lover, lover, it feels so strong
It doesn’t matter if life wants to prove us wrong
We’ve gotta make it through, mh, we’ve gotta make it through

I’ll tell you I’ve been a solider since childhood
I’ve fought a battle for my life in many ways
 I’m gonna fight for you, yeah, I’m gonna fight for you

Don’t stop!

I’m still standing for hope and glory
I’ll be fighting for my love story
I’m still standing for hope and glory, now
All the battles I lost and the battles I won
 This will be the one, this will be the one
Ohh, I’m still standing for hope and glory
 And love, it’s gonna be the one
(Yeah, it’s gonna be the one. Yeah)

Now, its a lover, lover, a heart can break
You never know how much trouble a heart can take
I’m gonna be right there, yeah, I’m gonna be right there

Don’t stop!

I’m still standing for hope and glory
 I’ll be fighting for my love story
 I’m still standing for hope and glory, now
 All the battles I lost and the battles I won
 This will be the one, this will be the one
Ohh, I’m still standing for hope and glory
 And love, it’s gonna be the one

It’s gonna be the one
 It’s gonna be the one

Don’t stop!

I’m still standing for hope and glory
 I’ll be fighting for my love story
 I’m still standing for hope and glory, now…
All the battles I lost and the battles
 I won This will be the one, this will be the one
Ohh, I’m still standing for hope and glory
And love, it’s gonna be the one

It’s gonna be the one…

Robin & Marian - Fields of Gold

Får tårtar i ögonen. Fan vad bra den är!

Vad är det för dag idag ?

Nu har jag köpt sommarlovskortet. Eller okej, mamma och pappa gav mig pengar till det! :) fick 50kr till lunch också. tack! :D

igårkväll var vi på grillkväll hos Emelie. Det var jag, Anna, Jonas, Bella och Henrik och en massa andra. Vi hade jättetrevligt. (bilder kommer.) nu ska vi iväg och kolla på Jonas pappa som har spelning och sen ska vi resturang med Jonas mamma och Kjelle. De ska bjuda oss! Ska bli skitmysigt :)

Nu ska vi åka. Ciao <3
Nästa vecka åker Jonas mamma och Kjelle till Grekland = Vi har hela lägenheten för oss själva i 2 veckor. Woho!

Citysälj

Sitter på jobbet. Har precis tagit en kopp kaffe :) Jonas sitter mittemot mig, hihi. Men det är rast nu inågra minuter till och sen ska bi börja jobba igen. Jag har lyckats fått 7 ordrar nu innan pausen. Grymt alltså, haha. Men jag ska inte säga någonting förns dagen är över.

Ikväll ska jag och Jonas vara med Leo eftersom att han åker till Qatar imorgon och lämnar oss.. Sen flyttar han till Skåne!
Nej nu ska jag fortsätta :)

Ciao <3

tisdag

Oj jävlar. Läsarrekord! 107 läsare idag. Hoppas att ni tycker det är en bra/intressant blogg och att ni fortsätter läsa. Välkommna! :)

Har precis kommit hem efter jobbet. Tjänade mer än igår idag! :D Så jag är nöjd. Haha. Nu ska jag och Jonas kolla på film så jag hinner inte uppdatera speciellt mycket. Imorgon ska jag åka till farsta centrum och kolla runt lite i olika butiker.. Tänkte köpa en grej till mamma (men det kan jag inte avslöja om hon läser det här! Haha.) Sen blir det jobbet igen! :) Är peppad.

Nu ska vi kolla på Goal 2 eftersom att vi såg Goal 1 igår.
Ciao <3

kolla vad jag hittade, en smygbild ifrån studenten

R.I.P

Vila i frid finaste Therese Johansson Rojo ♥


min dag

Har precis kommit hem till Jonas efter jobbet. Just nu sitter han och spelar lite på sitt nya ps3 och jag sitter här och nördar framför datorn. Vi ska aldelles strax städa och sen mysa lite med chips och film! Jätte länge sedan faktiskt.

Det gick jättebra på jobbet idag! Jag sålde mer än förväntat och imorgon ska vi både jag och Jonas jobba igen. Idag ringde även F's mamma till mig! De är så söta, de har en studentpresent till mig som jag ska få när jag ska passa honom på torsdag. (även fredag) och tydligen så har F pratat om Jonas hela veckan så han ska få följa med om han har lust, haha. Sen ska vi vara hemma hos mig en dag :) ska bli roligt att se vad F tycker om att vara hos mig. Hoppas att han trivs bra.

Igår röstade jag för första gången. Kan ju säga att jag inte tyckte att det var något speciellt.. Haha! Jag röstade på Miljöpartiet. Om ni är 18, vad röstade ni på? På kvällen kom Leo och Amanda hemma till mig. Vi satt och rökte vattenpipa och spelade spel. Sedan gjorde vi varm choklad! :) De åkte hem vid 12 tiden.

Jaja, nu ska jag äta något. Är lite hungrig! :) Sedan blir det mysis med bebis!
Ciao <3

Slänger upp en liten bild :)

stan + spelkväll (?)

Jag har precis tvättat håret och ska in till stan med Jonas för att träffa Leo och Amanda. Amanda åker till Skåne imorgon och sen kommer de åka till Qatar.. Sen ska Leo flytta ner till Skåne så då kommer man inte se honom så ofta. Därför ska jag rappa på lite nu och sminka mig så vi hinner träffa de så mycket som möjligt.

Ikväll kanske vi har det lite mysigt med dipp och grönsaker. Kanske en liten spelkväll som vi hade förra sommaren med de på Jonas balkong.

Vad ska alla andra göra idag?

En till bild ifrån flaket

Här var jag redan nerdränkt med öl och champange och flaket hade inte ens börjat rulla..

Min nationaldag.

Godmorgon! Eller ska jag kankse säga god eftermiddag? Haha.

Okej, nu kan jag berätta vart jag och Jonas skulle igår. Amanda (Leos flickvän) hade fixat en överraskningsmottagning till Leo eftersom att han tagit Studenten. Han ville inte ha någon mottagning själv så då tyckte Amanda att det var dax att fixa det till honom. Hon hade dukat upp två stycken långbord med partytält, gjort jättegod mat och efterrätt! Och jag hade med mig två stycken kladdkakor som mamma gjort till min mottagning.

Kvällen var iallafall jättelyckad! Det började med att jag mötte upp Kevin, Tobbe och Marcus vid tåget och sen gick vi genemsamt hem till Leo. Han satt där och var nog fortfarande lite chockad när vi kom! Haha. Men glad var han. Sen rullade det in fler folk och vi började äta. Det fanns champange och vin som man fick ta, men det visste vi inte så de flesta hade med sig eget. Som jag och Jonas. Haha. Efter efterrätten kom Anna och Lisa! Det var jättekul och vi satt och snackade lite/fotade osv. Sen efter ett litet tag kom min älskling! Han hade fått ihop lite money efter att ha jobbat och var glad.

Vid 2 tiden gick vi hem och somnade direkt!

Bild ifrån igår. Jag och Jonas i soffan, myys! Och dessutom så har jag på mig någons keps, haha.

byebye!

Nu ska jag dra. Kan inte berätta vart jag ska, men jag berättar det för er imorgon. Ha det så bra så länge :)




Igår:

Flaket innan vi dekorerade det :)

Min studentdag!

Sitter hemma hos Jonas och ska snart fixa mig. Jonas är iväg och jobbar på Sverige - Danmark matchen. Sen ska jag iväg och träffa några (kan tyvärr inte avslöja nåt än.)

Gårdagen var hur jävla rolig som helst! Det går fan inte att beskriva. Dagen började med att Maria, Elin, Fanny, Daniel kom hem till mig för champangefrukost. Tove skulle egentligen också ha kommit, men hon försov sig stackarn. Vi åt en massa goda jordgubbar, drack champange och åt glass som Maria hade med sig. Grymt gott!

Vid 10 tiden körde mamma iväg oss till skolan där vi skulle dekorera flaket och vi hade det största flaket och fetaste högtalarna av alla flak i hela skolan! Vi hade till och med DJ. Vi satte upp lite ballonger och dekorerade med lakanen som Maria och Elin gjort i måndags. Klockan kvart i 11 gick vi in i klassrummet där vi fick coca cola och macka, men jag var så nervös så jag kunde inte äta.. Kändes som att de skulle komma upp om jag gjorde det, så det blev bara lite cola. Vi skrev i varandras mössor och sen bar det av till matsalen där rektorn höll lite tal och sjöng lite.

Klockan kvart i ett gick vi ned till utgången och väntade på att vi skulle springa ut. Fem minuter senare sprang/skrek jag och Tove ut hand i hand. Åh! Fan vad jag vill tillbaka och uppleva det där underbara ögonblicket igen. Det går inte att förklara. Frihet! Sen sprang jag till min familj och hoppade på min lillebror Mattias gråtandes. Haha! Han blev lite chockad för han såg inte att jag kom. Sen blev det ett långt kramkalas och gotografering.

Bytte om till flaketkläderna och sen bar det av! Här kommer några utav Aleksandars bilder ifrån dagen igår:


Marias bild.




Jag i rosa tröja till vänster. Jonas bakom, strax brevid
ser ni Kevin och Marcus. Rebecka i röd/svart tröja. Tack för att ni kom!

Du är världens finaste!

Jonas var så himla söt. Jag fick ett halsband utav honom i studentpresent! :D Tack älskling! <3

STUDENTEN!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEN!!!!!!
har inte tid att skriva nu, men det kommer en maaasssa bilder sen.

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!





mer bilder kommer sen!!!

LÄÄÄÄÄS

ALLA I LP3B. LÄS!

Kom och tänka på en sak. Tycker min klass borde ha en B plan för vart vi ska ha champangefrukosten på fredag. Eftersom att det ska regna och vi hade bestämt att vi skulle ha champangefrukosten på en liten mysig plätt precis brevid skolan. Men ja som sagt. Känns inte så härligt att ha den där om det regnar.

Vart tycker ni att vi kan ha den? Hemma hos någon? Jag kollade hemma hos mig men det gick tyvärr inte eftersom att jag bor relevitvt stort och dessutom har grymt nära till skolan.

Studenten närmar sig

Har precis kommit hem till Jonas och ska hjälpa honom att plugga lite. Klockan halv 2 var jag inne hos tandläkaren och spännde tandställnigen. Så jävla härligt! Hon sa nämnligen att jag skulle få ta bort min tandställning nästa gång. Den 11e augusti ska jag dit två gånger. En klockan 09:10 då jag bara ska ta bort tandställningen och sedan vid 15 tiden där jag typ ska polera tänderna så att det blir jättevita och fina :)

Efter tandis kom Jonas och så åt vi på pizza hut! Så jävla gott. Sen drog vi in till stan och kollade på alla studentflak. Jag har varit väldigt deppig för det där med vädret, men alla såg ut att ha så himla kul ändå så jag hoppas att vi också kommer att ha det. Det är ju trots allt studenten och den tar man ju bara en gång i livet.

Just det, idag klippte jag även upp klänningen och imorgon ska jag sy upp den. Superbra! Börjar kännas verkligt nu.

Pizza hut buffé med älsklingen idag.


helvetesväder & dagens planer

Idag ska jag köpa:
- Vitt paraply
- vita örhängen.

Sen ska jag även sy upp min klänning..
+ Att det här värdet dödar snart någon. Hejdå

vädret suger

Sitter här och kollar ut över Stockholms vackra väder. (hoppas ni förstår att jag var ironisk.) Det spöregnar är kallt och molnet ligger som ett duntäckte som aldrig försvinner. Jag har förstökt börja tänka mig in i en student med vitt paraply, jacka och att det kommer att bli väldigt blött - av regn & inte öl. Dessutom så kommer det att vara kallt.

Jag kommer gråta på studenten, det visste jag redan innan. Men det skulle vara av glädje, nu kommer jag gråta för att jag är ledsen över det här j*vla vädret som vi har fått. Jag vill inte gå ut med en sur min på läpparna. Jag vill kunna njuta och säga att min student var bra. Snälla, ge Stockholm bra väder på fredag? Då skulle hela min dag och omgivning vara räddad.

Nu ska jag iallafall gå och göra frukost. jag ska åka till tandläkaren snart! puss hej.

3 dagar till studenten.

Nu ska vi sova. Jag är ledig imorgon dock, fan vad skönt! Och på onsdag. Yay. Imorgon ska jag till tandis och spänna tandställningen. Hoppas att de säger nåt om tänderna och vill ta ut tandställningen, är rätt less på den. Jaja.

3 dagar tills studenten nu och jag är helt jävla opepp pågrund utav vädret. Visst, man får göra det bästa utav situationen. Men hur roligt skulle du tycka att det vore att ta studenten på en regning och kall dag? Med champangefrukost, flak och you name it. Inte så kul va? Nej.. Trodde väl inte det. För mig är iallafall studenten en solig sommardag och ingen regnig dag som lika gärna kunde varit på hösten. Fan vad jag hatar Sveriges väder!

Dagen har iallafall varit bra. Vaknade upp brevid bebis och vi låt och myste lite, sen gick jag och väckte Anna. Jonas var trungen att gå för han blev upphämtad utav sin kompis Glenn. Jag och Anna åt frukost och sen fixade vi oss och tog tåget till min skola. Efter ett tag kom Jonas även dit eftersom att han slutat och då drog vi till Annas skola. Men vi fick inte vara med på lektionen så vi satte oss ute och efter ett tag drog vi till stan där Jonas köpte ps3. Gryyymt! Så nu äntligen har han det.

Som ni kanske vet så har jag hjälpt Jonas att plugga 2 dagar i rad nu eftersom att han har 6 stycken prov i religion imorgon. (muntligt, usch!) Men nu kan han det mesta. Det bästa är iallafall att deras lärare är så snäll så att han får ha med sig bilder och stödbokstäver till frågorna så att han lättare kan komma ihåg alltihopa. Det är ju trots allt 6 stycken religioner han ska lära sig samtidigt. Därför har jag hjälpt Jonas att rita dessa. (bild längre ner)

Bild ifrån igår när vi pluggade:


Bild ifrån idag:

Världens bästa anna!


Kvaliteten suger, men här är mina teckningar iallafall! ;)

jag och en afganhund

Haha. Jonas tycker att jag liknar en afganhund på en bild som en i min klass har lagt upp. Hon hade någon special inställning på kameran så att det ser runt ut och näsan ser närmre ut mot kameran än ögonen. Om ni fattar?


Likt?

kärlek

Just det! Igår hade Jonas och jag varit tillsammans i 1½ år :) Helt stört vad tiden går fort. Min baby! <3
Det funkar inte att lägga upp bilder för blogg.se är helt fuckad nu..

skippar studenten.. (?)

Jag har absolut ingen lust att ta studenten längre. Värdet på fredag kommer bli så jävla dåligt så det finns inte och det kommer göra så att hela stämmningen för student och simmar försvinner på direkten. Likaså så kommer all färg ifrån plakaten på flaket försvinna, håret kommer bli fult, mössen kommer bli förstörd.. Alla kommer vara deppiga..

Nej nu har jag lust att vänta ett år till. Kul med spöregn på studenten. Fan vilken roligt minne. Blir så jävla ledsen.. Så typiskt!

ahhahahahahahhahahah

hahah fan vad jag är rolig. A

Godnatt älskling!

Sitter här vid Jonas dator medans Ida och Jonas just gick till sängs. Jag sitter här helt alone och funderar på Ida och alla sjukt roliga minnen jag har med henne. Den bruden är fan inte att leka med! Hon har världens underbaraste lilla familj, har en underbar pojkvän och själv har hon ett hjärta utav GULD!
Ida är min bästa vän. Hon är grymt rolig, söt, snygg, sexig - you name it !!
Hon är en människa som har en sån stor förmåga att bli gillad och älskar, många av mina vänner som har träffat henne säger ibland "Nu känner jag att jag saknar Ida lite" och de är bara personer som har träffat henne en gång.. bra första intryck eller vad? :)
De bästa med Ida att  hon är så lätt att prata med. Även om vi inte har samma erfarenheter utav samma saker så kan hon ändå tänka sig hur en situation skulle vara, hon kommer med bra råd och tips och vad man ska göra när man ligger knivigt till :D
Jag tror att jag och Ida kommer att vara vänner jävligt länge pga av att vi är så lika men ändå helt olika (vad de nu betyder)
Såhär mycket har jag inte ens skrivit på min blogg på månader.. menmen.. back to Ida!
Den här tjejen har jag skrattat, gråtit, supit, och dampat med. She is GREAT!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att jag har druckit dos powerking och är fett trött och hjärnan går inte som den ska. Fattar inte vart jag hittar bilder på jonas, vill ju inte snoka, så lägger bara upp en bild jag hittade på skrivbordet....













































HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA



ÄLSKAR DIG IDA BARCK // ANNA LINNEA JOLINE GUSTAFFSON
!

peace <3 you rock my world ;)
RSS 2.0