Save me

Hej alla glada!

Sitter i Jonas säng och han ligger bredvid mig, fast han spelar NHL på hans nya TV. Imorse kom nämnligen Anna och Nico med en ny tv till honom, haha. En 40" samsung, as snygg! Vi vet inte riktigt vad ni ska göra.. Har legat och tittat på tv med inte kommit iväg någonstans även fast vi är färdigfixade och allt! Sega? Haha.

Igårkväll var jag och Jonas som sagt på bio tillsammans med Sofia, Kim och Ylva. Visste inte att Ylva skulle med igår, därför jag inte skrev ut det i bloggen igår, haha. Men det var trevligt :) vi möttes på Rosenhof och åt middag där. Jättegott verkligen. Sen gick vi vidare till stan där vi skulle på bio! Jonas och Kim ville ha en varsin öl så de gick och tog de och jag, Sofia och Ylva gick och satte oss på donken och köpte en varsin milkshake, hahaha. Men det var faktiskt jättegott! Sen gick vi till bion och själva filmen var väl inte sådär jättebra - as seg. Tyckte inte att den hade någon handling direkt, menmen. Efter filmen åkte vi hem till Jonas och sov, både jag och Jonas var så himla trötta!!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback