Myskväll med Jonas

Nu är jag tillbaka - en stund! Haha. Jonas ville spela lite och då pallade jag inte sitta helt ensam inne i vardagsrummet - så nu sitter vi i samma rum. Han spelar och jag bloggar! Vet bara inte vad jag ska skriva.. Har ju inte direkt hänt så mycket sedan förra gången jag skrev.

Vi har handlat, ätit middag och sen har vi myst lite framför tv:n med godis och en grej som jag brukar göra som Jonas tycker är as gott. Vet inte vad den heter, haha. Men det är iallafall philadelphia, tacosås, tomat och gurka som man äter till tacochips. Gott som satan :)

Har börjat blogga lite på min andra blogg. Men kommer absolut inte byta helt! Inte som det ser ut nu iallafall. Om jag lyckas få samma design och fixa så att jag får en ny domän med bara idabarck.se så tvekar jag inte en enda sekund på att byta. Blogg.se suger faktiskt.. Men som sagt, vill ni ha den nya bloggadressen - får ni fråga. Jag tänker inte skriva ut den.

Imorgon kommer jag antagligen blogga jättemycket! Jag kommer nämnligen vara helt ensam här hemma eftersom Jonas ska till Uppsala och titta på hammarby. Så jag ska passa katterna och sen ska jag åka hem eftersom jag öppnar på jobbet på måndag.

Det finns inga bilder här, och jag har glömt sladden till min kamera - så ni får ha överseende med att det antagligen kommer bli rätt tråkiga inlägg med bara text, haha.

Kanske slänger upp dagens tips eller så senare eller imorgon. Puss!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback