Ny bloggdesign

Jag hinner inte göra mer än såhär, är inte riktigt nöjd själv.. Men får duga så länge! Vad tycker ni? Nu måste jag springa och sminka mig och så. Skriver mer sen!

image290

Bloggdesign

Bloggen är under konstuktion för tillfället. Därför kommer den vara lite ful just nu. Men ni får stå ut, puss Ida

meine welt dreht sich

Hej, hallå. Var som sagt i Farsta centrum igår med Jonas och Bella. Jag köpte en bikini ifrån H&M, överdel & underdel (bild längre ner i inlägget). Efter det åkte vi hem till mig igen, och åkte förbi ICA och köpte ingridienser till kakorna & tårtorna vi skulle göra till en person som beställt dom av mig & Bella. Det var kuuul, haha. Allting gick på 441:- så Bellas mamma fick komma och hämta allting med sin bil eftersom att vi hade tagit cyklarna ner, yey. Vi gjorde finska pinnar & schackrutor, haha. Dom vart "jättefina" enligt mig & Bella, men mamma & mattias tyckte dom var skitsnygga, aja. haha! Hoppas att kunden blir nöjd. Jonas sov över hos mig sen, det var mysigt. <3

Idag har det varit en kort dag, hade nationella i engelska, läsförståelse och hörförståelse. Herreguuuud. Läsförståelsen gick totalt åt pipsvängen känns det som, jag hann knappt klart. På vissa chansade jag bara eftersom att jag blev så stressad och verkligen ville hinna fylla i alla. Jaja.. Vi fick tacogratäng i skolan till lunch sen, det var väll hyffast gott, haha. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka, för sen ska jag till Jonas skola. Om två dagar är det valborg, fy tusan vad jag längtar.. Även fast att det kankse inte kommer bli den allra bästa.. Nu ska jag springa & tvätta håret, hann aldrig göra det imorse.

   
bild 1, 2&3 - jag & Bella fotade lite i provhytten på H&M i Farsta.
Bandeau bikini, guld/svart 98:-, svart underdel 79:-
bild 4 - fotade en "gumma" i svenska boken, det föresteller Bella om 40 år. HAHAHA!

Puss ida

Hos jonas <3

Heeej igen bloggen! :*
Sitter hemma hos Jonas nu med Bella.. jonas har inte kommit hem än, men vi kom in ändå. mohaha! Tror han kommer om ca 20 min. Sen ska vi åka in till farsta för att jag ska köpa en bikini till i sommar, woho! Har hittat en as snygg på H&M. Och sen ska vi hem till mig & baka. Myyys! Och just det, höll nästan på att glömma. Bella kankse ska följa med mig och min familj till Spanien, Isn't that great?! - Jo det är det. Haha, fyfan vad kul det skulle vara! + Att Jonas kankse sla följa med oss till Danmark när vi ska till min moster, och först blir det Tyskland med Rebecka för att kolla på tokio hotel. Mitt sommarlov kommer äga alla andras, jag lovar! Hahha.. Helgen var mysig, spenderade den ju som sagt på Bellas land, (bilder kommer senare i veckan) battieriet på kameran dog, så det blev inte sååå många bilder. Men jaja! Idag hade vi provet i bageri teori (säger man så? hahaha) Det gick sådär.. Jag blir överlycklig om jag får ett G, det säger väll allt? haha.. Hoppas det gick bra. och just det, (igen) bella ska också färga håret ljusare, hon tingde och bokade tid nu.. Och det är samma dag & hon ska färga bara en halvtimme efter mig, haha.. Såklart på olika ställen, men ändå. Lite komiskt! haha. 

Puss ida

Here I come

Ursäkta för dålig uppdatering igår, hihi. Men jag orkade aldrig logga in & dessutom hade jag typ inte tid heller. Min dag igår var iallafall såhär.. Jag gick till skolan och hade svenska, skittråkigt sen hade vi bageri, woho! Efter det åkte jag till Jonas skola och så åkte vi med en buss till farsta centrum. Vi träffade Jonas mamma och hon kollade på skor och hittade ett par as söta! hihi. Jonas köpte/fick ett par shorts av sin mooor, dom är skitsnygga! Sen efter ett tag kom Bella och efter ett tag kom Leo. Jag letade bikini & hittade en jättefin som satt hur snyggt som helst, bandeau bikini! Ska försöka lägga in en bild på den om jag hittar den, haha. Sen åkte jag hem till Jonas så åt vi tacos, skitgott! Och så sov jag där.

 Idag ska Jonas pierca sig, vi ska åka in til eaststreet klockan tolv för att dom har öppet hus där imellan 12-15. Det kommer bli apsnyggt tror jag. Om ni inte vet det så ska han pierca ögonbrynet & när vi var där för några veckor sen kunde han inte eftersom att hans mamma & han inte hade samma efternamn.. Och inte hade med sig ett personbevis. jaja, hur som helst! Idag blir det iallafall av. Bella ska med in också, tjoho! och efter det åker vi till hennes landställe på vindö! Därför kommer jag, som ni kankse förstår, inte ha tillgång till data den här helgen. Men jag skriver allting så fort jag kommer hem (söndag/imorgon.) Bilder kommer tas, i määäängder så se fram emot lite roliga pic's här sen! Hahha. Nu ska jag gå och duscha, ha en trevlig helg allihopa. Och lämna kommentarer så blir jag glad. Haha,

Puss ida

Duuuuscha!

Nu ska jag gå och duscha, imorgon är det bara svenska och bageri lektion.. Slappt! Jaja, jag skriver imorgon. ha en trevlig kväll allihopa!

Puss och kram ida

shit.

Jag vill först och främst bara tacka dig Jonas, för att du finns. Det betyder verkligen jättemycket att veta att du finns här när omständigheterna är som dom är. Jag älskar dig mest, och jag vill aldrig att du försvinner ifrån mitt liv.

Sitter och pluggar just nu, så himla boring - men behövligt! Haha. Jag har gått igenom allt på vetebröd, och det känns som om jag kan det någorlunda, wohoo! Sen är det bara matbröd kvar.. Som jag inte ens öppnat! Hahah. Snart är det valborg, och den dagen ska jag tillbringa tillsammans med, vad jag vet nu, Jonas, Bella och Marcus. Antagligen Jonas kompis marcus också, och vi ska vara på Lidingö! Ska bli hur mysigt som helst, och speciellt eftersom att jag & Jonas räknar våran "vi-blev-tillsammans-dag" på nyår, som vi också tillbringade på Lidingö. Jag tror valborg det här året blir hur bra som helst, för jag kommer vara tillsmmans med några av dom personerna som jag gillar/älskar allra allra mest. Nu ska jag fortsätta plugga, det blir nog bäst så! haha,

Puss ida

Det bästa som hänt mig. Jag älskar dig Jonas!

image281

Lunch

Har precis ätit lunch, borde tänka på pluggningen lite nu! Har teori prov inom bageri på måndag. Usch. Idag är det torsdag och igår var jag, Jonas och mamma hos frisören. Mamma klippte sig, och jag skulle fråga om mitt hår. Hon tog fram ett jättefin ljus färg som jag skulle kunna få! Vi bokade tid den 12e maj klockan 14.30. Åh, vad jag längtar! Både klippning och färgning, wohoo. Äntligen, haha! Då blir det alltså en ny färg till sommaren, fyfan vad skönt. Jag hoppas bara att det blir fint så att jag inte kommer se ut som jag vet inte vad. Vi ringde aldrig ungdomsmottagningen igår, ska väll göra det när deras växel fortfarande är öppen. På lördag ska Jonas pierca ögonbrynet och sen ska jag ut till Bellas landställe. Woho, helt bäst lördag. Jaja, ska väll gå ut nu, det är så himla fint väder.. Får sitta och plugga på altanen, hihi.

Puss ida

HAHAHAHA


DET ABSOLUT VÄRSTA JAG SETT, HAHAHAHAH!

HA!


jag tvingar er att kolla på hela. man skrattar och gråter på samma gång, och nog
något av det roligaste jag har sett på youtube tror jag! haha, herregud. sättet han
rör sitt huvud och allt, haha aj!

Ute i trädgården. Pic's

Hej hallå! Jag var precis ute och fotade lite. Skitkul fan, haha. Inte för att dom blir så himla bra .. Men som sagt, roligt är det! Och ja. Här kommer dom! Snart om två timmar, ska jag & mamma åka till frisören, hihi. Jag är lite nervös över vad hon ska säga! Tänk om hon ba "Nej fyfan, blont ska du inte ha.. Det kommer se förjävligt ut!" för nu är jag så himla peppad på att skaffa det, bara för att testa! Man lever ju bara en gång, hihi.


kort sammanfattning i text & bilder från fredag-onsdag.

varning för långt inlägg, haha!


Nu kommer jag ladda upp bilder ifrån helgen. Haha.. Jag är så himla seg på att ladda upp dom på datan, förlåt. Ska försöka lägga upp dom samma dag jag tog dom! Hihi.. Det är ganska många bilder så jag hoppas att ni orkar kolla!

Idag ska jag till frisören, mohaha. Jag ska fråga ifall hon tror att jag ska passa bra i blont hår, sen om hon har tid kankse hon kan färga det. Annars får jag boka tid, för jag behöver klippa håret också. Haha. Idag hade vi också nationella i svenska. Vi hade fem timmar på oss (från 08.30 till klockan 14.00) jag blev klar påå ca en timme, med rast inräknat. Och endå skrev jag fyra handskriva sidor, shit. Jag hade aldrig klarat av att sitta kvar där i fem timmar. Sen åkte jag hem och åt lunch, har pluggat en massa till provet på måndag. jaja, nu kommer bilderna och en kortsammanfattning i text ifrån helgen osv !

fredags.
 

jag åkte hem till jonas, vi gick på nattbio.

lördags.



vi gick på nattbio igen.

söndags.



åt majskolvar till frulle, sen åkte hem till mig.

måndags.




var i stan med jonas & kevin.

tisdags.





sov hos jonas.

onsdag.




hade nationella proven i svenska. sen åkte jag
hem och åt lunch. smoothie & pizza ;)

P-piller?

Jag fick sova hos Jonas idag så om 5 minuter ska jag gå till bussen. Därför blir det ett kooort inlägg, haha. Jag och mamma pratade om P-piller idag och det låter som om jag ska få det. Jag läste lite på internet, och det är skitbra. Jag ska ringa och boka tid imorgon hos ungdomsmottagningen. Men nu ska jag springa iväg! Skriver kankse mer sen..

Puss ida

Bagerimässan,

Tja! Har precis kommit hem ifrån bagerimässan. Är trött i benen och har typ ont i ryggen ifrån allting man plockade på sig! Men kul var det iallafall. Vi hittade trevliga tyskar som visade oss hur en av deras maskiner funkade, och så. Sen kom vi in på att Bella var i Düsseldorf för några veckor sen, då sa jag att jag skulle dit i Juni. Då log dom och sa "What are you going to do there?" Jag antog att dom fattade, men jag sa iallafall "I am going to watch Tokio Hotel" haha, och tjejen ba "I knew it!!" .. Hahah, det var lite roligt. För lite övrig info, så kom hon ifrån Stuttgart och berättade lite om hennes byten med olika flyg igår. Haha, hon var jätte trevlig, och likaså killen som stog där också. Sen gick vi vidare, vi provsmakade en heeel del massa saker och för varje ny ruta man gick till, kom det mer och mer papper och även mer i magen, haha. Nu ska jag plugga och sen ska jag till Jonas. Ska kanske sova hos honom också! Imorgon ska vi ha nationella i svenska i 5 timmar, skrivuppgift tror jag att det var.. Hoppas att det kommer gå bra! 

Puss ida 

Jag saknar oss.

          
 
          

Fuck you.

Jag pallar fan inte mer om det ska vara på det här viset hela tiden. Du kan inte ta mig för givet, för en dag kanske jag försvinner.


Har typ precis vaknat, och ska väll tvätta håret snart! Vi ska vara på mässan om typ en timme, sen blir det att åka hem och plugga - det behövs som fan! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag är van att det ska vara kör, men inte idag eftersom att terminen är slut, awww. Jag mår så jävla bra när jag är där, och får göra det roligaste jag vet om, sjunga. Men i höst kommer jag tillbaka, wohoo! Jag längtar redan nu. Jag måste springa och tvätta håret nu, haha. Sen ska jag kolla sl! Ha en trevlig dag.

Puss ida 

:/

Fyfan vad tråkigt. Dom sitter fortfarande och spelar fifa och jag typ sitter på datan, bläää. Det finns absolut ingenting att göra, det är ingen rolig inloggad. Jaja, ska ändå åka hem snart så..

OCH. Nu är det inte långt kvar tills jag och rebecka åker till Tyskland och kollar på tokio hotel. Det kommer bli ett minne för livet, och jag ser fram emot det som fan, speciellt med dig älskade Slickepott!

Cuuuuuute!


image216

Ich glaub an dich

Har precis kommit hem ifrån stan med Jonas och Kevin. Dagen har varit jättebra, slapp dag i skolan och sen stan med blå himmel, så himla mysigt. Hur som helst, Jonas köpte en t-shirt, skitsnygg för 99:- billigt! Och jag köpte mat på Burger King, hahah! Och just det, jag kom på.. Igår när farmor och farfar var hemma hos oss på middag så berättade mamma att dom hade startat ett konto för oss när vi var små, som vi bara fick öppna när vi var 18 år. Och när vi är 18 så har det kommit in 25 000 på det, förstår ni!! tjugofemtusen kronor, till körkort. Och så hade dom gjort till alla barnbarn, (5 stycken) det är hur mycket som helst, men fy vad gulligt! Alltså så kommer jag lungt ha råd med körkort som jag verkligen vill ha, nu slipper jag tänka på pengarna till det.
Jonas och Kevin sitter och spelar fifa, igen. Och det är så jävla tråkigt, ursäkta språket. Men fyfan! Jaja, nu ska jag läsa andra folks bloggar, skriver kankse mer när jag kommer hem.

Puss ida

Bäbis

Hej hallå. Har typ kommit hem för ungefär en halvtimme sen! Är med Jonas, och vi ska gå ut snart tror jag. Så himla skönt väder. Helt klarblå himmel och allt. Jaja, jag lägger in bilder ifrån frukosten hos Jonas sen.

Puss ida

image212 image213

Godnaaaatt

Haha, har precis kommit hem nu. Jag och Jonas gick på nattbio, igen.. Haha! Först skulle vi bara in och äta på donken, men sen kom vi på att vi kunde gå på bio ifall det gick nån och det gjorde det. På Rigoletto kollade vi på Rec. Den var helt mysko, hahah.. men fortfarande bra! Jaja, nu ska jag tvätta bort sminket och så, är as trött. Skriver mer imorgon! Godnatt.

Puss ida

Jaaa!

Nu ska vi gå till Jonas & Kevins kompis, haha. Skriver mer imorgon, ha en trevlig fortsatt kväll allihopa.

Puss ida

Bilderna är mäktiga. <3 (orkar inte lägga in alla)

image208

Du är allt man inte vill vara.

Hej bloggen! äntligen skriver jag igen, haha.. Igår när jag kom hem till Jonas ville vi göra någonting istället för att bara sitta hemma och häcka. Vi frågade jättemånga men ingen hade något förslag, haha. Så tillslut kom Jonas mamma på att vi kunde gå på nattbio, vilket vi gjorde. Vi tog första bästa, vilket var The Eye på rigoletto som började 23:30. Vi hade två biobiljetter så det var lätt ordnat, haha. Sen köpte vi popcorn & det var jättemysigt. JAg måste säga att filmen inte var så himla läskig som jag trodde att den skulle vara! Haha, men hur som helst, efter bion tog vi nattbussen hem till Jonas och gick och la oss direkt när vi kom hem (klockan två). Idag ska jag också sova hos Jonas, tre dagar i rad nu.. Myyys! Kevin är här nu, så dom sitter och spelar fifa för ovanlighetens skull, hahah. Vi var dessutom hos Jonas pappa idag och åt, det var jättemysigt det med. Jag var inte alls nervös som jag trodde att jag skulle vara, så det var jätteskönt. haha, ehm. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer! Jag uppdaterar kankse imorgon, men jag vill gå ut nu, jag vill inte bara sitta inne och kolla på när dom spelar fifa, det är sååå tråkigt. Jag vill gå på en promenad, haha.

Puss ida

Den här bilden på Jonas får avsluta dagen hittills för att den är så himla söt!

image207

Cuz even when you just walked by.

Okej, mamma ska ha datan nu! Jag ska börja duscha och så, eftersom att jag tror att jag ska sova hos Jonas ikväll. Imorgon ska vi äta middag hos hans pappa och det är första gången jag ska träffa honom, lite nervöst, men äh. haha! jag vet inte om jag skriver något mer ikväll! Kanske när jag kommer till Jonas, men får se. Ha en trevlig kväll allihopa!

 

Puss ida

More pic's

Nu kommer fler bilder. Dom är ifrån igår, haha. jag slutade klockan tio efter att jag hade nationella prov. Jonas kom, och sen åkte jag in till stan.. ja, ni ser själva på bilderna! Dessutom så kommer bilder ifrån köruppvisningen och ifrån gympan i onsdags!

Köruppvisningen i tisdags.
        

Gympalektionen i onsdags.
     

Torsdags.
     

Tror det var alla!
Puss ida

Blont hår?

Idag när jag kom till bagerilektionen så såg jag att Tove i min klass hade färgat tillbaka sitt bruna hår till blont igen. Och det var så himla snyggt! Vi pratade lite och hon sa att hon alltid trott att jag skulle se skitcool ut i blont hår eftersom att jag har den hurdtypen och blåa ögonen. Jag har funderat på att färga det blont förut, men sen tänkt att "nej usch, skulle jag aldrig våga" men samtidigt så måste man ju våga. Tänk om det blir skitsnyggt!! Jag ska fasiken boka till hos frisören och färga håret. Blont ska det bli! Inte för blont bara för det tror jag verkligen inte att jag skulle passa i. Lite mörkare än det här, typ lite mörka slingor, så är jag nöjd. haha! Vad tycker ni?   

Pic's

Nu ska jag lägga in lite bilder som är tagna med webbkameran i tisdags innan kören när Jonas och Bella var här. Dom bakade sockerkaka utan ägg, och sen la dom i en massa skitsaker som i slutendan bara blev en enda sörja. Haha! Hur som helst, här kommer dom:

           



det var ungefär hälften, men nu orkar jag inte lägga in några fler. hahaha. erkänn att smeten ser skabbig ut?

I guess it's you.

Har precis ätit middag och är hemma hos Jonas just nu. Vi ska åka hem till mig strax och hämta grejer eftersom att jag ska sova här, mohah. Var i stan med Bella, Jonas och Kevin idag och det var verkligen jätteroligt. Äntligen, äntligen, äntligen träffade jag Bella efter skolan, jag har verkligen saknat det.. Som fan. Jag kan inte förklara. Om du skulle försvinna skulle jag inte vilja leva, du är min bästa vän och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Några av dom bästa stunderna i mitt liv, har varit med dig och jag vill uppleva fler. Tack för att du finns, verkligen. Idag i skolan hade vi bara nationella i engelska ifrån halv nio till tio i tio. Jag satt bara i ca 40 min tror jag, och sen kom Jonas till skolan. Jag hoppas verkligen att det gick bra, även om det kankse inte kändes som ett direkt VG. Jag blir hur som helst nöjd med "bara" ett G. Men ja, nu ska vi springa till tåget, det går om tio minuter, kankse skriver mer sen!  Ha en trevlig kväll allihopa.

Puss ida

Övade till ikväll.

Jag och Bella har precis kommit upp ifrån källaren efter att ha övat på låten till ikväll. Jag vet fortfarande inte ifall jag ska sjunga, jag får se när jag väl är där. Men jaja .. Det lät väll lite rossligt i halsen, men enligt Jonas, mamma och Bella så lät det bra bara det att man hör att jag är väldigt hes och förskyld. Nu ska jag börja välja kläder till ikväll.

Puss ida

image167 image168

Rebecka, vi kommer få det bäst! 13/6-08 i Dortmund <3

image164

Thank you for all that you've done for me

Jag kan prata. Wohoo! Ett framsteg iallafall. Halsen känns bättre, tack bafucin, haha! om det är såhär om några timmar ska försöka värma upp rösten och sen kolla ifall jag kan få fram några toner utan att det låter falskt eller så.. Om det låter bra, tror att jag ska sjunga ikväll. Yes! Nu ska jag koka te.. haha. Skriver mer sen!


Puss ida

Tjugo min kvar

Nu börjar det om tjugo minuter. Ska kolla på försnacket. Haha, omg det är någoot ag verkligen inte brukar göra. Nu ska ja hålla utkik efter små pojkarna, haha! Puuuuuuss. Jag är fett pepp, heja hammarby!!!!!!!

edit: OMG !!!!!! jag såg Rebeckas brorsor, hahaha.. jag bara, AAAH! sen såg jag en som liknade Mattias.. Fyfan vad coolt!

X-effect på MTV.

Haha, herregud. Det är helt sjukt! Första programmet jag ser, och enligt mig så är det rätt spännande. Det är paus just nu så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva lite! För er som inte sett ptrogrammet så är det så att programmet bjuder in två före detta partners att, tillsammans, med sin nya ha en romantisk weekend på en resord. Men självklart finns det nått krux. Kruxet är att deras nya pojkvän/flickvän får lov att åka hem, tror ex paret, men egentligen får dom sitta i ett hus och lyssna/kolla på en TV och se/höra allt om vad de gör. Haha! Jag hade fått damp om jag var i det där huset. Och speciellt så som ex-paret beter sig nu.. Ojojoj, sätt på MTV och kolla! Det håller på till halv åtta. Ska fortsätta kolla nu.

Strax början fortbollen! Och för er som känner mig vet att jag typ hatar att kolla på fotboll. Men man måste ju se vad som händer där på Råsunda när Mattias och Jonas är där. Haha!
Nu börjar det! Skriver mer sen, puss.

Hammaaarby!



Jonas och Mattias åkte för typ en halvtimme sen, till medis. Dom ska ta bajentåget in till matchen, läskigt. Men ja, dom kommer få det jätteroligt iallafall tror jag eftersom att dom verkligen har sett fram emot det här jättelänge. I medis ska dom möta Kevin, och några som går i Mattias klass. Om man ska jämnföra, så är nog den här matchen som en tokio hotel konsert för mig, haha! Ungefär. De älskar hammarby, jag älskar tokio hotel. Jätte dålig jämnförelse, jag vet. Haha, men jag försökte iallafall! Hur som helst, Jonas kom hem till mig idag vid cirka klockan tolv. Vi gjorde mat direkt eftersom varken han eller jag hade ätit någonting, sen låg vi och kollade på film hela dagen, & var inne lite på datan. Han diskade, plockade ut diskmaskinen och fixade. Så himla gulligt tycker jag!!! Och det är så jävla fint väder ute här nu, typ 15 plusgrader - äntligen. Självklart är man sjuk då. Jag vill vara med Jonas och Mattias nu.. Och det finns verkligen ingenting roligt att göra på datan, ingen rolig är inne och jag sitter bara och kollar massa klipp på youtube och är inne på playahead. haha! Mamma och pappa har precis åkt och köpt McDonalds mat. Det blev en lilla menyn med cheddar dipp och cola för min del. Jag skulle inte orka en QP meny nu, som jag alltid brukar ta. Nu ska jag ringa Rebecka tror jag, om jag hinner innan mamma och pappa kommer hem!

Puss ida

Bafucin

Min dag är räddad. Mammas jobbarkompis som varit hos läkaren kom precis hem till oss och lämnade Bafusin med mintsmak till mig. haha! Värsta snällt, det står att man får ta en varannan timme och jag hoppas verkligen att dom hjälper.. Annars vet jag inte vad jag gör! Nu ska jag gå och duscha. Skriver nog mer sen!

My gift is my song.

Kul. Det känns som att svälja stenar i halsen, fortfarande. Och imorgon har jag köruppvisning! Jag ska sjunga med Bella, men nu verkar det ju inte bli så. Fan fan fan. Jag vill, men jag vågar inte riskera någonting. Jag ska hur som helst dit ändå, och kolla på min grupp, för dom äger! Tisdags sångare nivå 3, jag älskar er. Ni är så jävla bra! Om inte ett mirakel sker till imorgon, kommer jag nog antagligen inte kunna sjunga.. All träning i onödan. Jippie. På ett sätt är det väll bra, att jag inte sjunger .. Så att jag får vila min röst lite, men jag vill. Alla som känner mig vet att när jag är frisk, älskar jag att sjunga. Jag slutar aldrig.. Jaja, jag får se det ifrån den positiva sidan - jag kommer iallafall inte bli nervös.

Jonas kommer hit vid elva tiden idag eftersom att han är ledig. Han ska kankse följa med på kören imorgon också, men det får vi se. Kanske inte är så kul för honom att vara där, ifall inte jag ska sjunga.. Jaja, nu ska jag gå ner till köket och fixa flera koppar te. Jag tror jag börjar bli beroende av det, haha!

Puss ida

Sleep tight.

God natt nu folket. Ska inte till skolan imorgon, tror jag! Vi får se hur jag mår imorgon. Puss puss!

I remember that day, like it was yesterday.

jag & th2jag saknar den här dagen som tusan. jag vill uppleva det igen, allting gick så jävla snabbt - det var över på en minut, men det kändes som en sekund. 12-06-07 kommer alltid vara ett minne för livet och jag kommer alltid komma ihog den här dagen, som om det var igår - för det var första gången jag träffade mina största idoler, mina hjältar och till och med pratade med dom. varför jag valde just den här bilden, är för att jag står med brunt hår och rosa linne, framför tom som jag då var helt nerkärad i.

The right hotel?

Rebecka skickade en länk till ett hotell hon hittat som var cirka tre minuter ifrån arenan där tokio hotel ska spela. Vi tänkte bo på Holiday hotell (edit: Holiday Inn hette hotellet, hihi), eller vad det nu hette.. Haha! Men det låg så långt bort ifrån arean och det hä hotellet var både billigare och närme. jag tänkte lägga in lite bilder, jag tycker själv att det ser jättemysigt ut. Vad tycker ni?

    

Och jag hoppas verkligen att vi får tillbaka pengar ifrån det andra hotellet, som dom sa! annars vet jag verkligen inte hur jag ska få ihop det där kruxet med pengarna. Mamma fyller 40 år om mindre än en månad, och jag behöver köpa present till henne + att jag är skyldig dom 1500:- (ca) och nu plus, hotell och flyg till tyskland. Utan pengarna ifrån hotellet, vet jag inte ifall jag kan åka. Jaja, det löser sig väll på något sätt! Puss I






13.06.08



Tydligen så får man bara börja köa ifrån dagen innan i Dortmund. Det kommer bli total kaos. Folk kommer köa till att få köa typ, och sen kommer alla tjaffsa om vilka nummer man ska få. Jag tycker det kommer bli helt dumt.. Och jag hoppas verkligen inte att det här stämmer, för jag har inte sett det någonstanns på Westfalenhalle's hemsida. Så antagligen är det bara ett rykte, eller det är det jag hoppas på iallafall. Hur som helst, snart kommer farmor och farfar hit och jag ligger fortfarande i sängen och käkar halstabletter. Det känns inte så jätte lockande att få gärster när man fortfarande mår dåligt, men det är ju farmor och farfar och dom har jag saknat jättemycket eftersom att vi inte träffats på ett tag .. Så det blir bra. Haha.

bikini

Okej jag har hittat 3 st på H&M än så länge. Jag tänkte lägga in dom så får ni kommentera vilken ni tycker var fin. Det svåra är ju att dom sitter så jävla bra på personerna på bilderna men sen kankse inte på en själv. Jaja, får åka dit och kolla.. Haha!

MARiA!

Maria S! :* ditt nagelack du hade på dig i fredags, skulle jag kunna få låna det? haha! jag är i behov av ett sånt och mitt är snart slut. skriv på msn eller här om du ser det! puss på dig.

Nu ska jag leta efter bikini, jag behöver några nya till sommaren :) tror jag kommer lägga upp förslagen här, kommentera då tack!

Puss och kram Ida

God damn you're beautiful to me

Det regnar, usch. Och jag mår bättre, har typ "bara" ont i halsen och så nu.. Och just det! Rebecka beställde flygbiljetter inatt till tokio hotel konserten i Dortmund den 13 juni. Vi åker ner den 10e och kommer hem den 14e. Planet går på kvällen den 10! Vi kommer få det så bäst, äntligen äntligen äntligen. Men jag ska inte längta för mycket, eller försöka iallafall. Haha. Jag har inte så mycket att skriva idag eftersom att det inte händer så mycket just .. Ligger bara i sängen och tar det lungt med en laptop. haha! Inte direkt så ansträngande! Hoppas iallafall att ni får en trevlig dag. Och förresten, pappa sa imorse att han läste min blogg då. Så om du läser det här, "Hej pappa!". Och jag lägger in en bild på filmerna jag kollade på igår, tror jag ska kolla på dom idag igen! :)

Puss Ida

 
förlåt Bella, men idag
tog jag av vårat kompishalsband.
men jag har inte slängt den, hihi :*
och det här betyder inte att jag inte vill
vara vän med dig längre. du vet mycket väl att
du är den bästa kompisen jag någonsin har
haft och att jag aldrig kommer släppa taget
om dig. jag älskar dig, bästis. men förlåt, den skavde!

image146

Godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas att jag mår bättre imorgon.

Puss Ida

Mysan! <3

Hittade youtube länken till videon när My sjunger i sin skola! Hon äger.

Ursäkta, men jag har tråkigt!

Gå till telefonboken på mobilen:


Namn 7 - bella mor hem
Är han/hon kul? - snacka om!
Har du kramat personen? - haha ja, alla i familjen!
Minnen med personen? - det finns många, men för att nämna nån, till exempel när vi var ute på bella's landställe.

Namn 9 - bianca
Var träffades ni första gången? - i 6an när hon började i min skola
Är personen viktig för dig? - hon var nog det.
Sista bokstaven i personens namn? - A

Namn 14 - caroline gbg
Flicka eller pojke? - flicka
Älskar du honom/henne? - älskar och älskar, vi, men däremot gillar jag henne en välldans massa. även om vi inte pratar så mycket nu för tiden! :/
Har du pratat med personen i telefon? - nej :(

Namn 15 - caroline l
Hur länge har ni känt varandra? - i ca 7 år tror jag
Har du kysst honom/henne? - haha nej.
Kan du berätta hemligheter för personen? - vi känner inte varandra speciellt bra längre, så nej.

Namn 16 - caroline lp
Är hon/han vacker? - absolut ;D
Känner du honom/henne bra? - ja då, vi går i samma klass!
Är han/hon upptagen? - japp :)

Namn 20 - christian mineur
Är ni släkt? - haha nej
Hur är han/hon till sättet? - ingen aning
Känner du honom/henne bra? - nej, haha.. vi har knappt pratat. vi gick i samma skola, men han gick ut förra året tror jag det var.

Namn 22 - danne nynäs
Har du sänt personen ett sms? - ja, det har jag.
Är det en tjej? - nej ;d
Går personen i samma skola? - nej

Namn 25 - dennis med kuken
Hur gammal? - 18 eller 19
Bor? - kommer inte ihog
Hatar du personen? - nej, lite småmysko bara. därav namnet!

Namn 28 - elin johansson
Har du besökt personen? - jajjamän :D
Är han/hon trevlig? - absolut!
Vad börjar hans/hennes namn med? - E

Namn 30 - elin lööw lp
Har du kramat henne/honom? - japp!
Har du sett personen full? - kankse, kommer inte ihog.
Är personen äldre än du? - om man räknar månader så ja, annars är hon också född 90.

Namn 33 - elma
Är han/hon vacker? - ja det tycker jag
Minne av personen? - jadu, kommer inte ihog. men vi gick på samma teater för några år sedan. haha!
Har du hennes/hans msn? - japp

Namn 35 - emelie theobald
Nära dig? - haha, nej. vi kände varandra bättre förut
Har du kramat personen? - ja, det har jag
Har du varit förtjust i honom/henne? - haha nej inte på det viset!

Namn 36 - emerie
Beskriv med ett ord - hm, snäll-som-få.
Bor personen i huvudsstadsregionen? - ja :)
Har du sett honom/henne i en dröm? - haha det vet jag inte!

Namn 39 - erik lundström
Första tanke? - haha, min lillebrors kompis!
När träffade du senast personen? -öhm, på påsklovet tror jag.
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - ifrån mattias typ

Namn 43 (börjar om igen pga för få kontakter) - freddy Mgis
Har du sett personen naken? - HAHA! nej, verkligen inte.
Ge ett smeknamn - brist på fantasi!
Flicka eller pojke? - pojke ;D

Namn 45 - gunhild
Kramat personen? - ja!
Kysst personen? - haha nej
Sista bokstaven i namnet? - D

Namn 51 - ica sickla annelie
Träffat personen? - ja!
Pratade med i telefon senast? - typ i november förra året någongång
Skickat sms till personen? - nej

Namn 59 - jonas <333
När pratade du med honon/henne senast? - idag :) <3
Har du varit förtjust i honom/henne? - ja :* eller jag är!
Skickat sms till personen? - haha ja, skojaru. sms spam varje dag typ (a)

haha!



Jag har tråkigt, och hittade dom här bilderna i mottagna filer!
det var så jag och Jonas började prata, haha.. Det roliga med det hela
var ju att både han och jag gjorde våra konton på skoj, Hans två dagar innan
och mitt samma dag. Är inte det ödet så säg!

Älskling

Jag väntar på att Jonas ska logga in på msn. Han åkte hem för typ två timmar sen, och jag saknar honom som fan redan. Fan att båda är sjuka nu, usch. Jag älskar dig, du betyder allt och det menar jag. Utan dig skulle jag inte vilja leva! Jag hoppas att det blir vi föralltid, annars vet jag inte vad jag gör.
Hur som helst, Rebecka har kollat på flygtider till tyskland, det verkar som om vi ska åka ner den 10e juni, även om mamma tycker att vi ska åka ner den 11e. Men då blir det för kort, vi vill vara i Tyskland lite också.
Wohoo, nu loggade Jonas in, puss på det. Nu ska jag försöka dra i mig mitt te igen.

Kram Ida

Sjuuuk.

Jävla bajs! Igår kväll när jag kom hem ifrån att ha kollat på jacka med pappa, Mattias och Jonas kände jag hur dåligt jag mådde. Jag hade haft lite ont i halsen i skolan, men det var inte mer med det. Så nu, en dag senare ligger jag i sängen med 38.5 graders feber. Kul.. Jonas vaknade dessutom med typ ögoninflammation så hans mamma och hennes pojkvän kom och hämtade honom. Stackarn!!! Hoppas att han mår bättre snarast. Och det är så himla typiskt, på tisdag har jag köruppvisning och ska ju sjunga en låt med Bella! Och om jag är sjuk, betyder det att jag förstör för både henne och mig. jaja, hur som helst.. Hoppas att jag mår bättre imorgon och till på tisdag OCH på torsdag, då vi har nationella i engelska.. Nu ska jag gå ner och pimpla yttligare en mugg te.

Puss Ida

Oh there you go

Hej! Jag tänkte att jag skulle berätta lite om hur min dag har varit. Jag vaknade halv sex, jag vet jättetidigt men jag gick inte upp förns vid halv sju. Försvo mig som vanligt när jag börjar åtta.. Oj förlåt! Pappa ringde, vi ska åka och kolla på skinnjacka nu till mig, jag hoppas verkligen att jag hittar någon! Nu ska jag göra mig iordning för han kommer om tio minuter. Jag skriver mer sen!!

Puss Ida

Just det..

Haha, jag var ju i stan med Elin idag (bilder kommer sen).. Fyfan vad kul det var, haha. Vi såg Idol Mathias och Idol Danny!!! Först så sa jag till Elin att vi skulle hälsa, men hon fattade noll och gick rätt in in Danny, haha. Självklart så stannade dom upp ett litet tag så och jag hälsade, men dom hälsade inte tillbaka, haha! Danny log och kollade bak när vi hade gått förbi. Det var lite komsiskt tycker vi.. Sen kom Jonas så vi gick och mötte honom och vi åkte hem till mig, haha. Jag och Elin fikade iallafall på John Chris, mysigt som vanligt :) Hoppas att vi ses nu snart igen, och inte så långt uppehåll som dom andra gångerna. Jag älskar dig!

Puss Ida

13 juni

Okej, nu är det alltså bestämt. Tokio Hotels konsert i Dortmund kommer bli av den 13 juni. Tjohooo! Jag och Rebecka ska antagligen åka ner en vecka innan, om allt går som planerat. Haha, och vi ska se tokio hotel!!!!!! Äntligen.. Även om det är typ två månader kvar, haha.. Hur som helst. Puss på det! Nu ska jag vara social emot Jonas.

Puss Ida

Hahaha, fyfan vad gulligt.

Igår fick ju Bill börja prata igen efter operationen, och vet ni var hans första ord var? haha, "AAHH" jag tycker att det är så himla gulligt. Synd att jag inte har hittat en video på det än så länge, det kankse kommer upp! Hur som helst, nu ska jag gå upp på lunch. Hoppas att det blir någon god mat! Ha en bra dag allihopa..

Puss / I

Stolt som tusan.

Haha, överskriften säger väll allt? Jag har precis gjort nationella nu, och det gick hur bra som helst. Jag trodde att jag skulle tappa bort mig, men nej. Och jag trodde att jag skulle bli röd som en tomat i asiktet när jag pratade - nej. Fy tusan vad skönt, äntligen är det över! Puss på det och puss på att jag är på hur bra humör som helst nu.

Puss Ida

One wish

Hej kära bloggläsare, haha..
Nu har jättebråttom så jag kan bara skriva jättekort. Hur som helst, idag ska jag ju som sagt  träffa Elin .. Det ska bli jätteskoj! Sen ska jag träffa Jonas. Puss på det! Han skulle inte jobba idag så han hade tid för mig lite, haha.. Imorgon börjar vi åtta, det är inte lika spänannde. Men aa hur som helst, måste kuta till bussen nu! Och nu har jag svenska nationella och jag är så himla nervös. Hoppas att det går bra.

Pöss Ida

Okej, jag måste lägga in den här.

Sjukt läskigt, tycker jag. Men aa, ni måste kolla!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab

så nu, godnatt allihopa! puss.

Godnatt bloggen.

Sista inlägget för idag då då. Jonas har precis åkt hem, han fick inte sova här idag eftersom att mamma hade jätteont i huvudet. Hur som helst, imorgon ska jag träffa Elin J, och det ska bli jätteroligt tycker jag! Vi kommer väll antagligen åka in till stan eller något liknande. Hoppas iallafall att hon kommer till min skola som vi har planerat. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och ta fram kläder till imorgon.. God natt allihopa och sov så gott. Vi hörs imorgon!

Puss och dröm sött - Ida

woohooo!

Finally, haha.. Nu har jag äntligen skrivit klart allting till mitt nationella prov. Hoppas, hoppas, hoppas bara att det går bra imorgon. Jag testade att läsa upp allting, och det blev 04:01 minuter.. Jag får försöka dra ut på det lite eftersom att det egentligen ska vara en minut till, nämnligen 5 minuter. Men jag har hjänsläpp nu och kommer verkligen inte på något mer vettigt att skriva. Jaja, önska mig lycka till! Nu ska jag, flera timmar senare, börja vara lite social emot Jonas som fortfarande sitter och spelar playstation med min lillebror.. haha, förlåt älskling, men jag var faktiskt tvungen att plugga idag. Vi kankse hörs lite senare!

Puss Ida

There you go again, you're back in my mind

Hallå kära läsare, om jag ens har några, haha..
Jag är nästan klar med mitt nationella nu!!! Och jag är så himla glad, äntligen. Det är imorgon och jag får verkligen hoppas att jag åtmindstånde får godkänt. Om jag inte fåt det, vet jag inte vad jag gör.. haha. Hur som helst, Jonas är här, men eftersom att jag pluggar just nu så spelar han playstation 2 med min lillebror.. Haha, gulligt. Idag hade vi kallköks teori, och jag måste säga att jag tycker att det var riktigt roligt. Att få lära sig nya saker bland annat. Och ett stort grattis till Stefan som fyller 18 år idag, hoppas att du får en jätte trevlig dag. Nu ska jag återgå till pluggningen. Ha en trevlig kväll!

Puss och kram Ida

-

Godmorgon! Nu är det lite bråttom till tunnelbanan.. Jag ska kuta iväg till gympan! Jag har hållt på och fortsätta skriva på mitt svenska nationella prov, och snart är jag klar. Jonas ska komma hem till mig idag tror jag, så han ska typ hjälpa mig lite och så. Hoppas att han får sova här också! Jaja, jag skriver mer i eftermiddag. Ha en bra dag allihopa.
 

Puss Ida

Källa: tokio-hotel.se

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Jag är verkligen besviken. Visst, jag kommer antagligen att få se dom på den framflyttade Dortmund konserten som har sitt preliminära datum i augusti. Men Sverige då? Vi som har sett fram emot den så himla mycket, och ja.. Meet & Greet vinnarna borde ju inte vara så speciellt glada nu heller. Jaja, nu ska jag gå och göra mig iordning.                                                                                                                         Puss Ida

Tokio Hotels konserter har nu blivit helt inställda. Biljetterna lämnas tillbaka där de köpts för att få tillbaks pengarna. Någon ny konsert är inte planerad än, och vi vet inte när det blir. Vi ber er att *inte* mejla och fråga oss om nytt konsertdatum - dessa mejl svarar vi inte på. Nytt konsertdatum postas här på hemsidan när vi vet det.

Biljetter till konserten i Stockholm: Lämnas tillbaks där de köptes senast 8 maj.
Biljetter till konserten i Oslo: Lämnas tillbaks senast 11 maj. Mer information på livenation.no

Eftersom konserten är inställd blir det inte heller någon Meet & Greet. 

Ingen TH konsert i Sverige.

Okej, jag hörde precis att det inte kommer att bli någon tokio hotel konsert i Sverige. Kul! Ehm, not. I och för sig så får jag se dom i Tyskland, men ändå. Sverige! Aja..
Nu ska jag gå till Bella för att få skjuts till kören. Jag skriver mer sen.
 
Puss Ida

Tandställnings skit.

Usch usch usch. Jag och Mattias är så himla osmarta, vi åt pizza nu till middag och inte tänkte väll vi på att jag fick tandställningen igår. Nu gör det ont som fan och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hela underkäken känns helt bortdomnad och ändå så tuggade jag knappt utan svalde stora, ibland hela, bitar. Jag får väll knarka yttligare några ipren och hoppas på att den värsta smärtan går över. Nu ska jag fortsätta med min presentation till nationella provet. Önska mig lycka till! 

Kram Ida

PUSSS

Glöm det förra inlägget. Jag har hur som helst hunnit jättelångt med min Nationella grej nu! Jag är strax klar.. Det känns skitskönt och jag är inte på lika dåligt humör längre, och inte heller lika stressad. Imorgon kanske jag hinner träffa min älskling, och det hoppas jag verkligen. För annars går jag under. Nu ska jag äta mat, och sen ska jag åka till kören.


Det där är lite av allt jag skrivit.
Jag kände att jag ville lägga in en bild, haha..


 

Puss Ida

Jävla skit.

Okej nu är jag så jävla sur så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jonas får tydligen inte sova här ikväll.. Först får jag ett ja, och nu ett nej. Va fan är problemet?! Och då kan vi inte träffas idag, eftersom att han inte orkar åka hem sen eftersom att han inte mår något bra.. Stackarn!!  Krya på dig <3 + Vissa personer går mig på nerverna, och nu känner jag varken för kören eller någonting annat idag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara slänga in någonting i väggen. Fyfaaan!

Jag vet inte riktigt varför jag lägger in bilden. men den är cool, elr vad tycker ni?

Äntligen igång.

Woho, äntligen har jag kommit igång och skrivit lite på nationella provet. Visst jag har inte kommit långt, men jag är endå en bra bit på väg! Problemet med mig, är att jag alltid, alltid, alltid skjuter upp det hela tiden. Så sitter man där kvällen innan provet, lite halft panikslagen för att man bara lyckats skriva ett ord. Jaja, nu är jag iallafall igång och det är huvudsaken. Jonas ska sova här ikväll, puss på det. Och jag måste passa på att tillägga, pappa har fått min bloggadress så han läser väll antagligen det här inlägget! så..
 - hej pappa, hoppas att du tycker att jag skriver interessanta saker, haha. vi ses om tre dagar! puss, älskar dig.

Puss Ida

Nationella prov i svenska! Woow..

Kom hem för kankse 45 minuter sen och sitter och pluggar till nationella proven som vi ska ha på torsdag i svenska. Jag fruktar det verkligen!!! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Oavsett hur dåligt det än kommer gå, eller om det går bra. Kommer jag alltid att hata nationella prov. Varför ska man ha det? Jo, för att nån ska sitta och kolla hur duktiga eleverna i Sverige är.. Typ! Så himla onödigt, enligt mig. Hur som helst, idag är det kör och jag längtar för fullt. Äntligen ska jag få träffa Rebecka igen, som jag saknat så himla mycket, även fast vi träffades i fredags. Förhoppningsvis så får vi sjunga i mic, och jag hoppas att hon tar med sig två, så slipper jag och Bella dela på en. Det blir bara krångligt.

Och. Du kan inte ta mig för givet längre, för snart orkar jag inte mer.

Puss / I

Ni måste kolla!

Hon är verkligen jätteduktig tycket jag. Det enda är väll uttalet ibland och att det låter lite pipigt ibland. Men whatever, resten låter toppen. Puss på att hon är norsk också!


Skinnjacka.

Just det!!! .. Påväg ifrån utvecklingssamtalet så frågade jag pappa ifall jag kunde få en skinnjacka. Och han svarade ja! Vi ska åka och kolla på det i helgen, hoppas att jag hittar någon. Nån som har något tips på snygga skinnjackor för ett bra pris?

paaarty!

Jonas håller på att skicka alla bilder ifrån Kalles fest i lördags till mig nu. Jag har typ fått hälften snart, så ni kan få ett litet smakprov. Mobbas inte med fula bilder tack, haha. Kalle har en såndär überbra kamera. Så antingen ser man helt vrickad ut. eller så blir man okej, haha. Fråga mig inte vad jag gör på bilderna, för det vet jag inte själv! Iallafall värsta poosen enligt Jonas, hahaha.. Usch

Puss / I

 

Wohoo!

Har precis kommit hem ifrån utvecklingssamtalet. Det gick skitbra, haha.. Mattias sitter och kollar nu vad jag skriver & kommenterar allt, om jag skriver fel, och aa.. Allt. Hur som helst, jag fick MT (mycket tillfredsställande) i alla bageriämnen, vilken känns jättebra. Visst, det är än så länge bara omdömmen men om jag fortsätter såhär kommer jag ju jättebra slutbetyg. Jag tog även upp det där med all frånvaro ifrån gympan och han ska prata med våran lärare om allting. Det verkar inte vara någon fara iallafall och det känns ju bra. Plus, nästa vecka kommer David ifrån Schweiz (stavning?). För er som inte vet det, är det han som har hand om stället i Schweiz, dit vi kan få åka i åk 3 på APU. Kjell (min lärare) sa att han skulle prata med honom ifall jag kankse kunde få åka till Tyskland i sommar och jobba på ett bageri. Låter inte det helt bäst? Tyskland + sommar + bageri. Det är verkligen ett Halleluuja moment om det skulle gå, haha.. Idag ska jag dessutom få min tandställning på underkäken och jag är så himla nervös, och det kommer bli så jävla fult. Jag vill inte ha det.. det räcker med den jag har på överkäken! Den syns tillräckligt mycket. Och Jonas är sjuk idag, krya på dig älskling. Nu ska jag gå och äta frulle tror jag, jag hann aldrig med det innan vi åkte till skolan.

Puss / I

-

Klockan blev helt plötsligt as mycket! Herregud, haha. Liksom redan halv fem. Jag och Jonas har liksom precis ätit frulle. eller, vi grillade (a) & det vart skitgott. Haha.. Jag borde fixa mig, men jag pallar inte! Och jag är proppmätt, dessutom vill jag ha bilderna från igår. jag lovar att jag kommer se ut som skit på alla, men aa.. hahah!

Bara sanning.

Jag finns alltid här för dig, oavsett när. Du är min bästa vän & jag skulle inte släppa taget om dig, för allt i världen. Jag älskar dig för mycket för det. Du är fan den bästa kompisen jag har haft, och jag vill verkligen aldrig förlora dig. Alla minnen & allt som vi har gjort tillsammans, försvinner aldrig. Iallafall inte för mig! Om inte du vill att jag släpper taget, så slutar jag aldrig vara din vän, för det skulle jag aldrig klara av. Du kommer alltid vara min bästa vän, jag lovar , Bella

Godmorgon

Halloj, Jonas ligger fortfarande och sover, men jag är vaken sen typ en timme tillbaka. haha! Igår var jag hemma hos Kalle på Lidingö! My eller Rebecka kunde inte följa med, bajs. Men det var grymt skoj ändå.. Cattis & Rebecca var där som var på Leos chillkväll för några veckor sen! Det var hur som helst en lyckad kväll. Jag, Jonas & Leo åkte ifrån Lidingö typ vid ett typ (?!) och kom hem vid två-tre tiden.

Idag måste jag plugga på svenska nationella provet som är på torsdag. Och imorgon är det utvecklingssamtal, så vi är lediga. Jag har hela dagen på mig imorgon också att plugga eftersom att min tid är 08.00-08.30 har jag för mig, haha. Hur som helst, Emma B kanske ska komma upp till mig nästa helg & bo här. You make me happy <'3

Nu ska jag väcka Jonas, för jag är hungrig!!!
Puss / I

lula looka-like

haha.. jag hittade en bild på Bill och nån annan modell. Är det bara jag, eller tycker inte ni också att hon är otroligt lik lula? Nu ska vi springa till tåget, puuuusss!

image133

Even the stars refuse to shine

Halloj!
Har precis kommit hem ifrån bion med rebecka, emelie & rebeckas lillebror Adam. Jag har typ jätteont i huvudet, men Jonas ska hämta sin jacka så vi är hemma hos honom just nu. Vi åt middag på burger king & så såg vi Marc in the park! hahaha. + Att imorgon har Kalle middag på lidingö & typ fest. Så jag ska kankse dit!!

Omg, Jonas kom precis in med massa chips! fyfan vad gott.. haha!
Nu ska jag fetta.

Puss / I

Even the best one falls.

Sitter i skolan nu, har precis ätit lunch och det var jättegott.. även om jag inte åt så speciellt mycket. Vi slutar om ca två timmar, och håller på att göra vetedeg som ligger i kylen nu eftersom att vi gick på lunch. Idag ska jag på bio med Rebecka och Emelie, det ska bli så jävla mysigt. Igår var jag på fanträffen utanför hovet, & det var pinsamt att se hur dom betedde sig.. Dom gick ut på söderstadion osvosv. Usch! Däremot träffade jag trevligt folk. My, Ida & Lina, Emelie, Emelie, Paula, Veronica, Frida & en massa andra. Jonas och Kevin följde med, tack killar. Och jag måste säga att det är grymt skönt att ni finns, det var jätteskönt att få prata ut & veta att någon verkligen lyssnar. Tack! Imorgon ska jag träffa Maria klockan ett utanför Åhléns så ska vi hitta på någonting, fika kanske? Jaja, jag skriver mer när jag kommer hem. Snart kommer Jonas hit! Jag älskar dig, du är guldvärd.

Puss / I

Ny bloggdesign.

Jag testade en ny blogg design. Tänkte att det kunde vara lite roligt! Jag kankse ändrar tillbaka till den gamla, eller vad tycker ni? Nu ska jag springa & fixa iordning mig lite, sen ska jag till Jonas skola.

Puss / I

Mary-Kate Olsen

    

Jag är bara tvugen att ladda upp dom här bilderna på M-K. Det är mina absoluta favoritbilder på henne, och jag bara älskar hennes stil & hennes look. För er som inte vet så var jag verkligen ett stort fan av MK & Ash för några år sedan. Jag hade posters över hela väggarna med dom, och visste exakt allt om dom och så vidare. Hur som helst, jag måste bara tillägga att Ash inte är fy skam hon heller. Hon är minst lika vacker som M-K. Jag kanske laddar upp bilder på henne sen!

Äntligen hemma.

Hej igen. Mamma kom aldrig och hämtade mig eftersom att hennes jobbarkompis var tvugen att göra nåt.. Så jag tog samma buss som Jonas och åkte med till hans skola & tog en buss till Högdalen därifrån eftersom att jag missade tåget jag skulle ta! Hur som helst, om jag mår bättre ska jag åka till Jonas skola sen, & så ska han köpa biljetter till nån match typ, sen ska vi åka hem till mig. Jag är grymt sugen på att åka till IKEA med mamma, men hon slutar sent plus att hon ska till tandläkaren idag. På lördag ska jag fika med maria & på torsdag nästa vecka ska jag vara med Elin J. Båda gamla vänner som jag inte träffat på jättelänge.. Eller Maria & jag går i samma klass. men på fritiden menar jag! Det ska bli riktigt mysigt att få hänga lite med er också tjejer. Nu ska jag gå ner och göra te.

Puss ida

..

Jag förstår mig inte på dig längre. Du har blivit så himla annorlunda!

hej sverige

Godmorgon!
jag sov hos Jonas igår till idag. Och vaknade med typ världens mensvärk så jag ska inte till skolan. Bajs, jag hatar det seriöst. Så jävla jobbigt! Idag skulle jag ha gått på fanträff utanför hovet med bella, men hon dissa så jag ska typ gå med någon annan. Hade sett fram emot det som fan att gå med henne.. Men aa, nu blir det inte så! tack.. Igår packade vi upp kartongerna i Jonas rum, så nu är hyllan full med prylar igen! Imorgon ska jag till Rebecka och Emelie, ska ska bli fett myyyys. Sen ska jag typ sova där, puss på det. + Att vi kankse ska gå på bio. Yey! Igår hade vi först gympa, och jag spelade badmington med tove och bella. Det var faktiskt riktigt roligt! Efter det åkte vi hem till mig & åt lunch sen åkte vi till skolan igen och övade vi på pikering i två timmar, och sen hade vi två timmars teori. Jag skriver mer sen. Nu ska jag ta en värktablett!

Puss ida

wohooo äntligen funkar det.

YES! Äntligen funkar bloggen igen. Jag har försökt logga in hela helgen, men det har inte funkat. Jättestörande! Nu sitter jag iallafall och äter chocklad, haha. Om tio minuter ska jag springa iväg till tunnelbanan för att sedan åka till Jonas skola. Idag ska han försöka pierca sig igen, eftersom att det inte gick när han var på East Street i lördags. Hoppas att det går bra. Förövrigt så är det kör idag!!! Jag är såå pepp, även fast inte Bella är där.. Idag får jag sjunga våran låt själv, yey.. not! Menmen, jag får träffa Rebecka iallafall! Jag kollade dessutom på Ryanair för en stund sen. Tokio hotel har ju preliminärt satt upp ett darum för Dortmund konserten nu. Och den ska vara den 16e augusti i Frankfurt. Jag kollade hur mycket det kostade att beställa nu, och det kostade bara 383 kr (!!) hur billigt som helst. Så vi ska beställa så fort vi är helt hundra på att det kommer bli det datumet. Nu ska jag kuta iväg!
Puss ida
RSS 2.0