headache

Hej babes.

Jag ska vara helt ärliga mot er! Jag har inte orkat skriva under veckan. Jag har haft ont i huvudet varje dag och nu har det "slagit ut" .. Har precis duschat, men det blev inte bättre. Har tagit två alvedon, men det hjälpte inte. Fan vad jag är trött på det här!! Imorgon ska jag ringa vårdcentralen och fråga vad fan som är felet på mig.

Iallafall. Dagen har varit bra och jag har jobbat hela veckan (trots huvudvärken). Fixade ppiller för 1år idag, så jävla skönt att det är gjort nu. Imorgon börjar min och Jonas helg ensamma. Hihi! Vi ska nämnligen bo hemma hos Anna och Nico i deras lägenhet när de åker till Barcelona. Så imorgon ska jag ta med mig packning till jobbet och sen åker jag och min baby dit direkt (förhoppningsvis)

Har btw skaffat en ny blogg. Fråga om ni vill ha den :) har inte börjat skriva någonting ännu, en funderar på det.

Vi hörs kanske i helgen! Har försökt att mobilblogga, men det har inte funkat. Skumt! Hoppas ni saknar mig, haha. Bombardera mig med kommentarer så kommer jag tillbaka och bloggar snabbare, for sure!

Kärlek till er!

The one and only.

Kommentarer
Postat av: BELLa

Jag vill veta vad den nya bloggen heter!! :D

2010-03-18 @ 20:00:57
URL: http://isabellenojd.blogg.se/
Postat av: johanna

svar : haha okej, låter bra! med mig är det också bra faktiskt :)

2010-03-19 @ 07:07:57
URL: http://joojo.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback