Beck - I stormens öga

godmorgon! sitter och kollar på Tyra Banks show just nu! Jonas ligger i badet, haha. imorse ringde Anna och väckte oss, hon ville prata lite och hon kanske ska komma över på våran kräftskiva som vi ska ha hemma hos mig senare ikväll.

igår var ju jag och Jonas på bio. vi såg Beck! först gick vi ut och åt tillsammans. vi gick till taco bar och Jonas bjöd mig på mat, hihi. sötisen! både jag och Jonas tog Nacho deluxe grande och cola till det, haha. sen gick vi till bion och skulle ta ut våra biljetter. det var sjuuukt lång kö där nere så smarta som vi är så gickvi upp till popcorn kassorna där det inte ens var en kotte. haha! efter det  skulle jag gå på toa, och kön till tjejernas var sjuuuukt lång.. funderade på att  gå in till killtoan men vågade inte! haha. men tillslut kom jag in till tjejernas iallafall, efter ca 10 min. sen gick vi in och hittade våra platser.

Beck filmen var bra men den kändes väldigt kort och kändes som att inte allt han hända ännu, haha. men det var absolut inget fel på den! någon som vet om det kommer fler? jag vill se!!! efter bion gick vi till centralen där vi mötte upp Maud och Kjelle och så tog vi alla 4 en taxi hem till de. och när vi kom hit så var det jättejättesöt hund vid porten, en liten valp! haha. och den kom fram och nosade på mig, pluutten!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback