fika & shopping

sådär! nu är både jag & Jonas färdiga och nu är det dags att åka in till stan. det blir fika och shopping idag, sen åker vi hem till Anna och Nico på söndagsmiddag. myspys!

om ni är i stan & vill ses, smsa/ring.
ta hand om er sötnosar!

såhär ser jag ut idag.

rosa tröja - H&M
vitt linne - gina tricot
svarta stumpbyxor - H&M

Min älskade syster ♥

måste bara säga .. fyfan vad skönt att det är som förut mellan mig & Bella igen. det var någonting där i vägen för oss ett tag, och därför säger jag åter igen "stick to the friends you know.. if you don't want to loose them all in the end" .. och det stämmer faktiskt. har alltid gjort & kommer alltid att göra.

och jag har precis gått upp och har ätit frukost, försöker väcka Jonas sen ska vi åka in till stan och titta runt lite. superkul! btw så shoppade jag tröjor igår till Jonas och Mattias också, haha. fan vad snäll jag är!

nej, nu ska jag föna mitt hår.
ta hand om er så länge!

natt shopping

klickade hem lite kläder ifrån H&M lite snabbt. inte bara till mig själv, utan även till pappsen. lägger inte upp bilder på hans tröjor eftersom att han läser min blogg.. då blir det ju ingen överraskning! haha.

försökte titta på någon tröja till min kära lillebror också, och hittade ett par - men på den jag tyckte var snyggast var det leverans tidigast i april, och det kändes lite långsökt! haha. så jag får försöka titta på någonting till honom imorgon i stan. (om vi kommer iväg), och där ska jag även köpa NHL till Jonas, då blir han glad. och det är han lätt värd också.

tyckte det var lite kul med färgglada underkläder! så himla tråkigt med bara svart & vitt hela tiden..




ballerina skor - 99kr
push up bh - 129kr
stringtrosor - 59,50kr

 

nej, nu är ögonlocken alldeles för tunga, haha.
godnatt allihopa, nu ska ligga & krama om min varma älskling.

Instängd 2

har kommit hem ifrån bion nu. var där med Jonas, Anna & Jocke.

vi blev upphämtade av Anna vid typ 6 tiden och sen åkte vi och handlade tacos som vi skulle äta hemma hos de. as gott, men jag åt typ för mycket så jag hamnade i matkoma ett litet tag! HAHA. sen spelade vi Buzz & jag vann båda gångerna, fyfan vad GRYM jag är. efter det åkte vi in till sergel eftersom att vi skulle gå på Instängd 2. fy i helvete vad äcklig den var, hahaha usch. (tur att Jonas ligger precis mig inatt!) dock var 1an mycket bättre.

sen fick vi skjuts hem & nu ska vi sova. eller, Jonas sover redan, pluttisen.
imorgon blir det en runda på stan innan vi ska hem till Anna och Nico på söndagsmiddag. supermysigt!

Jonas Sundfeldt är universums underbaraste människa.

dovas & the bridge

hinner inte skriva så mycket. men gårkvällen var riktigt trevlig! vi började på dovas och sen gick vi vidare till the bridge. donken vid 1 tiden, och kom hem klockan 2 imorse i taxi.

här kommer lite bilder ifrån igårkväll. (förlåt för de usla bilderna, men jag glömde min braiga kamera hemma)


partey

nu är det dags att åka in till stan! blir dock inte en lång kväll ute, eftersom att jag har ont i huvudet & är grymt trött :( så jävla typiskt att det skulle vara så just idag ..

hur som helst så får ni ha en bra kväll!
ta hand om er sötisar

smsa/ring om ni vill ses senare inatt.

såhär ser jag ut ikväll!

PARTY

HAHHAAHHA! Anna ringde mig precis och hon var på toppen humör.

nu ska jag hoppas in i duschen, sen blir det middag och efter det kanske Bella och Henrik kommer hit och förar med mig och Jonas. fan vad kul vi kommer få ikväll. PUUUSSS

it's friday baby!

IM HOME.

dagen har gått bra .. öppnade klockan 7 imorse så är rätt så trött, haha. sen har dagen gått jättefort. ni har säkert läst, men imorse när jag loggade in på bloggen så såg jag att jag hade fått en kommentar på mitt inlägg om Mikael Spreitz. och kommentaren var skriven av honom själv!! helt stört vad glad jag blev :D han kommer ihåg min farfar och allt. fick hans mejl så jag mejlade honom för en stund sedan .. hoppas att han svarar.

ikväll blir det utgång! ska snart börja göra iordning mig, men först ska jag lyssna lite på bra musik så man blir lite taggad för ikväll, haha.

vet inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig alltid.

EDIT: OMG HAN SVARADE! :D

MIKAEL SPREITZ

OMG! gick in på min blogg imorse, och såg att jag hade fått en kommentar om mitt inlägg Mikael Spreitz. och gissa vem det var som hade skrivit kommentaren! jo, ingen mindre än han själv. fy fan vad coolt :D om du läser det här micke, så, farfar hälsar tillbaka till dig! kan leva på det här hela dagen!

utvilad?

oj, de har gjort om nu på blogg.se. kanske därför det inte gick att ladda upp bilder förut?

hur som helst så skrev jag inte mer igår för att jag somnade vid halv 9. sen vaknade jag när mitt ppiller alarm ringde och gick upp och fixade mig & somnade åter igen, haha. så nu måste jag fan vara utvilad tycker jag .. ska till jobbet snart och sen slutar jag 16:15.

imorgon är det fredag! ♥
ha en bra dag alla & fortsätt kommentera.
ska svara på alla era kommentarer när jag kommer hem, lovar.

tävling!

jag är med & tävlar om en djupvårdande hårinpackning från Björn Axén på Nina Eks blogg. för att vara med och tävla klickar ni HÄR. hoppas verkligen att jag vinner, för det här är verkligen det jag behöver eftersom att vintern  ser ut att kunna bli huuur lång som helst..

anyway, lycka till alla :)

Dagens tips: använd er av oljor!



Mandelolja är ren kallpressad olja från mandlar. När man använder oljor till kroppen ska man akta sig för olika blandningar. Alltså det får enbart innehåll ren mandelolja och inget annat.
Ifall man blandar olivolja, mandelolja och t ex glycerin (en välkänd ingredins i majoriteten av alla skönhetsprodukter) kommer man få utslag, finnar, igentäppta porer. Glycerin är något man annat ska akta sig för, speciellt om man har känslig hy och lätt för att få finnar. Så läs alltid vad produkten innehåller innan ni köper det och kom ihåg att försöka undvika glycerin ifall ni är rädda om hyn.

Tips 1
Mandelolja återfuktar så djupt in i huden så att den kan rädda både en äkta och fejkbränna! Men kom ihåg att inte använda några andra dusch cremer när man är insmord men någon olja, eftersom oljan binder cremerna till sig.

Tips 2
Obotligt torra fötter? Say no more. Smörj in fötterna ordentligt med olivolja. Sätt på frysplast påsar på fötter, höll i lite extra olja ner på foten i påsen, sätt kirurg tejp runt smalbenet och ha det så i minst 5 timmar!
Det låter helgalet men tro mig, när ni tar bort plastpåsarna från fötterna och sköljer av dom kommer fötterna vara underbart lena. Vill man få ännu bättre resultat smörjer man in dom med vaselin när man sköljt bort olivoljan och sedan tar man på sig strumpor. Dagen efter kommer fötterna vara oigenkänliga!

Tips 3
Torra hårtoppar eller sönderblekt hår? Billigast hårinpackning är olivolja. Blanda ordentligt med färsk pressad citronsaft och olivolja i en kopp och använd sedan i håret.

Tips 4
Använd mandel eller olivolja på torra punkter på kroppen, t ex armbågarna, innan man tar på brun utan sol. Då slipper man bruna punkter på armbågarna. Ifall man är riktigt, riktigt torr i ansiktet funkar olivolja (ej mandelolja) toppen bra i ansiktet också!

pappa är gravid


Scott Moore, 30, föder en pojke om en månad
NEW YORK. Man skulle kunna tro att Scott Moore bara har en präktig ölmage. Men han är gravid – i åttonde månaden. – När jag förstod att jag var med barn gjorde jag som alla gay-män gör när de är riktigt lyckliga. Jag gick ut och shoppade, säger han.

För två år sedan genererade Thomas Beattie från Oregon rubriker över hela världen när han, som förste man i världen, gick ut offentligt med att han var gravid. Nu följer Scott Moore, och hans man Thomas, från lilla Weed i North Carolina i pionjärens fotspår.

Ska heta Miles
Om bara en månad föder Scott en pojke som ska heta Miles. – Vi vet att somliga kommer att kritisera oss, men vi är saligt lyckliga och bryr oss inte, säger han till brittiska Daily Mail. Scott Moore föddes som flicka, men insåg redan i puberteten att han egentligen ville vara pojke och som 16-åring började han äta manliga hormoner. Något år senare gjorde han en könsoperation, men valde att behålla sina reproduktionsorgan.

”Skrek rakt ut”
Det ångrade Scott inte när han för två år sedan gifte sig med likaledes transsexuella vännen Thomas. För redan tidigt under äktenskapet började den biologiska klockan ticka. – Vi såg en film som heter ”Baby mama” och plötsligt skrek jag bara rakt ut att jag vill ha barn. Jag hade längtat ett tag och dessbättre hyste Thomas samma känslor, säger han.

Gick ut och shoppade
Inledningsvis hade makarna svårt att hitta en läkare som var villig att utföra en befruktningsbehandling, men förra våren fick de till sist hjälp och i juni kunde de konstatera att Scott faktiskt var gravid. – När jag fick det beskedet gjorde jag som alla gay-män som blir riktigt lyckliga. Jag gick ut och shoppade, säger han och skrattar.

Väcker känslor
Scott och Thomas Moore är medvetna om att deras ovanliga livsstil väcker starka känslor, inte minst i konservativa North Carolina. Men det bekommer dem inte. – De flesta här nere är ändå vänliga och behandlar oss med respekt, säger Scott.

Källa: Aftonbladet

JÄVLA SNÖOVÄDER!

har typ precis kommit hem! skulle egentligen ha åkt till stan och träffat Jonas, men kul i det här vädret liksom? haha. nej usch. kunde inte ens få igen dörren här hemma eftersom att det var så mycket snö.. VI BEHÖVER INGEN MER SNÖ NU!!! och i helgen ska det ju tydligen bli -20 och ännu mera snö. ingen kommentar!

imorse öppnade jag på jobbet och det gick jättebra. satte på diskmaskinen, kokade ägg, gjorde kaffe & te osv. sen strömmade barnen in! på förmiddagen innan det började snöa så tog jag med mig två utav barnen & gick till den gamla förskolan jag jobbade på och hälsade på de. haha, vad roligt det var att träffa alla igen!

på fredag ska jag träffa Bella. ska åka till henne efter jobbet och fixa en hemlighet, sssch! och senare på kvällen ska jag gå ut med Jonas, Anna och Andreas. och säkert några fler! ska bli as kul. försökte fota hur mitt hår ser ut, men det gick inte så bra - så ni får helt enkelt vänta med bilder & så, haha.

älskar att vara hos frisören!

IM HOME. åh, fan vad skönt att ha klippt sig alltså. blev rätt nöjd, blir typ aldrig helt nöjd när man precis klippt sig eftersom att håret känns så kort då, haha. inte nog med klippning & slingning så fixade hon även löshåret också! så himla snällt. klippte in det i håret osv.

på fredag ska jag dit igen, och då ska jag be henne klippa ur topparna mer. jag tycker nämnligen personligen att det ser bättre ut när det är lite urklippt när man inte har i hårförlängningarna.

köpte lite produkter också! (bilder längre ner) värmemousse som skyddar emot fön & plattänger (min var nästan slut så jag köpte en ny) och även silkesdroppar som ger glans och är jättebra i topparna. love it.

fotar min hårfärg någon dag! (det är faktiskt rätt stor skillnad) jag orkar inte nu, ska sova så jag orkar dagen imorgon, haha. pappa kör mig så är skönt, då kan jag gå upp 30 min senare.

godnatt, sov gott & ta hand om er!

Mobilblogg: hos frisören

0-329d2c9e4946587d14637eb7a4996811.png

 

HEJ SÖTNOSAR! sitter hos frisören nu och väntar på att tvätta ur slingorna. det blev slingor efter hårförlängningarna. hoppas att det blir likadant! ska läsa vidare i min tidning, dricka mitt te och äta lite godis och kakor. ha en bra kväll alla! <3

 

SAKNAR HÅRET!

såå, nu drar jag till frisören! hinner nog inte skriva mer ikväll, eftersom att jag ska öppna klockan 7 imorgon. men skönt är väl det, då får jag ju sluta tidigare, haha :)

fan vad jag saknar mitt långa tjocka hår! (sommar 2008)

kissie goes fat?

HAHA. jag trodde kissie var mycket smalare än vad hon ser ut på den här bilden .. hmm, KANSKE för att hon redigerar alla bilder hon lägger upp? ;) dessutom så ser man typ inte ens hennes mascara. usch.

btw, snyggt löshår!

till frisören nu

hej allihopa!

sitter och väntar på att maten ska bli klar. har sminkat om mig lite & ska gå till frisören. har AS fettigt hår eftersom att det är bra när man ska göra slingor, men usch vad äcklig jag känner mig. haha! tur att de tvättar rent och allt där.

har funderat lite under dagen på hur jag ska göra med mitt hår. & jag TROR att jag har kommit fram till att jag ska göra lite nytt .. så kanske ska slinga mig som hårförlängingarna jag köpte. mitt egna hår är lite mörkade i topparna, så jag får se vad de säger om de går att göra någonting åt det, haha.

ska ha en ny frisör idag också, eftersom att min andra är fullbokad. känns jättekonstigt och jag hoppas verkligen att den här tjejen är duktig .. hon får fan inte klippa för långt, då blir jag galen, haha.

Ny säng?!

sitter och tittar på lite sängar som jag kan köpa nu när jag får lön. funderar på en 160 säng som man kan ha när man flyttar hemifrån också! så jag tänker på en ganska neutral säng som man inte ska tröttna på snabbt och vilja köpa ny när man flyttar hemifrån, haha. visst var den här snygg? bara 1695kr för 140cm.

Mikael Spreitz

sitter och tittar på GULDBAGGEN nu. och vet ni vad pappa säger? haha. att Mikael Spreitz (som var med i Stieg Larsson's flickan som lekte med elden. jätten, ni vet?) har varit farfars elev i Sturebyskolan och att han har bott här i Stureby. och jag var var så grymt rädd för honom bara att se honom på film. alltså betyder det att han kanske kommer hit till stureby ibland och hälsar på sina föräldrar (om de bor här) fan vad coolt! men gud vad rädd jag skulle vavra ifall jag såg honom ensam en sen kväll på väg hem.

Mikael Spreitz (i brunt hår) och Paolo Roberto.

klipptid imorgon

imorgon har jag tid hos frisören! ÄNTLIGEN. haha, så jävla najs. har fått boka om min klipp & slingtid enda sen i november pga jobb och att jag blivit sjuk och så. men nu fan, nu är det dags! (om jag inte blir akut sjuk under natten) funderar på lite förändring med håret, men alla säger alltid att det är så snyggt, så kanske ska behålla det som det är ändå, haha. vi får se imorgon helt enkelt ;) vad tycker ni att jag ska satsa på?

pratar med Hanna i telefon nu också. och vi planerar lite inför Göteborg. det kommer verkligen bli hur najs som helst och jag längtar jättemycket.

måste bara skryta lite, jag får 24000kr imorgon, hahaha. helt otroligt!

Dagens tips: perfekt hy!

 

Foundation: en välapplicerad foundation slätar ut små ojämnheter och gör din hud ser perfekt ut. Hitta rätt nyans genom att applicera olika nyanser på nedre kindbenet (precis ovanför halsen) i naturligt dagsljus. Den perfekta nyansen bör inte vara mörkare en din naturliga hudfärg och ska "försvinna" in i huden. När du har återfuktat huden bör du vänta minst 20 minuter innan du applicerar en foundation. Detta ger bättre hållbarhet och ett jämnare resultat – om huden är för fet sitter inte din foundation kvar. Blanda produkten på handryggen innan du applicerar den. För att undvika effekten av en mask i ansiktet bör du att utgå från ansiktets mitt och arbeta dig utåt (lämna näsan och hakan till sist). Klappa försiktigt in foundation i huden. För mer lyster och för att släta ut fina linjer kan du applicera en flytande foundation med ljusreflekterande partiklar. Du kan välja att blanda Light Shine med en mer trögflytande foundation. 1/3 foundation och 2/3 Light Shine ger en naturlig look. 2/3 foundation och 1/3 Light Shine ger ett mer heltäckande resultat. Applicera blandningen tunt med en svamp.



När du har applicerat en foundation kan du dölja små ojämnheter med en concealer. Om du vill dölja mörka ringar eller små blodkärl i ögonvrårna ger en flytande concealer dig bäst resultat. Applicera concealern över din foundation genom att försiktigt klappa in den. Avsluta med puder för att undvika utsmetning. Välj en produkt som är en ton ljusare än din foundation för att få ett naturligt resultat.



Puder får foundation att fästa och gör att ditt ansikte inte blänker: det ger din make-up den sista avslutande touchen (även läpparna och ögonen). Låt foundationen torka under några minuter innan du applicerar pudret i ansiktet. Ta lite puder på en borste, slå den lätt mot handen och svep lätt över de områden i ansiktet som lätt ser feta ut (haka, näsa och panna). Överflödigt puder avlägsnas genom ett lätt svep med borsten. För en mer naturlig look rekommenderar vi en puderborste av hög kvalitet.



Det finns två metoder för att applicera rouge den kan ge din hud lyster eller ge ditt ansikte struktur med hjälp av konstgjorda skuggor. Ge ditt ansikte struktur genom att välja från en palett av bruna toner. Ta en liten mängd av produkten på en rougeborste (den är kortare än en puderborste och ofta något sned),slå den lätt mot handen och använd sedan borstens hela bredd för att svepa färgen över kindbenen i svag båge från örat till ansiktets mitt. Den nedre gränsen går vid kindens insvängning och längre upp blandas rougen med ögonhålans nedre linje. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse. Använd en ljusare nyans för en fräsch look. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse.

planeringsdag i fittja

har precis kommit hem ifrån en lång planeringsdag ute i fittja med alla tre förskolor som min chef har hand om. dagen har faktiskt gått fort, även fast vi inte hade så mycket att göra på slutet av dagen. men vi har ändå fått lite planering gjord & fått lite idéer. bland annat ska vi börja hålla på lite med gips med barnen! grymt kul :D älskar att hålla på att skapa och så ..

förresten så tänkte jag passa på att hälsa mina arbetskollegor Josefin, Begard och Patricia välkommna till min blogg, haha. de fick adressen hit idag, så jag hoppas att de tittar in! :D så HEJ PÅ ER.

har inte så mycket mer att skriva om dagen, tänkte lägga upp lite dagens tips & sen kanske titta lite på nelly.com om det finns något snyggt där.

ha en trevlig kväll och ta hand om er ♥

planeringsdag imorgon

nu ska jag gå & lägga mig. imorgon ska jag möta upp mamma vid mitt gamla jobb & så ska vi få skjuts till fittja där vi ska ha planeringsdag med jobben. undra vilken förskola jag får vara med? jag är ju på två olika ställen, haha. äh, det löser sig.

nu ska jag ringa Jonas och säga godnatt. hoppas att han inte badar så han kan svara!
godnatt på er iallafall.

GRATTIS ELIN!

20 år nu. PUSS!

du, jag & tokio hotel - all night long

snyggis-hanna & jag kommer få det så jävla grymt kul i göteborg! 40 dagar kvar baby.

min mysiga helg

hej allihopa!

nu har jag precis tvättat håret & ska föna det snart. min helg har varit jättemysig och tänkte att det skulle vara kul för er att veta vad jag har gjort .. haha.

i fredags var jag på bio med Jonas, Sofia och Kim. vi åt på en resturang på söder först, och sen drog vi vidare in till stan och såg Snabba cash. jag tyckte att den var grym! och jag längtar tills uppföljaren kommer, haha. sen drog jag och Jonas hem till honom och la oss och tittade på film.

i lördags gick vi upp vid 10 eftersom att vi skulle till Anna och Nicos landställe. vi åkte dit och var där i typ någon timme, åt lite billy pizzor och tittade runt lite i huset eftersom att de har gjort om nu. och det har verkligen blivit jättesnyggt! hemtrevligt och så :D senare på kvällen så fixade vi oss för utgång för att fira elin som fyller år idag, GRATTIS IGEN! Anna och Andreas skulle med och kom hem till mig vid 20 tiden sen drog vi till the bridge och skulle in .. men då var det tydligen inträde & de hade de inte råd med eftersom att de inte jobbar, så vi sket i det & gick till dovas istället. satt där ett tag & drack lite, och sen gick vi till centralen och mötte upp Elin och grattade henne när klockan slog 00:00, haha. sen blev det donken & efter det hemgång. jag och Jonas tog taxi ifrån gullmars, och fan vad skönt det var. sen gick vi och la oss och åt chips & dipp och tittade på TV.


idag vaknade vi vid 11 och fixade oss lite snabbt. sen åkte vi till globen för att äta lite lunch, och titta runt lite. jag köpte 3 filmer för 99kr, hihi. och sen ett 16gb's minneskort till min nya kamera. så nu kan jag ta lite mer än 2000 bilder på 12,2mpx och filma lite mer än 3 timmar i HD kvalitet. fatta grymt det kommer bli på tokio hotel konserten, haha. sen åkte vi till Anna och Nico och åt middag, jättemysigt & sen fick jag skjuts hem utav Jonas som övningskörde, han är så duktig :).

utgång

ååh vilka söta kommentarer jag har fått! hinner dock inte acceptera & svara på alla nu. ska fixa mig för lite senare ska vi ut och fira Elin som fyller år imorgon. vi ska till the bridge .. det blir jag, Jonas, Anna, Andreas, Elin & hennes tjejkompisar. kommer säkert bli riktigt kul :) har ju inte träffat henne på ett tag! ska ha på mig lite nytt som jag köpte idag i farsta när jag var där.

ha en bra kväll! ♥

night look

nu har jag fixat mig klart. min nya tröja satt också helt perfekt! älska H&M, hihi. tänkte slänga upp bilder på hur jag ser ut nu innan jag drar till söder & äter på resturang med Jonas, Sofia och Kim. kommer blir riktigt mysigt & jag är jättehungrig.

take care! ♥

lite suddiga bilder, men det får fan duga. ser btw ut som att jag inte har någon höger arm, haha. eller vänster arm kanske det blir när det är fotat i spegeln? hahaa, ääh, whatever, ser iaf ut som att jag saknar en arm!

snabba cash ikväll! ♥

har precis duschat och sitter och chillar lite framför datorn. ska snart föna håret & sminka mig, för sen ska jag äta middag & gå på bio med Jonas, Sofia och Kim. btw så var jag iväg och hämtade mitt paket ifrån H&M och underkläderna var skitsnygga och satt perfekt. har inte testat tröjan än, men jag hoppas att den sitter bra den med :) sen ska mamma hämta ut sitt H&M paket och då får jag lite fler underkläder som hon beställde till mig, taack mami!

idag ska vi se snabba cash, ååh jag längtar! någon fler än vi som ska se den idag?

ha en trevlig kväll & ta hand om er :)

"hur de för att djuret ska stå sådär stilla?"

hej mina kära söta läsare!

har kommit hem för någon timma sen. och nu väntar jag typ bara på att Sofie & Mattias ska komma! vi ska äta jättegod middag & efterrätt och allt, mums. jonas kanske tittar förbi om han orkar så det blir kul också :) idag beställde Sofia biljetter till Snabba cash som vi ska se imorgon. kommer bli så jävla skooj! har längtat efter den filmen, hihi. Jonas ringde nu, och han kommer! :D wiihoo, som jag har saknat honom.

idag kom även mitt paket ifrån H&M. men jag har inte hämtat ut det ännu .. funderar på ifall jag ska göra det imorgon efter jobbet.


btw så gick det jättebra på museumet idag. hade hand om 4 av barnen & de var rätt lugna, så det var härligt, haha. vi var på biologiska museumet, och det var ju inte sådär jätteintressant tyckte jag, men det gjorde ju barnen. de var typ helt galna för att de var en massa uppstoppade djur, hah. ett av barnen var så himla rolig:

barn: "ida, hur gör de för att djuret ska stå helt stilla?"
jag: "de är döda"
barn: "aha.."

hahaha. han trodde att djuret levde..! aja, puss på er, nu ska jag fixa mig lite! ♥

museum

nu blir det museum med 18 stökiga barn! önska mig lycka till, haha. puss på er! hörs säkert lite senare. ♥

hanna & ida , superbra combo!

haha, hanna & jag har pratat telefon i typ 2 timmar nu. vi la precis på eftersom att jag ska gå och lägga mig alldeles strax. hur som helst så har vi grymma planer, och jag längtar som fan. hon kanske ska följa med mig upp :) så får hon se stureplan som hon så gärna vill, haha..imorgon är det torsdag och då kommer sofie & mattias och äter middag här eftersom att hon ska åka utomlands i typ ett halvår sen. men aja, nu ska jag fixa mig för sängen. lägger kanske in nåt dagens tips sen! puss på er.

jobb erbjudande

har precis kommit hem ifrån jobbet och väntar på att pappa ska ringa. då ska vi nämnligen åka till bea och handla matsäck till mig eftersom att jag ska iväg på museum imorgon med barnen. ska bli jättekul faktiskt :) funderar på om jag ska ta sallad till lunch imorgon. det är ju hur gott som helst! avokado, melon, majs, isbergssallad, gurka, tomat, kyckling & potatissallad. älskar't

idag hände även en liten rolig grej. de ringde ifrån en förskola som jag sökt jobb på och de ville att jag skulle komma på en interjuv!! pappa tycker att jag ska ringa eftersom att det är fast jobb, men jag ska prata med mamma också. skitkul! är ju inte säkert att jag har fått jobbet ännu, haha. men ändå. känns jättekul att några hört av sig :)

nej nu ska jag titta igenom era fina kommentarer & svara på de.

lycka till idag syster! ♥

idag ska bella köra upp. jag hoppas verkligen att hon klarar det den här gången. håller tummarna för dig idag, know you can make it.

sjuk dröm!

asså fyyyyyy, vilken jävla dröm jag drömde inatt. usch! jag var typ helt skakis när jag vaknade .. hah! först drömde jag att jag missade tokio hotel konserten i stockholm. dagen efter skulle jag ta tåget till göteborg eftersom att jag skulle se de där också med hanna. men jag missade tåget för att det typ var som en jättestorlabyrint man skulle gå i för att hitta spåret, och när jag väl kommer upp dit så  åker typ tåget (tan några passagerare i). så då var jag tvungen att ta ett annat tåg, alltså betala en ny biljett och nästa tåg går klockan 18. och då skulle jag komma fram klockan 20 när konseten började, hahaha.

och sen av någon anledning så missade jag det tåget också! och allt var kaos. sen dissade hanna mig och gick med någon annan, och efter ett tag så såg jag mina grannar på landet, hanna & emma. och de hade sett konserten i göteborg, och var typ helt överlyckliga. HAHHA! SJUK DRÖM! men jag hoppas verkligen inte att den blir sann.

nej fan, nu ska jag försöka lugna ner mig här, och så ska jag strax gå till jobbet.
ha en bra dag allihopa. pussen!

mini tävling!

godmorgon!

har fixat mig klart nu och är så grymt jävla hungrig. brukar ju alltid äta frukost på jobbet, men idag tror jag fan att jag måste äta någonting hemma innan jag går iväg, haha.

tänkte att det var dags för en liten mini tävling.
jag tycker att det är skittråkigt när folk inte uppdaterar sina bloggar och jag börjar tröttna på de jag läser.. så snälla söta underbara läsare, kan inte ni ge mig några tips på bra bloggar? länka gärna din egen så får vi se om jag fastnar för den. OM jag gör det, länkar jag den i ett inlägg. ni får till imorgon kväll på er, passa på att länka på många som möjligt för att få störst chans att vinna. lycka till!


I ♥ pilates?

nu ligger jag i sängen och tittar runt lite på internet. har som sagt suttit och tittat på familjen annorlunda, och fan vad chockad jag blev när jag såg tokio hotel affischer och en ryggsäck i två olika familjer i programmet. vafan, tycker varenda liten svensk tjej om de nu eller? hahah, helt stört.

hur som helst så gjorde jag precis 50 situps och jag är sjutk stolt över mig själv. jag ska börja leva nyttigt nu! så får vi se hur långt tid det tar innan det bryts (typ till fredag? haha) nej men 50 situps ska göras varje kväll hedan efter. det är ett mål jag har satt upp som jag hoppas att jag kan hålla. sen är det självklart det där med träningen också.. har funderat på att börja dansa, men vet inte vad. och dessutom så vill jag inte börja dansa själv! hur mobbat är inte det? haha. har funderat på gym & simkort, och det tror jag är det bästa alternativet ifall jag ska börja träna själv .. annars pratade jag och Rebecka om att vi kanske kunde börja på pilates, coolt ju! hur bra träning som helst , men jag tror verkligen att Rebecka skulle vara så grymt mycket bättre än mig eftersom att hon går på cheerleading och är lite mer smidig än mig, hahaha.

nog snackat om träning. nu ska jag sova & jag lovar att jag kommer drömma om chips och dipp, haha. undra när jag blir tjock egentligen? är ju fortfarande smal som en pinne - vilket i och för sig är rätt så bra. vem vill se ut som en knubbig gris? NO ONE.

btw så längtar jag tills mina kläder ifrån H&M kommer. puss & godnatt, take care

Dagens tips: unna dig ett härligt fotbad!



Fotbad

Fotbad är en uråldrig metod för att bota sjukdomar i kroppen och det finns många teorier om huruvida vattnet bör vara varmt eller kallt. När det gäller varmt vatten så ska det gärna vara så varmt som möjligt och för bästa effekt bör ett bra fotsalt tillsättas i det hetafotbad vattnet, då det ger fötterna ny energi. Fotsaltet har också en lätt skummande och rengörande effekt på fötterna, samtidigt som det kan verka mjukgörande och fuktighetsbevarande. Eapoteket har en mängd bra olika alternativ och vill du vara kreativ finns det lätta recept på hur du gör ditt eget fotbad.

1. För varma och ömma fötter

  • Hett vatten
  • Äppelcidervinäger – 1 msk – 2 dl
    Fotbadet med äppelcidervinäger gör dina varma och ömma
    fötter svala och lätta. Rör lätt på fötterna i 5 minuter, morgon och kväll.

2 .Tillsats till vanligt fotbad

  • Rosenvatten – 100 ml
  • Borsyra – 3 gram

Fotkräm
För många är det naturligt att varje dag smörja in kroppen med en återfuktande lotion, men vad många glömmer är att det är minst lika viktigt att smörja in fötterna med en bra sådan. Adacos Helosan är en superfet fotkräm av budgetklass som är en klassiker i många hem. Massera in den väl och sov gärna med salvan och ett par tjocka strumpor över natten för att få bästa resultat av lena fötter. Ett annat tips är att smörja in fötterna med olivolja och knyta fast en plastpåse runt varje fot och låta fötterna vila i oljan i en timme.

Kräm för benen
De barbenta dagar i solen har satt sina spår och inför höstrusket är det viktigt att välja rätt produkter för att behålla spänsten i huden och skydda benen mot kyla. Var noga med att smörja in benen varje dag med en fet hudkräm. Bodyshop har ett stort utbud av bodybutter, vilket är det bästa alternativet för huden under vinterhalvåret.

dusch & tv

yes! vid middagen sa mamma att familjen annorlunda går på tv idag. hade helt glömt bort det! ska iallafall duscha nu och sen ska jag sitta bänkad framför tvn och vänta på programmet, haha.

någon mer än jag som tittar & älskar det här programmet?

Dagens tips: superlätta & goda sallader

 



avokado is the new shit.

IM HOME. dagen har gått bra, men jag är däremot skittrött. kunde typ inte sova igårkväll. låg och vred & vände på mig hur länge som helst, så det blev inte många timmars sömn inatt. men upp kom jag iallafall, och även i tid. är alltid lite orolig för att jag ska försova mig nu när jag har nytt jobb och precis lärt känna alla på de nya förskolorna jag är på .. haha! de kanske tror att jag försover mig med filt? haha. usch!

har precis ätit upp en avokado, mums. nu är jag jättesugen på burkmajs & någon sallad, det är typ det godaste som finns. mer majs & sallader åt folket! haha. tänkte slänga upp lite dagens tips och kankse även några tips på goda och enkla sallader.

hanna och bella, nu är det bara 45 och 46 dagar kvar. längtar ihjäl mig!

my love

bild ifrån danmark 2008.
älskar dig mest av allt

söndagsmiddag

har kommit hem nu, men det kanske ni redan har märkt, haha. det var iallafall jättetrevligt hemma hos Anna och Nico. de har kommit på att vi ska äta söndagsmiddag där varje söndag. mojsigt. hur som helst så ska jag gå och lägga mig nu.

Jonas skulle egentligen ha sovit här inatt, men han glömde sitt busskort hemma, så det blev inte så sen. men han kankse sover här en annan dag i veckan. på fredag blir det troligtvis bio med Jonas, Sofia och Kim. and guess what, vi ska se Snabba cash då! hoppas den är grym.

Jonas hjälpte mig att fixa min digitala fotoram idag, så nu har jag typ 60 bilder där i. ska lägga in fler när jag har tid .. nej nu ska jag sova! vad tycker ni om den nya designen då? har fixat till det lite med stilen på texten osv. snyggt va?

sleep tight. ta hand om er.

titta vad jag precis beställde!



allt är ifrån H&M och kommer i veckan. najs!

Middag

Snart kommer Kjelle och Maud och hämtar mig och Jonas. Vi ska äta middag hemma hos Anna och Nico! Ha det så bra. Hörs senare eller imorgon. Ta hand om er! ♥

Mina nya snygga jeans!

Dagens



Dagens outfit.

Jeans - G star 549kr
Vitt linne - Gina tricot 99kr
Ed hardy tröja - fått av Jonas, tror det var 750kr.
Kofta - Cubus, fått av mormor.

Skinnjacka - Fått av pappa, 1200kr.
Väska - Vero moda 359kr.
Mössa - Marc Jacobs ca 600kr.
Halsduk - Fått av Jonas mamma.

Lite av shoppingen

eftersom att det inte går att ladda upp några bilder så får ni en bild nu som jag lyckades få upp! så ni får bild på allt utom jeansen, haha. det får ni en annan dag, stå uuut, haha.

nu ska jag och jonas titta på en film som heter The Descent. har ni sett den? nu har 2an kommit ut på bio, som vi ska se med hans syster sen någon dag, så då kan det vara bra att se ettan först, hah.



Väska - Vero moda 359kr
Reseset - Stockhom 149kr
Trosor - Topshop 79kr

jävla cp

asså va fan .. det är nåt jävla fel så det går typ inte att ladda upp bilderna. vet inte om det är datorn det är fel på eller om det är blogg.se som vanligt! fyfan vad trött jag är. hatar när internet är segt eller inte funkar. shit asså! varför ska man betala för en raouter (stavning?) som lovar att gå huuur snabbt som helst men som sen ändå går lika snabbt som en snigel. fyfan.

aja, ska försöka att ladda upp bilder ifrån shoppingen. annars får ni vänta tills blogg.se eller mitt internet inte dampar. PUSS!

älskar att shoppa!

Nu är jag hemma hos mig med Jonas efter en jättelång dag på stan, haha. Det har varit grymt mysigt iallafall, och jag har fått med mig massa saker hem. Köpte ett par jeans ifrån g star på rea, bara 500kr, en väska ifrån vero moda för bara 360 kr, ett litet resekit till göteborg som innehåller en grej man kan ha för ögonen, uppblåsbar nackkudde, rosa öronproppar osv, haha. och sen även ett par underkläder. (ni får se bilder sen) nu ska vi äta middag och efter det blir det att titta på film, antingen instägd eller wallander - läckan.

skriver mer sen eller imooorgon.

Mobilblogg: fikar med jonas familj inne i stan

66bcc52053739c056d17eab73630b8a8.png

 

sitter och fikas med jonas, jonas mamma, syster och bror nu :) skitmysigt! vi är på john chris, äntligen fick jag in jonas hit, haha! sen ska jag titta på väska och torrshampoo :) nej, nu ska jag vara social. puss!

 

Mobilblogg: till jonas!

4403f4a8ea788b2e0acc70a873410921.png

 

nu är jag påväg hem till jonas! och vet ni vad. nu har jag biljett och tågbiljett till göteborg :D så jävla najs. vi kommer få det bäst hanna. jag sitter btw i första klass fram och tillbaka, fett najs. har internet och trerätters frukost på vägen dit, och internet påväg hem och trerätters middag. ;) me like. nu är jag framme hos jonas snart. vi hörs imorgon eller nåt! pussen. <3

 

IM RICH

oj shit! igår hade jag 75 läsare, rekord på hela månaden. välkommna & hoppas att ni stannar!

ska snart åka till jobbet, börjar klockan 8! men jag får skjuts idag, fett skönt. och efter jobbet ska jag ringa anna direkt för jag tror att hon hade lite gossip om någon speciell person, eller om något, haha. så det blir lite smaskigt! :D

saknar jonas! ska ringa och väcka honom snart, världens finaste pojkvän. vi hörs lite senare eller någon annan dag, puss på er.

YES. jag har fått lön, 12872 kr. jag är rik!!!! och jag ska beställa biljetter till göteborg idag, woho! :D

Shopping imorgon

Imorgon får jag min lön, och då ska jag köpa det här:

- Torrschampo
- Foundation
- Puder
- Titta på billiga skor till jobbet.

Och dessutom ska jag ge de pengar som jag är skyldig mamma! Nu ska jag sova. GODNATT!♥

Lite proffsbilder ifrån min studentskiva.

känns som om det är skitnågra .. jag & anna var ju typ med på skitmånga bilder, haha. men aja! ;d trevligt att de äntligen har kommit efter typ snart ett år ..


Dagens tips

Detta är egentligen bara ett litet råd. Men ett väldigt bra sådant! Följ ditt hjärta

Det andra dagiset är grymt!

ååh, guuud vad gott med mat! har precis ätit upp donken maten som jag & pappa köpte efter att han hämtat mig på jobbet. vi hade ju möte på jobbet i typ 3 timmar (ifrån klockan 16-19) så jag var vrålhungrig, haha.

idag var jag ju på det andra dagiset och det känns mycket bättre än det andra. till och med föräldrarna hälsar! haha. och barnen är mycket roligare att jobba med. visst, jag har bara varit där en dag - men jag tror att det faktiskt är viktigt med det där "första intrycket" ..

hur som helst så är jag skittrött och orkar inte skriva så mycket mer nu. jag tänkte iallafall lägga in en "dagens tips" och sen får ni nöja er med inlägg idag, tyvärr, hihi.

Ny daaag

Har fixat mig klart och ska gå ner och ta någon frukt att äta.. Sen ska jag iväg till mitt nya jobb! Är inte alls nervös faktiskt. Men jag hoppas att det går bra & att föräldrarna på det här stället är lite trevligare, och faktiskt hälsar.. Jag menar, vill de inte veta vem som har hand om sitt barn på dagarna eller? :s aja, fett skumt.

Orkar inte skriva mer nu. Men fan vad jag vill utomlands! Typ cypern eller spanien - fan vad härligt! borde beställa nån resa nu när jag har jobb & allt.

Sleep tight

Nu har jag duschat, fönat & plattat håret. Så nu ska jag sova!

Imorgon är det som sagt en nny förskola jag ska till .. Så det är 18 nya barn att lära känna och komma ihåg namnen på. 36 föräldrar att hälsa och komma ihåg vilket barn som tillhör vilken förälder. Haha! Förhoppningsvis går det jättebra.

På kvällen tror jag att det är möte som jag ska vara med på.. Så jag måste ta med mig någonting att äta, annars kommer jag hungra ihjäl! Haha.

Aja, det löser sig. Godnatt på er!♥

Om mitt namn: Ida

Populäritet idag: Minskar trend ner
Placering på namntoppen 2008: 12
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 46228
Antal män med namnet i Sverige: 2
Namnsdag: 14 September

Ida är ett kvinnonamn av forntyskan och betyder "den flitiga", "den vackra", "den vältrogena " eller "den verksamma" och den "idoga". Det blev ett riktigt modenamn när tv-serien Emil i Lönneberga visats. År 2003 fick 1481 flickor namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn. Det finns 46228 kvinnor som har förnamnet Ida. Av dessa har ca 24999 namnet Ida som tilltalsnamn/förstanamn. Ida var tredje populäraste namn 2004 och 2003.

Svar på tal

Em :D om Just turn it off:
Varför har du gästlösen på din bdb? :)

Svar: well, svaret är väll rätt enkelt egentligen. jag vill helt enkelt inte dela med mig av alla mina bilder ,& allt vad jag nu har på min bilddagbok, till de jag inte känner. och dessutom, vem är du? haha.

Dagens tips: Sensitive foam cleanser




Sov aldrig aldrig aldrig med sminket!

Just den här är jätte skön och doftar fräsch melon. Den är jätte mild för ansiktet och är som ett skum man masserar in som man sedan bara kan torka av tom utan vatten. Den ger den där härliga Den ger den där härliga "tvål och vatten känslan" som passar perfekt för den som vill hålla det enkelt utan att krångla för mycket.
Det är jätte viktigt att verkligen tvätta bort och göra rent ansiktet varje dag och inte sova med sminket då hyn täpps igen och man lätt får finnar utav det. Och det beror på att mycket smuts och föroreningar sätter sig på ansiktet under dagen, så går man och lägger sig med det. Ingen går väl och lägger sig med skor och jacka? Det är inte fräscht, och nuförtiden är dom flesta smink borttagningar även vårdande och fuktighetsgivande. Orkar man inte gå upp och tvätta är det alltid bra att ha "wipes" bredvid sängen.

Så släng tvålen åt sidan och köp den här. Finns att köpa på make up store för endast 155kr.

Just turn it off

Nu är jag hemma i värmen igen. Usch, det är så himla kallt ute!!

Dagen har gått bra. Börjar 08:00 och slutade 16:30. Då gick jag till mitt gamla jobb eftersom att mamma skulle stänga, och så fick jag skjuts hem. Var jättekul att träffa alla små ifrån min avdelning. Dock var det bara 3 kvar, men äsch, de blev glada och det blev jag med, haha. Träffade även den nya fröken som de har nu och hon verkar jättesnäll :D

Ska alldeles strax äta middag och sen ska jag iväg igen och så ska mamma visa mig vart någonstanns jag ska vara imorgon och hur jag ska åka med bussen osv. Ska nämnligen till en ny förskola och så.. Det är barn mellan 1-5 jag ska ha hand om då, så det känns bra och så.

Jaja, nu ska jag komma på vad jag ska ha för dagens tips! haha. Ta hand om er!

Årsresumé 2009

Januari.


Det nya året firades tillsammans med familjen + gäster vi hade här hemma. Det var ju egentligen min och Jonas 1års dag, men eftersom att vi hade ett uppehåll så var jag inte på allt för bra humör och kände ingen lust att springa iväg och festa, även om det hade varit roligt. Den här månaden umgicks jag mycket mest med Anna. Vi var i princip med varandra hela tiden kändes det som. Var även mycket med Rebecka, Tove och Malin. Tove färgade mitt hår blont, och jag var nöjd - kändes att det behövdes en liten förändring på håret. I mitten av månaden blev jag tillsammans med Jonas igen, och det kändes som att alla pusselbitar var på sin plats igen. Kändes otroligt skönt och gamla glada Ida var tillbaka.

Februari.


Den här månaden hände det inte så mycket. Umgicks mycket med Jonas, Anna, Malin, James osv. Fick min studentmössa och det var alla <3's dag. Det firades såklart med Jonas och han gjorde frukost på sängen till oss två. Supergott och mysigt :)

Mars.


Den här månaden hände det inte allt för mycket heller. Mattias fyllde 17 år den 1 mars, började min praktik på bakgården i skogskyrkogården. Pappa hamnade på sjukhus efter att ha klippt äppelträden och var tvungen att operera sig. Han fick dock ligga där i någon vecka och sen blev han hemkörd i sjuktansport eftersom han inte kunde gå eller stödja på benet han skadat. Inte nog med det så vart det rejält bråk mellan mig och Bella och co. Dessutom var jag fortfarande blond och glad över det. (förutom den hemska utväxten, haha.) Jag levde livet tillsammans med Jonas, Anna, Malin och James + familjen såklart.

April.


Månaden började med att Anna fyllde 18 år. Under den här månaden färgade Malin även mitt hår brunt, och det kändes jättebra, även om jag trivdes i det blonda jag hade. Men brunt är min färg, och så ska det nog vara också. Mamma, jag, mormor, Sofie, Sandra och Bodil (mormors syster) åkte iväg på spa weekend eftersom att mormor fyllde 50 år. Vi hade picknick i den varma solen, satt vid vattnet och solade, hade afternoon tea, badade i jacuzzin och sist men inte minst - åt en jättegod 4 rätters middag med massa olika viner till det. I april hade vi även praktiskt prov i bageri/konditori. Jag tyckte att det gick relativt bra och studentskivan närmade sig. Jag umgicks mycket med Jonas, Malin och Anna.

Maj.


Mamma fyllde 41. Två dagar senare var det studentskiva! Månades höjdpunkt, utan tvekan. Skolan rullade på, och det gjorde livet också. Umgicks mycket med Jonas, Anna och Tove. Köpte hårförlängingar som jag hade i nästan varje dag och trivdes jättebra med det! Hade på mig jeansleggings nästan hela tiden och hittade även min studentklänning + skorna. Den här månaden träffade jag även Sofia och Kim för första gången. Gick på arbetsintejuv för att börja arbeta på Citysälj och fick jobbet. På studentskivan blev även jag och Bella sams, vilket kändes otroligt skönt.

Juni.


STUDENTEN!!, jobbade några dagar i veckan på Citysälj tillsammans med Jonas. Var på gröna lund, landet, ensam hemma hos Jonas i 2 veckor. Firade midsommar ute i nynäs på Anna och Nicos landställe tillsammans med de och även Jonas, Anna och Danne. Var mycket med Jonas, Anna, Malin och James som innan.

Juli.


Jobbade fortfarande kvar på Citysälj. Pappa fyllde 43. Var på landet osv. Umgicks mest med Jonas vilket var otroligt mysigt! Den här månaden hade jag även fest hemma och det spårade ur totalt. Kvällen slutade med poliser, ambulans, sjukhus & hjärnskakning.

Augusti.


Jonas månad eftersom han fyller år. Jag bjöd han på thaimiddag, varmrätt + efterrätt. AS GOTT! Den här månaden jobbade jag även kvar på Citysälj och jobbade varje dag. Jag och Jonas hälsade på Leo och Amanda nere i Skåne & då passade vi även på att ta en tripp över till Danmark och se hur de hade det i det landet, haha. As mysigt! Träffade även Tore och Sandra som hade lilla William i magen. Inte nog med det så var det även den här månaden jag blev av med min tandställning på undertänderna.

September.


Årets mest händelserikaste månad hittills tror jag, haha. Månaden började med att jag fyllde 19 år. Två dagar senare kom Tokio Hotel till Sverige och jag var självklart där och väntade på att få se de. Dagen efter det började jag jobba på dagis och stomtrivdes.

Oktober.

Beställde biljetter till Tokio Hotels konsert i Stockholm. Den här månaden tog jag även bort min tandställing, och fan vad snyggt det blev. Mer hände väl inte egentligen. Var mycket med Jonas, Rebecka, Anna osv.

November.

SJUKMÅNADEN. Fick bihålsinflammation x2, så var hemma halva månaden ungefär och fick ta blodprov, fick alltså antibiotika x2 och var helt slut när jag åt de. Medans jag var hemma om dagarna så beställde jag kläder ifrån internet. Min favoritaffär var H&M, haha. Kärlek för internet shopping.

December.

Årets sista månad. Julklapp & nyårs shopping var väl det som det gick åt mest pengar till. Jag och Jonas var på Backstreet boys tillsammans med hans syster på hovet. Veckan efter åkte vi till Dublin och tittade på Paramore. Sen var det julafton och efter det nyårsafton. Ett grymt nyårsfirande hemma hos Leo med middag och dricka fick avsluta året som var, 2009..


Def Leppard

sitter och lyssnar på spotify & hittade lite låtar som jag tror att pappa har spelat för mig när jag vad liten. känner igen både texterna och melodin grymt mycket. tänkte lägga upp låtarna som jag fastnat mest för..

Def Leppard - Love bites


Def Leppard - Love

Snabba cash har biopremiär på fredag!!

Den här dagen har gått riktigt bra faktiskt. Har fått koll på alla namnen nu och suttit & lärt känna barnen lite, haha. Vi lekte "kom alla mina små kycklingar", ritade, pysslade osv. Så det känns mycket bättre idag än vad det gjorde igår när jag kom hem ..

På fredag har Snabba Cash premiär på bio. Och jag vill verkligen se den då! Men vi hade bestämt att jag, Jonas, Kim och Sofia skulle gå tillsammans .. Men Kim är i Vemdalen på fredag tydligen, så vi får se om det blir någon bio i veckan eller inte! HOPPAS.

Mamma håller på att göra lasange, gud så gott! Älskar verkligen det. Och sen ska jag titta på halv åtta hos mig, haha. Och sen blir det typ sängen. Börjar nämnligen klockan 8 imorgon och slutar 16:30.

Längtar till 5e mars.

Dagens tips: erotisk massage för din partner

Jag tänkte lägga in flera tips idag eftersom att det är första gången. Så här kommer ett till tips till dig som är tillsammans med någon.


Erotisk massage - så gör du det skönt för din partner. Massage är inte bara en metod eller behandling mot ömmande muskler och stela leder. Det är också njutning, avslappning, välbehag.

Njutningen och det allmänna välbefinnandet har en helande verkan på kropp och själ.

 

Massage blir ett härligt komplement i den sexuella relationen när det sker tillsammans med en person man står nära och tycker om. Så här kan du göra för att öka ditt och din partners välbefinnande och njutning. Dagens-tips ger vägledning.

 

Överraska din partner efter den hårda arbetsveckan på fredan, tänd ett aromatiskt ljus, servera ett glas festlig champagne och bjud på en sensuell massage som sent ska glömmas.

 

Om den görs på ett bra sätt. Ta till dig mitt tips, men kom ihåg att känsla och respekt är viktigare än teknik och instruktioner.

 

Tänk igenom vad följande lilla textstycke (hittat på nätet) eller tips säger (på engelska för att det låter bättre så):

"He whispered to me in the darkness as we lay together:'Tell Me where to touch you so that I can drive you insane,

tell Me where to touch you to give you ultimate pleasure, tell Me where to touch you so that we will truly own each other.

And I kissed Him softly and whispered back:'Touch my mind."


Här är tipsen:

 

TIPS 1 • Erotisk olja. Skaffa en väldoftande olja. På Apoteket och i vissa specialbutiker finns anpassade erotiska oljor av olika slag, men med det går också bra med vanlig hyfsat rinnig fet hudkräm eller liknande som du och din partner gillar.

 

TIPS 2 • Mys. Dämpa ljuset, sätt på nån mysig musik och se till att inget stör er under massagen. Stäng av mobilen!

 

TIPS 3 • Bekvämt. Se till att din partner ligger bekvämt och mjukt, till en början på mage. Arrangera kuddar och kanske en handduk så att det känns behagligt. Använd sängen, någon speciell massagebänk behövs inte för den erotiska massagen.

 

TIPS 4 • Ta det lugnt. Ha inte bråttom. Den erotiska massagen kan självklart vara ett förspel till ett ”vanligt” samlag, men ge massagen sin egen utdragna tid. Det ökar lusten och njutningen för det som kommer senare.

TIPS 5 • Mjuk eller hårt. Hör med din partner vad han/hon gillar bäst, mjuk eller lite hårdare massage. Man kan variera också, börja med mjukare och när partnern är beredd på det, övergå till lite fastare och kanske hårdare massagerörelser.

 

TIPS 6 • Fotmassage. Kom ihåg att även händer och fötter, ja hela kroppen, kan vara starkt erogena zoner. Glöm inte huvud och ansikte men var lite försiktig med oljan där. Varför inte börja med handmassage. Och kanske lite fotmassage.

 

TIPS 7 • Mjukt och långsamt. Ta det lugnt och fokusera på långsamma och mjuka rörelser. För att njuta av den erotiska massagen och få uppleva den blandning av avslappning och upphetsning som massagen innebär, bör man inte gå för snabbt fram.

 

TIPS 8 • Ha kontakt. Se din partner i ögonen. Inte hela tiden, men se till att kontakten er emellan inte bryts. Det ökar det erotiska spänningen. Du behöver också känna av att din partner är med på det du gör och vill göra.

 

TIPS 9 • Hela kroppen. Var inte rädd att använda hela din kropp när du ger massage. Det måste inte vara bara händerna.

 

TIPS 10 • Tala om vad du känner. Prata. Känns det bra, avslappnande, upphetsande? Låt din partner veta vad du känner. Och att du älskar honom/henne. Det kan öka den sexuella spänningen mer än du kan åstadkomma med dina händer.

Ny kategori: Dagens tips!

Vet ni vad! Jag tänkte inviga den nya kategorien "Dagens tips" med att skriva om det första tipset: hur man får bort sin sömnlöshet eftersom att jag själv hade väldigt svårt att sova igårkväll.



Sömnen är kroppens återhämtning. Hela kroppen, framförallt hjärnan, får lugn och avspänning i sömnen.

Vi behöver drömma. Signaler och tankar behöver strömma fritt för att hjärnan ska må bra och fungera under dygnets vakna timmar. Sömnlöshet kan ha många orsaker, men för friska och normalt fungerande människor är det väl oftast något dagsaktuellt problem eller stress som hindrar att man somnar.

 

Regelbundna vanor med läggdags vid ungefär samma tid varje dag och likaså uppstigning underlättar en god sömn.

 

Att vara ute i dagsljuset varje dag skapar goda betingelser för sömnhormonet melatonin. En lång och lugn skogspromenad kan alltså vara ett väl så bra sömnpiller som de olika mediciner som står till buds.

 

Det finns också TV-program som man lätt somnar till. Men se till att du då inte somnar i soffan och sen vaknar till när slutsignalen går eller eftertexterna rullar fram. Då kan det vara svårt att somna om en kvart senare.

 

Att gradvis varva nere framåt kvällen, ta det lugnt, lyssna på en lugn musik, kanske dämpa belysningen lite steg för steg kan också vara som en god förberedelse för sömnen. Sex är ett utmärkt sömnmedel för många, men det krävs både tillgång, intresse och en tillfredsställande ömsesidighet för att det ska fungera.

 

Vid längre tids ständig och återkommande sömnbrist, särskilt om man har långa sömnlösa och klarvakna perioder under natten bör man nog prata om sömnlösheten med en läkare.

Ny dag, nya tag.

Godmorgon.

Nu var det dags att rulla emot jobbet. Jag vill tillbaka till mitt gamla jobb, ha mina gamla kollegor och de gamla barnen :( saknar de verkligen! Känns inte alls lika bra på det här stället. Föräldrarna till barnen kom inte ens fram och hälsade som de gjorde på mitt gamla jobb. Alla kanske hade en dålig dag? Hmm, jag vet inte..

Vill hellre jobba med de som är lite yngre .. Så jag får hoppas att det känns bättre på det andra dagiset som jag ska vara på varannan måndag, torsdag och fredag. De är mellan 1-5år så det blir lite blandat! Känns mycket skönare. Well well, jag får stå ut de här halvåret.

Aja. Nu ska jag gå till bussen.
Puss på er

Lass uns laufen

Åh, mamma och pappa var och handlade precis och kom hem med lite chips för att fira att jag har börjat på ett nytt jobb. Mysigt! Så nu ska vi äta, och sen sätter jag mig nog nere med de ett tag och tittar lite på tv, och sen blir det sängen för min del.

Ska försöka göra en sammanfattning utav året som varit också. Men det tar jag någon annan dag! (om jag inte får lite tid över senare).

Dagen på nya jobbet.

HEJ!

Tänkte bara meddela er hur dagen har varit. Kom hem för en timme sen ungefär, men jag har så grymt ont i huvudet så jag orkar inte skriva så himla mycket, och det får ni ha överseende med tycker jag ;). Iallafall så kom jag till jobbet klockan 09:00 och skulle prata med Eva (min chef) då. Vi satt ett tag och sen visade hon mig runt på förskolan. Det är 5 olika avdelningar nu, istället för 4 som det var på det gamla stället jag var på. Sen fick jag träffa lite personal, det var skönt men jag kommer inte ihåg så många namn, haha. Efter det knatade jag iväg till gamla förskolan och hämtade ett par täckbyxor eftersom att de inte hade några till mig på det nya stället. Väl tillbaka var det dags att gå in och sen skulle vi äta lunch. Fick bekanta mig lite med barnen, och det var skönt. Saknar dock mina gamla sötnosar jättemycket ..!! Men det kommer väl alltid vara något speciellt med de eftersom att de var den första gruppen jag hade.

Fick reda på schemat för jämna måndagar, tisdag & onsdag också. Imorgon börjar jag 07:50 och slutar 16:00, och på onsdag börjar jag klockan 08:00 och slutar 16:30, och så tror jag att mina ojämna måndagar, torsdag och fredagar kommer se ut också. Hoppas dock att det blir lite ändring på fredagarna .. Skulle ju vara kul, haha. Menmen, vi får se. Tror att jag skulle få reda på det imorgon.

Nej nu ska jag hitta på nåt roligt. Puss på eeeer!

Nytt jobb idag, hihi

Godmorgon folket.

Nu har jag fixat mig klart och ska alldeles strax börja rulla till mitt nya jobb. Kommer kännas jättekonsigt att inte vara på det andra stället, menmen. Wish me luck! Skriver mer senare.

GE MIG SOMMAR! Maria och jag på studenten i min trädgård.

Gossip girl tillbaka 8e mars

omg, jonas smsade mig precis. gossip girl kommer igång igen den 8e mars! det är fan hur långt tid kvar som helst. oh no, jag som vill se fortsättningen nu, nu, nu!! det är ju så himla spännande. någon mer än jag som tittar på gossip girl?

hur som helst, nu har jag värmt min mysiga vetekudde. ska lägga den på min onda mage och sova nu. men, imorgon är det en ny dag & nya tag. va rädda om er sötnosar och jag hoppas att ni har det bra. ♥

I've never made promises

nu är jag hemma. pappa kom och hämtade mig hos jonas :) tack! ska snart gå och lägga mig, är så jävla trött och har ont i huvudet. dessutom gör det grymt ont i magen, och ingenting verkar hjälpa så jag ska ta en alvedon och lägga på min vetekudde och se om de går över tills imorgon. det måste det göra! jag börjar ju på ett nytt jobb.

har lagt över lite bilder på min mobil också, så att jag kan ha någonting som bakgrund, hihi. inte så kul med samma bilder hela tiden! just nu har jag en bild på mig och jonas som togs för ungefär exakt ett år sedan. jag är blond och han är snaggad med keps. my lovely boy, gud vad jag älskar dig! la över lite bilder på rebecka och mig också, + när vi var i dortmund och såg tokio hotel. och så självklart lite live bilder på tokio hotel tagna av mig ifrån olika tillfällen.

är btw inte ett dugg nervös för imorgon. men det kommer väl! haha. nu ska jag gå och ta nåt att äta. jag är inte arbetslös, fan vad jag är grym.

första gången jag träffade er. (och nej jag har ingen bild på gustav, vakten knuffade bort mig så jag hann aldrig ta.)

Mobilblogg: nytt jobb imorgon

0-646d7cfabe97d34e920bc26ceff9b93e.png

 

(bild ifrån igårkväll när jag skulle möta jonas efter jag varit hos farmor och farfar) sitter och kollar på the hills medan jonas badar. är så himla hungrig så jag hoppas verkligen att han blir klar snart, haha. imorgon börjar jag på mitt nya jobb, och jag är spänd som fan! tänker på allt, som typ mitt nya schema, barnen - vad de kommer att säga, hur de är, hur mina kollegor är, hur det ser ut på min nya arbetsplats and so on, haha. nu börjar the hills igen, vi hörs lite senare eller imorgon. håll tummarna för att det går bra för mig imorgon. PUSS PÅ ER SMÅ HJÄRTEGULL.<3

 

GÖTET

Har fixat mig klart och ska åka till farmor och farfar snart. Farmor fyller nämnligen år på måndag så vi ska fira henne idag! Sitter hemma hos Jonas alldeles ensam. Men har ju nycklar så jag kan låsa och allt :) Planerar lite med Hanna inför Göteborg och så. Nu kanske hon också ska gå på konserten här i stockholm så att jag får sällskap ner till göteborg tillsammans med henne dagen efter! :D GRYMT.

Aja nu ska jag välja kläder. Pusssss!
Skriver mer sen eller nåt.

"She's a good girl. Loves her mama"

Förlängt vikariat!

Igår skulle ju varit min sista dag på jobbet. MEN chefen kom och ville prata med mig ;) och hon erbjöd mig förlängt vikariat, och månadsanställning (vilket innebär t.ex. att jag kan ta ut semester nu) och fast lön, till och med sista juni. Och sen efter det får vi se vad som händer!

SÅ JÄVLA SKÖNT OCH UNDERBART!!!!!

Världens bästa föräldrar

Mamma & pappa - Spanien 2007

Döda katten?!

Nu har jag bakat bullar till alla mina söta barn på dagis. Åh, gud vad jag kommer sakna de! Men jag kommer ju och hälsa på hela tiden och dessutom så hoppas jag att jag får komma tillbaka till de snart. Hoppas hoppas.

Jag och Hanna har planerat lite inför Göteborg. Hon hittade skitbra tågbiljetter till mig, men eftersom att jag inte har fått min lön så kan jag inte boka något nu. Hur som helst så kommer vi få det grymt kul. Döda katten, någon?! Hanna? Hahahha. HUMOR.

Nej, nu ska jag föna håret och sen lägga ner bullar i påsar. Efter det ska jag sova! Jag ska ju upp tidigt imorgon.

HJÄLP!

Vad är det billigaste alternativet till Göteborg?

Bullbak

HEEJSAN.

Nu har jag kommit hem precis. Mamma hämtade mig, hihi. Snart ska jag börja göra bullar som jag ska ha med mig till jobbet imorgon eftersom att det är min sista dag. Hoppas de blir glada!

Skriver lite senare, för nu ska jag börja baka, hihi.

NYÅR 09-10. Fler bilder kommer!

Anna och jag när vi precis fixat oss klara och väntade på att bli hämtade av taxin, tjoho.



Födelsedagsfirande

Nu är jag hemma.

Jonas har precis blivit hämtad av Anna och Nico och åkte hem till sig för att träffa hans bror som kom hem ifrån Thailand idag. Tyvärr kunde jag inte följa med eftersom jag ska jobba imorgon :/ Det var iallafall jättemysigt hemma hos mormor, och Jonas följde med, hihi. Blev jätteglad när han sa att han skulle med :). Vi kom dit vid 14 iallafall och åt as god paj och sallad, sen var det tårta och sen gick vi hem till mig vid 17 tiden. Jonas och jag låg och mös lite i min säng, och sen ringde Anna och Nico.

Nu ska jag söka lite jobb, sen ska jag sova. Ska ju upp fett tidigt.

Grattis Sofie och jag hatar mens

Miss me? Haha. Know you do!

Är hemma hos Jonas nu och väntar på att han ska bada klart. Jag har precis fixat färdigt mig och tagit en alvedon precis. Fyfan vilken mensvärk jag har! Usch.

Idag fyller min moster Sofie 22 år, så jag ska åka hem till mormor och fira henne lite med släkten. Tror inte Jonas orkar följa med, han verkade jättetrött imorse, haha. Stackarn! Hur som helst så skriver jag nog efter det. Imorgon är det jobb igen, börjar 07:30 och slutar 16:15. Efter det ska jag nog åka och hämta ut ppiller.

Nu orkar jag inte skriva mer. JÄVLA MEENSVÄÄÄRK!!!!!!


Sofie och jag på min 18års dag, hihi

HELLO SUNSHINES! Sitter på tåget t

7aa1123a146ffc3fcbb9031dc07e147f.png

HELLO SUNSHINES! Sitter på tåget till Jonas nu. Jag är ledig imorgon så jag ska sova hos han. Imorgon fyller även min moster år, hela 22! Så vi ska dit och fira henne. Nu har jag bara 2 dagar kvar på dagiset, usch. Vill inte sluta jobba där, men det finns ju fler jobb .. Mina fingrar är som isbitar, även fast jag använder vantar, så nu orkar jag inte skriva mer, puss och ta hand om er.

Godmorgoon Sverige

Hej folket.

Ska alldeles strax åka till jobbet. Pappa är snäll och kör mig idag, det är ju fan -17 grader, helt stört! Skulle det inte bli varmare av klimatförändringen? Haha. Just kiddin.

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog nyss.


Nu ska jag spruta lite parfyym på mig. Escada magnetism, is the shit! Ha en bra dag allihopa. Pussaaar!

Mardrömmar

Förlåt för dålig uppdatering ikväll. Men jag har faktiskt inte haft så mycket tid över för bloggen idag .. Jag har sökt en massa fler jobb nu eftersom att mitt vikariat går ut på fredag. Jag har sökt till en massa förskolor osv, så jag hoppas på positiv respons .. Det är ju faktiskt det jag vill jobba med! Annars får det bli ett tråkigt bageri eller nåt som jag är utbildad till. Men då ligger jag hellre i en grav, haha. Det är ju såå tråkigt.

Barnen var så söta idag. De har ritat en massa teckningar till mig eftersom att jag sa att jag skulle sluta på fredag. Visserligen kommer jag tillbaka och hälsar på titt som tätt, men ändå. Ett barn fick tårar i ögonen och ba "Ida, jag kommer sakna dig!" och så ritade hon flera stycken rgnbågar som hon älskar att göra, haha, sötnosen då.

Har iallafall precis duschat och smörjt in mig med b.u.s ifrån ACO - den bästa. Vill ladda upp bilderna ifrån nyår, men jag har de tyvärr inte. Längtar tills jag får de! Jaja. Nu ska jag föna håret och sen ska jag lägga mig i sängen och sooova. Är så himla trött, sov inte alls bra inatt. Vaknade typ varannan timme och haft svårt att somna om och när jag väl lyckades somna vaknade jag av att jag drömde världens äckligaste dröm, fyfan. Ville bara tillbaka till Jonas säng och ligga där brevid honom.. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt.

Puss på er.

I don't like liars, but you can't beat us.

Julaftons bilder

Har hittat lite roliga bilder ifrån julafton. Slänger in ett par!

Kalle-Anka time!



Efter det var det promenad.


En efterlängtad middag! Gillar faktiskt min hårfärg på den här bilden.



Jag fick en kram av tomten, haha.


Jonas undrar vad det är i paketet han fick av mig ;) haha. Det vägde skitmycket!

Dagens frågor


Vad är erat nyårslöfte?
Vart är erat drömresemål och varför?


Mitt nyårslöfte är att börja tröna och sluta äta onyttigt. Jag vet, jag är smal - och jag har inte sagt att jag är tjock. Men kul att vakna upp en dag och titta sig i spegeln och fettet hänger enda ner till knäna. Nej fyfan. Jag ska förbi smal!


Mitt är definitivt Bora bora. Fatta vad coolt att åka dit. Det tar huuur långt tid som helst att komma dit, och det ligger mitt ute i ingenstans. Du bor i små hus och enda vägen att komma upp till huset är ifrån vattnet. Helt blått vatten, och värmen är säkert helt underbar. MJAOW! Men, tyvärr kostar det ju ca 72000 för 1 månad, haha. Jag får helt enkelt vänta några år - så att jag lyckats tjänat ihop så mycket pengar. HAHA.

Värsta bussresan i mitt liv.

SERIÖST! Varför ska man betala sl massa fucking pengar när chafförerna ändå kör som fan. Åkte hem ifrån Jonas nu och kom hem för en stund sen. Värsta bussresan i mitt liv! Först och främst var bussen försenad några minuter, men det tänkte jag inte så mycket det, det brukar de ju vara. Men han körde fan 20 km/h på en 50 väg, och pratade i telefon. Han kunde inte svänga eftersom han bara hade en hand att styra med, (den andra höll han ju telefonen i) , och dessutom så höll han på att välta några gånger eftersom han körde in i trottoaren. Sen körde han rätt ut i rondellen när det var bilar i, och höll på att köra på en volvo. Inte nog med det så stannar fanskapet inte vid min station - även fast jag plingat och det står "stannar" när jag skriker "hallå?!" för att han har åkt förbi kör han vidare ändå, antagligen för att han inte hör eftersom att han pratar i telefon.

FYFAN. Säger det en gång till - Varför ska man betala SL massa pengar när de ändå inte kör som de ska, kommer i tid och nästan tar livet av en.

Funderar på att ringa SL imorgon. Men nu ska jag sova! Börjar 07:30 imorgon. Puss på er! Är glad att jag lever iallafall, ta hand om er.

HEJ SÖTNOSAR! Idag har jag och Jon

2f855dd1e578c0f3057b6b28eb270ff0.png

HEJ SÖTNOSAR! Idag har jag och Jonas varit superduktiga. Vi har städat och möblerat om i hans båda rum. Så nu är det jättefint här! Kan fota sen så får ni se. Just nu badar Jonas och jag sitter och tittar på Berg flyttar in på 4an. Om någon timme kommer Kim och Sofia och så ska vi hitta på nåt kul. Ha det bra så länge! Puss och ta hand om er! <3

2010 nu!

GODMORGON! Hahaha.

Vaknade för kanske 3 timmar sen och har ätit lite mat. Är fortfarande trött, men jag och Jonas ska lägga oss och kolla på Rocke n' rolla nu. Skriver mer senare eller imorgon. Nyårsafton var iallafall grymt jävla bäst och vi var sååå snygga.

Puss! Massa bilder kommer.
RSS 2.0