Borde ta in på hotell

Nu ska jag sova. Och fan vad skönt, även om jag sover själv inatt! Usch, hatar att ligga ensam, brukar nästan alltid drömma mardrömmar då. Hoppas jag blir utan sånna inatt, för det suger.

Godnatt på er.

Syster ♥

Vi sa föralltid, och föralltid ska det vara.

Life is a bitch (förutom Jonas)

Sådär. Nu har jag ätit middag! Ska typ snart sova, börjar så jävla tidigt. Vill åka till Jonas, ska typ rymma, höhö. Han har åkt bland annat eftersom att jag börjar 07:00 och då är det ju inte så kul för honom att gå upp samtidigt som mig, även om han kan ligga kvar, hehe.

Anna ringde precis också. Det lilla mongot låg på köksgolvet och tyckte det var jätteskönt! Vissa är ju lite speciella, haha. Nej förlåt bästavän. Var så skönt att prata med henne igen också. Hon berättade om sin runda på stan och jag berättade lite smått om min dag. Inte för att den var så intressant, men ändå. Saknar dig!

Jonas är bäst i världen. Älskar honom över allt! ♥

Ny hårfärg på tisdag?

På tisdag har jag klipptid hos världens bästa frisör! Ska ringa imorgon och fråga ifall det är okej att jag färgar håret där också .. Vill nämnligen inte göra det själv längre, det sliter ju så himla mycket. Känns mycket bättre att göra det hos en frisör som vet vad den gör liksom, haha.

Hade tänkt köra på chokladbrunt hår den här gången kanske. Frågade Anna och hon trodde också att det kunde bli riktigt snyggt, haha. Kul med nåt nytt också! Är lite trött på min hårfärg nu, känns lite uttjatad. Så något nytt blir det iallafall.

Hade tänkt något i den här stilen:

Lill kusin

Sandra ringde precis :D så himla länge sen, men om två veckor träffas vi igen! Jag fick höra hennes lilla William i telefonen, plutten då. Så himla söt. Mamma fick bilder på mejlen idag, han har blivit så stor sötnosen! Ska bli så spännande att träffa dig lill kusinen. Tänker inte lägga upp bilder på honom än eftersom jag inte vet om Sandra och Tor vill det. Det får ni ha överséende med.

Nu är Jonas påväg hit. Tror att vi ska gå ner till BEA och köpa lite gottis och sen ska han nog sova här! Mysigt.

Glögg

Tycker att den här bilden blev skitcool! Kolla röken och allt.

Mys hos farmor och farfar

Im home.

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar nu. Var jätte mysigt! Vi hade lite advents fika och jag, farmor och farfar drack glögg! Sen fick vi pepparkakor, och massa gott som farmor hade bakat. Vi var där i ca 2 timmar och sen lånade vi farfars bil också, så jag och mamma har bil imorgon när vi öppnar på jobbet.

Fick testköra den lite och fan vad kul det är!! (dock känner jag ingen stress att börja köra, jag har hela livet på mig..) Fick dock motorstopp hela tiden, haha. Måste hitta dragläget, eller vad det nu heter. Men men, det var kul att testa igen.

Här får ni 3 stycken bilder, tagna nyss.

"Be my mirror, my soul"
Puss på er

Till farmor och farfar.

Nu ska vi åka till farmor och farfar. Det var jätte länge sedan vi träffade varandra! Så det ska bli roligt att träffa de igen. De är verkligen världens bästa farmor och farfar i hela universum. Tror alla vi barnbarn (jag, Mattias + våra kusiner) har haft en underbar barndom mycket pga de.

Tar med mig kameran så får ni se lite roliga bilder sen eller någon annan dag.
Kärlek till alla sötnosar. ♥ (utom grisarna, eller ska jag skriva svinen så att inte alla hoppar på mig igen? hahaha)

Bad romance

Lady gaga - Bad romance.
Så jävla skön, älskar den! Skulle kunna lyssna på den om och om igen utan att tröttna!


Decode

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på musik - paramore. De har ju sin konsert nu på måndag, och fan vad jag ville gå. Biljetterna tog slut så jävla fort så jag hann aldrig beställa några .. SURT! Jag och Jonas ska kankse åka till fryshuset och se ifall någon säljer två biljetter, skulle vara najs.

Lyssnar på crushcrushcrush nu. Den väcker en massa minnen! <3 Det var nämnligen den låten jag sjöng på köruppvisningen första gången jag och Jonas träffades. Var så himla nervös! Haha. "Cuz I rather waste my life pretending than have to forget you for one more minute" - true.

Lite senare idag ska vi iväg till farmor och farfar och fika eftersom att det är första advent. (3 veckor kvar till julafton, och vart fan är snön och kylan?) Ska bli supermysigt! Så nu måste jag gå upp och fixa mig, äta frukost och så. Hoppas mina älskade kusiner kommer dit också! Tar säkert med mig digitalkameran så ni får se bilder sen.

My new leggings

Håller på att titta runt lite på H&M's hemsida. Hittade de här snygga leggingsen som jag har beställt och kommer nästa vecka:


Love them!

Keep up the good work

Haha. Fan vad kul! Har fått jätte många kommentarer angående mitt förra inlägg om Hårkontroll. Utan att jag behövde göra någonting (skriva kommentarer till andra osv, haha) Fortsätt så sötnosar!

Och har även fått kommentarer varför jag skrev att grisar var fula, haha. Jag tycker att vissa grisar är söta, men jag syftade på svininfluensan - alltså inte någon person. You know why? Jag hatar sprutor, och det är det man måste ta för att få ett säkert skydd emot den där jävla influensan. Shit alltså, jag förstår inte varför man ska hålla på och hoppa på folk direkt man skriver någonting på bloggen.

Hur som helst så är jag hemma just nu. Skulle egentligen följt med Jonas ut ikväll, men började känna av mina bihålor igen (förstår verkligen inte vad felet med de är!!!) Så nu är jag hemma och tar det lungt och kollar på Den där Mary med Mattias. Imorgon är fet första advent. Då ska vi till farmor och farfar på fika, mysigt!

Ha det så bra allihopa, puss på er.

Hårkontroll

Skönhetstips! De här tabletterna tänkte jag köpa. De ger vackrare och mer glans till håret, och även starkare naglar. Du tar 1 tablett morgon och kväll och börjar märka skillnad efter ca 1,5-2 månader. Kostar bara ca 146:- på hälsokostaffärerna. Billigt och bra, och jag har hört att de här verkligen hjälper.

VARNING: Smakar tydligen skit, men vad gör de? De ger håret lyster och näring.

Julpyntat här hemma.

Eftersom att det är första advent på söndag så har mamma har satt upp julgardinerna, julstakarna och har på massa julmusik här hemma. Igår åt vi även lullebullar till kvällsfikat, åh vad mysigt. Jag älskar julen och allt som hör därtill! (bortsett ifrån snön dårå, hah)

Vad tycker ni om julen?

Bio time

Im home!

Alldeles strax ska vi köra Mattias och Felix till träningen och sen ska vi hämta upp Jonas och hämta upp Mattias julklapp jag köpte till honom över internet. Hoppas det passar! Hihi. Köpte även 2 saker till igårkväll på zoovillage. En till Jonas och en till Mattias. Måste börja leta julklappar till mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, Sofie, Sandra & Tor och deras lilla William .. Osvosv, haha.

Dagen har iallafall gått bra och otroligt fort. Jobbade bara 7 timmar idag, hah. Och dagen har bara susat förbi! Fick hjälpa till lite på småbarnsavdelningen igen över mellanmålet och sen en stund efter det tills jag skulle gå hem , och ååh så mysiga och söta de ääär!

Ikväll blir det bio med Jonas, Sofia och Kim. Vi ska se luftslottet som sprängdes! Ska bli riktigt kul. Innan det ska jag och Jonas nog äta ute någonstans, så himla mysigt! Skriver nog inte mer ikväll, men kankse imorgon. Annars hörs vi på söndag/måndag.

Ha en trevlig kväll och helg allihopa.
Puss på alla söta (grisar är fula, eller iallafall vissa)

Pictures

Lite bilder ifrån de senaste dagarna. Enyoj!

Nu är mamma vaccinerad

Nu är mamma vaccinerad emot svinis. Hon var iväg och fixade det tidigare idag, och tro det eller ej - men det var ingen kö dit hon gick! (kors i taket). Hon ville att jag också skulle åka upp och vaccinera mig , men eftersom att jag ska på bio imorgon och vi redan har köpt biljetterna så gjorde jag inte det. Jag kommer ju bli sjuk om jag tar den! Man måste tänka lite praktiskt, haha.

Orkar inte skriva så mycket nu. Jonas är på väg hit , mys! Han och Marcus har en hemsida som jag ska hjälpa de med .. Jag och mina skillz med datorer och html koder liksom, haha.

Imorgon börjar jag klockan 09:00, men ska gå och lägga mig skit tidigt eftersom att jag mår illa och har sjukt ont i huvudet, blää. Det suger! Ha det så bra så länge allihopa. Lägger upp bilder ifrån de senaste dagarna någon annan dag, orkar inte just nu!

The worlds greatest

Jag har världens bästa familj och pojkvän.

Har städat och bytt lakan i min säng, så skönt! Ska snart gå och lägga mig, men väntar på att mamma ska komma hem igen så att hon får se vad fint jag har gjort nu, haha. Hon var lite ledsen på mig för hur det såg ut innan .. Men nu är det riktigt mysigt. Älskar mitt rum. Ny madrass, stor tv, bra hyllplan, klädavhängare, bra och rymliga garderober. Toppenrum!

Nu kom mamma och Mattias igen!
Godnatt och sov gott allihopa.

Spanien 2008

Hittade bilder ifrån Spanien 08 som jag tänkte lägga upp här. Saknar sommaren, värmen och solen. De här bilderna är bara ett utplock ifrån de två första dagarna .. Orkar inte lägga upp flera just nu!

I got alot to say to you

Silversun Pickups - Lazy eye. GRYM LÅT! Alla borde lyssna på den.

Hur som helst så kom jag hem för inte så länge sedan, och jag har fått min lön! Yey. Jag fick 10600:- ungefär. Är så nöjd och glad. Nu ska det shoppas julklappar!! Älskar att handla presenter/julklappar till andra , och det känns så skönt att kunna göra det nu - för sina egna pengar - när man har börjat jobba och tjänar massa pengar själv.

Dagen har gått bra! Fick förresten reda på att vi har ett bekräftat svininfluensa fall på jobbet .. Kanske därför så många var sjuka förra veckan? Och det kanske även betyder att jag redan har haft det eftersom att jag hade det lite tungt att andas när jag var sjuk. (Hoppas att jag har haft den..) Tror att jag ska ta sprutan ändå.

Nu har Jonas, Kim och Sofia hämtat ut biljetterna till på fredag då vi ska gå och se Luftslottet som sprängdes. Ni vet av Stieg Larsson! Vi har sett alla tre filmerna tillsammans, så det ska bli roligt att se den här också.

Lite senare ska jag hämta ut en mössa som jag köpte till Mattias som har kommit nu! En vit med märket Levi. Kanske fotar den sen så att ni får se .. Den är iallafall grymt snygg och Mattias älskade den , så han får den som en förskott till julklapp, haha.

Utflykt.

Godmorgooon.

Sitter och äter frukost och halvstressar lite. Ska alldeles strax gå till bussen och åka till jobbet! Vaknade lite sent idag nämnligen .. Så tur att jag tvättade håret igår och inte hade tänkt att göra det idag på morgonen. Idag stänger jag och mamma på jobbet.. Så hoppas att dagen går fort utan regn och blåst eftesom att vi ska på utflykt idag med alla små.

Jaja. Ni får ha en trevlig dag!
Imorgon får jag min lön - 10000! trisst bara att jag varit sjuk och så, annars hade jag fått lite mer än 15000. Menmen, kan jag ju inte rå för heller.

Inte min bild, men ungefär så ser det ut,
med västar och allt när vi drar iväg på utflykt.

Godnatt alla sötnosar.

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng. Puss på er!

I love shopping

Först och främst - grattis till min moster Sandra och hennes man Tor som har gift sig! - hemligt dock och med endast två stycken vittnen, haha. Hon ringde och berättade det ikväll och gud vad chockad jag blev! Trodde att pappa skojade när han sa det. Men grattiiiis, längtar tills ni kommer upp - alla tre.

Nu ska jag föna håret och platta det och efter det tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på någon film som jag kan somna till, haha. Imorgon börjar jag klockan 09:00 och så stänger jag tillsammans med mamma! Är fortfarande lite skakis eftersom att jag var inställd på att ta svininfluensa sprutan idag. Jag hatar sprutor, det är något utav de värsta som finns .. Men men, hellre en spruta och bli sjuk av den, istället för själva sjukdomen. Ska kanske ta den på torsdag istället, men vi får se om det finns kvar när jag slutat jobba ..

Btw så har jag shoppat lite på H&M ikväll. Jag köpte det här!


Vissa läsare har inget liv.

Bläddrade tillbaka i mina akriv för kommentarerna och hittade en massa söta kommentarer jag fått under tiden jag har bloggat. Och dessutom hittade jag en del tråkiga kommentarer ifrån någon/några patetiska läsare. Här är en utav de:


Tycker det är så himla tråkigt att folk verkligen inte har något bättre liv än att kommentera min blogg med sånna här meningar. Haha, det är skrattretande!

Men jag vet ju faktiskt vem personen är nu.
Det finns ingen vidrigare person än dig. Vem har gett dig rätten att skriva något sånt här till en annan person? Men .. Jag vet ju att du bara är avundsjuk på mig och Jonas. Det märks så tydligt!

Hjälp mig välja färg!

Jag vet inte vilken färg jag ska välja på den här klänningen! Svart var nämnligen slut .. Så typiskt! Men iallafall, rosa eller mörkblå? Vilken tycker ni var snyggast? Berätta gärna hur ni tänker.

So she took her love

Jag vet. Jag skrev att jag inte skulle skriva förns bloggen är helt färdig designad, men jag har så himla tråkigt och är rastlös, sur på mig själv osv. Så jag kände att jag ville skriva av mig.

Lyssnar på musik, silversun picups - lazy eye. Så himla bra! Sök på youtube om ni inte har hört den (jag pallar inte lägga in den i det här inlägget, hah). Idag har jag varit inställd på att ta den där svinis sprutan hela dagen. Varit skitnervös och allt! Men sen ringde mamma och kollade om det fanns kvar vaccin, och det gjorde det tydligen inte! Men vi tog bilen ändå för att kolla vart det låg osv, och jag lovar, det var minst 4 meter kö. VEM FAN ORKAR?! Jag hatar att det är sån j*vla hysteri kring den här värdelösa sjukdomen.

Igår kom Jonas hem till mig och sov och vi hade det jätte mysigt :) måste bara säga att - jag har världens bästa pojkvän! Aja, nu ska en tjej fortsätta fixa min design, så vi hööörs senare eller nåt. Puss på er

Äkta vänner växer inte på träd. Är så glad jag har dig hjärtat
I'll never let you go! Saknar dig bästa vän. Min alldeles egna solstråle!

There you go

Vet ni? Under tiden min blogg är under uppbyggnad så tänker jag inte skriva några inlägg .. Ni får helt enkelt vänta tills min nya bloggdesign är helt klar och fin. Ni får stå ut, haha.

Bjuder på en sommarbild ifrån förra året & en utav världens bästa låtar just nu


Always

Heeej alla sötnosar.

Nu är jag hemma, tjoho. Har jobbat och det har gått bra! Mår illa som fan, så ska bara vara hemma och ta det lungt. Öppnade iallafall klockan 07:00 och jobbade till 15:00 sen. Åkte hem och sen kom Jonas en snabbis! Han ville låna pengar och så skulle han lämna min bettskena som jag har hos honom, men han glömde den - så han måste tillbaka hit sen! tjoho, min älskade prins, haha.

Imorgon börjar jag 08:00 och slutar 16:30 och efter jobbet ska jag och mamma iväg och vaccinera oss mot svinis! Om det finns vill säga, haha. Är redan lite nervös, uschusch!

Nej nu ska jag försöka fixa och trixa med lite koder till bloggen.
Ha det bra så länge! Laddar upp lite snygga bilder senare.

Under uppbyggnad

Bloggen är fortfarande under uppbyggnad. Just nu ser den lite mysko ut, men det kommer bli huuuur snyggt som helst tillslut. Trust me, jag har proffshjälp!

It's friday baby!

Hej alla sötnosar! Tänker inte be om ursäkt för att jag inte har sktivit igår. Jag skriver vad jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och smörjt in mig med  min grymma b.u.s. Snart ska jag föna håret och sen ska jag vidare till Jonas.

Den här dagen har gått huuur fort som helst känns det som! Öppnade på jobbet idag klockan 07:00 och slutade 15:00, och dagen har bara rusat förbi, haha. Fick bara ett tag på småbarnsavdelningen också, såå söta, haha! Pluttarna.

Hinner inte skriva så mycket nu.
Hoppas att ni får en trevlig kväll som jag iallafall :)

Ska svara på alla era kommentarer nu! Har 30 stycken att läsa igenom, publicera och svara på! Keep up the good work ;)

Rubriker är överskattade

Bloggen är under uppbygdnad. Det får ni ha överséende med tack :) Nu ska jag fixa mig och sen sova eftersom att jag har sån jävla huvudvärk! Känns som om någon har slagit mig med en hammare flera gånger.

Godnatt. Jonas är bäst i världen!

Nu kankse ni förstår vad jag menar?

Nu är jag hemma och har ätit middag.

Har varit och jobbat idag, vilket ni antagligen förstod eftersom jag inte har uppdaterat på hela dagen. Skulle egentligen inte ha gjort det, men sedan blev det så tillslut ändå. Känner nu att jag egentligen skulle behövt vara hemma och ta det lungt, sovit ut och så. Är helt slut och känner av halsen igen, blir så himla trött på det här!

Vi får se om jag är hemma imorgon, men jag hoppas att jag mår bättre. Det var jätteskönt att komma upp och duscha och sminka sig igen förresten, haha. Och se lite anständig ut!

Har förresten fått en massa kommentarer om förra inlägget  (fast som är skickade i inlägget innan eftersom jag stängde av kommentarsfunktionen) Och vem nu "Anonym" är som skrev såhär:

SVAR PÅ TAL: Säg mig. Varför är jag larvig när jag skriver att jag inte vill dela med mig av mitt liv till vissa personer? (Som t.ex. sånna som du!) Om jag inte tål kritik? Hm .. Jo, jävligt bra. Tackar som frågar! Och nej, du är en idiot och du är larvig eftersom att du inte ens vågar skriva ut ditt namn ditt fege fan.

Nu är jag så irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har lust att springa och hoppa på nån!

Folk är inte mänskliga längre

Åh, shit vad jobbigt det ska vara ibland och driva en blogg.

Jag kan inte bestämma mig för att lösenordsskydda min blogg - eller inte. Det finns nämnligen människor som jag inte vill ska ta del av mitt liv. Människor som är idioter och inte har ett bättre liv än att bry sig lite för mycket om mig, mitt liv och mina nära och kära - utan att de ens känner oss! Det är synd, om dem, dig, den, det. Jag tänker inte skriva några namn - för de personerna/personen vet nog redan att jag syftar på de/den.

Trots det så vill jag inte gömma undan bloggen helt .. Det är flera som har klagat på att jag sätter den i "skydd" - haha. Vilket trots allt är kul, det visar att det finns människor som verkligen bryr sig och inte bara de som vill snoka runt som detektiver bara för att de inte är nöjda med sitt eget liv.

OM (jag säger om) jag sätter lösenord på min blogg så kan ni mejla [email protected] och fråga om lösenordet. Jag kommer inte lämna ut de till vem som helst. Har redan tänkt ut vilka jag vill ge lösenordet till isånnafall. Men jag märker att lösenordet sprids - byts det direkt eller så raderar jag bloggen helt.

Jag skapade min blogg för attha en offentlig dagbok. Där jag ville dela med mig av det roliga i mitt liv. Det jag tycker om, det jag vill osv. Inte för att bli påhoppad av folk som bara vill förstöra - så jävla tråkigt.

Jag stänger av kommentarsfunktionen på det här inlägget.

Do you want to be the winner?

Hitta mig på den här bilden - så länkar jag de som har rätt i ett inlägg.

Fairity.se

Har varit medlem på farity.se i några dagar nu och tänkte tipsa er om den hemsidan eftersom att du just nu får 200 poäng vid registreringen - som även är 100% gratis. På den här hemsidan samlar du enkelt ihop poäng som du sedan byter ut emot produkter. Klicka HÄR för att blir medlem. Lovar att du inte kommer ånrga dig!

Justin Beiber - One time

Har länge vetat om den här killen. Men idag är första gången jag tänker skriva om honom. Av en stor anledning! Idag släpps nämnligen hans första album i USA. Han är född 1994 och har redan en röst som en världsartist. Killen jag pratar om är självklart Justin Beiber. Tänkte slänga in ett youtube klipp med honom så får ni se hans enorma talang - både gitarren och sångrösten.

Den här låten släpptes redan i somras som hans första singel och nådde toppen snappt på de kanadensiska listorna.


Välj att spela upp filmen i HD kvaliteten.

Tjäna pengar enkelt på Woopa.se

Överallt kan man läsa om internet sidorna där du lätt och gratis kan tjäna ihop pengar bara genom sin blogg. Jag har varit medlem i många sådana hemsidor, men ingen utav de har funkat och de har även varit väldigt komplicerade. Du ska göra si, och du ska göra så.

Nu har jag hittat en hemsida och är hur bra som helst. Så, vill du tjäna pengar över internet, via din blogg/hemsida, eller bara några klick på olika hemsidor - helt gratis (!), så tycker jag absolut att du ska bli medlem på en sida som heter Woopa.

Enligt mig är denna bäst och det tar inte alls långt tid innan man skrapar ihop en lite större summa. Redan vid start och medelmskap får man 20 kr insatt direkt på sitt konto på internet.

En kanonsida helt enkelt. Klicka på banners här nedanför och bli medlem. Du kommer inte att ångra dig! Det lovar jag.

Vill du få fler besökare? Titta hit.

Glöm inte bort bloggtrafik. Det fungerar alldeles utmärkt och är jättelätt och smidigt att använda! Klicka HÄR för att bli medlem. Lovar, du kommer inte att ångra dig!

Dagens fråga

Vi kör på två stycken frågor idag!

1. Vad är ni för stjärntecken?

2. Ska ni vaccinera er emot svininfluensan?


Vita och röda rosen

Godmorgon alla sötnosar.

Har precis ätit frukost nu och sitter och kollar på SF kanalen. Just nu är det Mästerdetektiven kalle Blomqvist. Kommer ni ihåg de filmerna? Haha. Det var några utav mina favoriter när jag var liten, även om jag tyckte att det var lite läskigt då.

Igår fick Jonas en för tidigt julklapp utav mig - Rockband! Haha. Det fanns nämnligen bara en kvar så då köpte vi det! Eller han då, för att vara exakt - fast med mitt kontokort! Haha. Så igårkväll satt han och Kevin fastklistrade framför Jonas playstation 3 och spelade det, hahah.

Nu ska jag gå och ta min pencilin. Usch, hatar att svälja tabletter!

Svar på era frågor (del 2)

13. Louise frågade:
vart skulle du vilja resa och varför? :)
Svar: Hmm .. Vilken svår fråga, haha. Jag skulle vilja resa jättemycket! New York, Hollywood, London, Berlin, Thailand, Italien, Frankrike osv. Haha! Det skulle bli lättare att säga vilket land/vilken stad jag inte skulle vilja resa till istället.

14. Linn frågade:
hur gör du för att få så många besökare??
jag har jätte problem med att hålla kvar mina besökare :(
för övrigt jätte fin blogg :D
Svar: Jadu, jag gör inte speciellt mycket för att få så många besökare egentligen. Jag är medlem på t.ex. bloggtrafik.nu och sånna hemsidor som gör att man får fler läsare. För att behålla besökarna tror jag att det är viktigt att man uppdaterar mycket och flitigt. Skriv inte bara om din vardag osv. Skriv om något in intresserar folk (mode, musik, skönhet osv) Tack så mycket och lycka till! :D

15. Sofia frågade:
fin blogg:)
hur länge har du hållt på och bloggat?
Svar: Tack så mycket! Jag har bloggat sen augusti 2007.

16. M frågade:
Varför är du aldrig med malin längre?? Eller Anna?
Svar: Hej "M". Tråkigt att du inte skrev ut din blogg om du har någon, så kunde jag länka! Aja, hur som helst. Först och främst, det här vill jag inte gå in på egentligen - men eftersom jag lovade att svara på allt så gör jag det. Första och sista gången jag berättar det här alltså. Jag ska fatta mig kort. Malin och jag träffas inte längre på grund utav att vi bråkade för ca 2 månader sen, och sedan dess har vi helt enkelt inte hörts av. Vi bestämde oss för att det är nog bäst att vi går skilda vägar och på d en vägen är det! Anna och jag har fortfarande kontakt (hon är ju fan min bästa vän!), men eftersom att jag fortfarande är sjuk och har varit det i ca 3 veckor så har vi inte träffats så mycket. Men om du trodde att vi också sagt upp kontakten - så nej! Jag pratade med henne i telefon för några sekunder sedan och vi brukar höras nästan varje dag. Hoppas att du blev nöjd med svaret!

Svårt att välja voodo docka? Läs det här!

Varning för ett långt inlägg! Men jag tänkte iallafall lägga ut den här. Funderar på att köpa en sån här, vet dock inte vilken jag ska välja ännu.

Vilken/vilka av de här voodo dockorna skulle ni vilja ha?
Källa: Johanna

Världens bästa Anna

Haha. Anna är så jäkla skööön! Älskar den bruden riiiiiiktigt mycket ska ni veta! Läste precis ett inlägg på hennes blogg, alltid lika roligt att läsa. Snodde det för att visa vad gullig hon är. Det röda är det som jag har strykig under. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Känner att ögonen inte riktigt är vän med mig nu! Men förhoppningsvis är jag piggare imorgon när jag vaknar. Vet inte om jag ska jobba eller inte, men det får vi helt enkelt se, haha.





Svar på era frågor. (del 1)

1. Lollo frågade:
favoritparfym?
Svar: Min favoritparfym är escada magnetism. Tycker den luktar grymt gott!

2. Louise frågade:
favorit film?
ett av dina bästa minnen ? :)
Svar: Några utav mina absoluta favoritfilmer just nu är alla Johan Falk filmer. Ett av mina bästa minnen är när jag och Jonas blev tillsammans. (Nyår 07-08)

3. Sandra frågade:
Fin blogg du har! Kan ju slänga in en fråga också medans jag ändå läste att du hade frågestund: Hur kom det sig att du började blogga? kram
Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! Jag började inte blogga av någon speciell anledning. Tycker väl att det kommer vara kul att kolla tillbaka på senare om jag slutar blogga.

4. Maariawh frågade:
Hur många besökare har du ungefär per dag?
Vad tycker du om min blogg? ^^
Svar: Hmm.. Besökarna varierar lite beroende på hur mycket jag uppdaterar. En vanlig dag ligger det på ungefär 200 stycken. Din blogg har jag inte varit inne på förut, så jag kan inte uttala mig om det, hah.

5. Emelie Vendela frågade:
Favoritplagg?
Favorithobby?
Favoritmaträtt?
Fin blogg!
Svar: Först och främst, tack så mycket, vad glad jag blir! Jag har inte något riktigt favoritplagg egentligen, men om jag måste välja något så får det nog vara alla mina leggings jag har! Min favorithoppy - pojkvännen, shoppa, fika, vänner osvosvosv. Finns så himla mycket roligt man kan göra ju! Min absoluta favoriträtt är tacos, inget snack om saken, haha. Det är så himla gott och jag tröttnar verkligen aldrig på det.

6. Klara andersson frågade:
Hur länge har du och din kille varit tsm och vem är en modeikon för dig? :)
Svar: Jag och Jonas har varit tillsammans i ca 1år och 9månader. En modeikon för mig är bland annat Mary-Kate och Ashley Olsen. De har varit några utav mina favoriter sedan många år tillbaka. Förut hade jag affischer på de tapetserade över hela väggarna, haha.

7. Marie frågade:
Hur gammal är du?
Svar: Jag är 19 år gammal.

8. Emma frågade:
Vad har du för intressen?
Svar: Fika, vara med pojkvännen, vännerna, familjen, shoppa osv.

9. Therese frågade:
tjänar du pengar på bloggen?
vad är roligast att skriva om?
vad drar mest besökare?
Svar: Jag tjänar inga pengar på min blogg. Jag tycker att det är jätteroligt att skriva om nästan allt egentligen, haha. Vissa dagar skriver jag mer om kläder, och andra mer om min vardag. Det som drar mest läsare är självklart inläggen om mode, musik, kändisar osv.

10. Emma frågade:
Vad går/gick du för gymnasium och vilken linje och så ?
Svar: Jag gick i Enskede gårds gymnasium. Inriktning bageri - konditori. Vilket jag ångrar! Känner inte alls att jag vill jobba med någonting utav det. Antar att jag tröttnade på det under gymnasiet.

11. Moa frågade:
Framtidsplaner? Vad vill du jobba med? osv...=)
Svar: Jag har inte så många framtidsplaner. Vill bara vara lycklig och leva ett bra liv tillsammans med mina nära och kära. Jag skulle vilja jobba med rätt så mycket. Just nu vill jag helst jobba som förskollärare, skulle vara grymt kul! Även frisör eller make up artist.

12. Elli frågade:
Vad är du rädd för ?
Svar: Haha. Vart ska jag börja? Jag är rädd för skitmånga saker tyvärr .. Mörker, jordens undergång, spindlar, svininfluensan (& sprutan), att jag eller någon i min närhet ska bli sjuk och dö/få någon allvarlig sjukdom. Tror vi stannat där, annars får jag hålla på och skriva hela natten!
Svar:

Bridget Jones dagbok

Har jättelust att kolla på Bridget Jones dagbok ikväll eller imorgon (om jag är hemma då). Det var så himla länge sedan! Har sett båda filmerna och de är några utav mina favoritfilmer. Så himla roliga och bra. Vad tycker ni om filmerna?

Nu kör vi!



Jag länkar dig även er i inlägget där jag svarar på frågorna!

Måste bara visa!

Snygga skor ifrån H&M
Tycker H&M har fått in några ritkigt snygga skor. Eller vad säger ni?

Come to mama


Sjukdommar på jobbet

Haha. Mamma kom hem för ett tag sedan, och vet ni vad hon sa? Att avdelningen jag jobbar på bara hade 9 stycken barn idag. (Istället för 18 stycken). Och inte nog med det - Vi är fyra stycken fröknar, 3 utav oss har legat sjuka i helgen.

Inte konstigt att jag blev sjuk igen! Så nu funderar jag starkt på att vara hemma en dag till - dels för att jag börjat fått lite ont i halsen och dels för att jag inte vill bli mer sjuk än vad jag redan är.

Aja. Nu ska jag kolla på  SF kanalen som jag har. Love it!

Animation


Hittade den här animationen HÄR

I got you

Nu har jag klickat hem en ursnygg klänning ifrån Nelly.com. Eftersom att jag är medlem där fick jag även tillgång till deras hemliga rea. (Den har däremot öppnats för allmänheten nu).

För någon timme sedan klickade jag mig även in på H&Ms hemsida igen och tänkte beställa hem ett par ballerina skor. Då stod det att jag tidigast kunde få den i början av december. Då klickade jag bort det och gick in på Nelly där jag hittade klänningen! Ångrade mig med skorna och skulle beställa de också - och gissa vad det står nu? "v.53 i början av januari" hahah, populära skor eller?

Som ni förstår så är jag alltså hemma ifrån jobbet idag. Ska nog gå imorgon! Ringde mamma och hon berättade att det var nog inte så konstigt att jag blev sjuk så snabbt igen. Det var nämnligen fyra stycken barn som hade blivit sjukanmälda idag - och det var bara vid 07:30. Alltså kan det säkert vara fler!

My precious. (förhoppningsvis)

Lite låtar

Det här är några låtar som jag lyssnade jättemycket på förut!

Colbie Caillat - Bubbly



Colbie Caillat - Realize


Anberlin - Paperthin Hymn


Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky


Simple Plan - Welcome to my life

Hello tomorrow - Zebrahead

Hello tomorrow and good-bye to yesterday
We've been waiting for this moment
And we still don't know what to say
We may never find the answers or know the reason why
Why we both decided we should say good-bye

Nothing but good things are coming my way
If you are going please let me stay
You bring me down when I'm getting high
You turn me on I amplify

1-2-3 times you've broken me (Broken Me)
1-2-3 1-2-3

I won't bleed like this forever
I'm down to ride but my wings are severed
Blindside blitz- evacuation
I'm stuck in hell your on vacation

1-2-3 times you've broken me (Broken Me)
1-2-3 1-2-3

Chorus:
I've been waiting
Waiting for the day
I've been waiting
Waiting for the day
I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday
I've been waiting
Waiting for the day I'd be over you

Oceans, devotions, these notions run dry
Floating away and I don't know why
Spend all my days in a bottle thinking
You're like an anchor got me sinking

1-2-3 times you've broken me (broken me)
1-2-3 1-2-3

Say good-bye now and mean it forever
Got to move on and keep it together
Forget the things that you've said and you've done
That's in the past, here comes the sun

1-2-3 times you've broken me (broken me)
1-2-3 1-2-3

[Repeat Chorus]
[Bridge]
[Repeat Beginning]

Lite shopping

Spanade in H&M's hemsida för ett tag sedan och tänkte klicka hem lite kläder till mig själv. När jag väl var vid "kassan" så kom jag på att Jonas hade mitt kontokort .. Så det gick inte, surt. Men jag tänkte iallafall visa det jag tänkte köpa.

Vilket plagg tycker ni var snyggast?

Hello Kitty pyamas - 99 kr Hotpants - 79,50 kr BH - 149 kr

Leggings - 149 kr Grå tjocktröja - 299 kr Skor - 199 kr

Allt är ifrån H&M

Jag hatar att vara sjuk

Ligger i sängen och kollar på lyxfällan nu. Mår inge vidare! Har ju som sagt fått bihålsinflammation igen, och jag som inte ens hann sluta med min antibiotika innan den dök upp igen. Fick helt enkelt fel medicin förra gången, så jag hoppas att de medicinerna jag fick nu hjälper. Annars kanske jag får hjärnhinneinflammation & lunginflammation! Och det är riktigt allvarligt och kräver sjukvård.

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hade sett fram emot en mysig helg tillsammans med Jonas och träffa Leo och Amanda som var i Stockholm. I fredags efter jobbet åkte jag hem till Jonas och åt middag där. Vi åt jättegott och hade trevligt! Kände att jag blev mer och mer täppt i näsan så jag ringde vårdcentralen och fick en tid 1½ timme senare. Sen åkte vi till apoteket och hämtade ut mina nya mediciner - doxyferm och rinexin + saltlösning & kortison nässpray. Mina bästa vänner just nu! Haha. Sedan fick jag skjuts hem igen utav Leo eftersom att han fått körkort, grattis igen och tack för skjutsen! Jonas, Amanda, Danne och Leo gick ut på krogen, och jag hade velat följa med - men orkade inte. Jonas var söt och kom hem till mig på natten och sov här - myspys.

På lördagen vaknade vi sent och låg kvar i sängen jättelänge och kollade på tv och så. Mamma kom upp med lunch på sängen till oss, haha, tack! Sen skulle Jonas på bio med Amanda, Leo och Boros och jag ville följa med - men fick inte för Jonas och mamma eftersom att de vill att jag ska bli frisk nu .. (Har ju varit sjuk i 3 veckor nu). De såg filmen jag velat se huuur länge som helt - Upp 3D. Blev lite ledsen, men Jonas har lovat mig att han ska kolla på den med mig igen, så att jag också får se den, haha. Pluttis!

Idag har inte gjort någonting överhuvudtaget. Bara tagit det lungt, men det är så jäkla tråkigt! Jag vill vara frisk. Vill göra saker - Träffa Jonas, gå och jobba. Fan, varför kan jag inte bara bli frisk för?!?! Det här suger så jävla hårt.

Får se om jag går och jobbar imorgon. Men mina mediciner jag äter får mig att må illa - och då mår jag nästan ännu sämre. Just nu kan jag iallafall andas genom näsan, hoppas jag kan göra det inatt också. Kanske hoppar in i duschen så att jag känner mig lite fräschare och så. Smörjer in mig med världens bästa kräm, målar naglarna, noppar ögonbrynen osv .. Men vi får se om jag orkar!


3 stycken bilder ifrån förra helgen.



Ein neuer tag - Nevada tan (Panik)


Klicka på play för att höra låten

Ohne Licht auf dunklen Wegen ganz allein
Meine Umgebung wächst
Doch ich bleib klein
Zu viel getrunken und zu wenig gelacht
Nichts mehr gegessen und die Nächte durch gemacht
Warum blick ich nur auf, wenn's keiner sieht?
Warum blick ich nur auf, wenn es dich nicht mehr gibt?

Ein neuer Tag beginnt
Eine neue Hoffnung
Ein erneutes Ende für mich
Wieder ein Kapitel
Doch meine Rolle stirbt für dich
Jetzt lass schon los, denn ich muss gehen!

Bilder der Vergangenheit holen mich wieder ein
Tage und Nächte sehe ich dein Lachen und Weinen
Ziele der Vergangenheit zu Asche verfallen
Ziele meines Lebens sind abgebrüht und kalt
Warum blick ich nur auf, wenn es keiner sieht?
Warum blick ich nur auf, wenn es dich nicht mehr gibt?

Ein neuer Tag...

Ich wusste immer es wird schwer sein allein zu sein
Nicht mehr mit dir vereint zu sein, man
Ich möchte bei dir sein
Zu zweit wollt ich immer alle Wege beschreiten, doch
Jetzt steh ich mir I'm Weg,
Verzweifelt allein dabei
Mein Spiegelbild anzuschreien
Kurz vorm heulen
Vor deinem Grabstein zusammenfallen
Es ist viel zu viel für mich
Deinen Totenschein in der Hand zu halten
Ich bete darum
Dass du mich siehst und mich spürst
Versprich, dass du mir hilfst und mich berührst!
Denn wie knüpf ich an ein Leben an
Allein, ohne mit dem schönsten Menschen aller Zeiten
Vereint zu sein?

Eïn neuer Tag...

Minnen

Dortmund 13/6-08
(och mina älskade solgladögon som jag tappade!)

Johan Palm VS Bill Kaulitz

HAHAHA. Johan Palm är ful. Jävla wannabe! Kanske därför Bill bytte frisyr för att han inte ville ha en ful mini version? Hope so. Lite synd att Johan förstörde det där med Bills lejonman nu. Jag som tyckte om den innan jag hittade den här bilden .. (Även om Johan knappt lyckas få upp luggen i samma nivå som Bills hår! HAHHA, fail)

Bebiskläder!

Åh! Sitter och kollar på bebiskläder med mamma nu. Min moster och hennes sambo ska nämnligen komma upp till Stockholm om några veckor, och eftersom att de fått barn (min lill-kusin!) i augusti så kollar vi runt lite på olika saker att köpa till honom i julklapp. Har hittat ett par riktigt söta kläder.

Bland annat dessa


Söta, eller hur?

Världens bästa

Jag har världens finaste och underbaraste pojkvän .. Bara så att alla vet!

Tråkig lista - igen

Vem sov du med senast? Jonas
Vem kysste/hånglade du med sist? Jonas
Vem tror du tänker på dig just nu? Inte den blekaste
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Jonas
Vem har du senast ringt? Pappa
Vem/vilka kommer du aldrig att förlåta? Dunno
vem skrattade du med sist? Jonas

vem slog du sist? Kommer inte ihåg
vem slog dig sist? Haha, ingen aning.
vem busade du med sist? Joooonas
vem kramade du sist? Jonas
vem fick du senast en puss av? Jonas
vem gjorde dig riktigt ledsen sist? Ingen vad jag kan komma på
vem gjorde senast något dum mot dig? Ingen vad jag kan komma på
vem skrev senast något fint till dig? Jonas
vem betyder mest för dig just nu? Jonas

Vad får dig att bli rädd? Mycket
Vad gjorde du i helgen? Är sjuk den här helgen. Men förra helgen var jag på bio osv.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Gråta som fan
Vad har du på dig just nu? T-shirt och trosor.
Vad tänker du på just nu? Att jag saknar Jonas

Vad för mobiltelefon har du? Sony ericsson
Vad är det för färg på din vänstra strumpa? Just nu har jag ingen på mig
vad skulle du göra om alla försvinna dig? Den där meningen gick inte riktigt ihop va?
vad gör du om en timme? Kollar på tv kanske
vad älskar du? Jonas, min familj och mina vänner
vad hatar du? Just nu att jag inte kunde följa med på bion..
vad vare sista du sa? "Jag undrade bara"
vad köpte du sist? Oj, det kommer jag inte ihåg!
Är du snygg? Kanske
Är du brunett? Ja
Är du orolig för något just nu? Nej
Är du lycklig? Sådär. Skulle vara lyckligare om jag var frisk
Är det snyggt med rosa strumpor? Javisst
Är du kär? Ja!
Är du mysig? Det tycker jag
Är det snyggt att vara riktigt smal? Beror på. Olika för olika personer.
Är du ensam just nu? Nej, min familj är hemma.
Är det soligt ute? Nej, det är kväll och mörkt.
är du hungrig? Nej, har precis ätit.
är det någon du saknar? JA!
är det någon du vill döda? Haha, nej.
är du bekväm nu? Yes, ligger i sängen.
är du arg på någon/något? Nej
är kärlek något för dig? Ja, absolut.
Har du blivit sviken av en vän förut? Ja
Har du plattat håret någon gång? Ja, det är en daglig vana.
Har du något husdjur? Nej
Har du gått ner i vikt förut? Ja
Har du hål i naveln? Nej
Har du blåa ögon? Ja
Har du ett förhållande? Ja <3
har du någon du bryr dig om? Ja
har du någon du håller kär? Ja!
har du en bästa vän? Japp, det har jag.
har du skrattat idag? Jaa
har du gått i skolan idag? Nej, har tagit studenten.
har du pratat telefon idag? Ja
har du kramat någon idag? Ja
har du hånglat idag? Ja
Har du åkt ambulans? Ja, tyvärr.
Har du gjort något riktigt dumt? Säkert
Har du gjort något du verkligen ångrar? Ja

har du snackat skit om någon idag? Nej
Vill du ha breda höfter? Nej
Vill du vara smalare? Nej
Vill du ha en hund? En samojed isånnafall. De är så himla söta!
Vill du att det ska vara soligt nu? Jaaa, det vore as najs.
Vill du ha sex just nu? Haha, Jonas är inte här just nu
Vill du vara singel? Nej
Vill du sova just nu? Nej
vill du ha pojkvän? Jag har en underbar pojkvän <3
vill du äta godis nu? Nej
vill du ha mer kompisar? Vem vill inte?
vill du göra något annat just nu? Jag ska snart gå ned och kolla på tv.
vill du ofta ha uppmärksamhet? Beror på
Kan du cykla fort? Jadå
Kan du springa långt? Nej, min kondition är superdålig
Kan du klara dig utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? Om jag verkligen vill det, så klarar jag mig.
Kan du bita dig i tån? HAHA. Det har jag inte testat!
Kan du vara sparsam med pengar? Javisst.
kan du få någon att grina? Säkert
kan du få vem du vill? Vet inte. Men jag vill inte ha någon annan än Jonas.
Hur gammal var ditt äldsta hångel? 89:a
Hur vill du ha det i ditt rum? Stilrent
Hur är ditt drömjobb? Heltid som förskollärare på dagiset jag är nu.
Hur mår du egentligen? Sådär. Om jag var frisk skulle jag må mycket bättre!
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? Som Jonas.
Hur vill du att en tjej/kille ska visa intresse för dig? Haha, vadå hur?
Hur många solglasögon äger du? Ett par. Tappade mina snyggaste i Norrköping!!
Hur länge ska du vara vaken idag? Vet inte, får väl se när jag somnar.
hur ser den du senast pratade med ut? En äldre version av mig - min mamma.
hur ser din framtid ut? Vi får väl se
hur många vänner som betytt mycket har du misst? Inga
hur behandlar du dina vänner? Bra?
Ska du sova snart? Nej
Ska du utomlands i år? Inte vad jag vet
Ska du ha något svart på dig imorgon? Kanske
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Beror på
Ska man va lång eller kort när man är kille? Jonas är lagom lång för mig.
Ska du duscha i morgon? Ja, det gör jag varje dag.
Ska du köpa något i veckan? Kanske det!
ska du vara med någon idag? Familjen
ska du köpa något idag? Nej
ska du spöa någon idag? Nej
ska du berätta något för någon idag? Jaa, säkert.

Bihålsinflammation .. IGEN

Woho. Bihålsinflammation x 2. Jag har fått pencilin nu eftersom det förra tydligen inte tog bort det helt .. Hoppas att den här "kuren" hjälper. Har fått två stycken tabletter jag ska svälja nu, mindre än mina jättepiller jag fick förra gången - skönt.

Fick världens otrevligaste läkare iallafall. (Förlåt!) Jag satt och väntade på min tur, och helt plötsligt hör jag i korridoren att någon skriker mitt namn, högt, men jag ser inte att någon kommer gående .. Så jag går fram för att se och där står han bakom hörnet. Tar tag i min hand och greppar den hårt, presenterar sig och redan där blev jag livrädd för honom. Han verkade super sur och var jätte stor! Haha. Väl inne i rummet så frågade han vad jag hade för fel och jag berättade om hur jag kände mig. Sen började han slå i ansiktet och så sa han "gör det ont?!" med ett hårt tonfall. "Nej, det gör det inte" svarade jag och trodde att han skulle lyssna på mitt hjärta, lungor, kolla halsen, öronen, ta blodprov och jag vet inte allt vad jag fick göra förra gången jag var där. Sedan sa han en mening till och sen fick jag gå. Allting tog kanske 2 minuter, och Jonas, Leo och Amanda som väntade vart hur chockade som helst när jag kom ut och sa jag var klar och vi kunde hämta ut pencilinen.

Aja. Rätt skönt var det iallafall att jag slapp vara där så länge, jag hatar läkare! Jag tycker det är lite läskigt att vara där inne med de. Hur som helst så ska jag snart hoppa ner i sängen. Imorgon vet jag inte vad som händer, men det får vi se.

Ha det bra så länge och hoppas att ni mår bra och inte är sjuka.
Puss på er.

Tråkiga listor

Tjejer svara på detta inom 40min, annars kommer det hända
något som ni inte vill ska hända!

Har du hittat den rätta killen? Ja, jag hoppas det :)
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Ja (?)
På rumpan? Ja
På brösten? Ja
Kyssa dig på halsen? Ja
Kyssa dig på munnen? Ja
Kyssa dig på kinden? Ja
Gillar du någon? Mycket mer än bara gillar
Har du varit ihop med någon för inte så längesen? är tillsammans med någon nu

SKOLAN
Går du i skolan? Nej, jag har tagit studenten.
Har du någongång skolkat? yes
Har du varit i skolan idag? Nej, men på jobbet.


ANNAT
Hur mår du just nu? Bra, trött bara.
Har du mer än 2 bh:ar? Ja
Har du piercat dig? Nej
Isåfall, vart?

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? ICE Min bebis <3
Vem ringde dig senast? ICE Mamma
Vem smsa till dig senast? ICE Min bebis <3
Vem smsa du till senast? ICE Min bebis <3

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? några sekunder sedan
Hur länge sen var det du träffa din pappa? några sekunder sedan

ÖVRIGT
Är du hunrig just nu? Nej, har precis ätit.
Vad är klockan just nu? 18:13
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? lite olika bloggar och facebook
Gillar du punk-stilen? Inget emot det
Har du sminkat dig idag? Ja
Isåfall, vad för smink? foundation, puder, conceler, rouge, ögonbrynspenna, eyeliner, mascara.
Vad har du för trosor på dig just nu? vita hotpants
Vad har du för bh/topp på dig just nu? lila bh

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Nej, faktiskt inte
Isåfall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? Allt möjligt

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja, använder de däremot inte..
Har du fler än 5 tröjor? Ja
Har du någon märkesväska? Ja
Har du Resteröds-trosor? Nej
Har du en vit bh/topp? Ja
Har du en svart bh/topp? Ja
Har du märkes jeans? Ja
Var brukar du handla kläder? gina tricot, H&M, vero moda osv
Använder du mascara? Ja, varje dag.
Använder du wax? Nej
Använder du kajal? Ja, men bara lite så att ögonen kommer fram mer
Använder du hårspray? Ibland
Använder du volymspray? Ibland
Använder du mouse? Om hårsprayen är slut, ja.
Använder du deodorant? Ja
Använder du Skiinspray? What?
Använder du parfym? Ja
Använder du ögonfransböjare? Ja
Använder du täckstift? Ibland
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Använder du brunkräm? Ibland
Använder du rouge? Ja
Noppar du ögonbrynen? Ja
Uppsatt eller hängande? Beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? Plattar
Duschar du varje dag? Ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? Ja
Målar du naglarna? Ibland

Sammanfattning

Egentligen orkar jag faktiskt inte skriva! Men känns elakt att bara "lämna" mina ca 200 läsare per dag bara sådär, så jag tänkte tala om för er vad jag har gjort de senaste två dagarna eftersom att jag inte har skrivit nåt då.

I måndags jobbade jag ifrån 07:00-15:00. Direkt efter jobbet åkte jag hem och sen åkte jag och mamma till Farsta en snabbis. Köpte en ny skitsnygg vinterjacka för bara 400kr istället för 799kr som den egentligen kostade. Jag hade nämnligen presentkort i hela farsta och mamma hade 20% rabatt som jag fick utav henne, tack! Sen åkte vi till BEA och handlade lite mat och jag köpte chips och dipp till mig och Jonas eftersom att han skulle komma efter middagen. Vi åkte även och hyrde båda de nya Johan Falk filmerna som har kommit ut, så nu har jag och Jonas sett allihopa!! Fan att de inte finns fler delar bara .. Mina favoritfilmer ju. Hur som helst så blev det donken till middag också, haha. Så himla gott. Efter middagen kom som sagt Jonas och vi la oss i sängen och kollade på filmerna sen åkte han hem eftersom att jag skulle upp tidigt.

Igår, tisdag, jobbade jag 08:00-16:30. Efter jobbet hoppade jag på bussen som Jonas satt på och så åkte vi hem till mig. Skulle nämnligen hjälpa honom att plugga! Efter att vi ätit middag gick vi till BEA och där köpte vi julmust eftersom att båda var jättesugna på det, haha. Jag köpte även två stycken filmer: I hennes skor och Den dar Mary för endast 79kr! Billigt och bra. Och sen köpte vi en present till Jonas mamma eftersom att hon fyllt år. Sen gick vi hem och kollade på Den där mary och så somnade vi båda.

Idag började jag 09:00 och har jobbat fram till 17:30. Dagen har faktiskt gått jättefort! Efter middagen ska jag duscha och sen ska jag lägga mig och kolla på I hennes skor som jag köpte igår. En kort sammanfattning fick ni. Nu orkar jag inte skriva mer.

Puss på eeer!

HAHAHA

Ursäkta mig, men seriöst. Vem i hela friden vill ha sånna här äckliga tofflor? Nya modet kanske?

Skönhetstips: 18 saker du bara måste ha!

Har satt ihop en liten lista på skönhetsprodukter som jag tycker är ett måste att ha i badrummet respektive handväskan. Enyoy!

12 skönhetsprodukter du måste ha i ditt badrum
Oavsett hur litet badrum du har är de här tio skönhetsprodukter du inte klarar dig utan. Läppcerat, mascara, ögonskugga, eyeliner, rouge, foundation, puder, underlagskräm, ansiktstvätt, plattång, hårfön samt en (eller fler) nattcreme.

6 skönhetsprodukter du måste ha i din handväska
Funderar du på vad som ska vara i handväskan när du går på fest? Här får du tips på sex skönhetsprodukter du inte bör glömma att ta med dig: bas, rouge, makeupborste, läppcerat, nagellack och hårborste. Får du inte plats med alla dessa saker bör du fundera på att köpa en ny handväska.

Håller ni inte med?

World behind my wall

Har precis duschat och smörjt in mig med min brunkräm. Den bästa som finns! Så jag är lite brownie, haha. Jonas åkte för någon timma sen, men han kommer förbi en snabbis senare efter att han varit hemma hos sin pappa. Tror inte att han sover här eftersom att jag ska upp så tidigt, och då blir det bara jobbigt, haha.

Hur som helst så var gårdagen jättemysig. Jonas kom till mig vid 22 tiden och då hade han med sig chips, dipp och cola! He know's what I want, hahah. Tyvärr hade han inte lyckats hyra Johan Falk filmerna, men han hade varit och försökt på två olika videobutiker och kollat om de fanns där , sötnosen. Så vi satte på en annan film på min fina nya stora TV! Lovely.

Idag är det fars dag. Grattis pappa, världens bästa föralltid. Jag och mamma har stått och gjort pannacotta som vi ska äta till efterrätt, mums. Så ikväll blir det bara lite myskväll och sen ska jag lägga mig tidigt eftersom att jag öppnar på jobbet imorgon. ÄNTLIGEN får jag jobba igen, har längtat så mycket! Nu är jag äntligen frisk.

Letar fortfarande efter sladden till digitalkameran .. Men den är spårlöst försvunnen , haha. Tror att den är hos Jonas eller nåt. Aja, nu ska jag föna mitt fina hår. Ha det bra så länge alla fina läsare.

<3


Världens bästa farmor & farfar

Sofia & jag

Saknar dig! <3

Vart är sladden?!

Åh. Vart fan är digitalkamera sladden. Jag har fotat en massa som jag jättegärna vill få upp på d en här datan och kanske lägga in några bilder i bloggen. Aja .. Får väll fortsätta leta, haha. Förstår inte varför allting ska försvinna när man verkligen behöver de som mest!

It's starting

Woho! Jag har fått en stooooor TV av Kjelle & Maud (tack tack tack!!) så nästan hela eftermiddagen har jag städat och fixat i mitt rum så att den ska få plats, hah. Den är helt perfekt och har kommit på plats nu!! ÄLSKAR DEN! Så nu äntligen är även min mini tv borta, haha. Har fått in alla kanaler och fixat ljudet (som förövrigt också är helt perfekt och grymt).

Igårkväll var jag ju med Jonas, Anna och Nico! Vi åt först middag hemma hos dom. Det var jättegott! Sen kollade vi på idol och efter det var det dax att åka in till stan och gå på nattbio. Vi tog bilen och parkerade utanför Rigoletto, helt perfekt. Det var helt stört mycket folk där inne, och popcorn kön var helt otroligt lång .. Så vi gick in och tog våra platser och vänatde lite tills folket hade kommit in igen, och gick och köpte popcorn sen .. Smarta som vi är, haha.

Bion var iallafall grymt bra.
(Saw VI) Det hände någonting hela tiden, så det var aldrig en "lugn stund" haha. Jättebra verkligen. Tycker den här filmen var den bästa utav allihopa!! Efter bion fick vi skjuts hem till Jonas där vi gick och la oss direkt.

Snart ska jag äta middag och sen efter ett litet tag så kommer Jonas hem hit och ska sova här. När han kommer har jag tänkt att vi ska gå ner till BEA och handla lite gott till ikväll , och kanske även gå och hyra film. Skulle vara skitkul att se de nya Johan Falk filmerna som har kommit!!

Imorgon är det fars dag! Och jag skulle egentligen ha köpt en present till pappa idag, men jag hann inte. Så imorgon ska jag och Mattias åka och fixa det. Nu ska jag fortsätta kolla på The hills! Ha det så bra så länge ..


Igårkväll innan bion.

They telling me it's beautiful.

Låten som spelas på repeat just nu är självklart: World behind my wall. Älskar soundet, texten och allt annat. Åååh! Snart kommer iallafall  Jonas så jag ska väl börja fixa lite mat .. Han är säkert hungrig, haha..

Idag ska vi på bio med Anna och Nico och se SAW VI (6) Ska bli jättekul!
Ha det så bra så länge. Puss på er.

Behöver man säga någonting?

Best FUCKING group .. iår igen. Oslagbart. Ni är värda alla priser som går att få.
Lägger in den här videon för att visa att de är roliga också. Erkänn?

7000 rikare

Woho! Nu har jag äntligen fått in mina 7000 kr på kontot.

World behind my wall.

Sitter och äter lunch nu , rätt sen sådan! Men whatever. Äter iallafall nudlar, supergott! Var jättelänge sen jag åt det. Är så himla uttråkad! Men imorgon ska jag på bio med Jonas, Anna och Nico. Vi ska först äta middag tillsammans och sedan ska vi gå och se SAW VI (6). Ska bli kul att se vad den handlar om osv.

Snart börjar EMA 09. Försnacket sätter igång om bara 35 minuter, och sen kommer nog tiden gå fort. Ska bli spännande att se Tokio Hotels uppträdande också! Tycker iallafall att de har valt en passade låt att uppträda med. I år är det nämnligen 20 år sedan Berlin muren föll , och Tokio Hotel uppträder med World behind my wall. Passande va? Haha.

Aja, ni får ha det så bra så länge.
Och en trevlig kväll om vi inte hörs något mer idag.


Bild 1 - Frukosten igår. Bild 2 - Mina j*vla piller. Ser skitliten ut! Men den är enorm. Bild 3 - Nudlarna + datan.

Gamla bilder

Hittade en massa gamla bilder på min bilddagbok. Snygga va? Hahaha.

Vaccination mot svinis

Godmorgon fuckers.

Har precis ätit upp min goda frukost som bestod utav två stycken rostade smörgåsar med ost, skinka, tomat & aromat som krydda. Till det drack jag mjölk. Så himla gott! Nu sitter jag och kollar lite på MTV , just nu är det Green days - 21 guns. Eller vad den nya låten nu heter!

Hostar för fullt gör jag också, gör jätteont i ryggen! MEN antibiotikan verkar hjälpa, för nu har jag inte lika ont i bihålorna och ansiktet som jag hade i början av veckan. Så himla skönt! Längtar tills jag slipper ta de där tabletterna , de är så himla stora! Och ni som känner mig vet att jag faktiskt inte kan svälja tabletter egentligen, haha. Så jag har fått dela de på hälften & sen sväljer jag med vaniljyoghurt och vatten - jag är så smart!

Idag ska Mattias vaccinera sig emot svinis. Jag är jätteorolig för fans skull. Min lilla lillebror liksom! Tänk om något händer honom? Själv kan jag inte ta den idag eftersom att jag har en pågående infektion i kroppen. Men jag vet inte om jag vill ta den .. Försöker övertyga mig själv hela tiden, men sen tänker jag bara på alla de där rykterna om vaccinet! Aja, man får väl ta lite feber, illamående & värk i armen. Hellre det än att dö , right?!

EMA 2009

15.30 Drar försnacket igång. 
16.30 Ska "EMA's 2009 Come To Berlin" visas där TH medverkar.
20.00 Sänds det ifrån röda mattan på MTV
21.00. Börjar själva galan.
(Enligt MTV's TV-tablå ska nästa program börja 23.30.)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Designen under uppbyggnad.

Sådär .. Nu har jag ändrat bakgrunds bilden lite. Är inte helt färdig med designen dock. Ska ändra menyerna osv. Stå ut! Det får se lite knasigt ut ett tag framöver, haha.

Nu var det jul här i vårt hus ..

Hahah. Som rubriken lyder! Är det vinter och jul nu? Det snöar ju faktiskt lite utanför fönstret .. Dock inte mycket, och det kommer heller inte hålla i sig enda tills julafton & nyår. Det har ju inte ens hunnit bli ett litet lager på marken, mer än lite vitt på taken!

Jag gillar julen. Jag tycker det är mysigt att tända ljus, baka pepparkakorna och lussebullarna, (dricka glögg, hihi!), ta in julgranen och klä den, äta julskinkan. Men - jag gillar inte snön. Jag vill egentligen ha sommar, året runt. Varmt och skönt, bli brun, bada, sola osv. Men man kan ju inte få allt här i världen! Och för att uppskatta sommaren lite mer, så har vi julen!

Sommar VS Vinter
Vilket väljer ni?

VS

L-Ä-N-G-T-A-R!

Frukostdax

Godmorgon!

Har varit uppe 1 timme ungefär, och snart får jag äta frukost! Man måste tydligen passa tiden och maten så att det passar ihop till antibiotikan, haha. Antingen får jag ta den 1 timme innan måltid, eller 2 timmar efter. Så snart ska jag gå ner och göra nåt gott. Är super sugen på rostat bröd med ost och marmelad och te. Fan vad gott! Men jag tror inte att vi har något rost bröd, haha. Så det får bli något annat.

Lyssnar just nu på Darins version utav Viva la vida. Har ni hört den? Tycker han gör det grymt bra faktiskt! Är inte ett fan av honom, tycker oftast att hans låtar suger .. Men den här var riktigt bra!

Aja nu ska jag ner och kolla vad jag kan äta.


Mysiga frukostar!

VIKTIGT TILL ALLA LÄSARE!

Nu har jag precis kommit hem. Mamma skjutsade hem Jonas så jag följde med. Kollar på tv nu och ska gå ner och göra en kopp te .. Känner för att göra om min blogg, har tröttnat så sjukt mycket på den här designen. Men eftersom att jag fortfarande velar på om jag ska ta bort bloggen, ta bloggpaus, eller skaffa lösenord - så känns det inte så nödvändigt just nu.

Känner verkligen ingen lust att blogga längre. Antingen får man elaka kommentarer (som även tas bort & IP adressen blockeras/anmäls) eller så jätte många läsare - utan en enda kommentar.

Visst , jag tycker det är grymt skönt att skriva av mig. Men hur kul är det att läsa om vad jag har gjort under min dag. Vad jag har köpt för kläder, smink eller andra accesoarer. Det är bara till för copycats eller för storbloggarna som ändå får flera hundra kommentarer per inlägg bara de skriver att de ligger i badet eller har fönat håret.

Jag måste ändå säga att jag är rätt stolt över min statistik. Det ligger på runt 200-400 per dag, och utan att jag skriver om något sådär jätte speciellt egentligen. Vad är det ni tycker om med min blogg? Kan ni inte skriva det, så att jag får se och kanske överväger att behålla den här bloggen.

Skulle vara grymt tacksam om ni gjorde det. Så ..

Vad är det ni tycker om med min blogg egentligen?

blodprov

Yes, jag har bihålsinflammation! Fick ta blodprov och grejer. Har iallafall antibiotika nu och nån kortisonspray till näsan, haha. Så nu blir jag förhoppningsvis frisk, längtar!!

Nu ska jag vara social emot Jonas :). Puss på er

Mysteriet på greveholm

Har precis ätit frukost! Klockan 13 ska jag till vårdcentralen och kolla upp min bihålsinflammation, eller vad det nu heter. Kul va? Haha. Jag hoppas fan inte att de ska spola, fyfan. Då får de söva ner mig, haha. Usch! Hoppas bara att jag får pencilin och blir frisk och kan gå och jobba, pallar inte vara hemma!!!

Har suttit och kollat lite på Mysteriet på Greveholm, hahaha. Det var en utav mina favorit julkalendrar, så himla roligt! Jonas ska möta upp mig vid vårdcentralen och lämna mitt kort, jag hade det tydligen i hans plånbok, och nu kostar det ju att gå till vårdcentralen .. Ca 140kr, fyfan. Men men, man blir ju frisk iallfall!

En tråkig lista

Vi börjar lätt
Vad heter du?: Ida
Vad kallas du?: Haha, har inget smeknamn
Hur många syskon har du?: Ett, Mattias :)
Familj : Mamma, pappa, lillebror
På fritiden : Pojkvännen, vänner, shoppa, fika
Om du vann 1000000 kr skulle du : Mycket!
Om du var ett djur vilket djur skulle det vara? : Inte den blekaste.

ja nu känner vi nästan dej, nu ska vi gå djupare.
röker du? : Nej
dricker du? : Någon gång ibland.
festar du? : Ja då!
sjunger du i duschen? : Om jag har lust, haha.
är du nöjd med ditt liv ? : Just nu , ja.
har du någonsin, någonsin velat dö? : Ja faktiskt. Men ingen närstående.
är mer värd än guld : Alla som står mig nära.
beroende? : Av vad?
läskigaste upplevelsen : Herrgården! Klicka HÄR för att läsa.
äckligaste upplevelsen : Samma här.
bästa upplevelsen: Äkta kärlek
mest magkittlande upplevelsen : Första gången jag och Jonas träffades.
bästa barndomsminne : Det finns många, haha.
vad/vem/vilken plats saknar du mest just nu för tillfället ; Jonas!

men underbart, nu vet vi lite om dina innersta känslor, hoppa rätt in i kärlek och vänskap .
har du ;
dumpat någon : Nej
blivit dumpad : Yes
sårat en kille : Ja
sårat en tjej : Vänskapligt, ja.
fått ditt hjärta brustit : Ja
fått någon annans hjärta att brista : Ja
vännerna betyder? : Mycket!
Mobilen är : Nästan alltid där jag är.
har du levt en dag utan din mobil? : Yes
internet : tÄr superbra! Annars hade inte jag & Jonas träffats.
är du kär : Ja :)
hur många gånger har du vart riktigt kär på riktigt ? : En gång!

15 snabba
1. internet eller mobil? : Både och
2. hårspray eller mousse? : Lätt hårspray
3. Fredag eller lördag? : Båda
4. dicks eller chicks? : Va? Dicks, eller jag fattar inte frågan?
5. wax eller gele? : Inget av de.
6. gelehallon eller sura tungor? : Sura tungor.
7. alla hjärtans dag eller din födelsedag? : Båda två är super mysiga om man har någon att fira alla <3's dag med.
8. pengar eller kärlek? : Kärlek såklart.
9. svart eller vitt? : Båda tillsammans
10. katt eller hund? : Båda
11. mint eller lakrits? : Båda är gott. Just nu är jag sugen på mentos mint!
12. msn eller real life? : Real life.
13. sällskapspel eller dataspel? : Sällskapspel
14. sex eller strul? : Både och
15. film eller musik? : Film

Bihålsinflammation

Hej allihopa.

Har varit hemma idag bara. Fortfarande sjuk! Men idag har jag ingen feber, skönt! Däremot så har jag skitont i bihålorna så jag har bokat tid på vårdcentralen imorgon. Han i telefonen tyckte nog att det lät som att jag hade det efter allt jag berättat om hur jag kände mig osv.

Jag hoppas verkligen att det är det jag har, så att jag kan få pencilin och bli frisk igen! Har ju varit sjuk tillräckligt länge nu, haha. Hoppas bara inte att de måste spola igenom näsan, då säger jag fan till att de måste söva ner mig först! Skulle aldrig klara av det alltså, haha.

Aja tänkte ladda upp lite bilder ifrån helgen.


Översta raden:
Hos Jonas i onsdags förra veckan - I fredags innan jobbet - I lördags hos Jonas
Nedersta raden: Jonas farmor & farfars grav - Min mormors grav - En bild bara för att visa att jag blivit brun, ha! Syns grymt mycket bättre i verkligheten dock :)


Tokio Hotel - Rolling Stone Acoustic Automatic (23.10.2009)


Ta bort bloggen?

Jag suger på att uppdatera! Och egentligen orkar jag inte skriva nu. Är sjuk - igen! Alla barn bara smittas, haha. Men det är världens underbaraste jobb ändå! Funderar på att ta bort min blogg, eller göra den privat - så kan inte alla läsa. Iallafall så tänkte jag berätta om hur min helg varit!

I fredags träffade jag Jonas inne i medis. Han skulle kolla på ett par skor som han köpte sen, superfina! Sen åkte vi hem till Jonas och åt middag, efter det kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till mig. Gjorde dipp och åt det med chips och kollade på film och hade skitmysigt :) efter ett tag hörde Danne av sig och då åkte vi hem till Jonas igen och träffade honom en stund, sen gick vi och la oss.

I lördags vaknade vi halv 3, haha. Sovmorgon! Och åkte direkt till Farsta där Jonas hämtade ut sin mobil, och sen åkte vi till farmor och farfar eftersom att vi var bjudna på middag dit! Vi åt skitgod lax och sen blev det efterrätt, mums. Sen åkte vi till skogskyrkogården med mamma, pappa och Mattias. Först gick vi till min mormors grav och tände ljus och sen till Jonas farmor och farfars grav. Super fint hos bådas var det <3. Sen åkte vi hem och efter ett tag kom Anna. Vi kollade på nån skräckis och sen åkte hon hem :)

Idag vaknade vi rätt sent, och Jonas var nästan tvungen att åka direkt när vi kommit upp eftersom att han skulle på bajen matchen! Och efter det har jag bara tagit det lungt. Får se om jag går till jobbet imorgon! Hoppas jag kan jobba, vill inte vara sjuuuuuuuk! Det suger så hårt och är så himla tråkigt.

Aja nu är maten snart klar, potatis & purjolök soppa - en utav mina favoriter! Yey. Ha det bra så länge. Puss på er.
RSS 2.0