vårkänslor!

sådärja, nu ska jag gå och lägga mig. imrogon är det praktik! hoppas att jag mår bra när jag vaknar för nu har jag grovt ont i halsen och känner mig lite hängig. jaja godnatt allihopa :)

Lite bilder ifrån skoldagen. VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!



studentmiddag, succé eller kaos?

eftersom att inlägget om studentskivan fick många kommentarer, både folk som var på "min sida" och folk som inte var det. så tänkte jag förtydliga mig lite angående det jag skrev.

det enda jag tycker är dåligt angående studentskivan, det är planeringen och infot till resten utav klassen/klasserna. det hela började, tycker jag, när jag fick höra ifrån en persom som inte ens går i min klass, eller i samma skola att vi skulle ha coctail tema på våran studentskiva. jag menar, hallå?! det var min kompis kompis som sa det och jag hade ingen aning. sen började det hela med biljetterna. de kom inte som de ska, och när de väl kom så var de typ feltryckta eller vad det nu var så idag fick vi nya biljetter till efterinslappet. och middagsbiljetterna som egentligen skulle kommit samtidigt som eftersläppsbiljetterna (om jag förstått det hela rätt?) kom inte förns idag heller, och då får vi reda på att vi egentligen ska ha betalat in de pengarna idag OCH att vi nu ska betala för våran egen middag. helt sjukt dåligt planerat. dessutom så kan en i min klass inte ens komma på sin egen studentmiddag! dels för att personen inte har råd (då vi nu måste betala för oss själva som inte var sagt innan) och att personen är allergisk emot allting förutom efterrätten. och när han/hon tagit uppd et har folket i studentgruppen bara sagt "vi fixar det" eller "vi tar det sen" men nej, tydligen inte.

jag hoppas verkligen att allt går bra, börjar bli lite orolig om vi ens kommer komma in där för att stället vi hyrt hos kanske inte ens har bokat in oss..

tisdag

idag hade jag religionsprov, det gick jättebra faktiskt, även fast jag var lite osäker på vissa frågor ifrån instuderingsfrågorna, men som tur var så kom de inte med på provet. woho! hon kollade igenom provet och sa att det går toppen ut, tjoho. haha, så ett g har jag lätt iallafall för alla de frågorna klarade jag! juste, kommer ni ihåg att jag pratade om att skolsyster hade smsat mig? idag hade vi min mentor på första lektionen och då säger han att skolsyster sökte mig, hahahah. shit, och hon skulle kolla min vikt.. förstår inte vad det är som är så hiiiimla viktigt. min vikt, vad är det för fel på den? jag äter mer än folk som är större är mig osv så inte fan har jag nåt problem med maten.

efter skolan åkte jag, tove och stefan hem till tove :) stefan skulle klippa sig, det vart as snyggt. och sen vid 16 tiden så åkte jag hem hit. jaja, nu är det middag :) farmor har lagat köttfärssås, fett gott! hihi. bilder kommer senare!

och imrogon börjar min sista praktik vecka. kan inte fatta att 5 veckor redan har gått då?! helt sjukt.
looove

fett dålig information, fyfan.

Sitter i skolan nu och har livsmedelsteori. jackie ifrån andra klassen kom precis in och berättade lite info om studentskivan osv eftersom att vi inte får reda någonting utav våran klass. hon kom iallafall och gav oss middagsbiljetterna, äntligen så nu har vi de.. däremot så har det blivit ändrat att vi nu ska betala våran egen biljett till middagen!? 290kr för EN biljett, hur jävla dåligt är inte det. och pengarna ska egentligen vara inne nästa vecka men då är det lov. och IDAG fick vi middagsbiljetterna som vi egentligen skulle ha fått för ca 1 månad sedan, minst. åhh, jag blir så jävla irriterad på all dålig information ifrån våran klass. vissa i våran klass kan inte ens gå på sin egen studentmiddag nu när vi tydligen måste betala våran egen biljett. f y f a n v a d d å l i g t !!!

aja hur som helst, snart är det lunch och efter det är det religion och prov. vet inte riktigt hur jag känner inför det, men äh. omprov kan man ju ändå få göra så det känns skönt! :) en vecka kvar till lovet nu också, woho!

LOVE!

tävling


Jag är med och tävlar om 200kr i presentkort på gina tricot. Var med du också! Klicka på bilden ovan för att komma till inlägget så ser du hur du är med och tävlar!

är såååå sugen på öl

studentklänning gratis!!!

juste! på promenaden med farmor så pratade jag om min panik inför studenten och allt vad det innebär. då sa farmor att hon skulle betala min studentklänning! aaw, jag vart fett glad :D så nu behöver jag "bara" betala min studentskiva klänning. fy fan vilken lättnad. jag måste börja leta nu, men jag ser framför mig exakt hur jag kommer se ut på studenten.

det är om ca 2 månader. jag kan inte fatta! haha. sjukt, sen behöver jag aldrig mer gå i skolan. jiiisses amalia!
det går inte att ladda upp några bilder nu helt plötsligt, fuck blogg.se ibland!

22:21 edit: nu funkar det. tjoho!

måndag - igen!

har precis tagit en liten paus i mitt pluggande, har nämnligen religionsprov imogon. fy satan! det handlar om naturreligioner, alltså samer, aborginer osvosv. men men, förhoppningsvis så går det bra!

min dag har varit bra. vaknade hemma hos bebis, en sån jävla bra start på dagen! sen åkte vi till älvsjö för han skulle till mässan och jag hem för jag började senare. sen iallafall så sa vi hejdå och jag gick vidare till bussen. väl hemma fixade jag mig och sen kom farmor och farfar hit eftersom att de ska vara hemma här nu när pappa inte är det. han kan ju inte gå riktigt så de måste hjälpa honom med i princip allt liksom. sen gick jag till skolan, notera.. gick! jag är duktig, haha. i skolan gjorde vi inte så mkt och dagen gick snabbt. sen åkte jag hem för jag och farmor skulle gå och hämta ut ett paket som jag tydligen hade fått. det var en mysig promenad :) däremot så hade jag inte beställt det som var i paketet, en eltandborste!?! what liksom. och tydligen så har jag startat en prenumeration hos de företaget också. NO WAY att jag skaffar en prenumeration hos ett tandbortsföretag, va tror dom?! så jag ska ringa och säga att jag inte vill ha de eller ens betala den här jävla tandborsten.. fett dåligt att de skickar hem asså!

nu ska jag typ plugga lite till.... soft!
puss alla glada!

min söndag

woho! jag fick sova hos jonas inatt, fett najs. han börjar 08:00 imorgon och jag 11:15 så då ska jag åka med honom till älvsjö och sen vidare hem till mig. så det blir najs, hihi.

idag åkte jag iallafall och mötte jonas på älvsjö mässan och sen så åkte vi och jonas två kompisar hannah och micke till gullmars och åt kebab! eller hannah tog hamburgare! efter det handlade vi biljetter till bajen matchen som var emot örgryte, och efter det åkte vi hem till mig för att jag skulle byta till en varmare jacka. sen mötte vi james och sen var vi uppe på läktaren :) det var fett najs, vi stod i klacken och självklart vann bajen! ahah. det var dock självmål, men skitsamma! jag och hannah höll typ på att frysa ihjäl om fötterna men vi stod där och värmde upp varandra genom att hoppa lite och sjunga, haha. det var däremot inte sånt drag, men inte så konstigt eftersom att det bara är träningsmatch. efter matchen åkte jag och bebis hem till mig och jag hämtade min väska och bytte jacka igen, haha. mycket byten här ;) sen åkte vi hem hit och åt middag! egentligen skullevi ha ätit våfflor hemma hos mig men min papi mådde inte alls bra så det blev tyvärr inte så. stackarn!

här är min hårfärg nu förresten:

tycker inte alls om den. vad tycker ni?

städning pågår, hihi

sitter här och har precis städat båda jonas rum. är lite stolt över mig själv, hihi. bytt lakan, dammsugit och plockat undan en massa saker! det ni. haha. så nu hoppas jag att bebis blir glad när han kommer hem och ser det här :) *hoppas*

tvi tvi tvi, sorry såg en svart katt gå över gatan! hahaha. -tvångstanke!-
hur som helst. idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. jag ska iallafall åka och möta jonas och sen så frågade anna ifall jag och han kunde åka hem till henne för hon ska nämnligen färga mitt hår blondt igen och få bort den här hemska färgen som jag har nu! fast det ser faktiskt liiite bättre ut nu med smink och jag har väll börjat vänja mig lite, men inte fan är det snyggt. hah. förresten, jag ska kanske börja jobba som telefonförsäljare på st eriksplan med bästa malin och issa! :) malin skulle skriva upp mig, och tänkte fråga ifall anna också vill bli det , skulle vara så kul! hur som helst så kmr det det bli fett chill tror jag. money money money!!!!

aaaaaaaaja, nu har jag inte så mkt mer att skriva.
CIAO!

misslyckad hårfärgning

nu har jonas typ precis gått till jobbet, så det är fett tomt  sängen! väckarklockorna har typ ringt i 1 timme redan, haha! så nu får jag stänga av de. ska nog gå och sätta mig och kolla på dr phil med jonas söta mami som också är uppe redan.

gårkvällen var najs. malin, james och linus var hemma här hos jonas. linus hade med sig sitt ps3 så de satt och spelade. malin färgade mitt hår! när vi blekte först vart det as najs, ångrar att jag färgade det sen för det var fel färg i förpackningen. det stod att det skulle vara ljusblond färg, och nu har jag brunt/grått/grönt. det är fan inte okej! funderar på att stämma jane hellen alltså, haha. seriöst. ser ut som en jävla kärring! så tove får hjälpa mig idag om hon kan, annars får malin fixa det imorgon. vi får se hur det blir :) aja nu ska jag äta nåt, svälter ihjäl strax! hhaha.

PEACE!

lite uppdatering

aaallå! sitter hemma hos jonas nu och kollar på när han och linus spelar hockey, haha! på ps3 asso! igårkväll var jag och jonas med malin, james och linus och linus två kompisar kim och nån jag inte kmr ihåg vad hon hette. det var så jääävla kallt ute men vi gick runt överrallt vid massa krokar inne i stan, haha. sen så åkte vi hem vid typ 1-halv 2 för jag hölll på att förfrysa om fötterna även fast jag hade tagit ett par jag inte trodde det skulle läcka igenom i eftersom att det var slask ute. jävla snö alltså! när vi kom hem gick jag och jonas och la oss nästan direkt i sängen och kollade på film, åt popcorn och ostbågar och myste lite. min bebis! lämna mig aldrig.

idag vaknade vi vid kanske 13. jag vaknade vid 11 först och var grovt kissnödig, haha. men sen så gick jag och la mig igen hos min varma älskling. vaknade av att mattias ringde och sa att de var på väg till papi på sjukhuset och att han skulle få komma hem idag! :D vart så glaaad. äntligen!! sen åkte jag och jonas till farsta och kollade runt lite och sen hem till mig för att vänta på pappa som skulle komma hem med sjuktransport. efter någon timme kom han. jag och mamma var uppe på övervåningen och fixade tvätten så hörde jag bara en bil och sprang för att kolla om det var han och när jag såg att sjuktransportbilen hade kört upp på uppfarten så skrek jag till för jag blev så glad! :D äntligen får jag träffa papi igen, hemma! vi hade fixat en säng till honom på nedervåningen och jonas och mattias hade fixat en tv med boxer osv. det var skitjobbigt att se när han gick upp för trappan till huset för han hade såå ont. han får inte böja på benet och har en ställning, stackarn! men tur att det blir bra snart iallafall. (även fast han ska operera sig igen om 1år)

jaja. snart kommer malin och james hit! då ska malin färga mitt hår och få bort min hemska råttutväxt, haha! äntligen. jonas hade en hårfärg som han använde förut när han skulle bleka sitt. och det finns massa kvar utav den så då ska jag använda det. yes!


jag i huset :)

min fredag än så länge!

bebis ringde precis, då blev jag fett glad :) min älskling! vi ska träffas snart, miss u.

idag var det praktik igen då som sagt. jag fick göra det här bland annat:
- hmd bröd
- semlor
- skära upp och dekorera kladdkakan
- göra en till mazarintårta som jag gjorde igår för hon tyckte de blev så fina! :D
- lägga ut bröd och frallor i butiken
- doppa biskvier
och allt detta hann vi med på 2 timmar. najsnajsnajs. så jag fick sluta klockan 10:15 ungefär. efter det tog jag bussen hem till min kära bästis anni. vi åkte hem till hennes syster gina och chillade lite, sen åkte vi tillbaka till anna där jag duschade och fixade mig för att sedan åka och hämta F. så ja, det är väll min dag än så länge! kan inte fatta att min praktik snart är över.. bara 1 vecka kvar nu! jag vill fan inte att den ska ta slut. hha, det måste vara nåt fel på mig! men jag trivs  sååå bra, går typ inte att beskriva! :p ikväll ska vi kanske på fest i vällingby! det ni.

PEACE!

partyparty

JAG ÄR GRYMT FESTSUGEN. NÅGON SOM VET FEST I HELGEN?

torsdag - snart freeeedag!

idag var praktik igen! idag fick jag göra det här:
- hmd bröd
- hallontryffel
- doppa biskvier
- dekorera mazarin tårtorna jag gjorde igår
- lägga ut bröd och frallor i butiken
aa det är det som jag kommer på nu. haha! dagarna går så himla snabbt när man är där, och det är inte alls så jobbigt att gå upp på morgonen nu eftersom att jag längtar typ dit, haha. känns fett sjukt att säga det om en praktik, för det har jag aldrig gjort förut! men jag trivs så himla bra så det finns inte :) alla är så himla glada och trevliga, vi pratar om allt mellan himmel och jord. jag får beröm som aldrig förr osvosv. det är verkligen ett ställe som jag skulle kunna jobba på!

iallafall. efter praktiken åkte jag hem till bebis. har saknat honom skitmkt! men idag träffades vi äntligen! kom hem till honom vid halv 12 och då hade jag med mig lite saker. varm choklad, ostbågar och godis. hahaha! gooott. vi låg och mös lite sen så åkte vi in till farsta där jag köpte ett par hörlurar till mattias som han ville ha och sen gick vi bara runt, och pratade om allt och ingenting. sen var jag tvungen att åka och hämta lilla F.
PEACE!

bilder

sådär ja, nu tänkte jag ladda upp lite bilder ifrån igår och idag.
nu ska jag gå och duscha sen ska jag typ gå och lägga mig och kolla på tv.

IGÅR
efter vi varit på sjukhuset hos pappi


IDAG
efter praktiken

onsdag

sitter och kollar på the hills nu och tråkar! är inte riktigt på humör för att skriva ett inlägg nu, eller för någonting egentligen. men idag på praktiken så gjorde jag blandannat det här:
- hmd bröd
- mazariner
- kola
- chokladtryffel
- lägga ut bröd och frallor i butiken.
- skållnings ..
sen fick jag sluta klockan 11 ungefär.

lägger upp bilder sen
LOVE

tisdag

sitter i skolan nu och har livsmedelsteori. vi gör väll inte så mycket som vanligt, snart ska vi öva inför det teoretiska provet som vi ska ha om några veckor! sen efter det blir det religion och då handlar det om naturfolkets religioner, hahaha. inte så intressant! jag menar, varför ska bagare och konditorer veta hur samer bor osv? hahah. aja!

sen juste. då ha vi fått nya efterinsläppsbiljetter.. så nu kanske de gamla inte gäller som man fick först. och jag har liksom redan delat ut 2 st. och middags biljetterna har vi fortfarande inte fått, menmen. det löser sig väll. så kevin och sofie!!! ni kommer få nya biljetter till min studentskiva så att ni vet.

efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. skulle egentligen ha varit med jonas men han vet inte riktigt när han slutar, så vi får se hur det blir med det. kanske åker upp till pappa på sjukhuset om han orkar! :) PEACE!

ingen operation idag

mitt internet lägger typ ner hela tiden så kan typ inte skriva så speciellt mycket nu..

har iallafall kommit hem ifrån sjukhuset och pappa för ca 2 timmar sedan. det blev ingen operation idag, fuck. det blev inställt. pappa som hade fastat hela natten, och dagen. så han var helt lost när vi kom typ, men sen så fick han i sig några tabletter i olika färger, sen var det lungt. ahahah! lilla papi. imorgon blir det dock, om vi har tur, operation!! hoppashoppashoppas. sen ska han typ få hem en rullstol och en stol som han kan ha i duschen eftersom att han inte får böja på benet.



aja nu ska jag sova.
PEACE N' LOVE!

om min skoldag

skoldagen har väll varit rätt så okej! samhälle där vi fick välja ett ämne att skriva om .. jag valde ökenspridningen. haha, inte för att jag vet någonting utav det men ja.. då har jag iallafall nåt att skriva om. kom dessutom på att det är religionsprov nästa vecka! tjoho, jag som inte har pluggat. men äsch, hoppas det går bra ändå. efter det var det natur och läxförhör, gick rätt okej även fast jag inte hade pluggat.

efter skolan började någon smsa mgi och uppgav sig vara min skolsyster i min skola. personen skrev ungefär såhär:
"Hej kan du komma upp till skolsyster?"
jag svarade:
"Hej vem?" eftersom att jag inte hade numret. och blev självklart orolig eftersom att pappa ligger på sjukhus och ska operera sig idag, så trodde att det hade hänt honom någonting. till svar fick jag ändå:
"skolsyster i din skola" ..
"sluta, säg vem det är?"
"Skolsyster Ann Marie i din skola"
"Okej.. Nej hinner inte. ska jobba och sitter på lektion nu"
"Kan du komma upp på onsdag fm?"
"nej jag är på praktik då. vad är det som är så viktigt?"
"Jag tänkte kolla din vikt. Kom upp när du har tid"
ungefär sådär såg våran konversation ut.. seriöst! vilken skolsyster i världen sitter och smsar till sina elever och ber en komma upp?! inte våran iallafall, för hon ringer! så jävla dålig stil utav den personen som håller på att skriva "jag ska kolla din vikt" när jag alltid tyckt att jag varit smal osv. va fan är problemet?! LÄMNA MIG IFRED. TACK.

måndag - har ingen lust med någonting

just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. det är sjukt tråkigt! hah. är inte på så jättebra humör av vissa anledningar som jag inte tänker ta upp i bloggen, men jag tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen.

i fredags var vi hemma hos cattis när hon hade chillkväll, det var helt okej. inte så jätteroligt men det funkade! :)
lördagen började inte bra alls. helt hemskt! först hände en sak som jag inte tänker skriva om, och sen fick jag reda på att min pappa hade ramlat ner ifrån en stege när han skulle klippa äppelträden hemma hos oss så han hade hamnat på sjukhus. grät hela förmiddagen, kände mig ledsen, ensam, rädd, bevsiken och arg. uschuschusch. vid klockan 6 så åkte jag, jonas, hans mamma och hennes man hem till anna och nico och åt middag. vi kollade på robinsson och fy vad äckligt alltså, haha! att bo i lera, äta daggmaskar och usch. hade hellre tagit självmord tror jag. sen åkte vi hem vid typ halv tio och åkte på fest på östermalm sen. efter ett litet tag så kom malin, james och linus.. det var rätt chill där, satt och snackade med jonas lite om vad som hänt under dagen och sen drog vi typ hem. jonas drack lite av det som kevin hade med sig. haha!

söndag. idag åkte vi och hälsade på pappa på sjukhuset. det var lite jobbigt för jag hatar att se folk i min närhet må dåligt. han hade gips på hela knät (där han gjorde illa sig) och ska operers sig idag (måndag). det hade varit så illa att hans typ relefexmuskel i knät hade lossnat och allt där inne med. så det blir opereration idag och sen så ska han gå med en ställning i ca 6-12 veckor och kryckor. sen efter det blir det dags för att börja stödja på benet igen. usch, stackars papi.


nu är det donken för Tove har fått körkort :D grattis!!!! idag efter skolan ska jag hämta F.

PEACE!

fanfanfan

jävla helvetes dag. pappa ligger på sjukhus och sen en annan sak..
fyfan vad allt suger just nu för tillfället..
vad har jag gjort för att förtjäna det här?

snackis

sitter här i köket med jonas, kevin och linus. vi sitter och snackar lite och väntar på leo! vet inte vad vi ska hitta på. festen i sollentuna är nog helt kört så då är det bara festen hos jonas ex kvar. så det blir antingen den eller chillkväll hemma för imorgon är det fest på östermalm typ :) aja. nu ska vi snacka vidare!

vad händer hos alla andra ikväll?
PEACE!

äntligen fredag och heeelg

hej alla glaaada.

har typ nästan precis kommit hem till jonas. var fan värsta bussresan i mitt liv. jävla fitt turkar! (nej jag är inte rasist överhuvudtaget).. hade ingen halsduk på mig och skinnjackan var nerdragen eftersom att solen lös in så det blev skitvarmt. då sitter det några snorungar som sitter och kommenterar mina bröst, typ "åh, fräscha bröst du har!" och sen tuggade jag tuggummi då säger de "får vi smaka?" hallå. nej va fan tror ni? seriöst alltså. blir så jävla irriterad på sånt här. varför ska man inte få gå och se ut på ett speciellt sett utan att någon kommenterar det. fy fan. aja, nog om det tråkiga.

vet inte riktigt vad som händer ikväll ..  skulle på fest till östermalm, men den ställdes in. inte så kul, eftersom att jag hade sett fram emot det.. aja, skitsamma. blir antingen en fest i sollentuna eller i södertälje (typ) hoppas på fest iallafall. är grymt hungrig nu alltså.

praktiken gick superbra. jag har så himla roligt där! :D idag fick jag göra bla:
- italiensk maräng
- cheesecake
- hmd osvosv. fick sluta runt 11 tiden, men det var fett najs ändå. så jävla härligt att komma hem i tid.


min cheesecake med passion och hallonpuré.


italiensk maräng :)

torsdag

sitter hemma hos jonas nu. mötte honom vid hans skola så nu shar vi nmästan precis kommit hem. vet inte riktigt vad vi ska göra.. kankse ska träffa kevin och åka till sebas lager för kevin ville köpa någonting där. och förresten, förlåt för dålig uppdatering.. men jag har typ dataförbud! jag vet, det suger. men när jag är inne så lovar jag att jag ska uppdatera så fort jag kan! imorgon är det fredag, tjoho! kommer kanske få sluta 09:00, najs asso. sen vet jag inte vad som händer.. hoppas att jonas vill träffa mig :)

min praktikdag var iallafall helt okej. idag har jag bland annat gjort:
-tre olika sorters kakor
-cheesecake
-hallontryffel
-hmb
sen slutade jag runt 10:25. jaja, nu ska vi åka till seba för han åker typ snart ifrån hans lager! så hare så bra allihopa så länge.

PEACE!

ett litet kort godnatt inlägg

nu ska jag gå till sängs. tidigt, I know! men jag har praktik imorgon och är gryyymt trött nu. tror att anna och malin smittat mig, för jag mår skitilla och de har typ influensan. usch, jag som inte får missa praktiken heller! fanfanfan. menmen, kan ju inte råför om jag blir sjuk liksom, får ta igen de dagarna jag är borta efter isånnafall. 

JUSTE! jag la in två stycken nya låtar på ipoden här i bloggen. båda två med metro station! hope you like it. nu blir det att kolla på tv i sängen och sova gott. puss

studentklänningar

åh. jag börjar få så jävla mkt panik för studentklänning och en klänning till studentskivan!! för som jag skrev i några inlägg tidigare så har jag hittat den perfekta skiva klänningen, men den får jag inte beställa eftersom att det är på internet.. och m&p vägrar! så jävla suuurt. aja, får leta vidare. rebecka och jag ska träffas nästa vecka så då ska vi hon visa lite klänningar tror jag, eller åtmindstånde visa vart hon hittade sin osv. hon tog ju studenten förra året.

jonas och leo ska åka och simma nu. fett najs! jag vill också börja träna.. fan att man inte var rik asso.
byebye. puss

min dag

har precis pluggat lite religion nu. vi har prov om två veckor, ouff! inte direkt dt jag längtade efter, menmen. det kändes rätt okej när jag pluggade och såg instuderingsfrågorna till G delen. så dt är najs! jag som bara vill ha ett G kommer bara plugga på dt också, haha. 

skolan var najs, det hände inte så mkt. började halv nio med livsmedelsteori, där gjorde vi typ ingenting. vi gick igenom och pluggade lite på slutprovet som vi ska ha sen, så dt var rätt så skönt att vi börjat med dt nu.. sen var dt lunch, och efter dt religion där vi bara kollade på film. så rätt så slapp dag asso! skulle egentligen ha varit med malin och anna idag, men de var sjuka så dt gick inte. fan! menmen jag behövde plugga så dt kanske var lika bra. krya på er tjejer <3

imorgon är dt praktik, längtar faktiskt. mihi :) dt är så mysigt att komma dit, för dt är så litet och så, haha. de är så roliga och jag får lära mig så mkt. de litar verkligen på att jag kan istället för att de står brevid och glor så att jag inte gör fel.. ska nog fråga om jobb där, men ska nog fråga tove först eftersom att det är "hennes ställe" haha. ne men, känns elakt att bara ta över om hon tänkt söka jobb där också och de kan nog inte ta in två eftersom att dt är så litet. jag vet jätte onödig info för er, hahaha. men aa!

saknar jonas.


PEACE!

lite uppdatering

sådär. nu har vi rast och jag tänkte berätta lite om gårdagen..

hade skola, samhälle och natur. det var as najs väder! sol och varmt, våååår! dagen gick rätt snabbt sen åkte jag och mötte malin i stureby för att åka till annas skola. vi kom till liljeholmen typ vid 15 tiden och hon slutade 16. vi satte oss och åt på donken sen gick vi ner till annas skola, hon kom och mötte och släppte in oss. sen fick vi vänta och vänta, haha. anna var så söt! hon satt och gjorde massa fina miner genom glaset, hahaha. sen kom hon iaf ut och så åkte vi hem till anna och åt. malin och jag gjorde en teckning så hennes mamma spådde oss! det var första gången malin blev spådd så hon vart lite chockad, haa! hon berättade massa för mig om att jag var sur och att jag grubblade mycket. att jag var superkär i jonas, osäker på mig själv.. blabla. massa saker! orkar inte berätta allt. sen gav hon mig lite tips :) efter det så gick vi till bagis centrum och handlade grejer för vi skulle baka biskvier. skitfina blev dom (y) not. haha! nej men goda typ. idag ska vi dit igen och käka upp alla. det ska bli kuuuul.

har skittråkigt på lektionen nu. och jag måte bara tillägga att jag längtar till min praktik imorgon OCH att jag är klantigast i världen. peeeace

tisdag

sitter i skolan nu och lektionen börjar snart! kan berätta senare om min dag igår då jag var med anna och malin :) det var en fett lyckad kväll iaf och vi bakade osv. haha, så jävla roligt vi hade tjejer.

idag ska jag typ till annas skola igen tror jag,  hoppas att jag får vänta där inne igen. / ida

120 frågor!

120 frågor

1. Vad heter du? - Ida
2. Vad kallas du? - Har inget smeknamn.
3. Vad vill du bli kallad? - Haha, ingen aning.
4. Födelsedatum? - 6 september.
5. Stjärntecken? - Jungfru
6. Favoritmusik? - Beror på vilket humör jag är på.
7. Msn? -Det du.
8. Troende? - Ja.
9. Vart bor du? - Enskede
10. Vad har du för mobil? - Sony E. W710i ?
11. Har du en egen dator? - Nej.
12. Vem är din/dina bästa kompisar? - Anna och Malin.
13. Har du något husdjur? - Nej.
14. Sommarens planer? - Det kommer, det kommer!
15. Vad älskar du mest? - Mina nära & kära
16. Intressen? - Sjunga, pojkvän och vänner.
17. Favoritband/artist? - Finns många som är bra.
18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - Finns många som sagt
19. Namnsdag? - Öhm, nån gång?
20. Vad skulle du vilja heta? - No idea.
21. Vad heter du på din msn just nu? - Ida
22. Hur många olika grupper har du? - Två.
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - Som Jonas.
24. Var skulle du bo om du fick välja? - Utomlands.
25. Vad har du på dig? - Myskläder
26. Har du något i håret just nu? - En toffs
27. Vad har du gjort idag? - Har precis vaknat, så frukost bara.
28. Hur mår du just nu? - Jorå, det är bra.
29. Hur brukar du annars må? - Bra.
30. Har du några syskon? - En bror.
31. Vilket är ditt favoritgodis? - Choklad, lakrits och surisar.
32. Vad är det finaste som finns? - Jonas.
33. Vilken är din favoritdryck? - Cola.
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - Ingen aning.
35. Vem är din förebild? - Ingen.
36. Vad är bäst med dig? - Tell me?
37. Hatar du någon just nu? - Nej det tror jag inte.
38. Saknar du någon just nu? - Ja.
39. Är du allergisk mot något? - Nej.
40. Hur många bilder har du lagt ut på bilddagboken? - Orkar inte kolla.
41. Är du kär? - Ja såklart :)
42. Isåfall i vem? - Jonas!
43. Vad är din civilstatus? - Upptagen.
44. Är du homofob? - Nej
45. Vilken stil har du? - Vanlig?
46. Vilken är den godaste frukten? - Hmm.. Beror på vilket humör jag är på.
47. Den godaste grönsaken? - Gurka
48. Och bästa bäret? - Jordgubbar på sommaren iallafall.
49. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? - Normal.
50. Hur lång är du? - 1.65 typ.
51. Vad är du bra på? - Hahah. Inte mycket!
52. Något du tycker är kul? - Sjunga.
53. Vad vill du bli i framtiden? - Artist.
54. Har du varit ute idag? - Nej.
55. Vem ringde du senast? - Anna!
56. Vad var du senast arg på? - Ingen aning.
57. Hur många hus har du bott i? - Ett
58. Bäddar du sängen? - Haha. Det är inte ofta!
59. Snarkar du? - Nej
60. Vad har du för startsida? - Vet inte.
61. Har du ett sladdlöst tangentbord? - Bärbar dator..
62. Vad lyssnar du på just nu? -  Ingenting.
63. Vill du tatuera dig? - Jo det skulle jag nog vilja!
 64. Vilka sidor/program är du inne på nu? - Bloggar.
65. Laddar du olagligt ner musik? - Nepp
66. Vad stör du dig på? - För mycket.
67. Vad är kärlek för dig? - Jonas är kärlek för mig.
68. Brukar du lyssna på hög musik? - Ja, lätt
69. Vad gör du om dagarna? - Vara med Jonas, vänner, plugga..
70. Tycker du om popcorn? - Oh, mumsss!
71. Vad är din favoriträtt? - All god mat. Nej men tacos kanske..
72. Har du skärt dig någon gång? - HAHA ! never.
73. Är du död? - Nej?
74. Är du osynlig? - Nej?
75. Har du fräknar? - Nej.
76. Har du posters på dina väggar? - Haha nej, tack och lov.
77. Vilket ämne har du bäst betyg i? - Bageri och konditori.
78. Vilket ämne har du sämst betyg i? - Natur kankse.
79. Favorit loka? - Skogshallon kanske.
80. Älskar du din dator? - Näe?
81. Är din dator bög? - Ja, väldigt bög. Men nej?!
82. Vilken är din favoritbok? - I taket lyser stjärnorna
83. Gillar du bubblor? - Nej.
84. Bada eller sola? - Både och.
85. Åska eller sol? - Sol
86. Vinter eller sommar? - Sommaaaar!
87. Knarkar du? - Nej
88. Röker du? - Nej
89. Super du? - Händer.
90. Äter du? - Ja
91. Snusar du? - Nej
92. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - Olika.
93. Har du bakat en pizza någon gång? - Ja! :)
94. Gillar du anonyma bevakare? - Nej.
95. Vågar du rapa högt inför andra? - Hahah. Inför folk jag känner så visst.
96. Vad skall du göra sen? - Ingen aning.
97. Vad ska du göra imorgon? - Gå i skolan och träffa Anna och kanske Malin!
98. Privat fest eller festa med folk på stan? - Privat fest tror jag
99. Älva eller vampyr? - Haha inte den blekaste.
100. Hur ofta sitter du vid datorn? - Beror på vart jag är någonstanns.
101. Har du haft sex den senaste veckan? - Ja :)
102. Öl eller vin? - Öl
103. Beroende av något? - Nej.
104. Vem står dig närmast? - Hmm. Jonas vet iallafall allt om mig.
105. Vad klarar du dig inte utan? - Mina nära och kära.
106. Behöver du mer kärlek? - Är nöjd med det jag får.
107. Är du natt eller dagmänniska? - Beror på när jag gått upp.
108. Är du vampyr? - ?
109. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - Mycket.
110. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - Båda.
111. När ska du flytta hemifrån? - Snart förhoppningsvis.
112. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - Ja
113. Vill du ha barn någon gång? - Ja.
114. Hur stor säng har du? - För liten.
115. Vill du ha längre/kortare hår? - LÄNGREEEE!!!!!
116. Gillar du schlager? - Haha nej fifan.
117. Har du en dålig hårdag idag? - Ja.
118. Favoritfärg? - Lila, rosa.. Don't know.
119. Dagens händelse? - Ingen aning än så länge.
120. Vad är klockan nu då? - 13:02

min lördags kväll!

har precis vaknat nu hos jonas. han ligger i badet, haha. och jag suktar efter mat! idag vet jag inte vad som händer.. han ska åka med james och danne till nån mma grej i hammarby sjöstad och då får jag inte följa med, men jag ska äta middag här sen så vi träffas efter det. kanske ska träffa anna idag om hon kan, saknar dig älskade bästis.

gårkvällen var sjuk. hahah! vi var och chillade här hemma, hos jonas, men malin, james och linus. jag och malin pumpade massa bra musik ifrån hennes och min blogg, youtube och spotify! fett najs. vi satt och fotade också, hihi. men vi saknade anna!!!! väldigt mycket. efter ett litet tag fick linus för sig att james skulle raka hans hår. så jonas tar fram sin rakapparat! haha. nu kommer det roligaste på hela kvällen vill jag lova. jag och malin satt inne på datan, chillade. och james sätter igång rakapparaten. efter att han har dragit så att det blivit en liten kal fläck mitt på huvudet så blir det kortslutning eller nåt i hela lägenheten, så ALLT släcks ner och går inte att sätta på igen. hahaha, james fick panik för det flög gnistor och linus sitter helt förvirrad och vet inte vad som händer. sen får han också panik och skriker "det bränns i mitt huvud!!" haha. och försöker få bort håret som james rakat av ifrån huvudet. haha, jag, jonas och malin stod och asgarvade! sen fick vi ringa danne och åka dit och raka hans hår vidare.. vi spelade guitar hero och åt en maaassa godis, hahaha. sen gick vi hem till jonas igen efter malin, james och linus åkt hem. satte på en film osv. sen somnade vi! :) grymt rolig kväll tycker jag iallafall!




nästa helg är det fest! simon ska ha fest hemma hos sig, vi längtar! woho. peace n' love!

härligt!




fyyy fan vad jag vill åka utomlands.

utgång!

nu ska vi typ till nivå 22. haha, har fett ont i huvudet.. men lite måste man iallafall ställa upp för sin pojkvän! :) hih. han satt ju faktiskt bara hemma med mig förra helgen när jag hade magont och mådde illa. efter nivå 22 kanske det blir viper, inte så lockande för mig eftersom jag inte gillar det stället.. men som sagt, vad gör jag inte!


lägger in en bild på jonas, mig och maria ifrån en utgång november. jag vet, jag ser helt konstig ut!

hoppas att ni får en rolig kväll! :) / ida

freeeedag!

sitter hemma hos jonas! har färgat leos hår igen, svart! det var jättelyckat :) vi ska snart äta tacos till middag! :D fett gott. jag vill på bio och se fredag den 13e idag, eftersom att det är det.. men Jonas är inte så pepp på det.. han vill dra ut, så det är väll antagligen det som det blir. eller en hemmafest på värmdö! .. aja  nu är det  mat :)


saknar dig, ses snart!
puss

torsdag, snart fredag fan!

sitter och kollar på unga mödrar nu med mamma. har precis kommit ut ur och har även målat naglarna! de andra hade blivit så slitet och då var det ju inte alls snyggt, usch.

idag var det praktik! dagarna går sååå snabbt asså. jag fick skjuts av mamma, tack. hihi. idag fick jag göra bland annat:
- doppa och lägga tryffel på minibiskvierna jag gjorde igår.
- hmd bröd.
ja, haha. sen kommer jag inte ihåg! (förstår inte vart mitt minne har tagit vägen?)
sen efetr min praktik kom iallfall jonas dit. han hde varit hos doktorn eftersom att han har grova problem med sin rygg nu, stackarn! det var hur som helst jättemysigt att träffa honom igen. har inte sett honom på hela veckan! :( men aa, förhoppningsvis så ska vi träffas imorgon igen? haha. vi åkte till globen och kollade runt lite, spelade ett spel på game! hahaha fan vad sämst jag var på det. sen åkte vi och hämtade F! folk på bussen trodde att det var vårat barn.. ahahah.

och nu sitter jag här! imorgon är det praktik igen, men då blir det buss, usch tråkigt. aja, nu ska jag kolla vidare på tvn.
peace n' love

onsdag, 2 dagar kvar till helg.

har precis hoppat ut ur duschen typ. sitter och äter en kaka med min mami! :) Vi var först i sickla och hämtade en mixer som vi hade fått, mohah! så nu kan jag göra maaassa smoothie igen, hhi. sen provade vi en massa kläder på gina tricot! jag hittade en massa fina kläder, sen gick vi till h&m där fick jag en ny bh!! :D verkligen behövligt kan jag säga.. haha.

hade praktik idag, igen. var hyffsat pigg imorse och det var jätteroligt som vanligt. fick göra bland annat:
- doppa biskvier
- hmd, limpa.
- några choklad grejer jag inte kmr ihåg vad de heter, haha.
ja, det var nog det. sen fick jag sluta! efter praktiken så åkte jag till globen och fixade syntestestet för körkort. ÄNTLIGEN. så nu är det fixat också! gick även förbi bikbok och var tvungen att köpa ett par jeans leggings, haha. så jävla snygga och de satt helt perfekt på mig!

imorgon ska jag hämta F, och aa, det är praktik igen. får se om jag får skjuts eller inte! hoppas på skjuts alltså. efter praktiken vet jag inte riktigt vad jag gör. bebis ska till doktorn så kankse följer med honom om jag hinner. slutar ju liksom vid 10 tiden varje dag! så jävla najs. annars åker jag nog bara hem och tar det lungt.

ni kanske har sett också att jag har lagt in musik på min blogg? tyckte att det var dags, haha. om ni inte tkr om musiken är det bara att bläddra ner på sidan och klicka på pause.



Så här ser det ut på stället jag jobbar/praktiserar!

Min nya bh!

flippad morgon

Tog fel på 1 timme i dag när jag skulle till skolan! Hahah. Helt flippat.. Råkade ta sönder typ nån gummisnoddshållargrej också i tandställningen.. så måste till tandläkaren, sen säkert direkt till F. haha. / Ida

ego bilder

ska strax gå ut i helvetes vädret. fy fan!

Bilderna är tagna nyss.


tisdag

Ska börja äta frukost nu. Vaknade typ halv 8 och satt och kollade efter studentklänningar! Hitta en. Så jävla najs och jag är såå glad. Hihi, men det är ifrån internet så får beställa den därifrån! YESSSSS. Däremot kommer nog inte mamma och pappa att gå med på den idén.. men aa..

och va fan är det för väder ute?! snö. hallå?! Jag vill bara gå ide. Nu ska jag äta sen fixa mig, sen blir det skola och efter det F. / puss

tokio hotels nya stil



hahahahahahha, alltså fy fan i helvete!
tom ser ut som en brud och bill har plötsligt
gått och blivit wannabe bob marley. sminkningen
ser ut som en blåtira och ne fy fan. allt ser helt
förjävligt ut enligt min smak.. vad tycker ni?





Philadelphia med taco chips och salsa.



Du behöver:
- Philadelphia
- Tomat
- Gurka
- Salsa sås
- Taco chips


1. Stryk ut philadelphian på fatet.


2. Häll över salsa såsen.


3. Dela upp gurkan och tomaterna i sånna här bitar.


4. Och häll över på fatet.

Serveras med tacochips! Lovar. Bland det godaste jag ätit!!!

no I dont belive you

Så. Nu är tårtan färdig! Eller det har den i och för sig varit rätt länge nu, haha. Kanske lägger in en bild på den sen! Får se.. Vill ju inte att någon ska sno mina idéer till sitt projektarbete! ;) Får bara vara inne på datan i 45 minuter .. Suger! Men har man sånna föräldrar så har man.. Fuck! Ska bli skönt att börja jobba och tjäna pengar så att jag kan flytta..

Nu blir det nog bara att kolla lite bloggar innan det blir dags för att logga ut! sen vet jag inte vad som händer på kvällen.. Måste tydligen gå och lägga mig tidigt.

Lägger in en bild ifrån idag nu: puss, hörs imorgon!



tårtan är snart klar

Har stått och gjort bröllopstårtan nu. den är inte ritkigt färdig, chokladen ska på men först måste den stelna. hur som helst så har jag skittråkigt just nu! funderar på att kankse hoppa in i duschen, skönt. aja.. måste ta hand om disken och plocka ut diskmaskinen som jag satte på också, haha! mattias kommer hem snart och kommer bli överlycklig när han ser min tårta ;) han som tjatat om att jag ska baka mer hemma, hehe.

Aja. Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. puss

måndag

sitter och äter lite frukost. fy fan vad illa jag mådde när jag gick upp! tror jag satt i 20 min och väntade vid toan att någonting skulle komma upp, men det gjorde det inte .. skönt! :) förlåt för klagandet.

idag hade jag utvecklingssamtal. det gick bra och jag hade inte alls mycket frånvaro, bra betyg och omdömen! eftersom att min lärare inte hade så jättemycket att ta upp med mig så fick jag gå efter en kvart, istället för en halvtimme. Haha! jag är såå duktig ;)

nu ska jag gå och lägga mig lite, huvudet värker fortfarande. sen ska jag gå ner till bea och handla ingridienser till en tårta jag tänkte göra hemma som hör till mitt projektarbete! :) vad ska alla andra göra idag? / Ida

lördag

Sitter hemma hos Jonas med honom och Linus. Vi ska typ träffa Anna och Danne snart! Det ska bli fett kul, har saknat anna grovt mycket. Egentligen skulle vi hem på fest hos någon snubbe i Huddinge. Men de svarar typ inte, hahahah. elakt! så nu sitter vi här och väntar. danne är ensam så det är najs! hih.

idag har jag och jonas varit hemma hos farmor och farfar. farfar fyllde 82år! grattis världens bästa farfar. du är underbar, älskar dig så himla mycket! du och farmor betyder så oerhört mycket för mig så ni kan inte ens ana!

imorgon ska jag hem till hit igen på middag! :) sen är jag ledig på måndag, så jävla najs.

vad har alla andra gjort idag?

äntligen heeelg!

Är hemma hos Jonas. Vi ska lägga oss och kolla på massa beck filmer i hans säng! det ska bli fett mysigt, hihi. Imorgon fyller min farfi år, så då ska jag (och kankse Jonas) hem till honom.

Skriver mer imorgon! :) / Ida

ett mega stort gosedjur

Hahah. Jonas, känner du igen den här? :) (fast i liiite större format!)

snart är det fredag och helg!

Sitter och kollar på unga mödrar. haha, shit, vissa personer är verkligen heelt pantade. Förstår inte hur de ens tänkte tanken att behålla deras barn istället för att ta bort de medans de kunde. Menmen!

Imorgon blir det att åka buss till praktiken istället, vilket betyder att jag måste gå upp typ kvart i fem istället för kvart över. Åh, snaaark som fan! Palla -.-'' Aja. Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon efter praktiken ska jag träffa Jonas när han har slutat! :) Äntligen. Har saknat honom mycket :/ Vad ska alla andra göra imorgon?

Gratis kondomer hemskickade

Är du sugen på gratis kondomer? Bli medlem här:

torsdag

Sitter och äter tacos.. Igen! hahaha.

Praktiken idag gick superbra 8) hade lika kul som igår! Idag fick jag bland annat göra:
- Hallon tryffel! (såååå god.)
- Lite olika matbröd
- Hallongrottor
det är typ det jag kommer ihåg just nu, haha. Älskar mina arbetstider! (y) Imorgon ska jag och Maria få göra lite kondis, det ser jag fram emot!! Och en dag kvar till helg, woho!

Efter praktiken var jag vid min mormors grav (som jag skrev igår). Jag tänkte mashaller och försökte tända ett ljus och sätta i en lykta. Men jag försökte att tända, jag över driver inte, säkert 20 gånger och tändstickorna jag hade med mig bara försvann, hahah. När jag skulle gå ut ifrån kyrkogården så började solen lysa och det började blåsa emot mig. Tror att det var min mormor :) eller jag hoppas det!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Får se vad som händer :)

Bilder ifrån idag:

Marias och min frukost. Macka, bulle och varm choklad! :)

Min mormors fina grav :) (hennes namn står på andra sidan utav graven.)

bara 14 dagar kvar.

Har nästan precis kommit ut ur duschen. Skönt! Efter att jag har fönat och plattat håret till imorgon så ska jag gå och lägga mig, blä. Men men, kommer nog däcka ganska snabbt, haha. Lägger upp en bild ifrån igår som jag gjorde om lite. Vad tycks? Godnatt!
 

/ Ida

snart läggdags

YES! Jag får skjuts imorgon. Så himla skönt, hihi. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det godnatt för min del, haha. Lika bra, så att jag kommer upp klockan 05:00. Imorgon efter praktiken ska jag gå till min mormors grav som ligger precis brevid där jag praktiserar. Tänkte tända ett ljus och hoppas att hon har det bra i himmlen :). <3

Är fortfarande orolig.. Det går inte ut ur kroppen, så himla irriterande. Men jag kan inte råför det, det bara kommer. Förlåt för allt klagande. Åhh :( fan också.

Kelly Clarksson - My life would suck without you

den här låten är en utav mina favoriter just nu. sitter och nynnar och sjunger på den hela tiden, haha.
snart är det unga mödrar på 5an, har typ väntat hela kvällen. det är så himla kul att se hur de unga mammorna/familjerna klarar av sin vardag nu när det har ett till liv att ta hand om. jag beundrar vissa utav de verkligen.

på praktiken idag så pratade en utav tjejerna i butiken om helgjobb. lätt att jag ska söka! (y) äntligen lite mer pengar om jag får de. nu blir det middag för min del - pastagratäng. längtar tills praktiken imorgon faktiskt, haha. då ska jag slutföra lite utav det som jag började med idag.

vad ska alla andra göra idag? / Ida

allååå

Sitter och kollar på en film som heter "Kid svensk" på canal+first. Den har precis börjat så kan tycärr inte skriva nu om den är bra eller dålig, haha. Det handlar hur som helst som en tjej som bor i Göteborg och är finsk. Hon kallas Kid men egentligen heter hon Kirsi. Hon bor med sin mamma men hatar Finland mer än allt, (därav namnbytet)..

Maria nämnde dessutom en sak som jag faktiskt var glad över att få höra. Men personen i fråga sjönk ännu längre ner i mina ögon. Att du kunde spela med så länge, hur orkade du? Det är så himla skrattretande, hahaha. Vet du? Jag skiter i dig nu.  Är lite orolig över en annan sak också.. Förstår inte varför. Det borde ju vara så självklart i mina ögon - men tydligen inte. Åh, varför är det alltid såhär?! Alla dessa jobbiga j*vla känslor. Vill inte att det ska bli samma sak igen, bläbläblä.

Fick hem ett VIP kort i brevlådan ifrån Toxic förresten. Brukar nästan aldrig vara där, men stället är helt okej! Definitivt bättre drag och folk än på Viper iallafall, haha. Har lust att gå ut i helgen, men pengarna räcker nog inte så långt - tyvärr. Vill ha öl och Bacardi Breeer! Mums.

tv dax

Är supertrött. Har precis druckit lite te, ätit en chokladkaka och lite kex med ost. Skitgott!
Jag tror att mamma kommer hem snart också, så får vi se vad vi ska äta till middag. Det blir iallafall att gå och lägga sig i tid idag, runt 21 tiden. Och imorgon blir det bussen, jobbigt! :/ men tiden går iallafall snabbt på praktiken. Ja ja, nu ska jag kolla på TV.

Kollade ut genom fönstret. Vilket väder alltså!! När kommer vårvärmen?

love

Pink - I don't belive you.




gratis make up? ja tack!

Den här sidan har ni säkert hört talas om. Eller hur? Gratis smink!

Om du klickar på länken och blir medlem så får du 50 poäng direkt som en såkallad medlems bonus. Med denna sida kan du vinna hem presentkort på bland annat H&M, Nelly.com, Kicks och Åhléns. Låter det inte som en superbra sida för lite gratis smink!? Det tycker iallafall jag. Klicka på länken nedan och bli medlem! :)


onsdag - första dagen på praktiken

Har precis kommit hem ifrån praktiken och ätit upp min lunch som betod utav tacos, haha. Mums!

Det gick skitbra på praktiken och tiden gick hur snabbt som helst verkligen. I och för sig var jag bara där i ca 4 timmar (06:00-10.15) men ändå, haha. Jag fick bland annat göra:
- Skållning till imorgon.
- Morotskaka.
- Pajdeg (och pajer)
- Bröd.
That's all I guess.  Jag och Maria jobbade tillsammans nästan hela tiden, så det var najs. Var nog därför tiden gick så snabbt, haha. Ser fram emot imorgon :) mamma skjutsade mig till praktiken så jag slapp gå upp så tidigt, men imorgon får jag nog åka själv ..

Vad har alla andra gjort idag?

Här är lite bilder ifrån igår :)

tisdag - praktik imorgon.

Sitter i skolan och har livsmedelsteori. Gör inte så himla mycket som vanligt dårå, men men. Hoppas att vi får gå hem snart! Är grymt hungrig eftersom att vi inte får någon lunch i skolan idag, därför suger tisdagar! :/

Imorse var jag på min praktikplats och hälsade på. De var jättetrevligt och de verkade vara rätt så kul där. Speciellt tiderna! 06.00-11.00, I guess. Åh, härligt! Har dock lite ångest för att jag måste gå och lägga mig så tidigt, hinna med bussen osvosv.. Men men! Det löser sig imorgon. Ser iallafall fram emot dessa praktik dagar och den här gången ska jag sköta mig och bevisa vad jag går för. :)

Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra.. Någon som vill hitta på nåt? :) love

only one love

Har suttit och letat lite recept till mitt projektarbete, då jag ska göra bröllopstårtor. svensk och kineisk! har hittat massa bra, hii. satt och läste min kusin och hennes två kompisars resedagbok. de är i thailand (tror jag det var), de verkar ha det grymt mysigt! har också lust att bara dra iväg i några månader, till nått varmt, och bara slippa kylan. menmen, jag får stå ut lite till, haha. 

Imorgon klockan 10, så ska jag till min praktikplats och hälsa på sen blir det skola och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på asså. får se lite vad som händer :). tror att jag ska äta tacos till lunch också, eftersom att det finns kvar. gott som fan!

jag saknar anna.

måndag

Sitter och kollar på "Annorlunda Familj" på TV4 nu. Shit, jag skulle aldrig klara av att ha så många barn som dessa familjer har.. Herregud! Haha.

skolan var slapp, haha. inte direkt mycket! på samhället gick vi igenom lite om massmedia där vi fick läsa någon artikel och på naturen labbade vi. haha, det var rätt kul! :) sen gick jag och Tove och hämtade F. han var helt okej idag, men han somnade i vagnen på vägen hem och vägrade gå upp, så jag fick köra in vagnen i hallen och låta han sova vidare. efter kanske 30min så hade han vaknat, och när jag kom ner för att hjälpa honom att ta av overrallen så började han gråta och kunde knappt prata, stackarn. han klagade på halsont, bara grät & grät. pluttis! så jag fick göra te till honom, som han sedan inte drack.. haha! sen klagade han på ont i tanden, så han slog säkert i när han vaknade och blev därför ledsen. men jag kände på honom sen och då hade han lite feber tror jag.

imorgon ska jag förbi min praktikplats innan skolan. Maria är på samma praktik som mig i 3 dagar, sen åker hon till London :).. och idag var hennes första praktikdag, då hon fick vara där i 2 timmar, haha. slappt! (y) passar mig perfekt. jag ser faktiskt fram emot det här stället eftersom att jag hört rätt bra saker om de.

måndag - fan, skola...

Godmorgon :)

Just nu sitter jag och äter frukost, eller okej, tacos.. Haha! Jag hade värsta känslan utav att vi var lediga idag, men nej inte det. Fan! Jonas är iallafall det och jag bra avundsjuk på honom för det! Idag efter skolan ska jag passa F, skönt med lite pengar igen, äntligen. Lovet gick dessutom skitsnabbt, vart tog det vägen liksom?! På onsdag börjar praktiken - inte så pepp men får göra mitt bästa.

Gårkvällen var supermysig, haha. Jag, Jonas, Anna och Nico åt massa god mat, och spelade spelet Buzz. Hahaha! Jag var sämst utav alla omgångar men fan vad roligt det var! :D Vill ha det spelet fan, haha.

Vad ska alla göra idag ?

Några bilder ifrån lovet

söndag

Nu ska jag åka till Anna och Nico med Jonas. skriver mer sen! Puss. Imorgon är vi lediga, najs som faan :D
RSS 2.0