Back to zero.

..Fuck. Jag som trodde det hade blivit bättre. Men nej. Alltid är det något.
bara rebecka som fattar.

Godmorgon världen.

Jonas sov hos mig inatt med <'3. Snart har vi varit med varandra typ hela veckan, haha.. Men det är bara mysigt! Igår var vi ju hos farmor och farfar ockås. Vi åt våfflor & soppa. Sen fick vi en massa gott. På kvällen åt vi pizza och det var så jävla gott!!! Det var jättelänge sen jag åt det, visst fettet rinner, men det är så himla gott! Dessutom så åt vi chips och dipp.. Hahaha! vi är så feta, i hjärnan. Idag ska Jonas och jag åka in till stan för han ska köpa en tröja, den är så himla fin! Hoppas bara att den finns kvar, så att den inte är slut. Om inte Bill hade varit sjuk, hade jag åkt till Tyskland imorgon - med Rebecka (<3) Min älskade "slickepott". Du förstår inte hur mycket du betyder för mig. Jag släpper dig verkligen aldrig. Du är en av mina bästa vänner, och jag älskar dig. Vi kommer få det så jävla bäst i augusti om vi åker till tyskland då OCH sverige konserten. Halleuja! haha.. Nu ska vi gå ner och äta frukost, bilder från igår kommer någon gång idag .. förhoppningsvis!

Puss ida

Bilder ifrån påskmiddagen hos Leo.

Yey, äntligen! Här kommer alla bilder ifrån Leo's påskmiddag 21/3-08.
Bilderna är inte iordning.. Men kolla ändå!






Puss ida

Godmorgon!

Idag ska jag hem till farmor och farfar med Jonas, Mattias och mattias kompis Jesper. Det ska bli skitmysigt! Efter det ska jag väll typ vara med Jonas antar jag. jag borde gå och göra iordning mig eftersom att jag ska möta jonas vid tolv ungefär i älvsjö. Hoppas att jag hinner, eller.. Jag måste hinna! Så nu ska jag sätta lite fart istället för att sitta här bara.

Puss ida

Ny design

Jag försöker fixa ny design till bloggen nu. Jag har tröttnat på texsnittet arial på texten, tänkte ha Century Gothic istället tror jag. Men vi får se hur det blir, och om det går.

Puss / I

Källa: bild.de

Ärzte schneiden ihm Zyste aus dem Hals

Von Mark Pittelkau

Hamburg - Hat er für die Fans seine Gesundheit aufs Spiel gesetzt?

Sänger Bill Kaulitz (18) von Deutschlands erfolgreichster Rockband ?Tokio Hotel" (?Durch den Monsun") muss sich
einer Operation am Kehlkopf unterziehen!

Die Ärzte diagnostizierten an einem seiner Stimmbänder eine Zyste, die sofort entfernt werden muss. Ohne Operation könnte Bills Stimme so stark angegriffen werden, dass er nie wieder singen kann.

Bil Kaulitz
Tokio Hotel"-Sänger Bill (18) bekam von seinen Ärzten
strikte Bettruhe und Sing-Verbot verordnet.
Wann er wieder auf der Bühne stehen wird, ist ungewiss

alla konserter inställda, for sure!

Jag visste att det var för bra för att vara sant. Två konserter samma vecka, med Rebecka.. Som jag skrev i inlägget innan så hade jag hört att alla konserter skulle bli inställda. och som sagt, they are! </3. Bill ska tydligen opereras & ifrån en kompis som sitter i Tyskland och köar nu, till Dortmund konserten, så kommer han aldrig få tillbaka sin röst. Det vet jag däremot inte om det stämmer. Men hur som helst.. Jag vet inte om jag & rebecka åker till tyskland ändå. Vi har ju betalat allt, och det känns onödigt att bara slänga pengarna i sjön. Dessutom, så vill jag att Bill blir frisk snarast, jag vill inte vara orolig mer.

"The completely sold out Europe-tour with concerts in Italy, Sweden, Slowenia, Serbia, Finnland, Danmark, Norway and a show in Dortmund have to be cancelled."


Puss / I

FUCK FUCK FUCK

Jävla skitkorv.. Jag hörde precis att hela, exakt hela.. 1000 hotels tour kommer att ställas in, på grund av att bill fortfarande ör sjuk & OM han sjunger nu, kan tydligen hans röst bli förstörd, föralltid. Jag evt inte vad jag ska säga. Visst, jag är jätteledsen för att Bill inte blir frisk, för det är det jag vill mest. Men samtidigt, så ska jag till Tyskland. Omg </3 det får inte vara sant!!

Puss / I

Yo!

Nu har jag blivit sådär seg på att uppdatera igen, jag ska bättra mig.. jag lovar! Just nu sitter jag hos några kompisar som jag har kännt hela livet typ, vi har ätit mat & sitter och kollar på Simpsons filmen, haha! Om typ en timme, kommer Jonas och vi ska gå hem till mig för han ska sova hos mig. Du är det bästa jag vet, och jag kommer sakna dig som fan när jag är  i Tyskland. Imorgon måste jag plugga på bageri teorin och på svenskan.. Annars komme rjag bara få ännu mer panik när jag märker att lovet snart är över & proven kommer på bänken. 5 dagar kvar till tyskland för övrigt, jag började packa idag, men kom inte så jätte långt. Ett par jeans soch en tjocktröja var allt jag fick ner i resväskan! Nu ska jag gå och vara lite social tror jag, eftersom att jag strax ska gå.

Bilder ifrån Leo's påskmiddag i fredags, kommer någon dag i veckan.
Ha en fortsatt trevlig kväll, så bloggar jag mer imorgon.
Puss / I

Godmorgon, typ..

Hallå världen! haha.. Jag är hemma hos jonas nu & har precis duschat. Kvällen igår, var lyckad som fan om man bortser ifrån vissa insidenter. Det var jättemysigt och Leo & hans flickvän Amanda hade lagat jättemycket god mat! Vi sjöng singstar och typ hade as kul. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väll se vad som händer. haha! Nu ska jag gå och föna & platta håret. Ha en bra dag, om jag inte skriver några fler inlägg!

Puss / I

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig.. förhoppninsvis vaknar jag upp och är nöjd med håret. haha! Imrogon ska jag vara med Rebecka och leta efter saker vi ska ha med oss till Tyskland. Jag har börjar skriva ner lite, och har kommit ungefär såhär långt: 2gb's minneskort till kameran, svenskflagga, energimat/dryck. Jag vet, jätte lite.. men iallafall något! Efter stan, ska jag åka direkt till Bella och fixa mig hos henne, för att sedan åka till Leo på middag & där är Jonas också. Det är helt sjukt att man kan sakna en person så mycket, även fast att man träffades i morse.. Vi hörs imorgon och sov gott allihopa.

Puss och kram / I

Ni får en bild ifrån Neverstore's signering på Bengans 27/2. Min bild, så ta inte!

image96

My hair

Okej, som jag skrev tidigare. Håret blev svart, helt jävla svart. </3 jag ångrar det verkligen nu. Det var fint i början, men nu vill jag bara ha tillbaka den gamla färgen - kastanj. Visst det blir säkert ljusare & visst jag kan färga om. Men åhhh .. Fan vad dum man får bli seriöst. Jag får väll leva med det här ett tag, hoppas att jag vänjer mig .. Jag har ju som sagt bara haft svart hår i några timmar.

Puss och kram / I

Lillebror, ta det lungt!

Haha, min lillebror Mattias ringde mig för typ en halvtimme sen och var lite förtvivlad. Han är nämnligen hos några kompisar till honom och väntar på att deras flak med öl skulle komma, men tydligen så var det inga kvar. Så han ringde och frågade ifall jag hade någonting, eller om jag kände någon som hade. haha, jag hoppas att det löser sig! Men Mattias, ta det lungt. Jag älskar dig!

Hahahah..

förlåt,  men jag var bara tvungen att ladda upp den här bilden.. det är faktiskt första gången jag är med på startsidan - iallafall vad jag vet! ..

image95

Svart hår, omg.

Var ju som sagt på stan med bella idag.. jag köpte lite kläder till imorgon, dock inte påskfärger, men det får duga ändå. haha! jag fick ett ryck & ville färga håret, så jag valde en mörkbrun färg typ. så efter stan åkte jag hem till bella & färgade det (a).. Resultatet blev hur som helst svart (!!!!!!!) jag fick panik i början och ville ringa till frisören och boka ny tid direkt, men nu ha rjag vant mig. bellas familj tycker att det blev as snyggt, men mamma & pappa däremot.. tycker inte att jag passar i det. vad tycker ni?  

  



jag köpte båda plaggen på Gina Tricot, och det gick på 250:- ungefär. inte så dyrt tycker jag!

Dagens outfit

Nu ska jag och bella åka in till stan & kolla på påskkläder till imorgon. Puss och kram / I

image88 image89

Tröja ifrån Gina tricot
Jeans ifrån Cheap Monday

R.I.P

omg, jag fick just reda på att bellas fisk, Ruth är död </3. jag var ju henens gudmor, åh. stackarn.. senaste gången jag såg henne var i söndags, och nu har hon precis blivit nerspolad i toan för 10 min sen. vilken sorglig begravning.

image87

GLAD PÅSK ALLIHOPA, KRAM / I

image86

Ändrade planer.

Jag brukar ogilla när någonting man har planerat, ändras. men den här gillar jag.. imorgon skulle jag sovit och ätit hemma hos bella. nu blir det påskmiddag hemma hos jonas kompis leo! mysigt! ^^, självklart ska bella följa med, yey och marcus (?) haha.. det blir iallafall hur kul som helst tror jag. nu håller jag på att fixa iorning mig för att åka in till stan med bella! vi hörs lite senare!

Puss / I

Länge sen..

image85

Nya datum!!

17 April - Detroit, state theater
18 April -
Chicago, house of blues
20 April -
Cleveland, house of blues
23 April -
Toronto, sound factory
25 April -
Montreal, metropolis
26 April -
Montreal, metropolis
30 April -
Boston, lowell memorial auditorium
1 Maj -
Washington DC, 930 club


image84

Photoshooting 2005

Detta är bara några av 226 stycken som jag har ifrån 2005. men jag orkade inte ladda upp några fler. det kankse kommer senare, eller någon annan dag fram över.

     

Tom & Bills betyg,

Haha, jag är inne på en annan data, än den jag brukar vara på. så jag hittade en bild på tom och bills betyg på datan. jag tycker det var rätt så roligt! jag har typ inga på georg och gustav :C men jag får väll försöka hitta det.. dessutom så har hittade jag en massa bilder ifrån photoshooting's 2005 - 2007 på dom. jag kankse laddar upp några, för dom är så ortoligt söta!!! nu ska jag gå och duscha, och sen ringa till bella och kolla ifall hon kommer eller inte.

Puss och kram / I
image77

Hej igen

kom precis hem ifrån tunnelbanan nu, jonas hann precis med den! (Y) haha.. idag ska jag förhoppningsvis vara med bella, och sen ska jag äta hemma hos jonas tror jag. det är redan tosdag, och bara åtta dagar kvar tills jag och rebecka åker. det är helt sjukt, och jag blir bara mer & mer nervös hela tiden. dessutom så måste jag börja plugga på bageriprovet som ska vara efter lovet .. och på svenska nationella!!! jag blir helt stressad när jag tänker på det, men det går nog bra hoppas jag. nu ska jag gå och äta frukost! ha en bra dag, allihopa.

kram / I

Godmorgon

Hahaha, shit. nu är det skitbråttom. Jonas tunnelbana går om 10 min, så jag måste springa dit med honom.

kram / I

Godnatt.

Godnatt alla :*
Nu är jag trött, och kommer somna vilken sekund som helst. Jonas sover redan & är sötast i hela världen! <'3 jag älskar honom mest av allt. bilden är förövrigt ful som få, men jag orkar inte bry mig.  den är tagen i sommras på mitt & bellas sommarjobb..

image75

Nyduschad.

Har precis kommit ut ur duschen, och ska typ gå och lägga mig snart! Jonas är i duschen nu, och för er som inte förstod så ska han sova hos mig! Kvällen bestod endast av tv tittande. det började med sjukhuset halv åtta och direkt efter det var det rent hus. jag förstår seriöst inte hur man kan leva i en sådan miljö! jag har gått och deppat, och vägrat gått hem.. om jag ens hade låtit det bli så illa som det var på programet idag. idag hade vi en snickare och en målare hemma hos oss, som skulle kolla hur mycket det skulle kosta för oss att bygga om vadrummet på övervåningen. det lutar verkligen emot att vi gör det, äntligen!!! det stora problemet är att jag kommer stå utan dusch i två veckor.. men det får vi lösa på nått annat vis. dessutom ska jag måla om mitt rum, den färgen jag har nu - är grymt ful. men vad tycker ni att jag ska ha? jag har gult nu. jag funderar på att ha vitt & svart på listerna vid taket. det kankse kommer se ut som en ram typ, eller? några förslag tack? :) nu ska jag & jonas gå och lägga oss. sov så gott allihopa!

Kram / I

Lärartidningen

Igår kom fotografen som var hos oss för några fredagar sen. hon hade med sig ett foto på mig och undrade vad jag hette för att den antagligen skulle publiceras i en lärartidning. Såklart ser man helt ful ut .. Kunde hon inte valt en annan bild, när jag var berädd? för sånna finns det många av, det vet jag att hon tog. Menmen, jag kommer iallafall med.. det är väll huvudsaken (!)

image73

new pic's

jonas kom till mig och startade vattenkrig .. eller okej, jag RÅKADE kasta lite vatten på honom, och den var det igång! mattias kom in & skulle vara med, och då slutade det såhär!

  

sen gick vi upp till mitt rum, och mattias ramlade ner ifrån stolen, hahahah!

   

nu är det mat, sen kmr det mer bilder! ^^  puss / I

_________________UPPDATERING_________________________




jonas ritare på min mage.. hahahah, snyggt!


bara för att..

Jonas kände sig lite utmobbad för att tom fick vara med på bild.. så här är en bild på han också. varsegod älsko! och dessutom så är han är nu. yeyyy, och det är äckligt väder ute som få! O.O nu ska jag jag vara lite social typ. pusss :* sen kommer bilder ifrån Neverstore signeringen & deras spelning.

image62

en vecka och två dagar kvar till tyskland!

.. Shit vad tiden går snabbt. Nyss var det november & jag och Rebecka hade fått reda på att vi skulle få åka till tyskland och se tokio hotel. nu är det ca en vecka kvar!! jag har redan börjat skriva packlista, och på fredag ska jag och rebecka åka in till stan och köpa en stor svenskflagga, och allt annat som vi kommer att behöva ha där nere. vi kommer få det mer än underbart, och jag är så jävla glad att jag ska få uppleva det här med dig, och ingen annan.

image61

Cadillac (stavning?)

Det här är min dröm bil, och jag ska ha en sån! jag tänker inte köra omkring i nån liten spygrön bubbla ifrån 70talet, begagnad två ggr. Nej, den här ska bli min. och det är inte bara för att tom har en sån, utan för att jag tycker att dom är så otroligt snygga.. sen får man ju hoppas att pengarna räcker, men jag får väll börja spara redan nu!

image59

Dagens outfit

  
 
bilderna blev inte så speciellt bra, men det får duka för att vara första gången.

Yey,

Jonas har slutat nu och är på väg hit. Dagens outfit kommer upp snart när bilderna har laddats upp.. + Att bella inte kommer idag heller "/ skit tråkigt, men man kan ju inte ses varje dag. Du vet att jag alltid ställer upp för dig, gumman. vad det än är! <'3 på fredag, är bella ensam, så då ska jag sova hos henne! det blir förhoppningsvis en mysig tjejkväll med mycket prat & god mat (som vi själva ska göra! mohaha) haha.. nu ska jag gå & äta någonting, jag är fortfarande hungrig!

Puss / I

Bajs.

Bella ska inte följa med till jonas skola, hon orkar inte. och jag orkar inte åka själv typ, men jag får väll göra det ändå. nu är det bråttom, jag måste skynda mig och fixa mig.

puss / I

You're such a loser.

Okej, jag är hungrig men det finns ingenting gott att äta. Snart ska jag till jonas skola och bella ska förhoppningsvis komma hem till mig så att vi kan öva på våran solosång till kören. för er som inte vet, så har vi valt Beautiful -  Christina Aguilera. på kören igår, fick vi sjunga i mic för första gången på terminen och jag kan inte säga mer än att jag älskar det! någon dag ska fan bli känd, så att man för pengar för det som man älskar att göra mest. haha! inte för att det kommer lyckas, men man kan ju alltid få önska! eftersom att jag ska börja bli mer aktiv, tror jag att jag ska köra på "Dagens outfit" och fota den. förhoppningsvis blir det en bild för varje dag! nu ska jag gå och tvätta håret, och sen äta lunch.

Puss / I

Nya bildagboken suger..

Jag använder, som ni kankse kan förstå på rubriken, oftast bdb istället för min blogg. Men bdb har blivit totalt lunar inspirerat & den nya designen kan kyssa någons arsle. förlåt för det hårda språket, men gå in och kolla själva. det är inte snyggt någonstanns, om man jämnför det så som det var innan. Jag tror bestämmt att jag ska ta bort min bdb, eller iallafall göra ett upehåll med det, tills jag kmr på något vettigare. Så när jag har varit i Tyskland på tokio hotel konserten, kommer dom förmodligen komma upp här, istället för på bdb. Det känns mer än rätt, för så som den sidan ser ut nu.. vill jag inte ens prata om. INGEN (vad jag vet) som använder bdb, tycker att designen är snygg. Men det är min åsikt.. Hur som helst, snart åker jag till Tyskland med Rebecka :* det kommer bli mer än underbart och jag ser fram emot det, mer än något annat. Däremot har Bill gått och blivit sjuk igen, och jag hoppas för allas skull, mest för hans, att han blir frisk snart så att dom slipper ställa in fler konserter .

Uppdatering

Som vanling dåra .. Jag har inte varit inne sedan lovet. Men i onsdags (27/2) var jag iallafall på Neverstore när dom var på Bengans. Det var signering & så spelade dom typ fem låtar. OMFG, vad bra dom var. bilder kommer sen! :) igår var det en månad kvar tills Tokio hotel kommer till sverige, jag kan inte fatta det!! Och deras checklist är typ rätt okej, även fast jag hade velat höra fler tyska låtar i sverige. Men jag ska inte klaga! jag får ju se dom tre dagar innan i Tyskland på en konsert

TH's checklist
- Break away
- Final day
- 1000 Oceans
- Live every second
- Love is deas
- Sacred
- Scream
- Black
- On the edge
- Ready set go
- Reden
- Wir sterben niemals aus
- Don't jump
- Geh
- Ich bin nicht ich
- Rais your hands together
- Monsoon
- In die nacht
- Rescue me
- Forgotten Children
- By your side

Puss / I
RSS 2.0