ny Info om TH

Jag läste precis på THF, ett forum om tokio hotel. att de ska släppa ett nytt album i november och redan i oktober kommer dom släppa sin första singel ifrån albumet och därefter en video till den. Det ska verkligen bli spännande att se. Och förhoppningsvis är denna källa sann, den kom nämnligen ifrån ett franskt forum ifrån början.

Hur som helst, just nu sitter jag och inte gör någonting. Jag har precis packat klart, och snart kommer Bella och hennes familj och hämtar mig. Vi ska ut till deras land till på tordag eller onsdag. Det ska verkligen bli mysigt! Nu måste jag gå och äta lite, och förlåt för att jag inte skrivit så mycket på senaste tiden. Har inte haft tid och varit mycket utomlands och bortrest över huvudtaget. Jaja, ha en bra vecka allihopa!

Puss

Im home! Spanien var bäst!



Tja, nu är jag hemma igen! Men alltså, jag sitter & koller på lite videos och så hittade jag den här!
Man ser först Alice och sen lite senare i filmen ser man min & rebeckas sverige flagga OCH Jossan
och essis ben som vi var med hela resan. Haha, det är coolt om något. Jaja, hur som helst, i slutet
får man se lite av konserten i dortmund. Fy fan vilken känsla! Och just det, imorgon åker jag
till Danmark, så jag kommer inte vara inne på hela nästa vecka heller! Så ni får ha det så bra. puss

Underbart

Åh, fy fan vilken känsla jag fick nu. Riktigt mycket flashbacks! Sitter och kollar på youtube och hittade den här videon ifrån Dortmund. Inte jag som har filmat eftersom att jag hade ståplats, men jag kommer verkligen ihåg hur det kändes just vid det ögonblicket då Tom började spela introt på Vergessene Kinder. Det var lycka, äkta lycka. Jaja, nu är detta det sista inlägget. Ha en bra vecka alla, puss och kram.

Im ooout

Spanien 10/7-17/7
ha en bra vecka! puss och kram,

Tisdag

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, jag har verkligen inte haft tid och inte orkat. Men iallafall, på torsdag, om två dagar, åker jag till Spanien i en vecka med Jonas och familjen. Det ska bli så himla mysigt.. Imorgon ska jag packa, såklart. Och på kvällen kommer Jonas och ska sova över hos mig. Och just det! Jonas mamma och hennes kille kom hem i fredags, och vi fick en massa presenter, hihi. Godis, handdukar, skit gott tuggummi, en dooleys (bild längre ner.), och jag fick två parfymer (bild längre ner) och jonas en! så himla snällt! Och sen hade Jonas pappa och hans fru varit i Scottland så jag fick en handduk, haha. Så himla snällt det med!!! Men aja, nu ska jag vara lite social mot Jonas. Ha det så bra allihopa, och det här kommer antagligen vara sista inlägget innan Spanien. Puss puss!

 


Och förresten, ignorera det förra inlägget.. Ville bara avreagera mig lite på folk som ibland bara sviker.

Fy fan.

Jag är så trött. På allt. Alla människor i min omgivning, allt och alla. Det hjälper inte hur jag än försöker, så blir jag alltid sviken.. Nån gång. Oavsett hur jag beter mig, eller vad jag gör. Så är det alltid. Hur fan ska man kunna lita på nån om det ändå blir så i slutendan? Det ska bli så skönt att komma bort till Spanien i en vecka, och försöka glömma all jävla skit, all jävla falskhet. Allt. Fy fan för det här..

Det här inlägget kommer antagligen bli borttaget eller överstyket imorgon..
Tack för mig.

Gud vad gott med smoothie! <3 min bild, ta inte.

Hittade en gammal bild på mig i trädgården ifrån april.

Hur orkar man?

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här videon. Visst, jag gillar också tokio hotel .. men jag klär mig inte som t.ex. tom och skaffar dreads och piercing i läppen, bara för att tom har det. och jag går inte runt i hip hop kläder, bara för att tom gör det. jaja, hur som helst. den här tjejen har lagt ut hur många videos på sig som helst och kallar sig tydligen för BillFejk. Det är allt ifrån musikvideos till när hon lossas vara Bill på gatan, och skriver autografer. Kul liv! (erhm..) I den här videon jag lägger in, fixar hon sitt hår fluffigt, som Bill har. Själv tycker jag inte att det är ett digg likt och jag blir bara på dåligt humör av att kolla på sånna här videos. Jaja, som sagt. Kul liv hon har..


till min bästa vän Isabelle Nöjd.

gumman..
jag saknar dig, och jag menar verkligen. saknar, riktigt jävla mycket. jag saknar att kunna spontan prata med dig över telefon, eller bara skicka ett sms och fråga hur den andra mår. jag saknar att kunna komma över när man vill, utan att det gör något emot den andra. jag saknar att sova hos dig på helgerna, träffa dig på vardagarna efter skolan. bara umgås! vart har allting tagit vägen? visst, jag vet att det dels är mitt fel eftersom att jag varit mycket med jonas på senaste tiden. och en anledning till det, vet du. men snälla, kan det inte bara vara som det var förut? bara det att båda har pojkvänner..

jag älskar dig grymt mycket hur som helst. och utan dig, vill jag inte leva. okej?
du är ljuset när resten av min värld är en mörk grotta. du är och kommer alltid vara min bästa vän,
för 2års vänskap försvinner inte så lätt. puss vännen, jag saknar dig

Life is gooood

Har precis duschat, och sitter och kollar på när Jonas sitter och spelar något spel som handlar om fotboll. haha, ungefär som fifa tror jag, fast på datorn. Snart ska vi nog kolla på film, klockan börjar gå emot 00:00 så snart är det torsdag. Fy, jag är så himla nervös inför fredag, då jag ska operera mig. Jag vill verkligen inte, nej nej nej.  Jag tror inte någon kan förstå min rädsla för det här. Dessutom tror jag att detta blir mitt sista inlägg för idag! Så ni får ha det så jättebra, och sov så gott alla söta. Dessutom, måste jag tillägga att mina unika besökare gick ifrån, det vanliga runt 7, till (just nu) 87 stycken. Reeekord! Nu äntligen, börjar mina besökare strömma in! YES!!! Och jag lägger in en bild på Scarlett Johansson bara för att hon är så himla fin på den här bilden :)

Kladdkaka.

Kände för att ge er ett litet enkelt recept på kladdkaka, bara för att jag själv blev så himla sugen på det! (Källa tasteline.com)

jag & th2
Du behöver:
50 gram mörk blockchoklad
3 dl vetemjöl
2 krm salt
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
5 dl strösocker
4 st ägg
225 gram smör

Tillagning:
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 28 cm i diameter. Smält smöret och låt svalna lite. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och vetemjöl. Rör ner smöret(175g). Häll smeten i formen. Grädda kakan ca 35 min. Kakan ska vara lös i mitten, men fast i kanterna när den är färdig. Låt kakan kallna helt innan den glaseras.

Glasyr:
Smält chokladen och smöret(50g) på svag värme. Bred glasyren över kakan och pensla kanterna. Servera med frukt eller bär och lättvispad grädde.

Tokio Hotel - Geh

Bill berättar om låten geh;

"Jag hade en flickvän och vi kom till en punkt där vi båda insåg att vi inte kunde komma längre. Vi kunde inte fortsätta på samma sätt. Men ingen av oss hade modet att avsluta förhållandet. Under en lång period var det jobbigt och ledsamt. Vi visste på något sätt att vi inte hade någon framtid tillsammans, men vi hade så kul ihop och vi hade varit med om så mycket tillsammans. Och det gjorde det extra svårt att gå skilda vägar. Låten handlar om den känslan, att vara kluven mellan känslor djupt inne under en speciell situation. Hur som helst så kom jag till slutsatsen att ibland måste man avsluta något för att kunan bli fri. Och en separation beöver nödvändigtvis inte vara av ondo, den kan också bli en start för något nytt, och jag menar inte bara en ny kärlek. En separation kan öppna dörren till en helt ny period i ditt liv."

För mig stavas kärlek, Jonas Sundfeldt.

Du är det finaste jag vet. Lämna mig aldrig!

Vill du ha fler besökare?

Vill du bli sedd? Vill du ha fler besökare på din blogg? Vill du ha fler kommentarer?
Klicka då här och bli medlem, helt gratis!!! Och nej, det finns ingen hake, det funkar, tro mig.

Shopping

Sitter inne och kollar lite på Nelly.com. De har stor utförsäljning på över 80 märken och mellan 50-70% rea på deras vår och sommar kollektion. Därför försöker  jag hitta något fint som man kankse kan ta med sig till Spanien :)

Till för läpparna, eller för magen?

Cuppycake läppgbalsam finns att köpa på Bluebox för 29:-/st. Visst är dom söta?

(
nedanstående text är tagen ifrån samma hemsida som ovan)
Bakelsen är cirka 3x3 cm stor (någon bakelse är lite högre, men mängden innehåll
är detsamma). Perfekt att ha i väskan eller i jackfickan då den knappt tar någon plats, och
charmigare läppglans går nog inte att hitta.

Falsk.

God morgon alla! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall. Ja, vad ska jag göra idag? Hm, vet inte. Jag är just nu med Jonas, eftersom att han är ensam hemma till på fredag & då har han varit ensam i 2 veckor. Det har varit så himla härligt, typ en lägenhet för oss själva. Så vi har precis vattnat blommorna, hahah. En är typ död, fast resten lever.. tror vi! HAHAHA. Ja ja, hur som helst, vi vill till Farsta men eftersom att det inte går några ersättningsbussar mellan Farsta strand och gullmarsplan, kan vi varken ta tåget ifrån Trångsund eller buss direkt till farsta. Jävla bussstrejk alltså! Usch . Vi har planerat att vi ska städa idag eftersom jag antagligen måste sova hemma imorgon för att jag ska operera mig på fredag.. Fy fan! Och sedan kommer jag kankse sova hemma på fredag också, beroende på hur jag mår. Jag hoppas att det inte gör så ont när bedövningen i munnen har släppt.. Alltså kommer vi inte hinna städa innan Jonas mamma och hennes kille kommer hem, ifall vi inte gör det idag. För er som inte vet, ska jag operera mig i munnen. Jag har tandställning, och innan jag fick det drog de ut 3 mjölktänder som inte ville lossna av sig själva. 2 av dom har kommit ner, men inte den tredje. Alltså måste dom göra något sorts ingrepp som går till så att dom skär upp tandköttet och sätter en liten platta på tanden, och den plattan ska fästas i min tandställning och gröra så att tanden tillslut är nere, i höjd med mina andra tänder och på så vis kommer jag alltså inte längre ha en glugg på högersida, tjohoo! Även om jag är livrädd för det här, så vet jag att det kommer bli bra - tillslut. Önska mig lycka till!

Puss

Tävling!

Jag funderar på att skaffa en tävling på min blogg. Jag vet inte riktigt ännu vad det ska handla om och därför ber jag om eran hjälp. Vad skulle ni helst se för tävling på min blogg? Och, vad skulle ni vilja vinna? Tack på förhand och jag hoppas att många skriver, för det skulle jag uppskatta. Tävlingen kommer snabbare igång ifall fler hjälper till att rösta och säga vad ni tycker, tack!

Puss.

God natt Sverige.

Nu ska jag nog strax gå och lägga mig, men är grymt hungrig så ska antagligen äta någonting innan. Jag har att välja mellan alternativen, halloumi med tomat. eller, nudlar med biffsmak. Vad tycker ni? Jag har beslutsångest, haha! Och just det, det finns ju paj också. Så ännu ett alternativ!!

+ Jag tänkte berätta lite om vad jag & Jonas gjorde för mat igår, på våran halvårsdag. Vi hade planerat att vi skulle åka och campa på Nåttarö, men eftersom varken någon av oss har så grymt mycket med pengar och vädret inte var sådär jätte lockande "ut-och-campa-dag" så stannade vi hemma istället.
Förrätt: blev halloumi med tomat. Jonas grillade , och jag skar tomat, haha!
Varmrätt: har ni ätit på taco bar någon gång? isånnafall vet ni vad menyn nacho deluxe innebär. vi gjorde en, nästintill identisk (errhm..) nacho deluxe hemma. och det blev helt okej! Gillar Taco Bar's "riktiga" nacho deluxe bättre, men.. Här ska vi inte klaga på våran hemmagjorda meny, haha! Hur som helst, det var typ det enklaste under hela kvällen, bara lägga ut lite nacho chips på en tallrik, strö över köttfärs, ost och sätta in i micron. och sedan lägga på lite gräddfil och grönsaker! Skitbra blev det.. Ett tips för alla nacho älskare - prova det.

Efterrätt: Haha. Lite pinsamt och säga det här eftersom att jag går inriktningen bageri och konditori på gymnasiumet. Men! Vi köpte en nästan färdiggjord paj på ICA. Ekströms var det tror jag, det enda man gjorde var att hälla i bären och sedan strö över smuldegen, haha. Grymt god och et gick snabbt att göra.
Och jag kan ju avslöja att båda var mätta efter all mat, haha! Jag älskar dig Jonas, och det vet du.

Nej usch, nu blev jag bara nnu hungrigare av att skriva ner detta. Haha! Måste springa och äta nu. God natt allihopa, och glöm inte bort att kommentera min blogg. Puss

Tisdag

Hej alla söta läsare, även om jag kankse inte har så speciellt många. Vaknade klockan halv ett idag och fick lite smått panik eftersom att Jonas skulle till tandläkaren klockan 14 och jag var rädd för att han inte skulle hinna, vilket han gjorde ändå tillslut. Och just det! När han väl var påväg till tandläkaren, gick ju inte bussarna.. Va fan! Jävla buss strejk alltså. Visst att dom kanske är värda mer lön osv, men nu är jag väldigt ego och bara tänker på mig själv istället för dom, ja ja. Han kom iallafall för sent eftersom att han var tvungen att ta 14:09 tåget, och inte bussen som gick 13:45. När han kom hem igen, vid tre tiden fixade vi oss och åkte vidare in till stan för att kolla lite! Vi hittade inte så speciellt mycket, och vädret var inte det bästa .. Så vi åkte hem igen när allt stängde klockan 19. Jag fyndade en mascara för 39:- , wow! Vi ska strax gå ner och köpa lite dricka till senare ikväll.

Vi hörs! Puss,

Spanien om 10 dagar!!!

Nytt för bloggen.

okej, nu är snart bloggen helt klar. det som jag fixat är:
-ny header. inte riktigt klar (© Jonas, tack älskling!)
-klocka på bloggen.
-egenskriven fakta
-tagit bort "Sök-rutan"
- tagit bort visningsbild & lagt till egen
-bytt teckensnitt på rubrikerna & inläggstexten.
- gjort så att rubrikerna sitter på höger sida istället för vänster.
- flyttat upp datum och tid till under rubriken.
-lagt till ett "streck" under rubriken.
- högerklicksskydd.

Även om den är långt ifrån klar, knakse jag ändå ska passa på att tillägga. Att om någon undrar, allt är gjort av mig, jag har alltså inte tagit hjälp ifrån någon design människa som tar betalt för att fixa bloggen :) vad tycks? Själv är jag rätt stolt över mig själv.. hahaha!

Ett halvår med dig älskling

jag & th2

idag, eller a.. egentligen igår, den 30e, men jag är seg på att ladda upp blogginlägg här, så det blev inte förns en timme efter klockan slagit tolv och gått över till 1 juli. hur som helst! idag/igår, är det ett halvår sen jag & jonas blev tillsammans! det ni. höhö!!!
skulle bara skriva det, haha. men alltså, tiden har gått så jävla fort alltså. det känns som om det var igår vi träffades för första gången, på min köruppvisning, och första gången vi träffades - ensamma. jag hoppas att det blir många halvår till med dig, jonas. för utan dig varken kan eller vill jag leva!

och just det! om 10 dagar åker jag till spanien, fy fan vad skönt att bara slippa all skit här i sverie ett tag. och bara komma bort! det ska verkligen bli härligt. dessutom ska rebecka vara i spanien samtidigt som mig! hon i Alicante och jag i Malaga, någon som har en aning om avståndet? det skulle iallafall vara sjukt kul om vi skulle kunna träffas där nere, men a. vi får se!

nu ska jag nog gå och lägga mig. och imorgon fortsätter jag med blogg designen! god natt allihopa. puss ida!
RSS 2.0