Kärlek på högsta nivå.

10 underbara månader.
jag älskar dig nu  & föralltid älskling!

Zebrahead.

Har precis kommit hem till jonas ifrån Simple Plan konserten. Haha, fyfan!! .. Så jävla bra, eller iallafall Zebrahead som var förband. Jag och Jonas typ sket totalt i de när de började eftersom att Zebrahead stod så att man kunde fota och prata med de, utanför där man kunde köpa tröjor! Självklart jgjorde vi det, de signerade våran skiva och biljetterna. Vi fick fota oss med de, eller inte alla. trummisen och basisten var inte ute i hallen, men de andra 3 var där :'D haha. Så jävla sköna allihopa!!! Och vi stod hur länge som helst och snackade med alla tre! Ali (sångaren) av de kallade mig "sweetheart" .. Hahahah! Tyckte det var värt att nämna här. Jag ser däremot ut som ett miffo på alla bilder, men ja, kan ändå inte ladda upp några på på grund av att jag inte vet vart sladden är.  Nu ska vi äta chips och dipp. /  Ida.

Godnatt.

Haha. Jonas sitter och sjunger och nynnar på In Flames nu!!! Gulligt. Nu får det vara nog med inlägg idag med tanke på att mina ögon snart går i kors, haha. Imorgon (idag) ser vi Zebrahead och Simple Plan. För overkligt för att vara sant!! Haha.. Vi ska nog bada på Eriksdalsbadet på lördag istället. Ja ja, godnatt. Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och krypa ner i sängen!

ÅÅHH. Jonas var precis inne på Zebraheads blogg, haha. De är en bild på Matt framför en av vakterna utanför slottet. Ih! Dom är verkligen här. Vi ska nog till hotellet imorgon!!! Peeeerfekt.

I leave you magazine

Har precis kommit hem till Jonas nu och sitter och äter lite fil med bananer, macka och dricker varm choklad. Jag mötte upp Jonas och Kevin efter konserten på Annexet, haha. Och konserten hade tydligen varit jättebra!!! De blev lite strul med biljetterna som de skulle hämta ut, de låg inte i kassan osv .. (& då även Simple Plan biljetterna eftersom att de ligger i samma kuvert). Men de löste sig tillslut, och de fick gå in innan kön. Haha! VIP. Hoppas att de löser sig med Simple plan imorgon då också, för vi kommer antagligen få göra samma sak som de gjorde.

Imorgon kankse vi även ska till erikdalsbadet innan konserten. Fatta mysigt! Det var ju så himla länge sedan jag var där och gud, jag vill verkligen - haha. Vi kommer antagligen åka dit med Danne och hans lillebror då. Mysigt!!!! Hoppas bara att vi hinner. / Ida

Torsdag

Godmorgon! Eller .. God eftermiddag (?) haha. Hur som helst, jag har precis klätt på mig, och om två ½ timme ska jag åka iväg och hämta F. Woho! Igår var lillkillen sjuk, så då kunde jag inte hämta honom, men idag är han frisk och pigg igen. Jag har faktiskt saknat honom lite, hihi. Han är ju så snäll och söt!

Ikväll ska Jonas och Kevin på In Flames! Och imorgon är det min och Jonas tur att gå på konsert, åh. Fy fan vad rooooligt. Ja just det, jag ska ju dessutom köpa en grej till Jonas till imorgon eftersom att det är våran 10månaders dag. Ni får se imorgon vad det är jag har köpt, haha.. 

Jag börjar få lite ångest! Snart är lovet slut, och sedan är det skola och praktik igen som gäller .. Åh, jag längtar verkligen inte! Får ta vara på de få dagarna som är kvar, och hoppas att tiden går snabbt till nästa lov. Och att praktiken går snabbt, de två veckorna som är kvar! De är en mystsugare attt gå upp 04:00 på morgonen, jobba till ca 15:00! Men men, snart är det över. - för den här terminen. / Ida

Klubb onsdag.

Hann inte skriva innan. Men nu har vi kommit hem ifrån Toxic! Det var inte så jätteroligt så vi gick vid tolv tiden, hmm.. Misslyckat! Men rätt skönt, komma hem i tid. För min del  blev det två cider, mums! Däremot så blev det världens drag på dansgolvet, har nog aldrig sett så mycket folk på dansgolvet på Toxic. Jonas dansade till och med, med mig!!! haha. Han som aldrig gör det annars! det var dock jättedålig musik just då, schlager. Hm, inte min favorit på dansgolvet. Hur som helst, här kommer lite bilder ifrån kvällen. (kommentera)

Tog lite ego pic's inne på toan hos jonas, haha. Ni får stå ut!




Jag och Stefan på Nivå 22.

Jonas och Bella på Nivå 22.

Utgång ikväll.

Är hemma hos Jonas nu igen. Jag står och lagar lite middag, och han är nere och köper mjölk till maten! Haha. Nästan som att bo själva? Hihi. Ikväll blir det iallafall utgång för hela slanten. Pengarna bedrar egentligen, men vad ska man göra? Haha. Man behöver ju inte alltid dricka, blir väll någon drink - det blir as bra och lagom  . Nu ska vi äta, skriver mer snart /  Ida


JAAAAAA!!

JAAAAAAAAA! JAG OCH JONAS FICK BILJETTERNA TILL SIMPLE PLAN!!!!!! FYFAN VAD GLAD JAG ÄR JUST NU! AAAAHH!!!!! Det kan inte bli en mer lyckad 10månades dag!!!!

Först: Zebrahead. <3


Och sedan: Simple Plan!

Hahaha, klockren video!

Ändrade planer! F är sjuk så jag ska inte passa honom idag. Istället ska jag över och fika hos farmor och farfar! Mysigt, hihi. Sedan ska jag såklart ut ikväll, som jag har längtat!

Haha. Är inte den här liiiiite skön?

Legnis <3 Barckis föralltid.

Hjäääälp

God morgon. Nu sitter jag och dricker te, och lenar halsen lite. Usch! Jonas badar. Har inte något jätte viktigt att skriva idag vad jag kan komma på .. Men hur som helst, idag ska jag som sagt passa F. Ifrån klockan 15:00-18:00. Sedan blir det att göra sig iordning och sedan blir det utgång!!! Woho. Lite tråkigt bara att Bella inte ska gå ut nu .. BANGARE!! Haha. Då blir det antagligen bara jag och Jonas kompisar, hm. Hoppas att det blir roligt iallafall! Ja ja. Nu ska jag göra nåt annat.

Ja just det. Min mobil, som ändå är relativt ny. Håller på att blir helt konstig! Imorse när jag vaknade så hade den legat på laddning hela natten. Och när jag tar ut laddaren eftersom att det står "Laddningsfel - Avbryt laddningen", så är den helt urladdad - som den var igårkväll!!! Detta hände min förra mobil också, som la av efter några månader, och det blev bara värre och värre med den. Hm, jag vill inte att mobilen ska dö! Vet någon vad det är man kan göra för att den ska bli "bra" igen? / Ida

Tisdags kväll.

Sitter och gör ingenting just  nu. Jag och Jonas har precis kollat klart på ett avsnitt av Goddip Girl, imorgon ska jag passa F och sedan ska jag ut med Jonas och några till. Mys! Kommer få runt 200:- så tar med mig det jag får, haha. Pank sedan dagen efter! Men då ska jag passa F igen, så då blir jag rik igen. Och sedan kommer studiebidraget dagen efter, på fredagen! Hihi. Dock är planerna för utgångnar i veckan ändrad. Imorgon ska vi ju som sagt ut, men på fredag ska vi nog inte det. Dels för att jag och Jonas firar 10 månader då, och då ser man ju hellre fram emot en mysig hemma kväll med sin älskling! Eller hur? MEN.  Vi kankse ska på Simple Plan konserten om allt går som det ska.. Både jag och Jonas tycker om de, och hans favoritband sedan 4år tillbaka - ska vara förband!!!! Coolt. Hoppas för hans, (och lite för min) skull att vi får biljetter , för jag vet själv hur glad och lycklig jag blir av att se tokio hotel. Ja ja, hur som helst! Min älskling kommer få en liten överraskning på fredag av mig, haha. Vet dock inte hur jag ska lägga upp de. Men det löser sig! Kan dock inte avslöja någonting eftersom att han läser mig blogg, haha. Men skriver om det på lördagen, eller fredags kvällen om vi inte går på konserten.

/ Ida

Då och nu. (skillnad?)


Lindsay Lohan och Jessica Alba.

Hayden Panettiere och Kate Moss.

Jag och Jonas har precis kommit hem ifrån herrgården. Usch, jag vill inte dit igen. Visst, det hände ingenting just nu.. MEN! Malin, James och Danne kommer snart och då ska vi tydligen dit ner igen. Jag vill inte, inte efter allt det som jag varit med om. Jonas tycker jag är tråkig, så jag har väll inte något annat val än att följa med dit ner igen. - vad gör man inte för sin pojkvän.... / Ida


Jag tyckte den här var lite gullg, haha! Eller vad säger ni?

Bilden var lite cool?

Drinkar.

Okej, det var någon som frågade mig vad jag jag brukade dricka när jag var ute .. Hm! Det är lite lika på vilka ställen jag går på. (De smakar ju tyvärr olika för vilka ställen man går till) Hur som helst:

-  P2.
- Rosa pantern.
- White Russian.
- Cider. (Väldigt mycket cider!!)

Bilderna ligger iorning i hur jag skrev upp drinkarna/drycken.

Det är väll de jag kan komma på nu. Har däremot jättemånga som jag vill testa!!! T.ex. Orgasm, Sex om the beach, vodka lime, Kinky amanda, Tom collins .. Hinner inte skriva fler nu, haha. Måste springa och duuuuscha. Puss så länge! / Ida

En tisdagsförmidag.

Godmorgon! Vaknade runt 11 tiden idag av att det är någon kille som kommer in i rummet .. haha. De skulle kolla någonting med elementen och Jonas var och badade .. Så jag log & sov, hahah. Kul! Han bara "Oj förlåt, skämde jag dig?" Nej, du väckte mig snarare hade jag lust att svara, men mitt svar blev ett enkelt och nyvaket "nej då" istället.  Så nu gör jag ingenting. Jag skulle behöva bada, så ska nog göra det. Men först måste jag äta lunch, jag är dö hungrig! -.- Hur som helst. vet inte vad jag & Jonas ska hitta på idag, men det dyker väll säkert upp någonting.. Hoppas jag!! Jag vill inte bara sitta hemma och glo.

Skolfotona kom igår förresten!!!! Gryyyymt. Kanske lägger in bilder senare eller någon annan dag när jag fotat de. Åh! Världens bästa klass - gud vad jag kommer sakna er när vi tar studenten. / Ida

Är du beroende av din mobil?

Var ligger din telefon när du sover?
Beror lite på vart jag sover. Ofast nattduksbordet.

Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier?
Inte ofta.

Hur känns det när du inte har din telefon på dig?
Väldiiiigt tomt!

Får du någon gång höra att du är en telefonälskare?
Nej? Haha.

Samtalsminuter har du ringt?
6 timmar, 12 minuter och 14 sekunder.

Hur många telefoner har du haft det senaste året?

Oj, tre tror jag.

Är folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig?

Det händer väll. Men det är väll inte deras problem, right?!

Vad står de i de 4e sms:et?
Ifrån Mattias "Jag har inte bestämt om/när jag ska dit än ;P"

Vem är 6a på listan över mottagna samtal?
Hem.

Vem är 2a på listan över uppringda nummer?
Kevin.

Som bakgrunds bild?

En bild på mig och Baloo.

Hur många procent batteri har du?
37%.

Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?
Flera stycken. Jonas, Rebecka, Anna, Malin & massa fler.

Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista?
Gunhild.

Vad heter din mobil, som bluethooth namn?
ida <3 jonas

Den bästa låten på din mobil?
De flesta.

Den sämsta låten på din mobil?
Inga vad jag kan komma på.

Vilken är den första bilden när du går in på dina foton på mobilen?
En bild på mig, Anna och Jonas inne på Burger King i Farsta.

Hur mkt är klockan när du gör de här?
13:30

Kvällen.

Så. Nu har vi precis kommit hem ifrån kvällen! Vi skulle ju som sagt till Debaser, men ingen av oss pallade efter ett tag så vi gick en bar och drack lite. Vi började vid en medeltidsbar (Henrik ville ha mjöd.. HAHAH.) Sedan vidare till Harry B James. Efter det så åkte vi tillbaka till Slussen och gick på Patricks, och nu är vi hemma hos Jonas igen. Vi ska kolla på film, äta muffins och dricka cola. Mums! Skriver mer imorgon (eller ja okej, idag.)  / Ida

En till lista.

Jag har i mitt liv:

(/) Rökt.
( ) Snusat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(/) Hånglat med samma kön.
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
(x) Haft sex senaste månaden.
( ) Snattat.
( ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date.
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära att dö.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke/bitmärke.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines.
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
( ) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
(x) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
(x) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(/) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång med någon du tyckt om.
( ) Varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
( ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit kittlad så du spytt.
( ) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder för ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(x) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
(/) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
( ) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen.

Debaser ikväll..

 Jonas och jag ska strax åka till Slussen för att möta upp Bella och några till. Sedan ska vi till Debaser ..  Hm, känner mig inte så jätte taggad eftersom att det känns som om jag börjar bli sjuk igen! Inte bra. Men vad gör man inte för sin pojkvän som inte bara vill sitta hemma, haha. Hoppas att det är kul iallafall, annars får drar vi nog.

Idag fyller Jonas mamma Maud år! Grattis!!!!!! hihi. Så jag och Jonas köpte blommor till henne. Aja, nu ska jag börja göra mig iordning, för om en halvtimme ska vi ta bussen till Farsta för att sedan åka in till stan.  / Ida

Aw!

Haha, såg precis den här videon där det är en liten söt tjej som ska sminka sig som Amy Winehouse. (stavning?) Haha. söt är hon iallafall, men undra hur gammal hon kan vara? Hon har även lagt upp många fler videos där hon sminkar sig, haha.  Kolla!

Söndags kväll.

Nu ska jag och Jonas poppa popcorn och lägga oss och kolla på Gossip Girl. Love it! Det är så mysigt att bara ligga och mysa med sin pojkvän. Nu är det parlamentet så det ska vi nog kolla på innan. Sedan ska vi träffa Malin och James lite senare! Kul kul, hihi. Aja, vi kankse hörs lite senare, / Ida

Har tråkigt .. Så bjuder på den här (y)

99 saker du inte visste om mig

1. Namn?  Ida
2. Ålder? 18
3. Vart bor du? Stureby
4. Bor tillsammans med? mamma, pappa & lillebror.
5. Flickvän/Pojkvän? ja <3
6. Färg på ditt hus? gult
7. När är du född? 6 september
8. Klass? Lp06B
9. Vilket år tar du studenten? 2009
10. Något jobb? Barnvaktsjobb
11. När ska du sova ikväll? Haha, sent.
13. Duschat idag? Ja (och badat, haha!)
14. Kramat någon idag? Ja!
15. Pussat någon idag? Ja!
16. Vad har du ätit? frukost/lunch, middag.
17. Dagens klädsel? leggings, kjol, linne, tröja.
18. Dagens smink? först inget, sen mot kvällen mascara, foundation osv.
19. Dagens sötnos? Baloo!
20. Dagens roligaste? Haha, Jonas mamma "är du gravid?"
21. Har du många vänner? Nej, inte äkta vänner.
22. Hur många har du kysst? Vet inte. 3 kanske.
23. Vem kramade du senast?  JONAS :D
24. Vem pussade du senast? Jonas för typ 3sek sen!
25. Hur många har varit otrogna med dig? Inga.
28. vem pratade du med senast i telefonen? mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Rebecka: "Hallå vännen, vill du och din familj köpa salamin av mig? Jag säljer för cheerleadingen. De finns i smakerna peppar, vitlök och kryddmix. De kostar 165 kr. Haha, jag måste försöka sälja till alla jag känner ;) Pussar Rebecka"
30. Favoritfilm? ingen aning
32. Låt? ingen aning
33. Mat? ehm, haha. allt gott?!
34. Dryck? cola <3
37. Stad? -
38. Land? ingen aning.
39. Ämne i skolan? bild och bageri typ.
40. År? 2007/8

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
Hm, vet inte. Typ Baloo.
42. Personen du kysste?
Jonas
43. Gången du spydde?
Det hör inte hit.
44. Gången du grät? Nån gång förra veckan.
45. Pizzan du åt? Igår!
46. Gången du var i göteborg?
Två sommrar sen kankse.
48. Gången du var full? Oj, jag kommer inte ihåg.  Inte så länge sen!
49. Gången du hade sex?
Igår  (A)
50. Personen som såg dig gråta?
Jonas

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? 
Båda
52. Hund eller katt?
Kissekatt!!!
53. Ute och festa eller hemma och mysa?
Beror lite på vilket humör man är på.
54. Tv-spel eller datorspel? Inget av de!
55. Singel eller upptagen? Upptagen <3
56. Snuttis, Bdb eller playahead? Haha, playahead.
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad av Jonas knakse ;)
59. Big brother eller paradise hotel? Paradise hotel.
60. Svart hår eller blont? Blont!
61. Bruna ögon eller blåa? Båda är fina.
62. Choklad eller lakrits? Båda är gott.
63. Göteborg eller stockholm? Båda!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger.
65. Coca cola eller fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab?
Kebab.
67. Djurgården eller Hammarby? Hammarby!
68. Älska eller älskas? Båda.
69. Leva eller dö? Leva.

ANTAL:
70. Personer du älskar?
Haha. Finns många.
71. Personer du hatar?
Hata är ett starkt ord ..
72. Personer som sagt jag älskar dig?
Ofta jag håller koll på sånt.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 1.
74. Glassar du ätit på en dag?
För många.
75. Festivaler du varit på? Inga
76. Gånger du haft minnesluckor? Vet inte.
77. Piercingar har du? Noll.
78. Personer du saknar just nu? Familjen kankse.
79. Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte.
80. Vad ska du göra i morgon?
Fira Jonas mamma som fyller år!

VEM/VAD:
81. Ska du träffa imorgon?
Jonas familj
82. Sjöng du senast för? Solo? Många. Utöver det: Jonas typ
83. Hade du senast en msnkonversation med? Jonas
84. Spelade du tv-spel med senast?  Haha, jag spelar inte sånt.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?
Jonas såklart!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, jag behöver inte nämna några namn. Men det finns rätt många som är jobbiga nu för tiden.
87. Förtjänar att dö? Hahah..
89. Vill du sova brevid inatt? Min älskling.
90. Gör dig glad? Det finns många! Bland annat, Rebecka, Malin, Anna, Jonas, you name it!
91. Gör dig ledsen?
Finns det allt för många av.
92. Vad vill du helst göra nu?
Gå ut och festa.
93. Önskar du att du slapp göra? Praktisera.
94. Vill du ha nu?
En katt, pengar, egen lägenhet, körkort, osv.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Har precis fyllt år .. Men kanske en egen lägenhet.
96. Längtar du till? Jonas och min 1års dag.
97. Tycker du om dina betyg? Kan ju vara bättre.
98. Ångrar du något i ditt liv?
Ja, ganska mycket. 
99. Är det bästa som har hänt dig?
Jonas!!!!!!

Baloo är världens sötaste katt.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Anna och Nico och sitter hemma hos Jonas. Deras katt är såå söt alltså. Lilla Baloo! Haha. (bilder kommer) Jag och Jonas hade jättemysigt igårkväll. Låg och kollade på film, åt chips, dipp och godis. Allt var perfekt! Vi myste även med Baloo. En riktigt lyckad kväll! Åh, gud vad mysigt det var! Sedan kom Anna och Nico hem runt 2 tiden! Klockan 9 ungefär åkte vi hemifrån de för att åka och äta frukost hos deras kompisar som nyligen fått tvillingar. De var också riktigt sockersöta! God frukost var det också, haha. Dessutom så fick jag och Anna hålla de, mata osv. (bilder kommer)

Så nu ligger Jonas i badet och jag känner att jag också behöver det. Sedan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kankse vara med Malin och James - hm, får se! nu kommer lite bilder ifrån gårdagen och imorse!


Lilla Baloo sover!


sen somnade han i min famn, haha.


buuuus!


haha, awww. sötnosar!


söt va?


Haha, jag och söta bebisen!

Hej då för idag :D

Nu ringde precis Anna till Jonas. De är här om tio minuter, så nu måste jag gå! Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi kankse imorgon.

Puss och kram, / Ida

Tävling!!

Oh najs. Nu är jag med att tävlar om att vinna två stycken biljetter till EMA 2008 i Liverpool.

1:a pris: 2 biljetter till MTV Europe Music Awards 2008 Flyg (från Stockholm) och hotell för dig och en kompis
2:a pris: Exklusiv EMA luvtröja
3:e pris: Exklusiv EMA t-shirt

Haha. Ursäka, men VEM vill ha en tröja/tshirt? Om jag vinner något utav de, så lovar jag att jag lottar ut den här på bloggen. haha! För jag är verkligen inte interesserad utav någon utan de. Förrutom första priset såklart! Haha. Men ja, med min tur så kommer jag väll knappast vinna något utav det!


Min jävla näsa..

Sådär. Nu har jag och Jonas kommit hem ifrån Farsta centrum, haha. Det blev en kort vistelse där, ungefär fram och tillbaka! Men det hör inte hit, haha. Jag behövde ju mina näsgrejer!!! Eftersom att jag varken kan andas genom näsan, eller ens få ut all skit som ligger där i (mysigt det låter va? *NOT*) Hur som helst, vi köpte nässpray och ett, eh.. hur ska jag förklara? Stift, som man kan andas in i näsan så att det löser upp sig där inne - as bra är den!



Snart kommer Anna och Nico och hämtar oss för att vi sedan ska åka hem till de och vavra kattvakter - som jag skrev i ett tidigare inlägg i bloggen . Remember? Hur som helst, vi ska vara där hela kvällen och runt 8-9 ska de ut, då  är jag och älskling ensamma med den söta lilla katten Baloo. Hihi.

Aw!

Naw. Jag älskar den här bilden på mig och Jonas! Den är tagen på Fellows när vi firade Fannys födelsedag.

NU ÄR DET HÖSTLOV.

Haha, vilken rivstart på mitt höstlov, eller hur!? En utekväll, haha. Jag har absolut ingenting planerat ännu, (vad jag kommer på) men ungefär såhär kommer det nog att se ut under den här härliga veckan som kommer;

- Umgås med kompisar och älsklingen.
- Träffa Emelie med Jonas.
- Köpa vinterjacka med mamma.
- Utekvällar! (en hel del ska det bli!!)
- Passa lilla F.
- Träffa kusinerna med farmor & farfar.
- onsdags kväll på Laroy med Jonas, Stefan, Maria, Elin och Fanny.

Ja, det är väll de jag kan komma på just nu! Ha det så bra så länge. Kankse inte skriver under kvällen, men bilder på katten ska det bli! Haha. Nu ska jag bada, sköööönt. Sen blir det frukost. / Ida

Min fredagskväll

Tjenis penis. Haha, nej jag skoja bara!. Hur var allas kvällar igår? Min var helt okej. Var på huset och röjde, haha. Okej, röjde kanke var liite fel ord för mig, eftersom att jag fortfarande typ var sjuk. Men ja, vad gör man inte, hahah! Vid halv nio tiden åkte jag och Jonas in till stan för att möta Kalle, Stefan och deras kompis (namn?! förlåt jag är sämst på sånt, haha..) Sedan åkte vi till gamla stan för att tillbringa våran kväll på huset! As najs som vanligt. Jag var dock ganska otaggad, och drack knappt någonting. Men en rosa pantern som Stefan köpte till mig, dracks upp snabbt - den var ju så jävla god!! Haha.  Däremot så blev jag lite besviken på deras P2. På de ställena jag varit innan, har de ändå varit rätt okej. Men den här, usch och nej. Aldrig mer P2 på huset! Iallafall inte till en början när man fortfarande inte fått i sig så mycket. Vi åkte vid klockan 1, eftersom att Kalle och Stefans kompis blev utslängd. Och just det!!! Jag såg min gamla barndomskompis Emelie också, men vi var precis på väg ut och kunde inte vända mig om. Men jag skickade sms och förhoppningsvis så ska jag, Jonas, Emelie och hennes pojkvän träffas på lovet. Gud vad roligt det skulle vara! Det var ju så himla länge sedan. Jag och Emelie gick på samma dagis när vi var små, och våra familjer åkte till Dalarna, och runt i Sverige tillsammans. Hihi, mysigt! Kan lägga upp en bild på oss när vi fortfarande är små. Nej, nu ska jag jag nog sova lite till - jag är så trött!

Idag däremot, så ska jag och Jonas hem till Anna och Nico och vara kattvakter när de ska ut. Åh! Äntligen får vi träffa lilla söta Baloo. Gud vad jag längtar!!! Och Rebecka, hahahah.. Jag tvingar dig att komma oavsett om jag har katt eller inte när jag flyttar hemifrån, hahah. Puss på det. Men jag saknar dig så himla mycket vännen, vi måste ses snart innan jag spricker av längtan. Ca 3½ års vänskap med dig, och mer ska det fanemig bli. Jag lämnar dig aldrig!

/ Ida

Bianca Ryan

Bianca Ryan, föddes den 1 september år 1994 i Philadelphia Hennes genombrott kom efter att hon i juni 2006 för första gången uppträdde i TV-programmet America got talent. Jag måste helt ärligt säga, att hon är nog en av de bästa jag hört sjunga - som varit unga. Eller vad tycker ni?  Så himla mogen röst för att bara vara 12 år.


Min torsdags kväll.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Skönt! Jonas gick nästan precis till sin buss .. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till min praktik. Annars får jag prata om att ta igen de dagarna jag varit borta! Min mage mår uselt känns det som, kankse för att jag fått i mig lite mat, som jag inte fått på resten av dagen (förutom 1 macka). Hur som helst. Jag och Jonas pratade om förlovning, haha. Vi skämtade om det, haha. Så nej vi ska inte förlova oss. Jag som alltid varit lite skeptisk emot att förlova sig som ung. Visst jag är 18 år nu, men det känns fortfarande fär ungt jag vet inte varför. Personer som har förlovat sig i min ålder som jag känner, har gjort slut för att de tar varandra för givet, vilket gör att det kan uppkomma mycket bråk. Och göra slut med Jonas är det absolut sista jag vill! Men jag vet inte, just nu känns det som att jag inte skulle ha någonting emot att förlova mig med Jonas. Helt seriöst älskling. För du betyder så himla mycket för mig, och jag vill dela min framtid med dig. Det vill jag verkligen. Det känns underbart att känna såhär, för det är en känsla jag aldrig känns förut. Jag älskar dig! Det förvånar mig varje gång, att man verkligen kan gilla någon såhär mycket.

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov så gott. / Ida

.

Jag orkar inte kämpa för att vara din vän längre. Jag ger up nu och viftar med den vita flaggan. Du vinner.

Om mig och de runt omkring mig.

Jag tänkte att jag kanske ska skriva lite om vilka personerna är som ni får läsa om i min blogg. Så att ni inte undrar.

Min familj & Jonas familj.
Ida: Jag!
Jonas: min pojkvän.
Mattias: min lillebror.
Matilda, Elin och Anna: kusiner.
Maud: Jonas mamma.
Kjelle: Jonas mammas man.
Bosse: Jonas pappa.
Anna: Jonas syster.
Nico: Jonas systers man.
Jocke: Jonas bror.
Sofie: Min moster.
Sandra: Min moster (bor i Danmark.)

Vänner.
Danne: Jonas kompis.
Anna: Dannes flickvän.
Tove: klasskompis.
Rebecka: En av de personerna jag umgås med nu, som jag känt längst!
Bella: (kanske skriver Isabelle någon gång) Bra vän till mig.
Lotta: Klasskompis
Carro/Caroline: Klasskompis.
Stefan: Klasskompis.
Maria: Klasskompis
Elin: Klasskompis
Fanny: Klasskompis
Daniel: Klasskompis.

Jag fyller i om jag kommer på några fler. Har jag glömt nån? SKRIV!

Baloo!

Anna och Nico har skaffat en Perser/Maine Coon katt. Den heter Baloo, och jag och Jonas ska få vara katt vakter någon gång, mys säger jag bara. Nu SKA jag skaffa katt när jag blir äldre. Helt seriöst, det är nog fan den sötaste katten jag har sett. Åh!



Torsdag och fortfarande sjuk.

Fortfarande sjuk. Febern har gått över men det känns som om jag inte har någon kraft i kroppen! Kankse för att jag inte har ätit någonting? Haha. Hur som helst .. Jonas ska komma hit snart, han är ledig den lycko osten! Och idag skulle jag ju egentligen ha passat F, vilket inte blir av med tanke på att jag är sjuk. Fan, inga pengar till utekvällar  i helgen .. Jag som ville ut!!! Har fått massa inbjudningar till olika ställen på facebook. Huset, toxic, laroy and so on. Varför ska man bli sjuk just då? aw, pappa ringde precis. Han kommer hem om en halvtimme och då har han köpt baffucin och ipren! woho!!! Nu ska jag nog äta lite. / Ida

Saknar dig. Vi glider ifrån varandra .. för mycket!

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk!!

Usch, tog precis tempen. 38,7 grader. Det är fan inte okej, haha. Jonas är hur som helst på bio nu med Kevin, jag är så himla besviken på mig själv att jag inte kan följa med - visst, jag är sjuk och det kan inte jag råför. Men jag hade verkligen sett framemot att gå på bio med Jonas. Det var så länge sedan bara jag och han gick. Ringde precis mamma förresten, hon sa att jag fick vara hemma imrogon - sköönt! Så kan jag vila upp mig lite. Sen frågade jag om hon kunde köpa blåbärssoppa och godis! Sjäääälvklart sa hon, gott. Min hals vill inte vara med mig idag, så nu ska jag dricka min stora kopp te med hur mycket honung som helst i. Haha! Ha det så bra allihopa, tror jag skriver mer imorgon. / Ida

Gammal bild.

Studentklänning?

Jag hittade precis den här snygga klänningen, och blev sjukt interesserad av att köpa den som studentklänning. Vad tror ni? (självklart ska den vara i vitt, och inte i rosa.)

499:- Styles by stars - forever21

Sjuk..

Jag är sjuk så är hemma ifrån praktiken. Har feber och hela kittet, så himla jobbigt! Och jag måste till praktiken, jag vill fan inte missa så myckeeet! Men jag får väll ta igen de dagarna jag varit borta. Idag, om jag mår bättre lite senare, så ska jag och Jonas på förhandsvisning av en film. Det blir najs! Annars kommer han nog gå med Kevin. Fan, jag som har sett fram emot det så länge! Imorgon är Jonas ledig, lyllo! Jag får se om jag är hemma, men om jag mår såhär så är jag definitivt det.



Nu ska jag fixa lite. / Ida

Snart dagishämtning

Åh! Jag skrev precis ett jättelångt inlägg. Internet hackade, och det försvann! Visst är det roligt när sånt händer? *NOT*

Hur som helst. Jag har precis kommit hem ifrån skolan nu och ska jag tvätta håret. Sedan ska jag nog städa lite i mitt rum, haha det ser förjävligt ut! Sen ska jag iväg och hämta F på dagiset, hoppas att Anna och jag träffas (som jag skrev i tidigare inlägg, haha.) Efter det ska jag iväg och träffa Jonas, hihi. Det ska bli jätte mysigt!!!

Det känns dessutom som om jag bara mår sämre och sämre. Imorse vaknade jag med halsont och kände mig seg i hela kroppen. Men trodde att det berodde på trötthet. Tydligen inte - kroppen säger ifrån och jag känner bara att jag vill gå och lägga mig. Imorgon är praktik, vilket inte passar så himla bra med tanke på att jag kankse börjar bli sjuk ., Hm! Hoppas att jag mår bättre imorgon. Har ju redan varit borta en dag, och vill inte vara borta en till. Tror nog att jag ska försöka, gå upp och fixa iordning mig så får jag se hur jag känner mig sen. Dessutom så kan man alltid åka hem om man inte mår bra - försöka duger! Jag vill heller inte smitta ner folket som jobbar där, och definitift inte bakverken. Ja ja, vi får se hur det blir.

Nu ska jag föna håret och sätta på mig nya kläder - det är kallt ute!! / Ida

Tisdag.

Sitter i skolan nu och har teori. Jag orkar inte, jag vill hem. Jag mår så jävla dåligt i hela kroppen, känner mig helt sjuk .. Fan! Men till praktiken ska jag iallafall. Kan inte missa så mycket, jag vill ju lära mig. Idag efter skolan ska jag vara med Jonaaas, myys! Hihi. Och sedan ska jag passa F. Det blir najs, förhoppningsvis. Anna som också hämtar ett barn ifrån samma dagis, kommer också hämta klockan fyra som jag ska göra. Haha, hoppas att vi ses! Hur som helst. Idag hoppas jag att jag kan sova med Jonas, jag vill inte sova utan honom, det är så jävla tomt i sängen utan min älskling.

Hammarby vann igåååår!! Fy fan vad underbart alltså, iih. Jag och Anna satt och typ och skrek efter 2a målet. Och sedan efter det 3e var jag helt "AAH" .. Haha, inte så konstigt kankse eftersom att de gjorde 3 mål på mindre än en kvart (eller hur länge det nu var? haha.. )



Fick förresten ett mejl ifrån en på Laroy. På onsdag nästa vecka ska jag till Larran!!! Hoppas jag, hahah. Vi hörs kankse lite senare! / Ida

Tisdag

Jag tror att jag börjar bli sjuk igen, fan .. Jag orkar inte vara sjuk, och speciellt inte nu när det är praktik och snart looov! Hur som helst, nu sk ajag springa till tunnelbanan så att jag inte kommer försent. 

/ Ida

Med Anna!

Nu är Anna här! Hihi. Vi har skit roligt, och sitter och kollar på bajen matchen. Jonas, Malin och James är där, haha. Och vi vill också dit!!! Fan. Aja, nu ska jag fixa hennes blogg lite! Puss hej.

En bild på oss hemma hos Leo. I vintras!

Förhandsnivsing av bio film.

Haha! Jag och Jonas fick precis två stycken bio biljetter till förhandsvisningen av filmen "Låt den rätte komma in" av Leo. Han jobbar, haha. Så på onsdag klockan 18:00 ska jag och Jonas på förhandsvisningen. Mysigt va? Hihi. Så snällt av Leo att ge bort de. (även fast han jobbade) ..



Gör inte mycket just nu. Ska snart in till stan och kolla runt lite. Jonas ville till NK. Bella skulle pierca tungan idag också, så får väll se om jag och  Jonas träffar henne för att se hur det gick. Lycka till! Nu ska vi åka. / Ida

:(

Åh. Jag vill också gå på mathen idag. Jonas, James och Malin ska gå.. Men inte jag?! Hur jävla kul känns det..

Haha, lite överdriven tjej?

-

Idag ska jag vara med Anna efter skolan. Puss på det!

Va fan.

Alltså usch. Varför var du tvungen att vara där jag var? Jag ville inte se dig. Inte någonsin igen. Du försörde mitt liv förut. Jag byggde upp det, men nu förstörde du en liten bit till.

<3 kärlek!



If it's important to you
It's important to me!
I love you.

Ibland behövs en uppdatering

Förlåt, verkligen.  Jag har inte skrivit på evigheter (!!) .. Usch, vad hemsk jag känner mig. Haha. Hur som helst, jag har iallafall inte orkat. Har ju som sagt haft praktik nu, och de dagarna har jag varit helt slut på.. Men jag kan berätta i korta drag vad som hänt dagarna då jag inte har skrivit.

Onsdag: Första dagen på min praktik. Riktigt roligt! Jag fick göra tårtor, bakelser.  You name it! Allting som jag tycker är roligt. Folket är roliga och ja, haha. Skitkul har jag iallafall. Tiderna är dock lite jobbiga, men vad ska man göra? Har man valt ett sådant här yrke, så får man väl stå ut. Det bästa är att jag slutar tidigt. Runt två-tre varje dag när jag börjar klockan 6. Det är najs! .. Efter praktiken träffade jag min kära älskling Jonas och jag har för mig att vi åkte till farsta och kollade runt lite. Sedan åkte vi hem, låg och kollade på film. Sen var det natti natti för min del eftersom att jag skulle upp klockan 4 på morgonen.

Torsdag: Praktik, som vanligt. Ungefär samma saker hände som gårdagen. Var dock lite mer i bageriet än i kondisdelen, men so what. Folket är grymt roliga - haha! Det gör ju nästan allt. Mådde dessutom skit dåligt under dagen, och det kändes som att jag skulle svimma. Kankse bara var trött? .. Vet inte, läskigt var det iallafall. Klockan var ju bara tidig morgon och hade långt kvar på dagen. Hm! Efter hämtade jag F sedan åkte jag och träffade Jonas. Myyyys!

Fredag: Grattis Bella! Sjuk ifrån praktiken, inte bra. Hm, men vad gör man? Åkte iallafall och hämtade F, pengar behöver man alltid. Sedan åkte jag och mötte upp Jonas hemma hos honom. Vi åt tacos och satt och  snackade med hans familj, så mysigt som alltid! Hihi. Hans syster, gav mig lite saker. Bara sådär! Haha, gud vad chockad (men såklart överlycklig) jag blev.  Jag fick bland annat:

- En Escada parfym!

- Hårspray, as bra. Ifrån hennes frisörsalong.
- Balsamspray. Också ifrån hennes frisörsalong
- Två st Calvin Klein parfymer. Hittade dock ingen bild på de.

Sedan bar det ut. Skulle fira Bella! Hemma runt 3 tiden hos mig igen med Jonas. 

Lördag: Träffade Anna och Danne på dagen. Jonas var ensam hemma. Så det blev chillkväll hos honom med Malin, James, Anna, Danne, Robin och hans tyska kompis. Så himla mysigt!! Somnade runt halv fem. (bilder kommer.)

Söndag: Träffade Malin och James med Jonas i Farsta. Sedan åkte vi hem till Anna och Danne och spelade lite guitar hero. Efter att de hade ätit så åkte vi hem till Jonas och kollade på avsnitt av Gossip Girl. Spännande! Så nu sitter jag här hemma hos min älskade bäbis och kollar på när han spelar något fifa likande spel. Snart ska vi nog gå och lägga oss! Imorgon ska ha på matchen mellan bajen och djurgården. Och jag ska träffa honom på dagen för att sedan vara med Anna! Puss på det. Jonas kanske kommer till mig på kvällen! Jag hoppas det. Eller jag till honom.  Skulle vara mysigt!

Ha det så bra. / Ida

Onsdag

Ännu en prao dag! Det är as roligt, hihi. Jag får göra alltifrån tårtor till småkakor. Oj oj, nu ska jag åka, Skriver mer när jag kommer hem!

/ Ida

Tisdag

Nu sitter jag i skolan och har teori. Jag och Daniel har precis gjort klart en uppgift, nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Idag efter skolan ska till Älvsjö bageriet och hälsa på. Jag börjar ju imorgon, hm. Har inte alls lust! Men det är pengarna som lockar, inget annat. För enligt mig (och också nästa halva min klass) tycker att vi inte lär oss någonting när vi är ute på praktik. Men men, det blir säkert "jättebra" haha. 4 veckor av mitt liv, det kan jag nog stå ut med.

Och det är så mysigt att Jonas är hemma hos mig. Han har varit det nu i en vecka, och det är myyys. Verkligen! Ja ja, nu har vi rast ett tag. Sedan är det lunch om ca 40min. Förhoppningsvis är det något gott.

Jag sökte på Älvsjö bageriet på google. Och här är några av deras tårtor de har gjort. Fina va?


Smörgåstårta. Mums!


Princess


Passionmousse


 

MYS!

Nej, nu ska jag och Jonas gå och lägga oss i mitt nya & fina rum. Har ju målat om och möblerat om, (nya möbler/hyllor också.) Vi har köpt godis så nu ska vi krypa ner och kolla på en bra film. Har inte riktigt bestämt vilken det blir, men vi får se .. Haha! Jag vill se en romantisk komedi. Och Jonas vill se action, haha. undra vem som vinner av oss två?! .. Haha, det är frågan. Ja ja, god natt allihopa!! Puss och kram

oops?!

Jamie Lynn Spears gravid igen? .. För bara 3 månader sedan födde hon sitt första barn vid 17års ålder. Pojkvännen ryktas ha varit otrogen och nu helt plötsligt, ska hon avra gravid igen? Isånnafall blev hon det vara 1 månad efter sitt barns födsel. Låter inte det liiite överdrivet? Hennes familj och vännen försöker nu övertala henne att göra abort, vilket jag förstår de. För de första så tycker jag bara att det var för tidigt att skaffa ett barn för henne då hon är född 1991. Och nu dessutom, ett barn till?!? Hm, hoppas att hon tänker lite rimligare än första gången. Paret hävdar dock att allting är påhittat, både med otrohetsaffären mellan pojkvännen och någon annan.

Måndag

Åh, äntligen hemma! Haha. Ja, faktiskt så har jag den känslan i kroppen nu. Och gud vad jag inte längtar tills vi har praktik. På onsdag börjar den, alltså om två dagar. Då blir det 4 veckors hårt arbete .. Min praktik ska jag göra på Älvsjö bageriet, och jag hoppas verkligen att det går bra. Jag har hört att det är stentufft där, och jag hoppas att jag klarar av pressen. Haha, jag borde göra det, annars hade säkert Kjell (min lärare) sagt någonting, haha. Eller jag hoppas det!

Skola idag iallafall. Dagen började med samhäll, lika roligt som vanligt .. NOT! Och efter det lunch med natur sedan. Jag skulle ha gått på projektarbetslektionen idag, men med tanke på att internet i hela skolan inte fungerade så blev den lektionen inställd. Kul! En lektion till som man missar. Hm! .. Hur som helst, nu sitter jag här i mitt nya fina rum, nymålade väggar och två killar i sängen som ligger och spelar fifa 09. Haha! Jonas och Mattias närmare bestämmt. Vet inte riktigt vad jag ska göra i eftermiddag/kväll. Plugga lite på religionen, och sedan blir det väl att bara umgås med Jonas. Ha det bra så länge! / Ida

Edit
: Just det, jag glömde ju att säga. Förhoppningsvis ska jag passa F på torsdag och fredag. Men jag får se om jag orkar och tider när jag slutar osv. Börjar ju klockan 6:00 till ca 15:00 på min praktik, vilket kommer kanske bli rätt så tajt. Och dessutom så vet jag inte om jag kan på fredag kväll med tanke på att Bella fyller år på fredag... Får se om jag följer med ut. Kommer antagligen vara helt slut om jag passar F, men ja: Pengar behövs!

Här kommer lite bilder ifrån utekvällen på Klubb onsdag i, ja, onsdags!





Old times.

Jag saknar tiderna med dig...

Lördag

Fy fan vad Sverige suger på fotboll. Iallafall Elmander, sumpar minst 4 chanser på mål. Hm, not good! Klockan 23:30 ska jag, Jonas, Leo och, Amanda på bio. Vi ska se Righteous Kill. Ska bli jätte mysigt! Eller kan man säga mysigt på en sådan film? Haha, kankse inte. Men det ska iallafall bli roligt att göra något sådant, var så himla länge sedan. Hur som helst, anledningen till att jag inte skrivit på ett tag i bloggen är för att jag målat, varit på IKEA, möblerat osv i mitt rum. Hm, mycket tid för de har det blivit. Men snyggt är det!! Svart och vitt tema, exakt det jag ville ha och exakt så jag tänkte att rummet skulle se ut. Jag är jättenöjd. Och dessutom så, tack Jonas älskling, för att du har hjälpt mig måla, montera upp möbler osv. Jag älskar dig så himla mycket. Du är en av de personerna jag verkligen kan lita på, så är det verkligen. Du är bäst. Nu ska jag vara lite social emot gästerna som vi har här hemma. Puss puss / Ida

Hos Jonas

Nu sitter jag hemma hos Jonas. Vi ska strax åka hem till mig igen och måla klart i mitt rum, sedan ikväll ska vi kankse på bio! Myyys! Nu ska vi åka.

 /Ida

Tankar..


Klubb onsdag (vimmelbilder)

Nu hittade jag lite bilder ifrån i onsdags. Och förresten, kanske ska säga.

TACK FÖR EN JÄTTETREVLIG KVÄLL ALLA!

Den här bilden gillar jag jättemycket!


Alla förutom Daniel och Kevin.


Jag och söta Elin.


Jonas och Danne


Haha, jag, Daniel och Elin shake:ar loss på dansgolvet!


Sista bilden (?) de ska ju finnas mer på oss. t.ex en där jag & Jonas pussas.. Hm

I väntan på att tiden ska gå

Har precis sminkat mig och satt upp håret i en snabb knut. Jag orkade inte tvätta det, ska ju ändå bara på utvecklingssamtal. Jag väntar på att bilderna ifrån gårkvällen ska komma upp på någon vimmel bilds sida, men det verkar inte dyka upp någon än så länge. Får väl se hur långt tid det tar att ladda upp de. Sedan ska de iallafall direkt in här, på bloggen. Haha! Det blev rätt så många vimmelbilder igår. Jag, Jonas, Elin och Danne stod och posa framför två kameror några gånger under kvällen, haha. Riktigt roligt faktiskt! Och när jag står vid baren och ska beställa, pekar bartendern på mig och säger "vill du vara med på vimmelbild?!" haha, och varför inte liksom?! Självklart svarar jag ja, och rycker dit mig Jonas eftersom jag inte vill stå där helt själv och posa, haha. Hoppas bilden (bilderna) blev bra.

När jag kommit hem ifrån utvecklingssamtalet så ska jag börja rensa ut saker ifrån mitt rum eftersom att vi ska måla det idag och imorgon. Hoppas att de blir fint! Jag har valt en vit färg istället för min gula, gräsliga, färg nu. Usch, det ska bli så skönt att slippa den!! Sedan ska jag även få lite nya möbler i rummet, speglar och ramar. Jag tror att det kommer bli huuur bra som helst. Temat i rummet ska vara svart och vitt. Tror att det kommer bli grymt snyggt. Nu ska jag fixa lite! Skriver sen / Ida


Jag vill åka utomlands!

Bilder ifrån skolfotot

Heaven or hell

Marias bilder:






Mina bilder:

Fanny, Maria och Elin - de finaste änglarna i klassen!






Jag verkligen ÄLSKAR den här bilden på Maria, så söt!




En ungefärlig bild på hur det kommer se ut sen på skolfotot. Najs va?

Dålig uppdatering..

Gud vad länge sedan det var jag skrev! Lite skämmigt faktiskt. Kanske ska berätta lite om tisdagen?

Tisdag: Vi hade ju som sagt skolfoto, och herregud vad bäst det blev! (förhoppningsvis) fotografen var lite halvt sjuk i huvudet, och sa först att vi inte skulle få bli fotade eftersom att han inte tog "spex-bilder" .. Usch vad sur jag blev då. Här har vi gått och köpt kläder, till vårat tema heaven or hell, och så får vi inte bli fotade?! Men det löste sig tillslut ändå. (bilder ifrån fotot kommer..) Efter skolan åkte jag och passade F. Kul som vanligt!

Onsdag: Dagen började med bildlektion, haha. Det gick faktiskt riktigt riktigt bra faktiskt, så det var kul. Sedan var det lunch och sen var det samhällslektion. Efter skolan åkte jag och hämtade mitt leg som hade kommit!! Gud vad man ser ut, men skönt att man slipper använda sitt gamla pass när man ska gå ut och festa! Ja ja. Klockan tre åkte jag och hämtade F på dagis, och runt sju tiden så kom hans pappa hem och jag fick mina efterlängtade pengar och gick hem, där min älskling väntade! Vi hade bestämt oss för att gå ut med Elin, Daniel, Kevin och Danne. Riktigt lyckad kväll måste jag säga! Haha, Elin och jag sprang och frågade DJ:n om han inte kunde spela infinity, och vi väntar och väntar.. Både på dansgolvet och vid lite bord här och var. Sedan, när Elin ska gå på toa hör hon att låten börjar, greppar tag i mig och drar ner mig till dansgovlet! Det var nog månades mest längtade låt, hahah! Lite kul faktiskt. Det blev inte så sent heller, eftersom att Jonas började klockan åtta idag. Hm, stackarn! Men han åkte för att tag sedan och kom iväg i relativt bra tid.

Nu ska jag ladda upp bilderna hade jag tänkt! /Ida

Måndag.

Sitter just nu på projektarbets lektionen. Jag och Bella sitter just nu och letar lite om bröllopstårtor, och visst hittar vi massa info, skönt att vi äntligen har kommit igång! Dessutom så följde Jonas med till min skola idag, haha. Det ni! Riktigt najs och skönt att han var med mig hela dagen efter gårdagen.. Är fortfarande rätt skrajsen av mig och ser saker i ögonvrån ( inbillning? ). Holy shit, nu ringde Anna och det bara brusade i telefonen, betyder det nåt? Ja ja, hur som helst Anna ringde mig imorse, och då hade hennes mamma sagt att Jonas var rädd. Jag frågade och han svarade "Inte rädd, men jag får rysningar!" haha, och just det. När vi skulle gå och lägga oss så sa hon att någonting stod på glänt, någon trädörr var öppen osv. Men vi hade stängt allting!! Sedan sa hon "Ida du måste hålla koll på din väska imrogon, annars kan någonting viktigt ramla ut" Scary?!. Vi ska hur som helst hem till Anna idag, för att hennes mamma ska "spå" oss. Det blir spännande, hm. Ikväll ska jag dessutom sova ensam, det blir inte mysigt. Och jag kommer vara så himla rädd. Även fast att jag vet att ingenting finns med mig, men tro mig - jag kommer inte sova en blund! Hoppas att jag får lite sömn iallafall.



Nu snart slutar vi. Och då ska vi först till BEA och kolla på djävulsöron till imorgon. Hihi, skolfoto liksom. Jag är så pepp! / Ida

Det läskigaste i hela mitt liv, typ..

Jag, Jonas, Anna, Danne och Robin var nere vid Trångsunds herrgård. Där spökar det tydligen ;o och alltså, seriöst. Jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv, som idag. Okej.. Iallafall, vi kom dit, och det var såklart kålsvart, vi skulle gå på en väg ca 500m in till herrgården, ingen vågade och det kändes som om det var en "vägg" typ som en spärr. Och när vi fotade med kameran kom det orber, om ni vet vad det är? Och lampan blinkade! Sen så sprang vi därifrån (första gången) för att Jonas fotade och då var det en stoooooor fet vit grej, precis över HELA bilden (det visade sig sen att det bara var typ dimma..) Hur som helst, vi gick dit igen & eftersom att Annas mamma kan mycket om spöken & allt, så sa hon att vi skulle gå ner och säga "om det är någon här nu, så lämna oss ifred". Sen stannade vi lite till och Danne, Jonas och Robin gick upp lite längre på vägen. Anna hade kameran och sa "om det är någon här visa dig på kameran" .. inget hände typ. och så sa hon "om det är någon här, visa dig tydligt" och vad tror ni hänbder?!?! jo, Jonas ser någonting som flyger, litet vitt, och sätter sig på Robins axel och försvinner. Han går ner och säger det, sen så säger vi igen "om det är någon här så lämna oss ifred" Och så går vi.. När vi kommer längre bort så hör vi tre skrek, seriöst. HÖÖÖÖÖGT! och alla skrek och kutade. Jag höll fan på att kräkas och gråta av rädsla. Sen uppe vid busshållplatsen så är det någon som knuffar lite lätt på mig, alltså snällt, inte elakt. och så säger Annas mamma att vi ska säga sådär igen, dels för att spöket kan vara runt Robin och vid mig. Sen så upprepade vi det när vi skulle hem. Just det. Och Annas mamma, som kan spå.. Hon ba: "de vet att ni är där" och så kom det orber på bilderna. Och massa mer. Jag kan inte förklara rädslan. Åk aldrig dit!!!

I mörkret med spöken?

Sitter just nu på Anna och Nicos landställe. As mysigt, hihi. Hur som helst, vi är så himla inne på spöken just nu, allihopa! höhö. Ska kanske till ett spök slott imorgon,  Men vi får se! Snart ska vi äta middag så skriver mer imorgon!
Just det, haha. Vi har fiskat idag, och det var as mysigt. Vi hade med oss en engångsgrill och grillade korv. Det var lite kallt, men filtarna räddade oss. jag och Jonas låg tätt ihopkurade och värmde varandra lite, haha. Eller han var så hela tvungen att värma mina händer - med tanke på att han hade mina vantar!!! Bilder kommer senare ifrån helgen.

Tänkte förresten berätta lite om gårdagen. Det började med att jag vaknade med huvuvärk och ett sandpapper till hals. Jag ringde mig sjuk, och sedan skulle jag på ett "ärende" hahah.. Men det gick bra! Jag och Jonas åkte in till stan för att köpa en present till Rebecka och jag köpte kläder till kvällen och även till skolfotot på tisdag då jag ska vara djävul, haha! (bilder kommer sen.) Självklart så följde jag med henne ut på kvällen. Dock inte så länge. Jag, Jonas, Kalle och Stefan träffades nio i gamla stan för att sedan gå till huset där vi alla var uppskrivna. Efter ca 1½ timme, var jag och Jonas "tvugna" att dra vidare in till svampen för att möta resten. Carro, Rebecka, Jossan och Therese. Vi var där en stund, innan vi tröttnade och gick vidare till Huset igen! Det var as najs där. Dock så mådde jag extremt dåligt på slutet av kvällen, och även under hela dagen. Men vad gör man inte för en av sina bästa kompisar, klart man inte bara kan lämna de på sin födelsedag! Kvällen slutade runt halv 5 när vi ätit upp våran donken mat hemma hos mig. Och sedan dagen efter, kom Anna och Nico och hämtade oss klockan 10. om vi var trötta då!

/ Ida

Ingen orkar läsa?

Sitter och kollar på videos ifrån Dortmund nu. Det är overkligt, att jag verkligen har sett dom. Jag kan fortfarande inte förstå det! Och ifall någon frågar om jag har sett dom live, så måste jag påminna min själv om att jag faktiskt har det. 2 gånger, dels på signeringen och dels på konserten. Det är en underbar känsla att stå där, samtidigt som det är den värsta .. När allt är över. Jag kommer knappt ihåg någonting utan konserten, förutom några enstaka tillfällen när jag "vaknade till liv" och verkligen insåg att jag var där, i Tyskland. Om jag tänker efter riktigt noga, så kommer jag ihåg, vissa saker. Jag kan fortfarande känna hur det luktade där inne, En blandning av svett och scenrök. Och samtidigt en blandring av rädsla ifrån min del, att hela tiden vara rädd för att jag skulle svimma, som jag också höll på att göra! Det skulle vara en lögn att säga att jag inte nöjt någonting när jag var där, men det skulle också vara en lögn att säga att jag njöt som fan - för det gjorde jag inte. Jag kunde inte, eftersom jag inte förstod vad som hände. Allting var så overkligt. Det var som att se allting på TV, även fast jag var där. Jag tror jag alrig riktigt fattade vad det var som hände - förns efter. Om ens då!? Jag ångrar att jag inte njöt tillräckligt, och jag ångar att jag inte försökte komma ihåg det lite mer .. Fan! Men, det kommer fler chanser? Men då ska jag inte ha ståplats, det har jag lovat mig själv. En bra sittplats! Jag tror att det bästa under konserten var när übers ende der welt var.. Det som tidigare var deras intro på konserten, för då började jag faktiskt förstå att jag var där. Grät en skvätt och sen började nästa låt.. Och sedan var det över! De tre första låtarna var ett helvete, rent ut sagt. Jag njöt ingenting, det enda jag kommer ihåg är att jag grät för att jag var så jävla rädd. Jag fick armbågar i ryggen/bröstet, och ibland stod jag inte ens på marken för att trycket var så hårt. Jag "flög" ca 2cm över marken. SJUKT! Jag höll på att svimma, jag överdriver inte när jag säger, 5 gånger. Grät över det, och sedan minskade trycket och jag kunde äntligen andas igen. Folk svimmade och helt plötsligt stod jag längst fram!!!!! Jag vill göra om det.







En svensk tjej som filmat, Matilda heter hon!





 
 

det 4 senaste videosarna, kan ses bättre på youtube om ni klickar på "high quality"

Fredag.

Nu sitter jag här, framför datorn igen och gör absolut ingenting. Min hals är ett sandpapper, kul? Och ikväll ska jag ut. Världens bästa Rebecka som förövrigt är en av mina absolut bästa vänner, fyller 19 år! Vi är uppskriva på fellows och dessutom på huset. Blir nog fellows först, haha.

Snart ska jag iväg och göra ett litet ärende. Sedan ska jag till stan och köpa present till Rebecka, kläder till ikväll och kläder till skolfotot på tisdag. Vi ska ha temat "heaven or hell" kul va? Fy fan vad jag längtar att få se hur alla ska se ut, haha. Själv ska jag vara djävul, vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men det löser sig alltid. Ska kankse kolla på högklackade skor idag också, om jag orkar. Brukar alltid bli så att jag inte hittar några, blir sur och går med ballerina 24/7. Får se hur det blir idag! I helgen är jag dessutom ensam hemma! Ikväll kanske jag och Jonas ska gå och äta på thai restutrangen här nere vid Sockenplan, men vi får se hur det blir. Nästa fredag har vi även bestämt att han och jag ska ha en myskväll. Hyra film, äta chips, dipp och bara ligga och mysa! Gud vad jag längtar. Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, mitt huvud sprängs snart. / Ida

John blund..

Godnatt allihopa. Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det skola och börjar 08:20, pft. Jag som gärna skullesett fram emot en skön sovmorgon. Dessutom så kankse jag ska sova över hos Jonas imorgon, hoppas hoppas hoppas. Vi hörs imorgon, ha det så bra allihopa. / Ida

9 månader

Igår var det 9 månader tillsammans med dig älskling. 9 underbara månader, och fler ska det bli! Jag kan inte leva utan dig. Du är den viktigaste personen i mitt liv just nu, för du är mitt syre. Jag älskar dig Jonas.

Nya skor?

Jag sitter och kollar runt lite på skor just nu.. Jag skulle bbehöva ett par till vintern, och fest skor! Jag förstår inte att alla skor ska ha en spets fram?! Det är så fult och det ser inte bra ut någonstans, iallafall inte på mig och de personerna jag sett som har så.. Varför kan de inte bara runda av lite där fram? Det skulle vara så himla mycket snyggare.. Visst att det kanske är "poppis" just nu, men enligt min åsikt så ser det förjävigt ut..



Pris SEK 398,00
 (EUR 41,89)
Stövletter med tunn platå och hög klack, från Donna Girl. Fodrad med fleece, så du kan ha bootsen även när det är lite kallare ute.


Pris SEK 545,00
 (EUR 57,37)


Stövlar från SpotOn!


Pris SEK 498,00
 (EUR 52,42)


Pumps med peeptoe i svart lack från engelska With Love.

Det var de jag hittade nu. Snygga va? Jag är verkligen jätteinne på de översta skorna! Så himla snygga! 
Källa: have2have.se / Ida

Onsdag

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Sitter här och äter en liten mandarin, gott! Om ca en timme ska jag iväg och passa F i 4timmar.. Ja ja, jag ska nog få göra välling till honom ikväll också, eftersom att det blir rätt sent in på kvällen innan föräldrarna kommer hem. Hur gör man välling? Haha! Jag har ju aldrig gjort det förut, men förhoppningsvis så vet nog F hur man gör, eller det mest rimliga - det står på förpackningen! haha. Har för mig att det bara är att koka vatten och hälla i en viss mängd med pulver, kolla så att det inte är för varmt och sedan ge till barnet. Eller är jag helt fel ute? Haha, ja ja. Det blir säkert jättebra! I skolan hände det inte så mycket, bild och samhällskunskap.. Inte så anstängande dag, eftersom att vi bara kollade på film på samhällskunskapen. Najs!

(bilder ifrån dagen kommer!)
Edit:


Haha, min bild som jag ritade idag på bilden. Snygga va? *not*


Haha, min såkallade mapp på bilden.


Haha, kolla vad Jonas kan göra! (bilden är ifrån igårkväll)

/ Ida
RSS 2.0