Have a good night

NU ÄR VI KLARA! Och taxin kommer om 25 minuter. Gott nytt ååååår allihopa. Vi är så jävla snygga! Stackars Andreas som fick vänta på oss i typ 3 timmar, men han har kollat på UPP på datorn, och haft det kul ändå.

Puss på er neeerds. Ta hand om er!

Andreas skriver nu: hej alla, sitter i idas rum och pillar anna i naveln Ida ligger brevid och suger på mina tår.... vi ska snart tagga till trånkan och äta... STAY WHITE AJJJT!!! WP

hej

hej jag heter anna, jag är 18 år och jag har mens och känner mig som en fet elefant

Har du inte kommit på någon nyårs make up? Check this out!



1. Börja med att markera ögat med en svart kajal, både på övre och undre fransraden. Personligen tycker jag det är snyggast om man använder sig utav en flytande eyeliner på övre fransraden närmast ögonfransarna och tar sedan en svart kajal och målar med ovanför eyeliner linjen så att det inte blir en sådan stark kant, men så att det liksom ändå blir starkt längst ned mot fransarna.




2:
Applicera sedan en brunaktig skugga utöver hela ögonlocket.



3:
applicera nu lite skugga längst undre fransraden. och även skugga ovanför ögonlocket längst globlinjen och se till att skugga uppåt.. Tänk såhär, från globlinjen och uppåt ska det bli ljusare och ljusare. I yttre ögonvrån använder du en lite mörkare skugga som du skuggar från mitten utav ögongloben och ner åt yttre sidan utav ögonlocket!



4:
Applicera en ljus highlighter under ögonbrynet, från ögonbryntets mitt och utåt sidan. Applicera även en ljusare ögonskugga i inre ögonvrån som du skuggar med uppåt mot ögonbrynets början. Personligen gillar jag att använda en lite ljusare färg i inre ögonvrån eftersom ljusa färger öppnar upp och förstorar och mörkare färger tvärtom



5:
Böj ögonfransarna med en ögonfranstång och applicera rikligt med mascara. Ett tips är den svarta masterpiece max ifrån max factor!


6: Här är en bra bild där du kan se hur du ska göra! Till vänster är en lite mer vardags make-up och den till höger passar mer till fest tillfällen osv!

VÅRAN DAG!♥

Tonight's gonna be a good night

Tjoo.

Tänkte berätta mig dag i korta drag, pallar inte skriva så mycket mer än så!

- Anna & Andreas kommer till mig snart.
- Fixa vidare på hemligheten (vet att ni vill veta, hah!)
- Fixa mig tillsammans med Anna.
- Taxin kommer klockan 18.
- Äta middag tillsammans med alla 14 personer som ska vara hos Leo.
- Sjunga lite singstar / spela guitar hero.
- Vid tolvslaget ska vi skjuta upp 200 skott ifrån nån skitstor grej, haha. grymt!
- Min nyårs-kyss kommer självklart min älskling att få! Vi har ju faktiskt varit tillsammans i två år idag.

Hoppas ni får en grym kväll, för det kommer jag ha iallafall.
Gott slut & gott nytt år!

Förväntansfull

YEEES! Nu har jag bokat taxi till imorgon. Så slipper vi åka kommunalt när det är svinkallt ute, haha. Taxin kommer klockan 18, så vi är hos Leo vid 18:15, peeerfekt.

Är så spänd och förväntansfull över morgondagen. Vill sätta på mig mina fina kläder, smyckerna, sminka mig och fixa mitt hår. Ladda kameran och allt! Ååååh. Längtar.

Just det. Jonas och jag firar 2 år imorgon! Grattis till oss. Tyvärr får vi inte sitta brevid varandra imorgon, det är bordsplacering, haha. Så vi har delat upp alla lite så att alla ska prata med alla. Vi kommer ju bli rätt så många :)

NYÅR IMORGON!!

Hej alla!

Sitter hemma hos Leo nu och har fixat iordning lite för imorgon. Fixat borden, dukar, ljus osv. Nu är det bara maten kvar sen kan gästerna komma ;) haha. Imorgon kommer Anna till mig vid klockan 15 och så ska vi börja fixa oss tillsammans. Och efter det ska vi ta taxi till Leo. 

Åhh, vad jag längtar! Nu ska jag titta på Jonas som spelar Guitar Hero, haha. Puss på er!

We all learn to make misstakes

HELLO!!

Im sooo happy. Jag har fixat en hemlighet nu, ni får veta på nyår eller dagen efter, haha. Har bara en dag kvar att jobba innan jag blir ledig lite till. Rätt skönt! Sen är det nyår och allt, ååh vad jag längtar. Kommer bli så grymt bäst och vi kommer vara så snygga.

Ska självklart ha med mig kameran så nu får se.
Nu ska jag tvätta håret.

Chillaaa, pussen!

Jätte mysig dag!

Pallar inte skriva så mycket. Har ont i huvudet och är as trött!

Idag var jag med Anna iallafall. Slutade klockan 13:45 så åkte till gullmars och skulle fixa en grej på UM innan, men när jag kommer fram så står det "öppet hus fullt, välkommer åter tis&ons" men den där kärirngen i telefonen sa att jag kunde komma tidigare under dagen .. Fuck också! Men a, vi åkte vidare in till stan då istället och så hittade Anna en jättefin klänning som hon ville ha på nyår, men självklart fanns den inte i hennes storlek. Vi letade runt på alla H&M inne i stan, haha. Så himla störande! Stackarn. Men hon kommer ha på sig nåt fint ändå, <3. Jag köpte en hemlig grej, hihi. Ni får nog se om jag inte lämnar tillbaka .. Sen bjöd Anna mig på tacobar! Tack babe. Jag har ju inte fått in min lön än, så känner mig så jävla pank, usch.

Min chef ringde lönekontoret idag, och inte fan har de ens fått in mitt papper om hur många timmar jag jobbat!! Så de måste typ ha försvunnit med posten eller nåt. Min chef ska komma in till jobbet imorgon och skicka in de igen .. MEN jag kommer fortfarande inte få lönen förns den 15e januari. Så himla surt.

Oj, blev ett rätt långt inlägg ändå, hah. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag sova. Först ska jag ringa och prata med Jonas, saknar honom! Min baby ♥

Längtar till nyår. Hoppas att allt blir som jag tänkt mig!
Chilla galet , love

Vilken cider är godast?



Vilken cider tycker du är godast?

VS

Lite mer shopping

Nu är jag hemma! Har precis duschat och ska föna håret strax och sen gå och lägga mig. Ska upp jobba klockan 07:00 imorgon. Men efter det ska jag iväg och fika och shoppa lite i stan med Annie. Ska bli jätteeemysigt!

Idag har jag varit i farsta med Jonas och Kim. Har tittar runt lite på rean och hittade lite roliga och söta saker till nyår. Det är ju faktiskt snart! (Bild finns längre ned) Och sen åkte jag hem och slog in den sista julklappen som är till Amanda.

Svart tunika - Gina tricot 99,50:- (rea)
Örhängen - Glitter 69:-
Hjärtformad ring - Glitter 79:-
Hjärthalsband - Gina tricot 89:-
Garnier's Caffeine Eye roll-on - Åhléns 89:-

Är supernöjd! Nu är det bara några grejer till som jag vill fixa innan nyår, så är allt helt perfekt, haha. Nej, nu ska jag fixa mitt hår, men blir det sova som gäller för min del. Ska ju som sagt öppna på jobbet imorgon! Jobbigt om jag försover mig, då kommer inte barnen in (; usch, hemskt!

Puss

Nya skor?

Skitsnygga skor ifrån Belle. 599:-

Mellandagsrea idag igen?

Godmorgon!

Har fixat mig helt klart nu och väntar på att Jonas ska komma upp ifrån badet, höhö. Vi kankse ska in tilll farsta och titta lite på mellandagsrean där också! Vi får se hur han känner när han kommer upp ifrån badet :)

Igårkväll var vi ju på nattbio och såg Avatar. Den var helt okej, dock inte bästa filmen jag sett och inte värd 150kr. Men den var absolut inte dålig! Vi satt i ett sånt där bås, ni vet? Sånna där som är lite avskilt. Skitskönt. Det var nästan som en soffa och man kunde ta upp armstödet emellan så att man kunde flytta lite närmre varandra. Asnajs!

Imorgon ska jag jobba. Börjar 07:00 och slutar 15:00. Får se om jag ska till stan efter det. Har ju fortfarande lite grejer att fixa innan nyår. Och imorgon är enda dagen som jag slutar relativt tidigt. Vem är frivillig och följer med?

Avatar @ Rigoletto

Sådär. Nu har jag fixat mig, och är faktiskt liiite piggare! Älskar att byta kläder, sminka om sig och fixa håret så att man känner sig fräsh innan man åker iväg igen.

Har på mig en ny tröja nu som jag köpte utav min jobbarkompis dotter. Hon hade använt den 1 gång tror jag, men fan vad mysig den är! Tyckte att den passade perfekt att ha på nattbio, haha.

Såhär ser jag ut just nu (man behöver inte vara seriös på alla bilder .. ENJOY!):


Rosa tröja - Begagnad
Svart linne - Gina tricot
Jeans leggings - Bik bok

Mellandagsrea

Hej allihopa.

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar, och jag är heeelt slut! Haha. Idag har jag varit i stan på mellandagsrean, stört mycket folk. Men egentligen, vad ska man vänta sig? Haha. Jag och Bella hade jättemysigt och vi hittade en massa fina saker. Däremot ingenting till nyår! Men funderar på att använda en klänning som jag redan har, men knappt har använt och sen fixa till mitt hår skitsnyggt och göra hårförlängningar hos frisör så blir det hur bra som helst. Lite förändringar måste ju ske ibland, hah. Jag kom iallafall hem med en tunika ifrån gina tricot, 99kr på rean. (kan lägga upp en bild sen).

Efter stan åkte jag hem till farmor och farfar och åt middag med familjen och fikade lite. Om någon timme ska jag iväg till stan och titta på Avatar med Jonas, Leo och Amanda. Nattbio! Fan jag kommer verkligen somna, haha. Den håller ju på i 3 timmar ;)

Nej nu ska jag vila lite så att jag orkar med natten, haha.
Puss på er!

-

mellandagsrea med bella nu, ses i stan!

Min nya bil och jag. Haha, snygg v

-2539c92ba514df00f358d02ff0971f8.png

Min nya bil och jag. Haha, snygg va?

Phantomrider - Tokio Hotel

Gas and blood
Is all I've got
In you I trust
The final exit's
Passing by
The wheels run free
Under me
It's you I feel
A million sparks are falling down
I turn the wheel around

Kiss me goodbye
Into the light
Like a phantom rider
I'm dying tonight
So dark and cold
I drive alone
Like a phantom rider
can't make it all on my own

Promises
I scratched so deep
In your empty seat
The sky is turning upside down
I turn the wheel around
I don't know your name
But still believe
Now it's the time
For you and me
Time for you and me

Now i'm hear
No more fears
Angel, don't you cry
I'll meet you on the other side

Goodbye
Into the light
Like a phantom rider
I'm dying tonight
So dark and cold
I drive alone
Like a phantom rider
Can't make it all on my own
Hey! I'm here
With you
I am here, here
Leave me alone
Phantom rider
Always die on their own

Min julafton var supermysig!

Hej allihopa!

Hade ni en bra julafton igår? Det hade iallafall jag! Klockan 15 kom släkten, och så satt vi och tittade på Kalle anka tillsammans, tradition. Sen var det kan du vissla Johanna, och efter det gick vi ut på en liten promenad innan vi började äta vid 18 ungefär. Ett litet tag senare kom Jonas och Leo, hihi. Supermysigt! Och klockan 21 var det julklappsutdelning.

Av mamma och pappa fick jag bland annat:
- Pengar
- Skitsnygg svart pall som man kan lägga saker i
- Presentkort
- Jättefin ljusstake
- Vetekudde
- Skiva med lugn musik
- 3 skräckfilmer
+ massa andra fina saker!

Av Jonas fick jag:
- 2 jättesöta örhängen.
- Massa krämer ifrån the body shop!
- Hårspännen
- Ansiktsmasker
- Puderborste + massa tillbehör till det.

Av Jonas mamma och Kjelle fick jag:
- Spikmatta
- Massa krämer ifrån the body shop!

Av resten av släkten fick jag:

- Presentkort
- Biocheck
- Resekudde som man kan ha i bilen/på flyget
- Jättehärlig lila tröja
- Massa söta små parfymer som man kan ha i väskan
OSV.

Haha. Nu orkar jag inte skriva ner mer! Men det var iallafall en jättelyckad kväll. Det är så tråkigt att julafton bara är en dag och att den går så himla fort. Man hinner knappt blinka! Först är det en jäkla stress inför den dagen, och sen är den över på några minuter känns det som.

Idag har jag varit med Jonas och Leo i länna och kollat runt lite. Sitter hemma hos Leo nu, och vi har precis ätit middag. Nacho deluxe ala Ida, Jonas och Leo - haha. Supergott! Snart ska vi väl hem till Jonas igen och möblera om i hans rum så att han får plats med sängbordet som jag gav till honom i julklapp! Imorgon ska jag till stan och titta på mellandagsrean tillsammans med Bella. Ska bli jättemysigt! Vi sätter oss nog och fikar lite också efter det. Senare på kvällen kommer Amanda till Stockholm så då tror jag att jag ska träffa henne :)

Ha det bra så länge! Nu ska jag blanda dipp, höhö. Bilder kommer.

Merry x-mas

HAHA. Tomte luvan var helt fail, men godjul nu allihopa. Nu kom farmor och farfar så nu ska jag vara social emot de.

Avundsjuk_brud_91

Får man lov att ogilla personer på julafton? Isånnafall ogillar jag en viss person skarpt. Förstår inte hur man orkar lägga ner energi på att försöka förstöra för andra personer som lever ett lyckligt liv tillsammans. Avundsjuka kallas det!

Det är löjligt och patetiskt att en 18 årig brud kan hålla på såhär:

"hej ida, bara så du vet så var jag hemma hos jonas idag :)"
min kommentar: nej, jag var.

"du e ful"
min kommentar: haha, vad ser då du ut som, din lilla (oj förlåt, stora) griskulting!

"jonas förtjänar någon så mycket bättre än dig!"
min kommentar: aha, som dig då eller? som byter pojkvän lika ofta som du byter underkläder!

Ska jag forstätta? Nej för nu orkar jag inte lägga ner mer tid på dig. Från och med nu är du blockad på allt som har med internet att göra överhuvudtaget.

Puss och godjul på er andra - normala - människor. Nu snart kommer min släkt!

Världens sötaste lillkusin <3

Vet inte om jag får lägga upp bilder på honom, därför täckte jag över ansiktet. Men jag vet hur orginalbilden ser ut, och han är huuur gullig som helst, och det är det som räknas!

Blandade bilder

Haha, såhär lite till jul så tänkte jag ladda upp lite bilder som jag hittade på mamma och pappas fotoram vi har i vardagsrummet. Det är ifrån lite olika tillfällen! Bland annat ifrån i sommras och förra året.







Julaftons morgon

Godjul

Som ni kankse ser, så har jag lagt till snö på min sida. Tyckte att det passade bra på min blogg! Har precis hoppat ut ur duschen, och ska gå ner och äta frukost. Julskinssmörgås, woho! Så himla gott.

Senare ska vi iväg till mormors grav, och sen kommer gästerna. Är lite spänd på vad jag får i julklapp, höhö. Men det ska bli riktigt kul att träffa hela tjocka släkten på pappas sida igen. Det var så länge sen!

Ha en riktigt bra julafton nu allihopa.
Puss och kram :)


6 nya regler för din shopping!

Vi försöker alla spara våra slantar just nu, men en kvinna måste ju ändå kunna köpa sin bronzer! Och ansiktscrème. Och vara snygg i håret … Som tur är finns det massor av sätt att komma undan billigare än du gjort tidigare.

 

1. Gör en lista & dumpa vännen.

Om du går och handlar med en shoppinglista har du allt stöd din viljestyrka kan behöva. Butiker är både byggda och ljussatta för att öka din shoppinglust och vilja att göra impulsköp, så håll dig till vad du gick in för att köpa. Ett annat tips är att gå och shoppa själv: Kompisar som säger ”Gud vad snygg du blev!” kan få dig att lätta på plånboken.

 

2. Köp storpack.

Köp kroppscrème, tvål och rakhyvlar i storpack! De flesta billiga matkedjor har enorma förpackningar som du snabbt förvandlar så att de passar in i ditt badrum genom att hälla över dem i snygga påfyllningsbara flaskor. Vips, så har du ett mer lyxhotelliknande badrum!

 

3. Gå med i klubben.

Vissa skönhetsbutiker belönar lojala kunder, så varför inte skaffa ett kundkort och handla där? Kicks klubbkort ger till exempel två procent tillbaka på alla dina inköp, precis som deras ägare Åhléns också gör med sitt klubbkort. Efter tio dyrare ansiktscrèmer är det en gratis mascara!

 

4. Se över ditt kontaktnät.

Är du smått beroende av dyra frisörschampon? Fråga din frisör om hon har någon rabatt på ditt favoritmärke. Ibland kan salonger beställa in billiga lager med produkter som de säljer och om du är en lojal kund kanske du kan få del av rabatten?

 

5. Välj produkter med fler funktioner.

Det finns inte en skönhetsjournalist eller makeupartist som inte är vansinnigt förälskad i produkter som fungerar lika bra på kinderna som på läppar och ögon. En stadig favorit är Mac, vars Cream Colour Base, 170 kr, och Powder Blush, 160 kr, kan fylla de flesta av dina färgbehov. Supermodel Stain från Jelly Pong Pong, 160 kr, är en annan klassiker att spana in.

 

6. Gör det mesta av varje produkt.

Klipp itu dina akne-bekämpande pads och klipp upp concealertuben för att komma åt de sista dropparna. Du kan också blanda en parfym i crèmeform med en oparfymerad lotion för att få den dyrare att räcka längre. Kreativ konsumtion är det nya svarta!

Året 2009

årets bästa; finns mycket.
årets värsta; några utav de första dagarna i januari.
årets händelse;
årets resa; Dublin
årets fest; hm, vet faktiskt inte. har varit många roliga :)
årets bästa dag; 18/1
årets present; oj, jag kan inte välja en! haha
årets tårar; finns nog många
årets person;
jonas, anna, rebecka, mamma, pappa och lillebror.
årets låt; until we bleed - lykke li ft. kleerup
årets bok; läser inte så mycket böcker, hah
årets bild; oj, finns ALLDELES för många
årets lögn; jag har vara ärliga runt omkring mig ;)
årets kyss; första kyssen med jonas 18/1 när vi blev tillsammans igen
årets natt; maaany
årets ord; haha
årets skämt; dunno
årets mysigaste; finns många
årets längtan; att åka utomlands
årets gräl; har inte haft några speciellt stora
årets beroende; chips, haha. nej då, mobilen?
årets vill ha; heltidsjobb
årets frisyr; hårförlängningar
årets roligaste; alla
årets tråkigaste; många..
årets vårminne; duuunno
årets sommarminne; studenten!
årets vinterminne; Dublin
årets smärta; -
årets överrasking; vi får se, året är inte slut ännu!
årets läskigaste; spöken
årets konstigaste; vet inte :o

Godjul♥

Våran fina julgran med några julklappar under.

Röda naglar

Nu har jag slagit in Jonas bjässe julkapp, haha. Den är sååå tung, så jag fick ta hjälp utav min lillebror, haha. Förstår inte hur jag ska kunna få med mig det till Jonas imorgon eftersom att jag inte ens kan lyfta den själv. Får ta en taxi eller nåt! (om jag nu ska dit .. Det ska ju typ bli oväder, så man kommer väl inte kunna komma här ifrån)

Ska måla mina naglar röda om jag hittar nagellacket. Annars får det bli någon annan färg! Några förslag?



Imorgon kommer släkten vid 15 tiden, vid kalle anka, som vanligt. Innan dess ska vi till graven och hälsa på mormor, och så ska jag ju självklart fixa mig också, haha. Jaja, ni får ha det så bra och ha en riktigt god jul om jag inte skriver något mer förns efter julafton.

Puss på er alla sötnosar!

Bilder ifrån i fredags



Mössa - Marc Jacobs
Halsduk - Fått av Jonas mamma
Jacka - Stadium

Julaftons outfit

Det här ska jag ha på mig imorgon, på julafton! + en kofta som också är nyinköpt, men som jag inte orkade leta fram bland alla påsar som är i mitt rum, haha.


Kjol - Vila 299:-
Linne - Gina tricot 99:-
Strumpbyxor 2 pack - H&M 79:-
Kofta - Gina tricot 199:-

Remember the old times

Bella och Henrik kom förbi och överraskade mig med en julklapp, så de fick sin! De gjorde mig på mycket bättre humör, så nu ska jag gå ner och fika med min familj och sedan ska jag städa klart i mitt rum.

Skriver mer senare.

Btw så kommer nyårsafton bli great! Jag, Jonas, Bella, Henrik, Anna och Andreas + massa fler, men orkar inte skriva ner alla, ska äta middag hemma hos Leo och Amanda. Sen blir det vidare på någpn fest :) Jag och Jonas firar faktiskt 2 år tillsammans då.

Vart fan är min lön?!

Jag är så jävla irriterad.

Idag skulle jag ha fått min lön! Men det där jävla lönekontoret har inte betalat in det. Min chef skickade in min timrapport och allt den 2 december, alltså inte för sent och inte för tidigt. Men ändå, så har de inte fått röven ut stolen och kunnat sätta in pengar på mitt konto. Jag har inte ens fått en lönespecifikation (eller vad det nu heter) som resten av mitt jobb har. De fick dessutom den igår eller i förrgår.

Och gissa när de kommer tillbaka? I JANUARI. Bara för att de ska få sin jävla semester!!! MEN, hur fan ska jag kunna betala mina räkningar? Det är iallafall en jävla tur att jag inte bor i en egen lägenhet, för då vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Ska iallafall ringa de på måndag och skälla ut de och dessutom så ska jag kräva någon typ av ersättning! Jag menar, de är inte okej att glömma någons lön utan att få någonting för de. (inte okej att glömma de överhuvudtaget egentligen)

Förresten .. Helt sjukt att man kan bli så hysterisk bara för att man inte fått sina pengar. Så himla synd att hela livet kretsar kring en inkomst.

Aja. Godjul!
Hoppas att jag kan tänka på någonting annat än min lön imorgon på julafton ..

goooood jul

NU är jag hemma igen. och gud så skönt .. är så trött så jag ska sova nu, haha. har iallafall haft en jätte mysig kväll hemma hos Jonas pappa. vi åt kyckligsallad, fikade och så fick jag och Jonas en varsin julklapp. jag fick em mascara och läppglans ifrån loréal, precis som jag ville ha och faktiskt tänkt att köpa till mig själv! haha. och Jonas fick ett par långkalsonger och björnborg kallingar, hihi. skitsnygga var de båda två! sen åkte vi hem. jag tog taxi, kostade bara 164kr, så det var jättenajs, hah. och väldigt värt det!

idag är det 2 dagar kvar till julafton
.. och jag har inte fått en enda julkänsla! alla säger god jul hela tiden, och jag förstår verkligen inte varför. i min hjärna är det inte julafton förns om kankse 1 månad, haha. men men, tiden går fort när man har roligt ;) och den här dagen har gått jättefort och nu ska jag lägga mig och sova.

godnatt sötnosar, och godjul om jag inte skriver imorgon.


ett kort inlägg

Hej allihopa. Det får bli ett litet kort inlägg idag!

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Jag ska alldeles strax åka till Jonas pappa med min baby så ska vi äta middag där! Hinner inte duscha eller nåt, så jag får helt enkelt se skitig ut eftersom att alla söta barn på dagis har varit och kladdat med mat och pennor på mig, hahah.

Dagen har iallafall gått bra! Vi har inte så många barn nu eftersom att de flesta är lediga nu innan jul. Imorgon har vi bara 4a barn, haha. Så då ska jag sätta mig och göra lite pappers arbete till avdelingen också. Då blir mina kollegor glada när de kommer tillbaka ifrån julledigheten! Haha.

Neeej, nu ska jag lyssna lite på spotify innan jag åker.
Puss på alla sötnosar!

Mmmm, vad gott det ser ut!

godnatt för idag

SÅDÄR. nu har jag fönat och plattat håret, bortat tänderna, städat och dammsugit i mitt rum. nu är det dags för att gå och lägga mig och sova. känns riktigt tråkigt att gå och lägga sig såhär tidigt, men vad ska man göra? somna med smink på och vara helt död imorgon istället? haha. no way, det är typ det värsta som finns.

så nu hoppar jag ner under täcket och sover. puss på er! håll tummarna för att jag är piggare imorgon .. jag kankse bara behöver lite lov, och sovmorgon lite oftare (!!!)

haha, erkänn att det här ser skönt ut?

Tröööööött

jag är såå jäkla trött. skulle kunnat somnat vid middagsbordet! ska föna håret och sen ska jag gå och lägga mig tror jag. det är så himla tråkigt att inte känna sig pigg som man brukar göra. har varit konstant trött i en vecka nu, om inte mer. och det suger! köpte en burk med vitaminer och allt vad det nu var för att känna mig piggare, men jag kan inte svälja de! de är ju så himla stora .. och de gick inte ens ner med yoghurt/fil.

någon som har förslag på vad man kan göra när man känner sig jättetrött och seg hela tiden? förutom att sova såklart, haha.

that's me! hahahah

Det ligger väl i släkten?

anna är så jävla lyxig. hon färgade håret för 2 veckor sen, och har redan fått en utväxt på 10cm. asså, hur sjukt är inte det? haha. mitt jävla hår växer ju knappt 1 cm per månad, haha. din lilla lyxunge! ska vi byta hårsäckar?

världens underbaraste och bästa vän - anna

en liten uppdatering

OMG. fy fan vad irriterad jag blev nu. gick in på en persons blogg, tänker inte nämna några namn. men fan vad patetisk en enda människa kan vara. det är så himla genomskinligt att du fortfarande känner nåt för henne.

aja, hur som helst. sitter och kollar på tv, mannen som talar med hundar! hih. har fått en massa julklappar idag på dagis också - en massa goooodis! så nu ska vi äta oss tjocka över julhelgen, haha. dagen har iallafall gått bra. vi har varit ute i pulkabacken och åkt lite med barnen, hah. de älskar verkligen det! sen lekte vi alla mina små kycklingar och törnrosa leken. har 9 arbetsdagar kvar där, sen går mitt vikariat ut. usch, det känns helt hemskt. jag kommer verkligen sakna de! men jag får komma och hälsa på lite då och då :)

min helg har varit helt underbar. jag har varken haft tid eller ork att skriva!

i fredags åkte jag hem till jonas och så lagade vi middag tillsammans och tittade på maaassa avsnitt av gossip girl. nu har vi 5 kvar att titta på tror jag, haha. sen blev jag jätte trött och jonas ville gå ner till wärdshuset så han gjorde det och jag gick och la mig.

i lördags åkte vi till stan med danne och jessica. vi skulle julshoppa och vi hittade riktigt bra saker! så nu är jag klar till alla, och det känns jätteskönt verkligen. jag köpte lite nya kläder som jag ska ha på mig på julafton (har bara en nyårs outfit kvar nu, haha) efter det åkte vi hem till mig och sen kom anna och så slog vi in lite julklappar och jag fick min av henne. en massa hudprodukter som luktar jättegott! tack bästavän, looove u.

igår (söndag) åkte vi till strängnäs och hälsade på mormor och mina mostrar. min moster ifrån danmark var där också med sin man och hennes 4 månaders baby. åh, min lilla kusin! han var så himla söt. har fotat men vet inte om jag får lägga upp, så  jag ska fråga sandra (min moster) om jag får det först, haha. annars så får jag ha de söta bilderna själv. han var verkligen pratglad och såå lycklig. lill plutten! saknar honom redan. säkert bara för att jag vet att vi inte kommer ses på ett tag nu. vi fick även lite julkappar också! jag fick ett par jättefina örhängen ifrån pilgrim av min släkt ifrån danmark och av mormor fick jag mascara och en ny parfym - escada magnetism - min favvo, hih! och av sofie (min yngsta moster) fick jag ett par björn borg trosor, så himla snygga!

jaja. nu ska jag fortsätta titta på tv och lyssna på spotify, sen ska jag måla naglarna.

R.I.P Brittany Murphey

Läste precis nu, när jag kom hem, att Brittany Murphy dog igår! Hon hade tydligen fått hjärtstillestånd och kunde inte återupplivas. Enligt uppgifter ifrån TMZ skulle skådespelerskan även ha ätit en massa receptbelagda mediciner mot influensa liknande symptom.

I november fick Brittany sparken ifrån inspelningarna av filmen "The caller" och etsattes istället utav Twilight stjärnan Rachelle Lefevre. Enligt uppgifter ifrån media ska hon ha varit "besvärlig" och även att hon tog det här väldigt hårt.

Hon blev endast 32 år.

Rest in peace

Uttråkad

du har under den senaste månaden ..(december)
målat dina naglar: yes!
kysst det motsatta könet: ja
sjungt en tjejsång: haha javisst
dansat framför spegeln: haha nej, inte framför spegeln
hoppat studsmatta: nopp
varit kär: jaa
skrattat med din bästa vän: ja *_*
varit utomlands: ja!!!!
hatat någon: neej, bara ogillat :)
köpt kläder för över 700 kr: det tror jag nog
köpt mat för över 100 kr: ja
pussat en kille: ja
köpt skor: ja
önskat dig långt långt bort: nja.


vad ..
har du på dig: trosor, leggings, linne och tröja
är klockan: 15:26
ser du om du kollar rakt fram: TV:n
älskar du mest på denna jord: Jonas
har du för tapeter i ditt rum: nej, jag har vit färg :)
är ditt favoritgodis: hmm, allt som är gott, haha.
använder du för mascara: stiletto och false lash effect
är det pinsamaste du har i din väska: brukar inte bära runt på pinsamma saker
tycker du om killar: jag tycker om Jonas
Brukar du göra en lördagskväll? beror på ;) det är ju olika


vem ..
är din bästa vän: Anna
sov du senast brevid: Jonas
hade du senast sex med: Jonas
är närmast ditt hjärta: Alla mina nära och kära
inspirerar dig: hm vet inte
tycker du är coolast i din klass: ingen (jag går ju inte i skolan, hoho)
hatar du: jag hatar ingen. men ogillar några :)
brukar du umgås med mest: olika :)
pratade du senast med: mamma
pussade du senast: Jonas
tycker du ska göra detta test: haha javisst

Konsertkompis sökes! Haha.

Vem vill se Tokio Hotel med mig i Göteborg den 5e mars? Jag tänkte ta sittplats, för köa hinner jag inte eftersom jag ska på konserten i Stockholm också. Men faaan, vem som helst. Vem vill? Jag kommer ångra mig för resten av mitt liv om jag inte åker och tittar på den konserten också.

Alla som jag har frågat säger bara nej, och mina vänner som ska dit har ståplats. FUCK.

Hej alla sötnosar. Orkar inte gå i

0-49bf54ba87c792497d1512c62cde8c5b.png

Hej alla sötnosar. Orkar inte gå in och skriva på bloggen idag. Sitter och äter chips och dipp, dricker julmust och tittar på tv. Ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom att jag öppnar imorgon. Men jag slutar tidigt då, och det är skönt på en fredag :-) måste köpa mössa och vinterskor på lördag sen! Haha. Det är så himla kallt. Jaja, nu ska jag titta på 2,5 men (det går inte att lägga till det där tecknet för halv, så det fick bli ,5.) Puss och godnatt.

Godnatt

Nej, nu är jag så j*vla trött så nu måste jag gå och sova. Jag förstår verkligen inte varför jag blir så trött hela tiden ..  Kanske har brist på nån vitamin? Hmm. Får köpa tabletter, haha.

Btw. FAN vad det snöar ute! Jag måste ha ett par vinterskor.. Haha! Jag har inte sett såhär mycket snö på hur många år som helst känns det som. Funderar på att köpa ett par sånna där UGGS ifrån Brandos.se, men tycker det är så himla svårt att köpa skor över internet. Någon som vet ifall storlekarna är normala? Har ingen lust att skicka tillbaka osv.

Saknar Jonas och Anna.


Hittade en jättehärlig bild. Visst ser det gott ut?

Slösa eller spara?

Ska man slösa eller spara nu när snön har kommit? Det är frågan. Ska man köpa de äkta UGG's skorna ifrån t.ex. Brandos.se eller ska man spara lite pengar och istället köpa ett par fake ifrån skopunkten. De äkta kostar 1999kr, och de som är fake kostar 199kr.

Nu frågar jag er! Vilka skor skulle du ha valt och varför? Och vilken sko tycker du är snyggast?
(Mitt svar kommer i ett annat inlägg)

 

VS

I caught myself

Hej allihopa.

Har precis ätit middag! Och fan vad trött jag är. Tänkte ladda upp lite bilder ifrån igår. Dagen har iallafall gått bra tycker jag. Vi åkte lite stjärtlapp med barnen och några hade även deras snowracer och pulkor med sig, hah. De var så himla lyckliga.

Sen stängde jag och mamma, och när sista barnet hade gått så hade det blivit is vid ena ytterdörren .. Så den gick inte igen! Haha. Så vi fick stå och hacka bort isen innan vi kunde larma och gå hem. Imorgon börjar jag klockan 07:30 och slutar 16:15. Sen är det fredag, och helg! Tjoho.


Här får ni lite bilder ifrån igår.

Paramore - Where The Lines Overlap i Dublin 12/12/09

Paramore's setlist 2009

Intro
Ignorance
I Caught Myself
That's What You Get
Looking Up
Emergency
Crushcrushcrush
Turn It Off
Here We Go Again
Careful
Conspiracy
Where the Lines Overlap
Decode

Encore songs:

Misguided Ghosts
Misery Business
Brick by Boring Brick

Videos kommer upp ifrån konserten snart!!!

Shopping i Dublin

Plånbok - 2 EUR - Dunnies
Ballerina skor - 6 EUR - Dunnies
Strumpbyxor - 19 EUR - H&M

 

Sen hann jag tyvärr inte shoppa något mer! Nu kankse ni även tycker att det är skittråkigt att jag handlade på H&M också, och det tycker jag med! Ca 200 kr för två par strumobyxor, svindyrt enligt mig. Men det var nämnligen så att mina leggings som jag hade på mig hade gått sönder, och därför ville jag ju inte ha på mig det. Och fråga mig inte hur de gick sönder, för de vet jag faktiskt inte själv .. Haha.

 

Men, jag vill ju som sagt tillbaka och då ska jag se till att ha en hel dag på stan, och inte en halv. För dagen gick allt för fort, och allt blev så himla stressigt eftersom att vi sulle hinna äta innan konserten och gå tillbaka till hotellet med alla våra kassar som vi shoppat julklappar för osv.




Snart är det julafton

Hej mitt vinterland, nu är jag hääär!

Haha. Det är snö .. Tycker egentligen inte om när det är det, men bara det håller sig till julafton så att det inte blir äckligt slask och sånt igen! FY. Det hatar jag verkligen. Egentligen är det ju skönast med sommar - värme & sol. Helt jäkla underbart! Menmen.

Idag får jag och mamma skjuts till jobbet, tjoho! Då slipper man stressa för att hinna med den där bussen som ändå kommer försent, eller åker förtidigt så att man missar den ändå. Haha.

Jaja. Hoppas ni får en trevlig dag!
Puss på er


Bild ifrån söndags hos Jonas.

Några fler Dublin bilder. Så himla mysigt!


They telling me it's beautiful.

Har precis kommit hem ifrån julmiddagen med jobbet! Jag har fått body butter & även body scrub som luktar kokos! Åh, passar mig verkligen perfekt! Jag som hade tänkt att köpa det. Haha.

Btw. Tokio Hotels nys video .. WOW är allt jag kan säga. Bästa videon enligt mig! Orkar inte skriva så mycket mer nu. Är så himla trött. Imorgon börjar jag klockan 09:00 och stänger! Så skriver efter det.

Puss på er.

Här får ni en bild på mig och min baby i Dublin innan konserten

Dublin

Jag inne på vårat hotellrum innan vi drog till stan. Vi hade bara varit och lämnat väskan på vårat fyrstjärniga hotell!

Julklappsshopping på ett hemligt ställe!

Nu har jag köpt julklappar till: Jonas, Anna, Bella, mormor & Björn, farmor och farfar, Sofie, Sandra & Tore, mamma. Så nu har jag bara kvar till Rebecka, William (fast han blir enklast, bara gå till bebiskläderna så hittar man nåt sött direkt, haha) och till pappa.

Men det känns skönt! Fick ju lite panik när jag tänkte på att julafton faktiskt är om 1 vecka och 3 dagar, och jag hade inte ens börjar köpa julklappar. Har inte fått några julkänslor än däremot. Men, det lär väl komma! Har fått bilderna ifrån Dublin nu utav Jonas, så jag slänger nog upp några om jag orkar lite senare :)

Puss på länge.


Mysigt bad, aaaight?!

Hej allihopa.

Jag ska snart åka på hemligt uppdrag med mamma och pappa! och sen ska jag hem och sova. Är så himla trött! Haha. Synd att jag inte har badkar hemma längre .. För jag är verkligen jättesugen på det efter jag såg bilden nedan.



Idag hade vi lucia firande och det gick huuur bra som helst. Jag fick en present utav ett barn och hennes familj också! Gud vad glad jag blev, hihi. Orkar inte skriva så mycket mer .. Ska äta och sen kanske slänga upp bilder ifrån Dublin. Jonas har de så han får skicka :)

Puss på er sötnosaaar!
Det är julafton om 1 vecka.

Veckans blogg v.51

Grattis Elin som vann veckans blogg v.51, och får 100kr på H&M hemskickat också.

DUBLIN VAR HELT SAGOLIKT

Jag lever, jag är hemma i kalla (och tråkiga) Sverige igen.

Orkar inte skriva så mycket just nu. Är hemma hos Jonas och ska sova! Har inte blivit så mycket sömn på de här dagar, haha. Men det är fan värt det! Vill lätt flytta till Storbrittanien, vem är på? Helgen har iallafall varit grym, paramore var underbara, och jag har världens bästa pojkvän.

Mer kortfattad kan jag nog inte vara just nu! Imorgon börjar jag klockan 08:00 och slutar 16:00. Efter det ska jag iväg och klippa mig! Hihi. Jaja, slänger upp bilder och allt sen. Har en massa med min grymma nya fina kamera.

Ska föna håret och platta det. Sen blir det sängen! Innan dess ska jag räkna rösterna för Veckans blogg också. Återkommer med vem som vann.

PUSS PÅ ER

Grattis Eric!

Sådärja.

Nu har jag duschat och smöjt in mig med världens bästa hudlotaion! ACO's brun utan sol. Något att rekomendera, den ger verkligen resultat. Promiiiiise, haha. Ska gå och lägga mig i sängen nu, och om någon timme kommer Jonas. Men då har jag säkert resan somnat .. Tur att han har nyckeln hit.

Nu får ha en trevlig helg allihopa. För det ska jag ha!
Btw, grattis till Eric som vann idol 2009. En värdig vinnare tycker jag.

Jag är fortfarande lite nervös.
Min första resa jag åker själv utan någon vuxen. Ska bli roligt, men lite läskigt också. Men någon gång måste ju bli första gången, right? Haha. Juste, Jonas är skitsöt! Han är ju på Dead by April (Inflames egentligen) och han vet att jag älskar deras låt Losing You - så han ringde mig under den låten. Åååh, miin sötnooos!

Jaja. Nu ska jag faktiskt sova! Ska upp tidigt. Imorgon åker vi klockan 08:15-08:30 härifrån. Och innan dess ska jag hinna fixa mig och packa det sista .. Såsom smink, fön och plattång osv. Puss alla sötnosar.

-

När jag kommer hem avslutas Veckans blogg tävlingen!

Nu drar vi!

Hej allihopa.

Förlåt för sent inlägg! MEN, jag har haft fullt upp hela dagen. Först och främst jobbade jag, och dagen där har gått sjuktbraaa. Sen åkte jag direkt till farsta där jag mötte Jonas och så gick vi och växlade pengar. Efter det sprang vi och kollade lite fort i olika butiker och sen mötte vi Anna och Andreas och åt lite pizza. Sen skulle Jonas på konsert med Kevin så jag, Anna och Andreas åkte hem till mig och så åkte de för någon timme sedan.

Nu har jag:
- Packat allt som går att packa ned nu.
- Fixat min och Jonas internetincheckning och skrivit ut våra boardingpass.
- Fixat handbagaget.
- Valt kläder till imorgon.

Är dock lite ledsen .. För vi har inget minneskort att fota med!!! Så jag hoppas verkligen att det går att handla det på Skavsta - för då ska jag göra det. 8gb! Fan också.

Så nu mina vänner! Ska jag gå och duscha, och efter det ska jag måla naglarna och örsöka slappna av lite! Är så himla nervöööös för allt. Språket, resan, hur vi ska hitta osv. Men jag antar att jag inte ska oroa mig .. Vi får väl ta taxi överrallt och hoppas att vi hittar och hinner överrallt.

Det här blir nog det sista inlägget innan vi åker.
Puss på er så länge!!

Godnatt

Jag är lite stressad. Imorgon efter jobbet ska jag nämnligen:

- Växla pengar.
- Packa.
- Handla julklappar.
- Byta mitt minneskort till ett man kan ha i min nya kamera
(- Söka nytt jobb!!!!!!!!!!)

Shit, jag förstår inte hur jag ska hinna med allting. Men men! Förhoppningsvis följer Jonas med mig, så slipper jag stressa runt helt ensam, haha. Nu ska jag tvätta håret och sen ska jag lägga mig i sängen och sova, är så himla trött!

Idag har det blivit en massa tråkiga inlägg på bloggen! Men jag har sökt en massa jobb och kände att det fick gå före bloggen.. Imorgon börjar jag 07:30 och slutar klockan 15:30. Ja ja, ni får ha det så bra allihopa. Puss på er!

Tokio Hotel goes sexy strippers

HAHAHHAHA. Ni måste verkligen se den här! Och för er som inte tycker om Tokio Hotel, behöver inte ens bemöda er med att kolla.

Try JibJab Sendables® eCards today!

Hunger

Jag är så jävla hungrig - och det finns ingen mat hemma. Brödet gick ut för någon dag sedan, så det går inte att göra scones och sen finns det ingen frysmat heller. Grymt kul eftersom att jag håller på att hungra ihjääääl.

Idag fick vi tacos på jobbet, mums. Det var supergott! Haha. Det blev dock väldigt kladdigt för barnen, men det är ju klart. Inte så lätt att rulla ihop brödet med allt innehåll i, haha. Pluttarna!

Nu ska jag leta reda på någonting att äta, får typ äta frukt eller nåt, haha. Eller så beställer vi mat ifrån nån resturang.

Skriver mer senare.

Backstreet boys 4/12

Angående röstningen för Veckans blogg

Btw. Det är lite kul att de alla kommentarer om veckans blogg! Haha. Tror att de är ca 20-25 röster just nu, det är grymt ju. Och kul att folk röstar :). Grejen är bara, att det som kommenterar inte tänker på att IP adressen är synlig, haha. Så helt plötsligt kan de komma 4 kommentarer (utan länkar eller mejl adresser) där de är samma IP som röstar på samma blogg = samma person som röstar bara de att de skriver olika namn.

Haha. Det är helt okej att göra så. Det finns nämnligen inga regler i den här tävlingen - rösta så mycket ni vill och orkar. Men jag tyckte bara att det var lite kul! Haha.

Puss på er söta läsare :D

Im soooo in love

Fan vad trött jag är. Plus att jag mår illa som fan! Usch. Ska gå och lägga mig nu och imorgon måste jag växla pengar eftersom vi åker på lördag.. Eller om jag gör det på fredag. Får se.

Ha det bra alla.
Hoppas ni har en trevlig kväll & att ni mår bra.

Puss på er.
Jonas är världens underbaraste!

The Hills tävling på Kenza's blogg!

Kenza har just nu en tävling på sin blogg. Hon lottar ut 15 stycken exemplar av en nysläppt dvdbox. Nämnligen The Hills! Grymt eller hur?

Jag har följt denna serie enda ifrån början. Laguna Beach, The Hills och nu The City. Tycker serien är så jävla bra och när de går på eftermiddagarna på helgerna och vissa vardagar sitter jag som klistrad och går inte en meter (om det inte är reklam såklart, haha).

Jag vill vinna en utav de 15 dvd boxarna dels för att jag älskar serien och har som sagt följt den enda ifrån början. Och dels för att det skulle vara en helt perfekt julklapp ifrån den bästa bloggaren i Sverige. Åh, jag skulle verkligen bli helt överlycklig om jag vann. Jag brukar aldrig vinna någonting och skulle personligen putsa Kenzas skor om hon skickar ett utav exemplaren till mig, haha. Och det vill ni väll se?

Vill ni också tävla om att vinna den här dvd boxen? Klicka HÄR

Mysig onsdag

Hej allihopa!

Nu ligger maten i ugnen, för tro det eller ej. Jag håller på att laga mat till min familj! Haha. Idag har jag jobbat som vanligt och även fast jag stängde idag så har tiden bara rusat förbi. Började klockan 9 och då gick alla avdelningar ut direkt eftersom att vi skulle öva på lucia tåget/uppträdandet som vi ska ha på måndag. Och jag leder det!! Så himla roligt! Efter det gick vi in igen och så bakade vi lite lussebullar, sen blev det lunch och efter det tickade bara tiden på. På slutet av dagen körde jag dansstopp med alla barn som var kvar, haha. De tyckte verkligen att de var jätteroligt ;)

Efter jobbet åkte jag och mamma till Älvsjö mässan eftersom att Jonas skulle vara där med hans UF företag (trodde vi) .. Men där var det helt dött med folk, och sen visade det sig att det var på hans skola de var, hahah! Så vi åkte dit en snabbis istället, och så såg vi deras utställning. Superduktiga är de! Sen fick jag ju även träffa min söta Jonas också. MYS!

4 dagar kvar nu.

Dublin

Snart åker vi baby. Bara 5 dagar kvar nu! Längtar.

Duschdax

Så. Nu har Hanna fått en ny design! Jag har fixat med den nästan hela kvällen, och är fortfarande inte helt klar. Den har krånglat lite, så jag fortsätter imorgon eller någon annan dag istället. Hope you like it girl!

Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen nu och sen ska jag föna och platta håret och gå och lägga mig. Hinner säkert trycka i mig en lussebulle som mamma bakade innan också, haha. Imorgon börjar jag klockan 09:00 och stänger! Min sena dag.

Bilder ifrån helgen!

Lördag





Bloggdeisgn

Håller på att fixa och trixa med väns blogg! Därför kommer bilderna lite senare ikväll .. Så att ni vet varför jag inte skriver några inlägg just nu , hah. Men hon är verkligen värd en design eftersom jag lovat henne det sedan länge tillaka.

Länkar hennes blogg när jag är klar med allt.
Puss på er så länge.

Lussebullar på g

Im home.

Dagen har faktiskt gått jättefort, även fast vi inte har gjort något speciellt idag på jobbet förutom att hållt på med en julgran som barnen ritade och klistrade på saker på. Jättefin blev den, haha. De är verkligen påhittiga!

Mamma håller på att baka lussebullar nu, mums det luktar gott! och jag ska gå ner och hjälpa henne sen när man ska rulla de. Innan dess tänkte jag fixa lite med min digitala fotoram, digitalkamera och ladda upp bilder ifrån helgen här på bloggen. Så snart kommer det bilder ifrån konserten och bak & spelkvällen hos Jonas med Danne, Jessica, Kim och Sofia. Hold on!

Puss på er så länge.

Sleep tight

Nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt. Imorgon börjar jag klockan 08:00 och slutar 16:30 och jag tror att vi ska baka imorgon med (vi gjorde pepparkakor med barnen idag) eftersom att det är bakvecka. Vi ska iallafall baka lussebullar med barnen på onsdag, ska bli jätteroligt. De tycker verkligen att det är kul och några går verkligen in för det och gör sitt bästa, haha. De kan mer än man tror!

Sov gott alla sötonsar!

Vilken är den bästa mascaran?

Hmm. Det är en riktigt svår fråga - och personlig. Enligt mig är det just nu Maybelline's Stiletto mascara som rockar fett. Den är skön och lätt att applicera och den får iallafall mina ögonfransar att se mycket längre ut. Absolut en nummer ett för mig. Vilken är din favoritmascara?


You know who you are

Asså omg. Jag blir så himla irriterad! Gick precis in på en tjej som gick i min förra skolas blogg. Tänker inte nämna några namn, för det är bara patetiskt. Men den personen har iallafall i princip kopierat alla sminktips hon har på sin blogg - ifrån min blogg, rätt av. Utan att fråga eller länka att det är jag som har skrivit inlägget.

Brist på repekt för fan. Skaffa din egen fantasi istället för att kopiera ifrån andra och tro att andra ska tycka att det är smarta tips. Visst, jag har inte egenrätt över någonting som finns på internet - men va fan, repekt tjejen - respekt.

Take a shower

Nu ska jag ta en dusch i mitt härliga badrum! När jag kommer tillbaka ska jag nog lägga in lite skönhetstips, hihi.

Visst är det ett mysigt badrum?

Finalisterna av Veckans blogg + minitävlingen

Nu är det bara att börja rösta!

1.
Elin


2. Afilaow


3. Cajsa


4. Matilda

Min nya digitalkamera, looove

Btw. Jag och mamma var iväg till Sickla en snabbis! Och där köpte jag en ny digitalkamera, tjoho. Äntligen! Den ska jag ha med till Dublin, haha.. Jag köpte den för 2790kr och fick även ett minneskort på 2gb och en digitalfotoram på köpet! Helt klart värt priset.

Det är touchskärm, två stycken LCD skärmar på framsidan och baksidan, 4,6X zoom, 12,2px, filmar i HD kvalitet osv. Grymt, älskar min nya kamera, hihi. Kan verkligen rekomenderas!

Hold on

Ikväll klockan 20 presenteras finalisterna av Veckans blogg + min minitävling om ett presentkort på H&M för 100kr

Min mysiga helg

HEJ ALLIHOPA!

Im back. Haha, det var jättelänge sedan jag skrev nu känns det som. Men bloggen är ju faktiskt inte det första jag tänker på. Mina nära och kära går långt före ett inlägg på bloggen, och det måste ni ju ändå förstå! Hur som helst så har min helg varit jättemysig!

I fredags var jag som sagt på backstreet boys med Jonas och Anna. De var faktiskt, tro det eller ej, riktigt bra live. Dock kändes de lite larvigt när de stod och dansade sina danser som de gjorde för 10 år sen också, haha. Publiken var galen iallafall, och de verkade de gilla. Efter konserten så fick vi skjuts hem till Jonas och sov där.

I lördags vaknade vi klockan 10 och gick upp och städade lite, hihi. Sen satt vi mest framför tvn och runt 16 tiden kom Danne hem till Jonas och efter ett tag gick vi ner och åt på wärdshuset i Trångsund. Jag tog en grillbiff med bea-sås och pommes frittes, så himla gott! Sen drack vi några drinkar och Jonas vann även 900 kr, my boy! haha. Sen gick vi och mötte Jessica och så knatade vi hem till Danne för att hämta lite vin. Sen tillbaka till Jonas. Sofia och Kim kom efter ett tag och då började vi baka pepparkakor och efter det drack vi lite vin och spelade spel. Riktigt lyckad kväll iallafall, skitmysigt var det!

Igår var jag på lite adventsfika hos mormors syster Bodil. Så mamma och pappa kom och hämtade upp mig och så åkte vi tillsammans dit. Där träffade vi mormor, Sofie och hennes kille och sen var det lite nytt folk. Vi fick lite julmat och glögg osv. Riktigt gott och mysigt! Efter det åkte jag tillbaka till Jonas eftersom jag skulle sova där. Då gick vi ner och handlade lite tacos som vi ville äta och sen satte vi oss framför tvn. Somnade någon gång vid 22-23 tiden.

BILDER KOMMER.

JONAS HAR VUNNIT PENGAR!

Tänkte uppdatera lite snabbt. Är på värdsan med Jonas och Danne just nu! Vi har ätit mat, mums. Bilder kommer sen. Snart ska vi upp till Jonas igen och sen kommer Jessica, då ska vi baka pepparkakor, spela spel och äta chips. MYS! OMG. Jonas vann 900 precis!!!! Imorgon blir det adventsfika med släkten, hoppas Jonas vill följa med! Puss på alla söta, förutom vissa grisar!

DE ÄR SKITBRA!

0-12b91ef79360032594148c23682df069.png

DE ÄR SKITBRA!

DE ÄR SKITBRA!

0-12b91ef79360032594148c23682df069.png

DE ÄR SKITBRA!

sitter och väntar på att konserten

0-5aab76624845047ff07dbfaa23609754.png

sitter och väntar på att konserten ska börja nu! Kanske mobilbloggar sen. Ha en trevlig kväll, puss

geh

Hej allihopa.

Har precis fixa mig klart och är helt färdig. Ska gå om ca 20 minuter så jag passar på att skriva ett inlägg här innan. Har fixat min iPod som har varit urladdad ett tag eftersom jag inte visste vart sladden var! Så idag har jag haft den med mig hela dagen, förutom på jobbet dådå. Haha. Har lyssnat på en massa gamla Tokio Hotel låtar, och fan asså. De är verkligen de bästa! Varje gång t.ex. 1000 meere spelas så får jag hjärtklappning och tänker tillbaka till dortmund och essen, haha. Och likaså Jung und nicht mehr jugendfrei osv. Åh, älskar verkligen de gamla låtarna och det är jättekul att lyssna på de igen. Har ju varit helt inne på de nya albuet nu ett tag.

Jaja. Nu ska jag gå ner och välja jacka! Har lite svårt att bestämma mig om jag ska ta vinterjackan eller min skinnjacka, det är ju faktiskt inte speciellt kallt idag.

Ha det så kul idag!
För det ska jag ha. Först äta ute på resturang och sen backstreet boys konsert, haha. Låter så mobbat att säga att jag ska på bsb, men de är fan coolt. De var ju as kända förut!

Bilder kommer vill jag lova.

fredag

Nu ska jag åka till jobbet och direkt efter så blir det middag och backstreet boys med Jonas och Anna. Ska bli kul! Har med mig digitalkameran och kankse skickar ett eller annat mobilblogginlägg. Vi får se! Haha.

Idag har jag på mig mina nya strumpbyxor och min nya tröja ifrån H&M.  (bild kommer)
puss på eeeer.

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig! Om ca 1 vecka bör jag börja packa. Åh, det ska bli så himla roligt att åka iväg! Bara Jonas och jag, helt ensamma i ett främmande land. Hah! Dock bara 2 dagar, men vad spelar det för roll? Vi får oss en upplevelse.

Imorgon börjar jag som sagt 09:30 och slutar klockan 16:30. Då tror jag att jag ska direkt in till stan och möta Jonas hans syster Anna så ska vi äta på Pong och efter det blir det konsert, haha.

Godnatt alla sötnosar!

Kläder och Annas & min "mat" i tisdags

Veckans blogg (v.50) & minitävling

Jag tycker att vi börjar lite tidigare nu när jag inte har haft veckans blogg på några veckor och dessutom får ni större chans att hinna delta. Så nu är det dags igen iallafall. Anmäl i det här inlägget. Den som blir utsedd denna vecka får även 100kr rabatt på H&M hemskickat utav mig.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i det här inlägget att du vill vara med och varför du ska vinna de där 100 kronorna. Lycka till!

Dusch

Har precis kommit hem ifrån BEA. Hämtade mina snygga kläder, tjoho. Allt passade skitbra! Men det var nåt fel på bh:n där bak så när jag skulle knäppa så gick den sönder! Stört.

Aja. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag måla naglarna och sova. Imorgon börjar jag 09:30 och på kvällen ska jag, Jonas och hans syster på Backstreet boys på hovet! Haha. Kul va?

Lägger upp bilder på mina kläder senare, puss på eeer.

Vårat hotell i Dublin

Känns lite spökaktigt på något sätt, haha. Så jag hoppas att vi överlever natten i Dublin! Det är ju fyrstjärnigt, så det lär ju vara mysigt och ett väldigt bra hotell, haha. Men ändå!


Lite uppdatering

Hej alla sötnosar!

Anledningen varför jag inte skrev någonting igår, var för att jag verkligen inte mådde något bra. Kämpade mig igenom dagen på jobbet och somnade jättetidigt på kvällen.

Idag försov jag mig - typ första gången i mitt liv! Och ändå hade jag sovit 10 timmar, haha. Stört. Tror det var för att jag mådde så dåligt igår! Idag är det dock lite bättre, känner mig fortfarande jättetrött och har huvudvärk, men jag har inte feber längre.

Ska snart hoppa in i duschen, och lite senare ska vi iväg till BEA och handla , då ska vi först och främst köpa vitamin- (och kankse järn) tabletter till mig, och då mår jag förhoppningsvis bättre och blir piggare och inte sjuk lika ofta. Och sen ska vi hämta ut mitt paket ifrån H&M som jag beställde förra veckan. Woho, mina fina nya kläder har kommit! Haha.

Just det. I tisdags var jag med Anna. Supermysigt! Vi var i globen och shoppade lite. Jag köpte ett par bruna strumpbyxor och ett lila skitsnyggt nagellack. Visar er sen när jag lägger upp bilder på H&M kläderna också.

HERE WE COME

Jag och Jonas ska till Dublin 12/-13/12 (näst nästa helg) och se Paramore live. Så himla kul! :D

RSS 2.0