Godnatt

Har precis kommit upp ifrån badet. Imorgon är det skola ifrån 11:20 till 17:15. Förhoppninsvis inte så jättejobbig dag med tankte på att skolan precis har börjat.. Men man vet aldrig! Jaja, nu ska jag gå och ta min hostmedicin och sen ska jag gå och lägga mig i Jonas mammas och Kjelles säng, gud vad skönt! Sleep tight.



xoxo, / Ida

Mobilpanik.

Alla dessa pauser på 5an alltså. Usch, jag hatar dom! Kan dom inte bara låta filmen gå och ha reklamer efter programmen. Men ja, det är klart. Kisspauser är ju rätt skönt. Så att man inte missar någonting superviktigt ifrån filmen.. Men samtidigt, ca 7 minuters reklam? Nej tack.

Idag var jag i Globen med pappa, mamma och Jonas. Vi skulle kolla på en ny mobil till mig eftersom att jag önskat mig en i födelsedagspresent. Jag önskade mig denna sötnosen:

Men eftersom att den är så himla dyr. Så blir det nog någon av dom här. Men klart så ska jag inte klaga!! Dessutom så köpte vi hostmedicin till mig eftersom att jag har hostat så mycket denna vecka som varit, och det verkar aldrig gå över. Så när jag går och lägger mig ska jag ta det.. Med laktits smak, haha, undra hur det blir! Här är iallafall några mobiler jag önskat mig,


vilken tycker ni? 
Nu ska jag återgå till filmen.

Påminnelse.

Ta pendeltåg 35 från Trångsund mot Kungsängen.
Det går från Trångsund 10:35
och kommer till Älvsjö 10:43.

Vid Älvsjö station byter du till buss 163 mot Kärrtorp.
Den går från Älvsjö station 10:59.
Du är framme vid Sockenplan ca 11:11.
Restid 36 minuter.

Trevlig resa!

Princess diaries 2

Nu är det dags för film! Jag tycker alla ska sätta på kanal 5 för att kolla på denna film.



Ha en trevlig kväll allihopa. Nu blir det chips och dipp!
xoxo / Ida

Grattis bloggen!

Förresten, grattis till min blogg som fyller 1år idag!



8 månader.

Sitter hemma hos Jonas nu. Vi har precis ätit middag, kyckligklubba och potatissallad. As gott! Vi sitter och kollar på tv just nu, det är Greek. Ingen av oss har sett det förut, men det verkar rätt kul. Och om ett litet tag börjar En prinsessas dagbok 2. Åååååh, gud vad roligt, haha.. Jag vet jättelarvigt. Men gud vad kul!!! Det var så himla länge sedan jag såg den. Hihi.

Förresten, bilder ifrån kräftskivan kommer upp någon annan dag. Just nu orkar jag inte ladda upp dom. Det tar sådan tid! men glöm inte att rösta på "Veckans beauty" som ska koras idag för den här veckan. Tror att jag ska försöka fixa lite med designen. Ha det så bra allihopa. Imorgon är det skola, och jag ser faktiskt fram emot det. Första veckan då vi hahr projektarbte, lite spännande faktiskt. Undra vad vi får göra!?

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i 8 månader. 8 underbara månader, jag älskar dig så grovt mycket.


xoxo / Ida

Kräftskiva ikväll

Vi ska strax åka hem till mig nu eftersom att det blir kräftskiva ikväll.. Väldigt bra tajmat, eller inte. Det är ju NRJ in tha park ikväll. Men förhoppningsvis kan vi lösa det på så sätt att vi är ett tag hemma och är sociala och efter yttligare ett tag åker vi in till kungsan. Måste fixa lite saker nu, men ha en trevlig kväll allihopa! (bilder kommer tas, hihi.)

Utmaning

Jag blev utmanad av Elin.

1. Jag hatar att bråka och gör vad som helst för att ett bråk inte ska brista ut.
2. så fort jag går förbi en spegel, måste jag kolla hur jag ser ut.
3. Jag är väldigt känslig, och kan gråta hur lätt som helst om jag är med personer jag litar på.
4. Hatar döden och allt som har med universum att göra.. Det gör mig bara rädd att tänka på allting som finns där ute.
5. Jag är mörkrädd.

"Bloggare som blir "tagna" ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn & bloggadresser. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information". Antar ni utmaningen? Här kommer min "passning" till:

Maria och Bella

Spöken!!!

Åh herregud. Det spökar nu, på riktigt. Hemma hos Jonas! Vi är ensamma, eftersom hans mamma och hennes, nu man (!), fick bröllopspresent att åka till Paris till på måndag idag. Men ah iallafall.. En mobil som legat i Jonas rum, avstängd, i jag vet inte hur många månader. Och för några dagar sedan provade Jonas och Jocke (hans bror) att sätta  på den, men det funkade inte.. Och nyss sattes den helt plötsligt på, och ett alarm börjar tjuta ifrån den. Sen när Jonas tar tag i den så stängs den av. Hur skumt är inte det ? VÄLDIGT. Plus att både jag och Jonas tror på spöken.. Undra hur läskig den här natten blir.

Imorgon ska jag och älskling hur som helst träffa Malin och James, det ska bli jätteroligt! Det var ett tag sen, så det känns skönt. Malin och jag som har varit grannar i 6år började prata på internet för någon månad sedan, haha.. Och det visade sig att mycket har hänt under de åren vi inte varit med varandra och mycket har vi fått genensamt. Haha! hur som helst, efter det är det kräftskiva hemma hos mig, där farmor,farfar, min farbror+fru & barn (kusiner+pojkvän), mormor och moster Sofie ska komma. Kankse även hinner med att dra in till stan och kolla på lite NRJ. Och just det, har varit så inne i annat att jag glömt att skriva det här.. Jag har bokat tid för att färga håret blondt, eller blondare kankse man ska säga. 15 september händer det , och jag hoppas för guds skull att det blir fint och att det syns/ser blondare ut. Jag vill nog ha ungefär såhär blondt hår tillslut tror jag:
Vad tror ni om det? Godnatt allihopa och sov så gott!

Bröllopsdagen.

Tja! Sitter hos Jonas, har ledigt idag eftersom att hans mamma ska gifta sig. Hihi! Klockan ett ska dom vara på rådhuset och sen ska vi äta på en resturang som heter Godthem (stavning?!). Det ska bli jättemysigt. Igår hade vi iallafall våran första bakdag efter 2 månaders uppehåll med sommarlov. Det var kul att vara tillbaka. Jag och Elin gjorde masarinmassa och sen började jag och Fanny med wienerdeg som skulle slutföras idag! Bilder ifrån dessa två dagar kommer imorgon tror jag!

Nu ska jag fixa mig lite.

Ingen rubrik, det finns inga ord.

Min hals är ett sandpapper. Aj! Och snart kommer lungorna spys upp för att jag hostar så himla mycket.


Första "riktiga" skoldagen idag. Vet inte riktigt hur jag känner inför det.. Vi ska göra iordning i bageriet, som vanligt typ. Och innan så har vi religion. Det var så himla länge sen jag hade det.. Så jag kommer knappt ihåg vad det innebär. Hoppas bara att vi inte får några läxor, och att läraren är rätt så slapp, som våran förra svenska lärare, haha.. Ja ja, ska väll börja fixa mig nu. Det verkar rätt så lämpligt med tanke på att jag fortfarande sitter i pyamas och dricker te, när jag ska vara vid skolan om två timmar. haha.. Kanske hinner med ett till inlägg sen, får se hur snab

Dags för sängen

Även om mitt schema är AS najs och jag börjar runt tolv imorgon, så tänkte jag ändå gå och lägga mig nu. och åh, fy fan vad skönt! Hammarby gjorde ett till mål, yes! jaja, tillbaka till texten. varför så tidigt? jo, min näsa rinner nämnligen och halsen svider. Sitter och tuggar bacufin, haha. dom hjälper verkligen!
Och, vissa personer förstår jag mig verkligen inte på. Shit, kan det verkligen vara så svårt att låta folk vara och leva det livet man börjat på nu? Men ja, tydligen..

Imorgon ska jag som sagt vara med Jonas, jag längtar efter honom. Även fast vi träffades idag! Det är konstigt det där.. Att man kan gilla en person så mycket, som jag gillar/älskar Jonas. nu är mitt te klart, ses blir det dags för John blund att komma. kankse hinner med ett litet blogginlägg imorgon bitti innan skolan börjar! Ha det så bra allihopa.

Älskling.

Första skoldagen..

Så har man börjat skolan igen dårå! Haha, måste faktiskt erkänna att det faktiskt var lite skönt att vara tillbaka.. Och träffa alla igen som man har saknat under sommaren. Hur som helst, var bara i skolan idag från 09.00-10.00, alltså en timme. Så himla skönt! Vi fick lite papper inklusive schemat, fy fan vad slappt! I och för sig ska jag nog inte säga det innan vi börjat med de vanliga lektionerna. Måndagar blir nog dock lite jobbiga, 17:15 slutar jag då.. Men har sovmorgon till klockan halv tolv, vilket betyder att jag kan festa fredag, lördag OCH söndag. Och även måndag om jag nu känner för det. HAHA! sjukt. Efter skolan åkte jag hem ett tag, satt och pillade lite på datan utan att göra någon speciell nytta, men vid klockan ett så tog jag bussen för att åka till min älskling! Hann vara där i ungefär 3 timmar för att de sen skulle åka och jobba. Men imorgon ska vi ses igen! Vi bestämde i söndags att vi skulle åka och köpa tröja åt Jonas eftersom att han hade fått presentkort på Åhléns i födelsedagspresent av sin pappa. Vi hittade en, som verkligen är jättefin, kankse kommer bilder imorgon.

Och just det. Jag gjorde ju en överraskning till Jonas. Först lagade jag middag, trerätters!
Förrätt: gjorde en egen dipp med philadelfia, salsa sås, gurka och tomat som vi dippade med taco chips. Supergott!
Varmrätt: citronfilé med potatis
Efterrätt: vanilj pannacotta
Sen klockan åtta kom Kalles mamma och kalle och hämtade mig och Jonas. Men Jonas hade ögonbindel så han såg inte vem det var som körde och hörde det inte för den delen heller eftersom dom var knäpptysta. De körde oss iallafall till Jonas kompis Robin som skulle ha Chillkväll, och lyckat blev det. Jag älskar dig Jonas, jag hoppas att du hade lika roligt som jag hade! Men mer kommer du att få, det lovar jag dig! Bilder ifrån kvällen kommer nu..

Som sagt, ögonbindel ;) hahah..


Danne, Kalle och Robin


HAHA! massa folk.


Kalle och Jonas.


Haha aw söt (:


Maria och Elin :)


Ein hade "pussbiljetten" hahahah..


.. och Kalle var den som fick pussen ;)


HAHA, grupp puss ;)


:)


Strike a pose.


Den här bilden är så jävla grymt snygg på Jonas så det finns inte <3


God kväll! ;)

Sitter hemma nu, väntar på att Jonas ska komma. Haha! han har ju som sagt varit ute och just nu så är han på ett ställe som heter K15. Där min moster jobbar, hihi. Det är så himla snällt av henne att hon skrev upp dom, och kommer göra likadant för mig!!! Jaja, börjar bli lite småtrött men måste hålla mig vaken! :D jag menar, vad gör ma inte för sin fulla pojkvän? haha! Jag kan iallafall sitta uppe hela natten nu, eftersom att jag pimplar i mig en massa kaffe, hahaha!

och just det, jag vill att andra säsongen av Gossip Girl ska börja nu.. Jag kan knappt bääärja mig! hihi.

Gårkvällen.

Usch, febern satt fortfarande i igårkväll när gärsterna kom. 41 grader, tjoho.. Eller inte ! Men kul var det ändå, jag och jonas bakade tårta på dagen, (bild längre ner) och ena vart as lyckad, den andra vart inte lika lyckad.. haha! Men god var den iallafall.  Lite senare åkte vi till Bergshamra, men anledningen behöver inte nämnas här på bloggen. Men personen vi besökte ska hur som helst veta att jag alltid finns här, oavsett när och var du befinner dig. Okej? Jaja, idag ska Jonas vänner komma, och febern börjar gå ur. Lagom tajming till imorgon då jag har fixa en riktigt rolig överraskning till Jonas i 18års present. Inte bara det han kommer få, haha. Men iallafall :)! På söndag kan jag berätta vad det var jag gjorde och vad vi hittade på! Hur som helst, ikväll ska de gå ut, såklart!!! MIn moster Sofie, som egentligen inte är som en moster eftersom att hon bara är två år äldre än mig, nämnligen 20år, har fixat så att Jonas +10 pers till kommer in på ICE som egentligen är ett 20+ ställe, haha . Men ja, hon ringde nattklubbschefen och allt löste sig, haha.. Och på k15 där hon jobbar i baren. Hoppas verkligen att kvällen blir lyckad för dig älskling, och att ingenting händer, ta det lungt! . Skriver nog mer ikväll. Lite bilder ifrån Jonas födelsedag kommer komma nu också!


På Jonas födelsedag! Harry B James.


Kalle var glad! hahaaha



Kalle och Jonas !


Tårtorna jag & älskling gjorde.

TÅÅÅÅRTA!

KALAS.

Hej! Är hemma hos Jonas nu och håller på att göra tårtor, haha. Första är klar och står i kylen, nu är det dedn andra som är till imorgon. Om ett litet tag kommer Jonas mamma hem så ska vi gå ner och handla lite frukt som vi kan lägga på tårtan :). Och just det, igår fick jag feber, 41 grader hade jag när jag gick och la mig, bra tajming.. eh nej! Mår lite bättre idag, bara det att huvudet håller på att sprängas, men ja jag ska inte klaga nu! haha.. Nu ska jag fortsätta :) bilder ifrån igår kommer ikväll tror jag. Undra vad Jonas kommer få i present nu idag av alla gäster! Puss puss!

GRATTIS!

Idag fyller världens bästa pojkvän år.
Grattis älskling, jag älskar dig mest av allt i hela universum.
Hoppas att du får bästa födelsedagen ever. :*

nu ska han öppna odin vodkan. puss!

Veckan som varit i bilder.

Hej. Sitter och kollar på OS just nu med Jonas. Håller även på att ladda upp lite bilder ifrån veckan som har varit, alltså Ung08 dagarna i stan. Och.. Jag måste bara tillägga, vissa bilder är helft fucked up ifrån The voice kvällen. Men jag hoppas att ni s tår ut ;) Jag bjuder på dom! haha..

Onsdag: åkte in till stan med Jonas.


Onsdag: där inne träffa vi My & Charlotte. efter ett tag kom nån som My vad på g med.


Onsdag: hahahah..


Torsdag: Leo ville pussa på Jonas, hahahha..


Fredag:
vi träffade Malin och James och deras kompisar i kungsan :) <3


Fredag: efter ett litet tag kom Carro och Lotta! :)


The voice: innan, hos jonas.


The voice: hahahahahahha, omg!




The voice: den där bilden blev den sista som är värd att lägga upp.. haha!
kommer antagligen att lägga upp lite fler ifrån mobilkameran sen.

Flashbacks!

God morgon.

Hej allihopa! Har ni sovit gott? Just nu sitter jag hemma hos Jonas. Han sover, stackarn. Han är sjuk och fyller år om 2 dagar! Usch vad jag tycker synd om honom. Imorse träffade jag och Bella, som jag skrev igår Viktor. Haha, vi satt  och läste stockholm city, och bara helt plötsligt så dök han upp ur ingenstanns. ahaha! Det var lite roligt. Hur som helst, tror att jag ska gå och laga lite mat till oss. Jag är så himla hungrig! Hoppas att Jonas orkar göra någonting idag, för imorgon har vi ett viktigt uppdrag, haha.

Skriver nog mer sen!  Puss.

Jackass.

Sitter och kollar på jackass nu med Mattias och Bella. Gårkvällen var så jävla underbar, och så himla rolig. Till en början var det lite trisst, med efter ett tag blev det jätteroligt. (Bilder kommer senare). Idag har jag inte gjort så mycket, satt hemma hos Jonas och gick sedan ut på en liten promenad för att sedan bli hämtas av mamma, och åka och äta middag hos Bella som förövrigt ska sova hos mig ikväll. Imorgon ska vi träffa en kille som heter Viktor som bella börjat prata med, han bor i Avesta och ska ta tåget in till oss , haha. Därför ska vi möta honom klockan kvart över tio på centralen. Därför behöver vi också gå upp klocka halv sju. Och just det , på onsdag fyller Jonas 18!!!!! Så sjukt, haha. Jag fyller 18 om ca 3 veckor, fy fan vad skönt det ska bli :)

Veckans Beauty (v. 33)

Okej, dags för första gången då Ni fått rösta på veckans beauty. Denna vecka, 33. Är det min kompis Rebecka som röstat. Hon valde Gustav som är trummis i rockbandet Tokio hotel, med anledningen "Jag tycker att Gustav Schäfer ska vara veckan beaty, just för att han är snyggast i världen, han är charmig och har världens finaste leende." och jag ska förresten hälsa ifrån henne att , han är hennes och ingen får röra honom.. haha! du är så rolig gumman.

Gustav Schäfer.

Rebecka Legnevall.

Det är sånna här personer som gör så att man klarar av vardagen . Tack Rebecka, för exakt allt. Jag älskar dig.

Zebrahead

Har ni hört talas om Zebrahead?
Aja, det är iallafall typ ett amerikanskt band som är as bra + att dom ska komma till sverige. De ska vara förband till Simple Plan, och jag bara måste gå. Och den här tröjan är så himla snygg, jag måste ha den om jag ska gå.. haha! eller måste och måste. men ja, ni dattar. egentligen är jag ju där för simple plan. men, zebrahead är så himla bra!

Bio!

Har precis kommit hem ifrån bion med Jonas. Vi såg "Barnhemmet" och fy fan. Vissa gånger hoppade man till riktigt rejält. Men den var riktigt bra .. Det finns inte så mycket mer att skriva. Haha, jag är jätte trött och snart ska vi börja kolla på Gossip Girl. Och just det, idag började Ung 08 så jag och Jonas ska in till stan imorgon! Och på onsdag ska jag träffa Maria.


Sov så gott!

En av mina bilder på Bill 13/6-08

bilder ifrån fredagskvällen (080808)

Innan, hemma hos Jonas..



Maria var glad!


Det blev som sagt inte speciellt många bilder . Men iallafal 3, hahah!

Hold on

God morgon!
Har precis vaknat, även fast jag ställde klockan på 10!!! Jaja, nu ska jag snart hoppa in i duschen, det ska bli så himla skönt. Sen blir det frukost, sminkning, och senda vidare till Jonas. Och lite senare ikväll ska vi till hans syrra eftersom han ska klippa sig hos henne . Bilder ifrån fredagskvällen (080808) kommer efter det här inlägget.

Ha det så bra så länge.

Veckans beauty (v.32)

Eftersom detta är första personen som utses till Veckans Beauty i min blogg så valde jag att bara bestämma själv. Och eftersom att Taylor Momsen är så grymt söt, tycket jag att hon förtjänar den allra första platsen. Taylor spelar även Jenny i den nya och grymt bra serien Gossip Girl. Rekomenderas att ses, tro mig!

Taylor Momsen

Veckans beauty

Veckans Beauty går ut på det sättet att Ni sjävla får utse en kille / tjej, whatever you like it, som ni tycker ska få stå under titeln veckans beauty.

För att vara med att rösta gör ni såhär:
Skriv en kommentar med namnet på personen/kändisen ni skulle vilja se som veckans beauty. Ni måste ha med datumet och vilken vecka det är. Samt varför ni skulle vilja se personen i fråga som "VB" .. Kopiera även in koden till bilden som ni vill ska publiceras, och även vad personen heter. Tillexempel.

"Hej. Jag skulle vilja att NAMN blir veckans beauty för att han/hon är grymt snygg.
Adress till bilden: www.adress.com 
Hälsningar NAMN

Idag är det den 10/8 vecka 32"

Nytt för bloggen.

Okej! jag har tänkt på en sak , och nu ska jag utföra det också. Haha! Från och med nu, idag (söndag) kommer ni kunna rösta på "Veckans beauty". Läs med under kategorin som går under samma namn.

Hittade den här roliga..haha!

 Vi börjar lätt
Vad heter du?: Ida
Vad kallas du?: Haha, har inget smeknamn
Hur många syskon har du?: Ett, Mattias :)
Familj : mamma, pappa, lillebror
På fritiden :  shoppa, sjunga, pojkvännen och vännerna.
Om du vann 1000000 kr skulle du : wow. öhm, MYCKET!
Om du var ett djur vilket djur skulle det vara? : HAHAHA, ingen aning.

ja nu känner vi nästan dej, nu ska vi gå djupare.
röker du? : nej.
dricker du? : typ inte
festar du? : såklart!
sjunger du i duschen? : ja om jag har lust ;)
är du nöjd med ditt liv ? :  just nu, ja!
har du någonsin, någonsin velat dö? : eh, ah faktiskt..
är mer värd än guld : alla som står mig närmast.
beroende? : nej?
läskigaste upplevelsen : oj, haha.. no idea!
äckligaste upplevelsen : alltså, ingen aning!
bästa upplevelsen: oj, det finns så många. vart ska jag börja?
mest magkittlande upplevelsen : pinsamt, men det måste nog vara första gången jag träffade Jonas
bästa barndomsminne : Oj.. det finns ju så himla många här med.
vad/vem/vilken plats saknar du mest just nu för tillfället ; Hm.. Jonas, Bella och Rebecka!

men underbart, nu vet vi lite om dina innersta känslor, hoppa rätt in i kärlek och vänskap .
har du ;
dumpat någon : ja
blivit dumpad : ja, fast det vart jag bara glad över, hahah!
sårat en kille : ja, typ?
sårat en tjej : vänskapligt, ja.
fått ditt hjärta brustit : ah.
fått någon annans hjärta att brista : ah jag tror det
vännerna betyder? : mycket!
Mobilen är : alltid där jag är. haha!
har du levt en dag utan din mobil? : ah, faktiskt.
internet :  tack gode gud för internet, haha!
är du kär : Ja :)
hur många gånger har du vart riktigt kär på riktigt ? :  ska jag vara riktigt ärlig? en gång hittills.

15 snabba
1. internet eller mobil? : båda!!
2. hårspray eller mousse? : hårspray, lätt
3. Fredag eller lördag? : fredags kvällar.
4. dicks eller chicks? : HAHA! dicks
5. wax eller gele? : inget av dom.
6. gelehallon eller sura tungor? : sura tungor, typ..
7. alla hjärtans dag eller din födelsedag? : båda är mysiga om man har någon man kan fira alla hjärtans dag med.
8. pengar eller kärlek? :  kärlek såklart!
9. svart eller vitt? : båda tillsammans.
10. katt eller hund? : lite blandat, men idag - katt!
11. mint eller lakrits? : lakrits
12. msn eller real life? : real life
13. sällskapspel eller dataspel? : sällskapspel
14. sex eller strul? : sex
15. film eller musik? : svårt att välja :D

jag är stark jag klarar det här

Jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, jag är stark jag klarar det här, JAG ÄR STARK JAG KLARAR DET HÄR.

edit: det här inlägget kommer antagligen att tas bort eller strykas över så fort jag ångrat att jag publicerat det.
edit 2: ah, som sagt..

Uppdatering.

Ah, så var man tillbaka igen! Haha. Har inte varit så aktiv på sistonde, det har varit rätt mycket på g.. Och jag hoppas att ni har förstående för det. Men, den goda nyheten, Im back!

Jag har just precis klivit in genom dörren ifrån att ha fått skjuts hem ifrån Jonas. Sov där inatt efter en liten kräftskiva hemma hos honom och dagen innan det, var det 080808 inne i stan. Ska jag vara riktigt ärligt så vart kvällen riktigt lyckad efter några timmar av besvikelse. Kvällen började med att vi mötte upp några kompisar, för att sedan gå vidare till Slussen för att kolla på fyverkerierna som skulle börja klockan 22:30. Mitt under allt dyker Bella and the gang upp, haha. Och gud var roligt det var att träffa alla igen . Stefan som jag inte träffat sedan dagen innan skolavslutningen och likaså med Daniel. Vi träffade även Mattias och Richard en snabbis, men dock inte så länge . Och efter detta gick vi vidare till Stureplan som vi trodde skulle bli världens hit, men tankarna ändrades ganska snabbt när vi i en timme försökte ta oss förbi folkmassan bara för att komma över till nästa gata som egentligen brukar ta 30 sekunder. Hur som helst, vid handelsbanken skulle vi möta Kalle, och sen mötte vi Cattis!!! Åkte vidare till slussen och åt lite mat för att sedan åka tillbaka till centralen och lämna Alex som skulle ta nattbussen hem , och jag, Jonas och Cattis fortsatte ner till Stureplan! Och jag kan ju bara säga en sak.. Fy fan vilket drag det var där! Och vad roooligt!!! Jag smsade Maria som ringde och efter ca 20 minuter träffade vi henne, Carro och Micke. Lite försök till att dansa, haha, och sen vidare till gullmarsplan för att ta nattbussen hem till Trångsund. Hur lyckad kväll som helst! Bilder kommer när Maria laddar upp, och när jag orkar koppla in kameran, hhaa!

Edit: en bild ifrån kvällen 080808 utanför dansgolvet på stureplan. 
På bilden är Cattis, Jonas och jag, fångad av fotografen Maria, haha..
 


Ha det så bra så länge!

RSS 2.0