Min baby!

Åh, gud vad glad jag blev nu! Jonas ringde och han kommer ta 22 tåget hem till mig. Har inte träffat honom på hela veckan eftersom att jag varit sjuk :(( så det kommer bli as mysigt verkligen :D Woho.

Jonas och jag 2007.
Bilden är tagen 20 januari, alltså bara ca 3 veckor efter att vi blivit tillsammans. NYKÄRA! hihi.

Inte långt kvar nu

4 & 5 dagar kvar. SICK.

Jag är fortfarande hes, hostar och har ont i halsen. WOHO. Jag känner hur konserten närmar sig, och fan vad kul det kommer vara att gå på en konsert om jag inte ens kommer kunna snacka normalt! Kommer inte kunna sjunga med i låtarna tillsammans med Bill osv. Nej men va fan, det här blir great.

Funderar att vara hemma imorgon också så att det inte händer något mer med mitt tillstånd, haha. Typ som att jag skulle kunna få feber eller så. Men vi får se imorgonbitti!

Puss på länge.

Bröllopsfotografen

Jag är fett trött på att vara hemma och vara sjuk. Är fett trött över att knappt kunna prata för att man har tappat rösten. Är as nervös för vem som kommer vinna M&G och får träffa Tokio Hotel, känns som om det kommer vara nåt litet fan som bara tyckt om de i 1 vecka ungefär. Är trött över att ha ont i halsen.

Äh, glöm det jag skrev.. Ska titta på Bröllopsfotografen snart med min familj. Min lillebror fick den i födelsedagspresent idag, hih. Älskar den filmen! Har ni sett den?

Shoppat ifrån Nelly.com

Shoppade lite ifrån Nelly.com precis. Mattias fyller ju år på måndag, och jag skulle egentligen ut och shoppat någonting till honom idag, men eftersom att jag är hemma och är sjuk så fick han välja ut någonting som han ville ha istället.. Och då valde han den där tröjan! Då passade jag även på att beställa hem en snygg kjol till mig själv.

Tröjan kommer ifrån Selected Homme och kostar 249kr.
Kjolen kommer ifrån Rare Fashion och kostade 295kr.

Aj, aj, aaaaj

Min hals och min röst är fan inte med mig idag! Blääää. HATAR DET HÄR. Går och tänker på att jag måste bli frisk hela tiden samtidigt som halsen bara gör mer och mer ont. Och dessutom har jag huvudvärk. Det suger! Men life goes on. Inte fan ställer jag in konserterna för det. 5 och 6 dagar kvar! Kan inte göra annat än att längta

Rosa nagellack?

God morgon!

Har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen för snart ska vi få gäster. Jag mår inte på topp, men det går förhoppningsvis över.. Kommer nog inte blogga så mycket sen, men det kanske blir något inlägg till, vi får se :) ha en bra lördagskväll allihopa.

Btw. Jag och Hanna pratade förut om vilket nagellack jag ska ha på konserten! Tror att det blir något i stil med denna, hihi.


Lånade bilden av Nadja




PUSS!

Bill Kaulitz VS Jay-Z

Vem av Jay-Z och Bill tycker ni bär västen bäst?
Tror inte jag behöver svara? Hahah..

Varför uppdaterar ni aldrig?!

Ingen jävel har uppdaterar sina bloggar idag typ. Boring! + Att Anna har lyckats ta bort sin blogg på nåt sätt, hahah. Förstår inte hur människan lyckas med allt

Nu ska jag gå ner och titta på tv & njuta av den här fredagen. Och tänka på att om 1 vecka har konserten börjat och där står jag tillsammans med Rebecka, Hanna, Essi och Josefin och är världens lyckligaste människa.

Ha en bra fredag kväll allihopa.
Ta hand om er & tänk lite extra på mig eftersom att jag har tappat rösten.


Älskar dig över allt annat.

Attention

Sådär, nu har jag börjat min packning. Jag har plockat undan en massa kläder ifrån golvet i rummet och hangt upp de snyggt i garderoberna. WOHO!

Nu lyssnar jag på Tokio Hotels låt Attention. Har verkligen fastnat för den och tycker det är skittråkigt att de inte ska köra den på konserten. Men men! Vi får ju många bra låtar ändå. Längtar verkligen tills fredag! Kommer kännas så jävla roligt att åka iväg och se de. Det blir mer "på riktigt" då på nåt sätt.. Kan inte riktigt förklara, haha.

Nu måste jag ta mina sista "röstkrafter" och prata med Hanna för hon ska ringa mig. Annars kommer jag tappa rösten yttligare en gång! Blir så jävla trött på det här.

Födelsedagsfirande imorgon

Åt precis middag, PIZZA! as gott. Men var inte så hungrig så sparade bitarna som blev över och tar de senare ikväll eller nåt.. Nu har jag tänkt att jag ska städa mitt rum lite. Det ser inte så snyggt ut just nu, om man säger så..

Så det är väl inte så mycket mer än städning & packning jag kommer syssla med ikväll för att försöka bli frisk till torsdag nästa vecka. Imorgon kommer det lite folk hit för att fira min älskade lillebror som fyller 18 på måndag! Kan inte riktigt fatta att han blir så stor nu, haha. Min lilla lillebror liksom!

Jag och Mattias på bilden 2008. (Mitt långa fina hår, buhu!)

Tävling: Vinn ett par tofflor som du kan värma i micron!

Jag är med och tävlar om de här coola och snygga microtofflorna ifrån myheart.se. För att vara med och tävla klickar du HÄR. Lycka till :D

Wallander - Skulden

Jag sitter och kollar på Wallander - Skulden nu. Älskar de filmerna!
Vad tycker du om de filmerna?

Biljetterna sålda!

Woho! Nu är min och Bellas sittplats biljetter till Stockholms konserten sålda till en gammal vän till mig. Grymt! Hon fick de för 600kr.

Sitter och äter frukost nu. Knäckebröd med makrill på, gott som fan! + att jag har hört att knäckebröd ska vara as bra att äta när man är hes, hihi. Tänkte slänga in lite kläder som jag säljer sen.. Hoppas någon nappar.

PUSS!

1 vecka till Göteborg

Dagens tips: Förebygg och vårda acne på kroppen



Pormaskar och finnar kan dyka upp var som helst i ansiktet, bröstet eller ryggen! Acne
på kroppen är vanligast hos personer med genetiskt fet hud.
Men en person som alltför feta hudkrämer eller kroppsvårdsprodukter som täpper igen porerna kan uppleva pormaskar på kroppen.

Här är 6 tips för att kontrollera och förhindra kropp akne:
- Använd naturliga fibrer i kläder (såsom bomull, ull och linne) och håll borta från syntetiskt material (såsom akryl, polyster osv). Eller använd tyg som utvecklats särskilt för att transportera bort fukt från huden. Detta är särskilt viktigt om du tränar.
- Förekommer det acne på ryggen och du använder ryggsäck? Bär en handväska istället.
- Duscha så ofta som möjligt om du svettas mycket, var även noga att duscha efter fysisk ansträning (såsom träning).
- Tvätta de drabbade områdena med ett rengöringsmedel avsedda för acne-benägen hud.
- Smörj inte in det drabbade området utan låt det torka. Lider du av torr hy, återfukta med en noncomedogenic fuktighetskräm.

- Balsam och hårinpackning kan vara den största orsaken till finnar på ryggen. Skölj därmed håret i framåtlutad riktning för att inte produkterna kommer åt porerna på ryggen (som öppnats av den varma duschen).

Dagens tips: Mjölkbad istället för skum



Under vintern är det viktigt att inte påfresta redan torr och/eller känslig hud för mycket då kylan och den torra inomhusluften redan påverkar huden negativt. Att skrubba huden med grova peelingkorn är en no-no eftersom det kan förvärra problemen. 
Cleopatra var inte helt ute och cyklade då hon regelbundet badade i åsnemjölk för en vacker hud. Laktossyra tillhör BHA-familjen (Beta Hydroxid Acids) och är skonsam mot huden samtidigt som den gör huden mjuk och len. Laktossyran i mjölken löser upp det limm som håller samman de döda hudcellerna men mjölken är dessutom återfettande och motverkar uttorkning.

För att göra ett mjölkbad tillsätter du 1 - 5 dl torrmjölk till badet. Komplettera med 1/2 - 1 dl honung för att också få en återfuktande verkan. Tänk på att långa bad i längden inte heller är bra för torr hud och håll dig alltid under 15 minuter för både duschar och bad.

Torrmjölk hittar du bland skafferihyllorna i din matvaruaffär.


Res gratis med SL idag!

Hej allihopa!

FAN VAD JAG HAR ONT I MIN HALS.
Helt serisöt! Haha. Jag ringde iallafall vårdcecntralen och hon sa att det sällan är bakterier när man är hes, alltså har jag inte halsfluss iallafall! WOHO. Tur det. Jag skulle avvakta, och om det blev sämre i helgen så skulle jag ringa tillbaka. Hoppas verkligen att det blir bra nu!!! Tänkte gå ner till apoteket och se ifall de har någonting man kan ta emot det onda, haha..

Just det, idag reser ni allihopa gratis med SL iallafall. Tycker det faktiskt är grymt snällt eftersom att det har varit kaos nu de senaste dagarna.

Och idag är det fredag.. Men jag ska bara vara hemma och ta det lungt, försöka kurera mig. Inte träffa någon, så att jag kan bli av med de här jävla viruset jag har i kroppen. det är ju faktiskt 1 vecka kvar till Göteborg idag. Halleluja! Jag måste bli frisk tills dess..

Back to the old times

Juste! F's mamma ringde mig förut idag också. De ville att jag skulle komma förbi på en liten fika! Och dessutom så bad de mig om en liten tjänst. Åh vad kul! Var så himla länge sedan nu. Ska ringa upp de imorgon så får vi boka in en dag. LÄNGTAR

Väntar just nu på att Jonas ska bada färdigt så att jag kan ringa och säga godnatt till honom. Under tiden håller jag på att prata lite med Anna, som jag saknar som fan. Vi måste ses snart.

Jag saknar "våran tid" -  Det var bara du & jag. Ingen var ivägen. Fan vad jag saknar det här!!

Power puff pinglorna - PPP!

Hahahahaha. Det här smset ifrån Hanna gjorde min dag (även om den snart är slut)

Wanna wake up in a dream

Woho! Nu har Hanna varit och köpt värmefoliefiltarna. (Långt namn det där..)



Kommer tjata om att det är 1 vecka kvar tills dagen är slut, haha. Men vid den här tiden är det bara 10 minuter kvar tills konserten ska börja (om den inte blir försenad) och efter konserten är det lite ändrade planer. Jag skulle ju ha åkt tåg dagen efter till Göteborg, men pågrund av vädret så åker jag tillsammans med Rebecka, Essi och Josefin till Göteborg. Sen köar vi tillsammans + Hanna. Asså det kommer bli så jävla underbart det här! Längtar som bara den..

Vinn ett snyggt armband ifrån Cocoo.se

Nu har Cocoo.se och Schwarz en tävling tillsammans där man kan vinna det här snygga armbandet (värde 245kr) nedan. Tävlingen avslutas den 7e mars! Lycka till.

En vecka är ingenting egentligen

1 vecka kvar. Det känns fortfarande som ett halvår! Kommer kännas som en chock när man sitter i arenan och väntar på att introt ska börja och killarna kommer ut. Jag kan inte fatta det. 

Jag är dock lite stressad. Jag måste packa till Göteborg! Känns mycket bättre att göra det nu så att man har det klart och slipper stressa dagen innan, haha. Hanna är på väg in till stan nu och ska köpa värmefolie filtar till kön. Kommer bli så jäkla najs.

Nu ska jag äta middag.

Går det något bra på TV idag?


Så skönt att ha VISA kort!

Detta köpte jag nyss ifrån H&M och Gina tricot. Allt som allt, lite mer än 500kr. Huuur billigt som helst.

Skor -  H&M - 129kr
Topp - H&M - 69,50kr (rea)
Jeansjacka - Gina tricot - 349kr


Have to have

Jag måste till Gina tricot..

3 söta tröjor ifrån Nelly.com

Märke: Odd Molly
Pris: 1895kr

Märke: Avanna
Pris: 299kr

Märke: Vero Moda
Pris: 299kr

Svarta VS beige. 199kr ifrån H&M

En vecka

en vecka kvar tills konserten i stockholm, och jag är hemma och är sjuk! kul va? jag måste bli frisk. man får liksom inte bli sjuk nu när det är så nära..

Hemma idag igen

Godmorgon.

Har varit uppe sen 8 imorse när jag ringde och sjukanmälde mig. Så som sagt, är hemma idag också. Vilket suger! Jag hatar att vara hemma och va sjuk.. Man får ju liksom inte ut någonting utav det :( idag har jag iallafall inte feber, så vi får se ifall det har gått över eller ifall det kommer senare idag. däremot så har jag fått as ont i halsen! så jag käkar baffucin, haha.

J a g   m å s t e   b l i   f r i s k .

snart får jag uppleva det igen. it's magical, you rock my world ♥

Tokio Hotel biljetter till Salu

Bellas och mina biljetter är uppe för budguvning nu på Tradera. Klicka HÄR för att komma till biljetterna.

Ich kann mich nich' mehr mit anseh'n - Bin ichlos

Idag är jag hemma ifrån jobbet. Har grymt ont i huvudet, halsen och har typ ingen röst. Måste gå ner och handla huvudvärkstabletter också, vi har inga här hemma och det suger. Tog de sista alvedon tabletterna igårkväll!

Imorgon måste jag gå och jobba eftersom att jag öppnar. Förhoppningsvis kanske jag kan gå tidigare ifrån jobbet om jag blir sämre, men det hoppas jag inte.

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel nu, ovanligt va? De får mig alltid på så jävla bra humör. Oavsett om jag är ledsen eller deppig! Just nu är det Ich bin nicht ich som går på repeat! Åh, lilla Bill. Hans röst låter så pluttig, men så jävla bra ändå. Det var förövrigt den första låten jag hörde och jag kommer ihåg att jag fastnade direkt. Lyssnade om och om igen på högsta volym och retade gallfeber på hela min familj, hah. Får fortfarande rysningar av att höra den, det kommer alltid vara någonting speciellt med den låten.

Egal wo du bist, komm und rette mich, ich bin nicht ich bei mir bist - Just den meningen gör så att jag bara vill skrika rätt ut för att det är så jävla bra.

Nej, nu ska jag försöka packa lite till Göteborg.

Säljes: Sittplatser till Tokio Hotel konserten.

I och med det förra inlägget där jag skrev att jag och Bella hade nya sittplatser i Stockholm, så säljer vi också de gamla.

Sektion: A26
Rad: 5
Plats: 38-39
Pris: Mellan 500-600kr istället för 900.


Om du är intresserad
skriv en kommentar i det här inlägget!

Nya sittplatser

WOHO! Jag och Bella har nya sittplatser till konserten i Stockholm nu. vi hade relativt bra platser innan också, men de var precis på kanten av scenen, så risken fanns att vi bara skulle se två högtalare och skymta våra hjätar där bakom. så nu när jag gick in på ticnet så hittade jag lediga biljetter på Toms sida.

Sektion A7
Rad 5
Plats 17-18.


tog de direkt, så nu slipper jag vara orolig över att vi inte kommer att se någonting, haha..

Det kommer bli så jävla najs nu.


even the best fall down sometimes

Mår skit just nu alltså. Har ingen röst alls, fryser, svuvig och huvudvärk. Perfekt nu till konserterna, eller hur? Usch, fyfan. Men hellre den här vecka än nästa om jag ska bli sjuk.. Funderar på att stanna hemma imorgon och vila upp mig lite eftersom att jag öppnar på torsdag. Men får ju som sagt se hur jag mår imorgonbitti :)

Aja, jag orkar inte skriva så mycket mer nu. Ska ta hand om min hals så att jag kanske kan få tillbaka rösten!
Ta hand om er

snart är det min tur

har lyssnat lite live på konserten ifrån Luxemburg nu som Rebecka och Essi är på. helt sjukt! nästa vecka står jag framför mina hjältar igen.

nu ska jag sova, förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!
f å r   f a n   i n t e   b l i  s j u k

RTL Exclusiv - Tokio Hotel Tourstart 10.02.22

så jävla najs scen :)

Elite plaza hotell

har precis pratat klart med Hanna i telefonen. ringde till hotellet och bokade om så att rummet står på mitt kortnr istället - IFALL någonting skulle hända. det vore ju inte så kul då ifall de tog avgift ifrån Leos kort då, haha.

hur som helst så har jag skitont i halsen, och det suger. jag får verkligen inte bli sjuk nu! (men hellre den här veckan än nästa, haha!) plus att Hanna också håller på att bli sjuk, och det suuuger. varför just nu liksom!? btw så är Rebecka och Essi säkert inne i arenan nu i Luxemburg, avis? ehm, JA. men jag hoppas att de får det så himla roligt och verkligen njuter av konserten.

snart blir det middag, och sen ska jag titta på annorlunda familj, som jag har längtat, haha.
vi hörs lite senare, nu ska jag lyssna på bra musik! ♥

konsert outfit! (;

måndag

hej allihopa.

har värsta skrovlet i halsen idag :( jag får fan inte bli sjuk. alla barnen på dagis håller på att hostar, och alla vi pedagoger också, SKITKUL! dessutom ångrar jag att jag inte tog ledigt på torsdagen den 4e mars också.. är helt stressad över hur jag ska kunna få tid att packa alltihopa. nervös över att jag ska missa nåt osv! fan också.

ska börja packa idag, skrev upp en massa saker som ska ner i resväskan och i vanliga handväskan! och förhoppningsvis så har jag inte glömt något, haha.. ska även skriva ut konsertbiljetten och ta det lugnt hemma framför annorlunda familj som går på tv idag, woho! typ det enda som är bra med måndagar.

aja, nu ska jag pimpla mer te och njuta av min sista tid på rasten, puss på er!
ikväll ser Rebecka och Essi Tokio Hotel i Luxemburg. är inte alls avundsjuk...

konsert hysteri

helgen har varit helt underbar.

OCH DET ÄR 11&12 DAGAR KVAR. setlisten har kommit ut, och låtarna blir så jävla bra! de flesta är på tyska, och det är så JÄVLA bra. Bill blir mer "naturlig" då :D sitter och lyssnar på alla låtar nu, en för en, som de ligger på setlisten, och jag vet helt seriöst inte hur jag ska beskriva min lycka. Hanna och Bella. HELT UNDERBART.

jag måste börja packa. jag hatar att vara ute i sista sekund! HAHA. och dessutom så måste jag ha med mig massa aluminuim folie, pressäning och sånt eftersom att det är snö kvar och säkert svinkallt. sovsäck, 5 halsdukar, "rånarluva", 3 vinterjackor, 5 vantar, 5 strumpor.

ja, jag ska inte sitta & avslöja allt, haha.

MEN ASSÅ.
jag älskar Jonas!

GODNAAATT

pratar med Hanna i telefonen och har precis fixat mig. ska sova nu! GODNATT


världens bästa bella & jag. tycker vi är fett lika där vännen :D

Tokio Hotel - In the shadow! (bonus track)



I hate my life
I can't sit still for one more single day
I've been here waiting for something
To live and die for

Let's run and hide
Out of touch
Out of time
Just get lost without a sign
As long as you stand by my side

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine

You see my soul
I'm a nightmare
Out of control
I'm crashing into the dark
Into the moon
Into the world of our cocoon
You're the sun
And I'm a moon

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine

Don't let go
Oh, oh no
Don't you know

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine, shine, shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine, shine, shine
In your shadow I can shine

måste skryta lite..

..idag hittade jag en 500 lapp mitt på marken!
gissa om jag blev glad :D haha. så nu är jag 500kr rikare.

huvudvärk - som vanligt..

gick in på en viss persons facebook nyss och såg lite bilder på den personen. asså det är skrattretande att folk klär sig som de gör. det spelar ingen roll om de har pojkvän eller inte - varför ska man klä sig som en jävla hora och se ut som en felknullad get i facet? asså förlåt, alla har väl haft sin fjortistid, även jag, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

hur som helst så har jag varit på museum idag med jobbet! det gick jättebra och min lilla grupp med barn som jag skulle hålla reda på var jätteduktiga. sen var jag tvungen att åka tillbaka lite tidigare till förskolan för att hjälpa en annan avdelning med mindre barn! de var mellan 3-5, som jag är van vid att jobba med. supersöta! :) haha. efter det var det "APT" möte, och där togs det väl inte upp så mycket speciellt, haha!

nu har jag skitont i huvudet! men har ätit middag och så, så snart ska jag sova så jag orkar gå upp och jobba imorgon.

äckliga jävla snö

jag är så JÄVLA trött på snö så det finns inte. man bara halkar omkring, ramlar, blir blöt och nej fyfan. allting med snön suger just nu! och inatt ska det komma ännu mer och bli snöstorm. och inte nog med det så hörde jag att vi har tur om snön försvinner till midsommar.

just nu vill jag bara flytta utomlands.

JAG HATAR SNÖ!!!!!!!!!!
skriver senare när jag är på bättre humör

fyfan för snö

GODMORGON! :)

jag har fixat mig klart nu och pratar med en ganska morgontrött jonas i telefon. ska snart gå ner och lägga ner min matsäck i väskan. hörde på radion att det typ ska bli snöstorm inatt, och det kommer snöa sööönder! usch. jag ska fan flytta utomlands!

idag blir det museum med barnen.
nu ska jag struta lite parfym :)
PUSS & KRAM

btw kommer jag inte blogga sen eftersom att jag ska på möte ikväll till klockan 19:00, så ni vet.

Dagens tips: Nagelvård

 

Torra naglar

Saknar fukt, kan ha räfflor, vita fläckar eller sakna lyster.

Steg 1: applicera två lager REJUVENATION underlack. Första under och på nageln. Det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: applicera två lager av Costum Colur under och över nageln. Top Priority, ett lager under och över nageln. Brilliance, ett

lager, endast ovanpå nageln. Avuta med en droppe Quick Dry.

 

Sköra naglar

Väldigt hårda, oflexibla, kan vara böjda, kan spricka högt uppe på nageln.

Steg 1: Applicera två lager RECOVERY underlack. Första lagret under och på nageln, det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: Se torra naglar.

 

Normala naglar

Starka, släta, flexibla, frisk färg.

Steg 1: Applicera två lager REWARD underlack. Första lagret under och på nageln, det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: Se torra naglar

 

Skadade naglar/naglar som haft konstnaglar

Tunna, sköra, repiga, ingen lyster, ingen tillväxt.

Steg 1: Applicera två lager RESTORATION underlack. Första lagret under och på nageln, det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: Se torra naglar

 

Naglar som skivar sig

Naglar som skivar sig är det vanligaste problemet hos naturliga naglar, och kan förekomma hos alla nageltyper.

De vanligaste orsakerna är:

  • att ha filat på fel sätt
  • nageln är inte korrekt förseglad vid behandling
  • manikyr alltför sällan
  • hormonella orsaker eller effekt av medicinering

 

Om naglarna skivar sig, måste man hitta orsaken. Polera aldrig på området som skivar sig! När nageln blir friskare ska man återgå till behandling för den specifika nageltypen, torra naglar, sköra naglar, normala naglar eller skadade naglar.

 

För de flesta naglar som skivar sig:

Steg 1: applicera två lager av FUSION Corrective. Första lagret under och på nageln, det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: se torra naglar.

 

För naglar med stora problem:

Steg 1: Applicera två lager CRITICAL CARE Corrective. Första lagret under och på nageln, det andra lagret endast på nagelns

ovansida.

Steg 2: se torra naglar.

 

Naglar som bryts

Tunna sköra naglar som lätt bryts eller skivar sig och som behöver extra hjälp att växa.

Steg 1: Applicera sparsamt med LIFE JACKET i ett horisontellt lager, följt av ett sparsamt vertikalt lager för att skapa en väv.

Låt varje lager torka!

Steg 2: Applicera Flawless Correktive i ett laget under och på nageln för att skapa en slät yta.

Steg 3: Se torra naglar.

 

Mellan manikyrbesöken för alla nageltyper

Phenomen Oil: Massera in i nagelbanden innan läggdags.

Nourish: Massera in i nagelband och fingertoppar dagligen.

Hand & Body Moisturizing Emulsion: Använd rikligt på händer, armar, fötter och hela kroppen varje dag.

 

 

Källa

varför kan jag inte lägga över låtarna?!

sitter och tittar på Lyxfällan men mamma nu och äter lite pringels och daim! det är ju faktiskt lill-lördag, haha. och dessutom så gör jag 50 sit-ups om dagen, så lite tycker jag att jag får unna mig..

försökte lägga över HUMANOID (tokio hotels nyaste album) på mobilen och det gick jättebra - tills jag såg att de inte gick att lyssna på? asså varför?! jag brukar vara rätt teknisk, men nu förstod jag verkligen ingenting. är det någon vettig människa där ute som kan förklara för mig hur man gör? :O

aja, nu ska jag fortsätta titta på TV. slänger upp någon dagens tips om jag hittar på nåt kul :) kramar

Till matsäck blev det..

.. TUNNBRÖDRULLE MED KYCKLING & AVOCADO

4 st tunnbröd
1 vitlöksklyfta
1-2 dl creme fraiche
2 msk sweet chili sauce
1 avokado
1 röd paprika
2-3 dl finskuret kycklingkött, grillat eller stekt .
salt och svartpeppar

Fyllning/garnering:
sallad, gurka och tomat i bitar.

Hacka vitlöken fint och blanda med creme fraiche och sweet chili sauce.
Mosa den ena avokadohalvan och blanda i såsen.
Skär paprika och den andra avokadohalvan i småbitar.
Blanda ned kycklingköttet i såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg en sträng sås mitt på varje tunnbröd.
Fyll med önskade ingredienser.

Rulla ihop och nyp åt i botten så att fyllningen inte rinner ur.
Toppa med sparade bitar och övrig Fyllning/garnering.

snabbt & enkelt. har precis gjort klart de :) så nu ligger de i kylen och väntar på att bli uppätna :D mina ser dock lite roligare ut än den på bilden.. längtar tills jag får äta upp dom, hahah! :D

vad kan ha med med sig som matsäck?

hej alla sötnosar!

är på jättebra humör idag av någon anledning, haha. vet inte riktigt varför men det är bra iallafall :D sitter och lyssnar lite på musik och tänkte ladda över tokio hotels nyaste album till min mobil.. har fortfarande inte gjort det! nu är det inte långt kvar.. btw så känns det som om det är skitmycket snack om tokio hotel nu för tiden - lite får ni läsare stå ut, men jag ska ändå försöka minska på det lite.

gick in på Belle och Swedens blogg för första gången idag också. vet ni vem hon är? har typ aldrig vetat vem hon är tror jag! är jag fett efter då eller? hon verkar iallafall vara en riktigt skön brud! och hennes blogg går ju bra så :) haha.

snart ska jag åka och handla matsäck, för imorgon ska jag på historiska museumet tillsammans med jobbet. vet bara inte vad jag ska ha med mig.. några snabba & enkla förslag på matsäck?

nej nu ska jag lyssna vidare på min musik.
vi hörs senare! love

godnatt babes

nu ska jag gå & lägga mig.

jag åt faktiskt ingen semla idag här hemma.. hade fett ont i magen & mådde illa så jag var inte så jättesugen. men nu däremot, skulle jag typ kunna trycka i mig ett par, men nu är ju klockan så mycket. får äta någon imorgon om det finns kvar grädde & sånt :D

imorgon börjar jag 08:00 och slutar väl 16:30 som vanligt. efter jobbet vet jag inte vad som händer! tror att jag bara ska vara hemma och ta det lungt.

puss på er iallafall!
och godnatt.

saknar jonas :(

India Arie - He heals me


mina fina jeans

håller på att testa lite kläder i min garderob och hittade ett par superfina jeans som jag inte har använt på ett tag. dock går de nog inte att använda nu på vintern, eftersom att jag inte kan ha någonting under de.. blir rätt tajt då! HAHA. kommer typ inte kunna sitta ner då, eller ens få igen knappen. men funderar på att försöka sätta på mig de imorgon - om jag hinner. får gå upp i bra tid så att jag hinner byta till ett par andra byxor/leggings om de inte passar.

de här jeansen är det jag pratar om. (inte bästa bilderna, men whatever!)

Frågor till er. Ta gärna er tid & svara på de :)

Jag är verkligen nyfiken på vem du som läser min blogg är och vad du har för intressen. Här kommer fem frågor till dig som jag hoppas att du har tid att svara på.

1. Hur gammal är du?

2. Varför läser du min blogg?

3. Vad är du intresserad av att läsa om?

4. Har du en egen blogg?

5. Vad gillar du att göra på fritiden?

Slickepotten

Det är dagar som denna, som man är så jävla glad över att man inte jobbar i ett bageri. Att göra flera kilo semeldeg är fan inte min grej! (och inte baka heller för den delen) men nej usch. Är så himla glad över att jag jobbar på förskola :)

Måste bara lägga upp lite bilder som jag hittade på bilddagboken. Ni har säkert sett de förr.. men va fan, who cares! Älskar dig Rebecka. du finns alltid där i vått & torrt. En äkta vän helt enkelt.


Tokio Hotel - Geh, 1000 meere, An deiner seite & In die nacht 13/6-08

Hittade den här videon ifrån Dortmund. Kan inte förstå att jag faktiskt sett allt det där med egna ögon, hört allt detta live & upplevt en tokio hotel konsert tillsammans med Rebecka. Och om två veckor ser jag de igen - minst 2 gånger.

Geh


1000 Meere

An deiner seite


In die nacht
trosorna på bills mikrofon är en svensks, det ni!

Dagens tips: bloggar att läsa


en söt liten figur frågade vilka bloggar jag läser dagligen för ett tag sedan. så jag tänkte att jag kunde göra det som ett "dagens tips" inlägg. här har ni lite nya bloggar att spana in, enjoy!

1. Hanna
2. Anna
3. Maria
4. Bella
5. Kenza
6. Kissie
7. Emily (privat)

Human connect to human

HAHAHA. hanna kom precis på en grej. har typ inte riktigt lyssnat på texten på den här låten, men så sa hon att bill sjunger: we spread the seed.. haha. asså kåtisar!

With me
somewhere
One night
to share
Just you
and me

We spread
the seed

Eyes catch, you are So natural

Human connect to human
Boy meets girl, know what to do
Human connect to human
How can I connect to you?



min bild på Bill 12/6-07.


TA INTE.




såhär ser tokio hotels scen ut.

tokio hotels scen.
såhär kommer tokio hotels scen att se ut nu på deras nya turné. tycker den ser helt freakad ut. om det är gustav som ska sitta där i mitten så ser det ut som ett litet ägg, hahaha. och sen kommer det ju ha en liten "snopp" som de sa att de inte skulle ha.  det här kommer bli fett najs!

Dagens tips: Baka egna klassiska semlor



 

Du behöver

Bullar

* 50 gram jäst (för söta degar)
* 175 gram smör
* 5dl mjölk
* 2 dl socker
* 2 tsk stött kardemumma
* 1 tsk salt
* ca 1,5 l vetemjöl special

Fyllning
* 200 gram mandelmassa
* 8-9 dl vispgrädde
* (3 msk socker)

Gör så här
20 stora semlor

Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader. Smula i jästen i en bunke och tillsätt kardemumma. Lös jästen med mjölkblandningen. Rör ner salt, socker. Tillsätt mjölet under knådning, se upp så du inte får för mycket mjöl! Arbeta ihop till en smidig deg. Knåda i ungefär 15 minuter med matberedare/ degblandare. Låt degen jäsa till dubbel storlek i bunken, cirka 30 minuter. Ta upp degen på bakbord och dela i bitar om cirka 80 gram. Rulla till bullar och sätt av på plåt med bakplåtspapper eller smord plåt. Låt nu bullarna jäsa till dubbel storlek, cirka 50-60 minuter. OBS! Det är väldigt svårt att säga precis hur länge bullarna ska jäsa - det beror på en mängd saker. Men många jäser bullarna för kort stund och får då torra och kompakta bullar. Låt storleken på bullarna avgöra - de ska minst ha dubblat sin volym. Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.

När bullarna svalnat helt skär du av ett lock på varje bulle. Gröp ur bullen något med en gaffel. Ta tillvara inkråmet och blanda det med mandelmassan och några matskedar grädde. Rör eller vispa massan slät. Klicka ut mandelfyllningen i alla bullarna. Vispa grädden, eventuellt tillsammans med sockret. Grädden ska vara så tjock att den går att spritsa men inte så tjock att den börjar gryna sig. Fyll en spritspåse med en stor stjärntyll med grädde och spritsa en krans på varje semla. Lägg på locket och pudra semlan rikligt med florsocker innan servering. För att lyckas bra med dessa semlor tänk på att: Använd vetemjöl med hög proteinhalt - vetemjöl special. Knåda bullarna länge, och med maskin.

Tips:
Jäs ordentligt - dubbel storlek!

Semeldagen idag!

idag är det semeldagen, så idag har vi bakat semlor på jobbet tillsammans med barnen! de tyckte de var kul att baka, men at täta det var inte lika kul. det var inte många som tyckte om grädden och lämnade halva semlan, hah. mamma ska baka semlor idag, kommer bli supergott!

imorgon ska jag till den andra förskolan, och på torsdag blir det utflykt. undra vart vi ska?

godnatt sverige

nu ligger jag i sängen, på min spikmatta som jag fick utav jonas mamma och hennes man! :D det är fett avslappande, även om det inte låter som det.. somna på spikar liksom! hur mysigt låter det på en skala? ;) hur som helst så jobbar jag 08:00-16:30 imorgon, som vanligt i och för sig, men det är kul.

fettade lite framför halv åtta hos mig & annorlunda familj också. älskar verkligen de programmen! men framför allt annorlunda familj. det är typ mitt favoritprogram :D tycker att familjen i vemdalen (eller vart de nu bor?) är så jävla härliga. och familjen i uppsala med ;) däremot så tycker jag inte att det var så kul att de visade tokio hotel affischer i två familjer. kan typ inte förstå att de blivit så populära nu! :O kommer ihåg 2006 när inte en kotte visste vilka de var, och nu är alla fett anti. menmen! är glad för deras skull :)

btw, jag designade om rubrikerna lite snabbt också.. hope you like it!
aja, nu ska jag sova.
love

går inte att ladda upp bilder, så det får bli ett litet tråkigt inlägg!

We are the world 25 for Haiti - Official video

Hittade den här låten på Bellas blogg, och kände att jag ville lägga upp den på min egen sida, haha. Tycker inte låten är speciellt bra, men tyckte att det var häftigt att det blandade artisterna. Och dessutom så passade det skitsnyggt ihop ;) Lyssna & njut.

Dagens tips: Escada magnetism



Tänkte ge er tips om den här parfymen. Använder den själv och älskar den. Parfymen heter: Escada Magnetism!

zoom into me

har precis kommit hem ifrån att ha handlat med mami. fick tag på en hel massa saker som jag behövt länge :D och sen köpte jag lite gottis till ikväll. det blev brownie & grädde, avokado och gröna oliver som jag ska linda in i ost. det är grymt gott! (speciellt med coca cola, men det köpte jag aldrig!)

ikväll är det Annorlunda Familj, asså yes! det är fan mitt favoritprogram typ, haha. så ikväll ska jag inte blogga något mer. har tänkt att jag bara ska ta det lungt och sitta framför tvn och mysa med min familj.

idag skulle jag egentligen ha träffat jossan, men jag hade/har skitont i magen så vi bestämde att vi tar det nästa tisdag istället. så då ska vi fika eller nåt sånt mysigt! :) för er som inte vet vem jossan är så jobbar hennes mamma på ena förskolan jag är på.. och min första dag där så var hon där hela dagen! :D det ni, haha.

hanna och jag pratade i telefonen tidigare! längtar så jävla mycket alltså. hela den dagen kommer bli helt underbar, oavsett hur långt bak vi kommer stå när vi ser tokio hotel! :D haha. först åker jag ner i första klass, får tre rätters frukost, fritt internet osv, sen möter hanna mig vid centralstationen och direkt efter det går/åker vi till vårat hotell vi ska bo på över natten. checkar in och lämnar våra saker, sen drar vi och köar :D efter konserten som kommer vara ljuvlig så går vi tillbaka till hotellet och festar natten lång, haha. asså, kan det bli bättre? NO FUCKING WAY

aja, nu ska jag fixa min säng och städa iordning lite på mitt rum.
love

tänk om.. :/

sitter på jobbet & har rast!
idag skulle jag egentligen ha haft APT möte, men ska ha det på torsdag istället :D fett najs!
aja, nu ska jag vara social emot min arbetskompis, höhö.

PUSS

love is in the air

glad alla dag allihopa!
hoppas att ni har haft en jättebra dag.

det har jag haft. gick upp vid 13 tiden och då lagade min bebis lunch till mig, så himla gullig. fick omelett och smörgåsar :D as gott. sen tittade vi på ogifta par och efter det skulle vi åka till anna & nico på middag. där åt vi jättegod en jättegod pastarätt och lite tillbehör till det. vid 20 tiden fick jag skjuts hem och jonas till sig :) så nu sitter jag i min säng och ska fixa mig lite, sen ska ajg sova. börjar 8 imorgon och sen har vi APT möte - så jag slutar typ vid 21:00. segt som fan .. menmen! det måste ju också göras ;)

tänkte slänga upp lite bilder i övermorgon eller så.. för jag hinner/orkar varken imorgon eller ikväll. det tar så långt tid att få upp de där stora bilderna, haha. fick iallafall skitsöta bilder på anna och nicos katter baloo och tiger :D jag dör, pluttisarna.

aja, nu ska jag lyssna lite på muuusic, sen ska jag sova.
puss på er!

all I feel is strange



17 & 18 dagar kvar

Dagens tips: Ta hand om dina borstar



Ta hand ordentligt om dina penslar med äkta hår så är de dig trogna i minst 15 år! Tänk på att rengöra den regelbundet med vanlig flytande tvål och varmt vatten eller med diskmedel och varmt vatten. Diskmedel löser effektivt upp både fett och bakterier som trivs bra i håren. Håll aldrig penseln så att vattnet rinner ner i den uppifrån! Då kan vattnet rinna ner och lösa upp limmet så att borsten ramlar av... Håll penseln alltid med borsen nedåt, skölj av och krama ur den och lägg den för att torka ut från handfatet eller från ett bord.

Dagens tips: Det här gör så att du lättare somnar



TIPS 1 • Mörkt rum.
Helst ska du ha det helt mörkt i sovrummet. Även att kunna skönja konturer av föremål och möbler i rummet kan verka störigt.

TIPS 2 • Lista problem.
Om du ligger vaken och oroar dig för en massa saker, lista dem på ett papper och lämna sedan allt till nästa dag. Hjärnan är ofta så påverkbar att den ”tror” att problemen är lösta och inte behöver ältas just för tillfället.

TIPS 3 • Bra säng. Det betalar sig att investera i en riktigt bra säng. Innan du köper säng, pröva den ordentligt. Ta av skorna och ligg så bekvämt som du vill ha det när du somnar. Låt det ta den tid det tar, så att du verkligen känner efter. Om en säljare blir irriterad och vill skynda på köpet, gå då till en annan butik.

TIPS 4 • Tyst och svalt. Det ska vara tyst och svalt i sovrummet. Du ska inte frysa, men ta hellre sockor på fötterna än att du höjer värmen i rummet eller stänger fönstret. Runt 18 grader är lagom för de flesta.

TIPS 5 • Räkna får. De klassiska knepen av typ räkna får kan fungera, men försök lasta av dig de saker som stör din sömn innan du börjar räkna får.

TIPS 6 • Bra rutiner. Inför några lugna trevliga rutiner kring sänggåendet. Lyssna på lugn musik eller gör något annat som får dig att slappna av. På så sätt ger du kroppen en bra signal på att det börjar bli dags att sova.

TIPS 7 • Reducera problemen. Ofta är det väl något aktuellt problem som hindrar oss från att sova. Även till synes olösliga problem går att reducera genom att man till exempel tar beslut om att ta itu med saken vid ett visst klockslag nästa dag. Då kan hjärnan ”inbilla sig” att problemet är löst och få dig att koppla av.

TIPS 8 • Undvik! Undvik alla typer av stimulantia på kvällen. Väldigt många människor förstör sin nattsömn genom att dricka kaffe, vissa tesorter eller energidrycker under sen eftermiddag och kväll. Skippa koffeinet och drick, om du gärna vill dricka på kvällen, i stället något rogivande, typ te med kamomill eller lavendel.

TIPS 9 • Positiva tankar. Tänk på något trevligt. Något bra du gjort under dagen, någon god vän du träffat eller vill träffa, en blomma, en doft, vad som helst som skapar angenäma och positiva tankar som du kan hålla fast vid en stund.

TIPS 10 • Uppe i varv.
Hård och ansträngande motion under kvällen, det som kallas att ”vara uppe i varv”, kan hindra en god sömn. Mycket adrenalin och andra kroppsegna stimulantia kan vara i farten efter en match eller intensivt träningspass. Denna typ av sömnsvårigheter hänger helt ihop med ansträngningen och bör accepteras som det. Den goda sömnen återkommer säkert dagen efter.

TIPS 11 • Egna andetag.
Att lyssna på sina egna andetag hjälper många att koppla av. Det är rogivande och ett naturligt ”lugnande” medel.

TIPS 12 • Flyg eller flyt. Många har sina egna knep för att slappna av. Det gemensamma är att man har något tillstånd att försätta sig i eller något specifikt att tänka på. Dessa meditationsnära metoder kan vara till exempel att man tänker sig att man flyter i havet, att man flyger i luften, att man ligger på en slät klippa eller en mjuk sandstrand och bara njuter av solen.

TIPS 13 • Gå upp tidigt.
Gå upp tidigare på morgonen. Regelbundna sovvanor underlättar. En lång sovmorgon kan göra det svårare att somna på kvällen

ensam hemma

äntligen fungerar internet här!

har precis satt på spotify för att lyssna på lite bra musik. ska börja fixa mig lite smått för lite senare ska jag träffa jonas, sofia och kim. ska bli skitkul :) vet inte vad vi ska hitta på, men det blir väl nåt kul som vanligt - haha. är helt ensam hemma nu, och det är fett äckligt. hatar det! helt mörkt ute och allt..

nu ska jag tvätta håret.
slänger in ett "dagens tips" senare också.

pussar!

hos jonas

heej sötnosar.

sitter hemma hos jonas nu och har typ precis gått upp. han är på någon match typ, haha. och åkte runt 12 tiden.. men jag hade så jävla ont i huvudet så jag somnade om tills nu ;) rätt skönt. känns bättre i huvudet nu så snart ska jag börja röra mig hem.

igårkväll blev det inte så jävla mycket party, haha. men vi träffade leo, amanda, danne och jessica. vi satt nere på värdsan och drack lite och pratade. det var en helt okej kväll eftersom att jag hade cp ont i huvudet!

nu ska jag börja fixa mig.
pusss på er

huvudvärk

asså va fan. jag förstår inte varför jag alltid, alltid, alltid ska få huvudvärk på fredagarna? bara för att det är helg. hur som helst så har jag precis duschat, och har tagit huvudvärkstabletter.. hoppas att det går över! ska ju ut ikväll :( fan också.

blir fan galen på det här.
måste gå till läkaren & kolla upp det..

utgång ikväll

hej allihopa.

jag är hemma nu och sitter & knaprar på lite chips. ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. för ikväll blir det utgång! :D ska ut med jonas, amanda, leo och kevin - som det ser ut nu iallafall. vi har inte bestämt oss vart vi ska ännu, men sånt löser sig alltid.

vad ska ni göra ikväll?

tokio hotel ft. kerli - strange [full version]

ÄNTLIGEN. nu har tokio hotel ft kerli - strange kommit ut. fyfan vad bra den äääär! galet. älskar börjar med bills underbara röst. den andra versen när keri sjunger, är dock inte lika bra. men efter ett litet tag kommer bill in igen och räddar låten ;) haha.


FULL VERSION

rast

hej allihopa.

sitter & har rast nu, och det är fett najs att jag kan logga in på min blogg då, höhö. tittade även ifall jag hade fått ledigt och det hade jag. det står en gren bock brevid ;) så nu är jag ledig den 5e mars. 19&20 dagar kvar, kan verkligen inte förstå att det är så himla kort tid kvar. kommer ihog i oktober när biljetterna släpptes, och man tyckte att det var så jävla långt tid kvar. ett halvår liksom! haha. men nu är det bara 3 veckor.

aja, nu ska jag vänta på att hanna ska ringa mig.
och dessutom så ska jag försöka titta lite på internet om jag hittar något som kan få min jävla vagel att försvinna..

love

min vagel är huuuge

asså OH NO. min vagel har typ växt under natten! antingen är den extra svullen nu på morgonen, eller så kommer den att se ut såhär hela dagen.. det är på underdelen av ögat så det ser typ ut som att jag är skittrött och har en liten påse, hahaha. fyfan vad hemskt! jag ska fan ut ikväll.

men fuck that. idag är det FRIIIDAY! och jag slutar 15:45. me like! och dessutom så svarade ida och lina, och de vill joina oss på vårat hotell i göteborg efter konserten. det blir great som fan.

måste bara låta lite som en bitterfitta nu (förlåt hannis om jag tog ditt ord, men det passar inte såå bra här) jag blir trött på att det aldrig kan bli något kösystem i göteborg. + att det typ kommer vara 5 olika köer för att det är typ 5 ingångar till scandinavium. why? asså gör bara 1 kö, det blir mest rättvist. men a, fine. så fort man yttrar sig på THF blir typ alla galna.

nu ska jag till jobbet.
puss på er!

lovar att barnen kommer fälla en söt kommentar om min fina vagel idag.


19 & 20 dagar kvar.

sammanfattning för er som inte förstod

nu har jag lugnat ner mig lite, haha! jag var helt överspeedad och typ stod och hoppade i rummet när bokningen var klar :D jonas trodde typ jag var helt psykad. det tyckte säkert hotellet också eftersom jag & hanna typ ringt de 5 gånger idag och frågat ungefär samma saker ;)

hur som helst, för er som inte förstod mitt förra inlägg. jag & hanna ska ju se tokio hotel i göteborg om 21 dagar, och istället för att vi ska sova hemma hos henne så ska vi sova på ett 5 stjärnigt hotell som heter elite plaza. det är ett utav de finaste i göteborg och vi har en juniorsvit :D så jävla najs. + att vi kommer äga sönder.

en liten mindre rolig grej är att jag typ börjar få en vagel i ögat och jag ska fanimej ut imorgon. den får inte växa! försökte leta reda  på vad man kunde göra för att få bort de snabbt, och då var det någon som hade skrivit att man kunde spotta i ögat för salivet är tydligen jättebra .. så jag får väl fråga jonas om han kan spotta mig i ögat (fyfan vad äckligt!) HAHAHA. just kiddin'. jag är på så jävla bra humör så det finns inte.

jonas är bäst och vackrast.

20 & 21 dagar kvar bella & hanna. nu ska jag sova.
kärlek och respekt till er mina underbara läsare.

JUNIORSVIIIIIT

FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN HÄR DAGEEEEN! Jag och Hanna ska bo på hotell den 5-6 mars. Juniorsvit på elite plaza hotell. 42m2. nu är alla juniorsviterna slut typ. + att vi år champange och frukt på rummet utan extra kostad! party efter konserten för fan, hahaha.

Nu ska jag vara social emot Jonas som är här. min säng är fan huge btw, vi behöver inte trängas längre och det är så jävla underbart.

Hanna och jag kommer äga som fan i Göteborg. Någon som har lust att haka på till vårat hotellrum efter konserten och dricka champange? haha! LOOOVELY.

"Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, förvaringsbox, cd-spelare och tandborst- & rakkit i badrummet. I rummet har vi satt in en blomma och ni finner ett paraply till ert förfogande under er vistelse hos oss. Vi erbjuder både trådlös Internetuppkoppling samt via bredband. Ni får fri morgontidning samt morgonrock och tofflor på rummet.
Vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt på rummet utan extra kostnad.

Vi erbjuder er även nattning. Vi kommer då någon gång mellan 19:00–21:00 och drar för gardinerna, tar undan överkastet, lägger en chokladbit på kudden samt ställer in något att dricka på ert rum- allt för att öka den luxuösa känslan. Juniorsviterna är ca 42 m2."



visakort

shuu.

ska typ gå & lägga mig om ett litet tag. ska upp så jävla tidigt! idag slutade jag tidigt.. 13:30, eftersom att jag skulle på kurs. sen åkte jag direkt till banken och fixade visa kort & en internetdosa. så nu kan jag föra över moooney! och fixa massa coola saker på internet, haha. efter det åkte jag hem till Jonas, och nu sitter vi här i min nya mysiga säng. ska bli supermojsigt att sova i den tillsammans med Jonas, typ inviga den med han, haha.

imorgon ska vi åka skridsskor med jobbet. får se hur det går! jag har liksom inte ens ett par skidsskor. så jag får hjälpa alla andra som behöver hjälp, haha. sen slutar jag 16:30.

aja, nu ska jag sova.

Mobilblogg: i väntan på bussen

0-376491beec80f17181724f58561887a2.png

Kolla varifrån!

 

jag sitter på bussen nu. pratar med hanna nu också! men är på väg till farsta och ska träffa jonas! vi hörs sen <3

 

biiiiilder

min shopping förra helgen!



i söndags

veckans blogg v.6

grattis hanna!

min nya säng ♥

det är typ nåt fel på blogg.se , så det tog mig 1 timme att ladda upp alla de där bilderna ifrån helgen! hur som helst så tänkte jag visa hur min fina nya säng ser ut i mitt rum nu.

helgen i bilder

heej sötnosar!

jag sitter i min nya säng. tjoho. så jävla underbart! äntligen har jag en stor säng .. och nu slipper jag och Jonas trängas i min gamla, haha. har inte så mycket att skriva. så tänkte mer ladda upp bilder ifrån i helgen och hoppas att det funkar.. bilderna är så jävla stora. så det lär ta ett bra tag innan jag får upp alla här & kan publicera det. det tar typ 5 år att bara vända de åt rätt håll, haha.

fredags:


lördags:




skriver mer imorgon!

jag presenterar vinnaren imorgon istället. jonas tittade förbi, så jag ska vara social emot honom nu :) och sen ska jag gå och lägga mig.

godnatt allihopa

inför göteborg

heej alla söta!

sitter och äter lite godis och har pratat jättemycket med Hanna. vi håller på att planera en massa inför göteborg.. som förövrigt är om bara 3 veckor. helt stört! vi har bara en grej klar att göra, sen har vi allting klart inför konserten. känns riktigt skönt :D

idag har jag varit och jobbat & dagen har gått jättefort. tror att det var för att jag varit så himla trött hela dagen ;) haha.

nu har vi även en vinnare av veckans blogg & tröjan ifrån H&M. har tagit bort alla kommentarer nu, så att ni inte ska kunna räkna de och säga att jag har gjort fel eller så. jag har en automatisk räknare, så nej - det blir inte fel. ska presentera vinnaren i nästa inlägg! :)

huuuuur trött som helst

varför ska det vara så svårt att somna på söndagarna? på helgerna skulle man kunna somna typ vid 21 tiden, men fan inte på söndagarna!! igår gick jag och la mig 21:00 och somnade runt 23:30. jag är dödstrött. fyyy! nu ska jag iallafall till jobbet.

pussis!

en mysig helg!

heej alla glada :D

jag sitter hemma hos min bebis och lyssnar på lite muuusic. just nu en liten kort låt som inte kommit ut ännu. den är bara 30 sekunder men fyfan i helvete vad bra den är. den kommer om bara några veckor och LÄTT att jag ska lyssna sönder den, haha. det är nämnligen tokio hotel ft. kerli's låt strange. man hör knappt kerli, och det är det som är det braiga! :D lyssna på den här längre ner.



min helg har varit toppenbra iallafall! tänkte berätta lite kort.
i fredags var jag med jonas, sofia, ylva, elli och kim och tittade på bajen fans hockey match i kärrtorp. eller tittade och tittade, vi drack lite alkohol och sånt. sen kom även james & linus som jag inte träffat på huuur länge som helst, så det var jättekul! träffade rebeckas brorsor, jatte & adam också. och fick cider av de :D haha, tack igen! det var svinkallt där.. men efter typ 3 timmar utomhus för att titta på matchen åkte vi till gullmarsplan och där åt vi allihopa på kebaben. supergott! sen åkte vi hem till jonas eftersom att han hade ont i huvudet och somnade direkt :)

igår (lördags) åkte jag och jonas in till stan för att träffa rebecka! åååh, vad det var kul att träffa henne igen. vi gick till john chris och fikade och pratade massa. vi hann dock inte träffas så länge för hon skulle på träning, men vi ska ses nu i veckan igen. WOHO! efter det skulle vi egentligen ha träffat bella och henrik, men sen kunde de inte så då kom anna in till stan och så gick vi och tittade lite i affärer. sen gick vi till soft kök & bar och åt middag. alla 3 tog nacho tallrikar, fan vad gott det var! sen åkte vi hem till mig för jag ville byta kläder eftersom att vi egentligen skulle till andreas hockey match. men sen var han typ avstängd så vi åkte till trångsund istället och gick till oasen och de drack lite öl & vi pratade lite skit, haha. efter det gick vi hem till jonas igen och sjöng singstar typ hela natten. har filmat så det kommer säkert upp några videosar.

imorse vaknade jag & jonas halv 11 av att anna och andreas kommer in och väcker oss och säger att klockan är 14:00, hahaha. stördisar! vi åt frukost och sen åkte de hem :) jag har precis fixat mig klart nu och väntar på att jonas också ska göra det.. sen vet jag inte vad som händer!

BILDER IFRÅN HELGEN KOMMER!

walk the dessert

hej sötnosar

har kommit hem ifrån jobbet nu och sitter och lyssnar på lite muuusic. alldeles strax ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag som sagt till kärrtorp och titta på bajen fans hockey match med Sofia och hennes två kompisar. Jonas och Kim ska också dit, så vi får de ifall jag, Jonas, Sofia och Kim hittar på något efteråt.

imorgon ska jag träffa Anna och fika med henne! ska bli supermysig.. efter det ska Jonas och jag förhoppningsvis hem till Bella och Henrik för att se hur deras nya lägenhet ser ut osv. + umgås såklart ;) haha. kommer bli riktigt najs!

ställningen just nu i veckans blogg + mini-tävlingen:
1. Hanna - 96 röster
2. Rania - 86 röster
3. Natalie - 37 röster

FÖRÖVRIGT: 27&28 dagar kvar!!!!

blogg.se är cp

blogg.se har strulat hela dagen så har inte kunnat skriva nåt! nu ska jag iallafall sova, imorgon blir det jobbet och efter det ska jag träffa Sofia och hennes kompisar och åka till kärrtorp och titta på bajen fans hockey.. får se hur kul det blir på en skala! haha. det ska typ bli bengalbränning och sånt. trevligt.

idag kom mitt H&M paket också. underkläderna satt superbra och pappa, Jonas och Mattias blev glad för tröjorna men jag ska byta storlek på Jonas t-shirt. annars så var allt great!

Bella: 1 MÅNAD KVAR!!!!!!!
Hanna: 1 MÅNAD OCH EN DAG KVAR!!!!!!

halleluja.
puss på er

in the topp!

jag är hungrig.

hur som helst så är det 57 röster om vem som ska bli veckans blogg! haha. i toppen ser det ut såhär just nu:

1. Hanna
2. Rania
3. Natalie

men fortsätt rösta, det här är ju skitkul, tjoho. :D
nu ska jag tända en mysig brasa här!

ta bort snön, nån?!

jävla CP snöstorm.

jag tror inte att det är en enda människa som vill ha mer snö nu. nu är jag fan trött på det här! det går ju inte ens satt gå utanför dörren utan att man fryser ihjäl & blir genomblöt av all snö. nu tycker jag våren kan komma.. någon som håller med mig?

VS

säng säljes!

har inte uppdaterat så mycket idag .. anledning - jag har fixat lite med hannas blogg. klicka HÄR för att komma till henne. tänkte även fixa och trixa lite med min egen, när jag orkar, haha. jag tycker alltid att det är svårare att göra min egen, eftersom jag är så himla kräsen.

håller på med lunch nu! och imorgon kommer min säng btw, tjoho. det gillar vi ♥ .. så på fredag ska vi montera upp den. någon som vill köpa min gamla sängstomme + en ny madrass till? 500kr. superbra pris, hihi.

sängstommen MALM ifrån IKEA (jag har dock en 90x200 säng) & madrass ifrån jysk. (dock utan ben)

nu ska jag titta till maten & acceptera era kommentarer.
saknar Jonas..



frågestund: jag svarar på allt du vill veta. ni får till söndag på er!



Rösta på Veckans blogg v.6

sådär. nu har jag plockat ut 7 stycken som jag tycker skulle vara värdiga vinnare av både veckans blogg & tröjan jag lottar ut. så nu är det bara för er att börja rösta på den du tycker ska vinna.

för er finalister: för att lätt och smidigt få folk att rösta på er, länka till det här inlägget i eran blogg och skriv vilket nr ni är, så de vet vart de ska rösta och på vem.

för er som ska rösta: jag godtar endast röster som blir postade i det här inlägget. alltså inte i något annat inlägg. ni får rösta hur många gånger ni vill, även på er själva.

det var väl allt?
lycka till!
1. Anna


2.
Natalie


3. Rania


4.
Hanna


5.
Stephanie


6. Felicia & Emma


7. Ellen & Vickan

hemma idag igen

godmorgon allihopa.

har varit uppe i typ 2 timmar & ätit frukost och så .. idag har jag inte lika ont i huvudet, men jag känner mig helt slut, som om luften har dragits ur mig! förstår verkligen inte varför. så idag ska jag bara ligga och ta det lungt, inte göra någonting. får se om jag jobbar imorgon, förhoppningsvis känner jag mig bättre ikväll eller imorgon när jag vaknar.

tänkte ha en frågestund i min blogg lite senare. titta gärna in då & ställ någon fråga.

godnatt

120 unika besökare just nu! & dagen är fortfarande inte slut, haha. rekord på hela året, tjoho.

nej, nu ska jag sova. förhoppningsvis försvinner min huvudvärk .. imorgon är jag hemma också, och om jag mår bättre ska jag träffa Rebecka en snabbis. var så himla länge sedan nu!

btw, någon som vill hitta på nåt på fredag? hannis, kom upp till stockholm!

minnen

idag har jag inte haft så mycket att göra eftersom att jag bara varit hemma .. så jag har tittat igenom mina vänners bloggar - ifrån början till slut. och i och med det, har jag även hittat ett par roliga bilder jag tänkte ladda upp. vissa har ni säkert inte sett förut, enjoy!







passed out

åh, har haft över 100 besökare idag, och dagen är inte ens slut ännu. hoppas att ni fortsätter läsa & kommentera idag har jag varit hemma & eftersom att jag sjuk. såjävlatråkigt.

igår började det med migrän och jag mådde sjukt illa!
gick och la mig efter att ha tagit alvedon. och imorse när jag vaknade hade jag minst lika mycket migrän .. men jag kämpade mig upp ändå. gick upp och sminkade mig, valde kläder osv. men jag kunde inte ens gå utan att det värkte i hela huvudet & bara någon hostade så kändes det som att mitt huvud skulle sprängas. så jag ringde jobbet & sjukanmälde mig .. somnade om i ca 2 timmar och när jag vaknade och skulle gå ner och för att äta frukost började jag kallsvettas som fan och det kändes som att jag skulle svimma. så jag satte mig i mitten av trappan och väntade tills jag slutade bli yr! tillslut kunde jag gå ner igen och äta frukost.

idag har jag inte gjort så mycket. min näsa rinner & jag har fortfarande ont i huvudet. hemskt! imorgon ska jag också vara hemma, men på torsdag blir det att gå till jobbet. man kan ju inte vara hemma hela veckan! that sucks.

idag har även mamma & pappa köpt en ny säng till mig. en 120 ifrån jysk! så den kommer på torsdag.. någon som kan vara bärhjälp tillsammans med mamma? haha. både pappa & mattias har ju skadat knäna så det blir lite svårt för de att bära en tung säng. och jag är för svag för att bära den!

nu ska jag titta på tv & sen ska jag sova så att huvudvärken går bort. (hoppas jag!)

owl city

owl city - fireflies ♫

Laila som modell.. Hot or not?

gick in på Nelly & såg att Laila Bagge har börjat bli modell för några kläder där, haha. fan vad stört det kändes att se henne där. hon är idol jury för mig, ingen modell..

eller vad tycker ni?

jag vill leva lyckligt, för att jag är jag

tittar på "Så som i himlen" nu på SF kanalen. älskar't! den är så himla bra, har alltid tyckt om den filmen.. hur som helst så tänkte jag lägga upp lite låtar ifrån filmen, som jag bara älskar.

Lenas sång


Gabriellas sång

Veckans blogg (v.6)



dags för veckans blogg nu!
och ni som deltar har även chansen att vinna en söt topp (värde 149kr) från H&M. ni får välja mellan färgerna nedan.

reglerna är väldigt lätta. det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget & berätta ditt absolut bästa skönhetstips! sedan skriver du ett inlägg på din blogg där du berättar att jag har en tävling på min blogg & länkar till detta inlägg.. (och kom ihåg att lämna eran mejladresser, annars vet ni ju inte att ni vunnit, hihi!)

ni förlorar ingenting på att delta, kom ihåg det!

snygga byxor ifrån H&M

jag har jättesvårt för att välja om jag ska klicka hem de här byxorna eller inte. de är grymt snygga på henne, men frågan är hur de kommer se ut på mig och när jag ska använda de..

vad tycker ni?

en lista till er

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
(/) rökt en cigarett (inte en hel, smakar bajs)
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full/berusad
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(/) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) ogillat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) kännt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungt karoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(/) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är söt
( ) brutit ett ben eller arm
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
( ) legat med fler än tio personer
( ) snattat
( ) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) bara gått fram till nån och börjat prata
( ) simmat två mil i sträck
( ) skjutit paintballs
(x) nekat en tiggare pengar även fast jag haft massa pengar på mig
(x) gjort ett konto på Lunarstorm
(x) gjort ett konto på Helgon
(x) blivit döpt
( ) tältat i ett tält utan tältpinnar
( ) dragit med mig IKEA-säng på ett läger
( ) kletat banan i någons hår
( ) gett en blomma till en komplett främling
( ) fått ansiktet duschat med 2 liter Fjällyoghurt
( ) nästan tatuerat mig
(x) gått på styltor
( ) snackat med en helt främmande dvärg
( ) klättrat upp för en lyktstolpe
(x) fått sendrag
(x) fyllt i en jättelång lista på saker jag gjort
(x) träffat en ängel
( ) pratat med Gud
( ) kastat en snöboll på en random person
( ) varit lite små-berusad på en flygplats och missat incheckningen
( ) fått spam-mail ang. penis enlargement
(x) bastat
( ) varit under vatten i ca 3 minuter
(x) varit jävligt trött
(x) varit bakfull
( ) haft cybersex
( ) gått på händerna
( ) kastat mig av en båt i 40 knop
(x) blockat en användare på MSN
( ) lärt mig säga massa fraser på bulgariska
(x) cyklat jättelångt
( ) kört bil ganska långt
( ) haft en katt
(x) velat ha en hund
(x) varit förkyld
(x) stukat foten
(x) städat mitt rum
( ) blivit utskrattad eftersom jag har Nalle Puh- och Ringaren i Notre Dame-påslakan i min säng
( ) lärt känna en kusins kompis
(x) druckit mycket apelsinjuice
(x) blivit hungrig
(x) ätit många äpplen
(x) druckit mycket mineralvatten
( ) dansat salsa med en spansklärare
(x) haft en jättebra tekniklärare
( ) blivit mordhotad
( ) krupit in i ett påslakan och inte hittat ut och därmed fått en våldsam panikattack.
( ) krupit in i en sovsäck och inte hittat ut och därmed fått en våldsam panikattack.
(x) tagit några bloss på en cigarett
( ) tagit några bloss på en cigarr
( ) testat snus
( ) tagit sönder glasögon
( ) backat på en parkerad bil med min bil
( ) åkt långfärdsskridskor
( ) tränat på gym
(x) sagt åt ett antal människor att jag hatar dom fast jag inte gör det.
(x) blivit väckt
( ) mediterat på en fotbollsplan
( ) skrikit åt Gud
(x) missat en massa festivaler
( ) gått en mil
(x) klippt en gräsmatta
( ) lagat en gräsklippare
(x) åkt moped för fort
(x) åkt bil för fort
( ) legat på ett obduktionsbord
( ) nästan dött
(x) fått reda på en polares bankomatkortskod
(x) velat hoppa fallskärm
( ) vägrat åka berg-och-dalbanan på Gröna Lund
(x) bakat bullar
(x) ätit en vegetarisk maträtt
( ) blivit slagen med en gitarr
(x) skottat snö
(x) satt upp affischer
( ) haft sönder en trädgårdsstol av misstag
(x) fått nåt skräp i ögat
( ) blivit tillsagd att jag ska vara tyst av en kvinnlig polis
( ) duschat med en ko
( ) sprungit maja gräddnos loppet
( ) låtsats vara homosexuell bara för att det varit jävligt roligt
( ) gått igenom en stor jättemörk skog helt själv på natten
( ) klappat en jättestor spindel
( ) klappat en jättestor orm
( ) spikat kabel
(x) gått ut låg-, mellan- och högstadium
(x) fått cellskräck
(x) blivit arg
( ) sprungit bort frustration
(x) legat på rygg
(/) läst massa böcker
( ) sovit nästan 5 timmar på ett bibliotek
( ) ätit ett A4
( ) haft sönder ett fönster
( ) huggit ner ett antal träd
(x) dekorerat några julgranar
(x) varit uppkopplad på internet
( ) lurat en etta
( ) hittat en strumpa i ett datorchassi
( ) gått i en klass med enbart människor av det motsatta könet
( ) gillat orup
( ) tillverkat en skateboard
( ) kunnat knyta en slipsknut
( ) sagt till någon att denne förtjänar att dö och menat det
(x) ätit brända marshmallows
(x) bitit någon i kinden
( ) trott att jag kunnat flyga
(x) lekt pirat/sjörövare
(x) gjort en skattkarta
(x) gillat backstreet boys
(x) gillat spice girls
(x) somnat i en låda
( ) kastat/slagit/sparkat sönder ett fönster
(x) sportat
(/) varit rädd för vampyrer
(x) byggt en lådbil
( ) varit kommunist
( ) haft tuppkam
( ) livnärt mig på gröt
( ) kollat på porrfilm
(x) gått barfota i snö
( ) gått naken genom en stad
( ) hängivit mig åt en religion
( ) varit ikädd en kort rosa klänning och pratat om brad pitt som om vi kände varandra
( ) spelat flöjt
(x) tagit fel på veckodag
( ) haft en magnus uggla-tröja
( ) ätit picknick på ett tak
(x) klättrat i berg
( ) rökt mossa
( ) ätit myror
( ) varit allergisk mot kall falukorv
( ) gråtit över spilld mjölk
(x) ätit bullar i en hiss
(x) byggt en koja
( ) kört traktor
( ) pallat körsbär
( ) läst kafka och känt mig svår
( ) målat hus
( ) blivit kallad för hora
(x) kallat någon för hora
( ) varit kär i en seriefigur
( ) snattat på ica
( ) hällt isbitar i någons kalsonger
( ) kittlat en polis
(x) badat naken i havet
(x) badat med kläder
(x) skrattat när någon gjort sig illa
(x) kastat kottar på någon
(x) kramat någon första gången ni träffats
( ) drömt om att döda någon
(x) ridit
(x) bakat bullar
( ) somnat i telefon
(x) haft sönder saker
( ) varit på festival
( ) pussat en kändis
( ) kunnat jonglera
(x) ätit rå potatis
( ) bjudit en kändis på bira
(x) spionerat på någon
( ) cyklat enhjuling
(x) vunnit på lotto
(x) ätit smör
( ) skaffat barn
( ) varit nära döden
( ) hånglat med en homosexuell kille
( ) flyttat hemifrån
(x) posat framför en staty
(x) legat på gatan
(x) pussat en ponny på mulen
( ) blivit biten av en fet kisse
(x) lagt till en dum fråga på en allt för lång lista

för trött för att blogga idag

jag är (jävla) trött & han grymt ont i huvudet så jag orkar typ inte skriva någonting, sooorry! men dagen har gått bra. stängde idag på jobbet och sen åkte jag hem och nu är jag här. igår sov jag hos Jonas, supermysigt! sov typ 10 timmar så fattar inte varför jag fortfarande är trött, men ja, skitsamma. vi hörs kanske lite senare om jag piggnar till.

jag älskar dig mer än ord kan beskriva.
Jonas & jag i Spanien -08

hejsan alla glada. sitter på busse

0b7cb41875616b3ed785925aef9aa56b.png

Kolla varifrån!

hejsan alla glada. sitter på bussen påväg till jobbet nu. vilka jävla förseningar det är med tågen asså, helt stört. så nu kommer jag komma 30 min försent, kulkul. hur som helst så tänkte jag visa upp min shopping igår. ni får närmre bilder senare ikväll eller så. allt detta kommer ifrån H&M, cubus och gina tricot. nu är jag snart framme! hörs sen. puss så er

RSS 2.0