5 månader idag!<3

Rebeckas student

Aw, rebecka var så söt igår. hon hade en jättefin klänning och hon var så glad. Vi åkte flak igår, och det  var jätteroligt, sen åkte vi hem och åt mat, & tårta.

vi mötte iallafall Carro i slussen för att åka tillsammans med henne till rebeckas skola. vi tog tunnelbanan till danderyds sjukhus och sen buss till tibble skolan. det var så himla varmt och vi kom på att om man blundade så kändes det som att vara utomlands, typ att vi var på väg till vårat hotell i grekland, hahaha! när vi kom dit var det knappt några där, bara några. och vi letade för fullt efter en rebecka skylt, så vi kunde ställa oss vid hennes föräldrar och brorsor,  40 minuter senare då dom skulle springa ut hade vi fortfarande inte hittat den, men vi ställde oss vid Filippas eftersom att vi visste att hon också skulle åka på flaket. och efter ett tag märkte vi att rebeckas familj stod några meter framför, hahah! vi var så blinda. rebeckas klass var sist ut eftersom att de hette WWL. och sen kom hon äntligen, wohooo! sen skulle dom byta om för flaket, och vi väntade såklart, och sen gick vi dit, fixade lite eftersom att de inte hunnit det tidigare. och sen åkte vi iväg! 2 timmar? eller vad var det. det var hur som helst sjuuukt kul. 2 timmar senare såg man ut som en alkis, håret fullt av öl, och som hade stelnat som hårspray, leriga fötter, skorna nästan helt bruna av smuts och halvt döv. men det är det värt, hhahah. nu ska jag lägga in lite bilder från igår. (inte helt i ordning)







 

Student 08

Grattis Rebecka, idag tar du studenten!
Jag sitter hemma hos Bella nu, vi ska snart åka till Slussen för att möta carro och åka till rebeckas skola. det ska bli så jävla mysigt, vi ska åka på deras flak, och sen hem till rebecka. bilder kommer senare. nu ska vi gå och plocka blommor till rebecka, haha.

puss ida

aw!

jag var bara tvungen att lägga in de här bilden för den är så jävla söt, aw <3. och dessutom så måste jag och bella gå till gympan nu, bajs! det är skitskönt väder ute, hoppas verkligen att det håller sig så här läääänge. ha en bra dag allihopa!

puss ida

Min slickepott

Du är en av mina bästa vänner.
jag älskar & saknar dig något enormt.
jag släpper dig aldrig, jag lovar!
legnis & barckis, 4 eväääh

ida goes byggare.

åh herregud, jag dör. HAHAHAHAHHA! jag sitter och kollar på bilder på min bilddagbok som jag typ inte använder längre. jaja, hur som helst! är inte bilden lite charmig? hahah, nej jag skojade bara! den är tagen 2005 tror jag, eller 2004. jag & th2 är inte riktigt säker! hahahaha, jag kan inte annat än att skratta. lite mer hull på kroppen skulle sitta fint, men aja. lite skäms jag faktiskt .. men jag la in bilden bara för att visa Jonas att jag faktiskt också varit byggare, HA! hahahaha..
nu ska jag strax åka till jonas, ska ta med hans mattebok också eftersom att han har prov på fredag, så han måste plugga lite! hoppas att det går bra för honom! det är hans sista prov i matte sen får han G. wohoo! jaja, hur som helst. vi hörs lite senare. tänkte lägga in lite gamla bilder också. haha! fast det blir bara 2 stycken. 
 
  


puss ida

hedersuppdrag! (?)

skola idag då, som vanligt.. vi skulle egentligen ha haft Kallköks kurs idag, jag & min grupp. men eftersom att det är så lite kvar på terminen så verkade det som om lärarna inte hade köpt in alla saker som behövdes. alltså kunde vi inte ha den kursen idag! vi blev riktigt besvikna eftersom vissa i klassen haft kallkök 3 ggr, och andra 0. jaja, det löser sig nästa termin säkert. Istället fick vi göra 3 liter vetedeg som sedan blev till kransar, längder, blåbär & vaniljbullar och kanelbullar. efter lunchen hade vi information om Slottet eftersom att vi ska vara där på nationaldagen och dela ut bakelser på borggården vid caféet. vi satt där i en timme och lyssnade på en som hette Barbro och en som hette nåt jag inte kommer ihog, haha.. förlåt! eller just det, Ernst hette han. vi ska vara vid slottet PRICK halv nio, annars kommer vi inte in eftersom att våra namn blivit registerade hos säpo, så om vi inte går in med alla andra är det kört att komma in ensam. vi ska då få kläder, en vit "rock" som vi valt ut tidigare med bagerilandslagets märke på, och dom får vi sen!!!! stentufft ju. hur som helst, klockan tio 6/6 kommer Kungen och Drottningen att öppna dörrarna för alla turister, och sedan kommer dom gå till caféet där vi ska stå. vi kommer antagligen få hälsa på dom, eller åtmindstånde vara bara några centimeter ifrån eftersom att caféet ska invigas, och de kommer klippa ett rep typ, alltså kommer det vara jättemycket media där ifrån Sverige och andra länder. och när dom klipper ska vi stå runt(?) eller vad hon nu sa, och då kommer vi antagligen också bli fotade och få vara med i tidningar över hela världen, som hon sa. det är dessutom bestämmd klädsel. svarta byxor/kjol & bekväma skor. haha, det kommer bli toppen!

hur som helst, ursäkta för den tråkiga informationen för er som inte var speciellt intresserade! haha.. snart ska jag åka hem till Jonas, och sen hem igen, haha. Imorgon är det gympa, och vi ska ha utegympa och spela brännboll. jag orkar inte, men jag får väll ställa upp för laget, hahaha. nej förlåt, jag vet att jag är lat. men jag kommer komma iallafall. bilder ifrån dagen kommer senare. orkar inte hämta sladden nu, haha..

puss ida

jag & jonas i fredags <3

I rather waste my life pretending, than have to forget you for one whole minute

meningen i överskriften in mah <3

har precis kommit hem ifrån solningen. det var as skönt, och jag höll på och somna. jag fick springa och växla pengar okcså, eftersom att automaterna bara tog tior, och jag hade bara femmor. haha, bra jobbat ida! jaja. 15 minuter, inte så värst länge. men ska sola igen någon gång nästa vecka, eller nu i veckan, får se lite hur jag har tid och så! jag höll på och somna eftersom att jag var så grymt trött innan, och precis när jag började leva mig in i drömmarnas värld så var tiden slut. bra det, skulle inte vara så kul att ha somnat  i ett solarium! hur som helst, nu ska jag duscha och om ett tag kommer jonas hem förhoppningsvis. och då får jag se hååååret, jag är så himla spänd verkligen! hoppas att det är lika fint i verkligheten som det var på bilderna. vi hörs lite senare!

puss ida

hairspray

sitter hemma hos jonas nu, ingen är hemma här så det är lite tråkigt. jag funderar på att gå & sola eftersom att solariet ligger bara runt hörnet. men jag vet inte om jag orkar, haha.. får se! hade planerat att sola igår, men hann det inte eftersom att jag skulle hem tidigare än planerat. jag får hur som helst se hur jag gör, och jag försöker hitta all hans bra musik han brukar ha på datan, men det går inte så jättebra eftersom att jag och datorer inte fungerar så jättebra ihop, haha.. idag ska jag hur som helst få se hur jonas nya hår ser ut! han klippte & färgade ju. jag fick 2 bilder igår, men idag ska jag få se i verkligheten. idag var det en kort dag i skolan, hade bara engelska och svenska, sen åt jag lunch och åkte hem. haha! det var rätt najs. imorgon har vi kallkök, det ska bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot det! 2 veckor kvar i skolan, sen är det sommarlov i mer än två månader. fyfan vad jag längtar, det ska verkligen bli skitskönt! jaja, nu borde jag ta mig i kragen och hitta på någonting. tror jag ska gå ner & sola ändå! det är bara 20minuter, vi hörs sen. jag lägger upp lite bilder när jonas kommit hem, för jag fattar inte hur man ska få in dom i datan, det funkar ju inte! hahah..


(13:07) haha, här kommer bilderna! jag lyckades få in dom på egen hand.



puss ida

Nåttarö

i sommar tänkte jag & jonas åka till Nåttarö och tälta.
hahaha, bara så att alla vet, det ska bli fett mysigt!
 

god morgon

Sitter i skolan nu, och har engelska. vi ska få reda på våra betyg i engelska, och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får G - miiiinst. + att bella är sjuk, börjar bli lite orolig för henne.. hur mår du babe? jag saknar dig! idag slutar jag klockan tolv, och då ska jag åka hem till jonas direkt för att sola och sen ska jag städa lite, hans rum är en enda röra! förlåt älsko, haha.. igår var det mors dag och då var det middag med en del av släkten, mina båda farbröder och farmor och farfar. det var jättemysigt, vi grillade och satt och pratade. (bilder kommer senare). och jag måste bara tillägga, idag är det 2 veckor och en dag kvar tills jag och rebecka åker till tyskland. och om 3 dagar tar rebecka studenten, graaattis slickepotten, äntligen! skriver mer sen!

(09:23) nu har jag fått mitt betyg i engelska. hon tyckte det var svårt att sätta sa hon, för att jag fptt så olika betyg på allting jag gjort. först MVG på allt, sen G+, VG och ja.. ni fattar! hon sa iallafall att det lutade mot ett G+ och det är jag så himla nöjd för!!!
puss ida

du är bäst (a)

du är den finaste som finns. jag vill göra allt med dig, jag vill leva med dig förevigt. du är min bästa vän och min pojkvän, och jag är så himla glad över att jag har dig. du får mig alltid på bra humör, och när du kramar om mig, känner jag mig så trygg, så som bara du kan få mig att känna. att höra dig säga "jag älskar dig" är det bästa som finns, för jag vet att du verkligen menar det. precis lika mycket som jag menar det när jag säger de tre orden, för jag har aldrig sagt det till en kille förut, och verkligen menat det. men det gör jag nu! kärleken kan vara riktigt förjävlig, och jag har aldrig trott att riktig kärlek verkligen finns. det du fick mig att se det, du är äkta kärlek för mig. inte ens ord kan beskriva hur mycket jag tycker om dig. jag älskar dig förevigt, och så länge du vill ha mig, är jag din. alla borde ha en sån som dig, älskling. snart firar vi ett halvår, och jag hoppas verkligen, av hela mitt hjärta och själ, att det blir många halvår till. för utan dig varken vill eller kan jag leva.

helg

nu är snart helgen över. jag har precis kommit hem ifrån farsta.. jag var där en snabbis med Jonas och hans syster eftersom att han skulle köpa blekningsmedel till håret, och klippa det idag. det ska bli skitspännande och se hur det blir, eftersom att han både ska färga det ljusare idag OCH klippa det kortare till sommaren. hoppas att det blir bra! igår var vi hemma hos jonas syster och hennes kille och kollade på melodifestivalen, skitmysigt. och i fredags var i och grillade med leo, anna och danne. (bilder kommer) jag tänkte ladda upp lite bilder som jag inte laddat upp förut ifrån i helgen och så, därför blir det inte ett sådant långt textinlägg.. utan mest bilder. haha! dessutom fick jag en skinnjacka igår av pappa när vi var och letade skjorta till min lillebror som han skulle ha på balen. vi var inne på carlings och då hittade jag en skinnjacka som jag kollat på förut. jag sa att jag tyckte att den var skitsnygg, och det tyckte pappa, jonas och mattias också. då frågade han "vill du ha den?" och självklart svarade jag "jaa!" han bara "då köper vi den" och jag hoppade av lycka och kramade honom. så nu äger jag alltså en skinnjacka ifrån carlings för 1300:-, taaaack pappa!

    
  
  

bild 1 & 2: min tårta jag gjorde sista
dagen på operakällaren.
bild 3: älskling!
bild 4: vårat badrum.. ;/
bild 5, 6 & 7: grillingen i fredags.
bild 8, 9 & 10: min nya skinnjacka.

puss ida

operation..

Godmorgon alla glada!
jag har precis kommit hem till jonas efter tandläkaren, aj säger jag bara. ska försöka äta lite lunch strax, är dö hungrig. jonas slutar klockan halv fyra, så antligen åker jag och möter honom, eller så kommer han hem så ses vi där, eftersom jag är hemma hos honom. nej nu ska jag gå och göra lite mat tror jag.

och just det, rebecka och jag bokade ett nytt hotell nu i tyskland också eftersom att det vi tänkte bo på innan, var fullbokat. det som är dåligt med det här hotellet, är att det ligger ca 2km bort ifrån arenan och det hotellet vi tänkte bo på innan, bara ca 2 minuter. jaja, det löser sig! vi kommer iallafall få se tokio hotel live. det är huvudsaken. hotellet heter iallafall königshof garni och ligger då såklart i dortmund. tycker ni inte att det ser mysigt ut?
alla rum har dessutom internet, så förhoppningsvis kankse jag kan blogga lite därnere och berätta hur vi har det!

vi hörs lite senare, puss ida


en onsdag

hej bloggen! idag var det prao igen, skitkul som vanligt! jag fick göra jättemycket saker idag så jag kommer knappt ihog hälften, som vanligt hahah! och just det förresten, Daniel, min handledare ska gå in och kolla på min blogg, så om du läser det här; hej daniel, hoppas att du tycker min blogg är trevlig! haha. efter praoen väntade jag på Maria eftersom att vi skulle fika. jag gick till gina tricot och hittade två söta linnen, båda för 129:-! vilken tycker ni var sötast? dom på översta raden är ljusrosa och på den undre, mörkrosa/röd. jag väntade i ungefär 30min, inte länge, haha.. sen kom hon och vi gick och kollade på H&M, jag provade jeans.. dom satt väll sådär, hahah! och maria hittade en klänning hon la undan. sen gick vi till John chris och fikade, jätte mysigt som vanligt. vi delade på en kyckligsallad, hur gott som helst, samtidigt som vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. sen kom jonas och kevin till stan, och jonas införskaffade ett par 96jeans som sitter så fördjävla bra på honom! och dessutom var det halva priset, så dom kostade bara 600:- , det ni! nu sitter vi hos jonas, dom ska strax sätta på TVn för att kolla på fotbollen, det är final har jag för mig.. haha! dessutom ska jag sova här, för imorgon ska jag till tandläkaren och så. jaja, hoppas att det går bra! nu ska jag vara lite social och sätta på lite RMK, haha.

puss ida




It's all about reality

Hej! Äntligen kan man komma in i datarummet hemma, haha. Visst det är fortfarande avspärrat.. Men det funkar att komma in, tjoho. Idag var det bara bakning i skolan, jag och carro gjorde färdigt våran kapsell, som jag inte kommer ihog vad den heter! Och gjorde sen kex med krokanttryffel och chocklad över. det var as gott! strax ska jag ta tunnelbanan och åka till Jonas skola och sen hem till honom. Det ska bli mysigt! Imorgon är det prao igen, som jag ser fram emot dig! 3 dagar kvar nu, om inte 2. Jag ska nämnligen till tandläkaren och kankse operera i munnen eftersom jag har en glugg där tanden vägrar komma ner. därför kankse jag ska vara ledig på torsdag, men vi får se! på fredag ska jag få göra en tårta, och sen är det byebye Operakällaren och tack för tre härliga veckor tillsammans med er!!

jag tänkte ladda upp lite bilder från igår, inte många men några.

1. jag rakade benen igår, jätte nödvändig info - jag vet,
men iallafall. då började det blöda jättemycket..
haha! jätte skabbig bild, I know
2. jag & Jonas på mammas 40års kalas.. haha!
3. när Sofie kom och gjorde pizza till oss.
4. ego
5. Jonas i trädgården, sööööööt <3
6. chokladbomb-tårtan jag, bella & carro hittade på!
7. bellas frukttårta, hahahahha :*



puss ida

Måååndag

ny vecka, sista praoveckan och sen är det soooommarlov. gud vad jag längtar! idag var det en trisst insident i skolan, som inte alls var speciellt kul.. men jag hoppas att det löser sig! för du, oavsett vad du tror om mig, och tänker nu, så vill jag inget annat än ditt bästa! efter skolan åkte jag och Bella till ungdomsmottagningen för lite uppdrag, haha. och sen åkte jag till farmor och farfar, för en dusch och lite mat! skönt och gott. mamma och pappa kom och hämtade oss sen, och vi åkte till Nacka för att fixa nya pass till mig och Mattias. Jag fick en chock, för när jag mätte mig, var jag 1.68!! jag som alltid trott att jag är 1.65. hahah, jaja hur som helst. det var kul, även fast bilden inte vart speciellt lyckad! kankse lägger in den när jag får passet i handen. i helgen iallafall, ska jag vara med jonas <3 och på lördag kväll ska vi hem till hans syster och kolla på finalen i melodifestivalen! det ska bli mysigt. på dagen på lördag, ska jag kanske träffa rebecka <3 och det ska bli så jävla kul, äntligen slickepotten! bara du & jag, finally! och jag längtar ännu mer till tyskland, mer än någonsin nu, oj vad jag kommer vara lycklig när jag står framför mina idoler för andra gången. men den här gången en konsert, inte lika nära som på signeringen. men hur som helst, jag klagar inte! haha. imorgon ska jag träffa jonas, woho! och då har vi känt varandra i ett halvår! det ni. tack för att du finns och förgyller min vardag. nu ska jag gå ner och kolla på TV.

puss ida 

halvår

igår var det ett halvår sen jag och jonas började prata. och om två dagar, från och med idag, så var det första gången vi träffades. det är helt sjukt hur snabbt tiden går. och om 1 månad, har vi varit tillsammans i ett halvår. och jag hoppas på flera hundra år till älskling, för jag vill verkligen inte leva utan dig. Du är allt man kan önska sig, och för mig finns det ingen bättre än dig. jag älskar dig mest, och jag vill aldrig förlora dig så lämna mig aldrig tack.


image317

Bild inlägg.

Nu kommer det en massa bilder ifrån helgen och Rix Fm.

rix fm


fredag



lördag




söndag

-

 
image296

Lördag!

Hallå bloggen, Im back! Jag  har inte varit inne på datan på evigheter och anledningen är just ombyggnaden av badrummet. de har nämnligen "spärrat av" datarummet så vi kan knappt komma in där utan att riva en massa saker. Därför har jag inte varit inne, och det kommer nog bli så på ett tag tror jag. Så jag får vara tråkig och inte skriva så mycket, tyvärr. Hur som helst, igår var jag efter praoen på middag hos farmor och farfar sen åkte jag till Jonas eftersom att jag skulle sova där. vi gick på nattbio med Jonas och såg Shutter, så himla läskig vissa stunder! haha, men det var kul. Sen idag har vi bara tagit det lungt och inte gjort någonting, vi bakade chocklad och hallon muffins, och nu ska vi kolla på hockeyn, haha! Bilder kommer när jag kan ladda upp dom.. nu ska jag vara lite social!

puss ida

Tisdag

Så.. Då är ombyggnaden av badrummet igång och det ser ut som ett bombnedslag, helt seriöst. Oj oj oj! Det jobbiga med det hela var väll att det är fuktskadat i hela väggen, även utanför badrummet och det bara fortsätter.. Så dom ska typ ta hit en ställning och undersöka takpannorna eftersom att fukten kommer utifrån, och inte ifrån badrummet!!! Lite jobbigt faktiskt.. I värsta fall kommer vi att bo någon annanstanns undet tiden, farmor och farfar eller så. Det kommer dessutom ta längre tid, inte en månad som vi räknade med ifrån början. JOBBIGT!

I skolan var det iallafall ett filmteam som kom dit och filmade, dom filmade när jag gjorde min frukttårta så jag hoppas att det kommer med, haha! Det var tydligen en film till alla 9or som dom spelade in, med tankte på gymnasievalen osv. Efter fukttårtan, fick vi välja vilken tårta vi ville göra.. men vi kom inte på nån, så Janne sa åt oss att hitta på en egen! haha, det var sjukt kul. Vi kallade den för Chokladbomb och den vart faktiskt riktigt riktigt fin! (Bild kommer sen & recept där nere). Stina och Sofia gjorde landgångar, och dom blev så fina och såg så goda ut.. Så jag var tvungen att köpa hem en, haha! Skagenröra med lax blev det. Nu ska jag göra iordning mig, för om ett tag ska jag till Jonas!

puss ida

Ny hårfärg

Jag är inte riktigt nöjd med den nya hårfärgen. Usch! .. Det är olika färger i hel håret nu, mörk/svart, ljust, guld, och en liten röd ton. verkligen inte så jag ville ha det, fy. Visst jag ska dit en gång till sen, men a.. Jag vet inte riktigt, jag ville ju ha blondt! Nu är det ungefär ljusbrunt.. Nej, jag är verkligen inte nöjd. Farmor och fafar tyckte om det, Jonas och Mattias tyckte inte att jag passade i det! Får se vad Bella, mamma och pappa tycker sen! Bella sitter fortfarande hos frisören antagligen, haha.. Hoppas iallafall att hennes hårfärg blir bra! Nu ska jag gå och städa innan mamma och pappa kommer hem inatt! (bilder kommer sen!)

puss ida

Nytt badrum .

Japp. Då var det dags! Imorgon är sista gången man duschar i vårat gammla badrum! Bort med badkaret, in med stådusch. Ut med det bruna golvet, in med vitt klinkers. Ut med det gamla fula handfatet, och in med ett nytt fint, större handfat. Oj oj oj, vad jag längtar! Det kommer ta ca en månad, så då kan vi inte tvätta håret/duscha där. Därför får jag gå och lukta svett i en månad med skitit hår! Hahaha, nej jag skoja bara! Vi får duscha och tvätta håret någon annanstanns! Hos Jonas, farmor och farfar, Bella (?), mormor och Sofie osv. Det finns ju massa ställen, haha! Nu ska jag gå och plocka ut diskmaskinen, haha. Sen blir det chips time som Sofie köpte åt oss! Så himla gott, och pizzan hon gjorde ska vi inte ens prata om! Så underbart gott, haha! Och imorgon är det hej då till sommarvärmen.. Såg på vädret att det skulle bli 10grader resten av veckan, dock vet jag ju inte om det stämmer. Men då får man väll börja sola solarium ifall solen försvinner, inte mer med det (y) haha!

puss ida

The air is so cold and so calm

Jag sitter och lyssnar på massa Tokio Hotel låtar på Youtube nu. Det var verkligen länge sen, jag verkigen lyssnade på dom och sjöng med. jag fattar inte, förut var jag helt besatt av dom, och det gick inte en dag utan att jag satt och kollade på min signerade skiva och log. För det var ju verkligen den lyckligaste dagen i mitt liv! Nu är det helt annorlunda.. För jag vill inte vara besatt av ett band längre, jag älskar tokio hotel, men inte på samma sätt som förut. Dom är fortfarande bra och jag älskar deras musik, men jag orkar inte all hysteri som är kring dom und so weiter. (och så vidare) Nu ska jag se dom i Tyskland om exakt en månad och en dag, det kommer bli så bäst! Antagligen kommer jag börja lyssna sönder låtarna igen, men jag vill ju som sagt inte bli besatt - därav tog jag ner alla mina posters igen. Och för att jag skriver det här, betyder inte det att jag inte tycker om tokio hotel längre och vill sälja mina signerade saker, mina posters, TH kläder osv. Nej, jag vill bara göra ett litet uppehåll ifrån dom och det är något jag har bestämmt själv och inte direkt blivit pressad av någon annan. Men jag längtar fortfarande jättemycket till konserten. Och jag kommer aldrig sluta gilla dom, för dom har gjort så mycket för mig, inte personligen, men t.ex. att nästan alla mina närmaste vänner - "träffade" jag genom tokio hotel. Och det är jag så himla glad för! Konserten kommer bli den bästa, och ett minne för livet. För har man väntat i 1½ år på det ögonblicket, att se dom live på en konsert, så kan det inte bli annat än bra.

Jag älskar er nu och föralltid.

Sugen på att baka? Det är jag!

Kladdkaka vit choklad

yes.

Tjohej. Jonas åkte för kanske en timme sen eller så, han ska jobba på Råsunda. Strax kommer min moster komma hit för hjag & th2on ska ju göra pizza till middag åt oss, haha. Det kommer bli hur gott som helst tror jag! Glöm inlägget innan det här, jag fick bara lite psykbryt på en viss person som verkligen inte kan inse fakta. Och nej jag tänker inte uppge namnet, så det är inte ens någon idé att ni frågar. Jag kommer ändå inte svara! Mattias kompisar kom förbi, och sålde godis och kakor, dum som han är köper han upp hela hundringen vi fick av mamma och pappa innan dom åkte, haha.. Vilket betyder att vi inte har några pengar kvar, bra jobbat Mattias! Nu blir det till att käka kakor och godis som fan, haha. Men det är alltid gott, hahah. Nu ska jag gå och tvätta håret om jag orkar, annars blir det väll till att gå ut och sola igen. Nu är det hur som helst bara en dag kvar tills jag ska färga håret, imorgon alltså! Fy fan vad jag längtar och jag hoppas verkligen att det blir bra, annars får jag färga om direkt. Jag vill ju inte direkt gå och se ut som ett mongo i håret, haha..
Puss ida

jag hatar dig!

Alltså seriöst. Vissa personer går mig verkligen på nerverna. Hur orkar man hålla på? Förstå, om du nu läser det här - vilket jag tror att du inte kommer göra, men ändå - ge upp! För hur mycket du än håller på och skriver, desto mer irriterar jag mig bara, och jag menar allvar. Jag blir så jävla sur och ledsen, har du ingen hjärna? Nej tydligen inte.. Och om du har någon, verkar du inte veta hur man använder den. Sluta skriv, för en dag kommer jag fan inte palla, jag vill fan bara slå dig. du förstör bara och du verkar bara så jävla falsk! .. Jag hatar dig verkligen, och det brukar inte jag säga och mena det, men nu gör jag faktiskt det. Tack för mig.

Godmorgon Sverige

Tja! Hur mår alla idag? Själv är jag på topp! Ligger just nu i mamma och pappas säng med Jonas, jag har precis vaknat. Jonas sover fortfarande, och han är så söööt!!!! aww! Mamma och pappa har ju åkt till Italien och dom ringde igår när dom satt på en resturang uppe i bergen, haha. Dom bor ju som sagt på ett lyxhotell och hade därför jacuzzi (stavning?) på rummet osv. Hur skönt är inte det? Jag får hoppas att hon använder den, annarjag & th2s blir jag lite besviken! haha. Det är ju inte varje dag man bor på ett lyxhotell med jacuzzi på rummet, haha! jag bad dom iallafall fota runt ganska mycket och om bilderna är fina kanske dom får ta plats här på min blogg, iallafall några. Har ni lust att se några kanske?

Igår var jag och Jonas som sagt hos hans pappa på 50års kalas, det var jättemysigt och trevligt. God mat osv. På dagen var vi på 2 veckors kontroll på East Street där Jonas piercade sig i ögonbrynet och det såg "skitbra ut!!!" med stort S. När vi kommit hem ifrån kalaset satte vi oss och åt chips som jag och Jonas handlat på dagen, samt dipp. Haha! Vi vet, vi är feta. Mattias och Jonas satt och kollade på hockey, och det var så jävla tråkigt och jag var trött, så jag somnade till lite då och då i soffan. Och vad händer då? Jo, mattias tar ett chips med dipp på och sätter det rakt på nästippen, hahaha. Det kändes som om en hund kom och slickade mig på nosen, fast att det var dippsmak.

Och det är så himla fint väder, sommarvärme verkligen. Solen lyser rakt in i sovrummet och det är så jävla härligt. Ojojoj, jag vill sola nu! Ska iallafall äta frukost på altanen, det är en sak som är säker. Jag kankse lägger upp lite bilder ifrån igår på dagen sen, om jag kommer ihog att alla upp dom. haha! Lägger iallafall in en bild på en stand i Grekland. Det ser så mysigt och somrigt ut!

Puss ida

:)<3

jag & th2



Måste bara skriva! min sommar kommer bli så himla bäst. först åker jag till Tyskland med Rebecka och går på tokio hotel konsert. och sen till Danmark med Jonas <3 och efter det till Spanien med Bella. Det kommer bli så sjukt bäst.

Bilden är ifrån Danmark, Århus. (klicka på bilden för större bild)
 Dit vi ska! fyfan vad jag längtar. Jag skriver mer imorgon,
nu ska jag gå och lägga mig. Ha en trevlig kväll alihopa!

Puss ida

"Jag är inte vidskeplig, men jag går inte på brunnar"

jag & th2

God kväll, hahah! Dagen idag har varit jätterolig, men lång. Det känns som två dagar ungefär om jag ska vara ärlig. Började som vanligt klockan åtta och mötte Bella i slussen för att gå genemsamt över skeppsbron för att komma till våra praoplatser. Det första jag fick göra var att fixa egen glass, chockladglass för att vara exakt. Den blev helt sjuuukt bra och jag är faktiskt lite stolt, hahha. Sen fick jag göra egen vaniljkräm, för första gången det också! Det gick lika bra som glassen, hihi. Förlåt för att jag skryter så himla mycket, men lite stolt tycker jag faktiskt att jag borde få vara. Dessutom, för att få skryta lite till, så gjorde jag tosca topping till tosca bottnarna jag gjorde igår, enligt min handledare Daniel Roos så var den "På riktigt, den bästa toscan han sett" haha, då vart jag glad! Sen slutade jag, och jag åkte direkt hem till Jonas, och var där ett tag. Vi åt as god middag och sen till efterrätt jordgubbar och glass. Så himla gott! Det kändes verkligen som sommar, på riktigt. Sen åkte jag hem!

Imorgon åker mamma och pappa till Italien (Bergamo) för att bo på lyxhotell tills på måndag. Mamma fick det i 40års present av pappa i måndags. Jag och Mattias får stanna hemma, bajs. På dagen ska jag och Jonas åka tillbaka på återkontroll på east street, från när Jonas var där för två veckor sen och piercade ögonbrynet. Efter det ska vi till hans pappa på 50års kalas, haha. och på söndag kommer min moster och gör pizza till oss till middag. På måndag ska jag färga håret, oj oj oj, jag längtar verkligen.

Puss ida

Way to far

Hejsan!
Idag var det ju okcås prao, och har därför spenderat hela dagen inomhus på Operakällaren. Det är as roligt och jag trivs verkligen jättebra med alla personer där. När jag kom först, var det inga där och allting var låst, haha. Så jag fick vänta utanför men efter ett tag kom min handledare Daniel och öppnade upp. Det första jag fick göra var att fixa Chocklad pannacotta. Helt sjukt bra blev den, haha. Och jag brukar inte vara så självsäker, så ja, den blev bra! Sen fick jag fylla upp rabarbersås i glas, tosca bottnar, och ja. Ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihog hälften. Och för att erkänna en sak, det enda som är jobbigt med att vara där - när man går på lunch åker man upp en våning för att sedan sitta & har utsikt över kungsan. Och idag var det jättefint väder, man ville bara gå ut och timmarna gick jättesegt. Daniel (min handledare) sa åt mig att gå klockan 15, men det ville jag inte så jag stannade kvar och hjälpte till, till klockan halv fem. Jag brukar inte tacka nej till att gå tidigt, men det är så roligt så man vill aldrig därifrån. haha! Efter det åkte jag till Farsta och träffade Jonas, Kevin och Leo. Vi gick runt lite i farsta och nu sitter vi hemma hos Jonas. Han och Kevin sitter och spelar fifa, tråååkigt. Jag ska strax åka hem för att jag ska gå upp ungefär vid halv sex idag, usch. Jaja, sista dag innan helgen och gud vad jag längtar. Det är så mycket roligt jag ska göra i helgen, och likaså på måndagen. FÄRGA & KLIPPA HÅRET, roligt som få.

puss ida

Operakällaren

Oj oj oj,  usel uppdatering - igen. Haha, hur som helst. ska berätta lite kortfattat om dagen. Klockan ringde halv sex, tidigt - I know. för att jag skulle ha praktik på operakällaren i tre veckor på onsdagar, torsdagar och fredagar. Idag var min första dag, och jag stortrivs. Jag mötte Maria och Bella som ska praktisera på Grand hotell, så vi gick genemsamt eftersom att operakällaren och grand hotell bara ligger mitt emot varandra. Personalen är jättegullig och rolig, det är till och med en tjej ifrån min skola där, fast som går i 3an. så vi satt och pratade lite om lärarna och andra saker, haha. Jag fick göra allt ifrån Brulé till att dekorera bakelser till en buffé dom skulle ha ikväll. Och jag måste säga, det är helt sjukt många små gångar i "källaren". Jag hittade knappt runt, haha. Men ja, nu har jag mer koll än innan iallafall. Jag längtar till imorgon, hoppas att det kommer vara lika roligt! Efter praoen som jag slutade vid 16 tiden, åkte jag hem till Jonas en snabbis, han skulle jobba ikväll på derbyt så vi hann bara träffas i ungefär en timma eller så, men det var kul för det. Du anar inte hur mycket du betyder, älskling! <3 tack för att du finns. Och nu sitter jag här och uppdaterar om hur min dag har varit, haha.. Jag ska gå och lägga mig jättetidigt idag så att jag orkar upp, hihi.

Puss ida

Jag älskar dig

Grattis på 40års dagen mamma. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!

image293

En snabb uppdatering

Kanske ska skriva lite om vad som har hänt i helgen och allt. Jag har inte varit inne på datan, därför inte kunnat skriva heller. haha!

Onsdag: slutade 12 ungefär & det blev direkt hem eftersom jag & Bella var tvugna att fixa tårtor till en kund som hade beställt det av oss. Efter det åkte jag & Jonas hem till honom och åt. Då var även hans kompis  Marcus där. Vi åt middag och sen så åkte vi till Lidingö.. 

Tosdag: Jag och Jonas var i Farsta och köpte 40års present till mamma. Sen åt vi middag hemma hos jonas, sen tittade Kevin förbi, hihi. OCH vi spelade Mulle meck och Sims 2, hahhahah.

Fredag: Vi skulle åkt till Farsta igen för att fixa med mammas present. Men vi åkte hem till mig istället & städade till kalaset. Sen åkte vi till Jonas igen, och då kom Marcus och Bella.. Jag och Jonas hade fixat maaassa mat, typ: kebabspett, rostbiff, potatissallad, potatisgratäng, sallad, bearnaise, bacon, tacosås, chips och dipp. Sen badade vi, det var skitmysigt (bild kommer) och sen fick vi för oss att vi skulle sova på balkongen, så vi gjorde det.. haaha! (bild kommer där också) 

Lördag: Mamma hade sitt 40års kalas. Bilder kommer sen. Efter det tog vi taxi hem till Jonas och sov där. Vi badade och kollade på Beck innan vi somnade, haha..

Och idag ska vi till Farsta och fixa med mammas present, sen ska vi hem till mig typ, eftersom att Jonas och mattias ska på hammarbymatchen. Hoppas Jonas kan sova hos mig, annars blir jag ledsen. haha! 

Puss ida

usch

ursäka för dålig uppdatering i helgen! jag skriver mer när jag kommer tillbaka till datan, nu ska jag & Jonas gå på promenad och sen kommer det gäster eftersom att mamma har sitt 40års kalas idag. Och jag vet allt hon ska få, hihi. hahaha. hittills har hon fått en hammock (stavning?) den är urskön att sitta i, i trädgården! jaja, nu ska vi på promenix innan alla kommer.

puss ida
RSS 2.0