BRAAAO

Shit, provet gick skitbra! :D Är fan stolt över mig själv. Tror att jag jag kanske har typ 5 fel :)
nu ska jag återgå till skolaaaaan. snart är det mösspåtagning. pusshej!

en härlig spa weekend

åh. jag har ju glömt att berätta om helgen tillsammans med mormor, sofie, sandra, bodil och mamma. vi var ju som sagt i katrineholm på en herrgård som heter dufweholm. dagen började med picknick med vin, likörer osv, as gott asså, haha. så skulle mormor iväg på en behandling, massage, tror jag det var. så vi satt kvar och solade, det var ju sååå varmt. sen kom hon tillbaka och då gick vi och drack afternoon tea! skitgott och jättemysigt :) efter det satte vi på oss badkläder och gick ner till spat, badade jacuzzi och satt ute och solade i morgonrockarna som man fick. så himla härligt! efter det fixade sofie mig för middagen, lockade mitt hår, och sminkade mig. jag blev jättefin! hhi. sen åt vi 4 rätters middag! OM jag var mätt efter, hihi. men det var gott och jättetrevligt. sen skulle vi sova, somnade och vaknade runt 1 tiden och det lät som om någon gick framför sängen. det var så himla läskigt! haha. men aa, nu är det över :p här kommer lite bilder ifrån helgen. kankse lägger upp lite fler som bodil och sandra har tagit också, när de skickar! :)



 


Förrätten på förrätten.
Kall sparrissoppa.

Förrätten.
Nån musselgrej.

Varmrätten.
Gös

Ostar

Efterrätten på efterrätten.
Vanilj blandat med apelsin

Efterrätten
Vitchokladmousse

lite uppdatering

pappa har precis förhört mig! haha. jag har ett jättestort prov imorgon om livsmedelsteori och det är därför som jag inte har uppdaterat någonting - jag har bara pluggat och passat F. haha. förhöret gick iallafall as bra! :D det är 230frågor som vi ska kunna, och jag hade bara 7 fel. blev stolt över mig själv!!!

imorgon är det prov mellan 09:00 och 11:00 och jag hoppas verkligen att det går bra. direkt efter det är det mösspåtagning och sen ska jag in till stan och fixa det fixa inför skivan som är om 1 vecka och en dag. längtar som en galning asså. efter det ska jag träffa jonas och kröka lite med en massa folk, det är ju trots allt valborg imorgon. härligt.

förresten, idag hörde sofia av sig på Bakgården och ville att jag skulle sommarjobba där! OM jag blev glad. så veckorna 30,32 och 33 ska jag jobba och sen även några helger. fan vad härligt!

jaja, nu ska jag fortsätta kolla på tvn. see ya! ciao<3

Till dig som inte har nåt eget liv

Men bara så att du vet, så har jag gjort en polisanmälan med hjälp utav blogg.se. På båda ip adresserna, så snart är du fan fast. hahahaha, så jäääävla bäst!

there is nothing else i can say

åh, fan vad mysigt. jonas bad mig ringa precis :) han sa att han är ensam hemma ikväll, najs! så han sa att vi två kunde äta lite middag tillsammans och typ kolla på film. sen måste jag ju iallafall (vet inte om han ska sova hos mig) åka hem eftersom att vi ska åka rätt så tidigt till dufweholm. ska bli fett mysigt ikväll iallafall :) men nu ska jag fixa mig lite innan mamma kommer för sen ska jag åka.


kommer nog inte uppdatera något mer innan nu. så vi hörs på måndag eller nåt!
see ya. Ciao <3

spa weekend here i come

jag har så jävla tråkigt förstår ni. usch. ni anar inte! pappa hade sina jobbarkompisar över här ett litet tag och jag hjälpte till att plocka fram en massa saker till de. de hade köpt med sig lite libanesisk mat till pappi men han orkade inte äta upp allt (han blir ju trött utav sina smärtstillande & inte särskilt hungrig tror jag) så jag fick lite av hans mat. så himla gott! haha. de var här i kanske 1 timma, rätt trevligt :)

om ett litet tag kommer jonas hit, mys! och imorgon åker jag på spa weekend. tjoho, ska bli skitmysigt. vi ska äta 4 rätters och på söndag får vi frukost. najs. ser fram emot allt! haha. så i helgen blir det nog ingen uppdatering alls, men då vet ni ju varför, haha.

sitter och läser lite om det stället vi ska till nu. Dufweholms herrgård, fan vad mysigt det låter. Om rummen så står det blandannat såhär: "Rumstandard för samtliga rum: Toalett och dusch med Molton Brown-produkter. Trådlöst Internet. Plasma-TV med kanal 1-4, CNN, Eurosport och tysk TV(RTL). I sviterna finns Jacuzzi. I Deluxesviterna finns även Bastu."- Wow. Fett härligt! haha.

Och hur härligt låter inte det här?
Rosenbadet bjuder på en vacker miljö i gammal klassisk stil, där ni kan avnjuta ångbastubad, traditionell bastu, bubbelbad och möjlighet till utomhusbad. Färsk frukt & juice. Afternoon tea. Här finns badrock, handduk & tofflor.

I vår rosenweekend ingår: Välkomstdrink.
En välkomponerad fyra rätters middag uppdukad i någon av våra vackra matsalar med levande ljus och utsikt över vattnet. Kaffe i salongen. Logi i våra hemtrevliga herrgårds--rum samt en välsmakande frukostbuffé.
Välj mellan klassisk massage 50 min, Caritas kroppsbehandling med lavastenar 45 min eller en klassisk 25 minuters behandling.



jaja, nu ska jag byta lite kläder och packa min väska till imorgon. ciao <3

min roliga dag på stan

haha. nu har precis sofie, sandra och sofies pojkvän mattias gått hem. anna var med en liten stund men sen blev hon trött så vi åkte hem :( det var lite tråkigt, menmen. haha. det var så kul inne i stan asså! jag köpte en studentskiva klänning, hittade skor och vet typ exakt hur jag ska se ut nu. och det känns sååå skönt! ska bara sy upp klänningen lite så är den perfekt. dock så är den ifrån gina, röd. men aa, struntar i ifall nån annan kommer med samma, man får göra den till sin egen klänning och så att den passar på mig så blir det as bra :)!

sen gick vi och provade peruker, eller okej. anna gjorde. jag letade efter löshår som jag ska köpa sen, hittade dock inget men äh, får leta mer sen när jag får pengar. vi var värsta kändis magneterna också. vi såg linda rosing och bobby och sen nån annan svensk kändis som är med i nått program som jag inte kommer ihåg vad det heter nu.



stan nu

Om ca 10 minuter ska jag börja röra mig emot tunnelbanan och åka och träffa anna. sen blir det stan :) har suttit och kollat lite på internet nu på massa klänningar som finns i stockholm, och förhoppningsvis hittar vi någon! haha. en studentklänning ska jag också kolla på, så att man är ute i relavivt bra tid iallafall :) sen blir det även lite skotittande till både skivan och till studenten. åh, härligt! snart så är det dags, shit. kan inte fatta att alla dessa skolår har gått så snabbt. känns som att jag gick i 6års igår. men "tiden går snabbt när man har roligt" ..

nu tänkte jag ladda upp lite bilder ifrån det praktiskt provet som vi hade i bageri. här är några av mina grejer som jag gjorde.





tom kaulitz och hans nya (fula) hårfärg

blev precis helt stum och fick inte fram några ord när jag såg bilden nedanför. tom fucking kaulitz, vad har du gått och gjort med ditt bruna hår? usch vad fult. någon mer än jag som tycker att det inte blev snyggt?


Nytagen bild på tom i Hamburg.

sommaren är här! (?)

åh. gud vilken härlig dag! känns som sommar alltså, haha. nu blir jag bara så sugen på jordgubbar med glass och grädde. fy fan vad gott! + att det är fan 17 grader i skuggan = typ 20 i solen. NAJS

en ledig dag

shulululu! sitter och lyssnar på en massa bra musik som folk har på sina bloggar och funderar på att sätta in lite nytt på min dåva. tror att jag gör det sen isånnafall. :) om ett litet tag ska jag in till gullmars och möta min älskade anna så ska vi åka vidare in till stan och kolla på coctail klänningar. jag har ju redan en klänning till min skiva men att kolla runt skadar ju inte :) och eftersom att anna också ska komma så kanske hon behöver lite hjälp att hitta en klänning, såklart jag hjälper till då.

ikväll kommer min moster hit! eller hon kom till sverige igår. men idag kommer hon till oss och hälsar på! :) för er som inte vet så bor hon i danmark med sin pojkvän tore (som är dansk). idag får jag se hennes mage också! :D ska bli spännande att se hur stor den har blivit nu. barnet är beräknat i september så en liten bit på vägen har de ju kommit. hon ska även följa med på våran lilla spa weekend som vi ska ha i helgen. jag, sofie (yngsta moster), sandra (moster från danmark), mamma, mormor och bodil (mormors syster). ska bli skitkul! :D Ciao<3

tog lite bilder precis. :)





godnatt sverige

Yes. äntligen har jag skrivit klart mitt arbete nu :). eller arbete och arbete, jag pluggare till ett prov. imorgon ska jag skriva ut det och öva ännu mer. det blev sammanlagt 13 sidor på datan. Kul, skitkul prov vi har! NOT.

nu ska jag sova. är cp trött. imorgon ska jag in till stan och shoppa med anna! woho.
Scrolla ned till låten, så grym!!!
Ciao<3


Min lugg och jag.


Den här låten ger mig en jävla massa rysningar.

Även denna!

min onsdag

Förlåt för dålig uppdatering. Usch! Jag som alltid brukar vara så "duktig" innan, haha. Hur som helst :)

dagen började med bild, vi fick hålla på med lera och skulle göra någon dekoration. jag gjorde först en korv med bröd, med ketchup och senap.. men ångrade mig sen. jag menar, vart i hela friden ska jag sätta den? i skafferiet eller? haha. så jag började på en liten skål som jag tänkte ha lite godis i eller nåt kanske. den vart rätt så okej :). efter det var det lunch och pannkakor (!!!!!!!!) woho. aaas gott! sen samhälle då vi bara satt och lyssnade på redovisningar. jag redovisade också och det gick bra :) han sa att jag hade varit duktig så :p hahah. efter skolan kom jonas dit och skulle hämta sina hörlurar men de låg hemma. så vi drog hem till mig och satte oss och kollade på tsatsiki "vänner föralltid" sen skulle han åka och träffa sin kompis robin. följde med honom till tunnelbanan och när jag kom hem så satte jag mig och målade mina naglar i fransk manikyr. det var jättefint tycker jag.

har fetaste fucking provet i bageri. usch! ser inte fram emot det men får träna som en galning så går det kanske vägen. imorgon är jag ledig och har tänkt att åka in till stan och kolla klänning till studenten. blir nog så att jag får åka in själv däremot, eftersom att ingen verkar kunna. alla är FÖR upptagna. det tycker vi inte om! haha. jaja, nu ska jag fortsätta mitt skrivande och pluggandet på till provet. sen ska jag hoppa in i duschen och göra inpackning :) ska bli skönt! Ciao <3

kinesiskt och svenskt bröllop

Äntligen. mitt projektarbete är färdigt! Done, finish, finito. woho! Halleluja.

choklad, gott men inte så intressant

Har livsmedelsteori nu och sitter och söker om choklad. inte så intressant eftersom att jag har andra saker på hjärnan och grejer som jag hellre skulle vilja göra, haha. idag efter skolan ska jag passa F, caaaash! och sen blir det nog hem och plugga på mitt projektarbete skulle jag tro. sen går jag nog och lägger mig, haha.

juste! vi fick reda på att vi springer ut först utav alla studenter! :D härligt!


nu är det inte många dagar kvar!!

hej kom och hjälp mig

godmorgon! nu har jag precis sminkat mig klart och ska platta håret, haha. sen ska jag gå till skolan :) idag har vi religion och livsmedelsteori, och det blir väl antagligen lite snack om studenten eftersom att vi ska lämna pengar till fanny idag som har hittat ett flak till oss. najs! haha. och kankse ge pengar för högtalarna också, you never know. aja, nu ska jag fortsätta för om en halvtimme ska jag gå ungefär.

Ciao<3

till "anonym"

Så det var du! fy fan vad besviken jag är.

ett godnatt inlägg

Asså fy fan vad lågt om det är du. då blir jag riktigt, riktigt besviken!

nu ska jag lägga mig och kolla på film :) mina tänder värker, det är ett bra tecken på att de har spännt åt riktigt hårt = kortare tid kvar tills tänderna får blänka. mohaha! imorgon ska jag passa F igen men först är det religion och livsmedelsteori, hm. haha aja. hare bra så länge allihopa :)

Ciao, natti<3

hammaby & djurgården 3-1

Ä N T L I G E N. efter två förluster så vinner hammarby äntligen derbyt emot djurgården. trots att de fått ett mål bortdömt utav den där usla domaren. fan vad härligt!!! skulle velat vara där, menmen. tvn funkade också, haha. lovar att vinsten beror på att jag bytte färg till grönt och vit på tandställningen idag! haha. *not*

nu ska jag sätta på mamma mia filmen och kolla på den! började kolla igår men somnade så ska nog fortsätta kolla idag. den är ju så härlig :) ciao<3

ego

såhär ser jag ut just nu:


du är fan inte kärlek iallafall

fy fan vad "kul" det är att få kommentarer ifrån anonyma personer. nu var det en person som skrev om mitt och jonas förhållande. hahah, shit. det är skrattretande, för den personen som har skrivit vet inte ett jävla skit om mitt och jonas förhållande. och det kommer inte bli roligt när jag tagit reda på med hjälp utav min vän, vem du är eftersom att din ip adress står och är sparad nu :) försvinn dit blommorna inte blommar ditt äckliga luder

ja. hur som helst! sorry alla andra glada läsare :) men jag blir bara så irriterad på folk som tror att de vet allting, men egentligen inte vet ett skit!  min dag har varit rätt okej, haha. min väckarklocka ringde klockan 08.00 och då gick jag upp för jag skulle till tandläkaren och spänna min tandställning. det gick superbra! :D och jag tog hammarby färger, haha. de var najs ;) . sen så sa min tandis även att jag "kanske inte får ta bort den nästa gång, men gången efter det!" fattar ni! fy tusan vad skönt asså, det skulle vara underbart! sen drog jag till skolan och då hade vi samhälle, hände inte så mkt och sen hade vi ett litet möte om studenten med den andra klassen eftersom att vi inte fått så mycket info. det gick bra :) så nu har jag satt in pengarna på ett konto, najs! för både middagen och dekorationsavgiften. fett härligt! äntligen kan jag koppla av lite. woho! sen var det natur och där gjorde vi först läxförhör, fick alla rätt! :) najs. och sen gjorde vi nån rolig grej som hade med gener att göra men orkar inte förklara.

har även precis skrivit klart mitt projektarbete så nu är det bara att skriva ut och lämna in imorgon :) och samhällsuppgiften är också klar! finally :) nu är det bara några dagar kvar i skolan, jisses! Ciao<3

måndag

förlåt för dålig uppdatring i helgen!! jag har helt enkelt inte haft tid. en liten snabb sammanfattning av helgen då:

fredag: jonas kom hem till mig runt klockan 2. sen åkte vi hem till mormor :) hon fick sin 60års present. (att åka till en herrgård med mig och flera stycken till nästa helg.) och gud så glad hon blev, haha! sofie hade även med sig en coctail klänning som jag skulle testa! en svart som satt skitsnyggt, så jag fick låna den. studentskivaklänning klar! woho :D nu är det bara skorna kvar, yes. efetr vi varit hos mormor åkte vi hem till malin och kollade på en skitbra film med massa chips och dipp :) as mysigt! sen drog vi hem till mig.
lördag: åkte in till stan och träffade anna en snabbis, och sen direkt hem till jonas för att äta. haha, sen hem till mig igen och jag fixade mig för vi skulle på fest! halv nio ungefär åkte vi hemifrån till sollentuna, och när vi kom till festen vart det lite knas så vi drog direkt :p men det vart en skitrolig kväll iallafall :) jag, jonas och kevin drog hem till jonas och kollade på film, patrik 1,5. kevins kompis jonna kom också! :) sen åkte vi hem till jonas igen, haha.
söndag: gjorde inte så mycket, åkte in till stan med jonas och träffade kevin. sen drog vi hem och åt hos jonas och myste lite sen var jag tvungen att åka hem :(

marias bilder ifrån grillningen


hämtade lite ved först!


anton och jag


lite linus, kevin och jonas som fixar elden :)

klipptid om några timmar

godmorgon! nu har jag precis ätit min goda frukost.

*yoghurt med banan och nyttiga flingor.
* två hårdmackor med ost, tomat och arromat.

grymt gott! om något tag ska jag börja fixa mig för sen ska jag till frisören :) efter det vet jag inte vad som händer, blir väl antagligen att bara hjälpa till här hemma.. inte så kul! oj shit, klockan är mycket.. borde börja fixa mig! haha. Ciao<3

stig-helmer olsson humör ftw

nu ska jag gå upp och kolla på en film i min säng tror jag. hade tänkt att sätta på en sällskapsresfilm, ni vet? med stig-helmer! haha. han är ju bara för klockren. i helgen kollade jag ju som sagt på hälsoresan hemma hos jonas, fett rolig och härlig. så nu är jag på stig-helmer humör! vet dock inte riktigt vilken det blir. Vilken tycker ni att jag ska kolla på?

* SOS
* Hälsoresan (igen..)
* Sällskapsresan 1
* Sällskapsresan 2 - snowroller



en bild ifrån filmen hälsoresan på Stig-Helmer. Ciao<3 sleep tight.

nyttigt - lätt eller svårt?

spanade in min blogg nyss och såg att jag hade fått en läsare ifrån Madrid. welcome! hahah. lite coolt faktiskt, även fast det kankse bara kan vara en svensk som läser min blogg som är utomlands. men hur som helst.. har ätit upp min kvällsmat nu! har kommit på en massa "knep" som man kan göra om man vill leva lite nyttigt.

* Äta var fjärde timme, vare sig jag är hungrig eller inte!
* Träna - behöver inte vara ofta, men länge.
* Variera träningen. Kan vara simning, spinning, cykling, någon sport.

tycker det låter skitbra, haha. däremot så får vi se ifall det där punkterna med träningen blir av. för det första ska jag börja med att gå ut och gå, annars kommer jag aldrig orka få upp min kondition. dessutom så vill jag ju faktiskt gå upp i vikt, och då större bröst. därför ska jag egentligen äta:

* fukost
* lunch
* mellanmål
* kvällsmat (macka/frukt)

inte så komplicerat och det borde faktiskt gå rätt så bra. haha, menmen. vi får väll se! annars blir det väll en skönhetsoperation. ciao<3

nyttiga ida?

nu ska jag gå och äta en kvällsmacka med fil, nyttiga flingor och banan. sedan sätta mig framför tvn och kolla med min familj. har varit inne på datan hela dagen nu, haha. men får se om jag kommer in sen efter. ha det så bra så länge allihopa!

nu ska jag vara nyttig. har bestämt mig för att sluta äta skräpmat, börja gymma/träna och äta nyttigt som sagt. Ciao<3

äntligen klipptid!

äntligen har jag fått en klipptid. mitt hår har börjat bli så himla slitet utav all färgning, blekning och plattning & fönandet utav håret. har tänkt att ringa hela lovet, men något annat har kommit imellan hela tiden, så fick jag reda på av pappa att mamma var på salongen nu och jag ringde och fick en tid redan imorgon 11:45 eftersom att min frisör Jennie hade fått en avbokning. tjoho, vad glad jag är just nu.

det jag ska göra med mitt hår imorgon är fortfarande rätt oklart, haha. men antagligen så blir det klippa topparna och tunna ut håret en aning. har börjat tröttna på alla tjocka toppar när jag har kort hår!!! usch. och om jag ska skaffa löshår som jag pratat om så passar det aldelles utmärkt att jag tunnar ut det, då det skulle se konstigt ut med tjocka toppar på det nya löshåret, haha. menmen, får fråga lite råd ifrån Jennie imorgon också.

älskar min frisör! hon har räddat mig ur många hemska situationer vill jag lova, haha.
1. löshåret. hade köpt oäkta hår och limmat fast det i hårbotten. (grymt dumt!) färgen var dessutom tydligen fel i ljuset, så det såg ut som jag vet inte vad! hemskt. efter en vecka såg det ut som dreads så tillslut ringde jag och mamma Jennie efter att ha stått i ca 2 timmar och försökt slita ut löshåret ifrån mitt riktiga hår. snacka om att hårbotten var öm, och snacka om att det kändes som en frihet när Jennie tvättat ur lörhåret med upplösningsmedel till limmet. lycka!
2. svarta håret. jadu, jag och mina vän hade köpt en hårfärg. då hade jag inte färgat mitt hår så mycket och litade på allt och alla. på hårfärgen stod det "total black" men färgen såg mörkbrun ut. perfekt tänkte jag, lite mörkare än det jag har nu. då hade jag kastanjbrunt om jag inte minns fel. med färgen i blev det bara mörkare och mörkare, i panik blev det sköljning och till min förvåning så hade jag tydligen svart hår. svart, mörkt som natten, jag lovar. haha! pappa tyckte det såg ut som häxhår och hotade med att jag inte fick åka till tyskland om jag såg ut sådär, haha! såhär i efterhand, när jag tänker tillbaka.. tycker jag ändå att färgen var rätt fin. iallafall då :)


den blonda är min frisör och den rödhåriga är Ullis
som också jobbar där. grymt mysigt ställe!

kladdkaka

nu ska jag baka en kladdkaka. har suktat efter det hela dagen, så känner att jag bara måste göra det nu, haha.


 
Ingredienser
12-16 port
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
 
Garnering: florsocker
Till servering: vispad grädde eller glass och frukt

Gör så här: sätt ugnen på 175°. smält smöret i en kastrull. lyft av kastrullen från plattan. rör ner socker och ägg, blanda väl. rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. låt kakan kallna. pudra över florsocker. servera med grädde eller glass och frukt.

lite städning på g

Vad tycker ni om min nya blogg design förresten? nu är det bara headern som jag måste ta tag i, annars är den skitsnygg, enligt mig själv iallafall.. haha!

nej, nu ska jag ta och dammsuga övervåningen och fixa i hallen. annars får jag nog skäll, hahah.
2 dagar kvar tills skolan börjar, illa.

ett långt inlägg

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/fler tatueringar.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x]  En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån/skolan
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag är med barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[/] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[/] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. - INTE MED FLIT!
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[/] Jag har ätit sushi.
[/] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller. - inte utan fil/yoghurt!
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

pluggaa och kondomer

Haha, nu har jag precis beställt kondomer ifrån hemsidan gratiskodis. 9 stycken kommer hem inom några få arbetsdagar står det! allting helt gratis också, utan frakt eller någonting. det ni, haha.

hur som helst! ska börja plugga lite nu, samhälle. vi ska välja nåt ämne och jag valde ökenspridningen. så nu tänkte jag ta tag i det här och börja skriva så att jag slipper bli stressad någon annan dag i veckan. kan inte så mycket om ämnet, men får läsa på mig lite, hah.

imrogon ska jag kanske träffa tove efter min klipptid :)

mitt påsklov i bilder.

lördag: dag: var hemma hos jonas på påsklunch. sen kom anna, danne, kevin och robin och skulle kolla på hammarbymatchen hos honom. men anna och jag passade på att gå ut lite i det fina vädret!



kväll: var på nattbio med jonas, anna, danne, malin och james. vi såg fast Fast & Furious 4 och den var grymt bra alltså.




söndag:  kväll: grillade med jonas, malin, james, limpis och kevin. inte så lyckad grillning! hahaha.


våran finfina majbrasa, hahahah.




måndag: dag: passade F
kväll:
grillade med massa trevligt folk! hade grymt roligt. de som var med var: jonas, anna, maria, elin, malin, james, linus, leo, kevin, anton. (nån glömd?)








tisdag:
dag: kollade på när jonas, kevin, marcus och linus spelade fotboll.
kväll: drog till anni med jonas. där var även hennes kompis sarah. vi kollade på patrik 1,5 och åt chips och dipp. mums!


lördag: kväll: leo, malin och linus kom hem till jonas och så satt vi och chillade och rökte vattenpipa. när alla hade gått gjode jonas och jag chips och dipp, tände ljus och låg och kollade på yes man! åh, det var fett mysigt. älskling masserade mig lite också :)

tisdag

godmorgon! eller ska jag kanske säga god förmiddag? haha.

sov hemma hos jonas inatt, lika mysigt som alltid. vi hade ju varit på middag på kvällen hemma hos anna och nico. blev as god mat :D och efter det så spelade vi buzz och fikade. har ni spelat det förut? så grymt roligt, svär. ahhaha. shit! jonas pappa och hans fru var också med, så vi spelade par mot par. jag och jonas förlorade! men det var bara för att nico och anna snodde våra pengar.. hahah illa. sen fick vi skjuts hem och då mötte vi linus en snabbis eftersom han var i trångsund. sen gick vi upp och pluggade lite och sen la vi oss i sängen och kollade på en film tillsammans. notera tillsammans, haha. för jag somnade inte! jonas blev lite chockad när han såg att jag var vaken varje gång jag kollade. grymt bra film iallafall. men jag kommer inte ihåg vad den hette tyvärr. vi somnade väll vid 1-2 tiden ungefär.

i nästa inlägg kommer jag lägga ut MASSA bilder ifrån mitt påsklov. haha! har inte haft sladden till digitalkameran men nu är jag på rätt data så jag kan få upp de iallafall.

love

måndag

sitter och kollar på hälsoresan med jonas och hans mami nu! fett mysigt. ska göra popcorn också och bara ta det lungt. sen ska vi plugga lite religion eftersom att jonas har prov imorgon, och sen till anna och nico på middag.

skriver mer sen! :)

äntligen :)

fy fan vilket lättnad. kommer ni ihåg att jag nämnde förut att farmor skulle betala min studentklänning? men att jag fortfarande hade lite smått panik för min skivaklänning, då vi har coctail tema! hur som helst. igår vad min moster sofie på middag hemma hos oss. (och nej, hon är inte 50år. hon är 88a! alltså 2 år äldre än mig. var bara tvungen att förtydliga det, haha. aja, då sa hon att hon hade två stycken coctail klänningar!! en svart och en brun, och båda satt tajt och precis som jag ville att min klänning skulle se ut. så jag knakse ska få låna en utav de ifall de sitter bra på mig! :) woho! och dessutom så kanske jonas syster, som är frisör, fixa mitt hår till skivan. det ni!

äntligen börjar saker och ting falla på plats. nu är det bara alla pengar till middagen och eftersläppsbiljetterna som ska in. och högtalare till flaket, hm. undra hur de blir med dom..

söndag

Sådär ja, nu är jag färdigfixad och ska dra till stan med malin och kolla på strumpbyxor, haha. det är gått ett hål i mina tyvärr, menmen. malin vaknade nyss så det kankse tar ett litet tag innan vi kommer in dock! men a.. sen vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa jonas senare men det är inte helt säkert. imorgon ska jag iallafall hjälpa honom att plugga till sina prov! :) jag har redan haft de proven så jag kan de redan, hehe.

Gårkvällen var huur mysig som helst. efter att alla hade gått igår så satte jag och jonas på tvn, tände ljus och gjorde chips och dipp. sen masserade han mig lite eftersom att jag hade ont i ryggen. åh, min pluttis. älskar dig så mycket! du kan inte förstå. [bilder kommer!]

vad ska alla andra göra idag? :)
PEACE!

lite uppdatering

åh jag pallar inte.. du förstör så himla mkt. va fan ska du finnas för.

malin, linus har iallafall precis kommit hem till jonas. och snart kommer leo med sin vattenpipa! det blir fett mys iaf. idag var vi hemma hos mig på påskmiddag med min moster och familjen såklart. fick påskägg! :D jonas också, haha. sötnos! vart så glad, hihi. vill inte vara utan dig, klarar inte det.. sen iallafall så fick jag och jonas skjuts till bea där jag skulle köpa strupbyxor med det fanns inga som jag ville ha, haha. synd.. så jag ska typ köpa imorgon istället.

gårkvällen var förresten skitmysig. eller skitrolig kanske man ska säga! haha. jag och jonas gjorde av med rätt så mkt pengar men iof så bjöd vi anna och danne. det var jag, jonas, marcus, anna, danne, glenn och hans kompis. och sen kevin såklart, men det var ju hans skiva! mihi. vi lurade i glenn att jag och jonas hade ett barn sen 4år tillbaka, hahahha. och han gick på det! så jävla bra asså :D hahaha. lättlurad! sen stängde stället typ halv 2, så då drog vi till donken, sen tog vi nattbussen hem och var hemma till typ 3. gick och la oss och somnade direkt :).


älskar dig

Nästa idol 2009?

Jag ska söka till idol, for real. Jag ska vara seriös och Kevin ska skämta! Haha. Det ni ;)

it's all about living

kevin kom precis, haha. så nu sitter han och jonas och spelar NHL. kul! *not* jag har precis fixat mig klart och efter deras lilla match är slut så ska vi möta linus i farsta där han ska få tillbaka sitt ps3. haha, sen ska jag iallafall åka hem och äta middag med familjen och farfar och farfar :) vet inte om jonas följer med, men hoppas det.

och nu tror jag att jag vet min klädsel till ikväll! woho. får se om det känns rätt när jag har kläderna på mig senare. annars får jag hitta på nåt annat, haha. shit. jag och val av kläder är inte lätt! allting måste vara perfekt, annars funkar det inte. någon som är likadan? :)

nu ska jag ta lite parfym och städa i jonas sovrum.
PEACE!

soliga dag :)

Åh. Gud vad härligt det är att vakna och se att det är klarblå himmel. fy tusan vad härligt asså! jonas ligger i badet nu och efter det ska vi nog äta lite frukost och sen åka hem till mig för vi ska fixa lite i trädgården :) sen kommer farmor och farfar hem till oss på påskmiddag, haha. påskägg!!!! sen kommer anna hem till mig för vi ska prova lite kläder till ikväll. jag, jonas och anna ska nämnligen på våran första studentskiva ikväll. det är jonas kompis kevin som har den och det ska bli fett kul! :) ingen eller inget ska få förstöra den här kvällen. det ska jag se till! promise, promise.



shit asså, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig ikväll, hahaha. något snyggt blir det iaf! har funderat på något svart och sen rosa. men men, vi får se hur tankarna ser ut senare ikväll.

love!

En liten lista

lägg ut en bild på din pojkvän/flickvän och svara ärligt på frågorna



- Träffas du och din pojkvän/flickvän ofta: Nu på lovet har det blivit rätt ofta :)
- Kan du prata om allt med din pojkvän/flickvän: Yes
- Anser du att du alltid finns där för din pojkvän/flickvän: Jadå :p
- Kan din pojkvän/flickvän alltid göra dig glad: ja :)
- Är din pojkvän/flickvän snygg: Han är världens finaste
- När träffades du och din pojkvän/flickvän sist: Ligger i hans säng nu ;)
- När ska du och din pojkvän/flickvän träffas nästa gång: När han kommer upp ifrån badet.
- Skulle du göra allt för din pojkvän/flickvän: Ja, och ta det på orden.
- Beskriv din pojkvän/flickvän med 4 ord: 4? Haha. Det går inte.

bilder ifrån grillningen,

Hittade två bilder ifrån den lyckade grillningen i måndags :) Mina bilder kommer när jag har hittat sladden, promise! Grymt lyckad kväll iallafall med alla underbara.


Sugen på fler besökare till din blogg, gratis? Jag har lösningen.

Vill du få fler besökare på din blogg, gratis? Bli då medlem på den här sidan. Jag lovar, det funkar!
http://www.viraltrafik.se/?halv

Gratis mode!

Jag blev nyss medlem på den här hemsidan. Den är hur bra som helst!

Du kan få presentkort bara genom att samla ihop poäng genom att t.ex. gå in på olika hemsidor, bli medlem på olika sidor på internet osv. Allting är 100% gratis. För att kunna "växla in" ditt presentkort och få det hemskickat så måste du sjävklart ha samlat ihop ett visst antal poäng.

Du får upp till 50 poäng om du värvar en kompis som blir aktiv och 4 hela poäng bara utav värvningen.
Sedan kan du även få 25 poäng om du skriver om Gratismode.se genom att skriva på din blogg och bilddagbok.
Blogg: 20 poäng. Bilddagbok: 5 poäng.

Direkt när du blir medlem så får du 50 poäng som startpoäng. Så gör som jag och bli medlem genom att klicka på bilden nedanför!

lite uppdatering, woho

HAHAHAHAH! Tack Igge för den fina kommentaren ;) nu ska jag minsann uppdatera!

igårkväll var vi hemma hos jonas pappa på middag. det var mysigt och jag fick mitt första påskägg! hahah. det ni ;) den så fick vi sånna här kinder ägg också, ni vet? och fy fan. det är så jävla simpelt att sätta ihop dom där leksakerna i nu, haha. det är typ två bitar och jag kmr ihåg när jag var liten. då var man typ tvungen att be om hjälp för att man inte fick ihop alla de där sjuttiofem bitarna som skulle på plats. menmen! tur för barnen nu då att de kan få ihop sina leksaker, själv! hahah.

idag hade jag ställt klockan på 08:00 för jag skulle förbi min praktik plats och hämta mitt betyg. jonas följde med mig och sen så satt vi och fikade där! en kanelbulle och en cola, mihi. as gott! sen köpte vi med oss hem och fick massa rabbatt asso! najs. jag fick fett bra betyg :D blev så glad. fick 4a i allt och det är det högsta man kan få och sen så stod det att jag var "helt underbar", "aldrig sen", "jätteglad", "jätteduktig", "lätt lärd" osvosv. jag fick värsta lyckoruset i hela kroppen! :) sen efter det åkte vi hem till mig igen och åt lite påsklunch sen åkte vi och mötte linus(limpis, hihi) i farsta och gick och kollade lite där. åt på bk och sen åkte vi hem till linus en snabbis. han bor sjukt fint! :D jag fick en fred perry tröja av honom!!!!!!! taaack, fy fan vad glad jag blev och den passade perfekt asså :D tacktacktack! söta limpan! sen åkte vi hem till jonas och nu har precis anna och danne kommit, hihi! :) ikväll kankse malin och james kommer också! the hole gang ;)

nä nu ska jag vara social. måste hälsa Igge välkommen till min fina blogg också! :D
PEACE!

första grillningen iår


nu ska jag och jonas iväg och grilla med malin, james och linus! fett mysigt assså.
hihi, hör av er om ni vill komma till min eller jonas mobil! :)

lite nostalgisk kankse.


videon är självklart ifrån konserten jag var på i dortmund! inte min video. ignorera skriken.

sitter och lyssnar och sjunger med på An deiner seite, live versionen, men tokio hotel. Oavsett om jag inte tycker om dom lika mycket längre, så får jag fortfarande rysningar när jag tänker på att jag faktiskt har sett dom. just i det där ögonblicket så konfettin flyger upp, eller i det ögonblicket då tom juckar emot sin gitarr under leb die sekunde. det är overkligt, tror faktiskt inte att jag riktigt förstår att jag faktiskt sett de, live, två gånger. shit!

dortmund resan var en utav de bästa resorna i mitt liv. vi stod fan läsngt fram rebecka, längst fram av typ alla 5000 folk som var där!!! och vi åkte tillsammans, vi köade i 3 dagar! fyfan vad underbart roligt det var.. tack för att ni gjorde den så bra den bara kunde bli.  Rebecka, Jossan, Essi, Mariit och Katty. Och alla andra svenskar som var där! Och framför allt - tokio hotel!

snart fixat mig klart

har precis duschat, haha. jag vet, fett sent men jag har kollat på tv osv. jonas, hans mamma och kjelle borde komma hem snart. han sa att de skulle komma tillbaka runt typ 6 så ja, vi får väll se när de rullar in! :) haha. vet inte vad som händer ikväll som sagt, är sugen på fest men det är ju söndag så tror inte nån har fest då. haha, men man vet ju aldrig ;) dock så har vi ingen dricka.. men det är lätt fixat! ;)

vad tycker ni om den nya headern och bakgrunden förresten? :)

high on you

sitter hemma hos min bebis nu, han är och jobbar men han lämnade nycklarna till mig så jag kan åka någonstanns :) plutt.

gårkvällen var sjuukt bra! haha. jag, jonas, malin, james och anna och danne var på nattbio och såg fast and the furoius. grym! alla lyckades nog somna någon gång förutom jonas och james tror jag, haha. roliga vi är! sen efter bion åkte vi hem. haha. men det var en lyckad kväll tycker jag iallafall :) synd bara att alla var så trötta! jag och jonas köpte popcorn, fy fan vad goott! älskar att gå på bio med dig. ahahahah och malin med sin sockebabo! hahaha, sötnos. har de som sms signal nu, haha! idag vet jag inte vad som händer. jonas kmr hem vid kankse 6 och jag måste nog hem en snabbis sen eller om vi sover hemma hos mig! imorgon ska jag passa F och på tisdag ska jag natta honom!

aja nu ska jag äta frukost. förresten, limpis bilderna är uppe nu ;)
PEACE n' LOVE

1-0 BAJEN

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! :D

lööööördag och lov

sitter hemma hos jonas nu. vi ska strax få gäster och äta påsklunch :) fett gott! sen blir det  bajen match, woho! hoppas fan att de vinner för deras egen skull. hahhaha, nerå.

gårkvällen var helt okej, började skitroligt vi tog massa gruppbilder, jag, jonas, linus, james och malin låg på en bänk stackarn. hahaha, sötis! sen iallafall så åkte vi hem och sådär. haha, förretsen jag var med malin på dagen och det var fett najs asså, haha. vi var i farsta och jag köpte en liten påskpresent till min älskling :) en vit gant keps som han hade önskat sig! han blev skitglad, haha. sen åkte jag hem till malin och fixade mig lite och sen till jonas.

det var min sista praktik dag igår också. det gick skitbra och de är så snälla! kommer sakna de när jag är i skolan, haha. men a, jag fick typ extra jobb där! så jävla najs asså :D jag fick 200kr och en skitfin dessert och tårtbok, fy fan vad glad jag blev. jag kunde knappt ta emot det, tyckte det var för mkt, det är ju egentligen jag som ska ge de pengar eftersom att de är jag som fått praktisera där, haha!

förresten.. HEJ LINUS!





en brunett, igen!

har kommit hem för ungefär typ en timme sen. farmor och farfar är här just nu, men de ska strax åka och jag ska gå och lägga mig.

nu är jag brunett igen förretsen! haha. min älskade vän malin färgade det efter min praktik :) jag har haft en liten heldag med henne, min babo! jag åkte till odenplan och mötte henne efter min praktik och sen så åkte vi in till stan, malin shoppade runt lite! jävla cashflow unge, hahah. sen så köpte vi hårfärg och åkte hem till malin och åt först, sen blev det färgning. tuur att vi köpte två hårfärger asså annars hade det blivit fläckigt! usch. haha. det var iaf fett najs! sen åkte vi och hämtade F, han blev sååå glad när han såg att jag hade en kompis med mig. sen åkte vid bussen till myrans livs för malin skulle hämta sitt h&m paket :) F fick en glass av malin, haha fyfan vad glad han blev! sen lekte vi lite och sen kom hans mor.

imorgon ska jag träffa malin på dagen efter min praktik :) jag ska handa nya kläder och sen ska jag och malin fixa en liten påskpresent till våra boys. de kommer bli såååå överraskade för vi ska ge/göra likadant till våra älsklingar! de är de värda, hahah.

såhär ser jag ut nu! :)



Rin on the Rox - Halo by Beyonce

åh herregud. tänk om man kunde sjunga såhär!!!!!

april april din dumma sill

Idag är det första april. Har ni blivit lurade någonting ännu? Själv har jag det. hahah! Nico lurades om att han skulle vara med på tv4 i morgonsoffan klockan 07:30, och jag som till och med hade sagt till mamma att spela in! hahahha. och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta påå! min handledare på min praktik kom på ett sånt bra skämt, haha. får se om jag lyckas göra det! :D

nej nu ska jag ta en alvedon så jag kanske känner mig lite bättre tills jag ska gå och passa F.
pusspuss

ja må hon leeeeeeeva!

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA ANNA 18 ÅR! JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN.


min onsdag

sitter här nu framför datorn, hihi. snart ska jag åka och hämta F ifrån dagis även fast jag mår skit, men jag måste fan ha pengar. det är nödvändigt!!! idag var det praktik som sagt. började klockan 06:00 och fick lägga ut lite bröd i butiken, sen åt vi frukost :) och efter det fick jag lägga ut lite fler bröd, sen pajdeg, cheesecake och hmd. sen fick jag gå hem runt 10.30 :) fett najs.

hoppas fan att jag mår bra imorgon! vill inte missa någonting utav de 2 sista dagarna på praktiken, känns så onödigt! men jag kan ju inte råför om jag blir sjuk.. aja, här kommer lite bilder som jag tog aldelles nyss!


RSS 2.0