måndag - har ingen lust med någonting

just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. det är sjukt tråkigt! hah. är inte på så jättebra humör av vissa anledningar som jag inte tänker ta upp i bloggen, men jag tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen.

i fredags var vi hemma hos cattis när hon hade chillkväll, det var helt okej. inte så jätteroligt men det funkade! :)
lördagen började inte bra alls. helt hemskt! först hände en sak som jag inte tänker skriva om, och sen fick jag reda på att min pappa hade ramlat ner ifrån en stege när han skulle klippa äppelträden hemma hos oss så han hade hamnat på sjukhus. grät hela förmiddagen, kände mig ledsen, ensam, rädd, bevsiken och arg. uschuschusch. vid klockan 6 så åkte jag, jonas, hans mamma och hennes man hem till anna och nico och åt middag. vi kollade på robinsson och fy vad äckligt alltså, haha! att bo i lera, äta daggmaskar och usch. hade hellre tagit självmord tror jag. sen åkte vi hem vid typ halv tio och åkte på fest på östermalm sen. efter ett litet tag så kom malin, james och linus.. det var rätt chill där, satt och snackade med jonas lite om vad som hänt under dagen och sen drog vi typ hem. jonas drack lite av det som kevin hade med sig. haha!

söndag. idag åkte vi och hälsade på pappa på sjukhuset. det var lite jobbigt för jag hatar att se folk i min närhet må dåligt. han hade gips på hela knät (där han gjorde illa sig) och ska operers sig idag (måndag). det hade varit så illa att hans typ relefexmuskel i knät hade lossnat och allt där inne med. så det blir opereration idag och sen så ska han gå med en ställning i ca 6-12 veckor och kryckor. sen efter det blir det dags för att börja stödja på benet igen. usch, stackars papi.


nu är det donken för Tove har fått körkort :D grattis!!!! idag efter skolan ska jag hämta F.

PEACE!

Kommentarer
Postat av: Randy

Hoppas att din pappa blir bättre :)

2009-03-23 @ 14:07:16
URL: http://randys.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback