lööööördag och lov

sitter hemma hos jonas nu. vi ska strax få gäster och äta påsklunch :) fett gott! sen blir det  bajen match, woho! hoppas fan att de vinner för deras egen skull. hahhaha, nerå.

gårkvällen var helt okej, började skitroligt vi tog massa gruppbilder, jag, jonas, linus, james och malin låg på en bänk stackarn. hahaha, sötis! sen iallafall så åkte vi hem och sådär. haha, förretsen jag var med malin på dagen och det var fett najs asså, haha. vi var i farsta och jag köpte en liten påskpresent till min älskling :) en vit gant keps som han hade önskat sig! han blev skitglad, haha. sen åkte jag hem till malin och fixade mig lite och sen till jonas.

det var min sista praktik dag igår också. det gick skitbra och de är så snälla! kommer sakna de när jag är i skolan, haha. men a, jag fick typ extra jobb där! så jävla najs asså :D jag fick 200kr och en skitfin dessert och tårtbok, fy fan vad glad jag blev. jag kunde knappt ta emot det, tyckte det var för mkt, det är ju egentligen jag som ska ge de pengar eftersom att de är jag som fått praktisera där, haha!

förresten.. HEJ LINUS!





Kommentarer
Postat av: linus

hehe HEJ IDA! :D

2009-04-04 @ 19:29:31
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback