hedersuppdrag! (?)

skola idag då, som vanligt.. vi skulle egentligen ha haft Kallköks kurs idag, jag & min grupp. men eftersom att det är så lite kvar på terminen så verkade det som om lärarna inte hade köpt in alla saker som behövdes. alltså kunde vi inte ha den kursen idag! vi blev riktigt besvikna eftersom vissa i klassen haft kallkök 3 ggr, och andra 0. jaja, det löser sig nästa termin säkert. Istället fick vi göra 3 liter vetedeg som sedan blev till kransar, längder, blåbär & vaniljbullar och kanelbullar. efter lunchen hade vi information om Slottet eftersom att vi ska vara där på nationaldagen och dela ut bakelser på borggården vid caféet. vi satt där i en timme och lyssnade på en som hette Barbro och en som hette nåt jag inte kommer ihog, haha.. förlåt! eller just det, Ernst hette han. vi ska vara vid slottet PRICK halv nio, annars kommer vi inte in eftersom att våra namn blivit registerade hos säpo, så om vi inte går in med alla andra är det kört att komma in ensam. vi ska då få kläder, en vit "rock" som vi valt ut tidigare med bagerilandslagets märke på, och dom får vi sen!!!! stentufft ju. hur som helst, klockan tio 6/6 kommer Kungen och Drottningen att öppna dörrarna för alla turister, och sedan kommer dom gå till caféet där vi ska stå. vi kommer antagligen få hälsa på dom, eller åtmindstånde vara bara några centimeter ifrån eftersom att caféet ska invigas, och de kommer klippa ett rep typ, alltså kommer det vara jättemycket media där ifrån Sverige och andra länder. och när dom klipper ska vi stå runt(?) eller vad hon nu sa, och då kommer vi antagligen också bli fotade och få vara med i tidningar över hela världen, som hon sa. det är dessutom bestämmd klädsel. svarta byxor/kjol & bekväma skor. haha, det kommer bli toppen!

hur som helst, ursäkta för den tråkiga informationen för er som inte var speciellt intresserade! haha.. snart ska jag åka hem till Jonas, och sen hem igen, haha. Imorgon är det gympa, och vi ska ha utegympa och spela brännboll. jag orkar inte, men jag får väll ställa upp för laget, hahaha. nej förlåt, jag vet att jag är lat. men jag kommer komma iallafall. bilder ifrån dagen kommer senare. orkar inte hämta sladden nu, haha..

puss ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback