I mörkret med spöken?

Sitter just nu på Anna och Nicos landställe. As mysigt, hihi. Hur som helst, vi är så himla inne på spöken just nu, allihopa! höhö. Ska kanske till ett spök slott imorgon,  Men vi får se! Snart ska vi äta middag så skriver mer imorgon!
Just det, haha. Vi har fiskat idag, och det var as mysigt. Vi hade med oss en engångsgrill och grillade korv. Det var lite kallt, men filtarna räddade oss. jag och Jonas låg tätt ihopkurade och värmde varandra lite, haha. Eller han var så hela tvungen att värma mina händer - med tanke på att han hade mina vantar!!! Bilder kommer senare ifrån helgen.

Tänkte förresten berätta lite om gårdagen. Det började med att jag vaknade med huvuvärk och ett sandpapper till hals. Jag ringde mig sjuk, och sedan skulle jag på ett "ärende" hahah.. Men det gick bra! Jag och Jonas åkte in till stan för att köpa en present till Rebecka och jag köpte kläder till kvällen och även till skolfotot på tisdag då jag ska vara djävul, haha! (bilder kommer sen.) Självklart så följde jag med henne ut på kvällen. Dock inte så länge. Jag, Jonas, Kalle och Stefan träffades nio i gamla stan för att sedan gå till huset där vi alla var uppskrivna. Efter ca 1½ timme, var jag och Jonas "tvugna" att dra vidare in till svampen för att möta resten. Carro, Rebecka, Jossan och Therese. Vi var där en stund, innan vi tröttnade och gick vidare till Huset igen! Det var as najs där. Dock så mådde jag extremt dåligt på slutet av kvällen, och även under hela dagen. Men vad gör man inte för en av sina bästa kompisar, klart man inte bara kan lämna de på sin födelsedag! Kvällen slutade runt halv 5 när vi ätit upp våran donken mat hemma hos mig. Och sedan dagen efter, kom Anna och Nico och hämtade oss klockan 10. om vi var trötta då!

/ Ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback