lördagen

Jag och Jonas sitter och röker vattenpipa och spelar The sims 3. Det är så jävla roligt :D Det finns så himla många nya grejer som man kan göra på det här spelet om man jämnför med "vanliga" the sims spelen. Du kan t.ex. fixa slingor i håret, välja dina skor och massa saker. Haha. Har suttit och spelat i några timmar nu! Tog en paus under middagen men ska snart börja nu igen.

Gårkvällen var skitmysig. Jonas mamma och Kjelle bjöd oss ju på middag. Anna och Nico följde också med! :) Det blev en ny italiensk mat på en nyöppnad resturang, vapiano, har ni hört talas om den? Skitmysigt. Det var ett skithäftigt ställe. Man fick ett litet kort när man kom in som hade ett värde på 750 kr. Så man fick handla för max det priset på det kortet och om det överskred det så fick man hämta ett till. Det var heller inte som en vanlig resturang där servitörer kom och tog din order utan du fick själv gå och beställa och sedan så frågade kocken vad man ville ha på och inte under tiden han lagade mat. Så man fick se alltihopa med egna ögon. Så himla smart och roligt! Sen beställde vi lite drinkar och efter det tog jag, Jonas, Maud och Kjell en taxi hem. Väl hemma så satte vi oss på balkongen och tände ljus, snackade och drack cola och rökte vattenpipa. Super mysig kväll! :)





Nu ska jag fortsätta spela The sims. Ciao <3
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback