Frisyrer .. (?)

På tisdag ska jag som sagt till frisören och slinga och klippa. Här hittade jag lite bilder på Jenny Humphrey (Taylor Momsen). You know? Hur som helst, kommentera gärna, ifall att ni tycker att frisyren är snygg och tror att den skulle kunna passa mig.
Eller kanske ska jag klippa mig som Nicole Riche en gång hade håret?Här hittade jag en annan bild på en tjej som jag tyckte hade jättefint hår. Funderar starkt på att klippa mig på det här sättet! Vad tycker ni?Eller den här?


Kommentarer
Postat av: BELLa

den sista helt klart :D !

2008-11-22 @ 08:58:05
URL: http://isabellenojd.blogg.se/
Postat av: kärleksbarn

Ida du har jätte fint hår! längden är jätte fin! Om du ska färga håret så tycker ja inte du ska göra mörkare, du passar jätte bra i ljust hår älskling! Behåll längden! LOVE U!saknar dig. A

2008-11-22 @ 14:12:14
URL: http://annalinneajoline.blogg.se/
Postat av: frida

Som nicole richie ! :)

2008-11-22 @ 17:49:16
URL: http://freewn.bilddagboken.se
Postat av: Maria

Jag tycker att du ska klippa det som Nicole Richie. Hon är alltid lika snygg i den där frisyren. Ville själv ha som henne när jag funderade på kortare hår. Kör på det!

2008-11-23 @ 15:38:02
URL: http://mariasy.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback