LÖÖÖRDAG

Just nu gör jag ingenting! Snart ska vi äta, gott. Och efter det ska vi nog vara med Anna och Danne! Mysigt, hihi. Jag har saknat Anna jättemycket eftersom att hon har varit uppe i Sundsvall hela lovet och hälsat på sin syster, men idag ska vi äntligen ses. Det blev förresten inget bad på eriksdalsbadet idag heller, tiden är för knapp och Jonas skulle övningsköra. Bilderna ifrån konserten kommer jag inte kunna ladda upp heller, och det är jättetråkigt eftersom att jag vill ha upp de så snabbt som möjligt! Hah. Men men, får ladda upp de när jag kommer hem, sånt är livet.

På måndag börjar skolan igen, 2 dagar. Eller nu är det väll 1½ .. Jag ser inte framemot det, och speciellt inte att praktiken börjar heller med mina tidiga mornar. Usch! Något utan de braiga med det, är att det bara är 6 dagar kvar, och sedan är det "normal" skola igen, haha. Men det är mycket prov nu - religion och samhällskunskap vilket gör mig jävligt stressad eftersom att jag inte förstår ett skit av någonting! Får försöka börja plugga imorgon på religionen så att jag inte får IG. Nu är det mat / Ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback