Fy fan.

Jag är så trött. På allt. Alla människor i min omgivning, allt och alla. Det hjälper inte hur jag än försöker, så blir jag alltid sviken.. Nån gång. Oavsett hur jag beter mig, eller vad jag gör. Så är det alltid. Hur fan ska man kunna lita på nån om det ändå blir så i slutendan? Det ska bli så skönt att komma bort till Spanien i en vecka, och försöka glömma all jävla skit, all jävla falskhet. Allt. Fy fan för det här..

Det här inlägget kommer antagligen bli borttaget eller överstyket imorgon..
Tack för mig.
Kommentarer
Postat av: Angelica

fan vilket underbart inlägg. fler negativa inlägg åt världen <3 haha.. du har tur som far till spanien, jag får sitta kvar i skiten. man lyckas fan aldrig, alltid sviken, alltid äre nått som gör att allt skiter sig. huvvaligen.

2008-07-08 @ 20:21:30
URL: http://unobvious.blogg.se/
Postat av: BELLa

vadå :( ?

2008-07-14 @ 17:52:31
URL: http://isabellenojd.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Du, om jag har gjort nagot fel eller om jag gor det sa sag det. Jag har sagt till dig hundra ganger att det ar lika bra att saga det till personen i fraga, sa gor det med mig med. Vad det an ar sa kommer jag att finnas vid din sida, for akta vanner viker inte ifran utan de stannar. Alskar dig no matter what <3

2008-07-17 @ 21:54:02
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback