Ett halvår med dig älskling

jag & th2

idag, eller a.. egentligen igår, den 30e, men jag är seg på att ladda upp blogginlägg här, så det blev inte förns en timme efter klockan slagit tolv och gått över till 1 juli. hur som helst! idag/igår, är det ett halvår sen jag & jonas blev tillsammans! det ni. höhö!!!
skulle bara skriva det, haha. men alltså, tiden har gått så jävla fort alltså. det känns som om det var igår vi träffades för första gången, på min köruppvisning, och första gången vi träffades - ensamma. jag hoppas att det blir många halvår till med dig, jonas. för utan dig varken kan eller vill jag leva!

och just det! om 10 dagar åker jag till spanien, fy fan vad skönt att bara slippa all skit här i sverie ett tag. och bara komma bort! det ska verkligen bli härligt. dessutom ska rebecka vara i spanien samtidigt som mig! hon i Alicante och jag i Malaga, någon som har en aning om avståndet? det skulle iallafall vara sjukt kul om vi skulle kunna träffas där nere, men a. vi får se!

nu ska jag nog gå och lägga mig. och imorgon fortsätter jag med blogg designen! god natt allihopa. puss ida!
Kommentarer
Postat av: Avionaa

varsegod, tack för förslaget:)

2008-07-01 @ 01:07:04
URL: http://avionaa.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback