Min härliga helg

Ligger i Jonas säng nu. Mys! Han har precis hoppat i badet en snabbis, haha. Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men har inte haft tillgång till data!

Igårkväll var jag och Jonas iallafall hemma hos Sofia och Kim. Det var skitmysigt och vi åt tacos. Sen hade vi köpt massa chips, godis och dipp osv så vi åt det. Dock så var vi så mätta så det mesta åkte inte ner.. Vid 1 tiden gick vi och la oss, skittrötta. Jag och Jonas sov i en skitskön bäddsoffa, dock så lät den exakt varje gång man vände sig, hahaha. Men det var lite kul!

Imorse gick vi upp vid 12 och satte oss direkt och kollade på idol och åt frukost alla fyra. Sen duschade jag och fixade till mig och det gjorde Sofia också. Efter det blev det dags att åka in till Globen för att jag och Jonas skulle köpa biljetter till bajenmatchen. Jag skulle gå med Sofia, Ylva och Elli och Jonas med Kim och hans kompisar. Så vi fick biljetter till klacken. Najs! Jag har ju faktiskt aldrig varit en fotbollstjej, men det var faktiskt roligt.. Däremot så kan jag ju knappt några regler såsom offside osv, men jag vet ju iallafall vad mål är och det är ju huvudsaken. Vi stod där och sjöng, hoppade och hade kul iallafall. Tills Örebro gjorde 1-0. Fittor. Sen var matchen slut och vi väntade på Kim och Jonas och sen drog vi hem till Sofia som skulle hämta lite skolgrejer, och sen tog vi bussen till zinkensdam och åt på donken och sen gick vi till tåget. Och nu är jag här!

Imorgon börjar jag 09:00, yes sovmorgon!
Ha det så bra så länge, pussen.

Måste bara säga att Jonas är världens underbaraste.
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback