NY HEADER & BAKGRUNDSFÄRG.

Haha, shit vad grym jag är! Jag har skaffat mig en ny header, woho! Är faktiskt grymt nöjd över mig själv och jag tycker att den blev jätte bra. Vad tycker ni? Sitter och äter lite nu, pappa och jag var i Nacka och skulle kolla på en ny bil tidigare idag. Vi fick provköra en skitsnygg bil, men det blir nog inte den.. Tyvärr!

Var dessutom i Globen idag. Det känns skönt att äntligen ha lämnat in mobilen, haha. Det var på tiden! Nu har den ju legat och dammat i ca 1 vecka. Så de sa att de skulle ta ca 2 veckor innan den blev färdig lagad, woho! Haha. Äntligen får jag min mobil tillbaka. Testade dessutom ett par jeans på Carlings. De var tydligen inte så jätte populära i min pappas smak! Det såg tydligen ut som "jeans för anorektier" jaha, tack tänkte jag. Äntligen ett par jeans med lågmidja som sitter bra i rumpan och låren, tycker han borde vara glad för min skull - men nej! Jag struntar i det och tror att jag köper de i imorgon när jag ska vara med Tove i stan.


De ser inte så snygga ut på bilden, men jag lovar. De satt grymt snyggt på mig.


Hur har eran dag varit? :)
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback