EN UPPDATERING - IGEN

Hm. Jag vet inte riktigt vad det har varit för fel på bloggen, men jag har inte kunnat logga in då jag har försökt. Därför tänkte jag skriva lite nu om vad jag har gjort de senaste dagarna!

Anna sov hos mig ifrån tisdag-igår. Det var supermysigt och hon hjälpte mig att plugga lite, haha. Vi låg och snackade ett litet tag innan vi satte på Bridget Jones på tvn, men det dröjde inte länge innan vi somnade, haha. 

Igår var jag som sagt i skolan. Anna följde med mig på bildlektionen innan hon åkte till sin skola. Det var supermysigt, haha. Efter det hade vi hade samhällsprov och det gick rätt okej, haha. Var enklare än vad jag hade trott! Hur som helst, efter skolan åkte jag hem till Jonas. Vi låg och kollade på Madagaskar och hade jättemysigt, åt lite chips och åt god middag. Super härligt var det :).

Idag har jag varit i skolan. Vi hade bakdag och det hände väll inte så jättemycket mer än det, haha. Efter skolan åkte jag och hämtade F på dagis. Han var faktiskt på helt okej humör idag, och det var jätteskönt. Och nu sitter jag bara här och kollar på "Sveriges värsta bilförare" Hur i helvete har de fått körkort kan man ju undra. Hahah!

Bilder kommer senare eller imorgon. / Ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback