Dagens tips: Sensitive foam cleanser
Sov aldrig aldrig aldrig med sminket!

Just den här är jätte skön och doftar fräsch melon. Den är jätte mild för ansiktet och är som ett skum man masserar in som man sedan bara kan torka av tom utan vatten. Den ger den där härliga Den ger den där härliga "tvål och vatten känslan" som passar perfekt för den som vill hålla det enkelt utan att krångla för mycket.
Det är jätte viktigt att verkligen tvätta bort och göra rent ansiktet varje dag och inte sova med sminket då hyn täpps igen och man lätt får finnar utav det. Och det beror på att mycket smuts och föroreningar sätter sig på ansiktet under dagen, så går man och lägger sig med det. Ingen går väl och lägger sig med skor och jacka? Det är inte fräscht, och nuförtiden är dom flesta smink borttagningar även vårdande och fuktighetsgivande. Orkar man inte gå upp och tvätta är det alltid bra att ha "wipes" bredvid sängen.

Så släng tvålen åt sidan och köp den här. Finns att köpa på make up store för endast 155kr.
Kommentarer
Postat av: Ninna

Det var ett bra tips! :DHa det fint!

2010-01-16 @ 20:09:28
URL: http://ninnar.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback