Dagens tips: erotisk massage för din partner

Jag tänkte lägga in flera tips idag eftersom att det är första gången. Så här kommer ett till tips till dig som är tillsammans med någon.


Erotisk massage - så gör du det skönt för din partner. Massage är inte bara en metod eller behandling mot ömmande muskler och stela leder. Det är också njutning, avslappning, välbehag.

Njutningen och det allmänna välbefinnandet har en helande verkan på kropp och själ.

 

Massage blir ett härligt komplement i den sexuella relationen när det sker tillsammans med en person man står nära och tycker om. Så här kan du göra för att öka ditt och din partners välbefinnande och njutning. Dagens-tips ger vägledning.

 

Överraska din partner efter den hårda arbetsveckan på fredan, tänd ett aromatiskt ljus, servera ett glas festlig champagne och bjud på en sensuell massage som sent ska glömmas.

 

Om den görs på ett bra sätt. Ta till dig mitt tips, men kom ihåg att känsla och respekt är viktigare än teknik och instruktioner.

 

Tänk igenom vad följande lilla textstycke (hittat på nätet) eller tips säger (på engelska för att det låter bättre så):

"He whispered to me in the darkness as we lay together:'Tell Me where to touch you so that I can drive you insane,

tell Me where to touch you to give you ultimate pleasure, tell Me where to touch you so that we will truly own each other.

And I kissed Him softly and whispered back:'Touch my mind."


Här är tipsen:

 

TIPS 1 • Erotisk olja. Skaffa en väldoftande olja. På Apoteket och i vissa specialbutiker finns anpassade erotiska oljor av olika slag, men med det går också bra med vanlig hyfsat rinnig fet hudkräm eller liknande som du och din partner gillar.

 

TIPS 2 • Mys. Dämpa ljuset, sätt på nån mysig musik och se till att inget stör er under massagen. Stäng av mobilen!

 

TIPS 3 • Bekvämt. Se till att din partner ligger bekvämt och mjukt, till en början på mage. Arrangera kuddar och kanske en handduk så att det känns behagligt. Använd sängen, någon speciell massagebänk behövs inte för den erotiska massagen.

 

TIPS 4 • Ta det lugnt. Ha inte bråttom. Den erotiska massagen kan självklart vara ett förspel till ett ”vanligt” samlag, men ge massagen sin egen utdragna tid. Det ökar lusten och njutningen för det som kommer senare.

TIPS 5 • Mjuk eller hårt. Hör med din partner vad han/hon gillar bäst, mjuk eller lite hårdare massage. Man kan variera också, börja med mjukare och när partnern är beredd på det, övergå till lite fastare och kanske hårdare massagerörelser.

 

TIPS 6 • Fotmassage. Kom ihåg att även händer och fötter, ja hela kroppen, kan vara starkt erogena zoner. Glöm inte huvud och ansikte men var lite försiktig med oljan där. Varför inte börja med handmassage. Och kanske lite fotmassage.

 

TIPS 7 • Mjukt och långsamt. Ta det lugnt och fokusera på långsamma och mjuka rörelser. För att njuta av den erotiska massagen och få uppleva den blandning av avslappning och upphetsning som massagen innebär, bör man inte gå för snabbt fram.

 

TIPS 8 • Ha kontakt. Se din partner i ögonen. Inte hela tiden, men se till att kontakten er emellan inte bryts. Det ökar det erotiska spänningen. Du behöver också känna av att din partner är med på det du gör och vill göra.

 

TIPS 9 • Hela kroppen. Var inte rädd att använda hela din kropp när du ger massage. Det måste inte vara bara händerna.

 

TIPS 10 • Tala om vad du känner. Prata. Känns det bra, avslappnande, upphetsande? Låt din partner veta vad du känner. Och att du älskar honom/henne. Det kan öka den sexuella spänningen mer än du kan åstadkomma med dina händer.

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback