Mardrömmar

Förlåt för dålig uppdatering ikväll. Men jag har faktiskt inte haft så mycket tid över för bloggen idag .. Jag har sökt en massa fler jobb nu eftersom att mitt vikariat går ut på fredag. Jag har sökt till en massa förskolor osv, så jag hoppas på positiv respons .. Det är ju faktiskt det jag vill jobba med! Annars får det bli ett tråkigt bageri eller nåt som jag är utbildad till. Men då ligger jag hellre i en grav, haha. Det är ju såå tråkigt.

Barnen var så söta idag. De har ritat en massa teckningar till mig eftersom att jag sa att jag skulle sluta på fredag. Visserligen kommer jag tillbaka och hälsar på titt som tätt, men ändå. Ett barn fick tårar i ögonen och ba "Ida, jag kommer sakna dig!" och så ritade hon flera stycken rgnbågar som hon älskar att göra, haha, sötnosen då.

Har iallafall precis duschat och smörjt in mig med b.u.s ifrån ACO - den bästa. Vill ladda upp bilderna ifrån nyår, men jag har de tyvärr inte. Längtar tills jag får de! Jaja. Nu ska jag föna håret och sen ska jag lägga mig i sängen och sooova. Är så himla trött, sov inte alls bra inatt. Vaknade typ varannan timme och haft svårt att somna om och när jag väl lyckades somna vaknade jag av att jag drömde världens äckligaste dröm, fyfan. Ville bara tillbaka till Jonas säng och ligga där brevid honom.. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt.

Puss på er.

I don't like liars, but you can't beat us.
Kommentarer
Postat av: emiliea

oki, de låter ju skit bra !! ;D

2010-01-04 @ 21:36:25
URL: http://emiliuua.blogg.se/
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt.

Haft bra början på året?

2010-01-04 @ 21:52:37
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback