"hur de för att djuret ska stå sådär stilla?"

hej mina kära söta läsare!

har kommit hem för någon timma sen. och nu väntar jag typ bara på att Sofie & Mattias ska komma! vi ska äta jättegod middag & efterrätt och allt, mums. jonas kanske tittar förbi om han orkar så det blir kul också :) idag beställde Sofia biljetter till Snabba cash som vi ska se imorgon. kommer bli så jävla skooj! har längtat efter den filmen, hihi. Jonas ringde nu, och han kommer! :D wiihoo, som jag har saknat honom.

idag kom även mitt paket ifrån H&M. men jag har inte hämtat ut det ännu .. funderar på ifall jag ska göra det imorgon efter jobbet.


btw så gick det jättebra på museumet idag. hade hand om 4 av barnen & de var rätt lugna, så det var härligt, haha. vi var på biologiska museumet, och det var ju inte sådär jätteintressant tyckte jag, men det gjorde ju barnen. de var typ helt galna för att de var en massa uppstoppade djur, hah. ett av barnen var så himla rolig:

barn: "ida, hur gör de för att djuret ska stå helt stilla?"
jag: "de är döda"
barn: "aha.."

hahaha. han trodde att djuret levde..! aja, puss på er, nu ska jag fixa mig lite! ♥
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback