Bloggpaus?

Hej hörrni.

Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte skrev någonting igår, haha. Jag hade migrän och fullt upp hela dagen, hoppas ni förstår!

Hur som helst så funderar jag på att ta bort den här bloggen, eller iallafall sluta skriva (bloggpaus?) - alternativt göra den privat med lösenord och grejer. Anledning: jag orkar inte med en viss persons äckliga kommentarer hela tiden. You know what I mean. Jag brukar verkligen inte vara den personen som ger upp i första taget. Jag har blockat IP adressen ifrån personen, men hon kommer in gång på gång. Jag har ignorerat, men tillsut överbelastar hon kommentarerna. Och dessutom har detta hållt på i snart ett år. Jag vet att människan inte är frisk då och att jag bara ska strunta i det. Men det är inte speciellt lätt när det handlar om det bästa jag har - Min älskade pojkvän. Jag väljer hellre Jonas framför bloggen som ändå fylls med elaka kommentarer.

Så nu vet ni hur det ligger till iallafall och varför jag inte skrivit lika ofta på senaste tiden. Men nu vill jag höra eran åsikt! Ska jag ta bort bloggen, göra den privat, eller ta en bloggpaus?

Kommentarer
Postat av: Carro

Inte ta bort den. Kan du inte polisanmäla personen?

2010-04-05 @ 14:34:55
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback