Natti

Ligger i sängen och ska sova. Pratade precis med Jonas i telefon och han blev chockad över att jag slutar så sent imorgon. Hade ju sagt att jag stängde men tror att han inte riktigt uppfattat tiden. När man stänger så slutar man iallafall 17:45, haha. Men vi får se om vi ses imorgon iallafall :) Skulle vara mysigt!

Btw, medans vi pratar jobb så måste jag bara säga att jag verkligen älskar mitt jobb jag har nu. Det är helt underbart och jag har aldrig varit så glad över att gå till jobbet som jag är nu. Man ger och man tar brukar man ju säga. Och här är det verkligen så! Man får ut så mycket av att vara där. Barnen blir så glada bara över att se en när man kommer på morgonen. Skrattar, busar och gråter gör vi tillsammans - hoppas jag får vara kvar huuuur länge som helst på dagiset.

Ha det så bra allihopa så länge.
Puss på er.
Kommentarer
Postat av: Malin

svar: Ne, två eller tre konserter med Darin :)

En signerad skiva av Nanne Grönvall, en signerad skiva av Karl Martindhal och ett signerat nyckelringsband av Martin Stenmarck :D

2009-10-20 @ 23:03:31
URL: http://maaajjiin.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback