Humanoid är ute på spotify

I'm happy!(!!) Nu har Tokio Hotel nya album äntligen kommit ut på Spotify! Har baa hunnit lyssna på 1 låt hittills, hittade de precis. Och alldeles strax ska jag åka till jobbet. Så hinner inte lyssna klart på albumet just nu. Men åh, love them. (Både de engelska och tyska är ute btw!)

Just nu kom Dark side of the sun igång. Fan vad jag älskar introt, det är helt jävla otroligt vad bra låtar de där pojkarna gör. Musiken, texterna. Det är alltid någonting som man kan relatera till, och det är det som gör det så grymt bra.

Helt sjukt egentligen att ett band kan betyda så mycket. Att man blir helt jävla nervös varje gång de kommer nära, börjar skaka när de säger hej eller svarar på vad man sagt till de. Eller köar i flera dagar bara för att komma så nära som möjligt på konserten/signering eller ett annat event. Vissa kallar det besatthet, men det måste vara ren lycka bara.

EDIT: Bästa spår hittills: World behind my wall & Dogs unleashed


Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback