Jag hatar att vara sjuk

Ligger i sängen och kollar på lyxfällan nu. Mår inge vidare! Har ju som sagt fått bihålsinflammation igen, och jag som inte ens hann sluta med min antibiotika innan den dök upp igen. Fick helt enkelt fel medicin förra gången, så jag hoppas att de medicinerna jag fick nu hjälper. Annars kanske jag får hjärnhinneinflammation & lunginflammation! Och det är riktigt allvarligt och kräver sjukvård.

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hade sett fram emot en mysig helg tillsammans med Jonas och träffa Leo och Amanda som var i Stockholm. I fredags efter jobbet åkte jag hem till Jonas och åt middag där. Vi åt jättegott och hade trevligt! Kände att jag blev mer och mer täppt i näsan så jag ringde vårdcentralen och fick en tid 1½ timme senare. Sen åkte vi till apoteket och hämtade ut mina nya mediciner - doxyferm och rinexin + saltlösning & kortison nässpray. Mina bästa vänner just nu! Haha. Sedan fick jag skjuts hem igen utav Leo eftersom att han fått körkort, grattis igen och tack för skjutsen! Jonas, Amanda, Danne och Leo gick ut på krogen, och jag hade velat följa med - men orkade inte. Jonas var söt och kom hem till mig på natten och sov här - myspys.

På lördagen vaknade vi sent och låg kvar i sängen jättelänge och kollade på tv och så. Mamma kom upp med lunch på sängen till oss, haha, tack! Sen skulle Jonas på bio med Amanda, Leo och Boros och jag ville följa med - men fick inte för Jonas och mamma eftersom att de vill att jag ska bli frisk nu .. (Har ju varit sjuk i 3 veckor nu). De såg filmen jag velat se huuur länge som helt - Upp 3D. Blev lite ledsen, men Jonas har lovat mig att han ska kolla på den med mig igen, så att jag också får se den, haha. Pluttis!

Idag har inte gjort någonting överhuvudtaget. Bara tagit det lungt, men det är så jäkla tråkigt! Jag vill vara frisk. Vill göra saker - Träffa Jonas, gå och jobba. Fan, varför kan jag inte bara bli frisk för?!?! Det här suger så jävla hårt.

Får se om jag går och jobbar imorgon. Men mina mediciner jag äter får mig att må illa - och då mår jag nästan ännu sämre. Just nu kan jag iallafall andas genom näsan, hoppas jag kan göra det inatt också. Kanske hoppar in i duschen så att jag känner mig lite fräschare och så. Smörjer in mig med världens bästa kräm, målar naglarna, noppar ögonbrynen osv .. Men vi får se om jag orkar!


3 stycken bilder ifrån förra helgen.



Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback