Decode

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på musik - paramore. De har ju sin konsert nu på måndag, och fan vad jag ville gå. Biljetterna tog slut så jävla fort så jag hann aldrig beställa några .. SURT! Jag och Jonas ska kankse åka till fryshuset och se ifall någon säljer två biljetter, skulle vara najs.

Lyssnar på crushcrushcrush nu. Den väcker en massa minnen! <3 Det var nämnligen den låten jag sjöng på köruppvisningen första gången jag och Jonas träffades. Var så himla nervös! Haha. "Cuz I rather waste my life pretending than have to forget you for one more minute" - true.

Lite senare idag ska vi iväg till farmor och farfar och fika eftersom att det är första advent. (3 veckor kvar till julafton, och vart fan är snön och kylan?) Ska bli supermysigt! Så nu måste jag gå upp och fixa mig, äta frukost och så. Hoppas mina älskade kusiner kommer dit också! Tar säkert med mig digitalkameran så ni får se bilder sen.

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback