blodprov

Yes, jag har bihålsinflammation! Fick ta blodprov och grejer. Har iallafall antibiotika nu och nån kortisonspray till näsan, haha. Så nu blir jag förhoppningsvis frisk, längtar!!

Nu ska jag vara social emot Jonas :). Puss på er

Kommentarer
Postat av: Linn Sunkan

Svar på din kommentar för "facit för dummies":Jag kan ju aldrig garantera något, men jag kan säga att flertalet läkare och sjuksköterskor som jag arbetar med rekommenderar att man ska ta vaccinet.Kanske kan jag betrygga dig med att 4 000 personer i USA testade vaccinet innan det lanserades. Det den största testgruppen för vaccinationer någonsin. Det betyder att vaccinet är beprövat och utvärderat. Dock inte under lika lång tid som andra vaccinationer, men tid är något vi inte har. Den senaste veckan har antalet dödsfall ökat markant.Din bror kommer säkert att få ont i armen. För visst gjorde det ont. Kanske tom med ofarlig feberfrossa, men det kan man få av de flesta vacciner. Men sen har man ju ett fullgott skydd. Jag mår bra idag och har inga kvarvarande biverkningar.INGEN har hittills dött av vaccinet, medan flera tusen har dött i den nya influensan. Visst, alla som blir smittade dör inte, men vill du ta risken?Lycka till med vad ni än bestämmer er för. Kom bara ihåg att det inte bara rör er själva, utan hela samhället.Med soliga hösthälsningar

/Linn

2009-11-03 @ 22:45:32
URL: http://linnsundkvist.wordpress.com
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback